Info
x
Dece primarii pd si pd-l din ilfov nu fac nimic in judet?
|
Mondial 8 mesaje Membru din: 14/10/2008 Oras: Buzau |
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 00:28
trecind pe DN1 in zona SAFTICA am dorit sa intru in localitatea Saftica dar linia continua ,bidoanele de plastic de pe centrul soselei nu mau lasat. Am realizat ca locuitorii din SAFTICA nu au drum de acces dinspre DN1 catre localitatea SAFTICA deci catre casa. Si unde mai pui ca la SAFTICA este un primar din partea PD ului. In ce tara traim domnule presedinte Basescu ? Dece nu veniti intr-o vizita in zona?Domnule Tariceanu ce face Directia pentru drumuri ,poduri si sosele ?care-i ministrul uns cu aceasta responsabilitate ca salariul se plateste?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
iulidan2 156 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 15:51
asa pare la prima vedere, daca ai avea acces la conturile din banci, ai vede ca ei fac si fac bine, atat ei, cat si rudele lor, prietenii, colegii de scoala sau de la fostele locuri de munca.
|
|
Fosta membra 9am.ro 394 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 16:36
mondial citeste presa de azi,nu sunt chestii inventate, sunt date de pe monitorul principal al executivului la care au aces reporterii, guvernul pnl favorizeaza primariile pnl, psd si udmr ;) pdl care desi are un numar de primari mai mare decat pnl primeste jumatate din suma care o pprimesc primariile pnl.. adevarul doare
|
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 20:22
NU ESTE ADEVARAT TOTI PRIMARII AU PRIMIT LA FEL FONDURI! Problema este ca primarii PDL nu fac proiecte in folosul comunitatilor unde au fost alesi ,se ocupa numai de interesul personal si al rudelor.Minune asta seara am trecut pe la SAFTICA si am vazut ca primarul a dat ordin sa se imprastie pietris pe drumul plin de gropi.Critica este sanatoasa dar si sperioasa ,ciolanul se roade dar mai faceti si voi ceva de ochii alegatorilor.In schimb BOC si STOLOJAN au facuto de oaie prin discursul lor de astazi 27 oct.2008 ,AU PROVOCAT SCADEREA RETINGULUI DE TARA PENTRU ROMANIA DIN ORDINUL LUI BASESCU,VOR DESTABILIZAREA ECONOMIEI SI PRODUCEREA INFLATIEI VERTIGINOASE CU SCOPUL DE A LOVI IN GUVERN SI A PRELUA CIOLANUL
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
LYLYKAE 309 mesaje Membru din: 11/08/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 16:30
ba nui adevarat la SAFTICA este primar de la PDL si sa vedeti ca acum cu prilejul alegerilor parlamentare ,va aduce pietris pe strazile din SAFTICA si va face si drum de intrare din DN1,altfel primeste sanctiune de la PD-L si de la Basescu
http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
|
|
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 00:12
dracusor !foloseste si tu hirtia igenica nu mai da pe la gura dupa ce pui mina la fund am precizat ca am trecut pe la SAFTICA si dupa ce a fost scris despre primarii PDL acolo la SAFTICA singurul primar PDL din judetul ILFOV a inceput sa imprastie pietris pe drumul plin de gropi.Nesimtirea totala este la cei de la Directia Nationala de drumuri si autostrazi,care nu creiaza la SAFTICA drum de acces auto dinspre si inspre DN1 Poate ca esti tu in stare sa-i anunti ca tot te bagi ca musca in valea caprei Am vazut in topul miliardarilor ca iubitul tau este in top.Traian Basescu cu numai 2,5 miliarde de euro avere,cica de la CASUNEANU CARE INCASEAZA BANII DAR NU FACE SOSELE ,asta era motivul cu imbalmajeala majorarii salariilor la profesori sa provoace haos in economia nationala ,sa nu se mai vada hotiile Oameni culti profesorii au inteles situatia si din aprilie au de cistigat real nu bani inflationisti cum dorea Baselu
|
|
minerul 50 mesaje Membru din: 22/10/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 07:59
corect PDL-listi sint oameni practici; folosesc fondurile pentru vilute personale cu descarcare in gestiune pe edificii ,sedii de primarii etc. Cine verifica?? se trece la arhiva,furt legal cu acte
|
|
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 14:03
Ddaa ce draku te tot legi de pdl? psd si pnl care primesc dublu ce fac cu banii aia? pe ei de ce nui ataci ??
nu cumva fiindca faci propaganda? pentru care din cele doua lucrezi? poti sa-mi trimiti mesaj, promit ca nu spun
|
|
|
|
|
istoria 57 mesaje Membru din: 19/10/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 15:18
nu mai lucrez pentru nimeni,am luat plasa cu Basescu cind era ministru la transporturi,ma pacalit Cosma si Talpes cind nea imprastiat prin Bucuresti sa-i mascam pe politistii mineri si pe cei de la transporturi si uzinele Republica care ciomageau oamenii pe strada,totul s-a spart in capul nostru ,ducetiva dracului cu toti de excrociAm sa vin sa lucrez la rugul din Piata Revolutiei sa va ardem pe toti
|
|
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 06:36
serios lascivo? te-au pacalit basescu , cosma si talpes? pai hotaraste-te draga o data ce identitate ai ca asta trebuia sa o spui de pe user-ul cu numele "mineru" ai gresit userii draga
|
|
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 12:09
faptul ca mai multe persoane au parere proasta despre adunatura de expirati de la PD-L DENOTA CA LA ALEGERILE PARLAMENTARE ,VOR FI ZERO VOTURI pentru candidatii PD-L TOATA ADUNATURA DE LA pd-l VOR MERGE SA CANDIDEZE LA bALAMUCUL prm
|
|
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 22:28
lascivo daca prin mai multe persoane te referi la tine ok
|
|
fulgerul1989 133 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 03:43
descoperind acest sait ,plin de certuri si discutii paralele,pot mentiona ca primarii din Ilfov au mai facut cite ceva dar in special orice primar ,provenind de la un partid sau altul,in primul rind cind ajunge in functie ,rezolva problemele lui personale,ale apropiatilor si pe urma fie in scop propagandistic,fie determinati de legislatie mai fac si cite ceva pentru comunitatea care ia votat realizarile din perioada mandatului ,depind si de cetateni,care trebuiesc sa -l atentioneze pe primar si sa-i arate neregulile din localitatea in care a fost votat si pentru care primarul a promis in campanie ca le rezolva
|
|
stefanludwig58 29 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 11:55
de vaca...toti primarii din Romania sunt la fel si apartin aceluiasi partid dintotdeauna - partidul \"sefilor\" a celor care se afla tot timpul la conducere sunt legati unul de altul prin furt si minciuna , tot ce fac fac pentru a le fi lor bine si acolitilor lor iar la 4 ani se schimba intre ei. majoritatea romanilor sunt inplicati in acest fenomen bolnav si malefic in care au intrat facand repetate compromisuri la cinste si corectitudine. da suntem un popor bovnav si degenerat.
|
|
Fosta membra 9am.ro 35 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 20:20
TOCMAI DE ACEIA TREBUIESC LUATI IN SCURT LA INTREBARI PRIMARII ,CARE SINT DE FAPT SERVITORII CETATENILOR CARE IAU VOTAT. DACA O SA MERGETI CU CACIULA 'N MINA SI CAPUL PLECAT LA SERVITORII VOSTRI VE-TI CULEGE PRAFUL DE PE TOBA VOI PLATITI PRIMARII DIN TAXE SI IMPOZITE ,TOT VOI TREBUIE SA-I TRAGETI LA RASPUNDERE
REVOLUÞIONARA RANIT
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 19:30
Va invit sa vizitati judetul venind din Militari.Treci canalul, faci prima la stanga si apoi, prima la dreapta.Gropi,NOROI,samd,samd.Canalizare? Asfalt? Civilizatie? Primari !!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 293 mesaje Membru din: 13/01/2009 |
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 17:49
DE CE VA MAI OBOSITI SA SCRIETI PE TOPICURILE ECESTUI SITE?
TOT CEEA CE NU LE COMVINE SI NU CORESPUNDE POLITICII LOR STERG. INCLUSIV COMENTARIILE DE LA ARTICOLELE APARUTE PRIN ZIARE. ALEGETIVA UN ALT SITE SI SA MERGEM ACOLO. ASTIA CHIAR SUNT NESERIOSI DEABINELEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Fosta membra 9am.ro 293 mesaje Membru din: 13/01/2009 |
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 17:50
DE CE VA MAI OBOSITI SA SCRIETI PE TOPICURILE ECESTUI SITE?
TOT CEEA CE NU LE COMVINE SI NU CORESPUNDE POLITICII LOR STERG. INCLUSIV COMENTARIILE DE LA ARTICOLELE APARUTE PRIN ZIARE. ALEGETIVA UN ALT SITE SI SA MERGEM ACOLO. ASTIA CHIAR SUNT NESERIOSI DEABINELEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Fosta membra 9am.ro 84 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 22:21
|
|
Fosta membra 9am.ro 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 16:21
pai daca i-ati votat, d-aia nu fac nimic, nu v-ati uitat la fetele lor?n-ati ascultat discursrile lor?
|
|
9am038460 17 mesaje Membru din: 26/04/2009 |
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 18:48
De la: fulgerul1989, la data 2008-11-01 03:43:04 |
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 12:02
De ili Stoica:
Prin FNI,Sovinvest si Gelsor,Vantu.patronul Realitatea TV si a ziarelor Gardianul si Cotidianul,a furat 8.000 de miliarde lei de la peste 300.000 de ramani.Multi dintre acestia au ramas pe drumuri.In locul lui Vantu a fost arestata Ioana Maria Vlas,pentru ca omul lui Vantu,Popa Nicolae,nu era de gasit,fugind din tara. In septembrie 2006,procurorii l-au acuzat intr-un dosar pe Dinu Patriciu de spalare de bani,delapidarea sumei de 85 milioane de dolari,manipularea pieti de capital,constituirea unui grup infractional organizat. Acuzatiile il impiedica pe Patriciu sa intervina la procurorul general si la ministrul justitiei pentru musamalizarea dosarului.Singurul care i-a promis ca-l scapa de puscarie este Mircea Geoana. Pe vremea cand era ambasador,domnul Mircea Geoana platea chirie lunara de 130.000.dolari,din banii cui? Klaus Johannis a fost acuzat de trafic international de copii:www.curentul.ro,de mari afaceri din banii publici ai primariei Sibiului si de unde pana unde acest om care nu este roman la origine viitor premier,oare noi nu mai avem oameni romani capabili? Cumnatul lui Geoana castiga 900 de milioane lei salariul lunar ca director la Eximbank,soacra lui Geoana are mai multe case decat Adrian Nastase,Doamna Costea are un dosar de mare revolutionar falsificat,Dan Voiculescu a spalat bani cu Loteria Romana,trimis in judecata in aprilie 2007,decembrie 2008. Ce vreti sa mai stiti de sustinatorii PSD?Cum au reusit acesti mari si minunati oameni sa stranga averi de sute de milioane de euro si chiar miliarde,in numai 20 de ani de la revolutie?de unde provin sursele lor de venit? Toata lumea stie cum se castigau si inca se mai castiga contractele de achizitii publice,de strazi,autostrazi,care valoreaza sute de milioane de euro,iar spaga este de cel putin 10%,cine au abtinut aceste contracte?,de unde sunt alocati aceste uriase sume de bani?,de la noi din bugetul public nu? Poate explica cineva?JOS PSD,JOS MAFIA DIN PSD,nu are rost sa vorbim cine este PSD. |
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 13:10
De la: click_cont, la data 2009-12-05 12:02:32De ili Stoica:Scapati Romania de BASESCU, VOTATI GIOANA PRESEDINTE |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 17:14
PENTRUCA NU SIAUM PROPUS NIMIC SA FACA PENTRU ALTIICI DOAR PENTRU PROPRIUL INTERES ....SI EU8 AS FACE LA FEL IN LOCUL LOR
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 20:01
Am Atras odata atentia forumistilor spunandu-le ca de pe acest forum un nemernic oarecare, (pe atunci nu stiam cine) pe timpul campaniei electorale mi-a virusat calculatorul si mi-a schimbat continutul postarilor de pe forum. Va mai atrag odata atentia deoarece acum stiu cine este. Daca va pasa macar putin de ceea ce se intampla cu postarile voastre si cu dreptul la replica si la dezvaluirea propriilor opinii fara sa va cenzureze si fara sa va intoxice nimeni cu nerozii manipulatoare atunci va rog sa luati atitudine. Am dovada in postarile din aceasta seara ape care le citez mai jos.
Pentru a va pune pe toti in tema cu numele acestui nemernic va dezvalui numele sau de forumist: DORINEL Cei ce doresc sa scape de el si de neroziile lui o pot face ignorandu-l si ne mai raspunzandu-i la postari. Va multumesc! De la: click_cont, la data 2010-01-09 19:16:34 De la: Dorinel, la data 2010-01-09 19:13:06 De la: click_cont, la data 2010-01-09 19:09:03Admin, de ce ma cenzurezi?????????? ... nici macar nu am injurat Pentru ca admin-ul sunt eu ..... Ti-ai luat calmantele ? L-ai mai pupat pe Base pe frunte la trezire dupa somnul de frumusete ? Aha badarane, tu esti ala cu "virusurile''??? M-am prins ... na , stai tu numai... Stau ... Vezi ca mai unele la protap .... si sa vezi ce dinti au, musca tot ce prind in cale .... |
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 20:01
Am Atras odata atentia forumistilor spunandu-le ca de pe acest forum un nemernic oarecare, (pe atunci nu stiam cine) pe timpul campaniei electorale mi-a virusat calculatorul si mi-a schimbat continutul postarilor de pe forum. Va mai atrag odata atentia deoarece acum stiu cine este. Daca va pasa macar putin de ceea ce se intampla cu postarile voastre si cu dreptul la replica si la dezvaluirea propriilor opinii fara sa va cenzureze si fara sa va intoxice nimeni cu nerozii manipulatoare atunci va rog sa luati atitudine. Am dovada in postarile din aceasta seara ape care le citez mai jos.
Pentru a va pune pe toti in tema cu numele acestui nemernic va dezvalui numele sau de forumist: DORINEL Cei ce doresc sa scape de el si de neroziile lui o pot face ignorandu-l si ne mai raspunzandu-i la postari. Va multumesc! De la: click_cont, la data 2010-01-09 19:16:34 De la: Dorinel, la data 2010-01-09 19:13:06 De la: click_cont, la data 2010-01-09 19:09:03Admin, de ce ma cenzurezi?????????? ... nici macar nu am injurat Pentru ca admin-ul sunt eu ..... Ti-ai luat calmantele ? L-ai mai pupat pe Base pe frunte la trezire dupa somnul de frumusete ? Aha badarane, tu esti ala cu "virusurile''??? M-am prins ... na , stai tu numai... Stau ... Vezi ca mai unele la protap .... si sa vezi ce dinti au, musca tot ce prind in cale .... |
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:12
www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:12
www.variantacojocaru.ro 20 000 EURO pt FIECARE roman MAJOR
|
9am093450 43 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 15 Aprilie 2010, ora 22:12
Uitate la averea primarului cum creste ,[ si cum ii cresc conturile .] toti bani se scurg spre lucrari de constructii civile si drumuri dar ,laconstructiile civile se fura cam 60 la/00 iar la drumuri si poduri se fura cam 75 la /00 si stiu ce vorbesc fratilor am 28 de ani experienta in constructii din care vreo 12 sef de santier de unde credeti ca toti care au firme de constructii si lucreaza cu statul le merge asa de bine si acumuleaza averi asa de mari ; fiindca din totolul sumei licitata beneficiarul fiind statul poate sa suplimenteze investitia cu inca 50 la/00 iar verificatorul lucrari respectiv dirigintele de santier care verifica situatia de plata are cota parte din ea .Cum credeti ca REGII ASFALTULUI AU ADUNAT AVERI ASA DE MARI IAR DRUMURILE SINT VARZA .. PRIMARIA FACE LICITATIA SI CASTIGA CINE VREA MUSCHI PRIMARULUI IAR EL ISI IA PARTEA .DECI INTREABATI PRIMARUL DE CE ARE ASA DE MULTI BANI .....
DIN SALARUL DE BUGETAR SAU DE LA SPAGA PE CARE O IA TOTI VREAU SA intre sa lucreze la stat de ce oare pentru salar .CATE GREVA AU FACUT CEI DIN SECTORUL PRIVAT SICATE GREVE AU FACUT CEI DE LA STAT ..
|
9am185806 16 mesaje Membru din: 16/04/2010 |
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 05:40
De la: Mondial, la data 2008-10-14 00:28:38 dE PUS ACEASTA INTREBARE CATRE boc SI berceanu ,Se fura in draci !
|
|
|

trecind pe DN1 in zona SAFTICA am dorit sa intru in localitatea Saftica dar linia continua ,bidoanele de plastic de pe centrul soselei nu mau lasat.
Am realizat ca locuitorii din SAFTICA nu au drum de acces dinspre DN1 catre localitatea SAFTICA deci catre casa.
Si unde mai pui ca la SAFTICA este un primar din partea PD ului.
In ce tara traim domnule presedinte Basescu ?
Dece nu veniti intr-o vizita in zona?Domnule Tariceanu ce face Directia pentru drumuri ,poduri si sosele ?care-i ministrul uns cu aceasta responsabilitate ca salariul se plateste?
dracusor !foloseste si tu hirtia igenica nu mai da pe la gura dupa ce pui mina la fund
am precizat ca am trecut pe la SAFTICA si dupa ce a fost scris despre primarii PDL acolo la SAFTICA singurul primar PDL din judetul ILFOV a inceput sa imprastie pietris pe drumul plin de gropi.Nesimtirea totala este la cei de la Directia Nationala de drumuri si autostrazi,care nu creiaza la SAFTICA drum de acces
Oameni culti profesorii au inteles situatia si din aprilie au de cistigat real nu bani inflationisti cum dorea Baselu
nu cumva fiindca faci propaganda? pentru care din cele doua lucrezi?
poti sa-mi trimiti mesaj, promit ca nu spun
Va invit sa vizitati judetul venind din Militari.Treci canalul, faci prima la stanga si apoi, prima la dreapta.Gropi,NOROI,samd,samd.Canalizare? Asfalt? Civilizatie? Primari !!!!
TOTI VREAU SA intre sa lucreze la stat de ce oare