back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Idei de afaceri

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 05:23

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
silviu_m74

118 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 19:58

De la: gbispas, la data 2009-07-02 20:42:53AM uitat sa-ti mai spun ceva,vis-a-vis de armata aia la care ai impresia ca te pricepi.Armata este o institutie ierarhica,nu piramidala,pentru ca generalul isi ia banii de la buget,nu de la soldatul pe care-l gaseste si-l inregimenteaza ca sa contribuie la solda lui.Mai frecventeaza si tu bibliotecile ca nu stii nimic nici macar despre institutiile fundamentale ale unui stat,daramite despre cum sa faci bani.SI mai ai tupeu sa ne trimiti pe noi,acolo.
bai baiete,tu esti un mic gica contra dupa cate se pare...nu am eu ce sa-ti explic tie ca oricum nu ai sa intelegi nimic deoarece nu esti deschis spre cunoastere....mai departe de asta exemplul cu armata nu a fost decat un exemplu...vrei sa-ti dau si din afacerile private exemple sa vezi ca am drepate ???orice firma are o structura piramidala unde oamenii de jos fac munca si cei de sus fac banii !!!! si de multe ori nu putini...Ceea ce nu intelegi tu,pentru ca nu studiezi putin fenomenul, este faptul ca MLM este o alta forma de comert fata de cea clasica pe care o vedem la tot pasul si care pe langa comert(adiva vanzarea de produse) noi,cei din aceste retele suntem platiti si pentru PUBLICITATE...mai departe de asta afacerea ne da dreptul sa ne dezvoltam propriile retele unde se vor misca lunar produse !!! facem munca odata corect si suntem platiti atata timp cat acea retea de consumatori-distribuitori va aduce profit catre producatorul cu care suntem asociati !!!! si iti garantez eu ca o retea mare si bine pusa la punct iti va aduce profit TOATA VIATA si mai departe copiilor tai pentru ca ti se da dreptul sa o lasi mostenire !!! crezi ca o firma care in primii 5 ani de viata are o crestere de 6108 % va avea succes ??? sau care in 10 ani sa extins in 52 tari din lume are produse bune ???

www.4life-romania.ro
9am091668

6 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 00:26

In www.manager.ro sunteti in contact cu cele mai noi idei de afaceri aparute.

De asemenea www.forum.manager.ro/ este forumul dedicat in special oamenilor care vor sfaturi si absolut toate detaliile necesare conceperii si demararii unei noi afaceri.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 08:42

Ghidul tanarului intreprinzator Ghidul tanarului intreprinzator

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 08:42

silviu_m74

118 mesaje

Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 17:45

De la: gbispas, la data 2009-07-04 13:03:40
De la: silviu_m74, la data 2009-07-03 19:58:11
De la: gbispas, la data 2009-07-02 20:42:53AM uitat sa-ti mai spun ceva,vis-a-vis de armata aia la care ai impresia ca te pricepi.Armata este o institutie ierarhica,nu piramidala,pentru ca generalul isi ia banii de la buget,nu de la soldatul pe care-l gaseste si-l inregimenteaza ca sa contribuie la solda lui.Mai frecventeaza si tu bibliotecile ca nu stii nimic nici macar despre institutiile fundamentale ale unui stat,daramite despre cum sa faci bani.SI mai ai tupeu sa ne trimiti pe noi,acolo.
bai baiete,tu esti un mic gica contra dupa cate se pare...nu am eu ce sa-ti explic tie ca oricum nu ai sa intelegi nimic deoarece nu esti deschis spre cunoastere....mai departe de asta exemplul cu armata nu a fost decat un exemplu...vrei sa-ti dau si din afacerile private exemple sa vezi ca am drepate ???orice firma are o structura piramidala unde oamenii de jos fac munca si cei de sus fac banii !!!! si de multe ori nu putini...Ceea ce nu intelegi tu,pentru ca nu studiezi putin fenomenul, este faptul ca MLM este o alta forma de comert fata de cea clasica pe care o vedem la tot pasul si care pe langa comert(adiva vanzarea de produse) noi,cei din aceste retele suntem platiti si pentru PUBLICITATE...mai departe de asta afacerea ne da dreptul sa ne dezvoltam propriile retele unde se vor misca lunar produse !!! facem munca odata corect si suntem platiti atata timp cat acea retea de consumatori-distribuitori va aduce profit catre producatorul cu care suntem asociati !!!! si iti garantez eu ca o retea mare si bine pusa la punct iti va aduce profit TOATA VIATA si mai departe copiilor tai pentru ca ti se da dreptul sa o lasi mostenire !!! crezi ca o firma care in primii 5 ani de viata are o crestere de 6108 % va avea succes ??? sau care in 10 ani sa extins in 52 tari din lume are produse bune ???

URAAAAA! OAMENI BUNI,FITI CEI MAI FERICITI!"Marea afacere" ce vi se propune aici,este cel mai mare tun in domeniul farmaceuticii mondiale.Va aduc la cunoastinta ca acest om in curand o sa primeasca cel putin premiul Nobel.Sustine nici mai mult nici mai putin ca detine medicamentele care,citez: VINDECA GARANTAT,ORICE TIP DE CANCER.Asta era marea afacere,altfel foarte piramidala si cu nimic mai josnica decat orice alt tip de afacere piramidala.Si cel putin la fel de mincinoasa.Sa va spun de ce.Cititi mai sus si o sa vedeti cum vi se promite ca nu o sa aveti nevoie de absolut nici un ban,la inceput.Ba mai mult,ca nu e nevoie de munca,absolut deloc si se facea haz de cei ce ar da cu sapa,prin sere,prin sistemul lui,stai acasa si iti intra banii in cont.HAHAHAHAHA!M-am tavalit de ras,cand am auzit ce "mare afacere" e asta.O minciuna gogonata si o teapa cat toate zilele.Inainte de toate,iti trebuiesc ceva bani,la inceput,ca sa cumperi nu stiu ce materiale,ca mai apoi sa le revinzi si sa obtii profitca apoi sa o iei de la capat cu cumparatul si rvandutul.Pana aici,nu e nici o diferenta cu aprozaristul din colt,ca si el,tot la fel face.Primesti un comision infim,pt orice obiect vandut.Adica,mai bine spus,o sa ai la inceput mult mai putin,decat cel mai mic salariu pe economie.Si asta pentru o munca titanica,zilnica.Deci,alti bani,investiti de tine,ca sa nu mori de foame sau sa te arunce cineva in strada,ca nu ti-ai platit intretinerea,la bloc.Mai apoi,trebuie sa alergi dupa oameni,ca sa poti sa mai castigi ceva bani,daca si aia la randul lor,fac vanzare.Tocmai tu te plangeai ca altii ar trebui sa lucreze cu banci sau cu alte sisteme?Depinzi,deci,aproape in totalitate de ce fac altii,de ce vand altii,DACA vand altii,nu esti niciodata propriul stapan,nu detii niciodata controlul banilor ce-i ai de incasat.Daca nu se vinde nimic,nu incasezi nimic.Deci cel mai infect si ordinar sistem piramidal.Fraierul de se tot lauda pe aici,nici macar nu stie sa faca diferenta intre un sistem piramidal si unul ierarhic.Vai de capul lui.O sa ajunga sa moara de foame.Este marele big-fass,ce a fost si cu Oriflame si cu alte cateva sisteme d-astea in care aia de sus castiga si fraierii de jos alearga,pe nimic.Cati imbogatiti ati vazut la oriflame?In afara de vreo doi,care au apucat sa intre in sistem,la inceput.Si macar aia vand produse pe care le foloseste orice femeie,zilnic,nu tepe grosolane ca asta,care vinde auzi,REMEDIUL GARANTAT IMPOTRIVA ORICARUI TIP DE CANCER.HAHAHAHAH!Mai amaratule,tu cu asta vroiai sa castigi o jumatate de milion de euro pe an?HAHAHAHAHA!Vai de capul tau,de inapoiat.Cei ce vindeau pe la Oriflame,vindeau si ei,in timpul liber sa-si mai rotunjeasca veniturile,niciunul nu s-a imbogatit.Dar,atentie,faceti loc,vine viitorul castigator al premiului Nobel,vindecatorul miraculos al lumii,noul Mesia,cel ce va avea,linistit si usor cel putin jumatate de milion de euro,pe an.Vai de capul lui si al alora care cred,macar 1% din aberatiile ce le spune un trisor ca asta.Oricum,iti multumesc,sincer,pentru ceva.Am ras pe rupte,cand am auzit despre ce-i vorba.Jur ca mi-a fost greu sa ma opresc.Si am pretentia ca sunt un om rezervat,altfel.Si se stie ca rasul face bine,sanatatii,asa ca pana la urma,vezi,poate ai tu ceva dreptate,in ce aberezi,pe acolo.Adica ne spui despre ce e vorba,noi radem si gata,ne-am facut bine,prin cura de ras:))):))):))):))).NUmai ca ai grija,ca mori de foame,vezi,inventeaza un sistem sa iti putem si plati aceasta cura,altfel,..................Si speram sa nu mai faci,ca aseara,cand,atunci cand ai vazut ca nu poti sa faci fata unei discutii,pentru ca erai depasit de situatie,de catre cel ce discuta cu tine,sa pleci.Pentru un " om de afaceri",e foarte jenant.Mai ales pt unul care detine cheia salvarii mondiale:))):))):)))Scuza-ma,mi-e foarte greu sa ma abtin din ras.Chiar imposibil.:))):))):)))
daca tu esti incuiat la minte si nu pricepi niste lucruri silmple,nicio problema,sunt altii mai isteti decat tine care le vor pricepe...tu in continuare vei fi un vanzator de sere iar noi,astia ciudati cu afacer :mincinoase" vom ajuta oamenii sa traiasca bine si sa aiba parte de o sanatate de fier....si pana una alta nu iti da dreptul nimeni si nimic sa-mi vorbesti asa..daca te tii baiat,hai sa dam una mica sa vedem ce-ti poate osul...mai departe de asta crede-ma ca din astia ca si tine am vazut si am dat pe gheata multi la viata mea si nu-mi mai bat capul cu dobitocii...o zi placuta iti doresc in continuare si nu te obosi sa-mi raspunzi...fa reclama la sere in continuare ca nu-i mai vin chischireii apoi...tu asta care ai fost sluga la patronul olandez si acum vii si propui marele fas cu sere...imbogateste-te tu si lasa-ne pe noi astia mai mici si mai fraieri in legea noastra.Investeste tu ca idiotii un milion de euro si recupereaza0ti investitia intr-un an...ai impresia ca noi toti suntem fraieri si numai tu esti un pic mai rasarit,dar te inseli amarnic amice !!!
esti = pistol cu apa.

www.4life-romania.ro
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 03:09

mohatamin

26 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 09:12

Ce mi-au vazut ochii,citind pe aici?Am vazut bine?Detine cineva medicamentul care vindeca cu siguranta,orice tip de cancer?Ma,oameni buni,nu v-ati saturat voi de atata prosteala,ce-i dati ascultare unui asemenea -praf in vant?Mai ramane sa o aduceti pe aici si pe mama Omida,sigur si aia ar fi spus la fel,ca vindeca ea nu doar cancerul,dat orice boala existenta pe fata pamantului.Tot din acelsi aluat sunt si mama Omida si asta,care isi varsa impotenta de toate felurile pe acest forum.Daca cineva ar gandi sa cumpere asemenea medicamente,nu ar face sa plateasca inca un impozit.Impozitul pe prostie.

mohatamin

26 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 09:15

De la: mohatamin, la data 2009-07-05 09:12:06Ce mi-au vazut ochii,citind pe aici?Am vazut bine?Detine cineva medicamentul care vindeca cu siguranta,orice tip de cancer?Ma,oameni buni,nu v-ati saturat voi de atata prosteala,ce-i dati ascultare unui asemenea -praf in vant?Mai ramane sa o aduceti pe aici si pe mama Omida,sigur si aia ar fi spus la fel,ca vindeca ea nu doar cancerul,dat orice boala existenta pe fata pamantului.Tot din acelsi aluat sunt si mama Omida si asta,care isi varsa impotenta de toate felurile pe acest forum.Daca cineva ar gandi sa cumpere asemenea medicamente,nu ar face sa plateasca inca un impozit.Impozitul pe prostie.

erata-nu ar face decat sa plateasca,inca un impozit

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 11:17

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 13:58

Fondurile europene nu sunt utopii! O demonstreaza povestea unui fermier!StirileProTV.ro

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 14:10

Si-a ridicat propriile silozuri, cu bani europeniStirileProTV.ro

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 14:11

stirileprotv.ro/bin/player/embed.php/60312017">stirileprotv.ro/bin/player/embed.php/60312017" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="376" >

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 14:18

Afla cum poti sa ai o afacere profitabila cultivand ciuperci!StirileProTV.ro

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 14:29

Romania Te Iubesc: Flori "romanesti", importate direct din Olanda!StirileProTV.ro

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 14:30

silviu_m74

118 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 14:30

De la: mohatamin, la data 2009-07-05 09:12:06Ce mi-au vazut ochii,citind pe aici?Am vazut bine?Detine cineva medicamentul care vindeca cu siguranta,orice tip de cancer?Ma,oameni buni,nu v-ati saturat voi de atata prosteala,ce-i dati ascultare unui asemenea -praf in vant?Mai ramane sa o aduceti pe aici si pe mama Omida,sigur si aia ar fi spus la fel,ca vindeca ea nu doar cancerul,dat orice boala existenta pe fata pamantului.Tot din acelsi aluat sunt si mama Omida si asta,care isi varsa impotenta de toate felurile pe acest forum.Daca cineva ar gandi sa cumpere asemenea medicamente,nu ar face sa plateasca inca un impozit.Impozitul pe prostie.
medicamentul cu siguranta nu il detine....pentru ca medicament inseamna produs farmaceutic !!! detin insa multi oameni informatii despre cum se poate vindeca orice forma de cancer ...mai citeste si mai informeaza-te putin ...

www.4life-romania.ro
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 14:31

mohatamin

26 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 16:20

De la: silviu_m74, la data 2009-07-05 14:30:45
medicamentul cu siguranta nu il detine....pentru ca medicament inseamna produs farmaceutic !!! detin insa multi oameni informatii despre cum se poate vindeca orice forma de cancer ...mai citeste si mai informeaza-te putin ...

Mai fratele meu,alb,ce limba romana vorbesti tu?Ce spui ca inseamna " medicament"?Produs farmaceutic?La ce scoala ai invatat tu asta?Hai sa-ti dau definitia exacta a cuvantului " medicament".
=Medicament - Substan natural sau de sintez utilizat pentru a vindeca, a ameliora sau a preveni o boal; doctorie, leac, medicin (2). Din fr. mdicament, lat. medicamentum.=
Ce-are a face produsul farmaceutic cu definitia asta?Hai sa-ti traduc,totusi,ca poate mintea ta nu poate sa priceapa nici cu definitia in fata.Deci,inseamna ca si fiertura aia care o face baba Dochia,daca-ti amelioreaza o boala,tot medicament se cheama.N-are nimic de-a face cu farmacia.Ori cu vre-un produs farmaceutic.
Ce spui tu,mai apoi?Ca detii informatia?Si chiar ca sunteti mai multi?In fata unei asemenea jigniri aduse inteligentei noastre,nu pot decat sa-ti spun ca esti un cretin arogant.Si asta numai pentru ca nu vreau sa te jignesc,pentru ca termenul ce trebuia folosit,este cu totul altul.Ce sunteti voi,vre-un serviciu de informatii?Fugi,tata si ascunde-te,macar arata-ne ca poti fi de-acum inteligent si nu mai scrie tot felul de prostii pe aici,ca habar nu ai pe ce lume traiesti.Ai avea doar o scuza,sa ai vreo 5 ani si atunci chiar te intelegem.Oricum si asa,ceea ce scrii tu,nici un copil de 2 ani nu ar avea curajul sa scrie,dar,parca mai putem tolera.Maturizeaza-te!Asta trebuie sa fie scopul tau in viata,ca s-a cam dus perioada,cand romanii puneau botul la orice vrajeala infantila.Acum stim sa facem si noi diferenta.iar tu,..........esti varza.Deja murata.

9am091668

6 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 20:51

Buna! Am gasit eu un site foarte interesat si cu absolut toate informatiile necesare din mai multe domenii:afaceri, management......bine, in princiu cele mai noi idei de afaceri....ca asta ma si interesa. Se numeste www.manager.ro, va recomand sa intrati si e fff interesant.

silviu_m74

118 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 19:30

NETWORK MARKETING

"O afacere adevarata este aceea care munceste pt. noi, si
ne asigura tot confortul necesar pt. a ne bucura de viata.
Daca muncim noi pt. afacere in detrimentul celorlalte
lucruri importante ale vietii, atunci trebuie sa
ne gandim daca nu cumva muncim
pentru afacerea altcuiva?! "

va urma

www.4life-romania.ro
NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 04:40

Oafacere se incepe cu studiul de piata,vezi ce se cere si nu este pe piata,apoi faci un SRL,sa poti lucra legal.Daca esti destept si ai cunostinte economice,conduci propria afacere ,daca esti tolomac angajezi un contabil.Primul capital se face din servicii,dupa care investesti cam 40% in afacerea pe care ai aleso,daca esueaza sa ai rezerva pentru a reincepe alta,nu spun mai multe ,succes!

silviu_m74

118 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 23:19

De la: gbispas, la data 2009-07-07 23:30:42
De la: silviu_m74, la data 2009-07-07 19:30:30NETWORK MARKETING

"O afacere adevarata este aceea care munceste pt. noi, si

ne asigura tot confortul necesar pt. a ne bucura de viata.

Daca muncim noi pt. afacere in detrimentul celorlalte

lucruri importante ale vietii, atunci trebuie sa

ne gandim daca nu cumva muncim

pentru afacerea altcuiva?! "

va urma

Ba papagalule,excroc,tu nici nu stii ce vinzi si ai pretentia ca faci afaceri?Lasa-ne,ba,jegule,eu inca astept sa ma suni.Deabia astept sa ma trimiti pe gheata.Dar,ca de fiecare data,nu ai demonstrat decat ca dai ca porcu din gura,fara sa spui nimic.Ai fost intrebat,ce scoala ai ca sa ne spui noua,ce medicamente vindeca cancerul?De ce nu raspunzi?Lasa sloganele puturoase si mai ales mincinoase,ca ni se rupe de ce grohai pe aici.Tot trimiti lumea sa citeasca si sa se informeze,dar tu nu stii nici ce sunt alea de le vinzi,ba papagalule.Cat de cretin sa fie cineva sa nu stie nici ce vinde.Dar are in schimb pretentia ca vindeca el cancerul.Ba,tu esti primul cancer,ce nu poate fi vindecat,milogule.
"NU TE PUNE CU PROSTUL,CA ARE MINTEA ODIHNITA"

p.s. PAPAGALULE, eu spre deosebire de tine nu vand nimic...vorbesc doar despre asta:

www.youtube.com/watch?v=QaNGRwuV2bI

www.youtube.com/watch?v=1SC9Aa9cnUU

www.4life-romania.ro
silviu_m74

118 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 23:21

Cum sa va stapaniti propria viata, actionand ca instructor al unui nou stil de viata ?

Foarte simplu. Un instructor pentru un nou stil de viata este orice persoana care isi invata prietenii si cunostintele cum sa-si stapaneasca propria viata. Poate va intrebati, ce inteleg prin "a-ti stapani propria viata". Daca reflectati putin, veti constata ca, intr-adevar, majoritatea oamenilor sunt stapani doar pe o mica parte din timpul lor. Fie ca nu au timp, fie ca nu au bani, acesti oameni nu sunt in stare sa faca ceea ce ar dori. Daca scadeti timpul afectat somnului, muncii, deplasarilor si tututor activitatilor casnice dintr-o zi obisnuita, veti constata ca nu mai ramane mult timp liber la dispozitia dvs. Veti ajunge la concluzia ca majoritatea oamenilor dispun doar de 1-3 ore pe zi pentru a face ceea ce ar dori. Desigur, se pune imediat urmatoarea intrebare: "au oamenii banii necesari pt. a-si petrece timpul liber ramas asa cum doresc?
Sa analizam viata din acest punct de vedere:
Foarte multi oameni nu sunt platiti pe masura muncii lor. Dar, chiar daca ar fi bine platiti, le mai ramane oare timp pentru a se bucura de libertate?
Credeti ca dupa pensionare veti avea suficient de multi bani pentru a va bucura de imensul timp liber la dispozitia dvs.?
Daca lucrati pentru altcineva, in calitate de salariat, credeti ca veti reusi sa castigati suficient de mult pentru a trai linistit la batranete?
Credeti ca un serviciu va permite sa va stapaniti destinele vietii, cand puteti fi concediat in orice moment?
Iar daca lucrati numai pentru dvs., ce credeti ca se va intampla daca va imbolnaviti? Sursa de castig se va bloca, dar facturile de plata vor continua sa vina.
Iata un conflict de situatii, al carui sens incercam sa-l deslusim. Majoritatea oamenilor isi asuma modul de viata pe care-l traiesc, respingand ideea de a se gandi la ceea ce fac zilnic. Pentru ei ar fi prea depresiv sa se simta intr-o capcana.
Totusi, exista o cale de iesire: sa devina instructor pentru un nou stil de viata si sa invete cum sa-si stapaneasca viata. A fi fi stapan pe propria viata, se poate rezuma intr-un singur cuvant: LIBERTATE !!! Adevarata libertate inseamna a avea banii si timpul necesar pentru a face ceea ce doresti. Iata ce inteleg eu prin "a fi stapanul propriei vieti". Acesta este si scopul activitatii de instructor pentru un nou stil de viata
Ce ati face daca v-ati stapani cu adevarat viata ?
Ganditi-va putin. Ce este important pentru dvs. in viata? Carei cauze sau carui grup de initativa ati dori sa va alaturati/dedicati? Ce v-ar place sa faceti, daca ati dispune de timpul si banii necesari pentru a face tot ceea ce va doriti? Ascultati-va gandurile in urmatoarele zeci de secunde si ganditi-va la problema aceasta. Cum ar arata o zi perfecta pt. dvs.? La ce ora v-ati trezi? Ce ati face in timpul zilei? Cum v-ati distra?...(...) O.K.! V-ati gandit?
Acum,sa presupunem ca v-ati achitat toate facturile si cartile de credit. Sa ne imaginam ca sunteti la volanul masinii mult visate, platita bineinteles intergral. Va reintoarceti dintr-o calatorie si savurati confortul propriei case, aranjata dupa bunul plac. Nu mai aveti de platit nici o rata restanta, nu aveti nici un fel de datorii! Mai mult deca atat, in fiecare luna, fie ca va ridicati din pat sau nu, primiti un cec bancar de 4000$ sau mai mult. In sfarsit, aveti libertatea financiara necesara pt. a decide cum sa va petreceti viata in fiecare zi.
Acesta este stilul de viata despre care va vorbesc. Aceasta este viata pe care v-o puteti crea, daca veti actiona ca un instructor pentru un nou stil de viata.

VA URMA !!!

www.4life-romania.ro
Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 00:34

catre cifra 66 : sml-confused0006: deci...dupa parerea dumitale,cam toate persoanele(fizice/juridice)care au angajat un contabil sunt tolomace...ori eu nu stau bine cu logica/ori dumneata esti habarnist...prin lege toate firmele sunt obligate sa aibe un contabil angajat...

iondrag

4 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 11:41

De la: george_stoian, la data 2008-11-13 09:31:51Omule, imi doresc sa ma implic in dezvoltarea acestei tari prin dezvoltarea unei afaceri care sa aduca prosperitate multor romani. Problema este ca de unul singur nu poti face nimic...........

George

Daca chiar te intereseaza cum te poti ajuta si cum poti ajuta si alti oameni sa obtina prosperitate,exista oportunitati Pentru detalii,adresa mea de e-mail:yondraghicy@yahoo.com

Fosta membra 9am.ro

34 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 12:41

Buna draga mea prietena,

Vreau s v spun despre o mare site-ul l-am gsit. Uit-te aici:

PTC: Pn la 5 ceni
PTR: Pn la 5 ceni
Pct.: Pn la 1 dollarhttp: / /
www.ariaptc.com/pages/index.php?refid=moashasanda

silviu_m74

118 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 22:48

De la: gbispas, la data 2009-07-09 23:44:46
De la: silviu_m74, la data 2009-07-09 23:21:28Cum sa va stapaniti propria viata, actionand ca instructor al unui nou stil de viata ?

Foarte simplu. Un instructor pentru un nou stil de viata este orice persoana care isi invata prietenii si cunostintele cum sa-si stapaneasca propria viata. Poate va intrebati, ce inteleg prin "a-ti stapani propria viata". Daca reflectati putin, veti constata ca, intr-adevar, majoritatea oamenilor sunt stapani doar pe o mica parte din timpul lor. Fie ca nu au timp, fie ca nu au bani, acesti oameni nu sunt in stare sa faca ceea ce ar dori. Daca scadeti timpul afectat somnului, muncii, deplasarilor si tututor activitatilor casnice dintr-o zi obisnuita, veti constata ca nu mai ramane mult timp liber la dispozitia dvs. Veti ajunge la concluzia ca majoritatea oamenilor dispun doar de 1-3 ore pe zi pentru a face ceea ce ar dori. Desigur, se pune imediat urmatoarea intrebare: "au oamenii banii necesari pt. a-si petrece timpul liber ramas asa cum doresc?
Sa analizam viata din acest punct de vedere:
Foarte multi oameni nu sunt platiti pe masura muncii lor. Dar, chiar daca ar fi bine platiti, le mai ramane oare timp pentru a se bucura de libertate?
Credeti ca dupa pensionare veti avea suficient de multi bani pentru a va bucura de imensul timp liber la dispozitia dvs.?
Daca lucrati pentru altcineva, in calitate de salariat, credeti ca veti reusi sa castigati suficient de mult pentru a trai linistit la batranete?
Credeti ca un serviciu va permite sa va stapaniti destinele vietii, cand puteti fi concediat in orice moment?
Iar daca lucrati numai pentru dvs., ce credeti ca se va intampla daca va imbolnaviti? Sursa de castig se va bloca, dar facturile de plata vor continua sa vina.
Iata un conflict de situatii, al carui sens incercam sa-l deslusim. Majoritatea oamenilor isi asuma modul de viata pe care-l traiesc, respingand ideea de a se gandi la ceea ce fac zilnic. Pentru ei ar fi prea depresiv sa se simta intr-o capcana.
Totusi, exista o cale de iesire: sa devina instructor pentru un nou stil de viata si sa invete cum sa-si stapaneasca viata. A fi fi stapan pe propria viata, se poate rezuma intr-un singur cuvant: LIBERTATE !!! Adevarata libertate inseamna a avea banii si timpul necesar pentru a face ceea ce doresti. Iata ce inteleg eu prin "a fi stapanul propriei vieti". Acesta este si scopul activitatii de instructor pentru un nou stil de viata
Ce ati face daca v-ati stapani cu adevarat viata ?
Ganditi-va putin. Ce este important pentru dvs. in viata? Carei cauze sau carui grup de initativa ati dori sa va alaturati/dedicati? Ce v-ar place sa faceti, daca ati dispune de timpul si banii necesari pentru a face tot ceea ce va doriti? Ascultati-va gandurile in urmatoarele zeci de secunde si ganditi-va la problema aceasta. Cum ar arata o zi perfecta pt. dvs.? La ce ora v-ati trezi? Ce ati face in timpul zilei? Cum v-ati distra?...(...) O.K.! V-ati gandit?
Acum,sa presupunem ca v-ati achitat toate facturile si cartile de credit. Sa ne imaginam ca sunteti la volanul masinii mult visate, platita bineinteles intergral. Va reintoarceti dintr-o calatorie si savurati confortul propriei case, aranjata dupa bunul plac. Nu mai aveti de platit nici o rata restanta, nu aveti nici un fel de datorii! Mai mult deca atat, in fiecare luna, fie ca va ridicati din pat sau nu, primiti un cec bancar de 4000$ sau mai mult. In sfarsit, aveti libertatea financiara necesara pt. a decide cum sa va petreceti viata in fiecare zi.
Acesta este stilul de viata despre care va vorbesc. Aceasta este viata pe care v-o puteti crea, daca veti actiona ca un instructor pentru un nou stil de viata.

VA URMA !!!

Acest harciog,al minciunii,va propune o viata exceptionala.Nu va propune,de fap,doar v-o descrie.Pentru ca nici el nu stie ce trebuie facut sa se ajunga acolo unde abereaza el.Vorbeste din carti,dar uita sa spuna ca tot ce descrie este o mare minciuna.De fapt,vrea sa va spuna ca doreste sa va inregimenteze,intr-o afacere de tip piramida,unde cei ce sunt pacaliti,muncesc pe rupte ca sa castige o amarata de suta de lei noi,pe luna,vanzand aberatii,adica medicamente despre care el crede ca nu sunt medicamente si care spune el ca vindeca orice tip de cancer.In viata mea,greu mi-a fost dat sa vad un om care sa creada intr-o utopie.Au incercat si altii si ce au realizat?Pana la medicamentele lui,care nu valoreaza nici o para chioara,au mai fost multe companii,care au folosit acelasi sistem de plata.Cati oameni ati vazut ca s-au imbogatit,de la Oriflame,spre exemplu?Cei ce vindeau asa cum va propune acest individ fara scrupule sa faceti,o faceau in timpul liber,dupa orele de program,ca sa-si mai ajusteze veniturile.Si nota-bene,aia vindeau ceva ce toata lumea cumpara,ca ce femeie nu doreste rujuri,creme,.............Dar el ce vinde?Cat de prost sa fii,ca sa cumperi de la cineva medicamente care nu vindeca nimic?Ce vanzare sa faci,din o utopie?Pacalesti vreo 2 pe saptamana,sa spunem,dar cu ce te alegi,din asta?In nici un caz cu ce abereaza milogul,pe aici,masini,case,............ci cu foamea si neplata datoriilor la intretinere,eventual ca-ti ia casa,......asta e realitatea,nu tampeniile unui bolnav.

Mai CRETINITZA, oare cum traduci tu "o afacere piramida" ???? descrie-ne si noua ca suntem mai inceti la minte,lumineaza-ne tu cel mai cel de pe aici.... uite TAMPITEL cu ce ma ocup eu,citeste si inghesuie langa neuronul cel stafidit ce-ti zace lejer in cutia craniana:

"Scrisoare metodologica Moscova 2004

Aceasta comunicare prezinta rezultatele testelor clinice, care au fost concepute pentru a studia eficacitatea unui produs complex derivat din colostru si anume Transfer FactorTM (Classic, Trifactor, Riovida, Chewable) si Transfer Factor PlusTM in diferite conditii patologice si pentru a studia influenta mediatorilor celulari, care se gasesc in Factorii de Transfer ai diferitilor compusi ai sistemului imunitar. Autorii recomanda folosirea produselor care contin factori de transfer in practica medicala.
Aceasta scrisoare metodologica a fost dezbatuta si aprobata la Intalnirea Centrala a Comisiei Metodologice a Universitatii Medicale de Stat Altay (protocolul nr. 4 din 05.11.2003) si trimisa Ministerului Sanatatii si Dezvoltarii Sociale a Federatiei Ruse, pentru a fi prezentata si a fi luata in considerare.
AUTORI:
Academician A.A. Vorobiev, Academia Rusa de Stiinte Medicale (RAMS), Cercetator laureat al Federatiei Ruse, Doctor in imunologie
Profesorii Iu.v Telnuikh (Doctor in Medicina) si E.O. Khalturina (DM), Academia Medicala Sechenov, Moscova, Profesor M.V. Kisielevsky (DM), Centrul Rus de Cercetari pentru Cancer Blokhin, RAMS
Doctorii N.v Karbuisheva (DM), Profesor vM Granitov si Profesorii Asociati A.S. Chabarov, D.V. Kipriyanov, N.Iu. Raiu, Spitalul Minicipal Nr.5, Universitarea Medicala de Stat Altay, Bamaul
Candidati in Stiinte Medicale L.V. Sultanov, E.Iu. Kozhevnikova, S.I.
Belyich, Centrul Regional Altay pentru controlul si prevenirea SIDA
Profesorii vA. Dadali, A.v Rak, E.S. Stolpnylk, Candidati ai Academiei Medicale de Stat G.A. Baslovich, L.B. Gaykovskaya, Sto Petersburg
Doctorii E. Oganova (DM) si C.W. Mc. Causland, cercetatori chimisti ai 4Life Research SUA
Profesor Asociat G.M. Letifov (DM), Universitatea Medicala din Statul Rostov
REFERENTI: Academician B.A. Tutelian, Directorul Institutului de Cercetari ale Nutritiei, RAMS si Profesor A.v Karaulov (DM) Departamentul de Imunologie Clinica, Academia Medicala Sechenov, Moscova.
CUPRINS:
1. Prefata
2. Concepte curente de dezvoltarea mecanismelor raspunsului imunologic si a restaurarii principiilor functiilor impare a celulelor imunologice
3. Factorii de Transfer derivati din colostru o noua generatie de agenti imunologici
4. Folosirea Factorilor de Transfer in diferite boli
- Eficacitatea folosirii Factorilor de Transfer in hepatitele virale
- Folosirea TF in infectiile de tip tricomonas
- Eficacitatea folosirii TF in ostiomielita
- Folosirea TF in reabilitarea imunologica in cazul virusului HIV
- Folosirea TF in tratamentul complex al aparitiei conditiilor atopice (dezvoltarea conditiilor de hiperactivitate)
- Efectele imunomodulatoare dupa folosirea TF in opisthirchiasis (infectie cauzata de bacteriile din pestele crud)
- Rolul TF in imunoreabilitarea pacientilor bolnavi de cancer
- Eficacitatea folosirii TF Plus in tratamentul complex al ulcerului duodenal
5. Metode de folosire a Factorilor de Transfer si dozele recomandate
6. Concluzii
7. Referinte (mentiuni autori - bibliografie)

1. PREFATA

Progresul civilizatiei, al stiintei si tehnicii precum si realizarile in domeniul medical nu au fost de mare folos in reducerea aparitiei bolilor infectioase si non-infectioase in randul populatiei globului. Din contra, numarul bolilor oncologice, cardiovasculare, respiratorii si endocrine precum si neuropsihice este in continua crestere. A aparut un nou grup de asa zise boli infectioase de urgenta, care cuprinde printre altele SIDA, diferite tipuri de hepatite si altele. Populatia globului experimenteaza in prezent o scadere a rezistentei la boli datorita unor factori sociali (proasta alimentatie), ecologici (poluarea mediului si a atmosferei datorita multor tehnologii actuale) si medicali (folosirea impropie a anumitor medicamente, a alcooluli, drogurilor si a stresului) care reprezinta poate principalul motiv al aparitiei situatiei actuale. Toti acesti factori sunt neputinciosi in fata sistemului imunitar si pot cauza deficiente imunologice. Folosirea modulatorilor imuni reprezinta unul din principalele mijloace in mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar si a refacerii acestuia in conditii deficiente immunologic. Modulatorii imuni, atat cei naturali cat si substantele sintetice, sunt capabili de stimularea sau cresterea presiunii asupra sistemului imunitar. In practica medicala se folosesc o multitudine de modulatori dar eficacitatea lor si alte proprietati ca siguranta, simplicitatea in folosire, precum si a factorilor economici, difera in mare masura (A.A. Vorobiev, RAMS Bulletin nr.4, 2002 ). Modulatorii imuni endogeni, naturali, care contin substante de baza ce iau parte in reglarea procesului imunologic, sunt cei mai potriviti pentru consumul uman. Fiind formati din peptide naturale obtinute din colostru bovin Transfer FactorTM este considerat a fi unul dintre acesti modulatori imuni. Functia principala a acestor peptide in organism este de a furniza protectie imunologica impotriva microbilor (bacterii, virusuri etc.), celulelor canceroase, si a altor substante antigene capabile sa distruga procesele vitale din organism. Factorii de Transfer stimuleaza coloana vertebrala a sistemului imunitar (mai ales actiunea limfocitelor ucigatoare NK), activeaza procesul de sintetizare a imunocitokina si regleaza functiile imunologice. Factorii de Transfer sunt superiori altor, chiar bine cunoscuti modulatori imuni, pentru ca sunt extremi de eficienti in cresterea sistemului imunitar. Acopera un larg spectru de actiuni, sunt siguri, se folosesc pe cale bucala sub forma de capsule gelatinoase, nu au contraindicatii, nu produc reactii adverse, si are eficacitate atat asupra copiilor cat si a adultilor. Factorii de transfer au fost folosisti cu succes timp de multi ani pentru tratarea si prevenirea infectiilor virale, bacteriale, spontane, bolilor parazitice, tumorilor maligne, conditiilor autoimune, neuroastenice, dezechilibralilor endocrine si alergice, imunodeficientelor primare si secundare, si a bolilor urmate de dezechilibre in functiile imunologice. Transfer FactorTM si Transfer Factor PlusTM au fost studiati intens in clinicile din Rusia si institutiile de cercetare. Aceasta a ajutat la o generalizare a rezultatelor clinice si la prezentarea lor ca recomandari metodologice. Aceasta scrisoare metodologica are rolul de a familiariza doctorii, studentii in medicina, rezidentii clinici si absolventii finali cu informatiile curente, privitoare la mecanismele de raspuns ale sistemului imunitar la factorii exogeni de origine virala si bacteriala cu proprietatile produselor Transfer FactorTM si rezultatelor studiilor cu scopul evaluarii eficientei lor in diferite conditii patologice.
Academician Anatoly A. Vorobiev, Academia Rusa de Stiinte Medicale, Laureat al distinctiei pentru stiinta dat de Federatia Rusa, Doctor in imunologie"

au si continuarea pentru cine doreste sa o studieze....

o seara buna in continuare Domnule CRETINITZA....

p.s. sunt asociat cu o companie care in primii 5 ani de existenta a avut o crestere economica de 6108% !!!!!
adica sunt asociat cu cei mari sa pot deveni si eu mare,nu un parlit de crescator de castraveti cum aspiri tu sa ajungi...

www.4life-romania.ro
artur0130

1 mesaj
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 14:08

FABRICA DE PURICI

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 10:03

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului idei de afaceri
Mergi la: