back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Mai este anglia o tara europeana?

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 14:17

Pentru dna cpopescu: sunt total de acord, cu dumneavoastra: (ca romanii au plecat din padure, in strainatate).
Va rog sa imi spuneti, ce parere aveti de asta? Multumesc:

23.11.2008 , duminica

Este seara tarzie. Nu am sa redactez despre cremele de fata pe care imi place sa le folosesc, atunci cand am bani si de acestea.(cand, oare?)
Nu am inteles inca, de sunt/sau nu, o intelectuala, ca Liiceanu; si nici ca o voi face eu, vreodata: deoarece ar fi p mult prea totala lipsa de educatie din partea mea si a celor ce imi pretend asta, intr-o democratie reala.
Caci informatia tot circula, in universul asta cunoscut, si o si face cu aceeasi viteza mult prea constanta a luminii.
Si eu imi amintesc cum si citeam, anul trecut, dintr-un email primit de anii trecuti, de mine: de la NASA: ca se gasise, cica, gheata chiar pe Marte.
Si, dragii mei: comunicarea asta de pe Pamant circula libera, de la Polul cel Nord si pana la Ecuator si-apoi la Dumnezeu in sus si iar in Chile si-Apoi coboara iar la Dracun praznic si se imbraca iarasi si revine la om, gata imbracata.
Va bene, dar nu voi face nici precum Cartarescu, de exemplu: sa tot aleg cuvinte destepte cu inteles logic incalcit de diferit, astfel incat sa las sa curga alene propozitii pentru placeri de babe rasfatate.
Permiteti-mi sa ma adun si sa va spun ce imi doresc eu sa fac sis a am, de-acum inainte: pentru tot restul vietii mele.
Astfel, eu am valori morale mult prea consistent sudate(si am dovedit-o, nu doar o data): si vreau sa ma trezesc intotdeauna, alaturi doar de tine. In curatenie si in caldura.(si veveritele si trandafirii si florile albe de colt si albastrelele si cainii si chiar caii mei negri arabi in minte sau aievea, in curte si-n gradina).
Si chiar de sa avem si relaxare obligatorie, sa nu avem vreodata timp sa ne gandim ca este chiar obligatoriu sa spunem sau sa redactam, vreodata: despre marcile noastre de parfumuri, sampoane si chiar crème de fatza. Dea Dumnezeu sa aiba toti chiar educatie, astfel decat san u vorbim despre aceste branduri, on alte locuri decat in farmacie/magazine/si in reclame.
Si asta pentru ca, iubitule prea rasfatat print de Elvetia, de Milano si de Anglia(in inchipuire): pentru ca eu sunt prea crestina si catolica prea bine educate.
Si ii ador pe interpretii de la Duran Duran si mai ales chiar pe Simon le Bon, care spune: caci noi stim ce anume inseamna sa fii in viata si sa traiesti/Cause we know what it means to be alieve.
In final, iubitule, lasa-ma sa iti spun, exact cum spune Madonna: Give it to me, now! Nones gonna show me, how! Give it to me! Da-mi!
()
Iata o formula complet matematica:
Teorema lui Pitagora spune:
Dar tu imagineaza-ti, doar prin asta: o prea interesanta pozitie pentru noi 2: care sa fie erotico-sexuala.
(..) Este deja ora 11 noaptea. Si, stii, iubitule cu parul alb-blond, ca platinat: si ochi albastri: nu mi-am imaginat vreodata, ca eu as fi putut avea clar accudentul, doar pentru tine. Si nici nu mi-am imaginat, vreodata, ca asta ar putea clar insemna, ce e mai rau: doar pentru mine.
Ca ma va face sa arat si sa ma simt exact precum o baba,acum, cand mi se va face, dupa multi ani de pacaleala politica a tuturor, dreptate: cu copiii.
Pe care, stii prea bine, ca nu am voie sa ii concep, vreodata.Chiar daca nu sunt schioapa.
Si, iti imaginezi cum este si a fost mintit intr-una clar, poporul: de catre toti acestia implicate clar in politica, prin televiziune, radio, parlamentari, patroni si doctori: care ii tot alimentau nevoia de prostie, prin incultura si printr-o lipsa de informare corecta, despre ceva ce eu nu voi avea voie sa concept, vreodata?
Si intelegi tu oare, caci este chiar prin realitatea asta cruda, datoria pe care mi-o voi face intotdeauna, catre Domnul si pentru oameni: neavand astfel de raspundere cam prea comuna, voi avea intotdeauna curajul sa spun Adevarul! Justitia sa va manance, prin cultura!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 22:32

Cititi comentariile mele de pe siteul wordpress. Azi si in urmatoarele zile. Behehe..

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 23:54

amy bla bla bla bla ... eu sincer am incercat sa te citesc ..... am incercat sa te inteleg ....... am ametit cu totul in fond ce vrei tu de la viata asta ????

Dar dupa tortura mesajelor tale de pe diverse forumuri sa te mai citesc si pe wordpress ???

GET A LIFE GIRL !

jo_georgiana83

5 mesaje
Oras: Husi

Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 12:21

moaamma da ce inteligenti sunt indienii ...mda le iese inteligenta pe afara !am si uitat numele celui care a scris pe forum ca indienii sunt inteligenti ...domnule intra pe youtube si vezi cateva faze cu indienii si apoi sa-mi spui cat de inteligenti sunt oamenii aia

arian

5 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 18:33

LONG LIVE BNP

lucya_mania2006

1 mesaj
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 18:12

SUPER OAMENI ATAT INDIENI CAT SI PAKISTA AM STAT UN AN IN UK SI NU AM CE SA LE REPROSEZ POATE A FOST PREA PUTIN TIMP DAR SUNT MAI EDUCATI DECAT NOI ROMANI IN MOD SIGURRRRR

Fosta membra 9am.ro

11 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 16:09

De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-11-17 11:07:08Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord , este SINGURA TARA , CARE PASTREAZA ADEVARATELE VALORI EUROPENE !
rahat mare

dirlo1964

167 mesaje
Oras: Medias

Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 21:00

De la: amycommunicationswordpresscom, la data 2008-11-23 14:17:42 Pentru dna cpopescu: sunt total de acord, cu dumneavoastra: (ca romanii au plecat din padure, in strainatate).

23.11.2008 , duminica

Este seara tarzie. Nu am sa redactez despre cremele de fata pe care imi place sa le folosesc, atunci cand am bani si de acestea.(cand, oare?)
Nu am inteles inca, de sunt/sau nu, o intelectuala, ca Liiceanu; si nici ca o voi face eu, vreodata: deoarece ar fi p mult prea totala lipsa de educatie din partea mea si a celor ce imi pretend asta, intr-o democratie reala.
Caci informatia tot circula, in universul asta cunoscut, si o si face cu aceeasi viteza mult prea constanta a luminii.
Si eu imi amintesc cum si citeam, anul trecut, dintr-un email primit de anii trecuti, de mine: de la NASA: ca se gasise, cica, gheata chiar pe Marte.
Si, dragii mei: comunicarea asta de pe Pamant circula libera, de la Polul cel Nord si pana la Ecuator si-apoi la Dumnezeu in sus si iar in Chile si-Apoi coboara iar la Dracun praznic si se imbraca iarasi si revine la om, gata imbracata.
Va bene, dar nu voi face nici precum Cartarescu, de exemplu: sa tot aleg cuvinte destepte cu inteles logic incalcit de diferit, astfel incat sa las sa curga alene propozitii pentru placeri de babe rasfatate.
Permiteti-mi sa ma adun si sa va spun ce imi doresc eu sa fac sis a am, de-acum inainte: pentru tot restul vietii mele.
Astfel, eu am valori morale mult prea consistent sudate(si am dovedit-o, nu doar o data): si vreau sa ma trezesc intotdeauna, alaturi doar de tine. In curatenie si in caldura.(si veveritele si trandafirii si florile albe de colt si albastrelele si cainii si chiar caii mei negri arabi in minte sau aievea, in curte si-n gradina).
Si chiar de sa avem si relaxare obligatorie, sa nu avem vreodata timp sa ne gandim ca este chiar obligatoriu sa spunem sau sa redactam, vreodata: despre marcile noastre de parfumuri, sampoane si chiar crème de fatza. Dea Dumnezeu sa aiba toti chiar educatie, astfel decat san u vorbim despre aceste branduri, on alte locuri decat in farmacie/magazine/si in reclame.
Si asta pentru ca, iubitule prea rasfatat print de Elvetia, de Milano si de Anglia(in inchipuire): pentru ca eu sunt prea crestina si catolica prea bine educate.
Si ii ador pe interpretii de la Duran Duran si mai ales chiar pe Simon le Bon, care spune: caci noi stim ce anume inseamna sa fii in viata si sa traiesti/Cause we know what it means to be alieve.
In final, iubitule, lasa-ma sa iti spun, exact cum spune Madonna: Give it to me, now! Nones gonna show me, how! Give it to me! Da-mi!
()
Dar tu imagineaza-ti, doar prin asta: o prea interesanta pozitie pentru noi 2: care sa fie erotico-sexuala.
(..) Este deja ora 11 noaptea. Si, stii, iubitule cu parul alb-blond, ca platinat: si ochi albastri: nu mi-am imaginat vreodata, ca eu as fi putut avea clar accudentul, doar pentru tine. Si nici nu mi-am imaginat, vreodata, ca asta ar putea clar insemna, ce e mai rau: doar pentru mine.
Ca ma va face sa arat si sa ma simt exact precum o baba,acum, cand mi se va face, dupa multi ani de pacaleala politica a tuturor, dreptate: cu copiii.
Pe care, stii prea bine, ca nu am voie sa ii concep, vreodata.Chiar daca nu sunt schioapa.
Si, iti imaginezi cum este si a fost mintit intr-una clar, poporul: de catre toti acestia implicate clar in politica, prin televiziune, radio, parlamentari, patroni si doctori: care ii tot alimentau nevoia de prostie, prin incultura si printr-o lipsa de informare corecta, despre ceva ce eu nu voi avea voie sa concept, vreodata?
Si intelegi tu oare, caci este chiar prin realitatea asta cruda, datoria pe care mi-o voi face intotdeauna, catre Domnul si pentru oameni: neavand astfel de raspundere cam prea comuna, voi avea intotdeauna curajul sa spun Adevarul! Justitia sa va manance, prin cultura!
Draga mea eu cred ca atuncea cand ai scris ,podoaba aceasta de creatie ,ai fost manga!Turta adica,intelegi?Pe cuvantul meu daca nu-i o imbarligatura fara sens si noima!Da ce ai patit draga?Ai cazut sub butoiul lui Fanus?Maestrul cel putin scrie dumnezaieste si sub influenta....Ia sabia aia de la serviciu si taie-ti cheful de bautura,zau asa ,draga!!

Fosta membra 9am.ro

182 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 15:32

apreciabil discurs!
,,Permiteti-mi sa ma adun si sa va spun ce imi doresc eu sa fac sis a am, de-acum inainte: pentru tot restul vietii mele.
Si chiar de sa avem si relaxare obligatorie, sa nu avem vreodata timp sa ne gandim ca este chiar obligatoriu ..."

nu am gasit legatura cu subiectul dicutiei...
dar probabil ca e reprezentativ pt. mentalitatea (noua)a sexului frumos(machiat)de pe plaiurile mioritice!

eu am intrat deoarece am doi prieteni englezi ...extrem de mandri ...am cunoscut si umorul englezesc astfel.
Anglia ..tara europeana?!!
As vrea ca Romania sa fie...iar romani sa fie la fel de mandri de tara lor ca si englezi!

alinushy

119 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 22:24

desi rata natalitatii in alte parti ale lumii scade ingrijorator in India ea este de 22.,8/1000 locuitori, iar rata mortalitatii 8,38/1000 ....... poate fi comparata cu cea a lacustelor

Imperiul Englez le-a lasat din pacate o mostenire valoroasa indienilor - limba engleza. Astfel milioane de imigranti indieni lasa in urma Gangele care fierbe de dizenterie si familile numeroase si patrund in tari dezvoltate precum Canada, USA, Australia, UK ce au nevoie de mana de lucru ieftina, fenomen ce duce la destabilizarea balantei salariilor si somaj ridicat in randul populatiei bastinase. la randul lor noii veniti isi aduc familiile si continua sa procreeze in nestire

cei care traiesc in US, Canada sau Australia imi pot da dreptate (benzinariile din US, restaurantele si groceries in UK, cartiere si scoli intregi ce servesc uriasa comunitate indiana in Canada, etc)

deja despre Dubai se spune ca este "cel mai frumos oras din India". zilnic aeroportul deschide portile altor zeci de mii de indieni care vin disperati sa-si incerce norocul intr-o metropola araba in care populatia indiana ocupa un procent de 70% !. pe strada poti observa majoritatea femeilor indiene insarcinate, in weekend-uri spatiile verzi ocupate cu familii numeroase de indieni ce-si etaleaza oalele si delicatesele culinare pe pamant si din care servesc cu ce altceva decat cu mainile goale, chiriile fiind scumpe 12 chiar 16 indivizi convietuiesc intr-o garsoniera - lucru de neacceptat pentru noi, dar normal pentru ei

cu ceva timp in urma guvernul insulelor Fiji, ce asistau la un fenomen asemanator, a fost la un pas de a fi rasturnat de aceeasi populatie indiana ce au ajuns sa covarseasca numarul localnicilor

nu stiu daca ati cunoscut indieni, dar stilul de viata si felul lor de a fi e asemenator tiganilor. se stie dealtfel ca tiganii au migrat in secolul 16 din provincia Punjab (India). sunt oameni ce nu cunosc termenul "etica" si recurg la cele mai josnice tactici pentru a ajunge pe o treapta mai inalta

Romania nu e afectata de acest flagel si multi romani nu cunosc sau nu sunt interesati de acest aspect al secolului 21 dar cred vom asista la schimbari majore pe plan global in viitorul apropiat. schimbari in rau

dorud_navy

9 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 19:17

Fiecare POPOR nn(Tara,Pamant mostenit sau dobandit),a facut SACRIFICII pentru INEGRITATE sI RECUNOASTERE.Sa nu vorbim prea repede ..si sa ne gandim bine.

dorud_navy

9 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 19:20

sI vorbim 'straineste' si n-am fost prea colonizati...sau ''

andrei_garneata

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 14:09

Mai este Europs europeana? Mai este vreo tara "pura" si "nationala"?
Faptul ca rata natalitatii scade in Europa pe deoparte si faptul ca e nevoie de mana de lucru ieftina si de noi surse de taxe si cotizatii pentru bugete si fondurile de pensii mai ales, au deschis portile Europei mai de mult. Prima a fost Germania si apoi celelalte. Prosperitatea nemtilor din anii 80-90 s-a bazat pe munca turcilor, a sarbilor, si a altora.
Apoi, mai exista un fapt istoric :atat Marea Britanie cat si Franta au acordat dreptul de cetatenie persoanelor din fostele colonii ca o reparatie...
Vezi si ce face Spania acum.
Faptul ca sunt unii mai muncitori si altii mai putin nu are legatura cu rasa ci cu natura individual a omului.
Noi ne uitam chioras la altii dar nu vedem ca nici noi suntem departe de ei.
Globalizarea este un factor aproape obiectiv, implacabil.
O contributie imensa a a vut-o...internetul care a schimbat complet perceptia asupra distantei, timpului, istoriei...
Asa ca, nu va mai vaicariti atata. Istoria merge inainte cu voia sau cu ne-voia noastra.
Si, apropo, Anglia nu a fost niciodata si nici nu va fi o tara europeana. Anglia este Anglia. Punct.

necunoscut

11 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 15:44

Anglia are cea mai mare posibilitate de a fi ...
Trebuie spart Taylorismul INTERSTATAL introdus de DDE dupa cruciada in Europa !
Ce au pierdut ei ? Imperii Coloniale ... Ce vor pierde? Zone de contrabanda ,unde cetatenii ... us militari nu platesc taxe si impozite .
Ei si ?
Sa progresam ... fara contrabandisti , fara conqistadori ,fara cruciati ,fara inchizitori sau comisari de tip vechi ( sovietici sau europeni ) ...

dan_todireanu

3 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 21:01

...e fascinant sa citesti atatea puncte de vedere, aproape toate apartzinand unor emigrantzi dintr-o tzara care se zbate intre lumea a 3 a si a 5 cea...adica Romania.Sunt absolut netolerant si rasist....si am descoperit sentimentul de rasism tocmai in clipa in care am emigrat si am incercat sa ma integrez.
Oare de ce trebuie sa gasim noi solutzii pentru problemele altora si uitam de probleme noastre din Romania: mizerie,lipsa de educatzie(la nivelul elitelor),lene cronica etc.
Daca UK e sau nu o tzara europeana, putzin conteaza, atata vreme cat in toate ex-coloniile britanice singurele urme de progres sunt british: HK vs China,India etc.
Sincer sa fiu, as fi preferat sa fi trecut si pe la noi acum englezii si sa ma mandresc cu sange anglosaxon si sa nu-mi mai fie scarba de atata LATINITATE.
Hai La multzi Ani!

PS: nu mai tzinetzi palma la indieni ca suntem satui de verisorii lor din Romania: tziganii. Dupa cateza zile in Calcutta, crede-ma ca o sa pierzi toate argumentele pro-indieni.Try it!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 18:33

Anglia nu a fost niciodata o tara europeana. Daca nu erau tari asemanatoare ei , Franta, Spania, demult erau pe la noi si mincau sarmale impreuna cu noi si isi mai aduceau aminte din cind in cind ca sint superiori si trebuiau sa ne cucereasca, nu sa stea la masa cu noi. Ei au sindromul superioritatii in toata lumea si uita ca acum 1500 ani nici nu existau pe harta, ci numai imperiul roman si tarile din partea mai calda a lumii civilizate. Daca vor avea un aport major in rezolvarea crizei vor putea sa ramina lideri. Dar eu ma indoiesc ca mai au aceasta capacitate. Ei sint printre cei mai mari rasisti din lume, dar mascati sub o masca de civilizatie. Cind vor intelege ca principiul "cel ce elimina este eliminat", functioneaza ireprosabil, s-ar putea sa se integreze in viitoarea uniune europeana, ca un stat normal. Altfel nu prea vad sa aiba un viitor in aceasta uniune. Nu e normal sa elimini 2 state, Romania si Bulgaria numai fiindca au tolerat mai multi tigani decit ei. Sa nu uitam ca micul lor imperiu acopera doar vreo 15% din populatia mondiala, si seamana cu toate imperiile exclusiviste care au fost in lume. Criza aceasta a aparut in primul rind in lumea lor nu in cea exclusa de ei. Modul in care rezolva ei conflictele prin lume si diplomatia noastra difera fundamental. Ei aduc conflictele la modul lor de gindire si actiune si ii obliga pe respectivii sa le respecte hotaririle lor. Diplomatia noastra studiaza specificul tuturor partilor si dupa aceea propun solutii de acord cu toate partile (nu elimina din ecuatie parti din conflict) si nu impun solutii hotarite prin alte parti. Din pacate si uniunea europeana aduce obligatii nerespectabil, dar toate se vor rezolva in timp.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 14:22

La Multi Ani,
Nu Anglia nu mai este demult o tara de europeni si prin urmare nu este Europeana, vezi acolo toata Asia, indieni , pakistanezi cu satele, nigerieni, sud africani, ca de cei de culoare alba, au plecatin, Spania, Italia, bulgaria, chiar si la noi, in Constanta cunosc citeva familii de englezi si scotieni, veniti definitiv, asa ca........Franta la fel au peste 60% la suta populatie araba, am lucrat in Paris si in Lile in nord, acolo e ful de arabi si polonazi......

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 16:36

CEI CARE EXCUD SINT EXCLUSI. 90% DIN POPULATIA MONDIALA ESTE FORMATA DIN FOSTELE POPULATII EXCLUSE DE LA MASA BOGATILOR. ACUM CELE MAI MARI AFACERI DIN LUME SE FAC CU CHINA, INDIA, INDONEZIA, PAKISTAN. NOI AM MERS PE O CALE GRESITA AVIND RELATII ECONOMICE ORI CU RUSIA&COMPANY ORI CU ANGLIA&COMPANY. ACUM IN LOC SA FIM IN EXPANSIUNE ECONOMICA APROAPE CA DEVENIM RASISTI DIN CAUZA PROBLEMELOR GENERATE DE GRESELILE FACUTE LA NIVEL DE TARA. VIITORUL ESTE AL CELOR EXCLUSI IN TRECUT, CARE NU MAI SINT DEMULT NECIVILIZATI, CI NUMAI IN IMAGINATIA UNORA MAI SINT. INDIA, ERA CEA MAI CIVILIZATA TARA DIN LUME ACUM 300 ANI, CIND MAREA BRITANIE A CUCERIT-O. ATUNCI ENGLEZII SE CURATAU DE JEG CU BETE PE SPATE. DE ATUNCI INDIA A DECAZUT SI A AJUNS CUM ESTE. ACEASTA CONSTATARE CHIAR ENGLEZII AU FACUT-O. LA NOI APA ERA MAI CUNOSCUTA CA IN ACEASTA TARA EXCLUSIVISTA, ANGLIA, CARE ARE IMPRESIA CA NUMAI EI SINT PE LUMEA ASTA. SA NU UITAM CA IN TIMP CE EI SE OMORAU INTRE EI SAU CU FRANCEZII, CA ANIMALELE, IN TOATA ISTORIA LOR, PE LA NOI STRAINII ERAU OMENITI. SA NU UITAM ASTA SI AR FI BINE SA RESPECTAM NISTE ADEVARURI. ASTIA NE DAU NOUA LECTII DE CUM SA AVEM GRIJA DE COPII NOSTRII IAR PRIN ALTE PARTI COPII STRAZII, IN ACEEASI PERIOADA, ERAU VINATI.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
grig1955

3 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 09:10

say diferent ?

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 17:17

Sunt deacord drepturile fiecarui natie,cu drepturile tiganilor,ale negrilor,ale musulmanilor,dar sa nu cadem in extrema cealalta.

EXEMPLU: daca ii zic unui negru -negru sau unui tigan-tigan e DISCRIMINARE NU?

Dar daca un tigan imi zice mie romane(sau mai rau RUMANE),sau un negru imi zice albule(white) nu e tot discriminare?

De ce un loc public trebuie constrans sa accepte interdictii gen sa iasa toti barbatii sa inoate femeile musulmane,dar numai dintr-o parte, adica incercati sa consumati alcool in public intr-o comunitate (cartier)majoritar arab.

pentru noi nu e discriminare?

Deci in concluzie:DE CE SA ACORDAM UNOR MINORITATI DREPTURI MAI MULTE CA MAJORITATII?

Cum bine zicea cineva daca ne mutam intr-o tara suntem datori sa respectam tara respectiva,asa si cei care sunt de alte nationalitati sau religii sa respecte majoritatea.Eu nu as fi deacord ca cineva sa impuna in Romania sau in oricare tara reguli bazate pe religie,natie,etc.Vrei sa fii arab fii in casa ta nu pe strada,vrei sa fii ortodox intr-o tara catolica fii in casa ta daca nu poti pleca in tara de unde ai venit. Puteti incerca sa faceti o biserica crestina intr-o tara musulmana(exclus Turcia) sa vedeti ce iese!
Eu nu as da voie ca femeile sa fie obligate sa poarte val intr-o tara crestina,sau sa fie difuzoare la geamii intr-o tara crestina,sau se scrie sau sa vorbeasca in alta limba decat limba oficiala a tarii respective.Intre ei pot vorbi in ce limba vor dar cand se afla in acel loc altcineva de alta limba sa se vorbeasca limba oficiala!

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 15:26

Chiar am cazut pe ginduri, si eu cad greu. Daca ma uit la o femeie musulmana goala, nu am voie, dar ei se pot uita la ale noastre, fara jena.

Daca sint numit romin sint discriminat. Mai bine hiperboreean, sau dac, dar ptr scurt tomp.

In comunitatile noastre de romini, altii au voie sa faca ce vor in numele nediscriminarii, iar eu trebuie sa inghit. Asta da discriminare. Dar ce forta morala iti da rabdarea asta a noastra.

Nu as vrea sa fiu in pielea celor ce abuzeaza de drepturi inchipuite.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 08:06

De la: razimdinlondra, la data 2008-10-30 18:29:49mai este anglia o tara europeana? e plina de indieni , negri si arabi ... mergand pe strada, in londra ai impresia ca esti la new delhi. sa fie asta viitorul europei ?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 08:08

ANGLIA ESTE CONSIDERATA TARA EUROPEANA DATORITA LEGATURILOR EI CU CONTINENTUL,ALTFEL ESTE TOTAL DIFERITA FATA DE STATELE EUROPENE[VEZI FELUL IN CARE SE CIRCULA PE SOSELE]

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 08:09

De la: nastasemihail, la data 2009-01-05 18:33:40Anglia nu a fost niciodata o tara europeana. Daca nu erau tari asemanatoare ei , Franta, Spania, demult erau pe la noi si mincau sarmale impreuna cu noi si isi mai aduceau aminte din cind in cind ca sint superiori si trebuiau sa ne cucereasca, nu sa stea la masa cu noi. Ei au sindromul superioritatii in toata lumea si uita ca acum 1500 ani nici nu existau pe harta, ci numai imperiul roman si tarile din partea mai calda a lumii civilizate. Daca vor avea un aport major in rezolvarea crizei vor putea sa ramina lideri. Dar eu ma indoiesc ca mai au aceasta capacitate. Ei sint printre cei mai mari rasisti din lume, dar mascati sub o masca de civilizatie. Cind vor intelege ca principiul "cel ce elimina este eliminat", functioneaza ireprosabil, s-ar putea sa se integreze in viitoarea uniune europeana, ca un stat normal. Altfel nu prea vad sa aiba un viitor in aceasta uniune. Nu e normal sa elimini 2 state, Romania si Bulgaria numai fiindca au tolerat mai multi tigani decit ei. Sa nu uitam ca micul lor imperiu acopera doar vreo 15% din populatia mondiala, si seamana cu toate imperiile exclusiviste care au fost in lume. Criza aceasta a aparut in primul rind in lumea lor nu in cea exclusa de ei. Modul in care rezolva ei conflictele prin lume si diplomatia noastra difera fundamental. Ei aduc conflictele la modul lor de gindire si actiune si ii obliga pe respectivii sa le respecte hotaririle lor. Diplomatia noastra studiaza specificul tuturor partilor si dupa aceea propun solutii de acord cu toate partile (nu elimina din ecuatie parti din conflict) si nu impun solutii hotarite prin alte parti. Din pacate si uniunea europeana aduce obligatii nerespectabil, dar toate se vor rezolva in timp.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 08:09

EXACT CE SPUNEAM SI EU

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 08:11

De la: , la data 2008-11-23 22:32:53Cititi comentariile mele de pe siteul wordpress. Azi si in urmatoarele zile. Behehe..

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 08:12

CE FACI DRAGUTA,AI RUDE IN REGNUL ANIMAL[RECTE CAPRE,OI ETC. ]?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 08:12

De la: , la data 2008-11-23 14:17:42 Pentru dna cpopescu: sunt total de acord, cu dumneavoastra: (ca romanii au plecat din padure, in strainatate).

23.11.2008 , duminica

()

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 08:14

ESTI TOTAL CRETINA,AMESTECI CAPRA CU VARZA SI FRIGIDERUL CU TELEVIZORUL,CARE-I LEGATURA INTRE TOT CE AFIRMI SI SUBIECTUL PROPUS?

umblataprinlume

72 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 00:57

De la: addystanley, la data 2008-11-22 12:46:50Categoric NUUUUU!!!!

Sa explic si din ce motiv:e prima tara europeana care a aprobat ca in scoli sa nu se mai vorbeasca despre holocaust deoarece se aduc ofense convingerilor populatiei musulmane,practic in programa scolara nu mai exista acest subiect!

Revoltator!Sa nu uitam ca au trecut doar 60 de ani de la al doilea razboi mondial iar numarul victimelor holocaustului depaseste 6 milioane evrei,20 milioane rusi,10 milioane de crestini,preoti ucisi,arsi,violati,batuti,...!!!!!!

Am ajuns la vorba conducatorului fortelor aliate din al doilea razboi mondial generalul Eisenhower,care a zis ca va veni vremea cand un DOBITOC va nega toate aceste orori asupra omenirii!!!

DOBITOCUL este Regatul Unit al Marii Britani si Irlandei de Nord!!!!!!!!!

Va, vai saracii EVREI... Hai sa le plangem de mila! Oare cine manipuleaza si domina lumea economica si financiara in ziua de azi???? Ei, JIDANII niste sfinti si niste mielusei care n-au facut rau nimanui, nici macar celor din GAZA??? Hai sa fim seriosi si lasa ciocul mic, ca si Anglia e plina de ei!
Stia Hitler ce stia...

favorita nr.1
Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului mai este anglia o tara europeana?
Mergi la: