back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sunt vinovati chitac si stanculescu de uciderea revolutionarilor din timisoara?

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 20:14

inca o data va rog sa urmariti topicul creat de mine pe aceasta tema,in sectiunea politica si va rog ca tot acolo sa va exprimati parerile si trairile voastre.HAIDETI SA NU MAI VORBIM VORBE SI SA DISCUTAM DISCUTII ,CI SA DISCUTAM CONCRET PE FAPTE,PROBE SI MARTURII.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 11:36

De la: Atotputernicul, la data 2008-11-08 10:36:19Da ! Eu cred ca sunt vinovati pentru mortii de pe strazi din timpul revolutiei.
Pentru ca erau persoane cu putere si responsabilitate reala si ar fi putut sa impiedice ca multe morti sa nu se intample. N-au facut-o. Au avut un comportament de curve si-si merita pedeapsa chiar tarzie. Trist este ca sunt pedepsiti numai ei si nu si cei care au tras efectiv in oameni pe strazi desi se cunosc si acestia. Ca si azi, se stie exact cine ce arma a manuit.
Dar, cata vreme a fost Iliescu ... s-a ingropat aproape tot. S-a salvat cine a putut ...
Daca are dovezi Stanculescu de ce nu le scoate ? Le tine afara din tara si o sa se afle adevarul dupa moartea lui ... Nu zau ! Asta ne ia de fraieri ...
Sa spuna basmele astea lui Chivu, Dorinel Munteanu, Mutu ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 11:45

silviule da-mi te rog voie sa-ti spun asa deoarece mi se pare vulgar sa-ti spun atotputernic[intre noi fie vorba este o blasfemie ce ai facut,luandu-ti acest pseudonim]adevaratii vinovati pt.tergiversarea dosarelor revolutiei si mineriadelor sunt mafiotii din jurul presedintelui basescu,procurorul[procuroarea lati-lungila]general al romaniei si generalul procuror militar dan voinea-cel care chiar este prieten de familie si smenuieli cu tov.ion iliescu[care vrea sa se retraga din motive medicale din politica-deh ,sangele varsat isi striga dreptul-chiar a fost operat de trei ori in strainatate pe cord deschis,avand pitpalacul si tensiunea in stare critica]

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 12:00

eu incerc pt.cunoscatori sau pt.cei care vor sa cunoasca, pe topicul creat de mine despre acesti doi generali in sectiunea politica sa spun fara a avea pretentia ca stiu tot,unele adevaruri subiective sau nu despre tot ce s-a intamplat in acea perioada in timisoara si in bucuresti,cat si in tara,specificand ca nu stiu tot si unele aprecieri fiind facute din capul meu s-ar putea sa fie gresite total sau partial,de aceea va cer ajutorul vostru pt.a completa sau indrepta unele adevaruri la care eu am avut sau doar mi s-a parut ca am avut acces,va multumesc

leo_

448 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 17:29

De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-11-08 12:00:36eu incerc pt.cunoscatori sau pt.cei care vor sa cunoasca, pe topicul creat de mine despre acesti doi generali in sectiunea politica sa spun fara a avea pretentia ca stiu tot,unele adevaruri subiective sau nu despre tot ce s-a intamplat in acea perioada in timisoara si in bucuresti,cat si in tara,specificand ca nu stiu tot si unele aprecieri fiind facute din capul meu s-ar putea sa fie gresite total sau partial,de aceea va cer ajutorul vostru pt.a completa sau indrepta unele adevaruri la care eu am avut sau doar mi s-a parut ca am avut acces,va multumesc

da sunt vinovati. si nu sunt singurii. la ce te ajuta insa asta? intelege ca noi ceilalti am pierdut.

liderul trebuie sa se asigure de felul in care conduce. nu poate spune ca a fost obligat sa faca ceva. daca nu aveau puterea sa se abtina la anumite lucruri trebuiau sa numeasca pe altul.

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Noiembrie 2008, ora 16:41

eh, Silviule,dar chiar crezi ca-i bun binele ce ni-l doresti ? de unde atita certitudine ,intr-o lume care n-are decit certitudinea schimbarii ?!....vezi America si Obama ! ....ce-i ca val...ca valul trece ....eu ramin la toate rece!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 03:54

draga silviu,iti indeplinesc dorinta ta fierbinte de a disparea de pe toate topicurile ce trateaza probleme de scandal sau probleme minore ale societatii romanesti,decizia mea nu este influentata de dorinta ta ,nici de diagnosticul precis pus de tine,citez:am crezut ca esti un tip destept,scuze ca m-am inselat,inchei citatul si comentariul,tinand totusi sa subliniez ca nu am nimic in mod special cu basescu,nici cu vreun asa zis politician roman,eu dorind prin comentariile de bun simt pe care le-am facut,sa aduc in lumina opiniei publice toate faptele facute de ei,ca lumea sa inteleaga ca nu exista nici macar unul curat,incoruptibil sau nevinovat dintre acesti jegosi oameni[e mult spus oameni dar hai sa acceptam ideea]in concluzie basescu nu este altceva decat suma acestor jeguri umane,precum si suma prostiei, a frustrarilor ,indolentei,neputintei,neinformarii si supeficialitatii romanilor.In incheiere doresc sa fac o succinta trecere in revista a functiilor si faptelor domnului traian basescu din 1990 pana azi:a indeplinit functia de ministru al transporturilor in mai multe guverne,functie in timpul careia nu a facut nimic concret cu exceptia crearii si intretinerii in mod artificial a mai multor conflicte si crearii unei taxe idioate,,AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA'',a indeplinit functia de primar general al capitalei,functie in care n-a excelat cu nimic deosebit cu exceptia demolarilor haotice fara nici un discernamant sau rationament a mai multor chioscuri si gherete amplasate ilegal sau nu,unele avand titluri de concesionare sau inchiriere valabile,a transformat bucurestiul intr-un camp de lupta si de vanatoare impotriva unor biete animale care nu aveau decat vina de a se fi nascut in aceeasi perioada cu animalul de el,a mentinut sau propulsat in functii diverse persoane dovedite corupte sau coruptibile,a neglijat luarea unor masuri impotriva privatizarii frauduloase a regiei de apa si canal a municipiului bucuresti,nu a urmarit nici o clipa,personal sau prin directorii sau subalternii lui indeplinirea promisiunilor partii franceze,stipulate in contractul de privatizare si cedare,motiv pt.care s-a ajuns[cu toate ca asa era mai de mult]in situatia actuala in care el ar trebui sa infunde puscaria pe viata pt.genocid,subminarea economiei nationale si alte infractiuni impotriva sanatatii persoanelor si in sfarsit ajungem si la perioada actuala[sper ultima din cariera politica a sa],perioada in care in calitatea sa de presedinte a provocat o groaza de scandaluri interne si internationale,cu buna stiinta sau din inconstienta capului sau gol pe dinauntru cat si pe dinafara.IN FINAL,GAOZARILOR,SA TRAITI BINE,DOMNULE,HA,HA,HA,CE-MI PLAC GLUMELE MELE!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 09:36

o sa-mi lipsesti @ florine ....dar pot baga mina-n foc : n-ai sa te poti abtine si,dupa 30 noe.cind va incepe marele circ , ne vom reintilni ! pina atunci, cu bine !

mystery

17 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 18:57

De la: iulidan2, la data 2008-11-03 15:11:46asa cum americanii nu vor afla niciodata daca Lee Osvald, singur si de capul lui, l-a impuscat pe Kenedy, nici noi nu vom sti niciodata cine a omorat peste 1000 de oameni in decembrie 1989.
pentru linistirea populatiei si inchiderea cazului, justitia a gasit doi vinovati, dupa multi ani in care au fost lasati sa adune averi impresionante.
probabil e adevarata chestia dintr-un serial, aia cu " adevarul este.....".

Armata romana a tras 100%.Ei i-au omorat pe cei 1000 in dec.1989.100%

jimilungu

3 mesaje
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 19:31

m-ar interesa mai mult Cine e azi in conducerea tarii : agent al unei puteri straine...
sa nu mi-i mai laude nimeni pe jalnicii generali - parca eu nu stiu cum se faceau inainte colonei si generali...

zmfrion

7 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 07:59

IMI PARE RAU SA VA SPUN DAR TREBUIE SA VA UITATI MAI ATENT SI SA MAI STUDIATI MATERIALE DESPRE REVOLUTIE.CEL CE INVINGE DE OBICEI,FACE JOCUL SI REGULILE URMATORULUI JOC.VINOVATIIIIIIIIIII...............NU AICI SINT ACEEA PE CARE II CAUTATI.INTIMPLAREA FACE SA FAC PARTE DINTRE CEI ACTIVI IN REVOLUTIE SI DUPA ACEEA .CUNOSC,STIU,SIMT,INTELEG SI DE ACEEA NU MAI LANSATI TEORII SF.O SA FIU ATIT EU CIT SI VOI PREA BATRIN(I) CIND SE VA CUNOASTE CEVA..VA RECOMAND SA VIZIONATI FILMUL AMERICAN :CUM SA UCIZI UN PREOT,APOI MAI DISCUTAM.TEMA:1965-1989, 1989 -2009...CE S-A REALIZAT IN PRIMA PERIOADA SI CE IN A DOUA...NU MAI DORMITI ...E CAZUL DE UN DUS RECE...SA TRAITI BINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 14:59

si BASESCU TACE ca si tacerea este un raspuns

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
Fosta membra 9am.ro

54 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 16:22

Dar ILIESCU,GELU VOICAN VOICULESCU,BRATESCU cel care tipa ca din gura de sarpe ca televiziunea este atacata si au nevoie de carne de tun ca sa o apere,acum nu stiu televiziunea s-au lovitura de stat,astia cind vor fi condamnati,CHITAC,PETRE ROMAN?si multi altii,se stiu ei,aia care au furat valorile democratiei si libertatii,aia care se inghesuiau unul in altul in fata camerelor de vederi,iar noi prostii muream secerati pe strada ca sa poata ei sa declare ca a fost revolutie nu lovitura de stat,astia cind vor fi condamnati?Va raspund tot eu,la pastele cailor,nu uitati:PLEACA AI NOSTRI VIN AI NOSTRI NOI RAMANEM TOT CA PROSTII"

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 18:43

Nu puteau sa conteste un ordin direct primit de la amandoi erau in serviciul comandat!!cei ce ati facut armata nu va mai bateti capul!!Sa fiti iubiti!!

jimilungu

3 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 14:27

MIERCURI PARTICIP LA O LANSARE DE CARTE - ISTORIA TRADARII LA ROMANI...
DECI ASTA E PAREREA MEA

Fosta membra 9am.ro

76 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 15:01

De la: dcmauto, la data 2008-10-16 16:47:16Nu.Nu cereti argumente. Cel putin acum..

Ai dreptate!
Probabil stim lucruri asemanatoare.
Nu sunt vinovanti.

doru_bmw_x5

43 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 12:48

DA SUNT VINOVATI DAR NICI LOR NU LE MAI PASA,CA AU O VARSTA SI NEAM DIN NEAMUL LOR O SA O DUCA BINE DE ACUM IN COLO CHIAR DE STAU ASCUNSI,AU PLINUL FACUT ....ISI MERITA SOARTA DAR DUPA 19 ANI....PACAT..MAFIA E PREA MARE SI S-AR PAREA CA AMANDOI NU SUPORTA SPATIILE(INCAPERILE)INCHISE SI NELUMINATE

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 02:07

pentru "leo"

bai...pulifrici.....

ai de abia 26 de ani!!!...daca scad 19 cati au trecut de la acea lovitura de stat constat că aveai muci la nas pe vremea aia!!!

tu de abia acum afli pe ce lume esti!!!

tu sa judeci generația ta de "cocaine", nu pe a mea!!! habar n-ai, mai amaratule, ce e aia viatza!!!

mai rumega ceva furaj inainte si pe urma regurgitează!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 21:10

De la: yasminne_riad, la data 2008-12-10 02:07:17

pentru "leo"

bai...pulifrici.....

ai de abia 26 de ani!!!...daca scad 19 cati au trecut de la acea lovitura de stat constat că aveai muci la nas pe vremea aia!!!

tu de abia acum afli pe ce lume esti!!!

tu sa judeci generația ta de "cocaine", nu pe a mea!!! habar n-ai, mai amaratule, ce e aia viatza!!!

mai rumega ceva furaj inainte si pe urma regurgitează!!!!!

gresesti profund fata !

la 26 de ani poti sti multe !

la 26 de ani poti sa fi actorul unor experiente fundamentale pe care altii la 7o de ani nu le-au intalnit .

eu personal la 22 ani eram deja un om...batran !

asa ca povestea aia cu pulifrici ,muci la nas ,retracteaz-o ,daca ai onoare si bun simt si cere-ti scuze de la OM !

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 23:31

hagu traho dasra,murhjabi,corlumi natiz,ofiterul se inclina si pleaca grabit.Meretiz cahlas putyrali socuiyPicalabescu zici >?daila muinterz,se convoaca de urgenta consiliu de razboi,discalamunit yzintra sa venit multa papor,papor,venita multa,multa,driulmun Parcalabescu ,neterem boiust nemen nemen Postelnicy,un glont in cap ,cuinuk dain pistolu'n mina pasibilserbun dager mlaku daca nu impusca el trageastrica ,aslamuyino striga,ceausescy impuscat ministru apararii,asta tasla muinuz multa popor intrat CC. aCUM DUPA CE AU REUSIT SA-L IMPUSTE ,TREBUIA SCOS EROU SA PARA CA ERA IMPOTRIVA EXECUTARII ORDINELOR-si minciuna continua,si tetrul continua si boierii proletari sint la loc de frunte.In 22 dc.89 am fost la Stanculescu ,care a dat acordul favorabil ,dar la intoarcere nu am mai avut loc in TAB,pierdut pe drum

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 23:55

De la: luke, la data 2008-11-22 16:22:23Dar ILIESCU,GELU VOICAN VOICULESCU,BRATESCU cel care tipa ca din gura de sarpe ca televiziunea este atacata si au nevoie de carne de tun ca sa o apere,acum nu stiu televiziunea s-au lovitura de stat,astia cind vor fi condamnati,CHITAC,PETRE ROMAN?si multi altii,se stiu ei,aia care au furat valorile democratiei si libertatii,aia care se inghesuiau unul in altul in fata camerelor de vederi,iar noi prostii muream secerati pe strada ca sa poata ei sa declare ca a fost revolutie nu lovitura de stat,astia cind vor fi condamnati?Va raspund tot eu,la pastele cailor,nu uitati:PLEACA AI NOSTRI VIN AI NOSTRI NOI RAMANEM TOT CA PROSTII"

la TVR fara nici-un amestec intreaba ,era POPESCU Z IOAN,care fiind batut in 21 dec 89 la Universitate,reusise sa scape si adusese cu el casetele filmate la Universitate. Tatomir a luat casetele ,promitind ca le restituie dupa ce le copiaza sa le dea pe post.Vazind ca nu mai primeste inapoi casetele POPESCU Z IOAN la orele 14 a propus formarea FRONTULUI SALVARII NATIONALE (ceva cu totul diferit de ce a urmat) BRATES la indrumat la CICO DUMITRESCU sa se consulte daca poate da pe post chemarea catre tara si constituirea FRONTULUI SALVARII NATIONALE.Intre timp soseste Patriarhul,lumea sare sal rupa ca a fost partizan cu Ceausescu,POPESCU Z IOAN il ascunde in Studioul 2 ,iar cind se intoarce Cico Dumitrescu il opreste sa iasa pe post spunindui ca nu este nevoi USLA sa predat ARMATA ESTE CU NOI,nu are sens sa dai pe post formarea FSN. iN JURUL ORELOR 17 SOSESTE LA sTUDIOUL 4 d.NUL iliescu,caruia Cico preda propunerea lui POPESCU cu FSN.iNTRE TIMP citiva gealati incep sa-l apostrofeze pe Popescu ,cum ca ar fi securist,instigator etc.etc.Un tinar inalt blond cu parul cret impreuna cu CICO D. si alti 3 indivizi se adreseaza lui POPESCU ; in curtea TVR cineva a plasat un dispozitiv cu un montaj electronic,am inteles ca esti electronist,hai sa vedem despre ce este vorba.Ajunsi in curte la locul indicat era o baterie anodica de masina cu niste fire si o placa de telefon cu circuitul desfacut.Popescu inainteaza sa le arate ca nui nimic periculos se apleaca dar din blocul turn se trage o rafala automata care nimereste un militar in termen aflat la 1/2 ml de POPESCU,toti cad la pamint si se tirasc catre zidul cladirii,urmarile nu stiu daca mai prezinta interes....

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 20:49

DE CE VA MAI OBOSITI SA SCRIETI PE TOPICURILE ECESTUI SITE?
TOT CEEA CE NU LE COMVINE SI NU CORESPUNDE POLITICII LOR STERG.
INCLUSIV COMENTARIILE DE LA ARTICOLELE APARUTE PRIN ZIARE. ALEGETIVA UN ALT SITE SI SA MERGEM ACOLO. ASTIA CHIAR SUNT NESERIOSI DEABINELEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Sunt vinovati Chitac si Stanculescu de uciderea revolutionarilor din Timisoara?
Mergi la: