back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 >> Sari la pagina:

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 13:02

De la: vasile_vali, la data 2010-06-11 10:13:22
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-06-10 22:19:26
De la: _maressalul_, la data 2010-06-10 12:17:59
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-06-10 00:10:00
De la: _maressalul_, la data 2010-06-09 23:18:56Apropo broscuto ... iti lace sa vorbesti aiurea. Ce treaba are clasa politica cu bugetarii? Nu am zis ca bugetarii sunt de vine pt cum merge tara(Daca ar fi excusiv dupa ei ... ne scuipa pamantul in cosmos).. guvernarea e de vina si furturile masive ale politicienilor si FMI-ului. Eu doar am vrut sa demosntrez ca cei mai slabi oameni din promotii ... cei mai prosti .. ajung bugetari. SIMPLU.

Nu mai face presupuneri la adresa mea. Lasa-ma varza cum sunt si dute tare pe unde ti-e drumul tau de taran parvenit care asemeni prietenei tale ati gasit de cuviinta "sa va faceti sefi" de cum ati dat cu nasul in lume. Pentru ca sunteti superiori din fire, credeti ca va puteti permite orice. Habar nu aveti ca sunteti folositi si asmutiti de mentorul vostru, cutra batrana. Asta va face si mai importanti, nu ? Cine e varza pana la urma ?
De la revolutie am lucrat mereu in mediul privat si probabil stiai asta daca mai citeai si alte postari in afara de injuraturile voastre reciproce. Te-am rugat sa nu mi te mai adresezi. Ce nu ai inteles ? Se vede treaba ca avem aceleasi pareri despre cum merge treaba in sanatate, in politie, in invatamant dar astea sunt creatia guvernarilor. Nu stiu cum ti-ai permis sa reactionezi astfel la o simpla remarca facuta de mine la "despre orice". E clar ca esti ofticat de lipsa mea de reactie la invitatiile voastre de a ma alatura voua pe noul site. Se vede ca asteptai sa-mi sari in gat. Cauti adrenalina, contre si injuraturi. Nu ti-ai gasit omul. Papica nu-mi da statul , numai UN MARE bou ne-educat si-ar permite sa presupuna asta din moment ce de aproape doi ani nu reiese asta. Ai sa-ti iei lectiile de la viata, in nici un caz de la mine. Insist sa nu mi te mai adresezi ca o faci degeaba cu oricate insulte agronomice ai incerca sa-mi atragi atentia.

Atunci ori esti proasta .. ori esti proasta ...

Ai uitat "distrusa". Repertoriul tau mi-e cunoscut dupa pagini intregi de injuraturi si insulte schimbate de tine cu altii pe topicul "despre orice". Asta stii, Ai scapat ne-educat de-acasa si esti numai bun pentru electoratul lui base' ca tot suntem pe topic. Asa alesi, asa alegatori.
In peste 20 de ani de activitate in domeniul privat, unde nu lucreaza scursuri conform teoriei tale, am fost evaluata de persoane competente, nu de teapa ta..mai putzica.
Am sa fac in asa fel incat sa-l intalnesti pe puiul meu ca sa- comunici personal ceea ce ai de spus despre mama lui. Sa-i spui lui ca mama lui a biruit boala secolului si a ramas in viata pentru a o face un marlan ca tine "proasta" si 'distrusa" si ce-ti mai vine prin capul tau defect. Poate iti va crapa obrazul pentru un moment. Am sa te caut cu copilul de mana, la servici sau pe unde o sa pot sa te intalnesc. Neaparat cineva trebuie sa-ti stabileasca niste limite in comportament. De la bun inceput, nu aveai nici un motiv sa ma insulti si sa te comporti in felul asta.

Draga broscuta, nu te mai ataca degeaba! Nu ai inteles pana acum ca astia sunt postaciii pedalai, naimiti sa posteze, ca sa para "vocea boborului"? Tu nu ai primit in 2007 sute de e-mailuri cu "322", cu "baronii", cu "grupurile de interese", cu "zoaiele"? Cine crezi ca ti le trimitea? De-alde taie_frunze_la_caini ca astia, platiti copios de bideni, ca nu degeaba stia asa-zisul-ministrual-economiei rezultatele alegerilor inaintea tuturor...!!! Astia-s soferii ministerelor cu 4000 de lei/luna, purtatoarele de prezervativ in poseta facute ministrese/deputate/tzutzere, copii de afaceristi cu statul pedalizat, gunoieri, manelisti si toata fauna portocalie!
In numele bunului-simt pe care golanii astia nu-la au, eu iti cer scuze ca citesti mascarile lor!

"Nihil sine Deo!"

Acolo pe unde-ti clocesti postarile e frig tare?? Nu de alta da n-au nuci un inseles, se produc mutatii catastrofale, sau ar mai fi o explicatie, doar atat poti sa scoti din semintele dovleacului tau!

Realista

177 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 13:19

M-da, se pare ca acest topic este numai bun, pentru refularea nemultumirilor individuale si de grup, mai mult sau mai putin reale. Au trecut deja 20 de ani in care s-a produs disoluția continuã a sistemului de valori din România si ne ”scaldam” intr-o mediocritate apocaliptica.Tot mai rar aud ori citesc despre idei coerente si argumentate. Restul, sunt numai forma, lipsite de continut, sau cu un continut manipulator, jignitor si vulgar. Chiar asa trebuie asa trebuie manifeste natia asta românã?

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 13:41

De la: click_cont, la data 2010-06-10 16:23:06
De la: 9am178165, la data 2010-06-10 16:14:24
De la: gabigabi, la data 2010-06-10 15:57:09
De la: click_cont, la data 2010-06-10 15:27:33
De la: bodea_katy, la data 2010-06-10 14:22:39Bai Dracusor. pe cine vrei ti sa mai minti? ce manipulare, acest "drac " de basscu este cancerul care a adus natia in metastaza. Te rog nu mai da cu manipularea. Tu care sustii acest lucru esti manipulat si probabil ti sa promis un ciolanel care ramane de la ospatul lor prin exterminarea acestor peste 1o mil. de oameni direct iar indirect cu familiile lor peste 15 milioane. Jos cu cima portocalie, jos cu tartorul lor.

JOS CU CIUMA ROSIE ODATA PENTRU TODEAUNA!! CIUMETILOR, HOTILOR SI NENOROCITILOR!!

Care CIUMA ROSIE, mai Victorito,care ? ce o tot tineti cu asta,de parca sunteti papagali ? ce-n seamna Ciuma Rosie, mai fato ? inseamna : Comunism ,asta inseamna ! si cine mai vrea azi, sa fie condusa tara d'un Dictator -sau, ma rog, un despot luminat - sa nu existe decit un partid unic si parlamentul doar de fatada ?spune si tu ! noi, mai Victorito sau voi, portocaliilor ? in clipa de fata ,RO Nu mai este un stat de drept ! e un vax de democratie, presedintele aproape ca a dizolvat parlamentul prin anihilare , el este si prim-ministru si min. muncii si min.de finante; e presedintele PDL.ului si a tuturor romanilor, care va sa zica, toti romanii sunt pdlisti ! hic ! hai ,sa traiti bine, prostilor ca de ce va e frica n-ati scapat ! ....asteptam Nationalizarea ca tot e 10 iun. (1948,poate ca nu stiti !),Stabilizarea si confiscarea depunerilor la CEC a basinosilor de pensionari, ca tot n-au ce face cu ei !....si tu / voi credeti ca noi suntem "rosii ",ptr. ca asa vi se tot spune,dar nu vreti sa va intrebati voi, cu capul vostru, daca-i chiar asa !? .... ! hai, baga mare Victorito si, sa traiesti bine !

Gabi scumpo nu te mai obosi, nu merita!!!!!!!!!!!!!!!
Am demonstrat cat se poate de clar ca este o mincinoasa, faptul ca latra de atunci ca o catea turbata o spune cat se poate de limpede!!!
Sfatul meu este sa-ti canalizezi energia spre discutii cu persoane dispuse la argumente logice.
Locul unei asemenea descreierate este la ospiciu, vecina de salon cu Apex. Foloseste acelasi limbaj si manifesta aceasi agresivitate bolnava!!!

Tema cu ciuma rosie este directiva de partid. Am observat ca in ultimul timp toti mai multi slugoi portocalii o folosesc. Daca te uiti cu atentie peste postarile basescienilor vei observa ca predomina doua teme: asta( ciuma rosie, deci comunismul) si greaua mostenire. Idiotii astia le repeta la infinit ca niste maimutoi desi le-au fost demontate de mii de ori si chiar pe acest forum. Dupa parerea mea, sunt pure dezinformari care sa atraga atentia de la problemele reale: dezastrul economic, incompetenta guvernamentala si iesirile antidemocratice si neconstitutionale tot mai dese ale fraudulosului de la Cotroceni. Tu iti dai seama, oamenii astia vor sa ne convinga ca noi acum trebuie sa ne luptam cu minerii si nu cu criza economica, sociala si institutionala din Romania?

Ai demonstrat de fapt cat de prosta estu tu, si acum nu mai stii cum s-o dregi! Dregeo nenorocito si vezi-ti de treaba, daca ai vreuna!

Trei elefanti, se leganau,
Pe o panza de paianjen
Si fiindca ea nu se rupea
Au mai chemat un elefant
Si au mai dat un Copy-paste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 16:38

De la: 9am178165, la data 2010-06-11 13:41:46
De la: click_cont, la data 2010-06-10 16:23:06
De la: 9am178165, la data 2010-06-10 16:14:24
De la: gabigabi, la data 2010-06-10 15:57:09
De la: click_cont, la data 2010-06-10 15:27:33
De la: bodea_katy, la data 2010-06-10 14:22:39Bai Dracusor. pe cine vrei ti sa mai minti? ce manipulare, acest "drac " de basscu este cancerul care a adus natia in metastaza. Te rog nu mai da cu manipularea. Tu care sustii acest lucru esti manipulat si probabil ti sa promis un ciolanel care ramane de la ospatul lor prin exterminarea acestor peste 1o mil. de oameni direct iar indirect cu familiile lor peste 15 milioane. Jos cu cima portocalie, jos cu tartorul lor.

JOS CU CIUMA ROSIE ODATA PENTRU TODEAUNA!! CIUMETILOR, HOTILOR SI NENOROCITILOR!!

Care CIUMA ROSIE, mai Victorito,care ? ce o tot tineti cu asta,de parca sunteti papagali ? ce-n seamna Ciuma Rosie, mai fato ? inseamna : Comunism ,asta inseamna ! si cine mai vrea azi, sa fie condusa tara d'un Dictator -sau, ma rog, un despot luminat - sa nu existe decit un partid unic si parlamentul doar de fatada ?spune si tu ! noi, mai Victorito sau voi, portocaliilor ? in clipa de fata ,RO Nu mai este un stat de drept ! e un vax de democratie, presedintele aproape ca a dizolvat parlamentul prin anihilare , el este si prim-ministru si min. muncii si min.de finante; e presedintele PDL.ului si a tuturor romanilor, care va sa zica, toti romanii sunt pdlisti ! hic ! hai ,sa traiti bine, prostilor ca de ce va e frica n-ati scapat ! ....asteptam Nationalizarea ca tot e 10 iun. (1948,poate ca nu stiti !),Stabilizarea si confiscarea depunerilor la CEC a basinosilor de pensionari, ca tot n-au ce face cu ei !....si tu / voi credeti ca noi suntem "rosii ",ptr. ca asa vi se tot spune,dar nu vreti sa va intrebati voi, cu capul vostru, daca-i chiar asa !? .... ! hai, baga mare Victorito si, sa traiesti bine !

Gabi scumpo nu te mai obosi, nu merita!!!!!!!!!!!!!!!
Am demonstrat cat se poate de clar ca este o mincinoasa, faptul ca latra de atunci ca o catea turbata o spune cat se poate de limpede!!!
Sfatul meu este sa-ti canalizezi energia spre discutii cu persoane dispuse la argumente logice.
Locul unei asemenea descreierate este la ospiciu, vecina de salon cu Apex. Foloseste acelasi limbaj si manifesta aceasi agresivitate bolnava!!!

Tema cu ciuma rosie este directiva de partid. Am observat ca in ultimul timp toti mai multi slugoi portocalii o folosesc. Daca te uiti cu atentie peste postarile basescienilor vei observa ca predomina doua teme: asta( ciuma rosie, deci comunismul) si greaua mostenire. Idiotii astia le repeta la infinit ca niste maimutoi desi le-au fost demontate de mii de ori si chiar pe acest forum. Dupa parerea mea, sunt pure dezinformari care sa atraga atentia de la problemele reale: dezastrul economic, incompetenta guvernamentala si iesirile antidemocratice si neconstitutionale tot mai dese ale fraudulosului de la Cotroceni. Tu iti dai seama, oamenii astia vor sa ne convinga ca noi acum trebuie sa ne luptam cu minerii si nu cu criza economica, sociala si institutionala din Romania?

Ai demonstrat de fapt cat de prosta estu tu, si acum nu mai stii cum s-o dregi! Dregeo nenorocito si vezi-ti de treaba, daca ai vreuna!

Trei elefanti, se leganau,
Pe o panza de paianjen
Si fiindca ea nu se rupea
Au mai chemat un elefant
Jos cu HOLERA POTROCALIE ZISI PEDELIBARCI,ZISI PEDELINGAI .PEDEVALIZATORI,PEDELOAZE,PEDELEPRE,ASTIA SUNT ADEVARATA CIUMA ,DESIGUR ALATURI DE CIIUMA ROSIE PENTRUCA ASTIA-S aripa franta din FSN ,PUIUL ALUIA FARA GAT CARE IMPREUNA CU ILICI A DISTRUS ROMANIA,DAR SA NU VA FIE FRICA PENTRU CA BASELU N-A LIPSIT DE LA MASA IMPARTELII NICI 5 MINUTE DIN 90 incoace.

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 16:55

De la: adiuc, la data 2010-06-11 09:56:11
De la: gabigabi, la data 2010-06-11 09:44:04
De la: adiuc, la data 2010-06-11 09:32:11
De la: gabigabi, la data 2010-06-11 09:24:34@click cont ,esti un caz pierdut, din pct. meu de vedere, dar atit mai vreau sa te-ntreb : si-a asumat sau nu Boc, Legea Unica a Salarizarii si a Pensiei ,tocmai ca sa se poata creea cadrul legal a reducerii acelor salarii si pensii "nesimtite " ? da sau ba ? de ce nu functioneaza ? .....daca tu nu vezi sau nu vrei sa vezi ca ISI APARA AVUTIILE CISTIGATE pe spinarea noastra, a celor fara vreo putere , e problema ta !

neatza la toata lumea!

si eu sunt curios, de ce nu functioneaza cele doua legi?cine sunt cei care isi apara avutiile castigate pe spinarea noastra? pe cine trebuie sa schimbam si cu cine, ca sa mai putem spera la ceva? toti sunt o apa si-un pamant, din neamul ala care se jura ca nu fac clabuc

ce-ntrebare e asta ? nu tipa Boc cum ca cine se opune acestor legi de reglementare a salariilor si pensiilor nesimtite ,sunt tradatori de tara ? de ce nu se aplica ? pai cine conduce tara ? nu-i dau eu voie ? cine-s ministri, secretari si subsecretari de stat, consilieri personali , directori de ag. guvernamentale si regii de stat cu salarii de 5-10-15-20.000 euroi ? poate tu ? ca eu, nu ! nici barbate-miu ,nici fiu-miu ,nici nimeni din cunoscutii mei ,ca nu ma-nvirt in sfere inalte !
.

brrr, da' ce otarata suntetii doamna, nici nu a-ti gustat bancul, si cat m-am chinuit...
teoretic as putea sa accept explicatiile, dar practica ma contrazice si sunt sigur ca stiti ca tara asta se guverneaza mai mult la tv-uri, ca opozitia, chiar daca nu este la putere, are o putere imensa asupra maselor,manipularea (reclama) fiind cea mai puternica arma a capitalismului, etc., toate astea influientand deciziile guvernului... nu mai vb de faptul ca si in pdl sunt destui care nu sunt de acord cu politica partiduluil care, cel putin pe cele doua legi, ar fi fost buna, dupa care se putea trece, daca mai era cazul, si la diminuarea pensiilor si salariilor...

mda, da' uite ca eu fac clabuc si multa spuma !.....da' las-o balta p'asta cu puterea opozitiei, a tv. ,a massmedia,in general ca daca ar fi fost sa aibe putere, la cite dazvaluiri s-au facut in presa, multi trebuiau sa fie acum la racoare....cit despre puterea maselor......hahaha, ce gluma buna ....eu n-o mai cred inca de la inceputul anilor 90. dar daca tu vrei sa te-mbeti cu apa rece, n-ai decit, ca tot e canicula si trebuiesc bauti min. 2l de apa pe zi !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 17:00

Din pacate ptr cei care conduc, puterea este a celor multi. Nu a celor putin. Ghici care ....multi.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 17:06

De la: click_cont, la data 2010-06-11 12:57:01
De la: gabigabi, la data 2010-06-11 09:24:34@click cont ,esti un caz pierdut, din pct. meu de vedere, dar atit mai vreau sa te-ntreb : si-a asumat sau nu Boc, Legea Unica a Salarizarii si a Pensiei ,tocmai ca sa se poata creea cadrul legal a reducerii acelor salarii si pensii "nesimtite " ? da sau ba ? de ce nu functioneaza ? .....daca tu nu vezi sau nu vrei sa vezi ca ISI APARA AVUTIILE CISTIGATE pe spinarea noastra, a celor fara vreo putere , e problema ta !

Cred ca n-am pierdut apsolut nimic sa fiu un caz pierdut pentru sustinatorii ciumei rosii. Toata increngatura de legi pe care n-o mai poate desface nici voi ati creat-o mai mult sau mai putin prin, invocata astzi, nepasare si atunci e logic sa-i suportati consecintele in cea mai mare parte tot voi. Azi ati vrea sa va mai lase cineva sa va complaceti in aceasi situatie dar nu mai tine pentru ca noi vrem schimbarea: pierderea privilegiilor voastre. Nu va meritati privilegiile pentru ca ne-ati dus in haos cu minciunile voastre sfruntate dealungul anilor. Acea schimbare trebuie sa se produca cu sau fara acordul vostru, pentru ca, contrar spuselor tale, nu sunteti majoritari!

blablabla ! auzi tu, fata desteapta : nu ma cheama ionut Popescu si sa am 20.000eu salariul de la Buget ! nu sunt secretara personala a lui Videanu si nu ma cheama Maurer - MAURER -MAURER ....iti spune ceva numele asta, isteata mamii ? si n-am 5000eu salariu si sunt multi -multi si toti sunt ai tai, Victorito ! astia sunt BURGHEZIA ROSIE care a dat o lovitura de Stat in 89 si s-a pus pe jaf si jefuieste de 20 ani ! SCHIMBAREA pe care vreti s-o aduceti voi, este REVENIREA LA DICTATURA, nebunilor care nu puteti vedea ce se-ntimpla!.....ce atita democratie si critici de la toti ,nu ?! TRAIASCA CONDUCATORUL IUBIT !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 17:11

De la: Realista, la data 2010-06-11 13:19:44M-da, se pare ca acest topic este numai bun, pentru refularea nemultumirilor individuale si de grup, mai mult sau mai putin reale. Au trecut deja 20 de ani in care s-a produs disoluția continuã a sistemului de valori din România si ne ”scaldam” intr-o mediocritate apocaliptica.Tot mai rar aud ori citesc despre idei coerente si argumentate. Restul, sunt numai forma, lipsite de continut, sau cu un continut manipulator, jignitor si vulgar. Chiar asa trebuie asa trebuie manifeste natia asta românã?

ce-ar fi sa ne Demonstrezi cum ai scrie tu despre acest subiect, coerent si cu argumente ....eu te astept cu interes !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 17:31

cind vor disparea salariile imense din regiile de stat- din adm. presedentiei -din ministere -din adm. guvernamentala ....cind vor disparea cheltuielile nefiresti de mari si multe, ptr. tot felul de prostii inutile pe vreme de criza .....cind nu o sa mai vad masinile de lux ale PDL.istilor cu care s-au dus la Snagov ....cind nu o sa se mai faca petreceri pe banii mei ,ptr, recompensarea trepadusilor portocalii....ei, bine, cind veti incepe dragi PDL.isti cu astea, din gradina voastra , Atunci am SA VA CRED ca doriti transformarea societatii ! pina atunci insa, va spun ca sunteti niste mincinosi ,gargaragii si hoti ! ati furat pina ati dat de fundul sacului si vreti sa-l umpleti pe spinarea poporului !....din pacate, nici la asta nu va pricepeti, intrucit poporul e sarac, grosul nu-i la el ci-i la voi,dar nu vreti sa luati de la voi , iar peste citeva luni va trebui sa mai taiati de undeva si nu stiu de unde ....din mariri de taxe si tva si apoi ? iar de la anul incepem sa platim datoria, nu-i asa ? atunci va incepe jalea cea mare....

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 19:20

De la: click_cont, la data 2010-06-10 23:37:14Broscuto, imi pare rau, ti-am scris ceva dar nu se vede nicaieri, nu mai am rabdare sa mai scriu odata, basta!

Si mie mi se intampla adesea. De asta mi-am pierdut obiceiul sa recitesc ceea ce scriu si iese o abrambureala cu tenta analfabeta. M-am invatat minte si postez repede comentariul pana nu intra vreo reclama care sa ma blocheze sau sa faca sa-mi dispara comentariul fiindca fuge cursorul pe alte fetrestre. Daca doresti, cand iti tragi sufletul poti sa-mi trimiti un mesaj dand click pe profilul meu si selectezi trimite mesaj. Nu cred ca te-ai mesagerit cu cineva pe aici. Si eu o fac rar si lapidar din motive usor de inteles. Oricum, basta ! Sa ne calmam, lucrurile nu se pot schimba peste noapte dar nici nu s-a vrut si nu se vrea. Se continua pe caile ramase.. Acum fondurile europene au devenit modedacurenta pentru a onora ogligatii, promisiuni. Deasemenea sunt foloste ca nada pentru noi pestisori si ca recompenza ca la dresaj. E o simpla parere. Important e ca ati deblocat lucrurile si ca banii europeni vor intra totusi in tara indiferent in ce buzunare. Pana la urma la cat e de lhnita lumea pe plan local, acestia vor circula deocamdata in tara. Bancile straine in schimb ar trebui puse cu botul pe labe cu li se cuvine ca altfel zboara totul cu o rapiditate greu de imaginat si tot la sacul gol ne intoarcem cu totii. Atunci sa vezi.
Debarasati-va de hoti s interlopi ca va spalati obrazul. Poporul asta nu are nevoie de o mana de fier. Doar un numar de infractori titrati au nevoie de acea mana de fier. Si se putea. Poporul asta stie sa-si vada de treaba daca e condus drept. Multi sunt adevarti magi daca au reusit sa supravietuiasca, sa-si mentina sanatatea si integritatea, sa-si creasca copiii intr-un astfel de mediu economic, social si politic.

All Things Grow With Love
gerard

1100 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 19:48

De la: gabigabi, la data 2010-06-11 17:31:36 cind vor disparea salariile imense din regiile de stat- din adm. presedentiei -din ministere -din adm. guvernamentala ....cind vor disparea cheltuielile nefiresti de mari si multe, ptr. tot felul de prostii inutile pe vreme de criza .....cind nu o sa mai vad masinile de lux ale PDL.istilor cu care s-au dus la Snagov ....cind nu o sa se mai faca petreceri pe banii mei ,ptr, recompensarea trepadusilor portocalii....ei, bine, cind veti incepe dragi PDL.isti cu astea, din gradina voastra , Atunci am SA VA CRED ca doriti transformarea societatii ! pina atunci insa, va spun ca sunteti niste mincinosi ,gargaragii si hoti ! ati furat pina ati dat de fundul sacului si vreti sa-l umpleti pe spinarea poporului !....din pacate, nici la asta nu va pricepeti, intrucit poporul e sarac, grosul nu-i la el ci-i la voi,dar nu vreti sa luati de la voi , iar peste citeva luni va trebui sa mai taiati de undeva si nu stiu de unde ....din mariri de taxe si tva si apoi ? iar de la anul incepem sa platim datoria, nu-i asa ? atunci va incepe jalea cea mare....

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 19:58

Nu se fluiera in casa. Flueri a paguba. Sa fie la ei !

gerard

1100 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 20:00

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 21:20

Da, da la ei !

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
gerard

1100 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 21:25

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 21:56

Da, da ....tot ei. Sunt asi !

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
gerard

1100 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 22:04

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 08:00

Iete ca se pot spune o groaza de lucruri si fara cuvinte !

Fosta membra 9am.ro

834 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 11:01

De la: nastasemihail, la data 2010-06-11 17:00:52Din pacate ptr cei care conduc, puterea este a celor multi. Nu a celor putin. Ghici care ....multi.

322

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 16:13

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 16:18

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 20:21

Ma bucur sa vad ca sunt multi care nu accepta tonul ridicat si vocabularul suburban de pe acest topic. Poate acesta este si scopul unora care posteaza, respectiv acela de a nu se mai discuta despre "maretele realizari ale lui base". e simplu sa-i idepartezi pe cei interesati prin jigniri, prin postarea altor subiecte etc.
totusi aici se va discuta si-n in viitor despre base. fiecare are dreptul si libertatea de a avea o parere despre base cel "reales pentru ca altul mai bun nu era".

amuzanta lipsa de logica a consilierelor din hrubele cotrocenilor. iesind inca odata peste constitutia pusa la murat, base "scrie scrisori" despre legea suprema. din pacate pentru acest "moise autohton" aflat sub inspiratia divina a alcolului (spusele lui), printre metodele de interpretare a textelor de lege este si interpretarea logica.

pentru ca a inceput campionatul mondial si sunt interesat de acest subiect, voba lui I.L. Caragiale, "evenimentele mari fac totdeauna sa taca micile pasiuni" va enumar pe scurt modurile in care se face referire la termene in Constitutie, urmind sa deduceti singuri ce pietroi mare au aruncat in dimbovita base si consilierii lui urmati de hoarda disciplinata a parlmantarilor pdl (mai ales de catre amazoanele orange).
Sunt in Constitutie cam urmatoarele tipuri de formulari prin care se deduc explicit intentiile diferite ale legiuitorului cind e vorba de termene:
... cel mult 10 zile...
... la 3 zile ...
... în cel mult 5 zile de la ...
... în termen de 10 zile de la ...
... în mod obligatoriu în 5 zile de la ...
... la 45 de zile de la ...
si celebrul : "Moþiunea de cenzurã se dezbate dupã 3 zile de la data când a fost prezentatã în ºedinþa comunã a celor douã Camere". - in traducerea mea: "dupa 3 zile de la data, cind vor muschii lor".

de ce dezbat toti si mai ales ploua cu scrisori nu pot ca sa va raspund decit cu formula lui conu Alecu: Mofturi!

pentru DanubianKnight:
de ce nu Zamolxis? conform logicii tale chinezii au 100% sansa sa numeasca acea planeta cu numele primului lor imparat zeu.

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
9am125241

235 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 20:48

De la: gabigabi, la data 2010-06-11 17:31:36 cind vor disparea salariile imense din regiile de stat- din adm. presedentiei -din ministere -din adm. guvernamentala ....cind vor disparea cheltuielile nefiresti de mari si multe, ptr. tot felul de prostii inutile pe vreme de criza .....cind nu o sa mai vad masinile de lux ale PDL.istilor cu care s-au dus la Snagov ....cind nu o sa se mai faca petreceri pe banii mei ,ptr, recompensarea trepadusilor portocalii....ei, bine, cind veti incepe dragi PDL.isti cu astea, din gradina voastra , Atunci am SA VA CRED ca doriti transformarea societatii ! pina atunci insa, va spun ca sunteti niste mincinosi ,gargaragii si hoti ! ati furat pina ati dat de fundul sacului si vreti sa-l umpleti pe spinarea poporului !....din pacate, nici la asta nu va pricepeti, intrucit poporul e sarac, grosul nu-i la el ci-i la voi,dar nu vreti sa luati de la voi , iar peste citeva luni va trebui sa mai taiati de undeva si nu stiu de unde ....din mariri de taxe si tva si apoi ? iar de la anul incepem sa platim datoria, nu-i asa ? atunci va incepe jalea cea mare....

de doua ori gabi !
Astia, adica limbricii portocalii, fura si din fund. Pai au ajuns la fund si acum fura si din el !!!
Sa n-ui crezi nici atunci...de la greci sa nu primesti nici daruri...!!
Mi-ai adus aminte de un banc care se potriveste la astia !
Lenin sedea pe o banca - in gara din Taskent, dupa razboi - si manca dintr-o bucata de paine. Un copil vine la el si-i zice: nene, da-mi si mie putina paine ...Lenin se uita la el si-i spune: mai copile, daca-ti dau tie putina paine nu te saturi nici tu si nici eu cu ce ramane, asa ca nu-ti dau. Si ce ochi buni avea !!!!

Vested tanar !
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 23:52

De la: 9am049573, la data 2010-06-12 20:21:49Ma bucur sa vad ca sunt multi care nu accepta tonul ridicat si vocabularul suburban de pe acest topic. Poate acesta este si scopul unora care posteaza, respectiv acela de a nu se mai discuta despre "maretele realizari ale lui base". e simplu sa-i idepartezi pe cei interesati prin jigniri, prin postarea altor subiecte etc.
totusi aici se va discuta si-n in viitor despre base. fiecare are dreptul si libertatea de a avea o parere despre base cel "reales pentru ca altul mai bun nu era".

amuzanta lipsa de logica a consilierelor din hrubele cotrocenilor. iesind inca odata peste constitutia pusa la murat, base "scrie scrisori" despre legea suprema. din pacate pentru acest "moise autohton" aflat sub inspiratia divina a alcolului (spusele lui), printre metodele de interpretare a textelor de lege este si interpretarea logica.

pentru ca a inceput campionatul mondial si sunt interesat de acest subiect, voba lui I.L. Caragiale, "evenimentele mari fac totdeauna sa taca micile pasiuni" va enumar pe scurt modurile in care se face referire la termene in Constitutie, urmind sa deduceti singuri ce pietroi mare au aruncat in dimbovita base si consilierii lui urmati de hoarda disciplinata a parlmantarilor pdl (mai ales de catre amazoanele orange).
Sunt in Constitutie cam urmatoarele tipuri de formulari prin care se deduc explicit intentiile diferite ale legiuitorului cind e vorba de termene:
... cel mult 10 zile...
... la 3 zile ...
... în cel mult 5 zile de la ...
... în termen de 10 zile de la ...
... în mod obligatoriu în 5 zile de la ...
... la 45 de zile de la ...
si celebrul : "Moþiunea de cenzurã se dezbate dupã 3 zile de la data când a fost prezentatã în ºedinþa comunã a celor douã Camere". - in traducerea mea: "dupa 3 zile de la data, cind vor muschii lor".

de ce dezbat toti si mai ales ploua cu scrisori nu pot ca sa va raspund decit cu formula lui conu Alecu: Mofturi!

pentru DanubianKnight:
de ce nu Zamolxis? conform logicii tale chinezii au 100% sansa sa numeasca acea planeta cu numele primului lor imparat zeu.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2010, ora 09:58

De la: gabigabi, la data 2010-06-10 11:39:46"rusule si bolsevicule " @Vanea , azi ,de ziua ta, iti doresc ce-mi doresc si mie si copilului meu si tuturor romanilor : sa ne dea Dumnezeu mintea cea de pe urma, ca sa intelegem ca numai in cadrul Legii putem functiona Democratic .....ca nimeni nu-i mai presus de Lege .....ca ,atita timp cit Ro este o republica parlamentara , Presedintele nu-i nici Zeus si nici Moise.....ca Nu are voie, conf. CONSTITUTIEI sa fie Jucator si nici premier si nici pres. de partid, nicum sa fie el Parlamentul !
mi-as si ti-as dori sa ajungem sa traim intr-o tara normala ,cu copii si batrini respectati,iubiti si ocrotiti , cu Inst. ale Statului ce-si fac datoria ca asa spune Legea, nu presedintele si, daca s-ar putea , sa redevenim o Monarhie ,ca singura forma statala ce ne-ar putea aduce Stabilitate, Demnitate si Respect ! LA MULTI ANI, VANEA !

Multumesc Gabi , multumesc tuturor pentru urari.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2010, ora 10:03

De la: 9am049573, la data 2010-06-12 20:21:49

"La ora asta, în România, nu exista un lider politic în afara de actualul preºedinte care sã treacã poporul prin deºert. ªi românii ºtiu asta”

Este prima afirmatie a lui Sebastian Lazaroriu care contine si un sambure de adevar .Se poate intr-adevar face o paralela intre Moise si Basescu.
Principala asemanare intre cei doi,singura de necontestat,este faptul ca cei doi au sex masculin.In rest exista multe asemanari dar toate foarte discutabile :

1)Moise a adus urgii peste Egipt pus de Dumnezeu ,Basescu aduce urgii peste Romania doar din cauza ca se afla sub influenta alcoolului.
2)Moise a despartit apele,Base a despartit apa de whiskey si a adaugat si cuburi de gheata.
3)Moise a adus poporului sau un set de legi date de Dumnezeu ,Base vrea pentru Romania ,o constitutie data de Muschii Sai .
4)Moise a fost si comandant militar ,si leguitor,si lider religios,si profet ,linie pe care, dupa 3000 de ani, vrea sa o reactualizeze si Basescu la noi.
5)Moise a condus evreii pana cand a murit,lucru pe care il doreste si Base cu romanii.
6)Moise a dat cuvintele lui Dumnezeu scrise pe piatra,Base isi publica discursurile la pret de leustean ,2lei cartea(cam scumpa fata de cat face!)

Oricum,nu ne-a spus "Moise" de Constanta ca ne duce in desert...In campania electorala spunea ca ""sunt comandant pe nava România ºi o voi duce liniºtitã în port" !".Se pare insa ca a esuat corabia si trebuie sa o luam pe jos prin desert .Scapa cine poate! Carmaciul asta esuat pe uscat,habar nu are ce face.S-a trezit brusc intr-o dimineata , a vazut ca in loc sa fie pe mare a ajuns in desert, si si-a pus consilierul sa anunte poporul ca din acel moment el nu se mai joaca de-a Popeye Marinarul ci de-a Moise .

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 Iunie 2010, ora 10:43

De la: 9am125241, la data 2010-06-12 20:48:25

de doua ori gabi !
Astia, adica limbricii portocalii, fura si din fund. Pai au ajuns la fund si acum fura si din el !!!
Sa n-ui crezi nici atunci...de la greci sa nu primesti nici daruri...!!
Mi-ai adus aminte de un banc care se potriveste la astia !
Lenin sedea pe o banca - in gara din Taskent, dupa razboi - si manca dintr-o bucata de paine. Un copil vine la el si-i zice: nene, da-mi si mie putina paine ...Lenin se uita la el si-i spune: mai copile, daca-ti dau tie putina paine nu te saturi nici tu si nici eu cu ce ramane, asa ca nu-ti dau. Si ce ochi buni avea !!!!

si tu mi-ai adus aminte d'un banc : mare expozitie,mare ,la Moscova, cu tema " Lenin in Polonia "....juriul trece cu atentie pe la toate exponatele si face aprecieri, dind note ! ajunge si-n dreptul unui grup statuar in care un el si o ea, fac dragoste ! se uita juriul la el -un oarecare ! se uita la ea, e krupskaia-iubita lui lenin ....iar se uita la barbat si, nedumeriti ,il intreaba pe artist : bine -bine, ea e EA, dar unde-i El ? aaaa, pai , Lenin era-n Polonia !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 Iunie 2010, ora 10:50

De la: vaneamarin, la data 2010-06-13 10:03:46
De la: 9am049573, la data 2010-06-12 20:21:49

"La ora asta, în România, nu exista un lider politic în afara de actualul preºedinte care sã treacã poporul prin deºert. ªi românii ºtiu asta”

Este prima afirmatie a lui Sebastian Lazaroriu care contine si un sambure de adevar .Se poate intr-adevar face o paralela intre Moise si Basescu.
Principala asemanare intre cei doi,singura de necontestat,este faptul ca cei doi au sex masculin.In rest exista multe asemanari dar toate foarte discutabile :

1)Moise a adus urgii peste Egipt pus de Dumnezeu ,Basescu aduce urgii peste Romania doar din cauza ca se afla sub influenta alcoolului.
2)Moise a despartit apele,Base a despartit apa de whiskey si a adaugat si cuburi de gheata.
3)Moise a adus poporului sau un set de legi date de Dumnezeu ,Base vrea pentru Romania ,o constitutie data de Muschii Sai .
4)Moise a fost si comandant militar ,si leguitor,si lider religios,si profet ,linie pe care, dupa 3000 de ani, vrea sa o reactualizeze si Basescu la noi.
5)Moise a condus evreii pana cand a murit,lucru pe care il doreste si Base cu romanii.
6)Moise a dat cuvintele lui Dumnezeu scrise pe piatra,Base isi publica discursurile la pret de leustean ,2lei cartea(cam scumpa fata de cat face!)

Oricum,nu ne-a spus "Moise" de Constanta ca ne duce in desert...In campania electorala spunea ca ""sunt comandant pe nava România ºi o voi duce liniºtitã în port" !".Se pare insa ca a esuat corabia si trebuie sa o luam pe jos prin desert .Scapa cine poate! Carmaciul asta esuat pe uscat,habar nu are ce face.S-a trezit brusc intr-o dimineata , a vazut ca in loc sa fie pe mare a ajuns in desert, si si-a pus consilierul sa anunte poporul ca din acel moment el nu se mai joaca de-a Popeye Marinarul ci de-a Moise .

Vanea :
as mai adauga la ce-ai zis tu ,inca ceva : 40 ani si-a plimbat Moise oamenii prin desert ..... A.M.R. 34 ani !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2010, ora 11:21

Gabi ...Pe restul va salut .Ne revedem la o discutie, DUPA doua ore, in care sunt plecat .Atentie dragi basescieni ,nu am spus ca IMEDIAT DUPA acele doua ore,stiu ca voi intelegeti greu lucrurile acestea complicate.Deci ne revedem in trei,patru ,cinci ore,etc , doarece doua ore sunt plecat.DUPA doua ore ...Clar sau tot nu ati inteles?...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 Iunie 2010, ora 11:34

De la: vaneamarin, la data 2010-06-13 11:21:31Gabi ...Pe restul va salut .Ne revedem la o discutie, DUPA doua ore, in care sunt plecat .Atentie dragi basescieni ,nu am spus ca IMEDIAT DUPA acele doua ore,stiu ca voi intelegeti greu lucrurile acestea complicate.Deci ne revedem in trei,patru ,cinci ore,etc , doarece doua ore sunt plecat.DUPA doua ore ...Clar sau tot nu ati inteles?...

Pagini: << 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: