back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Programe de contabilitate

 


 
 
crissa

5 mesaje
Membru din: 3/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Octombrie 2008, ora 12:39

Ce parere aveti de site-ul www.matchit.ro ? Este un site de solutii software pentru orice domeniu.


iulian_miu

4 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Constanta

Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 11:26

ca tot se numeste subiiectul "programe de contabilitate", cine-mi paote recomanda unul bun?

Mersi


Razi, pana nu rade ea de tine http://www.gauraneagra.com
necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 14:53

Pai... eu cred ca cel mai bun progr. de contabilitate ramane cel pe care til cere angajatorul la interviu, iar daca esti u angajator atunci cel mai bun e cel pe care il cunoaste angajatul. Asta in cazul in care se lucreaza pentru o firma, nu se face scolarizare.


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 19:07

eu iti pot recomanda WINMENTOR....
este un program bun,mai ales pe parte de salarizare


ioana_florea2003

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 08:39

AI MARE DREPTATE! SI NU DOAR PENTRU SALARIZARE.este un program complet.


nico_cristi

5 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Constanta

Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 08:43

De la: radoiemydor, la data 2008-12-16 19:07:36eu iti pot recomanda WINMENTOR....
este un program bun,mai ales pe parte de salarizare


iulidan2

156 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Constanta

Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 09:02

Angajatorul vrea doar sa poata urmari activitatea angajatului, activitatea de politie fiind principala preocupare a lor; un angajator, este in cele mai multe cazuri, incapabil sa analizeze performantele programelor.
Winmentor are dezavantajul ca permite angajatorului sa iti interzica accesul la acele parti ale programului, care fac sa poti lucra rapid si eficient.


Brandiburu

26 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Pitesti

Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 11:41

Programele de contabilitate... sa zicem doar ca orice discutie pe baza acestui aspect poate fi una nesfarsita datorita numarului imens de variabile care pot aparea. Pana la urma orice firma sufera de pe urma "neprevazutului", cat despre "planificari" cred ca majoritatea noastra stim cam cat de bune sunt si cat de adevarate.
WinMentor nu este un program complet. Are, intr-adevar, destule facilitati insa nu se poate compara cu SAP sau Syebel ( www.sap.com respectiv www.siebel.com ). Cei care cunosc stiu de ce.
Oricum tin minte ca odata cineva-mi spunea "bai baiatule, informatica asta economica este cea mai scarboasa parte dar, din pacate, ea face cam cei mai multi bani intr-un timp scurt". Am ajuns sa lucrez exact in aceasta latura si pot sa spun ca are dreptate. Practic orice firma trebuie sa investeasca, dupa posibilitati, in partea tehnica pentru a putea supravietui.
Luam un caz: firma x are 2 magazine mici cu 2 case de marcat. Casele de marcat scot Z-uri de ex pe bonuri iar evidenta se poate tine si intr-un Excel daca se vrea. Cu timpul respectiva firma se extinde. Apare nevoia de schimbare si la nivel tehnic pentru ca lucrurile sa mearga cat mai repede si mai bine. Se poate opta pentru programe gen WinMentor sau Ciel. Insa cand firma se extinde la nivel national/international, fara softuri de gen SAP sau Siebel este cam foarte greu. De ce? Este simplu. Afluxul de informatii pe secunda este imens de mare avand in vedere ca trebuiesc prelucrate in acelasi timp informatii despre logistica si distributie, contabilitate si tot ce tine de partea financiar-contabila, managementul de materiale, proces de productie (unde este cazul), vanzari si rapoarte de vanzari incluzand aici si grafice de profitabilitate (sau alte rapoarte personalizate), estimari pentru perioada imediat urmatoare, miscari si rotatii de stocuri (la cantitati destul de mari si pe un numar de puncte de lucru din ce in ce mai mare), promotii si evidenta acestora, concursuri, salarizarea unui numar de x mii de oameni, randamentul angajatilor si planificarea acestora, etc, etc, etc.
Pe langa toate acestea, departamentul/biroul IT/Informatic trebuie sa tina cont ca are de indeplinit task-uri specifice de gen: back-up al bazei de date regulat, optimizari ale sistemului informatic, conectari la noi terminale (se monteaza noi calculatoare, case de marcat, cantare, scannere PDA, etc).

O firma care are neaparata nevoie de asa ceva poate fi orice societate ce poseda cateva depozite de exemplu. In plus, aceste programe au posibilitatea instalarii unor "extensii" care pot face viata mult mai usoara. Se poate vedea marfa pusa la raft/in palet in depozit din soft si cantitatea si locatia ei si tot ce se doreste , se pot face plati cu cardul care sunt direct inregistrate in soft din casa de marcat, se poate face chiar si rezervare la camera de hotel din soft si cate si mai cate nebunii la care se pot gandi unii.

Insa nu in WinMentor. Sa nu fie cu suparare, n-am nimic cu acest program, ma bucur ca este de-al nostru si ca exista insa este destinat firmelor care sunt la inceput sau care vor ramane la stadiul de "mica intreprindere". De asta si un program destinat unor mari companii si costa o caruta de bani. La propriu.obliografic

1094 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 21:34

Depinde de nevoi sau mai bine zis cat este firma de mare dar pentru un SRL mediu este super de bun WinMentor, t-il recomand cu incredere, am lucrat mult timp pe el si m-a ajutat mult chiar daca la inceput nu stiam sa lucrez pe el dar am invatat foarte repede si e foarte simplu, lucreaza in windows in comparatie cu alte. Ia o versiune demo si fa o proba dupa care decizi.


CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
Brandiburu

26 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Pitesti

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 12:37

De la: obliografic, la data 2009-02-04 21:34:05Depinde de nevoi sau mai bine zis cat este firma de mare dar pentru un SRL mediu este super de bun WinMentor, t-il recomand cu incredere, am lucrat mult timp pe el si m-a ajutat mult chiar daca la inceput nu stiam sa lucrez pe el dar am invatat foarte repede si e foarte simplu, lucreaza in windows in comparatie cu alte. Ia o versiune demo si fa o proba dupa care decizi.


Intr-adevar pentru firme mici si medii chiar, programe de gen Ciel si WinMentor sunt binevenite. Foarte recent am testat o versiune de Ciel (pachet complet) si este chiar ok. Simplu si la obiect.

Problema care apare la firmele mai mari este aceea a bazei de date: desi va fi mare totusi nu trebuie sa atinga dimensiuni exagerate deoarece trebuie sa poata fi interogata in timpi cat mai scurti. Insa acolo deja serverele deja capata adevarata lor semnificatie (fara HP-uri sau IBM-uri dedicate nu prea ai ce cauta) si SAP-ul sau Siebel-ul (concurent direct) devin favorite din start.

Eu lucrez in SAP de ceva ani de acum si pot sa spun atat: un asemenea soft instalat si utilizat corespunzator poate sa iti faca minuni in firma. Insa firmele de consultanta (care instaleaza/configureaza) sunt , de multe ori , ori prea scumpe, ori cu oameni prea prost pregatiti pentru asemenea task-uri, ori chiar ambele. Si atunci este deranjant cand te trezesti cu o factura de cateva zeci de mii de euro (doar pentru firma de consultanta, exceptand licenta de soft si utilizatori care este mult mai mare) si iti dai seama ca nici macar nu esti multumit de rezultat si ca nici macar nu ai un soft care sa iti genereze rapoarte care sa fie in concordanta cu realitate. Cunosc cazuri... prea multe poate in care sunt implicate "mari firme de consultanta" din tara noastra si care si acum suna in disperare la SAP AG in Germania pentru ca habar nu au ce nu a mers bine.

Asa ca si aici e cu du-te vino.


Fosta membra 9am.ro

34 mesaje
Membru din: 22/03/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 21:16

Ce parere aveti despre saga?


bartaexpert

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 22:48

Iti recomand Platphorma 9 si Bani 2009,lucrez de 10 ani cu ei,programul e prietenos si complet,versatil,perfect pt contabilitate pana la un anumit nivel.Testeaza versiunea free o luna si vezi cum ti se pare.Eu scot totul din el,acopera perfect toate cerintele din contabilitate.


cristis

1 mesaj
Membru din: 10/04/2009
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 14:42

Salutare.

Fara nicio suparare pentru cei de aici dar nu puteti compara Ciel, Saga cu Winmentor.
Din piata stiu ca Cielul este mult mai slabut. Cunosc multe firme, chiar si de conta, care au renuntat la Ciel in favoarea Winmentorului...ma gandesc ca nu au facut acest pas doar pentru ca asa le-a venit lor cheful.

In ceea ce priveste softul pentru firmele foarte mari....Winmentorul nici nu se adreseaza lor...nu se ridica la nivelul SAP sau mai stiu eu ce alte softuri de acest gen. Winmentorul se adreseaza firmelor mici si mijlocii si face fata cu succes solicitarilor acestora.

In concluzie...fiti mai atenti atunci cand faceti comparatii intre programe.

Toate cele bune si un weekend frumos. ;)


costin_mentor

1 mesaj
Membru din: 7/08/2009
Postat pe: 7 August 2009, ora 16:47

Va recomand TotalSal - un program de salarii si personal modern, flexibil si foarte usor de folosit .


miriam_h57

15 mesaje
Membru din: 20/10/2008
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 00:14

softpro...au perfectionat programul si importa din modulele de salarii, gestiune, imobilizari si e foarte friendly. Cielul e slab. A ramas in urma. In rest WINMENTOR rulzzzzzzzzzzz.


9am082512

9 mesaje
Membru din: 23/06/2009
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 09:38

Cel mai bun program de contabilitate bugetara este cel al firmei MONDOSOFT.
Cautati pe : www.mondosoft.ro


Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Mai 2010, ora 23:04

De la: cristis, la data 2009-04-10 14:42:27Salutare.

Fara nicio suparare pentru cei de aici dar nu puteti compara Ciel, Saga cu Winmentor.
Din piata stiu ca Cielul este mult mai slabut. Cunosc multe firme, chiar si de conta, care au renuntat la Ciel in favoarea Winmentorului...ma gandesc ca nu au facut acest pas doar pentru ca asa le-a venit lor cheful.

In ceea ce priveste softul pentru firmele foarte mari....Winmentorul nici nu se adreseaza lor...nu se ridica la nivelul SAP sau mai stiu eu ce alte softuri de acest gen. Winmentorul se adreseaza firmelor mici si mijlocii si face fata cu succes solicitarilor acestora.

In concluzie...fiti mai atenti atunci cand faceti comparatii intre programe.

Toate cele bune si un weekend frumos. ;)


De acord cu Ciel ul depasit!....
Eu am folosit si altele printre care Xline care mi s-a parut cel mai ok...pana acum..
Stie cineva Charisma? Mai il foloseste cineva?

Raporteaza abuz de limbaj
transart

5 mesaje
Membru din: 10/04/2015
Oras: Cluj

Postat pe: 10 Aprilie 2015, ora 12:14

Daca majoritatea raspunsurilor este cu NU, iti propun solutia software de la Transart!

Ct de complet este actualul software folosit de Dumneavoastra ?

Puteti verifica acuratetea datelor de firma ale clientilor direct din program?
Puteti intocmi necesarul de aprovizionare in functie de comenzile clientilor?
Puteti include in valoarea de achizitie a unui produs si alte cheltuileli la momentul receptiei?
Aveti posibilitatea de a bloca sau rezerva produse pentru comenzile aflate in derulare?
Aveti posibilitatea de a gestiona necesarul de aprovizionare in functie de stocul limita definit?
Aveti acces la rapoarte de cumparari si vanzari detaliate?
Puteti identifica produsele insotite de garantie, cumparate de la furnizori si inregistrate cu perioada de garantie primita de la furnizor?
Aveti posibilitatea clasificarii clientilor pe nivele de discount pe grupe de produse sau zone geografice?
Aveti o situatie in timp real referitoare la articolele vandute in functie de clienti, tipul de clienti, agentii comerciali, perioada de timp, in orice valuta?
Aveti posibilitatea de a specifica un plafon de creditare pentru fiecare client?
Puteti gestiona urmarirea vanzarilor de produse insotite de garantii, dupa codul unic asociat produsului?
Aveti posibilitatea definirii greutatii articolelor si a determinarii greutatii unui aviz/facturi?
Aveti acces oricand la situatia reala a facturilor restante si scadente de la clienti sau furnizori?
Dispuneti de contabilizarea automat a documentelor introduse i a operaiilor efectuate?
Aveti posibilitatea de a factura mai multe comenzi sau posibilitatea de a realiza stornari multiple?
Aveti posibilitatea de a acorda drepturi de vizualizare si acces in detaliu la diferite tipuri de utilizatori?

Raporteaza abuz de limbaj
Cu respect, Bela Gaspar Account Manager Transart Tel: 0740 115775 bela.gaspar@transart.ro
9am_4774

14 mesaje
Membru din: 17/01/2015
Postat pe: 23 Iulie 2015, ora 14:27

Si eu tot WINMENTOR as recomanda. Isi face treaba bine si e usor de folosit. ebs.ro/solutii/solutii-sap/

Raporteaza abuz de limbaj
Haector

5 mesaje
Membru din: 6/04/2016
Postat pe: 6 Aprilie 2016, ora 18:05

Buna ! Eu folosesc CIEL . De ceva vreme au scos o varianta imbunatatita - Ciel V7 si au si Conta si Gestiune. Legat de soft pot spune ca mi se pare bun, user friendly si simplu de utilizat. Poti manevra usor stocurile, ai multe optiuni de facturare, de gestiune a documentelor. Ai un suport tehnic bun si prof. Pt detalii ii puteti contacta direct pe cei de la Ciel. Acum, fiecare cu parerea lui. O zi buna tuturor !

Raporteaza abuz de limbaj
Marcus

3 mesaje
Membru din: 15/04/2016
Postat pe: 15 Aprilie 2016, ora 15:23

Ciel V7 este ok. Eu zic ca am ales bine. Este un soft destul de intuitiv si prietenos, este actualizat in timp real si vine cu o asistenta tehnica prompta.

Raporteaza abuz de limbaj
florinel9

1 mesaj
Membru din: 14/11/2007
Oras: Cluj

Postat pe: 12 Iulie 2016, ora 10:46

Nici eu nu recomand winmentor. Am folosit winmentor5 ani, apoi am trecut la winmentor enterprise in urma cu 2 ani. Asistenta este de slaba calitate. Am avut contract pt asistenta direct cu producatorul si cu distribuitorul (in acelasi timp plateam de doua ori acelasi lucru). Cand lanseaza un upgrade, strica altceva. Atentie la costurile de dupa achizitie. Vrei nu vrei te tin captiv, trebuie sa ai contract de asistenta (22% din valoarea licentei) pt ca in fiecare luna ai probleme.

Raporteaza abuz de limbaj
9am_4774

14 mesaje
Membru din: 17/01/2015
Postat pe: 18 Octombrie 2017, ora 11:10

Eu folosesc clarvision.ro/solutii/clarvision-payroll/ de cateva luni si nu am decat cuvinte de lauda pentru gestiune si support. Recomand.

Raporteaza abuz de limbaj
9am_4774

14 mesaje
Membru din: 17/01/2015
Postat pe: 26 Februarie 2018, ora 16:16

Am mai gasit o varianta destul de faina de program de gestiune, respectiv innovationpartner.ro/

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Programe de contabilitate
Mergi la: