Info
x
Medicina- cum gasim gradinita sau scoala pentru un copil cu diabet? cum sunt tratati acesti copii?
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 12:55
Cum gasim gradinita sau scoala pentru un copil cu diabet? Cum sunt tratati acesti copii? Care este programul lor real de masa alternata cu invatamantul in Romania? Exista asemenea institutie in Bucuresti sau in alt oras din tara?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
remus_fedorca 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 21:44
singura solutie serioasa este supravegherea de catre parinte.nu poti astepta de la un medic de gradinita sa ia o decizie potrivita,pentru copilul tau.eu merg la gradi la ora 10 pt glicemie si gustare si tot am griji in ce priveste rezultatul de la prinz. nu cred ca as avea tupeu sa-l las de la 8 la 12 . ceva informatii poti afla de la centrul serban de la buzias, poate stiu ei ceva
|
|
Fosta membra 9am.ro 293 mesaje Membru din: 13/01/2009 |
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 20:49
DE CE VA MAI OBOSITI SA SCRIETI PE TOPICURILE ECESTUI SITE?
TOT CEEA CE NU LE COMVINE SI NU CORESPUNDE POLITICII LOR STERG. INCLUSIV COMENTARIILE DE LA ARTICOLELE APARUTE PRIN ZIARE. ALEGETIVA UN ALT SITE SI SA MERGEM ACOLO. ASTIA CHIAR SUNT NESERIOSI DEABINELEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
eduard87_2005 77 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 14:04
upload your muzic.upload funny pictures and meet new frends
got-you.org/ |
|
bistriceanud 2 mesaje Membru din: 17/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 15:08
Sunt mama a unei fete de 12 ani insulinodependent .Se pare ca nu exista asa ceva , ar fi si pacat ptr ca copii cu diabet sunt niste copii extrem de sensibili, destepti si linistiti deci ei se incadreaza in gradinita cu program normal.Pb e ca daca sunt la gradinita cu program prelungit exista posibilitatea sa nu mai sa se accepte acest lucru! Eu am intimpinat asemeneagreutati ! Deci ei se pot incadra in gardinita normale cu conditia sa fie avertizate educatoarele, in special cind sunt zile onomastice, ca acesti copii sa nu ia dulciuri si se pot aduce dulciuri speciale ptr ei . Dar in general este foarte bine ca acesti copii sa fie tratai ca niste copii normali p[tr ca EI SUNT COPII NORMALI , doar ca au aceasta lipsa a insulinei din corp sau mai bine zis diabetul inseamn ca corpul nu-si recunoaste propria insulina eliminata de propriul pancreas.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 22/03/2010 |
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 23:48
Eu sunt educatoare. Nu am avut niciodata vreun asemenea caz, dar nu vad niciun impediment pentru a primi copilul cu diabet in gradinita, in conditiile in care am un cadru medical in gradinita, parintele ma instruieste exact cu ceea ce ar trebui sa fac. Evident, ca toata lumea isi asuma niste riscuri, insa datoria gradinitei este aceea de a crea un mediu incluziv pentru toti copiii. Acestea nu ar trebui sa ramana doar niste cuvinte frumoase scrise in caietul managerului.
Am norocul sa lucrez intr-o gradinita care are personal de ingrijire suficient, astfel incat copilul sa fie si mai bine supravegheat. De aceea eu spun ca as indrazni. Altminteri, cu grupe de 30 de copii, cu o singura femeie de serviciu la 2 clase ( in cel mai bun caz) si cu un cadru medical in toata gradinita cu program prelungit...cu vreo 200 - 250 de copii...e foarte riscant. Gasiti,asadar, o gradinita care are resurse umane suficiente, cu personal care isi iubeste meseria ( ca banii nu vor putea nicodata inlocui vocatia) , personal care aseaza COPILUL in prim planul preocuparilor din unitatea prescolara. Sunt convinsa ca sunt multe gradinite de acest gen in toata tara. Mi-as dori ca societatea sa priveasca cu mai multa atentie meseria de educatoare, dar...stim ca e foarte ocupata. Va doresc sa aveti putere, speranta, probabil si noroc sa puteti depasi toate aceste neajunsuri! Raporteaza abuz de limbaj |