Info
x
Devine "calculatorul" cel mai bun prieten al copilului nostru?
|
gossipgirls 10 mesaje Membru din: 26/04/2009 |
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 12:08
sunt de acord cu mamitza...si copilul meu face la fel dar i-am facut program,2 ore pe zi dupa ce si-a terminat temele si tot ce are de facut pt. scoala,si nu se joaca,vb engleza f bine,si stie f multe lucruri legate de pc,instaleaza kiar si programe,windows instaleaza de la 11 ani...asta e generatia si nu avem cum sa ne impotrivim,traim in epoca vitezei
|
|
Sid_the_Sleuth 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 23:31
Hai sa ne imaginam ca peste 15 ani sa fii un as IT va fi esential pentru succesul tau profesional. Ce sanse vor avea copiii ai caror parinti i-au obligat astazi sa citeasca in loc sa isi urmareasca pasiunea pentru calculator? Haideti sa nu ne mai pacalim singuri ca stim foarte bine ce e mai bine pentru copii nostri si sa-i lasam sa isi triasca vietile. In definitiv sunt ale lor si nu ale noastre, nu-i asa?
Raporteaza abuz de limbaj
They left without me !
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 18:37
Calculatorul este foarte necesar copiilor in zilele noastre, dar trebuie avut grije sa nu stea ore in sir la calculator ca devin dependenti de el si dauneaza sistemului nervos .Deci copiii trebuie sa se incadreze in timp limitat sa stea la calculator si in raport cu varsta, cu cat sant mai mici timpul alocat este mai scurt. Pe masura ce cresc va creste si timpul alocat la calculator . Deci totul cu masura sa nu intervina complicatiile medicale ale sistemului nervos.Acestea sant : irascibilitatea , insomnia, lipsa de concentrare , neatentia , uneori si inapetenta..
Raporteaza abuz de limbaj
GINA
|
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:20
www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR
Raporteaza abuz de limbaj |
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:20
SI AL MEU
Raporteaza abuz de limbaj |

sunt de acord cu mamitza...si copilul meu face la fel dar i-am facut program,2 ore pe zi dupa ce si-a terminat temele si tot ce are de facut pt. scoala,si nu se joaca,vb engleza f bine,si stie f multe lucruri legate de pc,instaleaza kiar si programe,windows instaleaza de la 11 ani...asta e generatia si nu avem cum sa ne impotrivim,traim in epoca vitezei