Info
x
Basescu
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 19:48
slugi portocalii n-o mai faceti pe mironositele toate sporurile existente in legi au fost votate si aprobate de pd, pdl, boc si base in parlament din 1993 incoace!
nu spune niciun pictor potocaliu din cluj ce sporuri le dadea boc in calitate de primar desi s-a vazut acum ca la guvern le da de toate pe motiv ca scrie in alte legi si nu in 330! n-aveti idee cite sporuri le interzice 330 si totusi se platesc cu aprobarea minsitrilor, boc si base care semneaza in calitate de ordonatori principali de credit! e doar o imagine sugerata din decembrie 2008 de boc si base ca reformeaza nesimtitii bugetari ... cind va spuneam in februarie 2009 ca o plece toti angajatii valorosi de la stat, in special medici rideati si spuneati ca nu acceptam ca a cistigat base! ati vazut vreodata o cifra oficiala cuciti medici si asistente mai sunt in Romania ??? cum va explicati ca cu toate taierile de pina in octombrie 2010 cheltuielile de personal scazusera in anul 2010 pe 10 luni numai cu 6% fata de aceiasi perioada din 2009??? cine e la putere? incompetentii cumva? veniti ca niste curvulite portocalii cu voci mieroase sa dezgropam trecutul pentru ca sefilor la care sunteti lachei le e tare frica de votul negativ in 2012 desi in 2009 ati introdus in UE frauda la vot. poate ca base trebuia sa-l dezgroape nu sa alege dupa razbunari personale si cu dosare la comanda !! cum va explicati ca din toate privatizarile scandaloase facute sub psd, nastase e judecat pentru termopanele de la casa lui iar lui base parchetul lui morar ii face contraexpertize la dosarul flota instrumentat de parchet?? astept cu interes privatizarile portocalii!!
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 19:49
De la: BlackFriday, la data 2010-11-27 19:32:37De la: gabigabi, la data 2010-11-27 19:13:51De la: BlackFriday, la data 2010-11-27 18:57:16De la: gabigabi, la data 2010-11-27 18:41:30De la: BlackFriday, la data 2010-11-27 18:00:40De la: gabigabi, la data 2010-11-27 14:15:41am ramas cu gura cascata la propunerea asta, nemaipomenita, cu 12 ore de munca / zi ,adica 240 ore / luna sau, nu ? 7 zile / saptamina a cit 8 ore/zi = tot 240 ! cui ii foloseste @ Vanea ,chestia asta, ca mie mi se pare ca ne invirtim intr-un cerc vicios !? adica fabricile isi reduc personalul, ptr. ca au marfa pe stoc, Nevinduta, intrucit s-a redus consumul si Recomandarea Guvernuluisi a BNR este sa reducem cit mai mult, dar Vrei 12 ore de munca pe zi ! ptr. ce ? ai atita vinzare ? ai descoperit noi piete de desfacere ca sa te scape de stocurile deja existente si sa inghita si marfa rezultata din 12 ore de munca/ zi ,luna de luna, an de an ? chiar nu mai inteleg nimic ! BLACK,SI ACUM RAD DE ANALOGIA FACUTA DE TINE PE CELALALT TOPIC........CU BASESCU CARE ERA TACSU............. DA PRIETENE SE MUNCESTE CU ADEVARAT DOAR LA PRIVAT ,LA STAT LA 10 DACA TE DUCI CU O PROBLEMA, VEZI .....DOAR SPAGA,CAFELE,NESIMTIRE CRASA,AUR MULT,SI SALARII URIASE INSOTITE DE ZECI DE SPORURI.............LE DA SI SPOR DE MUNCA,AI MAI AUZIT DE ASA CEVA ? ATUNCI SALARIU DE CE IAU ?
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 19:52
De la: 9am049573, la data 2010-11-27 19:48:39slugi portocalii n-o mai faceti pe mironositele toate sporurile existente in legi au fost votate si aprobate de pd, pdl, boc si base in parlament din 1993 incoace! BAI IEPURILA,MACAR AI DECENTA SI TACI.........TU CARE MUNCESTI 4 ORE PE ZI CU PAUZE,CARE AI CONCEDIU 3 LUNI PE AN,TOATE SARBATORILE LEGALE,RELIGIOASE,CARE JUMULESTI ELEVII PE MEDITATII FARA SA PLATESTI IMPOZIT .....MAI AI TUPEU SI NESIMTIREA SA VORBESTI ? MUCLES SI DA LIMBI MAI DEPARTE ..........SA NU SE RACEASCA.........
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 19:56
fraiere, mieros la limba si portocaliu la singe,
toate sporurile cuprinse in legile din acesta tara au fost votate din 1993 incoace de base, boc si slugile lor din pdl! mai ai tupeul sa le iei apararea cind la guvern le dau toate sporurile si primele pe motiv ca desi legea 330 le desfiinteaza, iar 118/2010 le interzice, alte legi le prevad!! cit de sarac cu duhul poti fi ?!? acum fac revolutie, pardon "reforma presata" ! o sa ramineti in tara asta doar voi si melcii vostrii! ai vazut vreodata o statistica cu citi angajati mai avem in sanatate sau in invatamint? papagalii carora le iei aparare reduc din 2009 incoace doar posturile vacante! iar fraierul de base ii cauta la someri! si scrisnea din dinti ca o javra-ordinara. vino cu altceva!! Raporteaza abuz de limbaj
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 20:33
De la: 9am049573, la data 2010-11-27 19:56:54fraiere, mieros la limba si portocaliu la singe, EU UNUL V-AS DA PE TOTI AFARA,SI AS ANGAJA DOR TINERI !!!!!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 20:36
sluga penibil-potocalie,
de cind esti pe acest topic nu ai avut un singur argument valabil pentru javra voastra ordinara si pentru reformele pdl si udmr. ai postat doar contre celorlalti, vorbindu-le urit. esti doar un cap de bou, scapat de prin moldova, mindru ca poarta costum in bucuresti si sluga pina la moarte! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 20:39
iti doresc sa fii operat cit mai curind pe creier de un absolvent la medicina care nu a luat examenul de rezidentiat dar e admis sa lucreze in spitalele din Romania din lipsa de personal.
nici tinerii nu mai pun botul la lozincile voastre. se grabesc sa plece afara. orice tinar sanatos, cu o facultate absolvita sau cu o meserie si care are sub 30 de ani e masochist daca mai ramine in Romania. pentru a o suta oara postarile tale arata cit de departe esti de realitate, precum javra ordinara. cine e prost sa mai stea pentru 200-300 de euro pe luna sipentru o pensie de rahat in Romania?! penibil si portocaliu ... e greu sa gindesti singur?!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 5/11/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 20:47
De la: 9am049573, la data 2010-11-27 20:36:07sluga penibil-potocalie, Bai profesorasule, daca ai fi tu un exemplu de corectitudine, as mai zice! Tu ii acuzi pe altii si arunci cu laturi in ei dar tu cat esti de corect? Cati bani ai platit la fisc pentru veniturile realizate din meditatile pe care le dai? Niciun leu? Pai, ciocul mic si ochii la usa fraiere! Si te vaiti ca sunt amarati profesorii? Dar daca te uiti la rezultatele la teze si examenele nationale te crucesti, iar cand vezi ca intra la facultate studenti care scriu "mi-au" ca pisica si nu au nici cultura generala, iti pui intrebarea: ce puii mei fac profesorii? Dar nu te mai mira nimic atunci cand vezi cati dintre ei sunt prinsi copiind la examenele de evaluare pentru a prinde posturi la catedra!
|
|
|
|
|
rupavili 66 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Hunedoara |
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 20:49
AICI PUTETI VEDEA PE JUSTITIARUL DE HUNEDOARA.www.220.ro/video-news/Un-Hunedorean-A-Fost-Torturat-De-Organele-...
|
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 21:01
fraire. ti-am mai spus ca nu sunt profesor...
atunci cind rideam de ideea voastra de a se impozita meditatiile date de profesori, care este deja prevazuta in legislatie, si va intrebam cum impozitati pe cele platite in natura, voi v-ati gindit la limbi probabil dusi cu gindul la familiile voastre. de atunci , cu gindul la mamele voastre probabil ii tot dati cu prostiile astea! (cei de la tara dau profesorilor si gaini oua , lapte brinza etc -limbi visati voi) nici macar teoria cu profesorii care va jegmanesc cu meditatiile nu mai tine sluga penibil protocalie. si ei pleaca din Romania! repetati precum vuvuzelele portocalii mesajele cu care javra vostra ordinara a dezbinat o tara! prin urmare si voi sunteti la fel de patetic javre ordinare pemtru ca base o face ca sa-si fereasca pielea de inchisoare! ma gindesc ca atunci cind vorbeste de munca sau de educatie base-javra se gindeste in primul rind la ficele sale. voi, slugi penibile, la ce va ginditi?!
|
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 21:06
as fi onorat sa fiu profesor!
merita multa recunostinta pe care aceste javre portocalii nu le-o arata si pe care, din nefericire, ei cu voturile lor i-au adus in 2008 la putere! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 21:12
fraiere,
inca repeti lozinci potocalii.va veni iar vremea sa le cersiti voturile. uita-te la fete lui base. daca din clasa a 3 a pina in a 12 folosesti referate.ro. ajungi leguma. tot meritele profesorilor si invatatorilor sunt si in cazul olimpicilor. va fi si mai rau. cind ai intrat intr-o sala de clasa sau ai vorbit cu un invatator sa-ti spuna cum se poarta si gindeste tinara generatie?! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 21:19
De la: BlackFriday, la data 2010-11-27 20:47:11De la: 9am049573, la data 2010-11-27 20:36:07sluga penibil-potocalie, Guuuuuura ma` inutilule!!!!!!!!!!!!!!!! Ti-ai gasit tu, un parazit SRI-st ce esti sa te iei de oameni!!!!!!!!!!!! Dispari de aici ca oricum esti prost ca noaptea!!!!!!!!!!! |
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 22:15
De la: 9am178165, la data 2010-11-27 21:19:00De la: BlackFriday, la data 2010-11-27 20:47:11De la: 9am049573, la data 2010-11-27 20:36:07sluga penibil-potocalie, Ce ai coltzoaso? Rabie? Mars la cotet! Cine a lasat poarta deschisa si a intrat turbata asta?
|
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 22:26
De la: BlackFriday, la data 2010-11-27 22:15:43De la: 9am178165, la data 2010-11-27 21:19:00De la: BlackFriday, la data 2010-11-27 20:47:11De la: 9am049573, la data 2010-11-27 20:36:07sluga penibil-potocalie, Zice-ti la figura asta, mancatorul de k...t sfant, basescian si dati-le pace!!!!!!!!!!! Nu de alte, dar cam put!!!!!!!!!!! |
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 22:26
De la: 9am049573, la data 2010-11-27 21:01:47fraire. ti-am mai spus ca nu sunt profesor... Aaaa, Mr. Nice Guy (sau Gay?), acum nu mai raportezi abuz de limbaj? Bai animalule, nu vezi ca ti-au crescut pe spate pene? Papagalul lui Steoaia se da ciumec acum? Norocul tau ca nu iti stiu identitatea, ca ai guita ca porcul de Ignat! Nu te baza pe asta, ca norocul nu tine o vesnicie! |
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 11:20
Traian Bãsescu (preºedintele României): „Cum ajungeam într-un port, cum mã duceam într-o bibliotecã.“
|
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 11:26
De la: 9am049573, la data 2010-11-27 20:36:07sluga penibil-potocalie, BAI PROFESORI DE LIMBI,ESTI UN SPAGAR NENOROCIT,SI PE DEASUPRA UN TAMPIT FARA PERECHE,CAPUL DE BOUR REPREZINTA ISTORIA MOLDOVEI,CAPUL DE VITEL ,TE REPREZINTA PE TINE,TANTALAU PROST SI INFATUAT CE ESTI,MUHAIA !!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 11:27
slugi portocaliu penibile,
nu sunteti decit niste anticomunisti cu apucaturi de securisti care aduceti osanale celui mai mare mirlan din politica romaneasca, base. despre criza vs. base nu mai miriti nimic? cel mai bine l-a surprins zilele acestea pe extra-ordinar CTP Preºedinte-jucãtor, ºarlatan-comentator de Cristian Tudor POPESCU | vineri, 19:42 "S -a greºit". Aceasta era formula ritualã în ºedinþa de partid când un mare ºtab comunist fãcea una prea de tot groasã, care nu mai putea fi muºamalizatã. Nimeni din salã nu întreba cine a greºit, unde, când, cum, de ce, cãci risca sã i se demonstreze pe loc cã el e cel care a greºit ºi sã tragã consecinþele. T. Bãsescu e ºi mai tare. El zice: "Românii sunt pãcãliþi, înºelaþi" în chiar clipa în care el, Bãsescu, înºalã încã o datã populaþia. Este singurul ºarlatan politic pe care îl cunosc capabil sã ºi comenteze în timp ce opereazã. Taman când ºeful FMI anunþã cã România e pe buza falimentului, dl. preºedinte ne spune cã nu muncim bine, de aia nu trãim bine. În cei ºase ani de când fecundeazã România cu gândirea sa, dl. Bãsescu n-a pomenit o datã verbul a munci. În 2004, ca "Sã trãiþi bine!" era destul sã-l votãm pe el ºi toatã lumea urma sã capete câte o halcã din hoiturile pesediºtilor traºi în þeapã, în frunte cu grãsunul Adrian Nãstase. Dacã ºi cum munceau românii, nu îl preocupa pe dl. preºedinte ºi nici pe numiþii români. Care l-au aplaudat pe dl. Bãsescu nu cã a condamnat nemunca, ci comunismul, o societate în care nu erau plãtiþi pe mãsura muncii, convinºi cã în capitalism vor fi plãtiþi fãrã sã mai munceascã ceva, deoarece urãsc comunismul. Dl. preºedinte nu i-a contrazis pânã acum, când a constatat cã trãim din speculã. În alegerile de anul trecut pe vremea asta, l-a auzit cineva spunând pe dl. Bãsescu cã pentru a-þi lua salariul ºi pensia e nevoie de muncã? A zis ceva de "fetele rujate, cu ochii bulbucaþi" care plâng dupã banii nemunciþi? Nicidecum, atunci candidatul Bãsescu asigura lumea cã dacã rãmâne guvernul Boc la putere e garantatã plata salariilor ºi pensiilor, altfel e pericol. Votaþi ºi încasaþi. ªi o sã fie rost ºi de ceva carne ieftinã de mogul. Iar acum, când România e un vas eºuat între colþii crizei, cãpitanul Bãsescu îºi anunþã echipajul, cu acelaºi rânjet cu care le spunea "Iarna nu-i ca vara" celor aflaþi pe punctul de a muri îngheþaþi, cã trebuie sã frece mai bine puntea. Cã de vinã pentru apa care intrã în sala motoarelor s-a descoperit cã nu sunt cei din cabina de comandã, nu e cârmaciul, ci fochiºtii, matrozii, bucãtarul, musul, care nu muncesc bine. Cine a împrumutat bani cu lopata de la FMI ºi i-a folosit ca sã plãteascã pensiile ºi salariile? Românii? Nu, românii doar i-au luat ºi tot ei, ºi copiii lor, îi vor da înapoi. Românii - pãcãliþi, înºelaþi? Da, dar cu largul lor consimþãmânt.
|
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 11:57
turburel portocaliu,
nici lozinca cu "luptati impotriva spagii nu mai tine"! din cauza incompetentilor aflati de 2 ani la putere sunt domenii incare romanii ar da spaga numai sa li se rezolve problema dar sunt tot mai putini specialisti la stat care sa o mai faca iar calitatea serviciilor din privat in acele domenii e sublima, ambalata in culori vii dar lipseste cu desavirsire. altceva mai aveti in repertoriu? ce mai face comisia prezidentiala pe problema prostitutiei? o pastrati iar pentru alegeri?? ca cea pe educatie am vazut ce pui de lele ne propune spre asumare. (apropo de legea educatiei: de ce este valabil numai pentru unguri argumentul cu invatatul istoriei si geografiei in limba materna si nu si pentru tigani???) nu cred ca da bine pentru moldoveni ca voi pdl-istii si basistii sa va identificati cu trecutul modovei...tentativa de scris cu oi pe dealuri nu a fost uitata si ai vazut si cit ia dus capul pe orangistii si basistii din Alba Iulia. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 12:12
De la: 9am049573, la data 2010-11-28 11:57:04turburel portocaliu, Putzoiule, nici nu stii ce am eu in repertoriu! Te-as face sa-ti tai venele in baie! Esti viteaz tare cand te legi de parinti si de familie? Crezi ca eu nu as putea sa-ti iau neamul la rand? Dar ce vina are maica-ta ca tu esti un retardat? Poate nici ea nu te-a dorit si ai aparut dintr-un defect de fabricatie al prezervativului! Este ultima oara cand te mai bag in seama si am sa te ocolesc asa cum ocolesti un kkt cu mot pe trotuar! |
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 12:41
mai greu cu ideologia azi, si jucati si incrucisat precum ochii javrei.
nu poti pretinde altceva de la penibilii unui tip care-i face gaozari pe ziaristi si penibili propriile sale slugi. hai laudati-l pe base! spuneti-ne ce reforme face, cit bine ne aduce, ce inocent si curat este! crede-ma, daca ne-am intilni ai retracta tot ce ai spus, precum base!
|
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 12:50
iar nu ati spus nimic despre legea educatiei....
spuneti ceva macar in ungureste. camineros nu are nimic de comentat pe acest subiect?? sunt localitati in care ar trebui infiintate scoli numai in limba tiganeasca. e si dreptul lor nu numai al ungurilor. base a spus ca asta e un aspect minor pe linga binefacerile pe care le aduce legea clocita la cotroceni!. e o lege tare populara. cu atit de multa popularitate bagata in educatii voi slugile-penibil portocalii si basistii ati uitat ceve care cred ca este foarte important: reforma trebuie aplicata de citeva sute de mii de oameni care in prezent socotesc acet proiect o mare greseala! probabil o veti aplica cu membrii de partid! in rest, documenteaza-te si vezi daca afli de ce in plin razboi in vietnam americanii l-au reales un al doilea mandat pe Nixon (watergate a aparut ulterior) si apoi vorbim despre reforme. v-am mai spus, in 2 ani ati umput rafturi cu tratate de antireforma sunteti mai rai cu propiul popor decit biserica catolica in lupta cu reforma din sec 15
|
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 13:12
De la: 9am049573, la data 2010-11-28 12:41:53mai greu cu ideologia azi, si jucati si incrucisat precum ochii javrei. TE CRED,DAR DE RETRACTAT.............CAT DESPRE LEGEA PROSTITUTIEI,PANA LA DEZBATERE SI PROMULGARE........CONTINUA SA DAI LIMBI...........IMBECILULE !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 13:27
ti-ai luat celalt nume, moldovene?
tu ai o problema de budoar si nu cred ca trebuie sa o discuti cu noi. cit despre proiectul cu legea prostitutiei al lui prigoana, n-aveti curaj sa iesiti cu el nic macar in comisii! la cite spitale ramin goale spatii de bordeluri s-ar gasi. n-ati fost in stare sa reglementati problema etnobotanicelor (n-am uitat graba lui boc de a iesi el cu o ordonanta!) si o sa reglementati bordelurile? nu sunteti in stare sa controlati si percepeti impozitele pe productie si o s-o faceti la bordeluri? e drept base vizita toate bibliotecile! vedeti ca se modifica codul muncii, bagati acum conventiile pentru centura. la centuri base e cel mai tare. cred ca va este dor de lozica aici sunt banii dumneavoastra!
|
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 13:33
nici macar promisiunea asta electorala, cu bordelurile, nu a fost base in stare sa o indeplineasca!
poate i-ar trebui o vizita oficiala in thailanda! sa mearga insa cu ministrul turismului. mai greu e cu faptul ca romanii nu au bani de mincare, de unde bani pentru bordel. pina si alocatiile s-au diminuat. ori ne bazam pe turismul sexual? acum intelegem de ce insista udrea cu funza ei. comisia prezidentiala a facut si o cercetare de piata? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 13:53
De la: 9am049573, la data 2010-11-28 13:27:08ti-ai luat celalt nume, moldovene? MA-S BUCURA SA FIU MOLDOVEAN,AM TRAIT PRINTRE EI CATIVA ANI ,SI SUNT OAMENI DEOSEBITI,ACUM TE OFTICI ? MAI SOBOLANULE,VAD CA PE TINE TE INTERESEAZA DOAR PROSTITUTIA,SI BANII DIN INVATAMANT.........RESTUL,LINISTE,SPAGA SI SPORURILE TE MACINA PE TINE,MAI LIMBUTA.......ASA CA HAI SICTIR PERVERS IMPUTIT CE ESTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 17:26
basescu=
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 19:23
Ultima strigare:
Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania. Raporteaza abuz de limbaj
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 20:23
cum a ajuns base la cifra de 200 de spitale care trebuie desfiintate?
de ce nu 199, sau 230? m-am cam saturat cu exemplele economice ale lui boc. cind vorbeste despre buget (mai ales bugetul de criza- interesante cresterile bugetelor pentru achizitii in marele an de criza 2011 ) bok utilizeaza de obicei, "clar si raspicat" urmatoarele exemple:1. "ca un student care primea bani de la parinti" - utc-istul sef a uitat ca pe linga suta lui taica-su avea masa, cazare si carti asigurate de catre.... stat. basca loc de munca... 2. "bugetul familiei" sau "ne intindem cit este plapuma" - incompetentii portocalii au uitat ca un simplu cetatean cind isi face bugetul acasa nu ia in calcul si bolnavii de pe strada lui, pensionarii si copii ! uitasem bordurile! amuzanta e si preocuparea unora dintre ei pentru externalizare, fapt intilnit si pe acest topic. realitatea e ca tot ce s-a externalizat la stat a devenit mai scump ca inainte! de ce oare?? muza vass ar trebui sa-i spuna lui boc ca pina si ASE-ul a renuntat la unele servicii externalizate. ce mai fac ardelenii care au vopsit in orange ardealul? exista si exemple de tineri care se intorc in Romania, Wiliam Brinza!!
|
|
|
|

s-a prescris si dosarul FLOTA ?
parca pe Presedintele RO il cheama Basescu ,nu Patriciu
sau Bas' e doar momiia lui patriciu , ca asa s-ar deduce din toata vorbaraia voastra ?
te pomeni !
AICI PUTETI VEDEA PE JUSTITIARUL DE HUNEDOARA.
a lasat poarta deschisa si a intrat turbata asta?