back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 08:54

De la: 9am049573, la data 2010-12-03 21:36:28"Lansez un ultim apel politicienilor, care are numai douã cuvinte: Fiþi responsabili! Nu mai putem cheltui cât am cheltuit în trecut. Avem un singur drum corect: dezvoltare prin investiþie".
Traian Basescu 25 noiembrie 2010

Dupa ce javra semneaza proiectul de buget al Cotrocenilor mai mare decit anul trecut vine si cere responsabilitate. o fi uitat moratoriul de acum 2-3 saptamini in budoarul Robertei la palatul Parlamentului...

In Kazahstan nu a fost in stare sa obtina nimic de la kazahi, legat de datoria Petrom (altfel s-ar fi laudat ordinarul). Probabil asteapta mai mult pentru pusculita pdl.
Nici macar o poza linga Sarcozy! (si-a dat seama si francezul cit de oportunist si periculos pentru imaginea sa in prag de alegeri e extraordinarul).

Din cite am inteles i-a fost frica sa nu fie huiduit de 1 decembrie. ordinarul a devenit mai sensibil la iubirea poporului decit un barometru marinaresc facut din mate de peste.

altadata avea fler si stia sa speculeze in folosul sau, orice moment dar, a ratat Ziua Nationala ! ce simplu ar fi fost sa fi lasat ,inainte de a pleca la Kazahstan , un mesaj romanilor de ziua lor nationala cu urari de sanatate ,exprimindu-si regretul ca nu poate fi prezent....dar, ca-i cu sufletul alaturi....blablabla ....ori el, ce-a facut ? a aruncat bomba bok si si-a pus palma-n fund si s-a carat !

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 08:58

De la: gabigabi, la data 2010-12-04 08:46:30
De la: vaneamarin, la data 2010-12-03 20:14:24
De la: gabigabi, la data 2010-12-03 17:48:16 daca vreti sa va faceti o placere si cearta sa fie mai dulce, intrati pe MagicFM si ascultati cele mai frumoase melodii de sezon interpretate de frank Sinatra, Elvis, M. Bolton, Queen,etc.etc ...."aceeasi Marie cu alta palarie" as putea spune, ptr. ca ascultata in alta interpretare, melodia respectiva devine altceva.... ascultati si o sa va placa ....acum cinta Harry Belafonte !

Aha,te-au cumparat mogulii de la Magic FM....

aha ! si la bucatarie ,pe radioul de acolo, ascult PRO FM rock !.....tu observi ca lumea se intoarce spre muzica anilor trecuti si ca de vreo 10-15 ani nu se mai compune Muzica ? adica, acel ceva "ce-ti gidila in mod placut urechile " si -ti vine sa fredonezi si sa dansezi ? ....ia auzi, ia auzi ce voce avea Dean Martin !

Respectele mele Gabi! Si eu tot Magic FM ascult! Era muzica adevarata, iar vocile cantaretilor erau reale, nu prelucrate pe computer ca acum. Iar Dean Martin, ce sa spun...mai ales acum, cantecele lui despre Craciun si iarna se potrivesc la fix!

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 09:02

De la: Ingrid, la data 2010-12-04 08:51:30
De la: gabigabi, la data 2010-12-03 17:48:16 daca vreti sa va faceti o placere si cearta sa fie mai dulce, intrati pe MagicFM si ascultati cele mai frumoase melodii de sezon interpretate de frank Sinatra, Elvis, M. Bolton, Queen,etc.etc ...."aceeasi Marie cu alta palarie" as putea spune, ptr. ca ascultata in alta interpretare, melodia respectiva devine altceva.... ascultati si o sa va placa ....acum cinta Harry Belafonte !

aha ! si la bucatarie ,pe radioul de acolo, ascult PRO FM rock !.....tu observi ca lumea se intoarce spre muzica anilor trecuti si ca de vreo 10-15 ani nu se mai compune Muzica ? adica, acel ceva "ce-ti gidila in mod placut urechile " si -ti vine sa fredonezi si sa dansezi ? ....ia auzi, ia auzi ce voce avea Dean Martin !

Maaiii. apropo de muzica...cunosc un habotnic, care o considera diavolesca, si nu ma lasa sa ascult. Cand m-a gasit odata cu radio trepidand, cica,,Bunica, dar ce oare ascultati dumneavoastra inainte sa apara muzica asta?" Era Boney M..zic ,,Mai copile, tu nu cumva ma confunzi cu Burebista?"

buna dimineata, pisicuto ! cumva-ceva , are dreptate " habotnicul " ,dar nudiscutam aici si acum, caasta ar insemna sa schimbam subiectul diavolesc !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 09:12

De la: Ingrid, la data 2010-12-04 08:51:30
Maaiii. apropo de muzica...cunosc un habotnic, care o considera diavolesca, si nu ma lasa sa ascult.

Eheeee,mie mi-a spus unul in facultate ca daca rotesc invers un disc cu muzica rock (am incercat cu el de fata, si cu Pink Floyd si cu Queen ) se aude :SATAN,SATAN,SATAN... .Brrrr! Asta evident arata ca muzica rock este provenita de la "cel rau" si ca nu este deci bine sa o asculti .Bun,am facut proba, ca sunt curios de felul meu ! Experimentul insa este neconcludent doarece eu auzeam "vraaaam,vreaaaam" iar el "sataaaaan,sataaan".Am chemat eu si martori, dar acestia au refuzat participarea la experiment si mi-au declarat dur si hotarant ca :"lasa-ma bai cu tampitul ala (il cunosteau) ,spune-i sa mearga la doctor".

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 10:51

www.youtube.com/watch?v=LOlNEouKaig
ONESTITATE,CARACTER SI TOT CE VREI LA PAPUSA CEACKY..........

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 11:05

De la: Silver9AM, la data 2010-12-04 10:51:24www.youtube.com/watch?v=LOlNEouKaig

Asa,si care este problema Silver? ....

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 11:33

De la: vaneamarin, la data 2010-12-04 11:05:33
De la: Silver9AM, la data 2010-12-04 10:51:24www.youtube.com/watch?v=LOlNEouKaig

www.youtube.com/watch?v=MZs17K1BsjI

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 11:38

De la: vaneamarin, la data 2010-12-04 11:05:33

OBSERV CA PUI INTREBARI,RETORICE..........PERMITEMI SA PUN SI EU ACCEIASI INTREBARE LA POSTARILI VOASTRE...........

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 12:07

tot fara argumente si la fel de penibil...

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 12:12

pentru ca voi, basistii, nu ati fost in stare sa gasiti vreo masura luata de bok pentru economie, o sa va spun citeva:
- pensionarea la 65 de ani;
- reintoarcerea mamicilor la munca dupa un an:
- ziua de lucru de 12 ore!

PS: nimeni din media nu a fost in stare sa spuna cite crese sunt in Romania in prezent si cati copii nou nascuti. in general in oraselele din provincie sunt cite una. cate sunt de toate nu stie decit sfintul duh.

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 12:27

De la: 9am049573, la data 2010-12-04 12:07:05tot fara argumente si la fel de penibil...[/quote

DA,TE-AI AUTOCARACTERIZAT PERFECT,SCURT,CONCIS SI LA OBIECT !!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 12:42

De la: 9am049573, la data 2010-12-04 12:12:15pentru ca voi, basistii, nu ati fost in stare sa gasiti vreo masura luata de bok pentru economie, o sa va spun citeva:

PS: nimeni din media nu a fost in stare sa spuna cite crese sunt in Romania in prezent si cati copii nou nascuti. in general in oraselele din provincie sunt cite una. cate sunt de toate nu stie decit sfintul duh.

Billyboy, m-am tot gandit la ghicitoarea aia a ta cu animalul pe care il tii in poala! Bey, nu-i asa ca-i un pisugi? Eeee, nu am dreptate?

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 12:50

atit de profund si atat de basescianist ...
in fond asta si-au dorit cei 5,7 milioane de romani. sa le fie de bine!
care este vina celorlalti 15 milioane ?
vina de a nu fi emigrat pina acum!

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 13:03

De la: 9am049573, la data 2010-12-04 12:50:17atit de profund si atat de basescianist ...
in fond asta si-au dorit cei 5,7 milioane de romani. sa le fie de bine!
care este vina celorlalti 15 milioane ?
vina de a nu fi emigrat pina acum!

Drum bun si vant din pupa! Sa nu uiti sa-ti iesi sosete groase ca e frig!
Don't forget to writeeeee!!!
O sa ne fie dor de tine si de sobolanul tau dar o sa supravietuim!

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 13:20

esti la fel de "marinel" ca si ordinarul.
avind in vedere si raspunsul tau din trecut legat de copii care nu au ce minca si la fel de penibil.
nu esti inca si la fel de javra...

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 13:36

De la: BlackFriday, la data 2010-12-04 12:42:44
De la: 9am049573, la data 2010-12-04 12:12:15pentru ca voi, basistii, nu ati fost in stare sa gasiti vreo masura luata de bok pentru economie, o sa va spun citeva:

Billyboy, m-am tot gandit la ghicitoarea aia a ta cu animalul pe care il tii in poala! Bey, nu-i asa ca-i un pisugi? Eeee, nu am dreptate?

BLACK,EU CRED CA SEAMANA MAI DEGRABA CU UN SO'BELI-MIAR..........TU CE ZICI ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 13:38

De la: 9am049573, la data 2010-12-04 13:20:31esti la fel de "marinel" ca si ordinarul.
avind in vedere si raspunsul tau din trecut legat de copii care nu au ce minca si la fel de penibil.
nu esti inca si la fel de javra...

IAR TU ESTI LA FEL DE "PROSTANAC",CA SI SEFUL TAU...........PROSTANACU,SI IATE DE ILIESCU CA EL V-A FACUT ASA,NU EU.............

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 13:43

Daca unii dintre noi s-au intrebat de ce batea cimpii base extraordinarul despre sistemul electronic al fiscului (luind inca o data in plus locul executivului) , raspunsul e simplu: a fost publicat un studiu anual al PricewaterhouseCoopers ºi al Bancii Mondiale iar un oficial al Bancii a avut discutii cu oficialii executivului portocaliu-unguresc.
Asa ca base a iesit sa dezminta inca o datat realitatile crunte dezvaluite de altii pentru ca ai nostrii mint de ingheata plasma.
Interesant e ca base bate cimpii dupa ce a fost de acord, cu exceptia unui sigur articol, cu legea fraudata a sistemului de pensii care (nu e mai surpriza de mult faptul ca se bat ca prostii cap in cap ministrii guvernului pokk-udmr) nu numai ca nu relaxeaza sistemul de taxare al fortei de munca dar va mari numarul de vizite la sediile DTM si casele de pensii.

Halal reforma penibili portocalii. Ce mai spun basestii?! Dar ardelenii?!

Postez mai jos articolul din R. Libera (si maroniu-portocalie) al Danei Ilie-nu puteti spune ca RL sunt anti base :

" România a coborât anul trecut pe ultimul loc în Uniunea Europeanã în ceea ce priveºte uºurinþa unei companii de a plãti taxele ºi a retrogradat douã poziþii în topul mondial, de pe locul 149 pe 151, din 183 de state incluse într-un studiu anual al PricewaterhouseCoopers ºi Banca Mondialã, informeazã Mediafax. "România se plaseazã în media europeanã atât la nivelul numãrului de ore necesare pentru conformare, cât ºi al ratei totale de impozitare, dar are cele mai numeroase plãþi anuale din Uniunea Europeanã, ºi de aceea se plaseazã, probabil, pe ultimul loc în privinþa uºurinþei de platã a taxelor", a declarat Peter de Ruiter, liderul departamentului de consultanþã fiscalã ºi juridicã al PwC.

Rata totalã de impozitare a unei companii medii din România se plaseazã la 44,9%, uºor peste medie din UE, de 44,2%, dar sub media mondialã (47,8%), iar timpul necesar pregãtirii documentaþiei, depunerii declaraþiilor ºi plãþilor se ridicã la 222 de ore, exact medie UE.

România are însã cele mai multe plãþi din UE, respectiv 113 operaþiuni, din care 84 se referã la contribuþiile sociale, în timp ce media UE este de 17 plãþi pe an, Suedia fiind cea mai bine plasatã în topul global, cu 2 plãþi anuale. Inndicatorul privind plãþile s-a deteriorat în România ºi din cauza introducerii impozitului minim la începutul anului trecut.

La nivel mondial, numai Ucraina are mai multe plãþi anuale decât România, respectiv 135 de operaþiuni.

Cele mai multe plãþi din România se referã la taxe pe forþa de muncã, respectiv peste jumãtate, ºi numai 27% din acestea "nu au nicio legãtura cu taxarea muncii".

"Putem vedea o mare îmbunãtãþire dacã impozitele ºi contribuþiile nu vor mai fi colectate de entitãþi diferite. Dacã totul va fi colectat de ANAF putem asista la un impact pozitiv masiv, care va ajuta la viitoare consolidare a bazei de impozitare. Urmãtoarea etapã ar fi reducerea nunmãrului de plãþi. Se poate face consolidarea impozitelor specifice într-o singurã zonã, sau plata la intervale mai mari. Nu trebuie plãtite lunar toate aceste obligaþii. De asemena, s-ar reduce ºi numãrul de declaraþii", a explicat Peter de Ruiter.

Reprezentantul PwC a spus cã a avut recent o întâlnire cu reprezentanþii ANAF în care s-a discutat cã în România se colecteazã 79% din impozitele declarate, dar cã sunt perspective de creºtere.

"Asta înseamnã cã nu se încaseazã 25% din taxele care ar trebui colectate, ceea ce demonstreazã slaba calitate a sistemului care colecteazã", a adãugat de Ruiter.

Una dintre principalele probleme ale administraþiei fiscale din România este sistemul electronic nefuncþional de declarare ºi platã a obligaþiilor cãtre buget.

În topul privind condiþiile de afaceri realizat de Banca Mondialã ºi prezentat la începutul lunii noiembrie România a coborât cu o poziþie, pânã pe locul 56, într-un total de183 de þãri analizate, fiind depãºitã, printre altele, de Kîrgîstan, Botswana, Bulgaria sau Peru".

mai asteptam reforme si va mai asteptam la vot!

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 14:21

Cum procedeaza americanii, administratia Obama,la presiunea conservatorilor de a limita cheltuielile cu personalul?

A anuntat inghetarea salariilor pentru cei peste 2 milioane de angajati federali cu exceptia judecatorilor, si a personalului ce deservste curtile federale, a angajatilor postei si cei ai Congresului.
Desi in noiembrie au fost create 39.000 de locuri noi de munca (predictia era de 75.000-200.000) rata somajului a crescut in noiembrie de la 9,6 la 9,8.

S-ar zice ca au invatat ceva din prostiile alor nostri...

m_nastasiu

10 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 14:30

De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 15:41

De la: BlackFriday, la data 2010-12-04 08:58:57

Respectele mele Gabi! Si eu tot Magic FM ascult! Era muzica adevarata, iar vocile cantaretilor erau reale, nu prelucrate pe computer ca acum. Iar Dean Martin, ce sa spun...mai ales acum, cantecele lui despre Craciun si iarna se potrivesc la fix!

incearca si rock.ul de la PRO FM rock ....e tot ce-i mai bun din muzica genului ....e drept , intre noi fiind o diferenta de 20 ani, intr-un fel vibrez eu la ele si altfel le receptionezi tu ! dar, ce-i frumos, e frumos !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 15:56

dar deja stii raspunsul : este Cirtita din filmul " ziua cirtitei " ,film cu o oarecare tenta de SF , un SF cevamai filozofic , intrucit se intimpla acolo o bucla temporala si Billy Murray , ziarist fiind si venind la acea sarbatoare , se trezeste ca acea zi se reia mereu, degeaba incercind el s-o readuca la normal ..... deh, ca si unii ziaristi din tara asta care, realizind ca ne-am intors innainte de dec. 89 ,incearca impreuna cu o parte a cetatenilor sa revina pe fagasul normal !

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 16:03

gabi,
le este mult mai usor sa accepte imaginea de inculti decit pe cea de incompetenti.
si apoi, daca le spui "cirtita" e ca si cum s-ar privi in oglinda.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 16:46

De la: 9am049573, la data 2010-12-04 16:03:04gabi,
le este mult mai usor sa accepte imaginea de inculti decit pe cea de incompetenti.
si apoi, daca le spui "cirtita" e ca si cum s-ar privi in oglinda.

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 16:58

Postez acum pt. "independentii" lui basecsu, carora -cik- nici usturoi n-au mancat=nu l-au votat pe basecs, nici gura nu le miroase=se cred indreptatiti sa dea lectii altora..O sa folosesc o comparatie:
Romania e ca un autobuz. In 2004, "soferul" sau de atunci =nastase il indrepta catre garaj=UE+NATO, dar nu inainte de a-i mai fura ceva "combustibil". Multi romani, printre care si eu, au ales alt "sofer"=traienel, sperand ca escapadele sale anterioare la sofat=conducerea Romaniei s-au estompat si ca a invatat din pataniile predecesorului.
La scurt timp insa, traienel si-a atacat copilotul=Tariceanu, incercand sa-l scoata afara din autobuz. Nereusindu-i, a pus mecanicul+DNA, electricianul=CSM, electromecanicul=SRI, tinichigiul=CCR, doar-doar l-o scoate cu forta pe copilot: nici asa nu i-a mers...A apelat la pasageri=electorat in 2008 si 2009, pasageri neatenti [mai ales cei din spate] la cearta din fata, si pasagerii l-au ales iar pe "sofer". Numai ca masina numita Romania, cu o maimuta=boc pe scaunul copilotului se indreapta spre prapastie, ajutata si de pasagera din spatele "soferului"=Nutzy.
Ce sa faca acum calatorii, injurati de "sofer", de maimuta si de pasagera Nutzy si trimisi la munca? Sa-l mai lase pe driverul cam spritangiu si cam grobian sa injure, sa incalce codul_rutier=Constitutia si autobuzul sa ajunga in vagauna?

JOS "SOFERUL" DICTATOR!

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 17:15

De la: gabigabi, la data 2010-12-04 15:56:31

dar deja stii raspunsul : este Cirtita din filmul " ziua cirtitei " ,film cu o oarecare tenta de SF , un SF cevamai filozofic , intrucit se intimpla acolo o bucla temporala si Billy Murray , ziarist fiind si venind la acea sarbatoare , se trezeste ca acea zi se reia mereu, degeaba incercind el s-o readuca la normal ..... deh, ca si unii ziaristi din tara asta care, realizind ca ne-am intors innainte de dec. 89 ,incearca impreuna cu o parte a cetatenilor sa revina pe fagasul normal !

Hai mai Gabi, da-o in colo de treaba! Pai rozatoarea aia este cartitza cum sunt eu fan Crin Antonescu!
Mai, de la tine am pretentii, ce naiba! Nu pot sa imi inchipui ca nu ai vazut in viata ta cum arata o cartita! In primul rand nu are ochi!!! Iar animalul din avatar are ochii cat cepele, nu stiu daca de la natura sau ca o tzine zoologul in poala!
Stiu ca printre voi se afla doi specialisti in stiintele naturii, nevropatica specialista in Etnobotanica si Billy Bou asta de se da Murray, masterand in Zoofilie, dar cu un singur click poti sa gasesti pe Google poza unei cartitze si sa te convingi cat de batut in cap e zoofilul!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 17:19

De la: BlackFriday, la data 2010-12-04 17:15:55
De la: gabigabi, la data 2010-12-04 15:56:31

Hai mai Gabi, da-o in colo de treaba! Pai rozatoarea aia este cartitza cum sunt eu fan Crin Antonescu!
Mai, de la tine am pretentii, ce naiba! Nu pot sa imi inchipui ca nu ai vazut in viata ta cum arata o cartita! In primul rand nu are ochi!!! Iar animalul din avatar are ochii cat cepele, nu stiu daca de la natura sau ca o tzine zoologul in poala!
Stiu ca printre voi se afla doi specialisti in stiintele naturii, nevropatica specialista in Etnobotanica si Billy Bou asta de se da Murray, masterand in Zoofilie, dar cu un singur click poti sa gasesti pe Google poza unei cartitze si sa te convingi cat de batut in cap e zoofilul!

ARE BUZE RUJATE SI OCHI CAT CEPELE !

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 17:53

De la: vasile_vali, la data 2010-12-04 16:58:12Postez acum pt. "independentii" lui basecsu, carora -cik- nici usturoi n-au mancat=nu l-au votat pe basecs, nici gura nu le miroase=se cred indreptatiti sa dea lectii altora..O sa folosesc o comparatie:
Romania e ca un autobuz. In 2004, "soferul" sau de atunci =nastase il indrepta catre garaj=UE+NATO, dar nu inainte de a-i mai fura ceva "combustibil". Multi romani, printre care si eu, au ales alt "sofer"=traienel, sperand ca escapadele sale anterioare la sofat=conducerea Romaniei s-au estompat si ca a invatat din pataniile predecesorului.
La scurt timp insa, traienel si-a atacat copilotul=Tariceanu, incercand sa-l scoata afara din autobuz. Nereusindu-i, a pus mecanicul+DNA, electricianul=CSM, electromecanicul=SRI, tinichigiul=CCR, doar-doar l-o scoate cu forta pe copilot: nici asa nu i-a mers...A apelat la pasageri=electorat in 2008 si 2009, pasageri neatenti [mai ales cei din spate] la cearta din fata, si pasagerii l-au ales iar pe "sofer". Numai ca masina numita Romania, cu o maimuta=boc pe scaunul copilotului se indreapta spre prapastie, ajutata si de pasagera din spatele "soferului"=Nutzy.
Ce sa faca acum calatorii, injurati de "sofer", de maimuta si de pasagera Nutzy si trimisi la munca? Sa-l mai lase pe driverul cam spritangiu si cam grobian sa injure, sa incalce codul_rutier=Constitutia si autobuzul sa ajunga in vagauna?

JOS "SOFERUL" DICTATOR!

Analiza medicala pe text, sau daca ar durea prostia, ce urlete s-ar auzi din Galati!

Subiectul analizat astazi este un caz nefericit! Traumele suferite in copilarie si-au pus amprenta asupra psihicului sau labil si incomplet dezvoltat! Desi a fost copil precoce, la 5 ani avad IQ-ul de acum, lipsurile materiale, viata dezorganizata din comunitatea din care provine, traiul de pe o zi pe alta, in functie de ce putea ciordi de la vecini, excesele bahice au marcat dezvoltrea lui ulterioara!

Subiectul sufera de fetisim! A facut o adevarat psihoza pentru un banal autobuz, acel autobuz, care se mai numeste si RATA, cu care a fugit in lume la 14 ani si cu care si acum se duce si se intoarce de la slujba, facandu-l pe fiul sau sa exclame:

Uite mama, vine RATA!
Vine si prostul de tata!

Subiectul afirma: "soferul" sau de atunci =nastase il indrepta catre garaj=UE+NATO" Spre care garaj?
Poate CSI, nu UE si NATO, ca daca nu erau Basescu si Macovei sa determine UE sa ridice clauza pe Justitie, Macovei fiind apoi urgent demisa de liberali, nu mai intram in 2007! Si cat ne-au intarziat intrarea Iliescu si ai lui?

"La scurt timp insa, traienel si-a atacat copilotul=Tariceanu, incercand sa-l scoata afara din autobuz. "

De unde copilot la autobuz? Ai crede ca s-a gandit de fapt la avion, dar nu e cazul pentru ca nu stie ce-i ala! Subiectul zboara fara avion, din frageda pruncie, la scurt timp dupa eclozare.

Aici mai intervine un aspect, subiectul sufera de amnezie si se pare ca aceasta se datoreaza tot zborului, deoarece in timpul zborului, daca acesta se desfasoara la altitudine, aportul de oxigen in organism se reduce si creierul incepe sa se atrofieze! Pai nu traienel a incercat sa-l debarce pe taricel, ci vice-versa! 322 de mecanici, tinichigii, maturarese si alt personal auxiliar de la cap de linie, ca sa ma exprim pe intelesul tau, au incercat in 2007 sa-l suspende pe traienel!

Soferul a revenit la post, confirmat de pasageri, iar auxiliarii au ramas de carutza. mijloc de locomotie cu care se deplaseaza si astazi!

Ce ti-e si cu bolile astea psihice! Dispare in primul rand simtul penibilului, subiectul isi expune cu nonsalanta netezimea cortexului, singura circumvolutiune fiind datorata fesului prea stamt pentru un cap asa de mare si de gol!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 17:59

De la: vasile_vali, la data 2010-12-04 16:58:12Postez acum pt. "independentii" lui basecsu, carora -cik- nici usturoi n-au mancat=nu l-au votat pe basecs, nici gura nu le miroase=se cred indreptatiti sa dea lectii altora..O sa folosesc o comparatie:

JOS "SOFERUL" DICTATOR!

www.youtube.com/watch?v=VWp3H4TyPXw

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 18:27

De la: BlackFriday, la data 2010-12-04 17:53:08

JOS "SOFERUL" DICTATOR!

Analiza medicala pe text, sau daca ar durea prostia, ce urlete s-ar auzi din Galati!

Subiectul analizat astazi este un caz nefericit! Traumele suferite in copilarie si-au pus amprenta asupra psihicului sau labil si incomplet dezvoltat! Desi a fost copil precoce, la 5 ani avad IQ-ul de acum, lipsurile materiale, viata dezorganizata din comunitatea din care provine, traiul de pe o zi pe alta, in functie de ce putea ciordi de la vecini, excesele bahice au marcat dezvoltrea lui ulterioara!

Subiectul sufera de fetisim! A facut o adevarat psihoza pentru un banal autobuz, acel autobuz, care se mai numeste si RATA, cu care a fugit in lume la 14 ani si cu care si acum se duce si se intoarce de la slujba, facandu-l pe fiul sau sa exclame:

Uite mama, vine RATA!
Vine si prostul de tata!

Subiectul afirma: "soferul" sau de atunci =nastase il indrepta catre garaj=UE+NATO" Spre care garaj?
Poate CSI, nu UE si NATO, ca daca nu erau Basescu si Macovei sa determine UE sa ridice clauza pe Justitie, Macovei fiind apoi urgent demisa de liberali, nu mai intram in 2007! Si cat ne-au intarziat intrarea Iliescu si ai lui?

"La scurt timp insa, traienel si-a atacat copilotul=Tariceanu, incercand sa-l scoata afara din autobuz. "

De unde copilot la autobuz? Ai crede ca s-a gandit de fapt la avion, dar nu e cazul pentru ca nu stie ce-i ala! Subiectul zboara fara avion, din frageda pruncie, la scurt timp dupa eclozare.

Aici mai intervine un aspect, subiectul sufera de amnezie si se pare ca aceasta se datoreaza tot zborului, deoarece in timpul zborului, daca acesta se desfasoara la altitudine, aportul de oxigen in organism se reduce si creierul incepe sa se atrofieze! Pai nu traienel a incercat sa-l debarce pe taricel, ci vice-versa! 322 de mecanici, tinichigii, maturarese si alt personal auxiliar de la cap de linie, ca sa ma exprim pe intelesul tau, au incercat in 2007 sa-l suspende pe traienel!

Soferul a revenit la post, confirmat de pasageri, iar auxiliarii au ramas de carutza. mijloc de locomotie cu care se deplaseaza si astazi!

Ce ti-e si cu bolile astea psihice! Dispare in primul rand simtul penibilului, subiectul isi expune cu nonsalanta netezimea cortexului, singura circumvolutiune fiind datorata fesului prea stamt pentru un cap asa de mare si de gol!

si eu cind am spus ca-l iubesti pe vasile si ti-e gindul numai la el : ce sa-i mai spui ? ce sa-i mai faci ? ai tacut milc....asta fiind tot o observatie psihologica !
dar ca sa spui ca e invers , e prea de tot si vrei sa rastorni cronologia evenimentelor, neicusorule ! poate totusi vei face apel la memorie si-ti vei aduce aminte ca actiunea celor 322 este EFECTUL actiunii lui Bas' de a-si arunca copilotul ,din mers , afara din mijlocul de locomotie, indiferent care-i el : masina ....avion sau caruta ! si INTOTDEAUNA CAUZA DECLANSATOARE DE SCANDAL a fost Basescu ! 5 ani Numai asta a facut : SCANDAL ! acum a fost lasat SA FACA ,ca s-a tot plins ca nu-i lasat sa faca si a dovedit de ce-i in stare : SA FACA TOTUL PRAF ! ....
de ce Nu vedeti voiasta si continuati , impotriva oricarei evidente, sa sustineti ca e cel mai bun, e o mirare siingrijorare, in acelasi timp, ptr. mine !
P.S. si totusi poza din avatarul lui Bill este din filmul cu cirtita ....

Pagini: << 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: