back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Fenomene la limita cunoasterii

Pagini: << 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 17:10

De la: icsuleasca, la data 2013-04-20 16:50:54
De la: gabigabi2, la data 2013-04-20 16:00:18se cauta raspunsuri ? se gasesc ....daca vrei sa le gasesti, cauti si cercetezi si daca vrei cu adevarat , curatindu-ti mintea de cinism sau idei preconcepute, afli si raspunsul !
de ce mor pruncii inainte de a apuca sa suga ? da, e o intrebare la care medicina materialist- stiintifica are un raspuns : diverse probleme de sanatate ! daca te multumeste acest raspuns, bine....daca nu ,atunci te

uiti dincolo de manual si cauti cauza, boala fiind efectul si atunci spui : Legea Karmica si ea-ti explica cum si de ce apare boala !

Nu ma multumeste acest raspuns ! As fi raspuns si eu la fel , Gabi : "din diverse probleme de sanatate ! " fie ca are 1 luna , 10 ani sau 50 de ani ! (daca nu are un accident , nu-i face nimeni de petrecanie sau nu se sinucide )

Insa cand am pus intrebarea , am presupus ipoteza ta , Gabi (in care eu vreau sa cred dar tu nu ma poti convinge ), aceea ca venim toti egali dintr-un univers paralel pentru a evolua aici si functie de stadiul de evolutie , ne indreptam spre alt univers paralel .

Bine ca nu mi-ai raspuns ca atatea zile i-a dat 'al de sus , ca l-ai fi pus pe Dumnezeu intr-o situatie ingrata !

Inteleg d-le Nastase ,ca pentru a nu fi acuzata de cinism , trebuie sa aplaud tot ce se presupune pe-aici a fi la limita cunosterii , si aplaudatul o sa ma ilumineze brusc .

Merci pentru raspunsuri , sunt nemaipomenit de logice !

bun, daca nu te multumeste raspunsul pe care ti-l da medicina Stiintifica , dupa cum am spus : cauti dincolo de manual !
ce se spune dincolo ? despre legea karmica ! ai citit macar o pagina , asaaaa din curiozitate , despre asta ? inclin sa cred ca NU dat fiind acest raspuns !
si nu numai ca nu ai citit ,dar nici nu ma intelegi ce spun sau nu esti atenta ,desi afirmi ca ai vrea sa ma crezi ....UNDE , CIND am spus ca venim Toti EGALI aici, dintr-un univers paralel ?
pai, atunci ce rost a avut toata povestea mea cu Campusul in care sunt copii de cl. I- IV , pin' la absolvire ? pai copilul de cl. I este la fel de egal in cunostinte ca cel care -si termina studiile ?
chiar n-ai citit si inteles ca devreme ce unii sunt la prima- a doua intrupare si abia invata " alfabetul " vietii de Om , ancorindu-se in realitatea materiala a acestei Lumi, ceilalti se pregatesc sa Plece din ea , debarasindu-se de prejudecati, rautati , lacomie si sete de putere ? si ca drumul / calea aleasa Depinde de cumulul de cunostiinte adunate , care-l plaseaza acolo unde-i locul in conf. cu ceea ce stie ? ca doar asa am si spus, nu altfel !
si, revenind la intrebarea de ce moare un copil sugar?
conf. acestei legi , ptr. ca asta a fost alegerea facuta de sufletul intrupat ! atit i-a mai trebuit sa traiasca aici: citeva zile, citeva luni , ptr. o ultima si dramatica existenta in acest spatiu !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 17:17

dar, ma uimesti iarasi : CIND , UNDE am dat eu vreodata acel raspuns " asa a vrut Dumnezeu " ? eu tot exprim ideea ca Dumnezeu Nu da cu parul, Nu pedepseste pe nimeni ; Nu judeca pe nimeni , Ne IUBESTE pe toti , ca fiind fiinte din fiinta lui ce fiintam pe acest Pamint si noi singuri ne judecam si dam pedepsele exact asa cum spune si proverbul romanesc, Exceptional de Tintit si la obiectul legii karmice , adica a relatiei Cauza - Efect :
" Dupa fapta si rasplata " !

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 17:28

De la: gabigabi2, la data 2013-04-20 16:00:18se cauta raspunsuri ? se gasesc ....daca vrei sa le gasesti, cauti si cercetezi si daca vrei cu adevarat , curatindu-ti mintea de cinism sau idei preconcepute, afli si raspunsul !
de ce mor pruncii inainte de a apuca sa suga ? da, e o intrebare la care medicina materialist- stiintifica are un raspuns : diverse probleme de sanatate ! daca te multumeste acest raspuns, bine....daca nu ,atunci te

uiti dincolo de manual si cauti cauza, boala fiind efectul si atunci spui : Legea Karmica si ea-ti explica cum si de ce apare boala !

Nu ma multumeste acest raspuns ! As fi raspuns si eu la fel , Gabi : "din diverse probleme de sanatate ! " fie ca are 1 luna , 10 ani sau 50 de ani ! (daca nu are un accident , nu-i face nimeni de petrecanie sau nu se sinucide )

Insa cand am pus intrebarea , am presupus ipoteza ta , Gabi (in care eu vreau sa cred dar tu nu ma poti convinge ), aceea ca venim toti egali dintr-un univers paralel pentru a evolua aici si functie de stadiul de evolutie , ne indreptam spre alt univers paralel .

Bine ca nu mi-ai raspuns ca atatea zile i-a dat 'al de sus , ca l-ai fi pus pe Dumnezeu intr-o situatie ingrata !

Inteleg d-le Nastase ,ca pentru a nu fi acuzata de cinism , trebuie sa aplaud tot ce se presupune pe-aici a fi la limita cunosterii , si aplaudatul o sa ma ilumineze brusc .

Raspunsurile care le cauti tu se cunosc. Dar nu stiintific clasic.
Insa din intrebare reiese ca tu cauti vinovati in altii, nu in tine, ptr ce ti se intimpla sau orice i se intimpla altuia, e vinovat altul. Dupa cum vorbesti.
Practic cine discuta cu tine, trebuie sa se simta vinovat de orice ai tu o nemultumire.
Raspunde-ti singura.

Fata mea vreo 2 sapt sau mai mult nu a mincat practic nimic. Vreo 20 g pe zi, sau chiar deloc.
Eram disperati.
Ar fi trebuit sa caut vinovati aiurea?
Abia in acesti ani am un raspuns la acel comportament.

Tu practic nu ai venit pe acest topic sa discuti, ci cu cinism vrei sa cauti raspunsuri cit ai bate din palme la orice, si din care sa nu ai tu probleme de nici un fel.

Hai sa spun ceva ce se stie dar nu stiintific.

Oamenii nevinovati sint gunoaiele societatii.
Oamenii vinovati de orice, duc tot greul, si in final cunosc revelatiile ce le trebuie ptr a fi fericiti cu adevarat.
Drumul tu il alegi.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 17:37

ce-mi place mie...e ca fiecare detine adevaru'....oximoronu' apare cand le ceri sa declame adevaru'....atunci iti dai seama ca fiecare are adevaru' sau....

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sălbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevăratului Dumnezeu--------"Dragostea infinită este singurul ADEVĂR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 17:40

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-04-20 17:37:15 ce-mi place mie...e ca fiecare detine adevaru'....oximoronu' apare cand le ceri sa declame adevaru'....atunci iti dai seama ca fiecare are adevaru' sau....

desi toti detin adevaru'....nimeni nu-l cunoaste.....

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sălbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevăratului Dumnezeu--------"Dragostea infinită este singurul ADEVĂR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
Fosta membra 9am.ro

252 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 18:25

De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 17:28:17

Raspunsurile care le cauti tu se cunosc. Dar nu stiintific clasic.
Insa din intrebare reiese ca tu cauti vinovati in altii, nu in tine, ptr ce ti se intimpla sau orice i se intimpla altuia, e vinovat altul. Dupa cum vorbesti.
Practic cine discuta cu tine, trebuie sa se simta vinovat de orice ai tu o nemultumire.
Raspunde-ti singura.

Fata mea vreo 2 sapt sau mai mult nu a mincat practic nimic. Vreo 20 g pe zi, sau chiar deloc.
Eram disperati.
Ar fi trebuit sa caut vinovati aiurea?
Abia in acesti ani am un raspuns la acel comportament.

Tu practic nu ai venit pe acest topic sa discuti, ci cu cinism vrei sa cauti raspunsuri cit ai bate din palme la orice, si din care sa nu ai tu probleme de nici un fel.

Hai sa spun ceva ce se stie dar nu stiintific.

Oamenii nevinovati sint gunoaiele societatii.
Oamenii vinovati de orice, duc tot greul, si in final cunosc revelatiile ce le trebuie ptr a fi fericiti cu adevarat.
Drumul tu il alegi.

Nu d-le Nastase , nu caut vinovati si nicidecum nu mi s-a intamplat mie un asemenea caz . Dumneata ai spus ca venim toti egali iar eu ti-am dat un exemplu de caz in care mi se pare ca unii vin mai egali decat altii , ca sa zic asa ...Relax , ca nu te-am acuzat ca ai fi vinovat de ceva !
Ti-am solicitat un raspuns prin care sa-ti sustii teoria , atat ! (nu stiam ca nu-i voie )
Iar dumneata mi-ai zis sa-mi raspund singura !
Merci ca m-ai luminat !

Pentru ultima oara o sa fiu cinica pe topicul asta : nu te mai mira ca nu prea intra lumea pe topicurile tale !!!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 18:32

Cu placere.
Lumina vine din interior, sau exterior. dar aia mai si pirleste.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 18:36

Tu ai intrat, si ai inceput sa-mi reprosezi mie ce spun altii.
Daca vrei sa ne contrazicem sint alte topicuri.
Si ce vrei sa-ti spun, ca....copiii nu sint egali intre ei.
Ia da ceva de mincare la unul si nu da la altii, sa vezi ce iese.

Eu nu am spus ca nu se intra pe topicurile mele ca sa-mi demonstrezi tu de ce nu se intra. ci am spus ca sa se intre.
Apropo tu de ce ai intrat? Ca sa ne certam sau ca sa ne intelegem in discutii?
Daca sustii ca....copii se nasc inegal, arv trebui sa te intelegi cu Gabi.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 18:39

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-04-20 17:40:05
De la: sunt_al_naibii, la data 2013-04-20 17:37:15 ce-mi place mie...e ca fiecare detine adevaru'....oximoronu' apare cand le ceri sa declame adevaru'....atunci iti dai seama ca fiecare are adevaru' sau....

desi toti detin adevaru'....nimeni nu-l cunoaste.....

Tu esti de vina ca s-a suparat icsuleasca, fiindca discuta cu gabi si s-a contrazis cu mine, din cauza de ea stie.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2013, ora 14:26

las' nu-ti face griji , ca ea e , oricum, suparata, dar o sa-i treaca ! nu mi-a raspuns mie, desi am fost cit se poate de explicita, dar s-a-ntors impotriva ta, ca tu i-ai spus ca venim toti egali .....de unde o mai fi scos-o p'asta, habar n-am ? !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2013, ora 15:43

De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 12:58:37
De la: 9am_1705, la data 2013-04-19 03:12:43

Fenomenul este unul meteorologic, dintr-un fulger normal (liniar) in anumite conditii meteorologice atmosferice, prin ionizarea gazului atmosferic din traiectoria fulgerului liniar acesta se poate transforma intr-un fulger globular cu diametru variabil , ~5-50 cm, si o teperatura interioara ~ 20-25.000°C, care se deplaseaza cu o viteza minima de 2 metri pe secunda si poate patrunde prin orice orificiu, fanta, sau dintr-un fulger normal (liniar) se poate transforma intr-unul de tip sirag, de tip margele, care pot devia de la traiectoria, si asa imprevizibila, impredictibila, a fulgerului liniar, intr-o raspandire haotica a bilelor ionizate prin atmosfera de joasa sau inalta altitudine.

e.g.
www.youtube.com/watch?v=D4vV3KxQ16c

phys.org/news68812957.html
Physicists generate ball-lightning in the lab

Source: Max-Planck-Institut

Si suportul material?
Ca tot spunea cineva ca orice energie are un suport material.
Nu ca as fi de acord cu asta.
Dar in acest caz chiar are un suport material.
daca nu ar avea fulgerele globulare ar fi mult mai dese
Eu am o teorie in privinta asta.
As vrea sa o spun dar am o jena.

Era vorba despre alta rata intr-o alta traista: informatie-suportul pe care este scrisa, codata, informatia.
Nu poti fi de acord cu ceva, o stare de fapt, despre care nu stii nimic.
Foarte bine!... demonstreaz-o si apoi public-o intr-o revista de specialitate.

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2013, ora 15:45

De la: gabigabi2, la data 2013-04-20 16:19:48
De la: 9am_1705, la data 2013-04-18 20:20:12
"Prejudecatile reprezinta ratiunea prostilor" maximiza Voltaire...

Degeaba-i iubesti , sau iti iubesti aproapele, Gabi, daca esti incapabila , sau nu-l/ nu-i poti ajuta, stimula, sa-nteleaga realitatea in care isi petrec existenta, Gabi, intelegi?

De fapt, ti-ai sufocat gandirea cu un summum de preconcepte mistico-metafizice imprumutate de prin ideologiile religioase iudeo-crestine, cat si din ideologiile religioase ale extremul orient, reusind sa-ti formezi credinte amalgamate lipsite de orice suport argumentativ rational.

Continua ta repetativitate afirmativa, fabulant-utopico-superstitioasa, denota absenta unei ratiunii sceptico-realiste, incapabilitatea de-a gandi cu proprul creier delegandu-ti capacitatatea cognitiva si aptitudinile intelectului propriu, unei iluzorii entitati ataotstiutoare,omniscent-ubicua, absenta fundamentarii imaginatiei sau a ipotezelor , fie ele abstracta sau nu, pe cunostinte stiintifice acumulate de-a lungul timpului in concepte realiste, in fine, numai stiintele: Matematica,Fizica, Chimia, Biologia, etc iti pot oferi raspunsuri la intrebarile care te framanta,Gabi, numai acele raspunsuri sunt reale,rationale, ogice, cuantificabile, demonstrabile, si verificabile, in rest, ideologiile religioase, filosofiile religioase, sau misticismele orientaliste, niciodata nu vor servi la altceva decat indobitocirea individului uman prin diferite tehnici si mijloace informational-dezinformative , lasandu-te sa mori nestiutoare si- intr-o quasi incertitudine mintala preinstalata, dar cu sperante....

"Un proverb plin de duh nu dovedește nimic."
Voltair,
Intelegi, Gabi!?

In ceea ce priveste reverentioasele-aplicate, nu-i cazul sa vorbesti tocmai tu despre aceste aspecte comportamentale, las-o jos !

Nicidecum, dar mai simplu de-atat nu-ti pot explica.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2013, ora 16:35

nici eu mai mult decit ti-am spus si asta ptr. ca diferenta dintre mine si tine este ca tu te-nchini la Stiinta ca la Dumnezeu , ignorind restul ! dar acest " rest", ca informatie de tot felul ,venita de pretutindeni completeaza un tablou ! tu nu le iei in consideratie ( informatiile ) si nu conteaza de parca n-ar fi , desi in mod logic, devreme ce ele sunt si circula si ptr. altii decit tine ,ele sunt Valabile, ar fi normal sa te gindesti ce sa faci cu ele ? chiar nu te gindesti ca Stiinta e un pui mic fata de Religie, Filosofie, Yoga ; Zen sau medicina traditionala si ca toate astea fac parte din zestrea omenirii si de n-ar fi fost , noi mai vinam in codri verzi de brad si traiam in colibe ? ma minunezi

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2013, ora 17:21

Intr-adevar, stiinta este o copila mititica pe linga religiile acestei lumi, ar trebui sa ne bucuram cotidian, deoarece perioada inchizitiei s-a sfarsit in urma cu ~160 de ani, altfel...

www.stmatthews.org.nz/images/gallery/370/original/782.jpg

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2013, ora 17:35

exista vorba : " Multe si necunoscute sunt caile Domnului " si uite ca discutia despre integrarea tuturor informatiilor primite, intr-un Tot Unitar, ma inspira sa spun ce urmeaza :
suntem atit de diferiti si diferita e perceptia si intelegerea noastra fata de lumea in care traim si asa se face ca unii care Cred intr-un Dumnezeu , se duc la Biserica si bine fac daca asa simt nevoia !
- altii , Cred si ei , mult de tot si-si inchina viata preotiei sau se calugaresc, retragindu-se din Lume ,in temple sau minastiri ....si bine fac , daca asa le spune inima !
- altii , Cred ,dar nu orbeste si Simt ca Lumea este o Creeatie si o cerceteaza ....si bine fac, caci asta e Calea lor !
- unii cauta acest Ceva si-l transpun in operele lor, fie ca-i vorba de sculptura sau pictura ; muzica sau dans ; poezie sau proza ....si urmindu-si Calea ajung sau poate nu chiar azi ,dar sigur miine , la ceea ce cauta !

dar sunt si cei care Nu cred in nimic decit in ei si ziua de azi si bine fac : s-o traiasca din plin , ptr. ca si asta e o Cale ce trebuie strabatuta ...
- unii devin cercetatori si tot cercetind ajung si ei undeva ....daca nu azi, miine, caci cine Cauta- gaseste si usor -usor, din Minastiri a iesit Stiinta, acolo se intoarce inchizind un cerc al Totului Unitar , caci i s-a dat Omului posibilitatea de a invata si cerceta tot ce-i trece pe sub ochi si pipaie cu mina ! asta
si-a dorit : Cunoasterea si i s-a pus la dispozitie Omului un vast cimp de cercetare si meditatie !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2013, ora 14:01

se pare ca am pus capac la oala cu ultima postare , desi am vrut sa fie o noua provocare !

Fosta membra 9am.ro

252 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2013, ora 17:40

De la: gabigabi2, la data 2013-04-21 14:26:02las' nu-ti face griji , ca ea e , oricum, suparata, dar o sa-i treaca ! nu mi-a raspuns mie, desi am fost cit se poate de explicita, dar s-a-ntors impotriva ta, ca tu i-ai spus ca venim toti egali .....de unde o mai fi scos-o p'asta, habar n-am ? !

Sa stii ca nici n-am putut dormi de suparare ca tu nu te intelegi ce scrii !

Deci , da ! ...mi-ai pus capac !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2013, ora 17:58

De la: icsuleasca, la data 2013-04-30 17:40:59
De la: gabigabi2, la data 2013-04-21 14:26:02las' nu-ti face griji , ca ea e , oricum, suparata, dar o sa-i treaca ! nu mi-a raspuns mie, desi am fost cit se poate de explicita, dar s-a-ntors impotriva ta, ca tu i-ai spus ca venim toti egali .....de unde o mai fi scos-o p'asta, habar n-am ? !

deci, esti capacita bine ! ok !

Fosta membra 9am.ro

252 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2013, ora 18:10

De la: gabigabi2, la data 2013-04-30 17:58:46
De la: icsuleasca, la data 2013-04-30 17:40:59

deci, esti capacita bine ! ok !

Da , da ....The next !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2013, ora 14:28

@ Mihaile, azi am vazut si eu un mic filmulet cu hominidul ATA , de numai 15 cm si descoperit in desertul Atacama ! cauta-l si spune-mi ce parere ai !

@Adiiiiiii, hai ca vin invedarsii , meiiii....adu' visinata sa-i ametim de cap si sa uite de noi !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2013, ora 14:38

De la: 9am_1705, la data 2013-04-21 15:45:36
De la: gabigabi2, la data 2013-04-20 16:19:48
De la: 9am_1705, la data 2013-04-18 20:20:12
"Prejudecatile reprezinta ratiunea prostilor" maximiza Voltaire...

Degeaba-i iubesti , sau iti iubesti aproapele, Gabi, daca esti incapabila , sau nu-l/ nu-i poti ajuta, stimula, sa-nteleaga realitatea in care isi petrec existenta, Gabi, intelegi?

De fapt, ti-ai sufocat gandirea cu un summum de preconcepte mistico-metafizice imprumutate de prin ideologiile religioase iudeo-crestine, cat si din ideologiile religioase ale extremul orient, reusind sa-ti formezi credinte amalgamate lipsite de orice suport argumentativ rational.

Continua ta repetativitate afirmativa, fabulant-utopico-superstitioasa, denota absenta unei ratiunii sceptico-realiste, incapabilitatea de-a gandi cu proprul creier delegandu-ti capacitatatea cognitiva si aptitudinile intelectului propriu, unei iluzorii entitati ataotstiutoare,omniscent-ubicua, absenta fundamentarii imaginatiei sau a ipotezelor , fie ele abstracta sau nu, pe cunostinte stiintifice acumulate de-a lungul timpului in concepte realiste, in fine, numai stiintele: Matematica,Fizica, Chimia, Biologia, etc iti pot oferi raspunsuri la intrebarile care te framanta,Gabi, numai acele raspunsuri sunt reale,rationale, ogice, cuantificabile, demonstrabile, si verificabile, in rest, ideologiile religioase, filosofiile religioase, sau misticismele orientaliste, niciodata nu vor servi la altceva decat indobitocirea individului uman prin diferite tehnici si mijloace informational-dezinformative , lasandu-te sa mori nestiutoare si- intr-o quasi incertitudine mintala preinstalata, dar cu sperante....

"Un proverb plin de duh nu dovedește nimic."
Voltair,
Intelegi, Gabi!?

In ceea ce priveste reverentioasele-aplicate, nu-i cazul sa vorbesti tocmai tu despre aceste aspecte comportamentale, las-o jos !

Nicidecum, dar mai simplu de-atat nu-ti pot explica.

si zici ca nu te intereseaza ce spun si cum spun ? HA ! nu cu gindul la mine ai deschis topicul cu capacitatea cognitiva vs. miracole ?
sa mai zici ca nu ma iubesti si nu-ti ocup gindurile !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2013, ora 02:59

De la: 9am_1705, la data 2013-04-21 17:21:28Intr-adevar, stiinta este o copila mititica pe linga religiile acestei lumi, ar trebui sa ne bucuram cotidian, deoarece perioada inchizitiei s-a sfarsit in urma cu ~160 de ani, altfel...

www.stmatthews.org.nz/images/gallery/370/original/782.jpg

Si acum oamenii sint inchisi ptr furtul obiectelor facute prin intermediul stiintei si tehnicii.
Sint infinit mai multe metode de a gresi in societate, cu realizarile stiintei.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2013, ora 03:01

De la: gabigabi2, la data 2013-05-01 14:28:09@ Mihaile, azi am vazut si eu un mic filmulet cu hominidul ATA , de numai 15 cm si descoperit in desertul Atacama ! cauta-l si spune-mi ce parere ai !

@Adiiiiiii, hai ca vin invedarsii , meiiii....adu' visinata sa-i ametim de cap si sa uite de noi !

Ti-am raspuns pe alt topic.
Sintem aburiti ca ar fi un om.
E o fiinta trecuta prin vreun fel de criza galactica, de a ramas mic.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2013, ora 08:21

De la: nastasemihail, la data 2013-05-02 03:01:27
De la: gabigabi2, la data 2013-05-01 14:28:09@ Mihaile, azi am vazut si eu un mic filmulet cu hominidul ATA , de numai 15 cm si descoperit in desertul Atacama ! cauta-l si spune-mi ce parere ai !

Ti-am raspuns pe alt topic.
Sintem aburiti ca ar fi un om.
E o fiinta trecuta prin vreun fel de criza galactica, de a ramas mic.

neeee, mai curind e un cadou/ artefact ptr. ozenisti !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2013, ora 15:24

DACA Nu e un artefact, nici om nu e ; dupa cum nici Avorton nu e , asa cum a decis @1705 !
cam pe la 4 luni de gestatie , un fetus ajunge la 15 cm, dar e incomplet format ,iar osatura-i moale ! deci : ce e ?

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2013, ora 16:02

youtu.be/OQeG4gPoEQc

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2013, ora 16:24

De la: gabigabi2, la data 2013-04-21 16:35:35nici eu mai mult decit ti-am spus si asta ptr. ca diferenta dintre mine si tine este ca tu te-nchini la Stiinta ca la Dumnezeu , ignorind restul ! dar acest " rest", ca informatie de tot felul ,venita de pretutindeni completeaza un tablou ! tu nu le iei in consideratie ( informatiile ) si nu conteaza de parca n-ar fi , desi in mod logic, devreme ce ele sunt si circula si ptr. altii decit tine ,ele sunt Valabile, ar fi normal sa te gindesti ce sa faci cu ele ? chiar nu te gindesti ca Stiinta e un pui mic fata de Religie, Filosofie, Yoga ; Zen sau medicina traditionala si ca toate astea fac parte din zestrea omenirii si de n-ar fi fost , noi mai vinam in codri verzi de brad si traiam in colibe ? ma minunezi

......cuuuuum....??? ,,stiinta e un pui mic fata de religie,filozofie,yoga....''....haaaaa, haaaaa,haaaaa.....este cea mai mare gogomanie sau poate cea mai cinica gluma ce poate fii spusa de-un om al sec.21....

din punctul de vedere al unui om normal....intr-adevar stiinta este un pui mic....inca...datorita acestor misticisme care nu l-au lasat sa se dezvolte cum ar fii putut....
din punctul de vedere al unui religios sau mistic....stiinta nu ar fii trebuit sa existe...este creatia diavolului....
din punctul de vedere al omului de stiinta ateu...stiinta este totul....celelalte nu exista....
din punctul de vedere al omului de stiinta credincios---nu religios---stiinta este cea care vine sa confirme anumite adevaruri spuse-n coltu' gurii de mitocanii din manastiri, biserici si alte sandramale RELIGIOASE ... care in majoritate au stiut si stiu ca asa zisele lor adevaruri nu-s nimic altceva decat niste incifrari serpesti...niste metafore sau jumatati de adevar ori chiar falsuri grosolane menite sa tina-n intuneric sectantii, bolnavii mistici si-alte scursori denumite generic....ENORIASI....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2013, ora 16:43

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-05-03 16:24:16
De la: gabigabi2, la data 2013-04-21 16:35:35nici eu mai mult decit ti-am spus si asta ptr. ca diferenta dintre mine si tine este ca tu te-nchini la Stiinta ca la Dumnezeu , ignorind restul ! dar acest " rest", ca informatie de tot felul ,venita de pretutindeni completeaza un tablou ! tu nu le iei in consideratie ( informatiile ) si nu conteaza de parca n-ar fi , desi in mod logic, devreme ce ele sunt si circula si ptr. altii decit tine ,ele sunt Valabile, ar fi normal sa te gindesti ce sa faci cu ele ? chiar nu te gindesti ca Stiinta e un pui mic fata de Religie, Filosofie, Yoga ; Zen sau medicina traditionala si ca toate astea fac parte din zestrea omenirii si de n-ar fi fost , noi mai vinam in codri verzi de brad si traiam in colibe ? ma minunezi

......cuuuuum....??? ,,stiinta e un pui mic fata de religie,filozofie,yoga....''....haaaaa, haaaaa,haaaaa.....este cea mai mare gogomanie sau poate cea mai cinica gluma ce poate fii spusa de-un om al sec.21....

din punctul de vedere al unui om normal....intr-adevar stiinta este un pui mic....inca...datorita acestor misticisme care nu l-au lasat sa se dezvolte cum ar fii putut....
din punctul de vedere al unui religios sau mistic....stiinta nu ar fii trebuit sa existe...este creatia diavolului....
din punctul de vedere al omului de stiinta ateu...stiinta este totul....celelalte nu exista....
din punctul de vedere al omului de stiinta credincios---nu religios---stiinta este cea care vine sa confirme anumite adevaruri spuse-n coltu' gurii de mitocanii din manastiri, biserici si alte sandramale RELIGIOASE ... care in majoritate au stiut si stiu ca asa zisele lor adevaruri nu-s nimic altceva decat niste incifrari serpesti...niste metafore sau jumatati de adevar ori chiar falsuri grosolane menite sa tina-n intuneric sectantii, bolnavii mistici si-alte scursori denumite generic....ENORIASI....

n-a fost nici-o gluma si-mi pare rau ca ai interpretat asa, desi din context reiesea ca Stiinta e un pui mic - CA VIRSTA, Florine , fata de toate celelalte ce dateaza de MILENII , nu de nici 500 ani !

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2013, ora 17:47

De la: gabigabi2, la data 2013-05-03 16:43:57
De la: sunt_al_naibii, la data 2013-05-03 16:24:16

n-a fost nici-o gluma si-mi pare rau ca ai interpretat asa, desi din context reiesea ca Stiinta e un pui mic - CA VIRSTA, Florine , fata de toate celelalte ce dateaza de MILENII , nu de nici 500 ani !

priveste acest film gabi....vei realiza de ce nu a putut stiinta sa evolueze si-ti vei da seama ca stiinta a fost inaintea oricarei religii ...cel putin pe planeta pamant...dar....exista si acest dar...unii au avut interes sa ascunda toate aceste beneficii ale stiintei prostindu-i pe oameni ca ei sunt zei, sfinti sau alt fel de smecherasi care trebuiesc adulati de marea masa de dobitoci...pardon...ENORIASI....

youtu.be/8J8uJQvh_bg

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2013, ora 17:53

ALT FILM PT.TOTI CARE CRED CA RELIGIA ESTE SUPERIOARA STIINTEI....SAU CA STIINTA ESTE UN PUI MIC ....

youtu.be/J-7VXDr9wgI

Pagini: << 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului FENOMENE LA LIMITA CUNOASTERII
Mergi la: