Info
x
Tzeapa a' la grawe
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 02:32
De la: Dianaid, la data 2010-01-20 02:20:45Am o prietena care lucreaza la safe invest si mi-a propus o asigurare de pensie. Mi-a zis clar ca abea dupa 3 ani contractul meu are valoare de rascumparare si ca abea dupa o treime din perioada asigurarii imi primesc banii integral. Eu am facut asigurarea pe 30 de ani deci dupa 10 ani de plata imi pot lua banii plus profit altfel se aplica penalizari. Acest lucru este scris in contract. Probabil ca daca nu imi era prietena omitea acest "amanunt" :P oricum " mami mi-a zis mereu sa nu semnez pana nu citesc tot" Nu spun ca este corect dar e clar VINA VOASTRA CA NU VA UITATI CE SEMNATI!E contract de asigurare de pensie, nu de depunere la banca. Dac vrei banii inapoi repede, depune-i la banca, Dar nu ai pensie din acea suma.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 02:54
De la: ddaniel1983, la data 2009-10-29 16:31:27In viata e bine sa inveti sa nu mai vorbesti cu "urechile care nu stiu sa asculte". desi, poate ar fi mai bine sa folosesc expresia :"cu urechile care nu stie sa asculte......:)) toaisu capitalist. Cind e vorba de oameni incapabili de munca, cum sint cei peste o virsta, nu e voie sa se puna in discutie, singura lor sursa de venit, pensia. O societate de orice natura ar fi, nu trebuie sa faca sa dispara banii de pensie. Astept cu incredere sa ti se intimple tie asta, ca sa pot iesi linistit la pensie. DECI REPET, PENSIILE NU TREBUIE SA FIE AFACERE, CI SA AIBA UN SUPORT PUTERNIC, FINANCIAR. Unul ca tine ar fi in stare sa lase milioane de batrini sa moara. Iar contractele de asigurari sint facute cu scop clar, atit ca beneficiu cit si ca obligatii fata de asigurat. Cu unii ca tine nu mai au oamenii incredere in asigurari. Am lucrat in asigurari si stiu ca e o problema f mare cu soc. gen pluta si neincrederea oamenilor in astfel de mentalitati ca a ta. Cind vor apare in masa pensionari privati, vor prinde incredere oamenii. "e CEL MAI NORMAL LUCRU DIN LUME, sa nu mai vezi nici un ioc din banii depusi , daca te trezesti sa opresti investiitia inainte de termen" - sa spui asta unui investitor cu influenta. Unui om normal iti permiti s-o spui. Trebuie sa-l faci pe acel investitor sa nu renunte, nu sa-l ameninti in halul asta. UE isi permite sa opreasca investitii care nu merg bine, la noi sau oriunde, iar tu ameninti un investitor in asigurari in halul asta. Deci esti un fel de tiran in faceri. Orice investitor are dreptul sa opreasca o investitie ce se dovedeste ca nu merge bine. Asigurarile trebuie sa faca dovada investitiilor ce se fac. Ceea ce stiu ca si fac. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
minerva_petcu 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 16:13
Cine ti-a spus tie ca o societate de asigurari, oricare ar fi ea, la rascumparare in primii ani iti da banii pe care i-ai depus tu? Mai intreaba si la societatea noua de care vorbeai, cea profitabila, sa vezi ce raspuns iti dau!
Daca ti s-ar fi intimplat un deces, urmasii tai luau doar banii pe care i-ai depus? ... Pai, vezi? Habar nu ai ce inseamna un program de asigurare de viata! Raporteaza abuz de limbaj |
|
rusu_verronica 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 13:15
Nu mai denigrati sistemul de asigurari si mai ales Compania Grawe....lucrez la o companie concurenta si am polita la Grawe ...cei care nu inteleg termenii din contract ma tem ca nu stiu nici sa citeasca ...invatati fratilor alfabetul si veti sti ce program aveti ,ce riscuri,avantaje si beneficii...Compania Sara Mercur este tot compania Grawe....a fost preluata ...luati contact cu cei de acolo si va ve-ti rezolva polita conform a ceea ce este prevazut in contract dar,...dupa trei ani ...nu castigati nimic daca va retrageti ..ati fost informata gresit ...brokerii de asigurari fac de obicei aceasta greseala ...incercati la "consultantii
" ' din complanie ...nu la "agenti"...felicitari celor ce au curaj sa isi asigure "riscul de a supravitui "! |
|
Celina 180 mesaje Membru din: 7/09/2009 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 19:32
Nu este teapa!! Eu am din 2002 , asigurare la Grawe, eu si fam toata,4 persoane, am lucrat si eu putin apoi m-am lasat ca am avut niste probleme. Stiu ca; cineva i si facuse inainte cu o luna si a murit, a primit dsotia dupa cei ,,200lei investiti, 3500lei, daca i lasa acolo sa se capitalizeze, nu mai trebuia sa plateasca rata si la terminarea duratei, lua ceva banuti! Asa ca, daca nu stiti, nu vorbiti!
Raporteaza abuz de limbaj
-
|
|
mario777 1 mesaj Membru din: 19/02/2010 |
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 13:18
Grawe este o mare abureala si nu poate sa ma contrazica nimeni chiar daca uni consilieri de pe aici ai Grawe incearca sa ne prezinte cat de legala e toata treaba
Ganditi-va cum ati ajuns la Grawe, presupun ca in aceleasi mod cum ati cunoscut si acel joc Delfin sau cum ii zicea O firma serioasa de asigurari are un sediu, agentii in toata tara si persoane bine instruite pe cand Grawe incearca sa atraga persoane asa zisi consilieri (carora le promite excursii gratis) printr-un joc de tip piramidal ca sa incheie asigurari la prieteni, rude etc.Eu personal nu asi risca sa-mi depun banii la o astfel de organizatie care nu stii daca maine v-a mai exista plus de asta daca va uitati la asa numitele ag de brokeraj de pe site grawe o sa vedeti ca toate propun cam acelasi "produs", Grawe. cel mai important motiv pt care sa nu va bagati banii la o astfel de firma fantoma este acela ca NU ESTE SIGUR! mai bine alegati o firma de asigurari serioasa de pe piata nu una de care nu a auzit nimeni si care isi atrage clientii in modul acesta.
|
|
Sandel 271 mesaje Membru din: 14/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 16:06
De la: mario777, la data 2010-02-19 13:18:08Grawe este o mare abureala si nu poate sa ma contrazica nimeni chiar daca uni consilieri de pe aici ai Grawe incearca sa ne prezinte cat de legala e toata treaba d-aia e de 180 de ani nu? ca e fantoma?
Raporteaza abuz de limbaj
Regret ca traiesc in Romania
|
|
9am182350 1 mesaj Membru din: 26/02/2010 |
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 23:28
As dori si eu sa stiu daca mai exista Grawe ori nu?Brokerul ,prin care mi-am facut asigurarea, demult a disparut din sistem,iar eu de saptamani bune incerc degeaba sa iau legatura cu oarescine de la firma.Daca m-ar putea ajuta cineva cu un nr de tel la care sa se si raspunda,as fi recunoscatoare.De cand mi-am facut asigurarea{4 ani}primesc anual acea instiintare de plata si atat.Nu mi se pare normal ca un client sa nu poata beneficia de informatii la nevoie,sa nu mai vorbim de o intamplare nefericita si sa trebuiasca a se folosi asigurarea.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
9am185149 1 mesaj Membru din: 1/04/2010 |
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 15:15
Noi tocmai am terminat un contract cu Grawe. Asta inseamna ca am platit, mai bine de 10 ani, toate, toate ratele, toate la timp. Ei, bine, banii pe care trebuie sa-i primim nu sunt nici de departe ce ne-am fi asteptat. Si am avut contract de "corectare cu inflatia", ratele au crescut in fiecare an. Dar suma finala nu are NICI DE DEPARTE puterea de cumparare a sumei promise initial.
In plus, cei de la Grawe fac tot felul de fite, ne amana cu plata. Nici nu am putut vorbi cu nimeni din conducerea firmei, mi s-a spus ca "toti sunt in sedinta". Consider cu toata sinceritatea ca sunt o firma de doi bani si eu una nu as mai face in vecii vecilor un contract cu ei. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 20:52
De la: 9am185149, la data 2010-04-01 15:15:40Noi tocmai am terminat un contract cu Grawe. Asta inseamna ca am platit, mai bine de 10 ani, toate, toate ratele, toate la timp. Ei, bine, banii pe care trebuie sa-i primim nu sunt nici de departe ce ne-am fi asteptat. Si am avut contract de "corectare cu inflatia", ratele au crescut in fiecare an. Dar suma finala nu are NICI DE DEPARTE puterea de cumparare a sumei promise initial. D-stră stiti că GRAWE a început să funcționeze în Romania din oct 2000 ? Cand a-ti facut contractul si pe cati ani daca spuneti ca-l aveti de peste 10 ani ? Cine v-a comunicat suma finala daca nu a-ti terminat nici macar contractul deoarece acesta nu se face sub 10 ani ? Ce fel de contract a-ti facut ? Pentru ca exista mai multe feluri de produse de asigurare, a-ti facut un SAFE LIFE cumva ? Vedeti ca nu este bine sa presupuneti ca toti participantii la aceste discutii de pe FORUM chiar nu cunosc nimic despre aceste produse si pot inghiti orice galusca. Nu v-a convenit, nu mai platiti, asteptati cativa ani, cu cat mai multi cu atat mai bine, si atunci cereti bani. Dupa 10 ani puteti cere 60% din ceea ce a-ti platit (daca este vorba de SAFE LIFE) si contractul continua pana la final cu restul depunerilor sau restul sumelor, daca nu veti mai plati. Aici chiar daca nu veti mai plati, ceea ce nu va recomand, nu veti pierde banii niciodata deoarece coeficientul de risc este inferior ratei de capitalizare. Exista alte programe la alte societati în care lucrurile nu stau asa, dar nu le confundati. Candva, la batranete veti intelege, dar poate va fi prea tarziu. Eu, de exemplu, fiind in varsta platesc dublu decat fata mea si voi avea la sfarsitul contractului mai putin de circa 5 ori decat ea. Ce este asa greu de inteles ? De ce nu vrem mai intai sa ne informam si apoi sa scriem ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
amarilis 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Caracal |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 14:19
cei care sunteti agenti sau brookeri la safe invest , sunteti multumiti ? ce puteti sa-mi spuneti de aceasta firma ?ce parere aveti ? multumesc celor care au bunavointa sa raspunda .
|
nicuvasile2008 187 mesaje Membru din: 20/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 23:34
m-ar tenta o asugurare...inca studiez oferta..voaim la GRAWE dar acum nu stiu...
|
my_blue 2 mesaje Membru din: 20/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 23:28
Pentru Amarilis
Sunt broker la Safe Invest din aprilie si sunt foarte multumit. Produsul Safe Life si toate celelalte asigurari/pensii acopera tot spectrul, sunt flexibile, usor de inteles. Firma Grawe, prin care isi vand produsele este o firma care se ocupa de aproape 200 de ani de asigurari si care nu arunca banii clientilor pe sedii luxoase, reclame tv, etc. Am citit cu atentie majoritatea postarilor de aici si e clar ca multora nu li s-a explicat bine ce inseamna o pensie privata, sau nu au fost atenti. Daca vrei sa castigati bani din asigurari trebuie sa muncesti mult, sa explici clar oamenilor despre ce e vorba, sa te faci inteles, sa crezi in sistemul acesta. Probabil ca ati fost contactat de cineva sa deveniti broker. Daca nu v-ati hotarat inca va fac si eu aceasta oferta, mai ales ca sunt din zona (Corabia). Daca vreti mai multe detalii ma puteti contacta la 0764 420 816 sau mariuspele@gmail.com si va stau la dispozitie cu mare placere cu informatii. Raporteaza abuz de limbaj |
|
my_blue 2 mesaje Membru din: 20/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 23:35
De la: nicuvasile2008, la data 2010-04-20 23:34:54m-ar tenta o asugurare...inca studiez oferta..voaim la GRAWE dar acum nu stiu... Va salut! Daca nu v-ati hotarat inca, va pot oferi informatiile dorite legate de o asigurare Grawe la 0764 420 816 sau mariuspepe@gmail.com ; va voi explica in detaliu toate avantajele oferite de aceasta firma si va promit ca nu sunt genul care bate campii de dragul comisionului. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am208067 1 mesaj Membru din: 7/07/2010 |
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 22:29
ryoo2017 esti un retardat mintal.Creerul tau nu poate asimila nici macar un simplu text din abecedar. Cotizatia minima este de 5 anisori, iar termenul de 3 ani pe care-l proliferezi, in necunostinta de cauza, este inexistent.
Mai tango cu criticile. Iti recomand un consult de specialitate la psihiatru. Haide PA prostane |
|
9am244166 1 mesaj Membru din: 8/12/2010 |
Postat pe: 8 Decembrie 2010, ora 19:14
FETITA SAU BAIATULE AI CUMPARAT DE LA SAFE INVEST NU DE LA GRAWE MA RETARDULE ,GRAWE NU ARE UN ASTFEL DE PROGRAM SI MAI INTRA SI TU PE NET CA S-A INVENTAT CALCULATORUL
|
|
9am246968 4 mesaje Membru din: 18/04/2011 |
Postat pe: 18 Aprilie 2011, ora 14:06
Am avut si eu 3 asigurari de viata la GRAWE si acum am mai ramas cu doua.Una am folosito,dar ce vreau eu acum sa va spun este patzanie traita de mine.Ca sa intru an posesia unei amarate de asigurari,caci nu am putut sa fac una mai mareptr.parintele meu an primul rand era prea an varsta si-n al doilea rand nu am putut sa fac asigurare ptr o suma mai mare ptr ca mai aveam doua asigurari an spate.Deci cand a trebuit sa cer banii de la asigurare ,am dat zeci de delefoane la Bucuresti ca sa vad cum pot intra an posesia banilor si nu va spun ca tot timpul mi se spunea altaceva, nu mai spun ca doamna directoare din telefoanele care le-am dat nu a binevoit sa vorbeasca cu mine 2 minute,tot timpul era ocupata, ca ma saturasem sa mi se spuna de fiecare data cate altceva.Dar cei de la ,,tttoooaate''asigurarile uita ca eau prime si merg an excursii si traiesc pe spinarea noastra!!!Si doamna directoare sa nu se mai creada vreo regina sa stea de vorba si cu asiguratii ,caci nui cad galoanele!!!Si an sfarsit pana nu m-a ajutat o cunostinta sa sune ea unde stie si sa le explice ce si cum nu am rezolvat usor problema banilor.Aici alta problema,stati sa vedeti,nu puteam sa iau banii ca nu aveam cont an banca sau nu stiu ce la posta,dute si deschide cont samd.Am primit banii dupa o luna de zile si aia nu antregi.Aici alta poveste,a murit batranu si am sunat la Bucuresti si mi sa spus sa nu mai platesc ,,rata''ce urma ca intra polita an vigoare,dar nu mi sa spus ca nu voi primi suma antreaga care era specificata pe polita.Ptr.acea rata care ami convenea sa o platesc atunci mi-au diminuat suma asa am anteles eu ulterior.Deci si bani diminuati din asigurare si bani dati pe telefoane si nervi si timp pierdut ,unde nu mai pui ca eram atunci si cu decesul an familie, deci undei atunci ajutorul care ti lai propus sal faci cu o firma de asigurare.Daca nu te ajuta atunci la ananghie mai tarziu degeaba.
|
Postat pe: 18 Aprilie 2011, ora 14:28
VREAU EU SA O ANTREB PE DOAMNA DIRECTOARE ACUM AN VREME DE CRIZA SAU LA EI NU ESTE CRIZA,CE PROGRAM DE PAUZA ESTE ASTA CA NU RASPUNDE NIMENI ANTRE ORELE 12SI 14 .EU AM SUNAT TOCMAI DIN SPANIA CA SA-MI SPUNA LA TEL. VERZI SI USCATE CINEVA DAR NU AI CU CINE.MAI MULT DEATAT AM ANCERCAT PE ADRESA DE EMAIL A LOR DE LA GRAWE SA TRIMIT UN MESAJ,DAR NUL POT TRIMITE CA CICA TREBUIE COMPLETATE TOATE CASUTELE MARCATE CU STELUTA SI EU LE-AM COMPLECTAT PE TOATE ,DAR NIMIC.NOROC CU ACEST SAIT CARE L-AM GASIT DIN GRESEALA SI SPER SA MI SE RASPUNDA PE ACEASTA CALE.MI S-A PROMIS CA O SA MI SE COMUNICE TOATE DATELE MELE PERS.DE LA ASIGURARE SI SE VOR ACTUALIZA ELECTRONIC DAR DEGEABA ,CRED CA SANT APROAPE DOUA LUNI DE ZILE DE CAND LE-AM COMUNICAT ADRESA DE EMAIL SI NIMIC.FIRMA SERIOASA SANTETI VOI.AAAAAAAAAA SI SA VA MAI RELATEZ UN TUPEU A CELOR DE LA GRAWE VIZAVI DE CE VAM RELATAT AN MESAJUL ANTERIOR;DUPA CE CA AM DAT ZECI DE TEL. SI MAU PURTAT PE DRUMURI SI MI-AU REZOLVAT PROBLEMA DUPA O LUNA DE ZILE , AU AVUT TUPEU SA MA SUNE SA MA ANTREBE DACA NU VREAU SA FAC LA EI ASIGURARE PTR. LOCUINTA!EU ZIC SA VA FIE RUSINE!SI ANCA CEVA AM UN PIC DE VECHIME LA EI,CE-AR ZICE EI DACA EU AM SA GASESC O FIRMA CARE SA-MI PREEA ASIGURAREA DE VIATA DE LA EI??????????NU UITATI CA ANCA ASTEPT MESAJ DE LA VOI CEI DE LA GRAWE SI EU AN LOCUL VOSTRU MI-AS PUNE UN SEMN DE ANTRBARE,SAU VA DOARE UNDEVA???????
|
Postat pe: 18 Aprilie 2011, ora 14:59
Da ma stii tu mai bn sa scrii, nu asta era idea cu scrisu ci problemele care le aveti si nu vreti sa le recunoasteti.
|
Postat pe: 19 Aprilie 2011, ora 16:34
De la: 9am246968, la data 2011-04-18 14:59:37Da ma stii tu mai bn sa scrii, nu asta era idea cu scrisu ci problemele care le aveti si nu vreti sa le recunoasteti.ASTEPT UN RASPUNS URGENT DE LA GRAWE SAU UN MESAJ.Dar cred ca voi astepta mult si bine ca si pana acum,sau santeti toti an sedinte si an pauze de vreo 2 ore? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Thatha 2 mesaje Membru din: 26/05/2011 |
Postat pe: 26 Mai 2011, ora 20:08
cu toata stima, dar cum va puteti ocupa de ei ca investie daca nu-i "dati pe mana nimanui"??? Exagerati si nu e bine!
|
Thatha 2 mesaje Membru din: 26/05/2011 |
Postat pe: 26 Mai 2011, ora 20:12
buna ziua... eu cred ca dumneavoastra trebuie sa cititi mai bine produsele ca sa stiti ce vb - eu am contract la ei - mi s-a explicat clar si sunt ok - va mirati cand vedeti germani care calatoresc cu rulotele prin tara noastra intrebandu-va de unde au??? raspunsul este simplu - nu sunt egoisti si sunt open mind ;)
|
ryoo2017 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Mai 2011, ora 18:27
De la: 9am208067, la data 2010-07-07 22:29:51 ryoo2017 esti un retardat mintal.Creerul tau nu poate asimila nici macar un simplu text din abecedar. Cotizatia minima este de 5 anisori, iar termenul de 3 ani pe care-l proliferezi, in necunostinta de cauza, este inexistent. atata educatie ai...? asa vorbesti tu cu o doamna??? solutia ta e sa jignesti?? ai idee ce vorbesti macar? cand lucram eu acolo era vorba de cei 3 ani...inca am documentele de pe care am invatat atunci. poate s-a mai schimbat de atunci...nu contest asta insa marlania de care dai dovada...
|
|
Postat pe: 28 Mai 2011, ora 05:17
Atunci cind s-au girat prin asigurari de viata, contractele de case, nu stiu de ce s-a sistat?
Ar fi fost o solutie ptr impulsionarea constructiei de case. Sau alte forme de asigurari. Acum se lincezeste si in domeniul imobiliar si cu asigurarile. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am248819 1 mesaj Membru din: 31/08/2011 |
Postat pe: 31 August 2011, ora 13:29
poate ar fi trebuit sa deschid un nou subiect insa sper ca poate cineva cunoaste raspunsul.Am asigurare grawe din 2004 si as fi vrut sa pot vedea online situatia contractului meu si sa pot si plati mai usor .Eu sunt plecata din tara si in fiecare an trebuie sa mearga si sa plateasca altcineva polita mea.Am intrat pe site si nu am vazut nici o posibilitate sa ma pot inscrie pentru a vedea situatia.Multumesc
|
|
9am_861 1 mesaj Membru din: 8/10/2012 |
Postat pe: 8 Octombrie 2012, ora 12:57
Alina
Message flagged Monday, October 8, 2012 12:25 PM buna ziua in legatura cu o asigurare de viata la firma dvs .tatal meu si mama me platesc cate 10 milioane de persoana pe an ,platesc din 1994 au 8 ani de cand platesc .tatal meu a fost operat de o tumoare la stomac acum 4 luni atunci au depistat-o am cheltuit foarte multi bani prin spitale ca el nu este asigurat la stat si acum o saptamana si-a rupt piciorul din sold a cazut si a facut operatie la picior i s-a pus o placa vreau sa ma ajutati daca se poate face ceva cu asigurare dvs nu stiu de la cine pot primi o informatie va rog sa ma ajutati Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_889 1 mesaj Membru din: 14/10/2012 Oras: Galati |
Postat pe: 14 Octombrie 2012, ora 14:32
am facut o asigurare la grawe ptr studiile copilului . tre sa platesc vreo 18 ani . vine polita odata la 6 luni si ma c-am incolteste . daca ar fi lunar cred ca mi-ar fi mai usor . am avut multe dubii pana sa semnez asigurarea , ptr ca informatiile veneau c-am fentate si am aflat chestiuni esentiale abia cand eram cu pixul in mana sa semnez . din contractul citit pe fuga abia daca intelegeam ceva . cei care fac asigurarile iti spun in prima faza doar lucrurile '' faine '' , abia in ultima instanta sau dupace semnezi afli detalii esentiale . cert este ca pana la aceasta asigurare nu aveam cultura unei asigurari . cei ce fac asigurari devin suspect de calzi si familiari cand e vorba sa faci asigurari ( si pe cea de la casa , da masina ..... dar mai ai prietenii ..... la locul de munca colegii .... etc ) . cert este ca in romania nu avem cultura asigurarilor .
totusi cand platesti o asigurare o faci pentru atunci cand iti va fi mai rau sau in cazul meu ptr studiile copilului . cand termini de platit , t banii nu vin intr-o zi cum ne asteptam . birocratia e peste tot . totusi step by step intri in posesia banilor . trebuie sa privesti in viitor cu strategie si obiective clare . am citit pe forum ca murise asiguratul si in cele cateva zile pana la inmormantare voia banii . nu se face asa . lucrez la o companie tip back-office pentru telefonie . am inteles cum toate documentele trebuiesc mai intai inregistrate , prelucrate , trecute prin contabilitate , apoi se ajunge la o finalitate . inainte sa semnati o asigurare cititi bine . in plus invatati sa traiti cu perpectiva . Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1791 1 mesaj Membru din: 19/03/2013 |
Postat pe: 19 Martie 2013, ora 11:51
monica esti un om prost imformat si mie mila de Romanii care cred in cuvintele tale eu sunt din R>Moldova si am educatie financiara mai bogata ca a voastra.daca decedai in primii anii compania dadea familiei tale suma asigurata de 30 milioane.dar asa tu nu ai respectat conditiile contractului,eu in locul lor nimic nu iti dadeam .daca tu nu esti capabila sa ti calculezi investitia.trebuia sa continui cu Grawe si paralel sa mai iai o polita.> DESTEAPTATE ROMANE
|
9am_2460 1 mesaj Membru din: 18/08/2013 |
Postat pe: 18 August 2013, ora 12:14
buna,
unchiul meu a avut pachetul Safe Live la Grawe ROmania. Dupa vreo 6-7 ani de plata a politei acesta a decedat prin infarct miocardic. Familia a primit doar 1/3 din banii pe care i-a depus si 0 lei rezerva. Este normal asa ceva? Omul a decedat si familia nu a primit nici macar toti banii depusi! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Grawe_Romania_Asigurare 1 mesaj Membru din: 10/03/2015 |
Postat pe: 10 Martie 2015, ora 15:47
Buna ziua,
Va multumim pentru interesul acordat produselor de asigurare Grawe. Informam pe toti cei interesati ca date noastre de contact , atat pentru sediul central, cat si pentru agentiile teritoriale pot fi gasite pe site-ul nostru www.grawe.ro Accesand formularele Contractul tau, Actualizare date client sau Vreau detalii pe care le gasiti aici: www.grawe.ro/servicii/contact, puteti afla direct de la sursa si in cel mai scurt timp toate informatiile de care aveti nevoie in calitate de client sau potential client. De asemenea, va stam la dispozitie la tel.: 021- 312 60 03, fax: 021 -312.50.44 si e-mail office@grawe.ro Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Ganditi-va cum ati ajuns la Grawe, presupun ca in aceleasi mod cum ati cunoscut si acel joc Delfin sau cum ii zicea
O firma serioasa de asigurari are un sediu, agentii in toata tara si persoane bine instruite pe cand Grawe incearca sa atraga persoane asa zisi consilieri (carora le promite excursii gratis)
mai bine alegati o firma de asigurari serioasa de pe piata nu una de care nu a auzit nimeni si care isi atrage clientii in modul acesta.
As dori si eu sa stiu daca mai exista Grawe ori nu?Brokerul ,prin care mi-am facut asigurarea, demult a disparut din sistem,iar eu de saptamani bune incerc degeaba sa iau legatura cu oarescine de la firma.Daca m-ar putea ajuta cineva cu un nr de tel la care sa se si raspunda,as fi recunoscatoare.De cand mi-am facut asigurarea{4 ani}primesc anual acea instiintare de plata si atat.Nu mi se pare normal ca un client sa nu poata beneficia de informatii la nevoie,sa nu mai vorbim de o intamplare nefericita si sa trebuiasca a se folosi asigurarea.