back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Hai sa dam bani la banci....!!!

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 08:32

Din cate vad peste tot la tv, cam toate guvernele tarilor (capitaliste sau nu) au inceput sa dea bani la banci, pentru a evita criza prin care trec acestea. Buuunn...
Pai ia sa vedem: guvernele au bani de la populatie (impozite etc), deci intr-un fel noi dam bani bancilor care, pentru a returna banii guvernului (cred ca ii vor returna!), vor creste dobanzile la creditele catre populatie, sau catre institutii!!! Dupa cum mi se pare, intram intr-un cerc vicios. Asta imi aduce aminte de povestea cu sarpele crescut la piept, sarpe care, atunci cand a crescut destul de mare si-a omorat stapanul :) . Mi se pare ca e ca si cum ne-am trage singuri shuturi in "posterior" si am zice apoi ca de fapt ne tratam de hemoroizi.
Uraaaa!!!
Deci domnilor guvernanti, cat mai multi bani bancilor. Ajutati-le, va rugam in aceste momente de criza, ca si ele o sa ne ajute pe noi... :D

Ah, inca ceva. Care este diferenta dintre o banca si un camatar?
Pai banca este protejata de legi si atunci cand iti ia casa nu mananci bataie :))

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 22:13

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 16:22

Ideea era sa fi avut fiecare angajat din serviciul administrativ al bancilor un contract separat unde sa se specifice exact gradul de risc pina la care sa se preteze si apoi sa raspunda penal. Falimentul unei banci? ok. Si infractorii mascati in angajati ai serviciului administrativ bancar idem, la puscarie, cu punerea la licitatie a averilor lor si eventual rascumpararea acestora cu acesti bani. Altfel cine sa mai aiba incredere intr-o banca fie ea unde o fi? Vreo banca cu filiala prin Great Britain (autoironie este cuvintul great) sau in USA? Fereasca-ne Bloody Mary! Practic cade coalitia Great Britain, USA, Australia, tari de specula veroasa. Un pound mai mare decit un euro..? Ma prapadesc rizind.. Dar este de asemenea trist sa vezi si sa nu crezi cum euro a avut voie sa aiba cursul cu 1.2 procente sub dolar la lansare. Totusi politica monetara atenta si de asemenea evitindu-se astfel pierderile interschimb adoptindu-se o singura moneda in spatiul euro, Europa si-a spus cuvintul.. Deci cine e de vina pentru crunch? 'Cineva' care si-a facut treaba si a demonstrat ca hotul si speculantul sunt nici mai mult nici mai putin decit exact asa!

ASR

88 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 14:51

Prieteni.

este mult prea greu…si nu frica este cea care ne tine ci spalarea creierului uman(la nivel mondial)….mai multe nu spun …pentru mine a fost de ajuns sa vad asta :
www.zeitgeistmovie.com sau variantele traduse…

Crezi ce vrei sau nu crede! Spune mai departe despre el sau nu spune!
Au fost gasite contra argumente:poti sa le crezi sau nu! Poti sa spui mai departe despre ele sau nu!

Cand reusesti sa stai intre doua adevaruri si sa-ti creezi propriul adevar atunci,este doar parerea mea,ti-ai gasit identitatea,constiinta si demnitatea!
Totdeauna este Raul si Binele ...de ce nu exista nimic intre??!!

Este un film interzis(?!) Este un Adevar bun sau rau!! Dar este un adevar!…cred ca asta ar trebui sa dea de gandit…
Dar oare mai putem gandi??

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 23:37

Adica guvernul american e prost, ala englez e prost, frnacezii sunt prosti si ei, austriecii si multi altii care baga bani cu nemiluita in sistemul bancar ca sa nu se duca dracului toata sandramaua si, ce sa-ti spun, apari tu, marele cacat de analist(a) care ne spui basme despre marile descoperiri geniale.
Habar n-ai despre ce vorbesti ! Mergi de te culca !
Nu mai primim !
Suntem destui prosti pe forum !
Nu ne mai trebuie.
Daca se prabuseste sistemul bancar mondial ajungem mintenas, draga analistule, direct in epoca de piatra. Mai sti sa vanezi ?
Mintea ta poate sa-si imagineze viata fara bani ?
Mai sti sa te feresti sa nu devi hrana ? Poti sa traiesti in natura, iarna, fara haine ?
E tarziu, sunt obosit si n-am chef sa ma ocup de tine. Te rog sa fi dragut sa-ti autoadministrezi doua valize de injuraturi din cele mai spucate.
Cand o sa am ragaz o sa ti le dau inapoi !

Acum nu e momentul !
Babalupu

2 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 17:35

Imi place limbajul :-), esti "becalizat" !!!
Iti mai trebuie o ghioaga (bata pentru tine) si un grup de oameni, la care sa le faci "educatie" in spiritul tau si gata; toate frustrarile tale se vor evapora.
Probabil esti un gen de sef, frustrat, caci colegii au salarii mai mari (si probabil chiar le merita) :-) incapabil sa se exprime deschis, dar cu veleitati de atoatestiutor ( vezi Atotputernicul !!!), sub anonimatul oferit de internet.

By the way: forumul ar trebui sa fie un loc in care se discuta, se impart opinii. Tu, in schimb arunci cu "rahat" :-)

Ah... m-am uitat la ce ai postat pana acum, la alte subiecte :-))))
Imi asum toata raspunderea afirmatiei: ESTI O LOAZA.

Hehehehhehe....
Tu chiar te crezi destept!!!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 19:21

De la: , la data 2008-10-08 08:32:15Din cate vad peste tot la tv, cam toate guvernele tarilor (capitaliste sau nu) au inceput sa dea bani la banci, pentru a evita criza prin care trec acestea. Buuunn...
Pai ia sa vedem: guvernele au bani de la populatie (impozite etc), deci intr-un fel noi dam bani bancilor care, pentru a returna banii guvernului (cred ca ii vor returna!), vor creste dobanzile la creditele catre populatie, sau catre institutii!!! Dupa cum mi se pare, intram intr-un cerc vicios. Asta imi aduce aminte de povestea cu sarpele crescut la piept, sarpe care, atunci cand a crescut destul de mare si-a omorat stapanul :) . Mi se pare ca e ca si cum ne-am trage singuri shuturi in "posterior" si am zice apoi ca de fapt ne tratam de hemoroizi.
Uraaaa!!!
Deci domnilor guvernanti, cat mai multi bani bancilor. Ajutati-le, va rugam in aceste momente de criza, ca si ele o sa ne ajute pe noi... :D

Pai banca este protejata de legi si atunci cand iti ia casa nu mananci bataie :))

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 05:11

De la: Babalupu, la data 2008-10-31 17:35:52Imi place limbajul :-), esti "becalizat" !!!
Iti mai trebuie o ghioaga (bata pentru tine) si un grup de oameni, la care sa le faci "educatie" in spiritul tau si gata; toate frustrarile tale se vor evapora.
Probabil esti un gen de sef, frustrat, caci colegii au salarii mai mari (si probabil chiar le merita) :-) incapabil sa se exprime deschis, dar cu veleitati de atoatestiutor ( vezi Atotputernicul !!!), sub anonimatul oferit de internet.

By the way: forumul ar trebui sa fie un loc in care se discuta, se impart opinii. Tu, in schimb arunci cu "rahat" :-)

Ah... m-am uitat la ce ai postat pana acum, la alte subiecte :-))))
Imi asum toata raspunderea afirmatiei: ESTI O LOAZA.

Hehehehhehe....
Tu chiar te crezi destept!!!!!!

Am inteles ce spui despre mine ...
Asa e !
Dar despre tema ce spui idioato ?
Cum e viata fara bani, stimata tampita ?
La asta poti sa gandesti ?
Crezi ca statele astea occidentale baga bani in banci de proaste ?
Nu poti tu si ceilalti multi imbecili de pe forumul asta sa pricepi ca fara bani nu mai exista economie ?
Singurul avantaj ar fi ca n-o sa mai mearga nici netul si n-o sa mai am de-a face cu prosti de teapa voastra....

Acum nu e momentul !
marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 17:47

Oamenii si - au dorit bunuri materialede de care nu aveau nevoie . Vanitate , prostie , fala , materialism maladiv . Au luat bani de la banci ca sa - si achizitioneze jucarelele pe care si le doreau . Banii nu - i mai dau inapoi pentru ca nu au de unde . Daca statul nu ar interveni , bancile si odata cu ele economia s - ar prabusi . Normal ca statul ia bani din impozite . In fine luxul si prostia se platesc .

AlexCristian

5 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 19:23

www.thezeitgeistmovement.com

recomand sa vedeti Zeitgeist si Zeitgeist Addendum

AlexCristian

5 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 19:32

Poate daca erai putin atent, iti dadeai seama ca nu se doreste ca sa dispara sistemul monetar brusc. Se doreste STABILIZAREA lui, prin rezolvarea problemei REALE a economiei mondiale, si anume reducerea INFLATIEI spre zero.
Mai sunt si alte probleme de rezovat dar asta e cea mai importanta..

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 22:49

Buna seara! Hai sa dam bani la banci? Inainte sa spui chestia asta te-ai intrebat de unde vin banii? Fiecare banca nationala ii inventeaza(astazi nu e nevoie sa si faca 700 miliarde$ poate sa ii faca doar electronic numai numere)si cand spun ca o banca nationala inventeaza banii(ea daca inventeaza 5000 lei ii da in imprumut cu dobanda la bancile comerciale) probabil eu nu ma explic bine ,dar daca vezi filmul Zeitgeist Attendum ai sa intelegi de ce este actuala criza(FMI daca inventeaza bani de ce nu da si lu FAO? ,e mai usor sa moara de foame 1 miliard de oameni?)

efadrian

3 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 09:51

De la: , la data 2008-10-08 08:32:15Din cate vad peste tot la tv, cam toate guvernele tarilor (capitaliste sau nu) au inceput sa dea bani la banci, pentru a evita criza prin care trec acestea. Buuunn...
Uraaaa!!!

Super tare! pai cam asa e ...

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 12:19

útia care vã luptaþi împotriva bãncilor sunteþi excesiv de proºti. Vi se pare vouã cã guvernele astea occidentale care dau bani adevãraþi bãncilor pentru a umple golul provocat de banii ipotetici cu care ajunseserã sã jongleze tembelii de manageri din bãnci, sunt proste ºi v-aþi iscrãºit voi, niºte supradotaþi sã descoperiþi hoþia ... Sã vedem când o sã mergeþi la pãscut ce-o sã mai ziceþi ? ªi la vânat prin codrii ...
Pentru cã la asta se va reveni dacã nu funcþioneazã sistemul de creditare a cumpãrãtorului de orice !

Dacã aveþi pãrerea asta despre bãnci ce cãutaþi la bãnci ? Sau vreþi sã vã dea bani de pomanã ?

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 13:15

De la: Atotputernicul, la data 2009-01-13 12:19:53útia care vã luptaþi împotriva bãncilor sunteþi excesiv de proºti. Vi se pare vouã cã guvernele astea occidentale care dau bani adevãraþi bãncilor pentru a umple golul provocat de banii ipotetici cu care ajunseserã sã jongleze tembelii de manageri din bãnci, sunt proste ºi v-aþi iscrãºit voi, niºte supradotaþi sã descoperiþi hoþia ... Sã vedem când o sã mergeþi la pãscut ce-o sã mai ziceþi ? ªi la vânat prin codrii ...
Pentru cã la asta se va reveni dacã nu funcþioneazã sistemul de creditare a cumpãrãtorului de orice !

Dacã aveþi pãrerea asta despre bãnci ce cãutaþi la bãnci ? Sau vreþi sã vã dea bani de pomanã ?

...dar mai avem nevoie si d-un faliment bancar p-ici ,p-colo, n-ar fi normal ?...ca doar ele -bancile- si-au tras presul singure , ....n-asa ?

amedio_67

3 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 15:46

Intradevar, Zeitgeist si Zeitgeist Addendum sunt de vazut. Cat priveste ...bani dati la banci, eu nu sunt de acord, intrucat eu as da salarii mai mari la angajati, bani care ar ajunge si la banci(plata ratelor), dar nu as acoperi creditele neperformante(alea care sunt hotii pe fata). Suntem o societate de consum si astfel creem locuri de munca. Una din probleme, este acumularea de capital, acumulare care ne lasa fara fond de rulaj, banii fiind "blocati" in conturi din strainatate, nemaifiind in rulajul nostru, ci in rulajul altora. Si cat timp balanta import/export va fi supraunitara, o vom duce din ce in ce mai greu, deficitul monetar fiind in crestere. Oare se doreste gasirea de solutii??

agsimona

3 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 19:33

pt ATOTPUTERNICUL . In orice situatie se poate vorbi frumos. Si zicea cineva de aici ca ai fi frustart. Eu nu cred .Cred ca iti lipseste sexul si o bataita buna ( si nu ma ofer pt nici una dintre ele )

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 19:45

De la: agsimona, la data 2009-01-28 19:33:34pt ATOTPUTERNICUL . In orice situatie se poate vorbi frumos. Si zicea cineva de aici ca ai fi frustart. Eu nu cred .Cred ca iti lipseste sexul si o bataita buna ( si nu ma ofer pt nici una dintre ele )

Bine, bine, dar ce spui despre tema ?
Ai uitat de tema.
Nu poti sa-ti dai cu opinia din cauza parerii mele ?
Si tie iti lipseste sexul si o bataita ?
In privinta mea s-ar putea sa ai dreptate. Mare dreptate. Gura pacatosului ....

Acum nu e momentul !
Kenny

230 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 20:01

De la: mytcor, la data 2009-01-13 13:15:00
De la: Atotputernicul, la data 2009-01-13 12:19:53útia care vã luptaþi împotriva bãncilor sunteþi excesiv de proºti. Vi se pare vouã cã guvernele astea occidentale care dau bani adevãraþi bãncilor pentru a umple golul provocat de banii ipotetici cu care ajunseserã sã jongleze tembelii de manageri din bãnci, sunt proste ºi v-aþi iscrãºit voi, niºte supradotaþi sã descoperiþi hoþia ... Sã vedem când o sã mergeþi la pãscut ce-o sã mai ziceþi ? ªi la vânat prin codrii ...

...dar mai avem nevoie si d-un faliment bancar p-ici ,p-colo, n-ar fi normal ?...ca doar ele -bancile- si-au tras presul singure , ....n-asa ?

Bancile sunt o veriga dintr-un lant complet. Daca se duce dracului una dintre verigi se duce dracului tot lantul. Simplu. Iar daca se intampla asta, Kalashnikow is power.

Vanity, definitely my favorite sin.
agsimona

3 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 18:26

:) pai e logic ca e necesar sistemul bancar, dar cu ceva imbunatatiri. Si sunt destule cazuri mediatizate de '' corectitudine''.

eastside

179 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 21:49

Daca e sa se duca dracului tot, pai sa se duca..... Ne ducem si noi ?!.... Sa fie ! Cind super finantistii aia din superbancile lu' peste fript ne vorbeau cu miinile-n buzunar si cu p..a inainte de profituri de miliarde, au zis ceva ca impart cu noi ? Si noi platim la stat, si nu cred ca i se rupe cuiva daca de miine nu avem cu ce plati lumina... Dar noi sintem veriga slaba, sintem dispensabili, de fapt, noi nu facem regulile.
De ce nu se indreapta nimeni spre cei care au furat si care au cladit averi in 10 ani cit altii in generatii?
Sint convins ca n-are cum sa fie bine, dar daca intoarcerea la arcul cu sageti e antidotul la prostie si manelism, primesc bucuros.

amedio_67

3 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 21:27

De la: bb_ess, la data 2009-02-04 21:49:57Daca e sa se duca dracului tot, pai sa se duca..... Ne ducem si noi ?!.... Sa fie ! Cind super finantistii aia din superbancile lu' peste fript ne vorbeau cu miinile-n buzunar si cu p..a inainte de profituri de miliarde, au zis ceva ca impart cu noi ? Si noi platim la stat, si nu cred ca i se rupe cuiva daca de miine nu avem cu ce plati lumina... Dar noi sintem veriga slaba, sintem dispensabili, de fapt, noi nu facem regulile.
De ce nu se indreapta nimeni spre cei care au furat si care au cladit averi in 10 ani cit altii in generatii?
Sint convins ca n-are cum sa fie bine, dar daca intoarcerea la arcul cu sageti e antidotul la prostie si manelism, primesc bucuros.

Subscriu.

nicolasorin

2 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 21:37

cine e hotul si cine e speculantul?

eastside

179 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 13:40

De la: nicolasorin, la data 2009-02-05 21:37:13cine e hotul si cine e speculantul?

Tu in ce categorie te regasesti ?................

www_rosk_marian0

45 mesaje
Oras: Curtea de Arges

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 15:39

da foarte bun topicul
asa e bancile conduc in sistemul capitalist si marile firme nationaliste poporul nu are putere in acest sistem
bancile ne mananca maduva ne omoara si ne subjuga legal sa nu aveti incredere niciodata in banci si mai mult in sisitemul capitalist impus de marele imperiu nord american
tineri TREZITIVA lasati incultura si nu va mai lasati manipulati

lerolv4

282 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 15:59

De ce sa dam bani bancilor ???
Mai bine le inchidem, ca si asa sunt prea multe sucursale si multi angajati.
Someri cu experienta bancara sa conceapa proiecte si sa atraga fonduri FARE, sa inceapa sa isi puna in aplicare skilurile de menageri, prin administrarea IMM-urilor la care ei sa fie patroni.
Atunci sa vedeti ce se va intampla in Romania.

silviu_m74

118 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2009, ora 16:26

dar ce ar fi sa numai avem niciodata nevoie de banii bancilor????? www.solutiidecriza.com vezi filmuletul din mijlocul paginii !!!!!

www.4life-romania.ro
9am031078

64 mesaje
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 19:39

Dupa atata "munca " de pe urma careia s-au obtinut profituri fabuloase atat de catre bancheri / camatari cit si de catre multi" investitori" , nu ar fi binevenita O PAUZA DE PROFIT ??? , nu ar fi cazul ca imprumuturile sa nu mai fie purtatoare de dobanzi ? , sa faca si ei niste munca voluntara pentru redresarea economiei romanesti de pe urma careia s-au imbogatit?!?!?!?!?? Unii or sa intrebe "cum asa?" , uite asa , inainte de aparitia bancherilor / camatarilor pe pamant , IMPRUMUTURILE NU ERAU PURTATOARE DE DOBINZI!!!... Ce frumos ar fi sa traim intr-o tara fara speculatori si speculanti!!! , fara hoti , lichele si jigodii!!!

drlucifer

3 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 09:22

am luat credite, fiecare pentru ce a dorit iar acum platim ratele.
pana aici nimic de comentat, dar cand banca incearca sa te "traga in piept" trebuie sa spui STOP.
nu suntem chiar toti prosti.
eu, de exemplu, am spus stop bancii romanesti care, atunci cand a crescut o componenta a ratei a crescut si rata - normal, dar cand acea componenta a scazut, rata nu a mai scazut, cum era normal, ci a fost inventata alta componenta pentru ca rata sa nu scada.
prima faza: petitie catre Banca Romaneasca, raspuns ambiguu si pe langa subiect
a doua faza: reclamatie la OPC, raspuns favorabil mie
pe rol a treia faza: instanta de judecata eu+OPC impotriva bancii.
in concluzie spuneti NU furtului pe fata de catre unele banci.

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 22:55

De la: www_rosk_marian0, la data 2009-03-21 15:39:13da foarte bun topicul
asa e bancile conduc in sistemul capitalist si marile firme nationaliste poporul nu are putere in acest sistem
bancile ne mananca maduva ne omoara si ne subjuga legal sa nu aveti incredere niciodata in banci si mai mult in sisitemul capitalist impus de marele imperiu nord american
tineri TREZITIVA lasati incultura si nu va mai lasati manipulati

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Hai sa dam bani la banci....!!!
Mergi la: