back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Pentru eficienta - suras.ro

 


 
 
suras08

4 mesaje
Membru din: 7/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 15:49

Imi puteti da o mana de ajutor sa optimizez un proiect web?





Proiectul este suras.ro, iar ideea realizarii lui mi-a venit citind un articol care facea afirmatia:

“ In urma studiilor efectuate, oamenii de stiinta au dovedit faptul ca endorfina ("hormonul fericirii") produsa de un simplu suras, are un efect garantat asupra eficientei pe perioada a 40 minute!”



Va rog sa tineti seama ca acest proiect chiar daca se numeste suras.ro si are in structura lui glume, nu-si doreste sa fie un site de umor. Nu-si doreste ca vizitatorii sa vina si sa dea clik-uri cu miile, stand in site cu orele.



Suras.ro isi doreste sa fie un instrument de folosit in timpul programului de lucru de catre oamenii care nu-si permit sa piarda timpul si sunt preocupati de eficienta.

“Vrem surasul unor oameni care vor sa-si ia doza de endorfina pentru a fi mai eficienti”



Suras.ro isi doreste sa creeze un mediu in care care produce emotii pozitive;



“Suras.ro isi rezerva dreptul sa nu ranjeasca, sa nu fie sarcastic, batjocoritor, rasial, misogin, neetic, trist, negativ, violent...”



Intrati va rog in www.suras.ro si ajutati-ma sa inteleg:



1. Cum sa determin vizitatorul sa intre sa citeasca o gluma, sa surada dupa care sa inchida pagina si cu endorfina procurata sa se apuce si mai hotarat de treaba?

2. Sa-si aduca aminte sa revina in fiecare zi sau cand are nevoie. Cum?

3. Sa cresc utilitatea www.suras.ro si cu alte functii dar fara sa devena un loc ce fura din timpul de lucru. Cu ce?



Va rog priviti www.suras.ro ca si potentiali vizitatori, fiti ingaduitori cu noi ca nu suntem specialisti in web, si ajutati-ma spunand ce ar trebui modificat in bine.





Marian Manolache





PS 1. Daca intalniti o gluma buna va rog sa o daruiti si altora postand-o direct la: www.suras.ro/index.php?page=trimite_suras. Gluma Dvs. va creste eficienta vizitatorilor www.suras.ro in zilele urmatoare.



PS 2. Pentru ca www.suras.ro este un proiect gandit sa creasca eficienta romanilor si sa nu ne mai considere lumea un popor de tristi, va rog sa-l recomandati si prietenilor Dvs. Multumesc frumos!


Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 15:20

Oamenii au nevoie de bunadispozitie si satana incearca sa ne tin in stres. Stres atat negativ (griji, taxe, probleme, etc) cat si ,un sa zic, stres pozitiv (distractie cu alcool, fumat, pofte necontrolate).
E nevoie de echilibru si pace sufleteasca, de endorfina si serotonina.


| Varianta pentru tiparire a topicului Pentru eficienta - suras.ro
Mergi la: