Info
x
Idei de afaceri
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 12:11
Apropos, dragi colegi forumisti, stiti cum au obtinut membrii de marca ai PDL (gen madam udrea) credite de sute de mii si chiar milioane de euro de la bancile din Romania? Daca nu, atunci pot sa va spun ca schema e simpla si suna cam asa: avem un mafiot PDL-ist (sau dupa caz o mafioata) care face afaceri cu statul roman si castiga sume considerabile, dar, spre necazul lor, nu pot sa le cheltuie in voie din cauza nenorocitilor de jurnalisti care ar semnaliza imediat opiniei publice diferenta dintre salariul demnitarului respectiv+veniturile declarate de acesta si cheltuielile pe care acelasi demnitar le face (de obicei pe bunuri de lux). Confruntat cu aceasta situatie, vajnicul PDL-ist gaseste rapid solutia salvatoare; transfera sumele obtinute ilegal intr-un cont al unei banci dintr-un paradis fiscal (Elvetia de exemplu) si apoi cere o scrisoare de garantie din partea bancii respective. Avand aceasta scrisoare la mana, se prezinta la sediul unei banci din Romania si cere un credit (3 milioane de euro de exemplu) oferind ca si garantie depozitul mult mai considerabil pe care il are in paradisul fiscal. Banca romaneasca ii acorda fara nici o problema creditul si emite o scrisoare de stopaj catre banca din paradisul fiscal, scrisoare prin care se blocheaza suma luata sub forma de credit din conturile demnitarului respectiv.
Si uite asa, iata cum poate fi foarte simplu de demonstrat ca insomniile unor demnitari PD-L, ale madamei udrea de exemplu, sau ale lui boureanu sunt simple ipocrizii ieftine si nu pot pacali un om cu cel putin doi neuroni functionali. |
|
vladimir_danciu 63 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 15:34
BUNA TUTUROR.EU AM PROPRIA AFACERE SI ANUME PROMOVEZ COMERTUL ELECTRONIC.SUNT PARTENER CU FIRMA AMWAY DIN S.U.A. SI NU POT SA MA PLANG DE NIMIC MERGE SUPER TREABA.PRIN ASTA ARAT SI LA ALTI ROMANI CUM SA-SI FACA INTELIGENT CUMPARATURILE CU 30% REDUCERE IN FIECARE LUNA SI SA FACA SI BANI FIECARE CAT DORESTE.!!!!! PENTRU MINE A MERITAT ACEASTA AFACERE CA NU MAI DEPIND DE STATUL ROMAN,GUVERN SI SOMAJUL CU CARE SIGUR MUREAM DE FOAME.DECIZIA APARTINE FIECARUIA DINTRE VOI.
VA DORESC UN WEKEEND PLACUT. Raporteaza abuz de limbaj
vladimir
|
|
Fosta membra 9am.ro 1159 mesaje Membru din: 27/05/2010 |
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 15:38
Da, eu am multe idei, dar voi nu mai aveti gishte
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 16:35
De la: printzfermecator, la data 2010-06-04 15:38:50Da, eu am multe idei, dar voi nu mai aveti gishteDa` ratele nu sunt bune? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 834 mesaje Membru din: 13/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Iunie 2010, ora 18:40
De la: vladimir_danciu, la data 2010-06-04 15:34:52BUNA TUTUROR.EU AM PROPRIA AFACERE SI ANUME PROMOVEZ COMERTUL ELECTRONIC.SUNT PARTENER CU FIRMA AMWAY DIN S.U.A. SI NU POT SA MA PLANG DE NIMIC MERGE SUPER TREABA.PRIN ASTA ARAT SI LA ALTI ROMANI CUM SA-SI FACA INTELIGENT CUMPARATURILE CU 30% REDUCERE IN FIECARE LUNA SI SA FACA SI BANI FIECARE CAT DORESTE.!!!!! PENTRU MINE A MERITAT ACEASTA AFACERE CA NU MAI DEPIND DE STATUL ROMAN,GUVERN SI SOMAJUL CU CARE SIGUR MUREAM DE FOAME.DECIZIA APARTINE FIECARUIA DINTRE VOI. Si eu am deschis o afacere in care locuri de munca se scot numai pentru femei de toate categoriile!Aspectul fizic placut si disponibile pentru ore suplimentare! Conditii minime de cunostinte generale ,in special de prim ajutor. Oferim castig motivat in functie de rezultate si de specializare! Calificarea la locul de munca ,vechimea nu conteaza ,posibilitati de afirmare-a tinerelor! Doritoarelor le doresc succesuri! |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Iunie 2010, ora 18:48
De la: Denis, la data 2010-06-07 18:40:30De la: vladimir_danciu, la data 2010-06-04 15:34:52BUNA TUTUROR.EU AM PROPRIA AFACERE SI ANUME PROMOVEZ COMERTUL ELECTRONIC.SUNT PARTENER CU FIRMA AMWAY DIN S.U.A. SI NU POT SA MA PLANG DE NIMIC MERGE SUPER TREABA.PRIN ASTA ARAT SI LA ALTI ROMANI CUM SA-SI FACA INTELIGENT CUMPARATURILE CU 30% REDUCERE IN FIECARE LUNA SI SA FACA SI BANI FIECARE CAT DORESTE.!!!!! PENTRU MINE A MERITAT ACEASTA AFACERE CA NU MAI DEPIND DE STATUL ROMAN,GUVERN SI SOMAJUL CU CARE SIGUR MUREAM DE FOAME.DECIZIA APARTINE FIECARUIA DINTRE VOI. Faci discriminare.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 7 Iunie 2010, ora 18:57
De la: printzfermecator, la data 2010-06-04 15:38:50Da, eu am multe idei, dar voi nu mai aveti gishte Si noi avem idei, dar nu mai abeti giscani. Ne-ati trimis pe capul nostru femeii..... Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1253 mesaje Membru din: 28/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Iunie 2010, ora 23:52
Pamantul ,aurul si....lira sterlina.
|
|
|
|
gbispas 688 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 16:50
De la: 9am178165, la data 2010-06-04 12:11:57Apropos, dragi colegi forumisti, stiti cum au obtinut membrii de marca ai PDL (gen madam udrea) credite de sute de mii si chiar milioane de euro de la bancile din Romania? Daca nu, atunci pot sa va spun ca schema e simpla si suna cam asa: avem un mafiot PDL-ist (sau dupa caz o mafioata) care face afaceri cu statul roman si castiga sume considerabile, dar, spre necazul lor, nu pot sa le cheltuie in voie din cauza nenorocitilor de jurnalisti care ar semnaliza imediat opiniei publice diferenta dintre salariul demnitarului respectiv+veniturile declarate de acesta si cheltuielile pe care acelasi demnitar le face (de obicei pe bunuri de lux). Confruntat cu aceasta situatie, vajnicul PDL-ist gaseste rapid solutia salvatoare; transfera sumele obtinute ilegal intr-un cont al unei banci dintr-un paradis fiscal (Elvetia de exemplu) si apoi cere o scrisoare de garantie din partea bancii respective. Avand aceasta scrisoare la mana, se prezinta la sediul unei banci din Romania si cere un credit (3 milioane de euro de exemplu) oferind ca si garantie depozitul mult mai considerabil pe care il are in paradisul fiscal. Banca romaneasca ii acorda fara nici o problema creditul si emite o scrisoare de stopaj catre banca din paradisul fiscal, scrisoare prin care se blocheaza suma luata sub forma de credit din conturile demnitarului respectiv. Elvetia nu este un paradis fiscal,nici nu stii ce vorbesti. Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 16:51
WWW.SERATA.RO
CONSTRUCTII ULTRAMODERNE DE SERE,ULTIMELE TEHNOLOGII LA NIVEL MONDIAL,IN DOMENIU SI SPATIILE AFERENTE.DEASEMENEA OFERIM AJUTOR PENTRU ACCESAREA DE FONDURI EUROPENE SI EVENTUAL CREDITARE BANCARA CU DOBANZI MULT SUB NIVELUL PIETEI SI AVANTAJE CU FONDURI DE GARANTARE GUVERNAMENTALE.POATE PAREA UN CLISEU,DAR IN ACST CAZ CASTIGURILE ANUALE SUNT DE ORDINUL SUTELOR DE MII DE EURO,ANUAL.ASIGURAM SI CONSILIERE VIS-A-VIS DE CRESTEREA PLANTELOR,ACOLO UNDE ESTE CAZUL,AVAND IN VEDERE NIVELUL RIDICAT DE TEHOLOGIZARE(PRACTIC TOTUL ESTE AUTOMATIZAT,DE LA IRIGARE SI TERMINAND CU INCHIDEREA SI DESCHIDEREA GEAMURILOR-EXCEPTIE FAC CULESUL+SORTAREA SI UNDE ESTE CAZUL RIDICAREA SAU COBORAREA PLANTELOR PE SFOARA). WWW.SERATA.RO Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 16:55
De la: nastasemihail, la data 2010-06-07 18:57:04De la: printzfermecator, la data 2010-06-04 15:38:50Da, eu am multe idei, dar voi nu mai aveti gishte Ne-ati trimis pe capul nostru femeii, fiindca nu mai aveti giscani. In loc sa dati voie la giscanii nostrii. De idei nu duce nimeni lipsa. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gerard 1100 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 19:50
De la: , la data 2008-11-04 22:56:21vreau sa ajutam impreuna cat mai multi romani sa inceapa propria lor afacere,ce ziceti sa le dam cateva idei de afaceri,sa incepem sa facem avere,sa nu ne mai implicam in dicutii sterile propuse de toti pustii fara minte,propun in loc sa ne certam,hai sa facem ceva pt.a scapa din ghearele statului,sa fim singurii nostri stapani
|
|
nesstyy 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 09:16
www.easyhits4u.com/customsplash/10415/
Un inceput de afacere.investitie 0 .timp , rabdare, putina documnetare si putina reclama. 30 de minute pe zi. |
|
gerard 1100 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 12:31
|
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 19:41
WWW.SERATA.RO
CONSTRUCTII ULTRAMODERNE DE SERE,ULTIMELE TEHNOLOGII LA NIVEL MONDIAL,IN DOMENIU SI SPATIILE AFERENTE.DEASEMENEA OFERIM AJUTOR PENTRU ACCESAREA DE FONDURI EUROPENE SI EVENTUAL CREDITARE BANCARA CU DOBANZI MULT SUB NIVELUL PIETEI SI AVANTAJE CU FONDURI DE GARANTARE GUVERNAMENTALE.POATE PAREA UN CLISEU,DAR IN ACST CAZ CASTIGURILE ANUALE SUNT DE ORDINUL SUTELOR DE MII DE EURO,ANUAL.ASIGURAM SI CONSILIERE VIS-A-VIS DE CRESTEREA PLANTELOR,ACOLO UNDE ESTE CAZUL,AVAND IN VEDERE NIVELUL RIDICAT DE TEHOLOGIZARE(PRACTIC TOTUL ESTE AUTOMATIZAT,DE LA IRIGARE SI TERMINAND CU INCHIDEREA SI DESCHIDEREA GEAMURILOR-EXCEPTIE FAC CULESUL+SORTAREA SI UNDE ESTE CAZUL RIDICAREA SAU COBORAREA PLANTELOR PE SFOARA). WWW.SERATA.RO Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 20:15
Capacitati de productie ptr componente navete spatiale. inca nu sint fiabile. Mai asteptam sa apara navete spatiale mai bune.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 08:27
Da, ma intereseaza, cum pot procura materia prima?
|
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 19:22
De la: 9am178165, la data 2010-06-23 08:27:34Da, ma intereseaza, cum pot procura materia prima? Pt tine e foarte simplu,du-te-n Elvetia ca dupa capul tau e paradis fiscal. Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 19:23
WWW.SERATA.RO
EU
|
|
Fosta membra 9am.ro 1253 mesaje Membru din: 28/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 00:17
De la: adakaleh, la data 2010-06-07 23:52:08Pamantul ,aurul si....lira sterlina. Mai in gluma...mai in serios..
|
9am242776 7 mesaje Membru din: 7/10/2010 |
Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 08:59
www.produsebiosinaturale.webs.com o afacere cu cosmetice si produse BIO care se poate face cu extrem de putini bani si multa munca. cice e interesat......
|
|
buni66 65 mesaje Membru din: 24/11/2009 |
Postat pe: 29 Octombrie 2010, ora 12:14
LUATI INTODEAUNA O DECIZIE INFORMATA! MAI ALES PE TIMP DE CRIZA!
www.trust-community.com/RaluSoare/Account/Register?hl=ro Nu veti deveni milionari peste noapte, nu veti promova cinci trepte de cariera deodata, veti deveni PARTENER intr-o comunitate bazata pe incredere. VERIFICATI INTAI DACA VI SE POTRIVESTE! VA DORESC O VIATA EXCELENTA! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 17:19
poti sa iti deschzi un restaurant subacvatic cu 100 Ron si sa faci apoi un milion de dolari cu el? Eu mi-am luat un lighean saptamana viitoare si m-a costat 30 Ron.
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 17:20
De la: nastasemihail, la data 2010-06-21 20:15:40Capacitati de productie ptr componente navete spatiale. inca nu sint fiabile. Mai asteptam sa apara navete spatiale mai bune. si io astept sa apara primii porci zburatori,deja sunt in faza de proiect...
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 17:21
De la: M_Elody, la data 2010-06-04 16:35:44De la: printzfermecator, la data 2010-06-04 15:38:50Da, eu am multe idei, dar voi nu mai aveti gishteDa` ratele nu sunt bune? nu e bune ratele ca au ficat mai jos decat intestinele....
|
|
Postat pe: 13 Decembrie 2010, ora 15:21
Imbracaminte de post.....
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 13 Decembrie 2010, ora 17:33
De la: 999florin, la data 2009-05-02 09:18:03Asa pisica tii cainele ocupat peste 20 soareci de lup secunde canar un arici idiot. Acum citeste fara animale! Foarte tare asta...
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Decembrie 2010, ora 17:37
De la: XYW, la data 2010-12-12 17:20:51De la: nastasemihail, la data 2010-06-21 20:15:40Capacitati de productie ptr componente navete spatiale. inca nu sint fiabile. Mai asteptam sa apara navete spatiale mai bune. www.9am.ro/comunitate/Ingrid/poze/show/2/16092/zboara-porcul-dec... Ai avut dreptate
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 13 Decembrie 2010, ora 17:42
porcii...tot...
|
|
Postat pe: 13 Decembrie 2010, ora 17:43
Pe forumul asta orice spui mai serios, esti luat in cocina. si orice gluma e luata de serioasa si incepe scandalul.
|
|
|
|