back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Politia romana si clanurile de hoti

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

base73

13 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 21:16

uitativa oameni buni cine se angazeaja in politie,ce masini au politisti la ce salarii au....mai este loc de vorbe?????????????????????? orice se numeste contrabanda se face cu acordul si sprijinul politiei.daca nu furi nu faci bani daca nu dai taxa la politie nu poti fura.asta e Romania.70% din politisti daca ar fi testati pe drept ar fi dati afara din politie.cel putin comunitarii sunt de tot rasul.vai de ei ..ce sa faca si ei au nevoie de un job dar frate au impresia ca sunt la FBI.ASTA AVEM ASTA TRAIM.VB AIA CU ASTA AVEM CU ASTA DEFILAM

9am175054

12 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 20:31

De la: andrei3foI, la data 2008-11-15 18:36:49 LA NOI IN BAIA MARE SEFU POLITIEI E PE MANA CU HOTII, CRED CAI DAU SI LUI..................
DUPA CE FURA DIN PIETE, SII II PRINDEM, II DUCEM PE CATVA LE POST, VINE SEFU POLITIEI SI ZICE ..LASAI CA MA OCUP EU DE IEI SII....... IN CATEVA MINUTE IA LASAT ,,,,,,,,, .
[/qccccccuote] Ce sa mai adaugi la aceste acuzatii ca degeaba reclami peste tot diferite infractiuni ca la politie ti se recomanda sa prinzi hotul si apoi justitia le dfa drumul celor care sunt prinsi pe motiv ca nu prezinta pericol social.Pribabil ca nici nu au unde sa-i mai bage intrucat toate puscariile sunt si asa pline de tot soiul de infractori care beneficiaza din plin de papica,acces la televizor, au caldura, nu platesc curent electric nu platesc intretinere asa ca, trai neneaca.Cand se aspropie iarna, savarsesc niste mici infractiuni pentru a fi inchisi cateva luni la aceste adaposturi care sunt penitenciarele si in primavara ies iarasi la" produs", pana cand se apropie din nou iarna si intra iarasi la adapost.Puscariasii se plang de faptul ca,chipurile, nu li se respecta drepturile, dar as intreba eu, ce cauta acolo daca nu le convine regimul de detentie? Pentru batrani nu se pot aloca atatia bani cati se aloca pentru "pensionarii" penitenciarelor.Este oare corect acest lucru?

Raporteaza abuz de limbaj
PACIFISTA

299 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 02:08

De la: 9am104796, la data 2010-02-07 17:04:57Romani nu va mai plingeti de politie ca este mina in mina cu hotii / hotu sef al tarii joaca dubai dubai cu clanurile tiganesti de interlopi iar fratiorul sau sa facut deja nas de pui de interlop /asta sa votat asta dansam/
ROMANE FII DESTEPT///

De fapt ,dece va plingeti,Basescu cind a devenit presedinte,primul lucru care la facut a fost sa sperie ziaristii ,prin rapirea organizata in Irak ,scopul era sa sperie si sa nu se descopere traficul de arme facut in aceasta tara cu acordul americanilor.

Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati ! Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
Social_life

20 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 14:37

Vai de mine! Ce idei aveti cu totii!!
In primul rand, din `89 incoace nu mai exista "militie"...ci politie!
In al doilea rand, politistii sunt si ei oameni...in ultima vreme am inceput sa ii privesc altfel. Asa ar trebui sa faceti si voi. De ce? pentru ca ei nu isi pot face treaba din cauza noastra.
Sa va dau un ex: in cazul unui furt din buzunare, la un magazin, persoana care l-a observat pe tigan ca fura nu a zis nimic. de ce nu a raportat la politie furtul? sau sa strige: domnule..iti fura din buzunar!!..De ce? Cum sa prinda politistii hotii daca oamenii sunt lasi si nu se pot apara nici pe ei insisi?
Toata lumea asteapta ca ei sa vina sa aiba grija de noi...zici ca ne-ar fi ingeri pazitori. Noi nu suntem in stare sa avem grija de persoana noastra, daramite de familie si de casa.

Am observat ca o doamna zicea de furt din apartament cu copilul in casa...pai e de rasul curcilor!!...un parinte trebuie sa isi educe copilul sa nu deschida usa persoanelor necunoscute. Politia sa mearga la fiecare copil prostut sa il invete, sau sa ia fiecare parinte iresponsabil in parte sa-i explice riscurile la care se expune????
Toata lumea umbla cu portofelele la vedere..cu gentile deschise, lasa usile neblocate..pai e normal sa fie atatea furturi si dezastre.
Aveti grija de voi si veti vedea ca totul va fi bine....eu mereu am facut asta si nu am avut nicio problema. Daca am fi toti asa ar fi altfel tara asta!! In fond, ei trebuie sa repare ceea ce noi nu am fost in stare sa mentinem.

P.S: nu sunt organ de politie si nici nu am vreo legatura cu vreunul, ci doar ma pun in situatia lor si ma gandesc cum actioneaza oamenii si cum prefera numai sa dea vina pe altii si sa nu se uite la propriile greseli.

Va salut cu respect pe toti!

9am048841

119 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 15:44

Nu va mai mirati ,mai bine bucurati-va, suntem in capitalism.
Bine ca am scapat de comunism

dfgdfer
9am181937

25 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 05:00

bai nea sacaz,uitate pe disco mai veri si ai sa vezi cati politai din america sunt la mititica pe viata pt ca au depus juramantul si l-au calcat.si acolo salariile nu ajung,cerintele sunt mari asa ca au ajuns ca sefi de politie sa impuste pe cei care aduceau aur in bijuteriile lor si cate si mai cate,mai criminali decat criminalii.dar a mirosit urat si a ajuns la fbi.pana i-a inregistrat sa aiba probe a mai curs apa pe atlantic si pe pacific,poate luni si poate ani pt ca n-au putut sa se opreasca.aveau in sange crime pr a se imbogati cat mai repede si cat mai mult.da,cu fbi-ul pe capul lor in aceiasi cladire numai in incapere separata.si in final stau ditamai comandantii de politie impreuna cucoechipierii lor la crime,tot politai,dupa gratii toata viata lor pt ca au jurat ca va lupta pt binele poporului si ei au ucis din lacomie....dar in romania cine sa va judece si sa va condamne daca toti sunt hoti.va consider norocosi ca nu v-ati sincronizat cu perioada lui tepes.cred ca aveati tupeul sa-i spuneti de salarii mici,cauza conruptiei,numai dupa ce va tragea in teapa.poate nu stiti(decat sa furati,am facut armata la jandarmerie)-nu ai voe decat sa taci-.probabil tepes era mai indulgent,iti dadea voe la aparare dupa teapa.mai in fiece noapte mergeam la furat cu subofiterul,o data si-a perdut statia....hahalero,hahalero,il batea pe un nimeni care vindea ziare in gara sa-l lasa in pace dupa ce ii dadea pachetul de tigari..............................................hahalero,hahalero.bine ca va intretine contribuabilii.de permise nu mai vorbesc,numai cu spaga.FOAMEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 20:44

habar nu ai ce-nseamna COMUNISM? Mai citeste si apoi sa vorbesti de comunism ,Nicaieri in lume nu a existat comunism,darmite in Romania.

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului POLITIA ROMANA SI CLANURILE DE HOTI
Mergi la: