back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Politia romana si clanurile de hoti

Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:

codita89

4 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 17:42

nu prea sunt diferente intre politie si hoti

lerolv4

282 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 17:53

De la: codita89, la data 2009-03-13 17:42:22nu prea sunt diferente intre politie si hoti

Adica? Poti sa fi si una si alta?
Politihot ma fac daca se poate. Dar nu ma imbat cu gandul acesta.
Am auzit de termenul Haiduc. Imi surade iddea.

yonex84eu

90 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 16:36

De la: lasciva1, la data 2008-10-18 06:28:04 Cum este posibil ?avem politie si clanuri de hoti organizate mai bine decit politia.Ar trebui sa nu ne miram ,hotii sint la conducerea tarii!!

se stie

yonex84eu

90 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 16:38

De la: codita89, la data 2009-03-13 17:42:22nu prea sunt diferente intre politie si hoti

unica diferenta este ca astia sunt "imbracati" mai distinctiv ca sa vada lumea ca este hoti de "calitate".

super_green_frog

1358 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 18:38

Existà întrebàri asa numite « grave » la care în general evitàm sà ràspundem concret si coerent. De multe ori, pentru cà întrebarea ne depàseste efectiv, iar alteori pentru cà întrebarea nu numai cà nu ne avantajeazà, dar ne pune chiar în dificultate atît individual, în particular, cît si colectiv in cadrul unui grup social pe care il reprezentàm si càruia îi apartinem prin modul nostru de gîndire, prin modul cum actionam, în general !
Astfel, pentru a evita ràspunsul facem apel la fel si fel de “artificii”, mai mult sau mai putin ambigue si fiabile în spatele càrora încercàm sà ne ascundem cu lasitate si perversitate, neavând curajul sà ne exprimàm si sà asumàm responsabilitatea unui ràspuns care poate fi, adevarat, si interpretat, tocmai datorità ambiguitàtilor, dar mai ales, « studiat », detaliat si contrazis !
Conform asteptàrilor, acest subiect pune în mare “dificultate” clasa societatii noastre a miliardarilor cartonisti si evazionisti, « sàraci », cu copii, pàrinti, surori si frati bogati, si chiar...foarte bogati !
Desigur, subiectul, statistic vorbind nu-si are sensul. Analize socio-economice, mai mult sau mai putin « fidele », ne claseaza pe ultimele locuri în mai toate clasamentele, atît cele legate de nivelul de viata cât si cele legate de indicele de dezvoltare si modernitate sau de controlul economiei subterane si a coruptiei !
Pe de altà parte însà, nu uitàm sà ne làudàm (si sà sfidàm lumea celor care tràiesc de pe o zi pe alta !), atît în transmisiunile TV cât si prin mijloacele noastre mass-media de maculaturà (neprofesioniste), cu topul celor 300 de romàni miliardari cei mai bogati, sau cu topul celor 1000, a càror avere cumulatà depàseste poate chiar jumàtate din PIB-ul tarii!
Si iatà cà în felul acesta ajungem la întrebàrile noastre « grave » care devin « jenante » si sîntem obligati sà ridicàm problema unor contradictii pentru buna « functionare » a societatii noastre care « pretinde » cà evolueazà càtre o democratie solidà în sînul unei Europe unite, care « se vrea » înainte de toate, socialà. O Europà fàrà « fracturi » sociale, fara derapajele categoriilor socio-profesionale !
Ce este Impozitul pe Avere (IA)? Are sens in Romania introducerea unui Impozit pe Avere ? Ce reprezinta acest impozit ? Care este rolul lui in sistemul impozitelor si taxelor fiscale ? La ce serveste el ?
“Sumar”, Impozitul pe Avere este un impozit suplimentar (!) , plàtit de pàtura « avutà » a societàtii în scopul solidarizàrii cu pàtura defavorizatà ! Un transfer de”capital” de la cei bogati, fàrà a fi « prejudiciati » material, càtre cei defavorizati, pentru ameliorarea conditiilor lor sociale ! Un impozit instaurat in toate societàtile dezvoltate, industrializate sau post-industrializate, ca Franta, Germania, Tarile Nordice, etc. (ulterior în toate tàrile UE), în care ajutorul social (de ex.), tocmai si datorita lui, cu toate avantajele pe care le are, asigurà beneficiarilor în cauzà un trai decent, corespunzàtor, pentru a face fatà cu demnitate nevoilor vietii sociale !
Desigur, fàrà a ne plasa în categoria tàrilor mai sus amintite, remarcàm cà un asemenea tip de impozit caracteristic in special tarilor bogate, este legat nu atât de “dezvoltarea” intrinsecà a unei societàti, cât, mai mult de bunàstarea materialà, mult peste masura, a diverselor sale categorii sociale, înstàrite, care o compun ! Cum este cazul si la noi,…in Romania fie,… din pacte, fie din …fericire, depinde de intrepretare si de reperul social in care ne plasam!
Evident, aparent, un astfel de punct de vedere da nastere la o contradictie generatoare a unor serii de disfunctionalitati ale mecanismelor socio-economice responsabile de “echilibrarea” balantei nevoilor sociale! Pe de o parte, pe “drumul” integrarii in UE, facem eforturi uriase pe plan social si economic pentru a tine pasul cu o economie de piata severa de pe pozitia unei tari in curs de industrializare, de dezvoltare, expunind astfel contribuabilii nostrii la eforturi financiare care reduc mult nivelul lor de trai! Pe de alta parte insa, dispunem de categorii sociale extrem de favorizate, instarite excesiv (pe cai mai mult sau mai putin legale!), care “controleaza” averi de ordinul PIB-ului tarii! In concluzie, nu atit problema “eradicarii” miliardarilor nostrii de “carton” (sau milionarilor in dolari sau euro) este importanta cit “exploatarea “ lor prin introducerea unui asemenea impozit, care s-ar impune în toatà rigoarea, sever si urgent ! Dublat de un control apropriat al coruptiei si canalelor economiei subterane, care sa se opuna cu fermitate, cauzei care le-a generat! (un “fel” de lege Lenz din inductia electromagnetcia!)
Astfel, “transferul” de fonduri ar permite, màrirea ajutoarelor sociale si revalorizarea socialà a categoriilor defavorizate ! În special al celor fàrà resurse materiale, al celor cu datorii care depàsesc posibilitàtile lor de rambursare (prin anularea lor !), al celor lipsiti de un loc de muncà de mult timp, fiind marginalizati social si a categoriilor de pensionari aflati la limita supravietuirii !
Desigur, modul în care definim « averea » sau mai exact “surplusul” de avere, depinde de o serie de parametri economici intrinseci caracteristici unei societàti de consum. Ea trebuie sà fie în mod evident, diferit definita în societàtile industrializate sau post-industrializate (cu un nivel de viata mult mai ridicat), dar nu putem face abstractie de acest fel de impozit nici in tàrile în curs de dezvoltare care « tind » càtre cele dezvoltate si mai ales într-o tarà în care o uriasà avere (creatà într-un mod mai mult sau mai putin legal !) este la îndemîna unui mic grup de « întreprinzàtori » care sfideazà bunul simt, atunci cînd este vorba sà se laude cu « reusitele » lor “materiale”, dar sà se « ascunda » dupà rude si neamuri de tot soiul cînd este vorba de o contributie a lor la crearea unui fond social de solidaritate în sprijinul celor care traiesc de pe o zi pe alta, care au nevoie de ajutor material pentru supravietuire !
In sarsit, nu trebuie sa uitam nici faptul ca intr-un mare numar de cazuri, lipsa unui trai decent este o sursa de infractionalitate, care ulterior agravindu-se, poate conduce chiar la forme mai grave, cum ar fi crimele de sange, motiv pentru care “contributia” celor avuti la “supravietuirea” decenta a celor demuniti, trebuie sa fie si o “datorie” civica, contribuind astfel la securitatea cartierelor devavorizate, principalele zone cu criminalitate ridicata!.
Bref, in incheiere, am inteles ceea ce este CUI-ul! Am inteles si ceea ce ar putea fi IA-ul! Insa, Cui serveste…CUI si cui n-ar servii IA, sau daca “ CUI pe CUI scoate “ intr- adevar, ramine de vazut! Timpul ramane tanar!

Prof. Univ. Dr.T. CSINTA, Director Programme MASS, CUFR-Bucuresti
Articol aparut in Monitorul Organizatiei pentru Apararea Drepturilor Omului-OADO, nr.2 (52)/februarie, 2005, simultan in limbile romana si franceza" si Revista "Politia Capitalei" nr. 253/2005

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 18:41

MOARTE TRADATORILOR DE NEAM SI TARA!

Fosta membra 9am.ro

84 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 23:29

Te gandesti la vacanta?
www.taberelemele.ro

9am1838

16 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 11:34

ai dreptate Luke! MILITIA este mana an mana cu HOTII. sant niste SLUGI ai regimului actual care uita mereu de demonetizata lozinca; santem an slujba cetatenilor.( nu a hotilor si stapanilor,lor]

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 11:40

Romanii vorbesc despre coruptie la modul general , dar putini au curajul sa lupte cu adevarat impotriva ei.
Eu am indraznit sa lupt impotriva coruptiei din politie si din justitie pentru ca mi-a ajuns cutitul la os, asa cum se spune la romani.
Faptul ca fiul meu a ajuns din victima, agresor, datorita ilegalitatilor comise de catre multi oameni ai legii, m-a determinat sa fac public tot ce se intampla in cazul Mihalcea.
Daca acest caz ar fi fost tratat corect, conform legii, nu aveam niciun motiv sa fac public pe internet si-n presa nimic.
La timpul potrivit am sa aduc la cunostinta opiniei publice ce inseamna lupta omului simplu impotriva coruptiei.
Sa se stie cate greutati , cate obstacole si cata nedreptate a intampinat familia mea in viata si in justitie.
Ceea ce se intampla in cazul Mihalcea nu mai trebuie sa se intample niciunui roman.
Persoanele care au avut rabdarea sa citeasca despre mersul defectuos al anchetei si al judecatii, stiu ca tot ce scriu eu pe internet este 100% adevarat.
Datorita mesajelor mele, postate pe diverse forumuri si in mass-media, cat si a documentelor postate pe site-ul ‘’ aparati drepturile’’, multe persoane au inteles dificultatile pe care le intampina omul simplu in lupta sa pentru adevar si dreptate.

APÃRAÞI-VÃ DREPTURILE ªI COMBATEÞI CORUPÞIA !

www.aparatidrepturile.piczo.com/?cr=6

CAZUL MIHALCEA

pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview

aparatidrepturile.piczo.com/cazulmihalcea?cr=6

9am1838

16 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 12:24

ce voiam sa-ti zik proasta_satului ; te plangi ca sant politisti care n-au bani sa-si plateasca ratele,tra la la si bla bla bla... dar ce zici tu proasta_satului de vilele somptuoase ale politistilor si de masinile lor scumpe.am un vecin politist care sant 6 membri an familie si toti 6 au propria lor masina (si nu orice marca) esti cumva MILITEAN si nu vrei sa ne zici ?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 08:27

Politiei romane ii sunt necesare legi, mai bune , înțelegere și sprijin din partea populației, iar procuratura, acolo este buba, sa-i acorde sprijin, fiindcã alt fel degeaba isi pun viata în pericol politistii, aduc infractorul si procuratura ii da drumul.......asta este pãrerea mea.
Cu aceasta ocazie vreau sa urez forumistilor acestui site si administratorului PASTE FERICIT, sanatate si minte multa la tot poporul roman din tara si strainataturi...Doamne ajuta-ne

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 14:05

De la: iuri_blioju, la data 2009-04-07 08:27:30 Politiei romane ii sunt necesare legi, mai bune , înțelegere și sprijin din partea populației, iar procuratura, acolo este buba, sa-i acorde sprijin, fiindcã alt fel degeaba isi pun viata în pericol politistii, aduc infractorul si procuratura ii da drumul.......asta este pãrerea mea.
Cu aceasta ocazie vreau sa urez forumistilor acestui site si administratorului PASTE FERICIT, sanatate si minte multa la tot poporul roman din tara si strainataturi...Doamne ajuta-ne

''Politia Româna face parte din Ministerul Administratiei Internelor si este institutia specializata a statului, care exercita atributii privind apararea drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanei, a proprietatii private si publice, prevenirea si descoperirea infractiunilor, respectarea ordinii si linistii publice, în conditiile legii.
Activitatea Politiei Române constituie serviciu public specializat si se realizeaza în interesul persoanei, al comunitatii, precum si în sprijinul institutiilor statului, exclusiv pe baza si în executarea legii. ''

Documentele postate in albumul meu demonstreaza ca unii politisti nu respecta drepturile si libertatile fundamentale ale unei persoane.
Plangerea familiei mele depusa la Politia Petrosani in seara de 11-12-2004 a fost inregistrata in data de 13-12-2004 ca o simpla reclamatie ( RS/67487 ), iar in data de 06-01-2005 a fost inregistrata ca plangere penala , intocmindu-se dosarul 21602/2005.
Prin comunicarea din data de 03-01-2005, Politia Petrosani i-a comunicat fiului meu ca ‘’reclamatia ‘’ sa a fost conexata la dosarul 69315/2004, adica la dosarul intocmit de Politia Petrosani in urma denuntului socrului lui Argeseanu, omul cu mari relatii in politie si-n justitie , care a fost depus in data de 17-12-2004.
Aceasta comunicare atesta ca Politia Petrosani luase la cunostinta ca trei persoane au luat parte la bataia familiei mele, dar din referatul de declinare a competentie catre parchet, doua persoane au disparut complet din peisaj.
Din cuprinsul acestei comunicari nu rezulta ca si eu am fost lovita in incidentul din seara de 11-12-2004.
Politia Petrosani a cautat sa ascunda faptul ca Argeseanu a vrut sa ma omoare cu bata cand i-am aparat viata fiului meu cu pretul vietii mele..
Certificatele medico-legale ale familiei mele eliberate de CML Petrosani au fost depuse la Politia Petrosani la jumatatea lunii decembrie a anului 2004.
Am curajul si acum sa-i infrunt, in fata, pe toti politistii care au cercetat cazul nostru intr-un mod defectuos.
Am solicitat acest lucru in nenumarate randuri DGA Bucuresti , dar niciodata nu a avut loc vreo confruntare cu politistii care au inceput masluirea dosarului nostru .
Infractorii sunt sanctionati cu avertismente politienesti pe care acestia le trateaza cu indiferenta si nepasare , asa cum le-a tratat si infractorul recidivist Argeseanu Valeriu Cosmin.
Noi ,familia Mihalcea, ne-am purtat civilizat intodeauna cu oamenii legii, pe cand infractorul Argeseanu se comporta necivilizat si ca un smecher.
La inceputul lunii martie a anului 2005, acest infractor ne-a transmis prin martorul Boaca Dorin o amenintare .’’ Ce tot faceti plangeri pe la politie , ce o sa faceti , o sa va mutati din Romania?’’
Noi nu ne-am mutat din Romania, in schimb , el este fugit din tara din primavara anului 2007, imediat dupa ce noi am depus plangere impotriva martorilor mincinosi audiati in proces si am declarat recurs impotriva deciziei data de Curtea de Apel Alba Iulia in dosarul 928/57/2006.

machedon73

5 mesaje
Oras: Slobozia

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 10:14

CLANURILE sant PATRONATE-DE POLITIE SI ALTE STRUCTURI=

alessia

163 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 16:48

De la: lasciva1, la data 2008-10-18 06:28:04 Cum este posibil ?avem politie si clanuri de hoti organizate mai bine decit politia.Ar trebui sa nu ne miram ,hotii sint la conducerea tarii!!

SEFUL ESTE bASESCU SI LOCOTENENTUL bLAGA

ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca românii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000. DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
rupavili

66 mesaje
Oras: Hunedoara

Postat pe: 5 Noiembrie 2009, ora 15:57

AM INVINS SISTEMUL SECURISTO-COMUNIST DIN ROMANIA
SCRISOARE DESCHISA CATRE PRESEDINTELE ROMANIEI Frica va face sa traiti in minciuna! VREAU SA SCHIMB CODUL PENAL DUPA CEL DIN OLANDA SAU DIN SUEDIA PERSECUTAT SI TORTURAT DE POLITIA SI JUSTITIA DIN HUNEDOARA 1998 AM FOST ARESTAT FARA PROBE,UN DOSAR SE JUDECA DUPA PROBE NU DUPA VORBE FARA SA POATA FI PROBATE. AM FOST BATUT DE SAREA SANGE DIN MINE CA DIN ROBINET,AM FOST LEGAT IN LANTURI LA MAINI SI PICIOARE SI O BARA DE FIER LEGATE DE LANTURI TIMP DE 81 DE NOPTI,NU AVEAM DREPTUL SA FAC UN DUS,CAND MERGEAM LA WC,COLEGI DE CELULA MA STERGEAU LA FUND,PENTRU CA EU NU PUTEAM CA AVEAM MAINILE LEGATE DE LANTURI SI CATUSE,AM FOST VIZITAT DE CATRE COLONELUL COJOCARU DE LA PARCHETUL MILITAR CRAIOVA,CARE MA VAZUT LEGAT IN LANTURI LA MAINI SI LA PICIOARE SI O BARA DE FIER LEGATA DE LANTURI,ACEST COLONEL COJOCARU,MA PUS SA DAU O DECLARATIE,AM MAI FOST VAZUT LEGAT IN LANTURI DE CATRE PROCURORUL HERBAN DE LA PARCHET DEVA,SI ACESTA MA PUS SA DAU O DECLARATIE, NAM MANCAT NIMIC ZECE ZILE NUMAI APA AM BAUT,SI ACUM MA JUDEC LA CEDO UNDE CEREREA MEA A FOST ADMISA,CRED CA DUPA CAT AM FOST SUPUS TORTURII SI MAI MULT AM FOST AMENINTAT CA O SA FIU IMPUSCAT SI ARUNCAT IN BARAJ CA MANCARE PENTRU PESTI DE CATRE COLONELUL COZMA DE LA POLITIA DEVA,AM DREPTUL LA UN PROCES ECHITABIL INTRUN STAT DEMOCRAT.CU RESPECT VILI RUPA DIN HUNEDOARA TEL.0721758747 PS.CREDETI CA ESTE NORMAL.VREAU SA FAC UN FILM DESPRE ACEST CAZ 3 comentarii: Vili spunea... AM INVINS SISTEMUL SECURISTO-COMUNIST. WWW.APADOR.ORG Vili spunea... Comunicat al APADOR-CH cu privire la hotãrârea CEDO în cazul Rupa împotriva României 16.12.08 Astãzi, 16 decembrie 2008, Curtea Europeanã a Drepturilor Omului s-a pronunþat în primul din cele douã dosare înaintate de reclamantul Vili Rupa împotriva României ºi a condamnat statul român pentru încãlcarea dreptului de a nu fi supus la tratamente inumane, a dreptului la o anchetã efectivã în cazul supunerii la tratamente inumane, a dreptului la libertate ºi siguranþã, a dreptului la un proces echitabil, a dreptului la respectarea domiciliului precum ºi a dreptului la un recurs efectiv. Reclamantul a fost susþinut în demersurile sale în faþa *þii Europene de APADOR-CH. Reclamantul s-a plâns *þii Europene cã, în ianuarie 1998, a fost agresat de mai mulþi poliþiºti în sediul poliþiei Hunedoara unde a ºi fost reþinut timp de o noapte în condiþii inumane. În martie 1998, reclamantul a fost luat cu forþa de la domiciliul sãu ºi agresat de cãtre un echipaj de poliþie. Reclamantul a fost arestat preventiv ºi dus în arestul poliþiei Hunedoara. Pe durata arestãrii preventive, reclamantul a fost supus în continuare unor rele tratamente care au inclus ºi imobilizarea mâinilor ºi picioarelor cu lanþuri pe o perioadã ce a depãºit 80 de zile. Curtea Europeanã a constatat cã aceste tratamente precum ºi lipsa unei anchete în privinþa acestora reprezintã încãlcãri ale Articolului 3 al Convenþiei Europene, care interzice tortura, tratamentele inumane ºi degradante. Curtea Europeanã a mai constatat cã arestarea preventivã a reclamantului nu a îndeplinit exigenþele Articolului 5 al Convenþiei Europene, fiind dispusã de cãtre un procuror, care nu este un „magistrat” în sensul Convenþiei Europene. Articolul 5 prevede cã orice persoanã privatã de libertate trebuie dusã de îndatã în faþa unui judecãtor care sã se pronunþe asupra legalitãþii privãrii sale de libertate. Curtea a mai apreciat cã, în absenþa unui mandat de percheziþie, intrarea poliþiºtilor în domiciliul reclamantului reprezintã o încãlcare a Articolului 8 al Convenþiei Europene care garanteazã dreptul la respectarea domiciliului. Reclamantul s-a mai plâns cã procedura penalã prin care a fost condamnat la o pedeapsã de 1 an ºi 2 luni de închisoare pentru trafic de substanþe interzise (mercur) nu a respectat garanþiile unui proces echitabil. Curtea Europeanã a constatat cã pentru a se pronunþa cu privire la vinovãþia reclamantului, instanþele naþionale s-au bazat doar pe declaraþiile poliþiºtilor implicaþi în evenimente ºi nu au dispus administrarea altor probe. Textul integral al hotãrârii este disponibil în limba francezã pe site-ul www.echr.coe.int. ACUM DUPA ZECE ANI DE LUPTA CU SISTEMUL SECURISTO-COMUNIST DIN HUNEDOARA PE CARE AM REUSIT SA-L INVING ,NU MAI AM DREPTUL SA MUNCESC ,AM PRIMIT O SCRISOARE DE LA POLITIA DIN HUNEDOARA IN CARE AM CERUT SA FAC UN CURS DE CALIFICARE SI MI SA INTERZIS,CE SA MA FAC,CA VREAU SA MUNCESC CINSTIT. VA INTREB DE CE NU BENEFICIEZ SI EU DE O PENSIE DE REVOLUTIONAR CA AM DEMONSTRAT CA MAM LUPTAT CU SECURITATEA COMUNISTA DIN HUNEDOARA TIMP DE 10 ANI SI INCA MAI LUPT SI ACUM. VA INTREB DE CE NU AU PATIT NIMIC CEI CARE MAU ARESTAT SI TORTURAT NEVINOVAT,POLITITSTI,PROCURORII,SI JUDECATORII. VA INTREB DACA ATI FI IN LOCUL MEU CE ATI FACE,CA VREAU SI EU SA FAC CEVA SI AM VORBIT CU AVOCATUL SILVASAN SI A SPUS CA NU VREA SA MA REPREZINTE,PENTRU CA O SA I SE FACA PRESIUNI,AM VORBIT SI CU AVOCAT DOANCA EMIL SI ACESTA MIA SPUS CA EL ARE UN COPIL SI NU VREA SA NU MAI AIBA BANI SAI CUMPERE CEVA LA COPIL,LE ESTE FRICA CA SE FAC PRESIUNI ASUPRA LOR SI NU VOR SA MA REPREZINTE IN INSTANTA,VA CER AJUTORUL. EU LA VARSTA DE 16 ANI IN ANUL 1989 IN DECEMBRIE DE REVOLUTIE AM CALCAT IN PICIOARE TABLOURILE LUI CEAUSESCU ,AM DAT FOC LA CARTILE CU CEAUSESCU DIN LIBRARII,AM DAT LA OAMENI IN * ZAHAR SI FAINA DIN PRIMARIE,AM STRIGAT IN * JOS COMUNISTII JOS CEAUSESCU,DAR EU NU AM PRIMIT NICI O PENSIE DE REVOLUTIONAR,ESTE ADEVARAT EU NU AM FOST RANIT DAR EU LA 16 ANI AM IESIT IN STRADA SI ZIUA ZI NOAPTEA. CU RESPECT SI MULTUMIRI VILI RUPA DIN HUNEDOARA 5-11 -2009. INTR-UN STAT DEMOCRAT CU UN REGIM COMUNIST ESTE GREU SA TE LUPTI CU SECURITATEA

RUPA VILI HUNEDOARA STRADA PINILOR NR 4 BL 40 AP 64 ET.1

9am001136

18 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2009, ora 15:14

IN TRECUT ERA MILITZIE SI-II CUMPARAI CU MII ACUM E POLITIE SII CUMPERI CU UN POL. M-AU OPRITPOLITZISTUL DE LA CIRCULATZIE,FRUMOS ATI DEPASIT VITEZA LEGALA FARA NICI UN ACT DOVEDITOR ,ACTELE LA COTROL!AM DATCANETUL DE CODUCERE SI PASHAPORTULCU 50 EURO A SCOS HARIA DE 50 SIMI-A INPOIAT ACTELE ,CU SA NU SASE MAI INTAMPLE!

ucigasuldeimmuri

5 mesaje
Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 02:20

De la: iulidan2, la data 2008-10-20 15:20:57politia are rolul de a tine sub control clanurile de hoti, care nu trebuie lasate sa fure de la bogati, ca iese scandal mare, deci nu e problema, iar tara, nu e condusa de hoti, e condusa de oameni de afaceri, care au invatat de mult care sunt caile relativ legale de a lua ce iti place.
atunci cand nu existau cai legale, tot ei, au facut legi de asa natura.

Sub tutela lui Basescu ,Statul este cel mai mare hot.Inca 5 ani cu Basescu va lasa fara izmene

super_green_frog

1358 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 18:41

Hei, suntem fara izmene si unii fara o paine pe masa la copii iar ei tin placa lor cinica si ordinara: sa nu dramatizam in Romania se traieste bine. Adicatelea nu ne-au mintit. Cata nerusinare. Macar de ne-ar lasa in pace saraci si curati fara sa ne mai puna pumnul in gura sau sa ne bage pe gat manciunile si scenariile lor. Macar daca ar fi tacut cu resemnare am fi inteles ca sa gresit. Din pacate nu s-a gresit, totul a fost si este premeditat, pus in scena scabros. Culmea e ca mai pretind si ode si aplauze. Nerusinare !
Asta era in general. Cat despre politisti, mi-am intarit ideea ca mare parte din ei sunt oameni normali si cumsecade. Sunt depasiti de sistemul in care traim cu totii. Si in cazul lor, cei cinstiti au de indurat mult. Meseria este de o maxima importanta si trebuie respectata. Incet, incet se va face curatenie in randul lor.
Din pacate, clanurile de hoti sunt conectate la nivel inalt. Caracatita constituita e imensa dar sa nu ne resemnam in fata ei. Trebuie sa credem ca e posibil sa nu le mearga la infinit.

All Things Grow With Love
bombonic_yvo

2 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 14:39

in primu rand ar trebui sa stii ca politia efectueaza acte premergatoare ,iar acel dosar penal privind vanzarea unei garsoniere cu un act fals este instrumentat de un procuror ..asa ca nu mai te da in stamba ca politia nu face ..intai documenteaza-te si apoi vorbeste ..mai mult decat atat daca a-ti ajuns la judecatorie inseamna ca acei tigani au fost trimisi in judecata ...offff vorbesti fara sa ai habar..eu sunt un simplu inginer insa inainte de a deschide gura mai citresc si eu ...plus de asta acuzi politia dar ai avut vreodata viata pusa in pericol ..te-a amenintat cineva cu un pistol..ti-a amenintat familia.? cum gandesti tu situatia in care un politist este lovit iar autorul este cercetat in stare de libertate fiindca nu prezinta pericol public ...si totul porneste de la guvernanti ..asa ca pune mana si citeste

9am093450

43 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 11:38

Crede cineva ca la scolile de politie se inscriu [cei care nu au pile ] sa lupte cu infractori borfasi etc si sa il apere pe cel sarac GRESALA pentru salarul baban pentru prime sporuri servicu sigur pensie babana [ies in pensie la 55 ani ]si multe alte facilitati .Uitativa cati pilosi sau incadrat direct in politie fara scoala nau tinut un pistol in mana niciodata cu facultati facute la dracu avansati in grad la exceptional si el e pe jumatate analfabet. .Uitativa ce case masini au din bietul salar de bugetar ..

Raporteaza abuz de limbaj
oannny

15 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 13:45

De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-10-28 17:09:33Politia = hoti !

mare dreptate ai

base73

13 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 14:51

MARE ADEVAR SE JEFUIESC BANCILE,SE JEFUIESC UNITATILE MILITARE ETC ETC OARE NU CU JUTORUL CELOR DIN SISTEM????? BA DAPOLITIA SI CLASA POLITICA SUNT MANA IN MANA SI CINE GRESESTE MAI CADE 1-2 ANI LA BULAU SI GATA SE UITA,DOAR CA ACOLO O DUCE FFF BINE PT K ESTE F BINE PROTEJAT.DE UNDE MILIOANELE DE EURO PT CAMPANIILE POLITICE,MASINI DE 20-30 MII DE EURO LA POLITISTI CARE SE PLANG K AU SALARII MICI,CARE SE PLANG CA NU AU CE LE TREBUIE SA POATA TINE PASUL CU HOTII,JENENT O TARA A HOTILOR ASTA AVEM.SE VEDE SI DUPA BUGETUL PT 2010 CAT AU PUS TOVARASII PT DEPLASARI SI IMAGINE IAR FRAIERII CEI CE AU VOTAT VOR FI CONCEDIATI SI VOR AJUNGE SA APLAUDE PE MARELE TRAIAN &CO.ASA LE TREBUIE CA AU VOTAT UN DEMENT CARE IMPREUNA CU CLICA LUI O SA SCOATA TARA DIN SARACIE ....SI O VOR BAGA IN HAOS SI IN ....LUMEA A TREIA.CINE CREDE CA DROGURILE SI PROSTITUTIA SE FACE FARA ACORDUL CELOR MARI INCA SUNT NAIVI

suciuvio

4 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 14:59

Hai la Biastrita, comite o infractiune, ajungi la sectie, te usurezi de niste marafetzi "la negru" si ai scapat .Care se muta aici sa stie ca politia e pe nivelul de dificultate Touriste-Mode,adica super-easy level.

9am093450

43 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 12:32

Cine credeti ca falsifica carduri / cine da mii de permise de conducere fara examen /cine supravegheaza traficul de droguri// uitativa la politisti de frontiera cu vile si masini de zeci de mii de euro/ MERITA NISTE PREMII SI SPORURI MARI ETC Apropo SEFUL POLITIEI CLUJ EU N FOST PLUTONIER CARE ACUM A AUNS DOCTOR IN DREPT an

9am059194

20 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 18:15

mikki este o perioada de tranziti e de la social capitalism la post comunism capitalism zonal

mick
suciuvio

4 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 14:12

Politia exista doar cand ai bani sa le dai, altfel ai supt-o original.Nu sunt toti curati ca in reclame:))

9am177002

10 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 20:09

CHIAR ASA.NU SANT TOTI CURATI CA IN RECLAME DAR MARE PARTE SANT OAMENI CUMSECADE CU FRICA DE D ZEU SI ISI FAC DATORIA EXEMPLAR SI CU SIMTUL RASPUNDERII,,PT CARE TOATA STIMA SI RESPECTUL,JOS PALARIA.DAR MAI SANT INTRE POLITISTI SPECIMENE CORUPTE AVARI SICU SCOPURI CLARE DE INBOGATIRE RAPIDA,,,FARA MUNCA,,,FARA SUDOAREA FRUNTII....ACESTI INDIVIZI NU APARA DREPTURILE CETATEANULUI DE RAND,CELOR MULTI SI AMARATI .....EI MUSAMALIZEAZA AFACERI NECURATE DE ORDINUL MILIARDELOR DE UNDELE IESE PARTEALOR CONSISTENTA..........................................................................................................................................................Spunea cineva ca sub tutela lui BASESCU vom ramane fara IZMENE ,,Eu cred ca vom ramane ,,,,,,,,,FARA PIELE...www.9am.ro/comunitate/forum/post_reply/19055.html#

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 16:04

DA,DA,DADAAAAAAAAAA,ASA ESTE

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 16:08

De la: salvatorul, la data 2009-11-04 16:48:16

SEFUL ESTE bASESCU SI LOCOTENENTUL bLAGA
CINEEEEEEE? BLEGUU?

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 17:04

Romani nu va mai plingeti de politie ca este mina in mina cu hotii / hotu sef al tarii joaca dubai dubai cu clanurile tiganesti de interlopi iar fratiorul sau sa facut deja nas de pui de interlop /asta sa votat asta dansam/
ROMANE FII DESTEPT///

Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului POLITIA ROMANA SI CLANURILE DE HOTI
Mergi la: