Info
x
Mai este anglia o tara europeana?
|
Iosif 41 mesaje Membru din: 22/08/2009 |
Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 00:33
Stiti mi-e scarba ca sunt roman am vazut aici tot felul de opinii xenofobe, egocentrice, "nationaliste" etc... Dar ce vreti sa aveti in lumea asta GLOBALIZATA ?? A-TI PLECAT DE ACASA CA SA AVETI "DE TOATE" SAU CE nu era suficienta mancarea in ro nu era sanatoasa nu aveati de munca nu castigati destul?
Avand "de toate" aveti sansa sa descoperiti ca lumea este mare ,multicolora, multiculturala,toleranta,diferita, Frumoasa etc.... Desi suntem romani nu suntem nici buricul pamantului si nici n-am inventat vreo religie mondiala ci doar am asimilat ce ne-au inpus altii... Si in lumea asta Musulmanii, crestinii, budistii,hindusii etc sunt religii reprezentative ale lumii in mileniul 3. Acum sa ma scuzati dar ce vreti doar crestinii sa.i macelareasca pe altii doar ptr ca esti roman "crestin" sau esti ipocrit si nu stii ca trebuie "sa-l iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti" sau chiar pe dusmanul vastru .... "CRESTINSMUL TAU = CRETIMISM " = 00000000000 NU ESTI CU NIMIK MAI BUN CA ALTUL daca nu accepti pe celalalt. Intoleranta= incapacitatea de a accepta ca celalat este diferit.. Si nu uitati Nu are nimeni nici un pacat ca s-a nascut crestin, musulman, etc....... ci are pacat doar cel ce comite un pacat desi termenul pacat nu are aceiasi dimensiune ptr un crestin ca ptr un musulman... ptr ca am ales noi oamenii sa fim mai diferiti decat suntem si sa scriem si sa impunem religii moderne desi vechi decand e lumea sa facem "cruciade" sau "jihad" am ales sa ne uram unii pe altii si sa uitam ca avem acelasi Dumnezeu sau Alah am ales sa ne "iubim" ca dusmani nu ca locuitori ai aceiasi planete si ne intrebam cat mai este pana la ARMAGHEDON.... Putin si nu-l vor incepe altii decat cei mentionati Crestini musulmani budisti hindusi si totusi va supravetui Dragostea dincolo de toate si de tot bine si rau Dragostea va invinge mereu...... Nu va conta religia, ci doar credinta in Dumnezeu... Si nu uitati ca : "EXISTA O LEGE A COMPENSATIEI CINE DA-PRIMESTE" Unii isi dau viata ptr o religie ideologie si rau fac.. Daca lumea noastra ar fi mai buna s-ar iubi,s-ar ingadui mai mult,s-ar ierta si nu ar mai fi atata PROSTIE UMANA AR FI LOC DE MAI BINE SI MAI FRUMOS, sau vreti voi sa scrieti o alta istorie planetei Pamant... Ma indoiesc ca veti reusi ........ Dumnezeu cu voi ! Dumnezeul adevarat care ne-a iubit mai intai desi L-am omorat pe FIUL SAU ISUS. SAU UITATI CA ISUS ii iubea si se ruga ptr cei cel omora pe cruce... Si pe toti ne numeste copii ai sai sau frati de fapt ce nu tori suntem creiati de acelasi Creator....... Sa fiti iubiti toti Cetateni ai planetei pamant... Unitate in Varietate, diversitatea=egal frumusetea lucrurilor si a tuturor oamenilor de bine..... |
|
caiustimar 46 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 14:47
Anglia este cu siguranta, .Insa Romania nu , Romania e tara lui Borat, o republica bananiera guvernata de clanuri mafiote cu sanatatea si cultura inexistente, in prim proces de mamelizare si tiganizare
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 14:21
Cred ca era vorba de Anglia in topic. Iti dai cu stingu'n dreptul.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
negostina 3 mesaje Membru din: 31/03/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 11:49
SIGUR CA ESTE ,DACA A OFERIT POSIBILITATEA DE A IMIGRA ASA MULTI INDIENI ,NEGRI SI ALTE NATIONALITATI NU INSEAMNA CA NU ESTE .SUA NU ESTE LA FEL?
Raporteaza abuz de limbaj
aura.
|
|
Bruce_Lee 36 mesaje Membru din: 6/02/2009 |
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 00:15
Va trebui sa-nvatam sa traim alaturi de oameni cu alta culoare a pielii ..cu alta limba alte traditii alta religie....n-avem de ales acesta e cursul istoriei... Odata cu dezvoltarea fara precedent a comunicatiilor...a devenit inerenta globalizarea si ..crearea satului planetar cum era descris cu ani in urma de Mc Luhan intr-o carte a sa.. Oamenulor le e greu sa traiasca impreuna in familie...sau cu vecinii...dar in vecinatea unora si mai deosebiti...? Chestia ciudata e ca si umilul de-aici ia aere si aroganta in raporturile cu alti umili din alte parti ale lumii... Asa cum tiganii de-aici au ce au cu rudarii tot de-aici... Oamenii sunt egali ..in fata legii..in fata vietii ..indiferent de aspectul fizic sau de cel cultural.... Toate popoarele au si nemernici printre ele.. ..dar asta nu trebuie sa-ndemne la rasism si xenofobie... Raporteaza abuz de limbaj
Nu cred ca `` homo homini lupus`` ..poate fi deviza intr-o lume umana ..pe care avem datoria s-o creem..!
In acelasi timp , e foarte adevarat ...acest enunt : cine uita istoria risca s-o repete ``
Ar trebui sa ne gandim la baile de sange si genocidele ..secolului trecut ...cand confortul si tehnica au ajuns `` pe cele mai inalte culmi ``...ca sa ne dam seama ca n-am progresat catusi de putin ..de la omul cu bata si ghioaga din preistorie..
|