back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Zeitgeist pareri pro pareri contra...

Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:

arikut13

3 mesaje
Oras: Campulung Muscel

Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 23:48

ca sa intelegeti orice teorie despre evolutie-perfectionism-civilizatie trebuie sa faceti doar un lucru:
sa renuntati din genomul uman la gena " religie " . atat . si apoi puteti gandi liber cu propriul vostru creer.
religia nu va lasa sa va exprimati liber . nu trebuie sa ne dam in cap pt. asta, cum de regula fac credinciosii-de orice tip-dar, intr-un dialog, trebuie sa avem fiecare aceleasi instrumente de masura-gandirea proprie , individuala! cu respect, pentru ce-i ce nu-mi impartasesc opiniile...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 09:54

AXTRAS DIN ACEST FILM

"""""""""""""""Gândiþi-vã ! În cele din urmã,
religia, a convins oamenii,

cã existã un om invizibil, în cer,

care urmãreºte tot ce faceþi,
fiecare minut ºi fiecare zi.

ªi omul invizibil are o listã cu
10 lucruri pe care sã nu le faceþi.

ªi dacã faceþi vreunul din
lucrurile alea, are un loc special,

plin de foc ºi fum,
de torturã ºi chinuri,

unde vã v-a trimite sã suferiþi, sã ardeþi,
sã vã înecaþi, sã þipaþi ºi sã plângeþi,

pe vecie, pânã la sfârºitul timpului.

Dar el te iubeºte !

Dar el te iubeºte !

Te iubeºte ºi are nevoie de banii tãi.

Mereu are nevoie de bani !

E atotputernic, e perfect,
atotºtiutor ºi înþelept.

Cumva, nu se poate descurca cu banii.

Religia ia miliarde de dolari, nu plãteºte
taxe ºi mereu mai are nevoie de încã puþin.

Iatã o poveste bunã de rahat !

Mai sã fie ! """"""""""""""

richard_gher2000

28 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 09:39

Cred ca filmul asta ca si multe alte documentare e numai pe jumate adevarat.
Nu a existat niciodata in istoria omenirii o societate sau un sistem perfect si nici nu va exista

Despre religie: sunt multe chestii imprumutate de la ne-crestini in crestinism, dar nu inseamna ca religia e o minciuna de la un cap la altul. Da au fost si manipulanti printre clerici si vor mai fi, dar nu e totul o minciuna. Toate religiile au si o parte buna si una rea falsa (atunci cand prefera sa propuna o dogma pentru ce nu pot explica), cand zic religii ma refer la cele 5 mari religii, nu la secte.
Orice sistem propus de om nu e perfect asta e clar. Un sistem imbunatateste unele lucruri din cel precedent dar inrautateste altele din sistemul anterior. De cand lumea si pamantul asa a fost.

Zeitgeist mai spune si lucruri adevarate dar mai spune si minciuni. Si asta manipuleaza dar in sens invers fara de manipularea obisnuita.

Stiinta fara religie e ca o sabie, religia fara stiinta e ca un orb, ca sa-l parafrazez pe Einstein. Lumea n-a evoluat si nu evolueaza. Aceeasi Marie cu alta palarie.

Daca va exista vreodata o societate fara bani, acestia for fi inlocuiti de alta forma de putere (ce-i drept la fel de efemera ca si banii actuali). Nu vor mai fi bani sa zicem peste 100, 1000 sau x nr de ani... Foarte frumos, dar va exista alta forma de a controla si de a manipula.

Suficient sa ne uitam putin la istorie si sa vedem ca totul este identic, nu ma refer la mijloace si la ce se face cu mijloacele. Ce mi-e ca ma lupt cu sabii sau pietre, ce mi-e ca ma lupt prin mass-media? Miza tot puterea este. Ce mi-e ca trag inamicii pe roata, ce mi-e ca-i electrocutez? Ideea e tot aia. Imaginea s-a schimbat, esenta e mereu aceeasi.

Fosta membra 9am.ro

182 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 14:20

------------ ---------

------------ ---------

------------ ---------

....deoarece nu am gasit o solutie grafica mai buna....
Incercati sa uniti cele noua (9) puncte prin patru (4) lini neintrerupte(nu se ridica mana de pe hartie).

Conceptul se numeste:thinking,, out of box”.

9am031078

64 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 01:30

-VIZIONATI ZEITGEIST PARTEA A-III-A si o sa stiti dupa aceea , cine conduce lumea si incotro.............--Ascultati/cititi de undeva discursul presedintelui BCE , in care ve-ti afla ca "v om asista la inceput la o scadere a inflatiei pentru ca spre sfirsitul perioadei , atentie !!! , inflatia trebuie sa creasca" , ce ziceti???????-Fara bani se poate , trocul este una dintre solutii , credeti ca cei ce dirijeaza din umbra afacerile pe pamant or sa permita asa ceva ? , nici sa nu va ginditi , asta ar insemna sfirsitul dominatiei mondiale . Vreti sa scapati din aceste ghiare ? , cautati-va locul intr-o alta galaxie (dar si acolo este bine sa prospectati mai intii)

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 01:59

De la: tell, la data 2009-04-08 14:20:05 ------------ ---------

------------ ---------

------------ ---------

....deoarece nu am gasit o solutie grafica mai buna....
Incercati sa uniti cele noua (9) puncte prin patru (4) lini neintrerupte(nu se ridica mana de pe hartie).

Conceptul se numeste:thinking,, out of box”.

ai dat solutia cand ai spus cum se numeste conceptul

Fosta membra 9am.ro

116 mesaje
Oras: Tecuci

Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 18:24

Am filmele cu subtitrare in romana.Se gasesc pe Odc.Bune filmele, pacat ca sunt greu de inteles pentru multa, multa, multa lume.L-am dat la 50 de persoane si numai 5 din ele l-au vazut, timp de un an, de cand il au de la mine.Pe ceilalti nu ia interesat.Si unii sunt oameni cu studii, nu stupid people.In cazul asta este cea mai buna dovada ca niciodata nu se va schimba nimic pe planeta asta.Niciodata un singur om nu va putea convinge pe ceilalti noua, de adevaruri, daca mintea lor creata este limitata la instinctele animalice ale omului. Adica, mancat, dormit, _utut.

cifobrien

128 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 10:51

nu poti schimba setul de valori al unui om peste noapte,mai ales cand e sa nascut si a crescut cu el si parerea mea ca nici nu trebuie incercat ,am fi cu totii mai fericiti daca nu am incerca sa impunem viziunea noastra asupra vietii celor din jur.

cat despre Z Movie e facut sa inteleaga toata lumea, de aceea anumite informatii la prima parte par rupte din context ,o paralela intre religia egipteana si cea iudaica exista ,ganditi-va doar asa au fost doua regate vecine
si cultura egipteana mult mai puternica si mai veche a lasat urme adanci in mozaism .

zamfiroiu_spiridon

20 mesaje
Oras: Curtea de Arges

Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 08:38

Dragul meu,
Tutea spunea cam asa:"Se spune ca intelectul uman a fost dat ptr. a afla adevarul...se pare ca intelectul uman nu a fost dat ptr. a afla adevarul ci ptr. a-l primi" asa cum vor altii...De aici dezamagirile umane,conducatori si condusi, asupriti si asupritori,bogati si saraci...etc

broscuta_super_verde

1273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 20:35

Cautand o versiune titrata in romana a Zetgeist, am dat peste filmuletul asta care m-a dus imediat cu gandul la LACOMIE (GREED)

www.youtube.com/watch?v=4jnKP8FfFHc

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 03:13

[9am007548]""Si eu am vazut unul cu ochii mei si era sa ma scap pe mine. Nu la figurat, la propriu. Pe 3 spre 4 noiembrie 1997 la 4 si 15 minute dimineata, pe mare (eram pe un vas de pescuit tip Chefalu 3 de 25tdw). L-am vazut toti de pe punte, eram vreo 4, ceilalti erau ori in sala masinilor ori dormeau sub punte, de unde nu puteai sa vezi (hublourile nu ofereau suficienta vizibilitate).
Comandantul imi spusese cu o zi in urma ca se tot invart obiecte de astea pe langa unitatea militara secreta de la Gura Portitei (Tulcea), dar si asa pasionata de UFO cum eram, nu l-am crezut. Eram cam la 5 km de Gura Portitei si pe langa noi mai erau 2 vase care transportau o teava lunga pt. platforma marina (cred ca piesa de schimb sau asa ceva ). Stiu ca a vorbit comandantul si cu ei sa-i atentioneze.

Avea forma eliptica, si un brau de lumini rosii si galbene care sclipeau ca la discoteca. Si mai pot sa va spun ca in noiembrie, la 4 si 15 dimineata, pe mare SE VAD ZORILE. Deci stiu bine ca nu era nici stea, nici miraj, nici Venus, nici stol de pasari sau alte baliverne cu care se justifica "persoanele rationale". Iar chestia aia a disparut pur si simplu de pe cer, facand arc de cerc pe bolta in mai putin de o secunda,dupa vreo 5 minute. Comandantul mi-a spus ca aparea de vreo 3, 4 ori PE SAPTAMANA!!!!

Ma pricep putin la fizica si va spun ca tehnologia terestra, cel putin in 1997, nu permitea asemenea performanta.

Tot in anul ala, dar in iunie parca, dadusera o stire la telejurnal despre un OZN care ar fi aterizat la CERTZESHTI (nu stiu cum sa scriu fara diacritice) in jud. Braila cred. Dar din cate povesteau asta era mic, ca incapuse sa aterizeze in "centrul" satului, pe strada (o intersectie cred).

Al meu era mai mare, nu pot sa estimez bine, dar avea diametrul cam 1,6 daca iei ca etalon lungimea unui stalp de telegraf. (adca un stalp plus inca doua treimi).

Iar in 2004, la vreo 500 de m de unde locuiam eu au aparut cercuri in grau...Din pacate am aflat abia la sfarsitul anului si nu le-am vazut personal........""
.........................................
iata un exemplu!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 12:31

De la: CAMELYA_, la data 2009-04-07 09:54:38AXTRAS DIN ACEST FILM

"""""""""""""""Gândiþi-vã ! În cele din urmã,
religia, a convins oamenii,

cã existã un om invizibil, în cer,

care urmãreºte tot ce faceþi,
fiecare minut ºi fiecare zi.

ªi omul invizibil are o listã cu
10 lucruri pe care sã nu le faceþi.

ªi dacã faceþi vreunul din
lucrurile alea, are un loc special,

plin de foc ºi fum,
de torturã ºi chinuri,

unde vã v-a trimite sã suferiþi, sã ardeþi,
sã vã înecaþi, sã þipaþi ºi sã plângeþi,

pe vecie, pânã la sfârºitul timpului.

Dar el te iubeºte !

Dar el te iubeºte !

Te iubeºte ºi are nevoie de banii tãi.

Mereu are nevoie de bani !

E atotputernic, e perfect,
atotºtiutor ºi înþelept.

Cumva, nu se poate descurca cu banii.

Religia ia miliarde de dolari, nu plãteºte
taxe ºi mereu mai are nevoie de încã puþin.

Mai sã fie ! """"""""""""""

AXTRAS DIN ACEST FILM

Daca ar fi un argument cate de cat mai dezmortit as mai fi zis...

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 23:32

De la: kali13, la data 2009-02-15 20:00:46Am vazut"documentarul" sponsorizat de secta asexuatilor de mormoni,este o mare porcarie. Pana si asa zisele imagini subliminale nu impresioneaza.Au redus mitologia egipteana la niste date rupte din context.Este un"film" al denaturarilor si al scenariilor infantile.Niciun adevar major nu este la discretia publicului larg si mai ales nu se ecranizeaza in filme usor de accesat.

ultima propozitie nota 10
apropo de multe alte chestii care sunt usor de accesat si noi punem botul ...

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 23:33

De la: Dorulet, la data 2009-02-15 22:04:23Mda, am vãzut ºi zeitgeist ºi îngerul digital....ºi sunt foarte multe similaritãþi între cele douã. Nu m-au impresionat niciunul.
Viaþa pe pãmânt nu se va termina în 2012....de când existã creºtinismul, cel puþin o datã la 10 ani, cineva a crezut cã vine sfârºitul lumii. E cel mult amuzant.....
Anul 2012 va veni ºi va trece ca oricare alt an, indiferent de cum se învârt stelele pe cer....deocamdatã pentru Terra nu este nici un pericol ºi pânã la o nouã erã glaciarã....va mai trece vreme....

pentru tine nota 11

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 23:38

De la: arikut13, la data 2009-04-06 23:48:49ca sa intelegeti orice teorie despre evolutie-perfectionism-civilizatie trebuie sa faceti doar un lucru:
sa renuntati din genomul uman la gena " religie " . atat . si apoi puteti gandi liber cu propriul vostru creer.
religia nu va lasa sa va exprimati liber . nu trebuie sa ne dam in cap pt. asta, cum de regula fac credinciosii-de orice tip-dar, intr-un dialog, trebuie sa avem fiecare aceleasi instrumente de masura-gandirea proprie , individuala! cu respect, pentru ce-i ce nu-mi impartasesc opiniile...

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 23:41

am citit tot ce ati postat aici si sant de acord cu marea majoritate dintre voi, dar am obosit sa tot dau note fiecaruia....

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 15:52

De la: ioa_d, la data 2009-07-17 23:41:43am citit tot ce ati postat aici si sant de acord cu marea majoritate dintre voi, dar am obosit sa tot dau note fiecaruia....

Te ostenesti degeaba draga mea...E greu sa faci lumina cand nu ai decat batul de chibrit..fara scaparici..

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 13:43

999video.google.com/googleplayer.swf?docid=-4886561726169901515&hl=..." style="width:400px;height:326px" allowFullScreen="true"

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
alexandru_revnic

115 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 23:30

Da se poate trai si fara bani. Banii nu au fost dintodeauna, ci au aparut mult mai tarziu ,intr-o anumita perioada istorica si a civiliaztieei sociale. Se poate face in loc de bai, TROC, schimb la schimb a marfii. Eu iti dau ce nu ai tu, iaar eu primesc ce am nevoie, inclusiv femei. Se mai poate trai cumparand marfa, obiecte pe AU

TROC = T-ROC =T-RO-C RO = TC (TS) ROMANIA = SPIRITUL TATA(PAPA EVANGHELIC)

TROC =S -TORC = TURC- O = T - RUS - O RUS = SUR - O = GRI-S (GRECCE)

GRECCE =GRE - SS - E = GER - ZZ - E = ZZ= SVASTICA) GERE(REGE) GERE = VINE-O- SVASTICA O = VINE SVASTICA= I-SAS = I-SUS = I-ONU = IO-SUA = IO-ANA = I-OSIF = I-UDA=
= I-SAIA = IS=MAIL = I-OVA = I0 -SCA

alexandru_revnic

115 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 23:33

De la: alexandru_revnic, la data 2009-07-27 23:30:06

Da, se poate trai si fara bani. Banii nu au fost dintodeauna, ci au aparut mult mai tarziu ,intr-o anumita perioada istorica si civilizatiei sociale. Se poate face in loc de bani, TROC, schimb la schimb a marfii. Eu iti dau ce nu ai tu, iaar eu primesc ce am nevoie, inclusiv femei. Se mai poate trai cumparand marfa, obiecte pe AUr

TROC = T-ROC =T-RO-C RO = TC (TS) ROMANIA = SPIRITUL TATA(PAPA EVANGHELIC)

TROC =S -TORC = TURC- O = T - RUS - O RUS = SUR - O = GRI-S (GRECCE)

GRECCE =GRE - SS - E = GER - ZZ - E = ZZ= SVASTICA) GERE(REGE) GERE = VINE-O- SVASTICA O = VINE SVASTICA= I-SAS = I-SUS = I-ONU = IO-SUA = IO-ANA = I-OSIF = I-UDA=
= I-SAIA = IS=MAIL = I-OVA = I0 -SCA

laur4winn

28 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 03:11

interesant zeigeist
dar....cred ca de fapt este o alta alternativa a aceluiasi scop
solutia propusa este sa produci
pt asta tre sa ai
iar la ora actuala 1% din populatia Terrei detzine 60% din avutzia si proprietatile existente
deci.....acel nou sistem de productie va fi si acela controlat de marii planificatori
daca acest zeigeist era real impotriva lor
nu aparea
avand in vedere ca informatia e controlata
a aparut ca sa ne pregateasca
si sa ne ofere 2 alternative
cea rea si blamata
si cea...nestiuta dar la fel de controlata si apartinand acelorasi centre oculte de putere
cred ca adevarul e la mijloc si solutia este sihastria:))))
sa iti produci singur ce ai nevoie sa te limitezi la ce itzi ofera viul natural si ce potzi prelucra gratis din natura
altfel...societatea in orice forma s-ar manifesta...implica control si supunere la reguli
reguli impuse de cel tare
chiar sub aparenta binelui general

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 03:15

De la: laur4winn, la data 2009-07-28 03:11:10interesant zeigeist
pt asta tre sa ai
iar la ora actuala 1% din populatia Terrei detzine 60% din avutzia si proprietatile existente
deci.....acel nou sistem de productie va fi si acela controlat de marii planificatori
nu aparea
cea rea si blamata
si cea...nestiuta dar la fel de controlata si apartinand acelorasi centre oculte de putere
sa iti produci singur ce ai nevoie sa te limitezi la ce itzi ofera viul natural si ce potzi prelucra gratis din natura
altfel...societatea in orice forma s-ar manifesta...implica control si supunere la reguli

De asanumita constiinta inalta ai auzit? Si eu la fel.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
laur4winn

28 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 03:27

De la: nastasemihail, la data 2009-07-28 03:15:59
pt asta tre sa ai
nu aparea
cea rea si blamata

si cu aceasta inalta constiintza ceea ce ne este permis sa aflam este controlat
raelienii sustin ceva
teozofia altceva
marea fratie alba altceva
si tot asa fiecare isi arte propriul adevar
cred ca suprema constiintza de fapt e viul planetar care ne si influenteaza memoria ancestrala si care din cand in cand.........se mai revolta si face ordine in ideile "singurelor animale rationale" de pe acesta planeta....si a vizitatorilor sau controlorilor spatiali care isi depasesc atributiunile.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 03:33

De la: laur4winn, la data 2009-07-28 03:27:07
De la: nastasemihail, la data 2009-07-28 03:15:59
pt asta tre sa ai
nu aparea
cea rea si blamata

si cu aceasta inalta constiintza ceea ce ne este permis sa aflam este controlat
raelienii sustin ceva
teozofia altceva
marea fratie alba altceva
si tot asa fiecare isi arte propriul adevar
cred ca suprema constiintza de fapt e viul planetar care ne si influenteaza memoria ancestrala si care din cand in cand.........se mai revolta si face ordine in ideile "singurelor animale rationale" de pe acesta planeta....si a vizitatorilor sau controlorilor spatiali care isi depasesc atributiunile.
Constiinta inalta e...constiinta inalta.
O vom cunoaste cu totii, instantaneu, la nivel planetar. Ne framintam degeaba cu bucatele....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

17 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 14:46

un film ce prezinta realitatea!nimic nou sub soare.cei care sunt interesati de adevaruri ascunse si nu profani,sigur ca stiau,ceea ce arata Zeitgeist!pacat ca suntem prea putini, noi cei ce stim si credem,ca aceste lucruri sunt adevarate.

Alexandra
Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 16:05

De la: allexanndrra, la data 2009-12-05 14:46:43un film ce prezinta realitatea!nimic nou sub soare.cei care sunt interesati de adevaruri ascunse si nu profani,sigur ca stiau,ceea ce arata Zeitgeist!pacat ca suntem prea putini, noi cei ce stim si credem,ca aceste lucruri sunt adevarate.

In primul rand trebuie spus ca zeigeist nu e un documentar anti-religie ci anticrestin .
Cu un simplu search pe "goagal" se pot demonta usor toate paralelismele bune de manipulat naivii intre tot felul de zeitati egiptene si de aiurea si crestinism ; dati un search dupa horus,isis, osiris si veti vedea ca lucrurile sunt mult trase de par in asemanarea cu ideile crestine.

Ioan 8 ,32. ªi veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.
ion00

367 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 09:21

Pentru a intelege cu adevarat un asemenea subiect iti trebuie lumina.www.youtube.com/watch?v=ueu5SF2M-WI

Flyby_Deejay

2 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 06:55

Salutare!
In primul rand vreau sa spun ca e super tare documentarul (pt cei care au urmarit cu atentie).E adevarat ca unii dintre noi nu sunt de acord,insa faptul ca acei oameni s-au gandit ca ar fi mai bine sa traim intr-o societate fara influenta si existenta banilor,nu stiu ce ar fi rau in asta.Majoriatatea ar vrea sa traiasca in continuare si sa aiba foarte multi bani,aviz celor pasionati de sport,masini,femei s.a.m.d.
Oricum pa langa astea,filmul se refera clar la faptul ca nu suntem in regula de foarte mult timp,noi oamenii de rand,din totdeauna am fost condusi de cineva care au "avut grija" ca banii sa ruleze sub formele dorite de ei.De la anul 1000 incoace sau chiar mai devreme.
De exmplu (in film chiar spune spune): Nu noi suntem acei care rulam banii,ci acesti "domni" imbracati in costume scumpe: presedinti,guvernatori,patroni,preoti etc... .Poi da fratilor, cine stie ce oameni ajungeam daca toti eram bogati si plini de faima sau mai stiu eu ce....muream demult.
Pentru un anume coment de mai sus, spunea ca e vre-un student care a facut filmul asta,altul ca niste fosti mahari care au falimentat,altii ca niste producatori de filme non profit dar totusi cica au luat premi Oscar.Poate ca sunt eu mai "slow" la minte dar unde a-ti mai auzit sau vazut ca un documentar sa ia un premiu,indiferent ca e Oscar sau altceva?
Un alt lucru: Religia - nu sunt sigur ca ar fi adevarat de ceea ce se intampla acolo SUS.Au fost oameni in spatiu si nu au vazut nici un Rai sau spirite, nothing ...in fine. Daca e adevarat din ceea ce se mai zice si in Biblie (eu nu am citit-o),din auzite,tot preotii l-au rastignit nu?Asta inseamna ce?
Sa te mai duci la Biserica,la icoane sfintite si multe altele sa te mantuiesti,sa le spui preotilor ce ai facut ca a doua zi sa te toarne la Politie sau mai stiu eu ce Institutie de stat.
Another thing: Sustinem tehnologia sau nu?
Pe internet va place sa navigati,viteza fie cu noi,ne usureaza la naiba viata asta amara!Sa pui totusi o masinarie sa-ti faca in loc ceva de care tie i-ti va lua timpul poate de 10 ori mai mult, e un lucru destul de bun.Si nu va temeti ca din cauza tehnologiei vom ramane fara loc de munca...nu,ba din contra trebuie totusi ca cineva sa o indrume.
Ar mai fi multe de mentionat insa...sincer ce folos ar fi?Basescu tot corupt ramane,America tot dupa petrol le este capul,arabilor resursele`s tot al lor,fructele care cresc in toti pomii cat vezi cu ochii tot le platim (in loc sa le luam free) and many more!!!
P.S. Fiecare crede ce vrea.Nu va lasati influentati de nimic din ceea ce va inconjoara...just follow your heart!!!!!!!!

Flyby_Deejay

2 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 07:36

Nota 10 pt ultima propozitie...poate ca asa e insa....daca ar fi secret nu am mai fi stiut nimic de acest documentar nu?
E normal ca toata lumea il poate accesa sa vada cam ce se intampla in jurul nostru.Ce tu crezi ca acel sau acei care au facut documentarul si-au luat bani,daca se mentioneaza clar si la inceputul filmului cat si la sfarsit ca vor ca bani sa dispara de pe fata pamantului.
Iar pentru alti: Ce manipulare?- ca i-ti spune ca poti fi liber si sa traiesti fara bani sa ai puterea de a realiza ceva in viata care de pana acum nu ai putut face chiar nimic din cauza pietei si a Banci Mondiale!!!
Mai oameni mai ganditi-va. Acel sau acei oameni intradevar au drepatate,vor ca sa-i sustinem cu acest Proiect Venus,nu sa muncim ca robii pentru o bucata de paine sau bani de iesit in oras cu prietena/ul.Muncesti - esti platit de banca-cumperi o paine-banii se intorc la Banca inapoi...ce nu intelegi!?!
Nu vezi ca daca stii ceva in ziua de azi,un secret,o chestie iesita din comun - banii i-ti va face gura sa taca.Pe ei nu,tocmai de asta au si facut acest "minunat" pot sa-i spun, documentar, sa ne documentam cu niste lucruri care nici macar nu ne treceau prin cap.Culmea e ca s-au cam saturat si ei de asteptat si dat release-ul pe net,nimic mai simplu.In magazine,case de Industrie sau mai stiu eu ce altceva nu se puteau da nici macar pentru bani spre vanzare pentru ca el contine foarte multe chestii de care oamenii legii si multi altii iar fi "deranjat".
Noi sa fim sanatosi,speram ca banii chiar sa iasa din distribuire de banci,tehnologia sa avanseze (ca avem mare nevoie de ea) si multe multe alte lucruri la care avem acces gratuit de catre Mama Natura.
P.S. Nu fiti suparati pe mine.Fiecare dintre noi are cate o alta parere .....cu siguranta!!!

OprisVasile

570 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2010, ora 20:40

De la: tutenes, la data 2009-12-05 16:05:19
De la: allexanndrra, la data 2009-12-05 14:46:43un film ce prezinta realitatea!nimic nou sub soare.cei care sunt interesati de adevaruri ascunse si nu profani,sigur ca stiau,ceea ce arata Zeitgeist!pacat ca suntem prea putini, noi cei ce stim si credem,ca aceste lucruri sunt adevarate.

In primul rand trebuie spus ca zeigeist nu e un documentar anti-religie ci anticrestin .
Cu un simplu search pe "goagal" se pot demonta usor toate paralelismele bune de manipulat naivii intre tot felul de zeitati egiptene si de aiurea si crestinism ; dati un search dupa horus,isis, osiris si veti vedea ca lucrurile sunt mult trase de par in asemanarea cu ideile crestine.

sper ca iti dai seama de greseala si revi ....exista multe paralelisme intre crestinism si sistemul religios antic al egiptului ....chiar si un entuziast egiptolog amator precum sigmund freud a observat personalitatea lui akenaton si sistemul religios de venerare a discului solar pe care l-a impus ....monoteismul aparea pe scena lumii ..... dupa moartea lui akenaton si urcarea pe tron a unui general haremhab parca , in scena se pare ca intra moise .....care se foloseste de turbulentele create de moartea tiranului akenaton pentru a fugi cu semeni sai .....

povestea este probabil cunoscuta de unii dintre voi mai bagaciosi prin ale istoriei , si desi pare neverosimila ea este in mare parte destul de veridica ....cele 600 de care de lupta cu care haremhab l-a alergat pe moise se pare ca au existat ...cel putin grajdurile pentru ele au existat ....coloana de foc si fum a existata si ea prin eruptia de la santorini , marea s-a despicat la maree si a permis trecerea lui moise care fericit sa vada ca au drum liber probabil si-o fi ridicat mainile in sus multumind cerului ca nu o sa fie belit de viu de haremhab ....si lista cred ca poate continua .....

bineinteles ca exista si o doza de dramatism literar inserat pentru a produce drame vizuale ....gen moise pe rau in cos ....salvat de regina ....tre sa fi un pic fudul cu mintea sa nu vezi evidentul cum ca moise era egiptean , era print mostenitor ,dar din nefericire era bastrad evreu ....
ce este si mai interesant de comentat si de urmarit este ca in ultimii ani au aparut voci care vorbesc de o asemanare prea mare intre evenimentele care au marcat viata lui tutankamon si cele ale lui iisus

desi o sa ziceti madness....eu va zic sa va calmati ...exista destule indicii cum ca viata lui tutankamon se aseamana si uneori se identifica foarte mult cu cea a lui iisus uneori devenind mult mai plauzibila dpdv istoric decat iisus-ul crestin ...

pana si antropologic se pare ca mumiile unor importanti faraoni ar fi de origine semitica ....deci ....sunt inca multe de pus cap la coada cert este ca religia vechilor egipteni era una foarte interesanta ... as zice fenomenal de intersanta si pe care foarte putini o pot intelege desi foarte putini incearca sa o citeasca macar ....un exemplu si inchei .....

in templul lui sobek ( zeul crocodil , un zeu primordial ) existau bazine in care erau tinuti crocodili ....cel care vroia sa devina preot in templul lui sobek trebuia sa intre in bazin ....desi bine hraniti crocodilii in general nu refuza o mancare atunci cand aceasta apare ....ceea ce nu stia initiatul era ca in mijlocul bazinului era un tunel prin care puteai sa treci in templul lui ra care ( ce interesant nu ? ) era pus langa cel al lui sobek ...la fel de interesanta era si trairea initiatilor care inlaturandu-si frica deveneau fertili ( ra este prin excelenta zeul soare , creator ..etc ) ....

cat despre faptul ca e anti-crestin ..da e adevarat ...cred si eu ca si tine ca tinta e crestinismul pentru ca sunt multe inadvertente ....

numai bine .

Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Zeitgeist pareri pro pareri contra...
Mergi la: