back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Fenomene la limita cunoasterii

Pagini: << 150 151 152 153 154 155 >> Sari la pagina:

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Mai 2014, ora 19:58

De la: PaulaZ, la data 2014-05-28 19:49:15
De la: Black_Friday_, la data 2014-05-28 19:45:12
De la: PaulaZ, la data 2014-05-28 19:37:44
De la: symy1, la data 2014-05-28 19:30:23
De la: _Ingrid, la data 2014-05-28 19:16:01
De la: PaulaZ, la data 2014-05-28 19:08:16Buey sa fie !

Nu mi-ai raspuns la o intrebare: DE CE M-AI ADUS AICI, Ingrid/Gigi? Daca tot e timpul sa spunem lucrurilor pe nume. Ne-a luat doi ani!

Da, te-am adus pentru ca iti luai palme peste ochi, injuraturi crancene si bannari spontane de indata ce apareai sub orice masca si mi-a parut rau pentru tine.
Am crezut ca esti un om bun, si ca aici, intre oameni echilibrati, veseli si deschisi, care nu aveau absolut nimic cu tine te vei integra fara probleme.
Am gresit, fata de ei am gresit si imi pare foarte rau.
Tu mi-ai dat ocazia sa-mi amintesc permanent vorba romanului:,,pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti"
Daca voi femeile va tratati asa rau,noi sumtem mici copii pe langa telenovelele voastre.. Eu zic sa va spovediti la mine nu in public va pe amandoua...

Ba nu latine in privat, aci ma apuca, aici fusei provocata, apoi aici zic ce am de zis! Sa se duca Gigi/Ingrid, femeia/barbat sa bea apa rece si sa se uite in oglinda! La fel celelalte avatare ''binevoitoare'' care au aceeasi logica in exprimare!

Symy, tie un gand curat si o imbratisare! Cu bine!

Auzi, printre alea 'nspe limbi materne, nu este si romales? Prea ai apucaturi...Una doua, poalele in cap!

Si decat la revedere, mai bine la reve'ntinde-o! Cand vii pe aici imi face o placere deosebita, dar cand lipsesti imi face doua placeri. Chiar nu iti dai seama ca nimeni nu iti mai suporta ifosele de manelista?

Lasa ca iti suporta tie plangerile de om sucit din minti de poale ridicate ! Tu esti barbat ma? Ori femeie plangacioasa? PAM PAM! ''Cand lipsesti, IMI FACE DOUA paceri''! Yepa!!!! 44Copii lu' Ingrid''....Yepa!!!! Perfectiune uitata de Dumnezeu!

Cum sunt, cum nu sunt...oricum sunt mai barbat decat cel care iti lipseste tie. Daca nu ai suferi de sindromul NF, nu ai fi atat de isterica.

Daca vrei sa te convingi, te trec si pe tine pe lista pentru maine. Sa va gasesc incolonati, Corcodel primul, pentru ca de asta scap repede si apoi Bella si cea din urma tu. O sa va convingeti ca sunt real, in carne si oase.

PS: nu fi nesimtita si nu te lega de familiile interlocutorilor, ca discutam altfel.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2014, ora 20:03

De la: _haakon_, la data 2014-05-28 19:59:32[
paiu nooooo, stai acilea si deconspira toata componentele shandramalei
poi, ce faci, ii lasi pe conspiratioisti sa-si faca mendrele pe frumul 9am, nooooo , pai nu se poate !
da-i-nainte fetico, arde-i la lingurica !

Las-o mai, nu vezi ca a inceput sa ne si ingroape?

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 28 Mai 2014, ora 20:09

Nu mi-ai raspuns la o intrebare: DE CE M-AI ADUS AICI, Ingrid/Gigi? Daca tot e timpul sa spunem lucrurilor pe nume. Ne-a luat doi ani!

Da, te-am adus pentru ca iti luai palme peste ochi, injuraturi crancene si bannari spontane de indata ce apareai sub orice masca si mi-a parut rau pentru tine.
Am crezut ca esti un om bun, si ca aici, intre oameni echilibrati, veseli si deschisi, care nu aveau absolut nimic cu tine te vei integra fara probleme.
Tu mi-ai dat ocazia sa-mi amintesc permanent vorba romanului:,,pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti"
Daca voi femeile va tratati asa rau,noi sumtem mici copii pe langa telenovelele voastre.. Eu zic sa va spovediti la mine nu in public va pe amandoua...

Ba nu latine in privat, aci ma apuca, aici fusei provocata, apoi aici zic ce am de zis! Sa se duca Gigi/Ingrid, femeia/barbat sa bea apa rece si sa se uite in oglinda! La fel celelalte avatare ''binevoitoare'' care au aceeasi logica in exprimare!

Poi la Eurovizion nu tot femeie/barbat a castigat???...poate s-a intors lumea cu fundu in sus...

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2014, ora 20:10

De la: _Ingrid, la data 2014-05-28 20:03:29
poi, ce faci, ii lasi pe conspiratioisti sa-si faca mendrele pe frumul 9am, nooooo , pai nu se poate !

eu, o las, dar voi de ce nu o lasati ?
ce aveti de impartit cu ea ?
lasati-o fratilor sa se manifeste, exprime in fel si chip, cu ce va deranjeaza, care este problema voastra, nu va inteleg....

a descoperit pe Gigi/Ingrid bun !
care este problema ?
daca mai sapa s-ar putea sa mai descopere cateceva,.nu ?
o fi ea, cum o fi , dar nici chiar atat de proasta pe cat o considerati voi , nu este !
concluzia....
va apartine.

Fosta membra 9am.ro

803 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2014, ora 20:15

De la: _Ingrid, la data 2014-05-28 19:37:04Ooo, hai potoliti-va ca ati dat-o-n balarii
Ce sustinere?
Ce impostura?
Nu candidez la nimic, intru si eu la o vorba, la un fazan, nu-mi trebuie nici o sustinere ca nu suntem la meci.
Cat despre impostura, stati linistiti, pentru persoanele pe care le respect m-am prezentat in realitate si nu m-am ferit nici sa ne intalnim, ceea ce nu se poate spune despre voi.
Eu stiu foarte clar cine sunt, nu-mi traiesc viata pe forum, nu confund un avatar cu o persoana reala si nu-mi pasa de istericalele unor anonimi care nu au curajul sa-si dea nici un fel de referinta despre cine sunt ei in real.

L A M E N T A B I L !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2014, ora 20:19

De la: _haakon_, la data 2014-05-28 20:10:19

lasati-o fratilor sa se manifeste, exprime in fel si chip, cu ce va deranjeaza, care este problema voastra, nu va inteleg....

Ma gandeam ca daca tot se da ingeras pozitiv si plin de ganduri bune, va putea face efortul sa nu-si mai bage picioarele macar in topicele pe care unii le iau in serios..
Mea culpa!

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Mai 2014, ora 21:14

Moamaaaa , ce macel ati incins aici !

Mah , recunoasteti ca din plictiseala la fazani , jucati sotron cu asta mica ! Altfel , nu vad vreun motiv atat de serios sa o considerati pe Musetica inamicul vostru numarul 1

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2014, ora 21:25

De la: Black_Friday_, la data 2014-05-28 19:58:33
De la: PaulaZ, la data 2014-05-28 19:49:15
De la: Black_Friday_, la data 2014-05-28 19:45:12

Auzi, printre alea 'nspe limbi materne, nu este si romales? Prea ai apucaturi...Una doua, poalele in cap!

Si decat la revedere, mai bine la reve'ntinde-o! Cand vii pe aici imi face o placere deosebita, dar cand lipsesti imi face doua placeri. Chiar nu iti dai seama ca nimeni nu iti mai suporta ifosele de manelista?

Lasa ca iti suporta tie plangerile de om sucit din minti de poale ridicate ! Tu esti barbat ma? Ori femeie plangacioasa? PAM PAM! ''Cand lipsesti, IMI FACE DOUA paceri''! Yepa!!!! 44Copii lu' Ingrid''....Yepa!!!! Perfectiune uitata de Dumnezeu!

Daca vrei sa te convingi, te trec si pe tine pe lista pentru maine. Sa va gasesc incolonati, Corcodel primul, pentru ca de asta scap repede si apoi Bella si cea din urma tu. O sa va convingeti ca sunt real, in carne si oase.

Buey , zapacesti Wizz air'u cu ditamai ocolu' !

Facusi tu o lista repede , crezi ca ma intereseaza moaca ta ? Fizicul tau n-are nicio legatura cu faptul ca ai putea sa tastezi din contul lui Gabi , cunoscandu-i parola !Poti sa te afli si in Botzwana , important este sa ai net !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2014, ora 21:52

Maiculita!
Ce zici @2148?

Ma duc sa opresc apa, nu vreau sa pocneasca tevile de la inghet!

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2014, ora 22:13

De la: _Ingrid, la data 2014-05-28 21:52:46 Maiculita!
Ce zici @2148?

Ma duc sa opresc apa, nu vreau sa pocneasca tevile de la inghet!

La mine curge normal apa , nu a inghetat

Era o discutie inceputa pe la Politice .

Dar ma adresam Blackului , nu tie

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2014, ora 00:47

Mhoaaamaaaa....ce ati facut aici.
Cine a declansat scandalul....un deliciu.....
Mai ales dupa....dar nu conteaza.
Asa Ingrid ai deschis un forum si mie nu mi-ai spus.
Vroiam sa deschid si eu, nu de alta dar sa nu mi se mai interzica sa spun ce vreau eu in spatiul public.
Oameni cu functii in societate spun ce vor ei in spatiul public, iar noi ne interzicem unii altora opinii.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2014, ora 00:49

De la: _Ingrid, la data 2014-05-28 20:19:42
De la: _haakon_, la data 2014-05-28 20:10:19

Ma gandeam ca daca tot se da ingeras pozitiv si plin de ganduri bune, va putea face efortul sa nu-si mai bage picioarele macar in topicele pe care unii le iau in serios..
Mea culpa!

Il iau in serios, dar ai vazut ca ma desfasor cum vreau eu acolo, sau nu se vede.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2014, ora 01:10

De la: Daphne, la data 2013-07-30 15:37:44Prezent!

Ce pot sa spun despre visele premonitorii vrei sa ma intrebi?
Visele premonitorii le avem toti, dar nu ne mai amintim de ele.
Fiindca de fapt noi traim in real....ziua.
Ortodoxia spune ca nu e in regula sa....visam.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2014, ora 01:16

De la: Daphne, la data 2013-07-30 16:08:55Am uitat sa precizez ca trebuie sa va doriti suficient de mult si de tare sa reusiti sa va amintiti ceea ce ati visat! Sa credeti ca sunteti capabili voi si numai voi sa va amintiti!
Un vis poate fi interpretat in 3 moduri.
Direct
Invers
Confuz.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2014, ora 01:38

O intrebare ce nu-mi da pace.

Cazul celui avion disparut si aparut dupa 15 ani, cu schelete la bord o fi real

Ca eu stiam de un avion disparut prin 46, si acum pe net circula despre un avion disparut prin deceniul 7.

Daca e real toata cunoasterea noastra e data peste cap.
Culmea se poate explica daca se iau in considerare anumite aspecte pe care stiinta nu le accepta, acum.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2014, ora 01:46

Va multam ca mi-ati animat topicul.

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2014, ora 09:09

De la: nastasemihail, la data 2014-05-29 00:47:08Mhoaaamaaaa....ce ati facut aici.
Vroiam sa deschid si eu, nu de alta dar sa nu mi se mai interzica sa spun ce vreau eu in spatiul public.
Oameni cu functii in societate spun ce vor ei in spatiul public, iar noi ne interzicem unii altora opinii.
Nu faci parte din haita.. bine ai revenit in club

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2014, ora 09:14

Buna dimineata! Politiste SF sub acoprirea unei blonde perfecte, primiti la masa? Vin cu toata inima in palma! Impostorii ? Sunt in plata lui Dumnezeu! Eu sunt sub protectia lui Dumnezeu! Pana la sfarsit!

Mihai, Symy, Bella...Hakon....va imbratisez cu drag! Ma bucur sa fiu alaturi de voi!

Mihai, iti multumesc de gazduire! Am onoarea sa ma adapostesc sub acoperisul topicului tau! Dumnezeu sa te aiba in protectia sa!

Symy...... Veni-voi si la beserica 'mnetale, tot cu drag! Dumnezeu sa o binecuvanteze!

Cristos s-a inaltat!

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2014, ora 09:30

De la: nastasemihail, la data 2014-05-29 01:10:14

Mihai.... pariu ca ne amintim de ele? Antrenament , caiet, hartie, scris, trezit dupa fiecare vis, notat....samd.

Da, Mihai, la fel zice si Hakon....(Scuze, Sire, te dezmostenii de rang, ca sa imi permit sa iti spun mai multe adevaruri....Asta nu inseamna ca te respect mai putin. Doar incerc sa stabilesc o balanta echitabila, justa, intre visele nocturne si viata reala, creierul le traieste pe ambele, nu o putem nega. Ma voi concentra , promit! Si voi reusi! Te asigur. Merci de increderea acordata! ) Cum ziceam.... atata tu, Mihai, cat si Hakon, diferentiati visele nocturne de viata ''reala'' o numiti voi, cea de peste zi, noapte, cand nu dormim. Sunt de acord cu voi. Si aduc completari. Voi aduce completari la orice comentariu , daca am si daca Dumnezeu si timpul imi vor permite.

Eu sunt romano-catolica, prin sfantul botez. Sunt cununata la catolici si copilul mi-e botezat tot la catolici. Asta nu ma cramponeaza sa nu continui sa studiez si alte culturi religioase, crestine sau musulmane samd. Sunt un om care crede, pana la proba contrarie. Cerceteaza si atunci cand crede, dar si atunci cand are suspiciuni. Astfel, printre ''terenurile'' cercetata de mine , se afa si VISUL. Cel nocturn. Ca sunt o visatoare inraita, mi-o confirma si Hakon si Domnul Ion. Nu trebuie sa ne cunoastem de o viata ca sa stim esentialul, asa-i?

Mihai, cu ingaduinta ta, (reusesc a te tutui, cu toate ca imi poti fi tata si te respect mult ) voi povesti cu voi despre experientele mele si ale altora in ceea ce priveste visele.

Dar...vorba ta, Mihai, sa fiti si voi On Line! Nu de alta, dar ideile vin si se duc. Poate gasim si noi un moment comun pentru a ne adresa unii celorlati, pasnic, pastrand armonia la masa de discutii.

Va respect pe toti cei ce sunteti sinceri! Minciuna nu are loc la masa noastra! Cu respect!

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2014, ora 09:47

De la: nastasemihail, la data 2014-05-29 01:16:25
De la: Daphne, la data 2013-07-30 16:08:55Am uitat sa precizez ca trebuie sa va doriti suficient de mult si de tare sa reusiti sa va amintiti ceea ce ati visat! Sa credeti ca sunteti capabili voi si numai voi sa va amintiti!
Direct
Invers
Confuz.

Mihai.... un vis poate fi interpretat. Da! Merci!

Ca ne putem insela, iar e adevarat. Atunci tindem sa dam dreptate ortodoxismului..ma rog, cultelor religioase care ne soptesc , asa cum mi-au confirmat atat Domnul Ion cat si Domnul George, 750, ca visele vin de la ceva impur, necurat, pe care unii il numesc diavol sau in alt fel. Gandurile impure, unele boli, pot fi considerate ''necurat'', este?

Chiar si credinciosii admit ca UNELE vise POT sa vina de la bunul Dumnezeu, de la divinitatea numita in mai multe feluri.

Sa interpretam direct un vis, este greu, dar nu imposibil. Nu au reusit Freud, Jung, Evans si altii. Dar.... daca cineva totusi va reusi intr-o zi! Va dati seama cat putem evolua?

Bunaoara, cercetatorii japonezi care au reusit sa redea encefalogramele din timpul viselor nocturne ale omului in filmulet. Avansam, dragilor!

Creierul traieste atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii , implicit al viselor! Da, intervine apoi liberul arbitru: dam sau nu importanta visului. Este la fel cu credinta in divinitate. Cred sau nu cred in Dumnezeu!

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2014, ora 09:52

De la: nastasemihail, la data 2014-05-29 01:46:33Va multam ca mi-ati animat topicul.

Mi-am asumat unele riscuri, sa admitem!

Dar, tu, ai reusit sa prinzi ideea esentiala: Ca exista cel putin un impostor aici pe forum?

Vedeti ce poze afisati cu voi, vedeti caror ''ispite'' cedati sa le ascultati si sa va dati date personale si /sau poze personale, dragilor! Ca va veti trezi disparuti de pe forum si defapt voi postati inca. Adica impostorul/impostorii se folosesc de voi pentru a face altecele!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2014, ora 01:14

De la: symy1, la data 2014-05-29 09:09:47
De la: nastasemihail, la data 2014-05-29 00:47:08Mhoaaamaaaa....ce ati facut aici.

Ce haita?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2014, ora 01:16

De la: PaulaZ, la data 2014-05-29 09:52:36
De la: nastasemihail, la data 2014-05-29 01:46:33Va multam ca mi-ati animat topicul.

Mi-am asumat unele riscuri, sa admitem!

Dar, tu, ai reusit sa prinzi ideea esentiala: Ca exista cel putin un impostor aici pe forum?

Vedeti ce poze afisati cu voi, vedeti caror ''ispite'' cedati sa le ascultati si sa va dati date personale si /sau poze personale, dragilor! Ca va veti trezi disparuti de pe forum si defapt voi postati inca. Adica impostorul/impostorii se folosesc de voi pentru a face altecele!

Ce impostori?
Ii stiu pe toti de 6 ani, si stiu de ce fac ce fac si ce le poate pielea.
Iar eu nu le interzic nimic, fiindca nu e forumul meu.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2014, ora 02:39

A deschis un forum?
Cind te gindesti ca eu vroiam sa deschid unul si sa propun sa fim toti in fata ca oltenii pe oltcit.
Dar trebuie sa stai dupa coada lui. E bataie de cap mare.
E plin netul de forumuri moarte.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2014, ora 02:41

De la: PaulaZ, la data 2014-05-29 09:47:16
Direct
Invers
Confuz.

Ca ne putem insela, iar e adevarat. Atunci tindem sa dam dreptate ortodoxismului..ma rog, cultelor religioase care ne soptesc , asa cum mi-au confirmat atat Domnul Ion cat si Domnul George, 750, ca visele vin de la ceva impur, necurat, pe care unii il numesc diavol sau in alt fel. Gandurile impure, unele boli, pot fi considerate ''necurat'', este?

Chiar si credinciosii admit ca UNELE vise POT sa vina de la bunul Dumnezeu, de la divinitatea numita in mai multe feluri.

Sa interpretam direct un vis, este greu, dar nu imposibil. Nu au reusit Freud, Jung, Evans si altii. Dar.... daca cineva totusi va reusi intr-o zi! Va dati seama cat putem evolua?

Bunaoara, cercetatorii japonezi care au reusit sa redea encefalogramele din timpul viselor nocturne ale omului in filmulet. Avansam, dragilor!

Creierul traieste atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii , implicit al viselor! Da, intervine apoi liberul arbitru: dam sau nu importanta visului. Este la fel cu credinta in divinitate. Cred sau nu cred in Dumnezeu!

Sint 4 stari ale creierului.
In somn parca e una sau 2.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2014, ora 02:45

De la: PaulaZ, la data 2014-05-29 09:30:30
De la: nastasemihail, la data 2014-05-29 01:10:14

Mihai.... pariu ca ne amintim de ele? Antrenament , caiet, hartie, scris, trezit dupa fiecare vis, notat....samd.

Da, Mihai, la fel zice si Hakon....(Scuze, Sire, te dezmostenii de rang, ca sa imi permit sa iti spun mai multe adevaruri....Asta nu inseamna ca te respect mai putin. Doar incerc sa stabilesc o balanta echitabila, justa, intre visele nocturne si viata reala, creierul le traieste pe ambele, nu o putem nega. Ma voi concentra , promit! Si voi reusi! Te asigur. Merci de increderea acordata! ) Cum ziceam.... atata tu, Mihai, cat si Hakon, diferentiati visele nocturne de viata ''reala'' o numiti voi, cea de peste zi, noapte, cand nu dormim. Sunt de acord cu voi. Si aduc completari. Voi aduce completari la orice comentariu , daca am si daca Dumnezeu si timpul imi vor permite.

Eu sunt romano-catolica, prin sfantul botez. Sunt cununata la catolici si copilul mi-e botezat tot la catolici. Asta nu ma cramponeaza sa nu continui sa studiez si alte culturi religioase, crestine sau musulmane samd. Sunt un om care crede, pana la proba contrarie. Cerceteaza si atunci cand crede, dar si atunci cand are suspiciuni. Astfel, printre ''terenurile'' cercetata de mine , se afa si VISUL. Cel nocturn. Ca sunt o visatoare inraita, mi-o confirma si Hakon si Domnul Ion. Nu trebuie sa ne cunoastem de o viata ca sa stim esentialul, asa-i?

Mihai, cu ingaduinta ta, (reusesc a te tutui, cu toate ca imi poti fi tata si te respect mult ) voi povesti cu voi despre experientele mele si ale altora in ceea ce priveste visele.

Dar...vorba ta, Mihai, sa fiti si voi On Line! Nu de alta, dar ideile vin si se duc. Poate gasim si noi un moment comun pentru a ne adresa unii celorlati, pasnic, pastrand armonia la masa de discutii.

Va respect pe toti cei ce sunteti sinceri! Minciuna nu are loc la masa noastra! Cu respect!

Iti spun drept visele nu ma preocupa ca si pasiune.
Ma intriga claritatea unora de care imi aminteam.
Sa stii ca visez mai putin acum, sau dorm altfel si nu imi mai aduc aminte.
Parca e mai bine.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2014, ora 07:40

De la: nastasemihail, la data 2014-05-31 02:39:54

A deschis un forum?
Cind te gindesti ca eu vroiam sa deschid unul si sa propun sa fim toti in fata ca oltenii pe oltcit.

Asa este!

Eu n-am deschis nici un forum, nu vezi nici nu pot sa scap de reclamele astea care ma sufoca tot ce tine de calculator imi rezolva copiii sau sotul. Am fost rugata sa ajut la partea artistico-literara a unui forum si pentru asta m-a numit adm, dar nu numai pe mine si oricum, acel forum e pe linie moarta demult, pentru ca era deschis numai unui grup restrans.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 12:55

De la: _2148_, la data 2014-05-28 21:14:31 Moamaaaa , ce macel ati incins aici !

Mah , recunoasteti ca din plictiseala la fazani , jucati sotron cu asta mica ! Altfel , nu vad vreun motiv atat de serios sa o considerati pe Musetica inamicul vostru numarul 1

problema e ca nimeni nu are nimic cu ea...nimeni n-o considera inamic..ea este cea care-si cauta dusmani acolo unde nu-s....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 19:25

De la: PaulaZ, la data 2014-05-29 09:47:16
Direct
Invers
Confuz.

Direct
Invers
Confuz

Nu glumesc.

Cel mai bine ptr psihic e ala confuz.

Dar mai e si simbolistica.

De exemplu cind eu am visat 3 elefanti.

Dar destul de repede am visam ca urcam un munte de cenusa.
E mult de spus, si nu cred ca intereseaza pe un forum chiar asa mult.

Mai interesante sint fenomenele externe omului.

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2014, ora 19:46

De la: _Ingrid, la data 2014-05-31 07:40:31
De la: nastasemihail, la data 2014-05-31 02:39:54

A deschis un forum?

Asa este!

Eu n-am deschis nici un forum, nu vezi nici nu pot sa scap de reclamele astea care ma sufoca tot ce tine de calculator imi rezolva copiii sau sotul. Am fost rugata sa ajut la partea artistico-literara a unui forum si pentru asta m-a numit adm, dar nu numai pe mine si oricum, acel forum e pe linie moarta demult, pentru ca era deschis numai unui grup restrans.
Asa sa fie???...restrans ...restrans...dar tot multi apar

daniela
Registered 2691
Daria Daria
Registered 2324
ser ser
Registered 1575
corina corina
Registered 1366
Fiona Fiona
Registered 1240
nigmaspirit nigmaspirit