back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Zeitgeist pareri pro pareri contra...

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

OprisVasile

570 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Mai 2010, ora 20:49

De la: Flyby_Deejay, la data 2010-05-08 06:55:54Salutare!
In primul rand vreau sa spun ca e super tare documentarul (pt cei care au urmarit cu atentie).E adevarat ca unii dintre noi nu sunt de acord,insa faptul ca acei oameni s-au gandit ca ar fi mai bine sa traim intr-o societate fara influenta si existenta banilor,nu stiu ce ar fi rau in asta.Majoriatatea ar vrea sa traiasca in continuare si sa aiba foarte multi bani,aviz celor pasionati de sport,masini,femei s.a.m.d.
Oricum pa langa astea,filmul se refera clar la faptul ca nu suntem in regula de foarte mult timp,noi oamenii de rand,din totdeauna am fost condusi de cineva care au "avut grija" ca banii sa ruleze sub formele dorite de ei.De la anul 1000 incoace sau chiar mai devreme.
De exmplu (in film chiar spune spune): Nu noi suntem acei care rulam banii,ci acesti "domni" imbracati in costume scumpe: presedinti,guvernatori,patroni,preoti etc... .Poi da fratilor, cine stie ce oameni ajungeam daca toti eram bogati si plini de faima sau mai stiu eu ce....muream demult.
Pentru un anume coment de mai sus, spunea ca e vre-un student care a facut filmul asta,altul ca niste fosti mahari care au falimentat,altii ca niste producatori de filme non profit dar totusi cica au luat premi Oscar.Poate ca sunt eu mai "slow" la minte dar unde a-ti mai auzit sau vazut ca un documentar sa ia un premiu,indiferent ca e Oscar sau altceva?
Un alt lucru: Religia - nu sunt sigur ca ar fi adevarat de ceea ce se intampla acolo SUS.Au fost oameni in spatiu si nu au vazut nici un Rai sau spirite, nothing ...in fine. Daca e adevarat din ceea ce se mai zice si in Biblie (eu nu am citit-o),din auzite,tot preotii l-au rastignit nu?Asta inseamna ce?
Sa te mai duci la Biserica,la icoane sfintite si multe altele sa te mantuiesti,sa le spui preotilor ce ai facut ca a doua zi sa te toarne la Politie sau mai stiu eu ce Institutie de stat.
Another thing: Sustinem tehnologia sau nu?
Pe internet va place sa navigati,viteza fie cu noi,ne usureaza la naiba viata asta amara!Sa pui totusi o masinarie sa-ti faca in loc ceva de care tie i-ti va lua timpul poate de 10 ori mai mult, e un lucru destul de bun.Si nu va temeti ca din cauza tehnologiei vom ramane fara loc de munca...nu,ba din contra trebuie totusi ca cineva sa o indrume.
Ar mai fi multe de mentionat insa...sincer ce folos ar fi?Basescu tot corupt ramane,America tot dupa petrol le este capul,arabilor resursele`s tot al lor,fructele care cresc in toti pomii cat vezi cu ochii tot le platim (in loc sa le luam free) and many more!!!
P.S. Fiecare crede ce vrea.Nu va lasati influentati de nimic din ceea ce va inconjoara...just follow your heart!!!!!!!!

mda......populezi o lume plina de papusi de paie .....

logic ....nu toti putem fi vedete ....la fel de improbabila este si bogatia generala .....la fel de absurda este si introducere fortata cu forcepsul in an.us a lui basescu pe un topic despre religii....singura urma de religie pe care o are basescu este vaga asemanare intre crucea crestina si ancora marinareasca pe care o are tatuata pe biceps .....

ma opresc aici .....sper sa iei nota ....ar fi lamentabil sa apari cu vre-un post nervos pe teme de maternitate ...desi orice e posibil ....uneori insa apar si lucruri previzibile ....

numai bine

Raporteaza abuz de limbaj
OprisVasile

570 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Mai 2010, ora 20:55

De la: 999florin, la data 2009-07-03 03:13:31[9am007548]""Si eu am vazut unul cu ochii mei si era sa ma scap pe mine. Nu la figurat, la propriu. Pe 3 spre 4 noiembrie 1997 la 4 si 15 minute dimineata, pe mare (eram pe un vas de pescuit tip Chefalu 3 de 25tdw). L-am vazut toti de pe punte, eram vreo 4, ceilalti erau ori in sala masinilor ori dormeau sub punte, de unde nu puteai sa vezi (hublourile nu ofereau suficienta vizibilitate).
Comandantul imi spusese cu o zi in urma ca se tot invart obiecte de astea pe langa unitatea militara secreta de la Gura Portitei (Tulcea), dar si asa pasionata de UFO cum eram, nu l-am crezut. Eram cam la 5 km de Gura Portitei si pe langa noi mai erau 2 vase care transportau o teava lunga pt. platforma marina (cred ca piesa de schimb sau asa ceva ). Stiu ca a vorbit comandantul si cu ei sa-i atentioneze.

Avea forma eliptica, si un brau de lumini rosii si galbene care sclipeau ca la discoteca. Si mai pot sa va spun ca in noiembrie, la 4 si 15 dimineata, pe mare SE VAD ZORILE. Deci stiu bine ca nu era nici stea, nici miraj, nici Venus, nici stol de pasari sau alte baliverne cu care se justifica "persoanele rationale". Iar chestia aia a disparut pur si simplu de pe cer, facand arc de cerc pe bolta in mai putin de o secunda,dupa vreo 5 minute. Comandantul mi-a spus ca aparea de vreo 3, 4 ori PE SAPTAMANA!!!!

Ma pricep putin la fizica si va spun ca tehnologia terestra, cel putin in 1997, nu permitea asemenea performanta.

Tot in anul ala, dar in iunie parca, dadusera o stire la telejurnal despre un OZN care ar fi aterizat la CERTZESHTI (nu stiu cum sa scriu fara diacritice) in jud. Braila cred. Dar din cate povesteau asta era mic, ca incapuse sa aterizeze in "centrul" satului, pe strada (o intersectie cred).

Al meu era mai mare, nu pot sa estimez bine, dar avea diametrul cam 1,6 daca iei ca etalon lungimea unui stalp de telegraf. (adca un stalp plus inca doua treimi).

Iar in 2004, la vreo 500 de m de unde locuiam eu au aparut cercuri in grau...Din pacate am aflat abia la sfarsitul anului si nu le-am vazut personal........""
.........................................
iata un exemplu!

un exemplu de ce ?......

anual sua baga in programe militare secrete 30 de milarde de $ .....crezi ca fac barcute si cai de lemn ?

numai bine .

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Zeitgeist pareri pro pareri contra...
Mergi la: