back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Idei de afaceri

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 23:29

De la: nastasemihail, la data 2010-02-24 23:22:30Serena tu ce stii despre intentiile de control al internetului. In numele a tot felul de pretexte. Dreptul de autor e unul.

....intentiile cui????

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 23:52

De la: serena, la data 2010-02-24 23:29:02
De la: nastasemihail, la data 2010-02-24 23:22:30Serena tu ce stii despre intentiile de control al internetului. In numele a tot felul de pretexte. Dreptul de autor e unul.

....intentiile cui????
De 2 ani, din 2008, am aflat de intentii din astea.

Uite un link

mises.ro/553/

atit cel care promoveaza ideea cit si acest Colbert imi par la sfirsitul carierei. Dar daca prind ideile se termina cu internetul liber sau international. Probabil va fi pe grupuri. Intre utilizatori.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 00:29

De la: nastasemihail, la data 2010-02-24 23:52:47

....intentiile cui????

Uite un link

mises.ro/553/

atit cel care promoveaza ideea cit si acest Colbert imi par la sfirsitul carierei. Dar daca prind ideile se termina cu internetul liber sau international. Probabil va fi pe grupuri. Intre utilizatori.

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 00:31

De la: florinpreda999, la data 2010-04-10 00:29:18
De la: nastasemihail, la data 2010-02-24 23:52:47

....intentiile cui????

Uite un link

mises.ro/553/

Mai bine uita. Ca astfel de persoane care sa ingradeasca mereu vor fi.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 14:43

EU
Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 15:09

De la: gbispas, la data 2010-04-10 14:43:18WWW.SERATA.RO[/quote]Ok, dar ce afacere e asta (sau de fapt am intrebat eu gresit,) pentru cine e o afacere?
Publicitate! ! !

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 10:54

De la: rodik_mi, la data 2010-04-10 15:09:38
De la: gbispas, la data 2010-04-10 14:43:18WWW.SERATA.RO
Ok, dar ce afacere e asta (sau de fapt am intrebat eu gresit,) pentru cine e o afacere?
Publicitate! ! ! [/quote]

Pai daca faci o afacere o faci pt tine,nu pt cunostinte.E logic ca e o afacere pentru tine.Si inca o afacere cu cateva sute de mii,profit,pe an(EURO).Si mai ales pentru o afacere pe un teren inca virgin,avand in vedere ca la noi aproape tot ce se gaseste pe piata,vis-a-vis de legume-fructe sunt aduse din import..Eu construiesc doar sere ultramoderne,asa cum sunt mai peste tot in lumea civilizata,nu ce avem noi,pana acum prin Romania.Sere mari,aducatoare de profit.Bine,in Romania sunt multe solarii,sere adevarate le numeri pe degete.Si culmea,nici nu-ti trebuie foarte multi bani sa incepi.In primul rand iti trebuie curaj si sa nu crezi ca stii mai mult decat stii,pt ca la noi toata lumea are impresia ca se pricepe la asa ceva,dar agricultura(si horticultura mai ales) este in stadiu de epoca de piatra,foarte primitiv..Toti sunt destepti dar numai in vorbe.
Pt mai multe detalii,pot fi gasit la nr de tel de pe site(CONTACT).

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 11:00

Iar daca intrebarea ta viza tipul de individ ce poate face asa ceva,eu iti spun ca oricine are o bucata de teren(nici nu conteaza sa fie un pamant foarte roditor,pt ca in horticultura moderna florile sau plantele nu mai cres de mult in pamant.Culturile se fac la jumatate de metru deasupra solului,fara a avea nici un contact cu solul,poate sa fie si piatra) si care crede ca poate conduce cativa angaqjati(pt un hectar,in jur de 6) poate face horticultura.Despre cresterea culturilor oricum trebuie invatat,dar este foarte usor(totul se face automat,in aceste sere si se regleaza automat,doar cultivarea si sortarea se face cu oameni)pentru ca noi nu avem in Romania decat cateva sere de aceasta ractura si este total altceva fata de ce se intampla la noi.Din experienta proprie,am vazut ca nici inginerii horticoli nu stiu despre ce-i vorba.Si culmea este mult mai simplu decat la o cultura traditionala.

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 11:08

EU
rica_mld

5 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 12:57

Vand ciuperca de kefir ( pentru lapte ) si ciuperca de ceai chinezeasca kombucha ( combucco orientalis ) inclusiv instructiuni de folosire, pentru tratament naturist si intretinere a sanatatii. Garantam calitatea exceptionala a marfii si seriozitate.
Asiguram expediere rapida prin curierat,la orice locatie din tara. Plata la livrare cu ramburs.
Pret 40 ron
tel: 0766641089

scuteste-ma, daca nu ai nimic interesant de zis
9am185806

16 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 06:32

De la: , la data 2008-11-04 22:56:21vreau sa ajutam impreuna cat mai multi romani sa inceapa propria lor afacere,ce ziceti sa le dam cateva idei de afaceri,sa incepem sa facem avere,sa nu ne mai implicam in dicutii sterile propuse de toti pustii fara minte,propun in loc sa ne certam,hai sa facem ceva pt.a scapa din ghearele statului,sa fim singurii nostri stapani

Metoda,un sut la Guvern !

9am185806

16 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 06:36

....intentiile cui????

discrete & deosebite 2 domnisoare,tinere,fara fite,cu forme apetisante,rafinate,iti ofera o ora de relax total,sex oral si normal cu preludiu,69,masaj de relaxare si exotic,intr-o LOCATIE DE LUX!!! ..........NON STOP... 0727 658 494 0727 658 494 ; cherry.girl97@yahoo.com

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 10:21

EU
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 05:18

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 05:19

De la: 9am185806, la data 2010-04-16 06:36:30

....intentiile cui????

discrete & deosebite 2 domnisoare,tinere,fara fite,cu forme apetisante,rafinate,iti ofera o ora de relax total,sex oral si normal cu preludiu,69,masaj de relaxare si exotic,intr-o LOCATIE DE LUX!!! ..........NON STOP... 0727 658 494 0727 658 494 ; cherry.girl97@yahoo.com
ia incearca tu si ne spui si noua

Fosta membra 9am.ro

126 mesaje

Postat pe: 5 Mai 2010, ora 02:52

Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje
Oras: Vaslui

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 04:45

Cteva adrese utile

1. AGENIA NAIONAL DE DEZVOLTARE NORD-EST, Str. Lt. Draghescu, Nr. 9, Cod postal: 610125, Piatra Neam, jud. Neam, tel: 0233 218071, fax: 0233 218072, e-mail: adrnordest@adrnordest.ro/ capostol@adrnordest.ro(Director General), web: www.adrnordest.ro

2. AGENIA NAIONAL DE DEZVOLTARE NORD-VEST, Str. Sextil Puscariu, Nr. 2, Cod postal: 400111, Cluj-Napoca, jud. Cluj, tel:0264 431550, fax: 0264 439222, email: adrnv@mail.dntcj.ro, web: www.nord-vest.ro

3. AGENIA NAIONAL DE DEZVOLTARE VEST, Str. Proclamaia de la Timioara, Nr. 5, Cod postal: 300054, Timioara, jud. Timi, Tel/Fax 0256 491981, e-mail: office@adrvest.ro, web: www.adrvest.ro

4. AGENIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONAL BUCURETI-ILFOV ADRBI, Claudia Ionescu - Manager Regional Promotion & Investments, Str. Leonida, Nr. 19, Bucureti, Sector 2, Tel/Fax: 021 3159659
e-mail: adrbinvest@yahoo.com, web: www.adrbi.ro

5. AGENIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONAL CENTRU, Piaa Consiliul Europei, Nr. 32D, Alba Iulia, jud. Alba, Tel. 0258 818616, Fax. 0258 818613, e-mail: adrscentru@office.ro, web: www.adrcentru.ro

6. AGENIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONAL SUD MUNTENIA, Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 1, Cod postal: 910019, Clrai, jud. Clrai, Tel: 0242 331 769, Fax: 0242 313 167, e-mail: director@adrmuntenia.ro, web: www.adrmuntenia.ro

7. AGENIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONAL SUD-EST, Str. P-a Independenei, Nr. 1, Cod postal: 810210, Brila, jud. Brila, Telefon: 0339/401018, Fax: 0339/401017, e-mail: adrse@adrse.ro, web: www.adrse.ro

8. AGENIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONAL SUD-VEST OLTENIA, Str. Unirii, Nr. 19, Ap. 86, Cod postal: 200585, Craiova, jud. Dolj, Tel./Fax : 0251-414.904, e-mail: office@adroltenia.ro, web: www.adroltenia.ro

Agentiile pentru dezvoltare regionala va ofera informatii, suport si asistenta pentru accesarea fondurilor UE din Programul Operational Regional.
Pentru informatii generale despre POR puteti accesa site-ul Ministerului Dezvoltarii Regionale: www.mdlpl.ro, Tel: 037 211 14 09, e-mail: info@mdrl.ro

9. MINISTERUL ECONOMIEI, Calea Victoriei, Nr. 152, Cod postal: 010096, Bucureti, Sector 1, tel: 021 202 52 34, e-mail: dezbateri_publice@minind.ro, web: www.minind.ro

10. MINISTERUL FINANELOR PUBLICE, Str. Apolodor, Nr. 17, Cod postal: 050741, Bucureti, Sector 5, tel centrala: 021 319 97 59, e-mail: cabinet.ministru@mfinante.ro, web: www.mfinante.ro

http://www.youtube.com/watch?v=6hriHT00jYw RADU_MAMII EROII NU MOR NICIODATA,NIMIC DIN CE E ROMANESC,NU PIERE RADU_MAMII------http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4-----RADU_MAMII-
Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 04:52

11. Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale
Bucuresti, B-dul Carol I, nr. 24, sector 3, codul postal 020921, oficiul postal 37; Telefon centrala: 021-307-23-00, feadrmadr.ro, www.madr.ro
Aici puteti gasi mai multe informatii cu caracter general(legislatie, sitautie nationala), cat si regional(persoane de contact din comisiile regionale, sprijin financiar, grupuri de producatori, etc) .

12. Portalul Uniunii Europena : europa.eu/index_ro.htm

13. Portalul de informare asupra actiunilor de cercetare finantate de catre Uniune Europeana
cordis.europa.eu
Aici puteti gasi informatii despre toate programe cadrul, inclusiv cele finantate prin FP7

14. Institutul National de Statistica
www.insse.ro
Puteti gasi si o serie de date statistice gratuite, le puteti cumpara on-line sau va puteti face abonamente on-line pentru informatiile necesare

15. TED (Tenders Electronic Daily) ted.europa.eu/
TED este versiunea online a Suplimentului Jurnalului Oficial al Uniunii Europene, dedicat achiziiilor publice europene.
Site-ul furnizeaz acces liber la oportunitile de afaceri. Este actualizat de cinci ori pe sptmn cu aproximativ 1 500 de anunuri de achiziii publice din Uniunea European, din Spaiul Economic European i din alte pri.
Putei rsfoi, cuta i sorta anunurile de achiziii publice n funcie de ar, regiune, sector de afaceri i alte domenii.

http://www.youtube.com/watch?v=6hriHT00jYw RADU_MAMII EROII NU MOR NICIODATA,NIMIC DIN CE E ROMANESC,NU PIERE RADU_MAMII------http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4-----RADU_MAMII-
Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 04:55

FONDUL DE GARANTARE A DEPOZITELOR IN SISTEMUL BANCAR

nfiinat n anul 1996, n calitate de schem de garantare a depozitelor oficial recunoscut pe teritoriul Romniei, Fondul are drept scop primordial garantarea depozitelor deinute de persoane fizice i persoane juridice, n principal microntreprinderi, ntreprinderi mici i mijlocii, la instituiile de credit participante i efectuarea plilor sub forma compensaiilor, n limita plafonului de garantare, potrivit condiiilor i limitelor stabilite de lege.

De asemenea, Fondul poate desfura i activiti de administrator special, administrator interimar ori lichidator al instituiilor de credit.

Fondul i desfoar activitatea n baza Ordonanei Guvernului nr. 39/1996 privind nfiinarea i funcionarea Fondului de garantare a depozitelor n sistemul bancar, republicat, cu modificrile i completrile ulterioare.

Instituii de credit participante la schema de garantare a depozitelor

Participarea la Fond este obligatorie pentru toate instituiile de credit autorizate de Banca Naional a Romniei s primeasc depozite de la public, inclusiv pentru depozitele atrase de sucursalele acestora din strintate.

Depozitele plasate la sucursalele instituiilor de credit cu sediul n alte state membre ale Uniunii Europene, care opereaz n Romnia, sunt garantate de ctre schema din statul membru de origine, n condiiile prevzute de legislaia aplicabil din acel stat.

La nceputul lunii noiembrie 2009, n schema de garantare a depozitelor din Romnia erau incluse 34 de instituii de credit persoane juridice romne, din care 33 de bnci i Banca Central Cooperatist CREDITCOOP (casa central i cooperativele de credit afiliate).

Garantarea depozitelor

Fondul garanteaz, n limitele i condiiile prevzute de legea sa de functionare, depozitele, n orice moned, la o instituie de credit participant, cu excepia depozitelor care se ncadreaz n categoriile de depozite negarantate.

De exemplu, sunt acoperite sumele aflate pe numele unei persoane fizice sau juridice garantate, sub form de certificat de depozit nominativ, cont curent, cont de depozit, cont de economii, cont de card, cont comun i alte produse similare.

n cazul n care depozitele la o instituie de credit participant devin indisponibile, Fondul asigur plata compensaiilor, n limita plafonului de garantare. n prezent, plafonul de garantare per deponent garantat i per instituie de credit este egal cu echivalentul n lei al sumei de 50.000 euro.

Activitatea de lichidare

n anul 2002, Fondul a fost numit lichidator judiciar la dou bnci intrate n faliment, respectiv Banca Romn de Scont i Banca Turco Romn, iar n anul 2006 a ndeplinit calitatea de lichidator administrativ al Nova Bank pe parcursul a peste 2 luni, pn la intrarea n faliment a acesteia.

Resursele Fondului

Fondul are ca resurse financiare principale contribuiile instituiilor de credit participante, veniturile din investirea resurselor financiare i recuperrile din creanele Fondului la instituiile de credit n faliment. Pe lng acestea, Fondul mai are posibilitatea, potrivit legii, de a contracta mprumuturi, inclusiv linii de credit stand-by de la instituiile de credit participante, iar n cazul n care resursele menionate sunt insuficiente pentru acoperirea plii compensaiilor, Guvernul pune la dispoziia Fondului sumele necesare, sub form de mprumut.

Relaii internaionale

Pe plan extern, Fondul i desfoar activitatea n cadrul celor dou organizaii internaionale din domeniu (EFDI i IADI) al cror membru este.

Totodat, Fondul are posibilitatea de a ncheia acorduri de cooperare cu schemele de garantare la care particip instituiile de credit care funcioneaz n Romnia printr-o sucursal participant la Fond, n scopul stabilirii procedurilor aplicabile pentru plata compensaiilor deponenilor respectivelor sucursale, n conformitate cu prevederile legale n vigoare.

1.Reprezentana Comisiei Europene n Romnia are sediul la Bucureti i, ncepnd cu 1 ianuarie 2007, nlocuiete Delegaia Comisiei Europene, nfiinat n Romnia n 1993.

Misiunea lor este de a contribui la o ct mai bun nelegere a Uniunii Europene, a scopurilor, valorilor i politicilor acesteia, aducnd informaia european ct mai aproape de ceteni, ntr-o form adaptat nevoilor lor specifice
Adresa site:ec.europa.eu
2.Consiliul Naional de Formare Profesional a Adulilor are rol consultativ n fundamentarea i promovarea politicilor i strategiilor de formare profesional a adulilor.

Consiliul Naional de Formare Profesional a Adulilor coordoneaz i controleaz la nivel naional urmtoarele activiti:
a) autorizarea furnizorilor de formare profesional, prin comisiile de autorizare judeene, respectiv a municipiului Bucureti;
b) elaborarea standardelor ocupaionale;
c) evaluarea i certificarea competenelor profesionale dobndite de aduli prin formare profesional continu.
Consiliul Naional de Formare Profesional a Adulilor ndeplinete rolul de autoritate naional pentru calificri.
Adresa site:www.cnfpa.ro
3. Agenia de Pli i Intervenie pentru Agricultur (APIA) funcioneaz n subordinea Ministerului Agriculturii, Pdurilor i Dezvoltrii Rurale n baza Legii 1/2004 cu modificrile i completrile ulterioare.
ncepnd cu 1 ianuarie 2007, APIA deruleaz fondurile europene pentru implementarea msurilor de sprijin finanate din Fondul European pentru Garantare n Agricultur (FEGA).
Subveniile se acord sub form de pli directe la hectar gestionate de Sistemul Integrat de Administrare i Control (IACS) i n cadrul msurilor de pia pentru implementarea mecanismelor comerciale conform Politicii Agricole Comune (PAC). Astfel, Agenia de Pli i Intervenie pentru Agricultur administreaz sistemul de certificate de export-import i garanii pentru importul i exportul produselor agricole, elaboreaz i implementeaz procedurile privind aplicarea sistemului de intervenie pentru produsele agricole.

Adresa site:www.apia.org.ro

Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 04:59

1. www.finantare.ro Informaii despre finanri, programe finanri, proiecte de finanare, consultan, etc.
2. www.fonduri-structurale-europene.ro Informaii despre programele operaionale ale Uniunii Europene.
3. www.ideideafaceri.ro Adresa de web spune tot:afaceri de succes, oportunitati, etc.
4. www.immromania.ro Soluii i servicii destinate IMM-urilor
5. www.eufinantare.info Despre fonduri ale Uniunii Europene

Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 05:00

Stimati co-forumisti,

Va atrag atentia asupra unor adrese web de informare asupra fondurilor de la Uniunea Europeana:

1. Calendar orientativ lansari programe nationale 2010 - aippimm.ro/otimmc/targoviste/articol/calendar-orientativ-lansari...

2. Msura 112 Instalarea tinerilor fermieri - www.apdrp.ro/content.aspx?item=1819&lang=RO

3. Fonduri structurale, informatii generale, ghidul solicitantului etc. - www.fonduri-structurale.ro/Detaliu.aspx?t=despre%20noi

Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 05:03

Stimati co-forumisti,

Va atrag atentia asupra unei metode de promovare prin internet accesibile oricui.
www.comunicatedepresa.ro este un serviciu gratuit de publicitate si gazduire a comunicatelor de presa.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 05:09

De la: radu_mamii, la data 2010-05-16 05:03:00
Stimati co-forumisti,

Va atrag atentia asupra unei metode de promovare prin internet accesibile oricui.
www.comunicatedepresa.ro este un serviciu gratuit de publicitate si gazduire a comunicatelor de presa.

Si tu ce ai la afacerea asta...publicitate gratuita de la 9am ???

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 16 Mai 2010, ora 13:59

EU
Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 06:12

v atrag atenția asupra catorva institute și ferme specializate n producerea și comercializarea materialului sditor;
1]Mr-SCPP Cluj,SCPP Voinești,SCPP Flticeni,SCPP Baia Mare,SCPP Targu Jiu,ICPP Pitești,SCPP Bistrița,SCPP Bneasa-Ilfov,SC Exclusive Garden Afumați-Ilfov.
2]Pr-SCPP Bistrița,SCPP Voinești,SCPP Cluj,SCPP Geoagiu,ICPP Pitești,SCPP Valcea.
3]Cireș-SCPP Bistrița,ICPP Pitești,SCPP Iași.
4]Vișin-SCPP Cluj,ICPP Pitești,SCPP Bneasa-Ilfov,SCPP Iași,SCPP Bistrița,SCPP Targu Jiu,SCPP Flticeni,SCPP Vrancea.
5]Cais-SCA Mrculești,SCPP Bneasa-Ilfov,SCPP Constanța,Exclusive Garden Afumați-Ilfov.
6]Piersici și nectarini- SCPP Bneasa,SCPP Constanța,Ferma Shteni-Buzu.
7]Nuci-SCPP Geoagiu,SCPP Targu Jiu,ICPP Pitești,SCPP Iași,SCPP Valcea.
8]Migdali- SCPP Bihor,Ferma Shteni-Buzu.
9]Aluni-SCPP Valcea
10]Castan comestibil-SCPP Baia Mare,SCPP Targu Jiu.
11]Coacz-SCPP Cluj,SCPP Sibiu,ICPP Pitești,SCDP Flticeni.
12]Agriș- SCPP Cluj
13]Afin-ICPP Mrcineni,ICDP Pitești.
14]Zmeur-ICPP Mrcineni,ICDP Pitești.
15]Mur-SCDP Flticeni.
16]Ctin-ICPP Mrcineni,Fructex SA Bacu

Rog persoanele interesate de aceast acțiune s contribuie la completarea listei cu adrese utile din fiecare județ al țrii !

Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 06:25

-Migdali de la ferma Shteni,jud.Buzu,tel.0238.545.566.
-Caiși tardivi,soiul Umberto,de la ferma Bneasa[foarte productivi și cu fructe foarte mari].
-Vișini altoiți de la Shteni,Bneasa ori de la Academia de Stiințe Agricole București.
-Peri vratici și de toamn,de la ferma Bneasa.
-Gutui de la orice ferm din zon.
-Nuci de Bneasa ori de Shteni.
-Arbuști fructiferi de Bneasa ori Shteni,cum ar fi mur de cultur,coaczi,zmeur,kiwi.
-Ctin pentru mprejmuirea zonei și folosirea n familie,de la Frutex Bacu.-
-Dintre meri,cel mai bine rezist Golden și Bot de iepure.
-Cei mai indicați pruni sunt Stanley.
Puteți crea o livad mixt,pentru uz propriu și vnzri en detail.Pomii necesit puține lucrri și intr rapid pe rod.Pn la intrarea lor pe rod,puteți obține venituri din cultivarea printre pomi a unor vegetale rentabile,cum ar fi pepeni verzi și galbeni,dovleci plcintari,castraveți,sfecl furajer și comestibil,morcovi,alune de pmnt etc.

economisire_creditare

37 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 14:26

Vrei o dobanda de pana la 28% la economiile tale dintr-un an, cu toate ca bancile comerciale ofera doar 7-8%?
Vrei sa primesti din partea statului o prima in valoare de pana la 250 de euro pe an?
Vrei un credit, cu dobanda fixa fara alte comisioane ascunse, 5% pe an?
Vrei o refinantare la un credit pe care deja il ai si la care platesti prea mult?
vrei o asigurare de viatza, non viatza?
Vrei sa venim noi la tine sa nu mai stai tu la coada la banca?

Daca crezi ca una din intrebarile de mai sus ti se adreseaza, nu te costa nimic, doar un telefon!

Lucian Mirzoiu
economisire.creditare@yahoo.com
0768.005.639

P.S. : Poti sa economisesti cat vrei, cand vrei, nu exista nici o limita de varsta!!

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2010, ora 21:06

EU
9am188568

17 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2010, ora 15:34

Ofer consultanta in vederea deschiderii unui studio de videochat cu un buget de doar 5000E

Vechimea in activitatea de videochat pe care o am este de 4 ani. Oferta are pretul de 500E(pretul nu este piperat deoarece prin aceasta oferta economisiti multi bani si timp)!
Pentru cei care se pricep cat de cat in domeniu si nu vor lista de mai jos completa, putem taia din lista de servicii pe care le ofer, pretul scazand.

Oferta include:

1. Sfaturi despre locatia unde ar trebui amplasat studioul si despre cum trebuie negociat cu proprietarul pt acordul de a face studio de videochat(in cazul in care nu aveti inca o locatie).

2. Persoana de contact pt mobila(paturi, noptiere si masuta) la comanda, preturi foarte avantajoase cu montaj gratuit.

3. Persoana de contact pt achizitia saltelelor pt paturi la preturi reduse.(deplasarea mea persoanala cu dvs la locatie daca doriti)

4. Locatie de unde puteti cumpara draperii pt a imprejmui paturile la preturi mult mai convenabile decat in magazinele mari.(deplasarea mea personala cu dvs la locatie daca doriti)

5. Persoana de contact(in cazul in care vreti ca decor draperii) pt a monta pe tavan sinele pt sustinerea draperiilor.

6. Magazin online renumit pe piata IT pt achizitionarea PC`urilor, monitoarelor si a unei imprimante cu scanner, bineinteles la preturi mici.(pot plasa eu comanda si pot ridica eu comanda de la sediul magazinului daca doriti deoarece se afla la cativa zeci de m de mine dupa care aduc produsele la dvs)

7. Persoana de contact pt instalarea Windows-ului pe PC`uri + ultima versiune de Antivirus NOD 32 cu licenta. La cerere si alte programe.

8. Persoana de contact pt achizitionarea camerelor web SONY EVI D30 speciale pt videochat. Preturile oscileaza dar pretul maxim este de 300E. Calitatea este foarte buna deoarece de la aceeasi persoana mi-am luat si eu camerele si sunt foarte multumit de ele.

9. Persoana de contact pt servicii de webdesign si de promovare web la preturi foarte bune.

10. Sfaturi legate despre ce tip de abonament la internet aveti nevoie si ce companii de internet de pe piata sunt bune in functie de cate pc`uri vreti sa puneti in activitate.

11. Programe de supravegheat oricand doriti activitatea modelelor cu tot cu serial number nu versiuni demo.(pot veni eu personal sa le instalez si sa le configurez)

12. Pot deschide conturi de studio sau model pt 200E/buc la cerere.(consider ca pretul este ok deoarece suma platita o puteti recupera in maxim o luna - o luna jumate)

13. Va pot da un model de Regulament de Studio complet si corect pe care modelele sa-l semneze la inceperea activitatii.

14. Va pot da o lista cu primele 128 siteuri de anunturi pe net si primele 59 siteuri de joburi pe net pt a va promova afacerea.

15. Sfaturi despre cum sa va promovati businessul, despre cum sa va purtati cu viitoarele modele care vor lucra la dvs si cum sa le motivati sau orice alta nelamurire pe care o aveti.

IMPORTANT: Bugetul de 500E la care fac referire nu include si pretul conturilor de studio sau de model!
Site-urile pe care pot deschide conturi de studio si de model sunt: LiveJasmin, XLove, StreamRay, ImLive, Webcams si MFC(MyFreeCams).

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2010, ora 20:04

WWW.SERATA.RO

CONSTRUCTII ULTRAMODERNE DE SERE,ULTIMELE TEHNOLOGII LA NIVEL MONDIAL,IN DOMENIU SI SPATIILE AFERENTE.DEASEMENEA OFERIM AJUTOR PENTRU ACCESAREA DE FONDURI EUROPENE SI EVENTUAL CREDITARE BANCARA CU DOBANZI MULT SUB NIVELUL PIETEI SI AVANTAJE CU FONDURI DE GARANTARE GUVERNAMENTALE.POATE PAREA UN CLISEU,DAR IN ACST CAZ CASTIGURILE ANUALE SUNT DE ORDINUL SUTELOR DE MII DE EURO,ANUAL.ASIGURAM SI CONSILIERE VIS-A-VIS DE CRESTEREA PLANTELOR,ACOLO UNDE ESTE CAZUL,AVAND IN VEDERE NIVELUL RIDICAT DE TEHOLOGIZARE(PRACTIC TOTUL ESTE AUTOMATIZAT,DE LA IRIGARE SI TERMINAND CU INCHIDEREA SI DESCHIDEREA GEAMURILOR-EXCEPTIE FAC CULESUL+SORTAREA SI UNDE ESTE CAZUL RIDICAREA SAU COBORAREA PLANTELOR PE SFOARA).

WWW.SERATA.RO

EU
Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului idei de afaceri
Mergi la: