back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 >> Sari la pagina:

______gladlynelf_____

14 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2011, ora 13:48

De la: vaneamarin, la data 2011-03-06 13:39:19.

Asa a reiesit ca doar pe Base il urasc iar PDLul imi este simpatic ?...Cred ca nu ai fost atent Mytcor.Complicitatea cu un om ca Basescu, este o mare boala pe care o are PDLul si care se trateaza doar prin post indelungat.Post politic ,in care sa nu mai stie nimeni de ei si in care sa pateasca in mod meritat,ce a patit PNTul in mod nemeritat ca urmare a aliantei cu PDul. Cum bine a spus Tariceanu,cred ca in aproximativ 20 de ani,PDLul (doar daca ia masuri dure de starpire a basescismului,coruptiei si mentalitatii de sclav) o sa ajunga iar un partid cat de cat frecventabil...[/quote]

ok. vanea, am inteles, toti cei din pdl sunt ciumati , numai in tabara cealalta sunt cei frumosi, inteligenti si curati ca lacrima de ploua, cale de negocieri si acreditari nu mai exista, asa le trebuie pedelistilor, ca n-au reusit sa-i bage la zdup pe toti coruptii, spagarii, evazionistii, interlopii, mafiotii.
asa le trebuie, 100 de ani la coltul rusinii cu ei !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2011, ora 14:17

De la: ______gladlynelf_____, la data 2011-03-06 13:48:33
Asa a reiesit ca doar pe Base il urasc iar PDLul imi este simpatic ?...Cred ca nu ai fost atent Mytcor.Complicitatea cu un om ca Basescu, este o mare boala pe care o are PDLul si care se trateaza doar prin post indelungat.Post politic ,in care sa nu mai stie nimeni de ei si in care sa pateasca in mod meritat,ce a patit PNTul in mod nemeritat ca urmare a aliantei cu PDul. Cum bine a spus Tariceanu,cred ca in aproximativ 20 de ani,PDLul (doar daca ia masuri dure de starpire a basescismului,coruptiei si mentalitatii de sclav) o sa ajunga iar un partid cat de cat frecventabil...

ok. vanea, am inteles, toti cei din pdl sunt ciumati , numai in tabara cealalta sunt cei frumosi, inteligenti si curati ca lacrima de ploua, cale de negocieri si acreditari nu mai exista, asa le trebuie pedelistilor, ca n-au reusit sa-i bage la zdup pe toti coruptii, spagarii, evazionistii, interlopii, mafiotii.

20 DE ANI DOM'LE, NU 100...Nu pe anticoruptie si-au castigat mandatul ?Nu asta era mesajul lor si al lui Base ?

Raporteaza abuz de limbaj
______gladlynelf_____

14 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2011, ora 14:27

De la: vaneamarin, la data 2011-03-06 14:17:03

Asa a reiesit ca doar pe Base il urasc iar PDLul imi este simpatic ?...Cred ca nu ai fost atent Mytcor.Complicitatea cu un om ca Basescu, este o mare boala pe care o are PDLul si care se trateaza doar prin post indelungat.Post politic ,in care sa nu mai stie nimeni de ei si in care sa pateasca in mod meritat,ce a patit PNTul in mod nemeritat ca urmare a aliantei cu PDul. Cum bine a spus Tariceanu,cred ca in aproximativ 20 de ani,PDLul (doar daca ia masuri dure de starpire a basescismului,coruptiei si mentalitatii de sclav) o sa ajunga iar un partid cat de cat frecventabil...

20 DE ANI DOM'LE, NU 100...Nu pe anticorptie si-au castigat mandatul ?Nu asta era mesajul lor si al lui Base ?[/quote]

sorry, nene vanea, sorry ! am fost extrem de critic la adresa pedeleilor, daca matale te-ai milostivit de sufletele lor, saracutele, treaca de la mine, sunt de acord cu matale nene vanea, numai cu 20 de ani de penitenta pentru pedelei este suficient
dar, in acesti 20 de ani viitori, de-acolo de la matale nene vanea, se-ntrevede ceva optiune electorala , ca din unghiul meu de vedere nu prea, orizontul este intunecat deabinelea nene vanea,din cele mai bune pozitii in care incerc sa ma pozitionez pentru observatiuni , la orizont nu vad decat cel mult o ceata densa, pacla laptoasa nene vanea, altceva, nimic!

______gladlynelf_____

14 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2011, ora 14:32

.

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Martie 2011, ora 14:37

De la: vaneamarin, la data 2011-03-06 13:39:19
De la: ______gladlynelf_____, la data 2011-03-06 13:10:18
De la: vaneamarin, la data 2011-03-06 11:34:28Vuieste presa de "razboiul" dintre reformistii din PDL si aripa conservatoare . Sa-mi spuna si mie cineva ,care dracu' sunt reformistii din PDL si de ce naiba s-ar putea numi asa ?In ce naiba ar consta "reforma" unor pupincuristi ca Preda,Sever Voinescu,Macovei ,TRU? Nu sunt cu nimic mai buni decat Blaga,Videanu,Boc sau Udrea ! Si unii si altii au drept singur scop pupatul fundului prezidential ,lucru in care dau dovada de o maiestrie identica (in sensul ca au buzele sudate pe fundul lui Basescu).Tentativa de albire a unui partid prin rotirea pupincuristilor si prin definirea lor ca "reformisti",este extrem de jenanta....

Dragi PDListi,singura varianta de reforma a vostra si de scapare a Romaniei din cosmarul in care a fost bagata de voi,este indepartarea lui Traian Basescu din viata politica si publica.Pana atunci PDLul ramane un partid de slugi obediente ,un partid alcatuit din nulitati obisnuite sa aplaude cuvantarile Marelui Carmaci si un simbol al coruptiei,demagogiei si putreziciunii morale ,in cea mai grava forma a sa de la Revolutie pana acum.Nu va mai "certati " intre voi ca nu va crede nimeni! "Sunteti urmasii lui Traian,ai lui Traian Basescu", cum bine a spus doamna Udrea...

si dupa, dupa evacuarea matelotului, hai mai nene vanea ca-mi placi, numai pe "base" il urasti pe ceilalti de la pedele ii adori, nu cumva doriti s-o puneti de vreo chermeza dupa extragerea gimpelui ?

ce mi-ar placea sa te vad pupacindu-te cu macovesca, haaaaaa!!!!! mmmdeh, ce sa-ti fac, mi-ai refuzat cubanezele....

ce tare esti dom' Vanea! Poate ca PDL-istii sunt mai grei de cap si nu inteleg chestia asta cu vinovatia de a-l fi sprijinit pe Basescu si necesitatea purificarii lor prin retragerea la manastire timp de 20 de ani!
Ce ar fi daca le-ar da exemplul PNL-istii, care sunt vinovati pina in maduva oaselor de dragoste pentru Iliescu si PSD?
Din nou ajungem la dilema existentiala: cine este mai vinovat? Iliescu sau Basescu?
Pentru ca nu am chef sa repet din nou argumentatia mea, cauta te rog ce i-am scris si doamnei Gabi pe topicul "Se prefigureaza un nou ”mariaj” in politica românã, tip ”ménage de trois” pnl+ pc+psd", la pagina 18.

Ca PNL face de 20 de ani jocul lui Iliescu, condusi fiind din umbra de catre Dinu Patriciu, iarasi nu cred ca mai trebuie demonstrat.
In concluzie dom' Vanea, purificativa intai voi, pseudo-liberalii si apoi ridicati piatra!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2011, ora 14:50

De la: Black_Friday, la data 2011-03-06 14:37:54
Din nou ajungem la dilema existentiala: cine este mai vinovat? Iliescu sau Basescu?

Iliescu este mai vinovat decat Basescu .Fara Iliescu,oamenii ca Basescu nu apareau pe scena politica si nu conduceau acum Romania, facand chipurile "opozitie" cu tatucul lor, dar perpetuand si amplificand tot ce au invatat de la el.Ce nu intelegi Black,si tu si eu am pierdut ! Pacat de Romania...

______gladlynelf_____

14 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2011, ora 15:05

De la: vaneamarin, la data 2011-03-06 14:50:44

Iliescu este mai vinovat decat Basescu .Fara Iliescu,oamenii ca Basescu nu apareau pe scena politica si nu conduceau acum Romania, facand chipurile "opozitie" cu tatucul lor, dar perpetuand si amplificand tot ce au invatat de la el.Ce nu intelegi Black,si tu si eu am pierdut ! Pacat de Romania...

ooooooo !!!!! iara trebuie sa-l confirm pe nenea vanea.

asa este nene vanea, iliescu este al mai vinovat inclusiv de generarea unei intregi protipendade a oamenilor de "afacei" postdecembristi, acesi cartonari ce au distrus o-ntreaga economie nationala si-au jefuit si talharit sistemul bancar autohton.

ce sa mai tura-vura, perfecta dreptate ai nene vanea, au cumparat ai naibii "oameni de afaceri" pe-o nimica toata intreprinderi de tot soiul cu dollarei imprimutati pe usa din dos de la banci popite, apoi, dupa ce si-au insusit instalatiunili de productie, de boi ce-au fost, pentru ca nu-i ducea bibilica sa dezvolte intreprinderea, le-au vandut catre actionariate de prin strainataturi, culmea culmilor, le-au mai vandut si-n pierdere, dar n-au fost probleme, pentru ca oricum smele pe care le-au imprumutat de la bancile popite nu le-au mai rambursat niciodata.

asa ca, au mantuit doua situatii dintr-o lovitura, intreprinderea si banca, fie-le tarana usoara nene vanea, ai prefecta direptati !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2011, ora 15:18

Pacat de Romania si pacat de noi romanii! Meritam o soarta mai buna, aici in tara noastra, nu printre straini! Aveam toate conditiile ca sa traim mai bine, dar a primat nesansa sa avem si o clasa politica care sa ne ingroape si aici ma refer la intreaga clasa politica.

Oamenii ca Basescu, draga dom' Vanea, sunt si in PNL! Petre Roman Si Melescanu au fost prim ministru, respectiv ministrul de externe in guvernele lui Ilici. Cu ce sunt ei mai buni in viziunea liberala?

Iar omul Basescu a fost promovat si sustinut in primul rand de catre PNL-ul vostru! Basescu nu ar fi castigat al doilea mandat daca PNL nu ar fi pactizat clar, oficial, pe fata, sau cum vrei sa-i mai spui, cu cea mai anti-reformatoare si corupta forta politica din Romania, Iliescu si PSD!
Daca PNL nu era dominat de Patriciu si nu ar fi fost atatia ani remorca lui Iliescu, Basescu si PD nu ar fi depasit 8-10% din optiunile electoratului. Voi ati umflat PDL-ul, pentru ca ati cedat locul pe dreapta spectrului politic prin asocierea cu Iliescu PSD!

Cum justificati pasul facut acum i n USL? Nu ati intrat intr-o alianta de conjunctura pentru castigarea puterii! Ati ales sa participati la alegeri pina in 2019 pe aceleasi liste cu PSD, PRM si PC. Pentru mine asta aduce cu o renuntare la principii, doctrina si istorie, urmand sa se mai intample un singur lucru: absorbtia in PSD.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2011, ora 15:44

De la: Black_Friday, la data 2011-03-06 15:18:45

Pacat de Romania si pacat de noi romanii! Meritam o soarta mai buna, aici in tara noastra, nu printre straini! Aveam toate conditiile ca sa traim mai bine, dar a primat nesansa sa avem si o clasa politica care sa ne ingroape si aici ma refer la intreaga clasa politica.

Oamenii ca Basescu, draga dom' Vanea, sunt si in PNL! Petre Roman Si Melescanu au fost prim ministru, respectiv ministrul de externe in guvernele lui Ilici. Cu ce sunt ei mai buni in viziunea liberala?

Iar omul Basescu a fost promovat si sustinut in primul rand de catre PNL-ul vostru! Basescu nu ar fi castigat al doilea mandat daca PNL nu ar fi pactizat clar, oficial, pe fata, sau cum vrei sa-i mai spui, cu cea mai anti-reformatoare si corupta forta politica din Romania, Iliescu si PSD!
Daca PNL nu era dominat de Patriciu si nu ar fi fost atatia ani remorca lui Iliescu, Basescu si PD nu ar fi depasit 8-10% din optiunile electoratului. Voi ati umflat PDL-ul, pentru ca ati cedat locul pe dreapta spectrului politic prin asocierea cu Iliescu PSD!

Cum justificati pasul facut acum i n USL? Nu ati intrat intr-o alianta de conjunctura pentru castigarea puterii! Ati ales sa participati la alegeri pina in 2019 pe aceleasi liste cu PSD, PRM si PC. Pentru mine asta aduce cu o renuntare la principii, doctrina si istorie, urmand sa se mai intample un singur lucru: absorbtia in PSD.

pfff ! daca nu exista PCR nu existau oameni ca Iliescu si Basescu ! si daca nu existau Marx si Engels nu existau Comunisti....si daca Lenin nu dadea marea revolutie din oct ce se sarbatoreste-n noiembrie, nu exista Comunism....si daca lu' musiu Hitler i-ar fi ajuns spatiul vital si nu-si facea de lucru cu Europa ca sa se-mpiedice in Rusia si sa ne doara pe noi , tocmai aici in Ro, punind d'un comunism in care s-au simtit atit de bine oameni ca iliescu si Basescu, azi Romania ar fi fost altundeva si altcumva !
P>S. si mai lasa naibii intrebarile astea, ca te-ntreb si eu : ce cata PRESEDINTELE Basescu mai ieri-alaltaieri la Helsinki unde se tinea congresul sau ce'o fi fost ala , al Popularilor Europeni ? IN CE CALITATE ERA EL ACOLO ? e Sef de partid sau presedinte de stat neimplicat in lupta de partid si care respecta o Constitutie ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2011, ora 16:08

De la: ______gladlynelf_____, la data 2011-03-06 14:27:16
De la: vaneamarin, la data 2011-03-06 14:17:03

20 DE ANI DOM'LE, NU 100...Nu pe anticorptie si-au castigat mandatul ?Nu asta era mesajul lor si al lui Base ?

sorry, nene vanea, sorry ! am fost extrem de critic la adresa pedeleilor, daca matale te-ai milostivit de sufletele lor, saracutele, treaca de la mine, sunt de acord cu matale nene vanea, numai cu 20 de ani de penitenta pentru pedelei este suficient
dar, in acesti 20 de ani viitori, de-acolo de la matale nene vanea, se-ntrevede ceva optiune electorala , ca din unghiul meu de vedere nu prea, orizontul este intunecat deabinelea nene vanea,din cele mai bune pozitii in care incerc sa ma pozitionez pentru observatiuni , la orizont nu vad decat cel mult o ceata densa, pacla laptoasa nene vanea, altceva, nimic! [/quote]

si cu PD in continuare , ce vezi ?
Base mai are 4 ani de mandat ; Pd 2 ani ! sa zicem ca Pd. va face pe -n 4 si va cistiga alegerile , caci se pricep la mosmoande, ce face dupa ce iese Sefu' la "pensie " ? il fac premier sau vor coabita cum da Dumnezeu cu urmatorul ? dar nu asta-i marea problema, desi este si asta ci, ce VIITOR are Ro cu ei la conducere ?

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2011, ora 16:26

De la: gabigabi, la data 2011-03-06 15:44:45
De la: Black_Friday, la data 2011-03-06 15:18:45

pfff ! daca nu exista PCR nu existau oameni ca Iliescu si Basescu ! si daca nu existau Marx si Engels nu existau Comunisti....si daca Lenin nu dadea marea revolutie din oct ce se sarbatoreste-n noiembrie, nu exista Comunism....si daca lu' musiu Hitler i-ar fi ajuns spatiul vital si nu-si facea de lucru cu Europa ca sa se-mpiedice in Rusia si sa ne doara pe noi , tocmai aici in Ro, punind d'un comunism in care s-au simtit atit de bine oameni ca iliescu si Basescu, azi Romania ar fi fost altundeva si altcumva !
P>S. si mai lasa naibii intrebarile astea, ca te-ntreb si eu : ce cata PRESEDINTELE Basescu mai ieri-alaltaieri la Helsinki unde se tinea congresul sau ce'o fi fost ala , al Popularilor Europeni ? IN CE CALITATE ERA EL ACOLO ? e Sef de partid sau presedinte de stat neimplicat in lupta de partid si care respecta o Constitutie ?

Asta este problema ta acum! De ce Basescu participa la un summit? Poate ca a fost invitat sa se duca acolo, unde mai participa si Angela Merkle, Berlusconi si alti sefi europeni. Nu stiu, suna la Cotroceni si intreaba-l pe purtatorul de cuvant! Eu habar nu aveam ca este in Finlanda, noroc cu tine si cu Antenela tale otravite.

Nu te roade in schimb ca acum trebuie sa-l votezi pe Vadim, sau pe Hrebenciuc, sau pe Nastase, sau Vanghelie... pe tine te roade ca s-a dus Basescu la Helsinki!
Uite asa, ca sa va bagati voi unghia in gat! Na, esti multumita?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2011, ora 16:41

de ce ma faci sa gindesc si sa vorbesc urit, caci replica la "unghia-n git " ar fi : mai bine acolo, decit in fund de unde scarmanati voi dupa papa-bun !
si intrebarea mea este, ca de obicei, cu tilc ! de ce nu intelegeti voi niciodata asta da, intrebare ! omule, ca si la summitul de la Lisabona , si aici au venit niste ministri , dar ei sunt REPREZENTATI AI PARTIDULUI .....Basescu NU reprezinta nici-un partid, caci conf. Constitutiei pe care o Incalca intr-o veselie, el NU FACE POLITICA ....el ii REPREZINTA pe toti Romanii, indiferent de politica pe care o fac ei care pe unde o face de'o face !

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2011, ora 17:33

pdl = demagogie / le doreste majoritatea poporului roman inaltare in adincurile istoriei neamului/ si conducatorului acestui partid ii doresc o judecata dreapta in panoplia neamului

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2011, ora 17:33

pdl = demagogie / le doreste majoritatea poporului roman inaltare in adincurile istoriei neamului/ si conducatorului acestui partid ii doresc o judecata dreapta in panoplia neamului

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2011, ora 17:34

pdl = demagogie /

______gladlynelf_____

14 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2011, ora 19:01

De la: gabigabi, la data 2011-03-06 16:08:46
Base mai are 4 ani de mandat ; Pd 2 ani ! sa zicem ca Pd. va face pe -n 4 si va cistiga alegerile , caci se pricep la mosmoande, ce face dupa ce iese Sefu' la "pensie " ? il fac premier sau vor coabita cum da Dumnezeu cu urmatorul ? dar nu asta-i marea problema, desi este si asta ci, ce VIITOR are Ro cu ei la conducere ?

**************************************************************************************************************************

... iar le-ai incurcat, prezentul cu trecutul si trecutul cu viitorul, coordonatele temporale iti sunt complet bulversat doamna gabi ,insa, hai s-o louam catinel si sa le descurcam.

trecutul l-ai vazut, incluzand pd-ul, prezentul, tocmai il percepi , avand in componenta pdl-ul, despre viitor, hmmm te mai poti gandi la viitor la varsta pe care o aveti, hmmm, sa-ncercam o predictie totusi, ca-i sport national predictiile, de la sondajele de opinie si pana la conferintele ezoterice de larga raspandire nationala si de la praznicele diferitilor sfinti, pana la meditatiile spiralate bivolariene, prezicerile omizilor de prin mahalalele dambovitene nu mai intra-n topul predictiilor doarece ele nu poseda ceferticat de atestare profisionala, deci:

viitorul este paclos, dupa cum ii spuneam si lui vanea putin mai sus, paclos si intunecat.

in cazul in care in care nu veti intra sub tutela politica a celui adus pe lume acolo unde s-a rasturnat caruta cu prosti, a pp-ului, atunci sigur o sa-l aveti ca partener in coalitia patrulaterului rosu, pentru ca neica vadim cu prm-ul sau au cam dat ortu´.

asa ca stimata doamna gabi, mai bine iti imbogatesti cunostintele in domeniul culinar si o sa-mi recomanzi un menuu pentru luni, (a doua zi a saptamanii, ca asa a vrut muschiul neuronal al bor-ului) o reteta pur romaneasca ce se poate realiza cu ingrediente din import in proportie de peste 85%

______gladlynelf_____

14 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2011, ora 19:42

.

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2011, ora 20:30

De la: gabigabi, la data 2011-03-06 16:41:41 de ce ma faci sa gindesc si sa vorbesc urit, caci replica la "unghia-n git " ar fi : mai bine acolo, decit in fund de unde scarmanati voi dupa papa-bun !
si intrebarea mea este, ca de obicei, cu tilc ! de ce nu intelegeti voi niciodata asta da, intrebare ! omule, ca si la summitul de la Lisabona , si aici au venit niste ministri , dar ei sunt REPREZENTATI AI PARTIDULUI .....Basescu NU reprezinta nici-un partid, caci conf. Constitutiei pe care o Incalca intr-o veselie, el NU FACE POLITICA ....el ii REPREZINTA pe toti Romanii, indiferent de politica pe care o fac ei care pe unde o face de'o face !

Pentru mizeriile pe care le scrii atunci cand te enervezi si lasi deoparte limbajul mieros de bunicuta buna la suflet, pe care il folosesti deobicei, nu meriti nici macar un raspuns din partea mea!

Fii sanatoasa doamna si balaceste-te in laturi, la fel ca prietenii tai papuashul si miloaga!

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2011, ora 20:33

Ce cabotini sunt pdl - istii.
(si slugile lor de pe forum ... in egala masura)

Cind ii cheama base tac ca motanii somnorosi si acum isi arata ghiarele. Sa vezi ce o sa-i mai alerge DNA! N-au invatat nimic din cazul primarului de la Craiova!

N-am avut curiozitatea sa le urmaresc adunatura ci am citit azi in gindul rezumatul otravirilor portocalii.
Mi se pare hilar sa vad pdl cum se opune intrarii pe usa din spate a oamenilor lu' extraordinaru' dupa ce din 2005 incoace ei au infestat apartul de stat, curtea constitutioanala, CSM, RA si companiile statului cu tot felul de loaze portocalii. E suficient sa le vezi marotele portocalii de la finante si munca ca sa realizezi ce pepiniera de specialisti au. Dintr-o data vor competenta si respectarea criteriului vechimii ...

Au uitat cind cereau tepe in Pta Victoriei. Au ramas doar scobitorile si se gindesc cum sa-i mai prosteasca odata pe prosti asa cum au facut-o in 2008 s-in 2009.

Ce spuneti EBA va mai candida in Ralamentul European sau ii va cere lui taticu un loc eligibil in parlamentul Romaniei. Va mai candida fotomodela independent sau vor mai da iar cite 5% din voturi organizatiile din teritoriu?

Chiar asa in ce colegiu ati vedea-o pe EBA candidind: la Ilfov sau la sect 1 ??

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2011, ora 20:42

Dictatorul Basescu?
Vladimir Tismaneanu ianuarie 18, 2011 Politica & Doctrine, Reactie rapida
111 comentarii 6,489 Vizualizari

Cand enormitatile unei horror propaganda fara limite sunt proferate de jurnalistii de partid si de trust, nu este de mirare. Mult mai alarmant este cand oameni cu specializari respectabile in istorie ori in stiinte politice il compara pe Traian Basescu cu Stalin sau Hitler. Cuvintele au consecinte, nu cred ca se mai indoieste cineva de acest lucru. Si atunci ce facem? Le utilizam cum ne convine doar din ratiuni de rivalitati si competitii?

Nimeni nu le poate contesta acestor comentatori dreptul la critica, ceea ce insa putem, avem dreptul sa contestam este deformarea deliberata a realitatii, propunerea unor naluciri oportuniste drept argumente rationale. Citesc, de pilda, cu stupefactie o afirmatie a doamnei profesoare Zoe Petre intr-un interviu din “Romania Libera” in care il acuza, cu indignare patriotica nedismulata, pe Traian Basescu ca este culpabil de deteriorarea, ori mai grav, ruinarea completa a unei relatii privilegiate cu Franta care dureaza de 160 de ani. In acelasti timp, Victor Ponta il acuza pe Nicolas Sarkozy, “amicul lui Basescu” de injustiile comise la adresa Romaniei. Inteleaga cine poate…

Cred ca ar merita intr-adevar sa se publice o antologie a variilor acuzatii la adresa lui Traian Basescu (editoriale, articole de opinii, discursuiri parlamentare ori de campanie). Campionii ar fi, cred, Adrian
Severin (expertul in neo-cezarism), Mircea Geoana, Victor Ponta, Dan Voiculescu, C. V. Tudor, Crin Antonescu, Adrian Nastase si cu voia Dvs, Ion Iliescu. Imi amintesc ca in perioada suspendarii din primavara anului 2007, Mircea Geoana il numea pe Traian Basescu “un deseu toxic care trebuie incinerat”. Quite funny, isn’t it? Or rather sickening.

Un cititor neavizat al acestei imaginare antologii ar putea crede ca in perioada 2005-1011 in Romania a existat o dictatura nemiloasa, lumea supravietuia terorizata de serviciile secrete omnipotente, opozitia a fost amutita, liderii ei au fost molestati, arestati, exilati. Un grup de intelectuali, avizi de sinecuri, masini la scara si alte privilegii pe care nu aveau cum sa le obtina altfel, si-au tradat constiinta, demnitatea, principiile si vocatia, si au devenit servitorii lasi si obedienti ai Printului. Au simulat ca ii intereseaza condamnarea comunismului si statul de drept, ei voiau de fapt sa participe la ospatul puterii. Cativa politicieni (unii fosti colaboratori ai serviciilor comuniste de securitate) au tinut vie flacara rezistentei antidictatoriale, au suferit cumplit neavand acces decat la mai toate sursele de informare publica. Doi fosti presedinti au protestat zi si noapte, riscandu-si libertatea, impotriva statului politienesc pe care l-ar fi instaurat cel de-al treilea. Un lider de pardid istoric cu pronuntate aspiratii prezidentiale a spus, cu temeritate, ca a sosit momentul debarasarii de “boschetarul de la Cotroceni”, riscandu-si, la randul sau, viata. Pe scurt, Romania ar fi fost un pseudonim pentru Belarus.

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 7 Martie 2011, ora 08:23

De la: 9am049573, la data 2011-03-06 20:33:41Ce cabotini sunt pdl - istii.
(si slugile lor de pe forum ... in egala masura)

Cind ii cheama base tac ca motanii somnorosi si acum isi arata ghiarele. Sa vezi ce o sa-i mai alerge DNA! N-au invatat nimic din cazul primarului de la Craiova!

N-am avut curiozitatea sa le urmaresc adunatura ci am citit azi in gindul rezumatul otravirilor portocalii.
Mi se pare hilar sa vad pdl cum se opune intrarii pe usa din spate a oamenilor lu' extraordinaru' dupa ce din 2005 incoace ei au infestat apartul de stat, curtea constitutioanala, CSM, RA si companiile statului cu tot felul de loaze portocalii. E suficient sa le vezi marotele portocalii de la finante si munca ca sa realizezi ce pepiniera de specialisti au. Dintr-o data vor competenta si respectarea criteriului vechimii ...

Au uitat cind cereau tepe in Pta Victoriei. Au ramas doar scobitorile si se gindesc cum sa-i mai prosteasca odata pe prosti asa cum au facut-o in 2008 s-in 2009.

Ce spuneti EBA va mai candida in Ralamentul European sau ii va cere lui taticu un loc eligibil in parlamentul Romaniei. Va mai candida fotomodela independent sau vor mai da iar cite 5% din voturi organizatiile din teritoriu?

Chiar asa in ce colegiu ati vedea-o pe EBA candidind: la Ilfov sau la sect 1 ??

Cred ca va candida cu 100% sanse in Colegiul 0 - Banbu sau in Colegiul 69 - Catwalk [in strainatate... ]...Parerea mea, mon cher, parerea mea..

"NIHIL SINE DEO!"

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2011, ora 08:52

De la: ______gladlynelf_____, la data 2011-03-06 19:01:43

**************************************************************************************************************************

... iar le-ai incurcat, prezentul cu trecutul si trecutul cu viitorul, coordonatele temporale iti sunt complet bulversat doamna gabi ,insa, hai s-o louam catinel si sa le descurcam.

trecutul l-ai vazut, incluzand pd-ul, prezentul, tocmai il percepi , avand in componenta pdl-ul, despre viitor, hmmm te mai poti gandi la viitor la varsta pe care o aveti, hmmm, sa-ncercam o predictie totusi, ca-i sport national predictiile, de la sondajele de opinie si pana la conferintele ezoterice de larga raspandire nationala si de la praznicele diferitilor sfinti, pana la meditatiile spiralate bivolariene, prezicerile omizilor de prin mahalalele dambovitene nu mai intra-n topul predictiilor doarece ele nu poseda ceferticat de atestare profisionala, deci:

viitorul este paclos, dupa cum ii spuneam si lui vanea putin mai sus, paclos si intunecat.

in cazul in care in care nu veti intra sub tutela politica a celui adus pe lume acolo unde s-a rasturnat caruta cu prosti, a pp-ului, atunci sigur o sa-l aveti ca partener in coalitia patrulaterului rosu, pentru ca neica vadim cu prm-ul sau au cam dat ortu´.

asa ca stimata doamna gabi, mai bine iti imbogatesti cunostintele in domeniul culinar si o sa-mi recomanzi un menuu pentru luni, (a doua zi a saptamanii, ca asa a vrut muschiul neuronal al bor-ului) o reteta pur romaneasca ce se poate realiza cu ingrediente din import in proportie de peste 85%

ce STUPIDA postare ! e chiar atit de greu sa faci o socoteala simpla, asa cum am facut-o eu ? pffff ! ti-e mai usor sa ma insulti decit sa gindesti , e clar ! ma scuzi ca te-am supus la un asa efort ! du-te si fa nani !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2011, ora 08:58

De la: Black_Friday, la data 2011-03-06 20:30:09
De la: gabigabi, la data 2011-03-06 16:41:41 de ce ma faci sa gindesc si sa vorbesc urit, caci replica la "unghia-n git " ar fi : mai bine acolo, decit in fund de unde scarmanati voi dupa papa-bun !

Pentru mizeriile pe care le scrii atunci cand te enervezi si lasi deoparte limbajul mieros de bunicuta buna la suflet, pe care il folosesti deobicei, nu meriti nici macar un raspuns din partea mea!

Fii sanatoasa doamna si balaceste-te in laturi, la fel ca prietenii tai papuashul si miloaga!

aha ! deci tu ai voie sa spui orice, eu nu ? ai dreptate pe undeva ,asa e : nu trebuie sa-mi pierd cumpatul , dar om sunt si eu .....si asa am si spus: " de ce ma faci sa gindesc urit si sa vorbesc urit ....", ceea ce-nseamna ca mi-am dat seama ca nu-i bine ce fac ,dar m-ai enervat si ti-am trintit-o !

______gladlynelf_

32 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2011, ora 11:38

De la: gabigabi, la data 2011-03-07 08:52:28

ce STUPIDA postare ! e chiar atit de greu sa faci o socoteala simpla, asa cum am facut-o eu ? pffff ! ti-e mai usor sa ma insulti decit sa gindesti , e clar ! ma scuzi ca te-am supus la un asa efort ! du-te si fa nani !

mmmdeh! special adaptata pentru stupid people, mai draga doamna gabi !

sorry ! m-am inselat, speram ca dv. sa nu va includeti in majoritatea conlocuitoare, insa, daca tot v-ati pozitionat intr-o asemenea majoritate, nu va doresc decat sa va fie de bine si multa sanatate-n viitorul imediat !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2011, ora 11:44

De la: ______gladlynelf_, la data 2011-03-07 11:38:41

sorry ! m-am inselat, speram ca dv. sa nu va includeti in majoritatea conlocuitoare, insa, daca tot v-ati pozitionat intr-o asemenea majoritate, nu va doresc decat sa va fie de bine si multa sanatate-n viitorul imediat !

Lasa Mytcor chestiile astea,cum ai facut dom,le de ai scris boldat ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2011, ora 11:51

incerc sa-ti inteleg logica si nu reusesc ! deci : in 2012 vom avea alegeri parlamentare ! ce variante ar fi ? 1) PD iese de pe esichierul politic si are soarta PNTC ....nimeni nu mai stie de el, adica !
2) face ce face si cistiga alegerile ....stie el cum stim si noi si va "domni " 4 ani ; va avea de dat un premier si va coabita cu actualul presedinte-m pina-n 2014 ! buuun ! ce face dupa 2014 este interesant de vazut : va da tot el( PD) un presedinte ? un Boc, o Udrea sau un Blaga ? sau , in varianta cealalta : va lucra cu un presedinte din partea opozitiei ! cum ?
era atit de greu sa raspunzi in felul asta sau chiar mai grozav, intrucit tu esti cu mult-muuuult mai destept decit noi toti la un loc !?

______gladlynelf_

32 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2011, ora 12:00

De la: gabigabi, la data 2011-03-07 11:51:29incerc sa-ti inteleg logica si nu reusesc ! deci : in 2012 vom avea alegeri parlamentare ! ce variante ar fi ?

Glumesti, de alegeri parlamentare o sa va mai arda voua in 2012?..ha ! vise taica vise...

...de-o stare de necesitate economica, un regim autoritar si-un consiliu de asistenta monetaro-financiar, n-ati vrea voi s-o puneti ?! ...aaaaaaaa? ce spui doamna Gabi de-o asa reteta culinara nationala ?

______gladlynelf_

32 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2011, ora 12:21

De la: vaneamarin, la data 2011-03-07 11:44:54
De la: ______gladlynelf_, la data 2011-03-07 11:38:41

Lasa Mytcor chestiile astea,cum ai facut dom,le de ai scris boldat ?

Priveste acele stelute si observa cu atentie unde le-am amplasat.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2011, ora 12:53

De la: ______gladlynelf_, la data 2011-03-07 12:00:38
De la: gabigabi, la data 2011-03-07 11:51:29incerc sa-ti inteleg logica si nu reusesc ! deci : in 2012 vom avea alegeri parlamentare ! ce variante ar fi ?

Glumesti, de alegeri parlamentare o sa va mai arda voua in 2012?..ha ! vise taica vise...

...de-o stare de necesitate economica, un regim autoritar si-un consiliu de asistenta monetaro-financiar, n-ati vrea voi s-o puneti ?! ...aaaaaaaa? ce spui doamna Gabi de-o asa reteta culinara nationala ?

Pai vezi ca esti in Stare sa dai un raspuns la intrebarea mea INITIALA, cind in loc sa-mi raspunzi omeneste te-ai dat in stamba, mai mytcore ? EXACT asa vad si eu Viitorul DACA acest Presedinte si acest guvern si acest partid de yesmani, NU PLEACA ACUM !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2011, ora 12:55

Am vazut cum se obtine,nu imi dau seama insa care dracu' este logica. Deci un text boldat il pot obtine acum ,care insa este mecanismul si de ce se intampla asta? ... .Mai mult,ca principiu merge cu toate caracterele care sunt amplasate la partea superioara a randului gen: * ' etc...Care este insa logica ?

Pagini: << 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: