back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 >> Sari la pagina:

Nero_reloaded

736 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 20:10

De la: vaneamarin, la data 2010-06-03 19:59:38
De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-03 18:37:21
Nu dragã , e uºor sã vorbesc , pentru cã eu la viaþa mea am muncit , nu am aºteptat sã-mi dea cineva , cu mâna întinsã , cum faci tu !!
Dar , adevãrul e , cã pe mine mã duce ºi capul , muuult mai mult ca pe una ca tine , care stai ºi comentezi de pe margine ...
În rest tu vorbeºti în cunoºtinþã de cauzã , ai controlat tu ºi ºti ce vorbeºti !!!...
Hai , te rog , ciutacule , bãloºeazã altã masã .....

Adi -Nero,tu esti bugetar .Te felicit ca ai muncit ,majoritatea bugetarilor muncesc iar tu ar trebui sa intelegi asta.Din cate stiu eu(si chiar STIU!), nu muncesc deloc doar habarnistii aia adusi de PDL in institutiile tarii ,aia care nici macar NU STIU CE AR TREBUI SA FACA,ei doar iau leafa.LE FAC ALTII TREABA, IAR EI DOAR DOAR FREACA MENTA !Mare majoritate a lor sunt mari sefi (JAVRE ,POLITRUCI ,LIPSITI DE SUFLET SI LOGICA ) si au cele mai mari salarii in acele institutii bugetare.Se impun ca niste mici "Basesti" si brusc constrang oamenii in fel si chip, incalcand contracte de munca , drepturi ,amenintand ,strigand ,impunand culoarea portocaliu !

Nu te inteleg pe tine ,de ce naiba esti fericit daca,desi muncesti si ai muncit mereu,iti ia cineva din leafa ?ESTI PROST ? Eu nu reusesc sa separ ca valoare munca ta de a altor bugetari.Dom'le,esti sigurul bugetar care munceste in colectivul tau ?Esti sclavul tuturor?Cum naiba poti spune de unii bugetari ca stau cu mana intinsa, iar despre tine ca ai muncit mult ?!Nu-ti dai seama ca discursul tau este aiurit ?Te crezi unicul bugetar care munceste ,care este ideea ta ?!

Nu te comporta ca un meschin lãtrãu , când mã adresam unei doamne !!!
Vitezã , deci !!
Nu te cago neanche ( tradu-þi , cã eºti bãiet dãºtept )

Tu ai prea multe fixuri cu Bãse , prietene !! Te-au terminat alegerile pe tine !!!
ªi cu unul ce nu ºtie sã piardã , nu prea am ce discuta !!!
Indiferent de rezultatul alegerilor însã , eu , spre deosebire de tine , nu am uitat cã sunt român !!
Am alte treburi mult mai importante de fãcut acum , decât sã-þi dau þie replici sã-þi muºti unghiile prin cãmãruþa ta " de scris" ...

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 20:13

De la: 9am178165, la data 2010-06-03 20:02:20
De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-03 19:55:51Dacã te-aº "face" proastã , m-ai acuza de nu ºtiu ce ( deºi aº spune adevãrul )
Dacã te-aº "face" dusã , m-ai acuza de nu ºtiu ce ( deºi eu aº spune adevãrul )
Dacã te-aº "face" paranoicã , m-ai acuza de nu ºtiu ce (deºi eu aº spune adevãrul )...

... Dar aºa , prefer sã tac ! ... ªi sã fiu ochi ºi urechi la ce spui tu , care le ºti pe toate , care deþii o vastã "culturã" politicã !!â

Vai ca ofensat mai esti, puiu' lu' mama! Daca vrei iti dau un pic de laptic cald si o suzeta sa te linistesti, micutule!

Lãptic cald ?????
De la sursã direct , se poate ???? Cã de suzetã , nu prea am idee ce este ....

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 20:25

Nu dragã , e uºor sã vorbesc , pentru cã eu la viaþa mea am muncit , nu am aºteptat sã-mi dea cineva , cu mâna întinsã , cum faci tu !!
Dar , adevãrul e , cã pe mine mã duce ºi capul , muuult mai mult ca pe una ca tine , care stai ºi comentezi de pe margine ...
În rest tu vorbeºti în cunoºtinþã de cauzã , ai controlat tu ºi ºti ce vorbeºti !!!...

Adi -Nero,tu esti bugetar .Te felicit ca ai muncit ,majoritatea bugetarilor muncesc iar tu ar trebui sa intelegi asta.Din cate stiu eu(si chiar STIU!), nu muncesc deloc doar habarnistii aia adusi de PDL in institutiile tarii ,aia care nici macar NU STIU CE AR TREBUI SA FACA,ei doar iau leafa.LE FAC ALTII TREABA, IAR EI DOAR DOAR FREACA MENTA !Mare majoritate a lor sunt mari sefi (JAVRE ,POLITRUCI ,LIPSITI DE SUFLET SI LOGICA ) si au cele mai mari salarii in acele institutii bugetare.Se impun ca niste mici "Basesti" si brusc constrang oamenii in fel si chip, incalcand contracte de munca , drepturi ,amenintand ,strigand ,impunand culoarea portocaliu !

Nu te inteleg pe tine ,de ce naiba esti fericit daca,desi muncesti si ai muncit mereu,iti ia cineva din leafa ?ESTI PROST ? Eu nu reusesc sa separ ca valoare munca ta de a altor bugetari.Dom'le,esti sigurul bugetar care munceste in colectivul tau ?Esti sclavul tuturor?Cum naiba poti spune de unii bugetari ca stau cu mana intinsa, iar despre tine ca ai muncit mult ?!Nu-ti dai seama ca discursul tau este aiurit ?Te crezi unicul bugetar care munceste ,care este ideea ta ?!

ntzzzzz ! el e SEF ! el e unul din Acei Sefi pusi de PDL pe functie ,ca rasplata ptr. munca depusa....aici sau in alta parte !
P.S Adisor, ti-am mai spus : sa ziceti bogdaproste ca exista A3 si realitatea, care functioneaza ca o supapa de refulare ptr. cei nemultumiti, altfel ,de n-ar exista ,ar veni oamenii peste voi sa va spuna prin viu grai ce spun tv.pe post !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 20:27

De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-03 20:10:58

Nu te comporta ca un meschin lãtrãu , când mã adresam unei doamne !!!
Vitezã , deci !!
Nu te cago neanche ( tradu-þi , cã eºti bãiet dãºtept )

Tu ai prea multe fixuri cu Bãse , prietene !! Te-au terminat alegerile pe tine !!!
ªi cu unul ce nu ºtie sã piardã , nu prea am ce discuta !!!
Indiferent de rezultatul alegerilor însã , eu , spre deosebire de tine , nu am uitat cã sunt român !!
Am alte treburi mult mai importante de fãcut acum , decât sã-þi dau þie replici sã-þi muºti unghiile prin cãmãruþa ta " de scris" ...

Uf mai Adi-Nero,esti un rau si blochezi mereu orice comunicare logica .Mi-ai spus ca tu nu ai uitat ca esti roman, si ai afirmat(aiurea cum faci mereu) ca eu am uitat acest lucru .Mai Nero,de aici provin toate problemele tale.Tu esti roman si altii nu,tu esti bugetar care munceste si altii nu muncesc ,tu esti in general putin mai smecher decat restul deoarece ai o obsesie cu visinata si deoarece ESTI SCALVUL LUI BASE(l-ai si atins iar asta probabil ti-a marcat viata ).Esti dom'te doar un taliban basescian, care NU ARE NICIODATA LOGICA IN CEEA CE SPUNE.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 20:27

Doar daca, nea nero nu face chiar el parte dintre acei sefi adusi de conducerea portocalie, sau mai rau, dintre acei bugetari cu ochi albastri si trese pe umar Asta ar explica luarile sale de pozitie, absolut halucinante pt. un om normal.
Ce sa faci, mananca si el o paine... ce-i drept mai alba si mai mare decat restul populatiei Pun pariu ca n-o sa-l vezi pe la greve cerand demiterea lui base si a guvernului.

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 20:32

De la: gabigabi, la data 2010-06-03 20:25:07

ntzzzzz ! el e SEF ! el e unul din Acei Sefi pusi de PDL pe functie ,ca rasplata ptr. munca depusa....aici sau in alta parte !
P.S Adisor, ti-am mai spus : sa ziceti bogdaproste ca exista A3 si realitatea, care functioneaza ca o supapa de refulare ptr. cei nemultumiti, altfel ,de n-ar exista ,ar veni oamenii peste voi sa va spuna prin viu grai ce spun tv.pe post !

Draga mea , tu uiþi un singur lucru : mafaldismul , mama-omidismul reacþiilor ºi exprimãrilor tale politice , se datoreazã sutã la sutã antenei 3 ºi irealitãþii !!!!
Vrei sã te bag serios în seamã ??
Pe tine ?
O nemanipulatã !! O neindusã în erori grave ??? O adevãratã redutã a cunoaºterii politice ajunsã prin propriile capacitãþi , prin propriile puteri ºi netradusã de nimeni , niciodatã !!
Dã pe naºul , cã zice de averea doamnei soacrã de pretendent la preºedenþia statului ãsta de îl aperi tu ...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 20:50

De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-03 20:32:21
Draga mea , tu uiþi un singur lucru : mafaldismul , mama-omidismul reacþiilor ºi exprimãrilor tale politice , se datoreazã sutã la sutã antenei 3 ºi irealitãþii !!!!
Pe tine ?
O nemanipulatã !! O neindusã în erori grave ??? O adevãratã redutã a cunoaºterii politice ajunsã prin propriile capacitãþi , prin propriile puteri ºi netradusã de nimeni , niciodatã !!
Dã pe naºul , cã zice de averea doamnei soacrã de pretendent la preºedenþia statului ãsta de îl aperi tu ...

Hai mai Nero-Adi,zau ca tu chiar esti exagerat de ilogic Tu chiar nu intelegi ce se discuta ? Aproape ca ma gandesc ca tu esti omul Antenelor si al Realitatii TV , care, vor puse de mogulii lor,sa arate ca sustinatorii lui Basescu sunt cam tampitei,javre si mari mincinosi .Mai Nero,tu faci de fapt jocul lui Vantu si al lui Felix,'hotule .

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 20:56

De la: gabigabi, la data 2010-06-03 20:25:07

Pe tine ?

Prietene, nu stiu cata istorie ai citit tu (nu prea multa dupa toate aparentele), insa in mod sigur ai ceva lacune altfel ai stii ca nu poate exista "propaganda a opozitiei". Aceste doua notiuni nu pot fi alaturate. Cand spui propaganda, te referi strict la canalele media aservite puterii. Iar ceea ce faci tu aici tot propaganda se cheama deoarece indrumi oamenii sa nu dea crezare decat canalelor mediatice oficiale (desi s-au dovedit a fi mincinoase in nenumarate randuri si nu prezinta decat punctul de vedere al puterii).

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 21:20

De la: 9am178165, la data 2010-06-03 20:56:28 Iar ceea ce faci tu aici tot propaganda se cheama deoarece indrumi oamenii sa nu dea crezare decat canalelor mediatice oficiale.

Daca ar reusi sa faca asta logic nu m-ar deranja. El insa ignora mereu orice argumente logice .Ii pot arata zeci de minciuni ale lui Base,pentru el nu conteza ,el isi are textele lui banale ,pupatul in fund al puterii lipsit de orice logica si de orice fundament.Doar zbiara ,minte si injura de partea lui Basescu. .Ii pui niste fapte in fata,niste declaratii ale lui Base,niste fapte ale guvernarii ,iar el iti spune ca "nu esti roman","nu muncesti ca el" ,"esti prizonierul propagandei inamice". .Pai este normal asta ?!

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 22:45

Nero, se presupune ca puterea este cea care sa indrume lucrurile in tara, inclusiv oamenii. Daca va dati loviti si va declarati incurcati de cetateanul @vanea care va indruma oamenii aiurea...sau ca va incurca antenele si irealitatea....ce putere exercitati pana la urma ? Una castigata pe merit ? Pai faceti bine si aratati-va merituosi si la putere. Ce va impiedicati de-un ciot ? Cat de "mici" si neputinciosi sunteti ? Cu bagat teroarea in oameni nu mai tine. Dupa cum vezi suntem la dispozitia voastra, la vedere sa ne casapiti fara perdea dar asta NU rezolva lucrurile pentru care trebuia sa aaveti prevederea necesara si competenta de a le rezolva prin NUMITII vostri. Ca mai casapiti pe unul, pe altul, ca mai hartuiti o firma privata in stanga si dreapta, nu va rezolvaa. Treziti-va, lasati smecheria ca nu mai tine. Lasati oamenii sa-si vada de treaba ca daca stam...dupa voi potopul luminat ca vii l-ati insusit ca pe o biblie.
realitatea este o irealitate pentru voi...din pacate si in ultimul ceas....sau va e nadejdea tot in flacara violeta ? Irealitatea ? Poate irationalitatea. Cum poti sa negi ca nevoiasii astia nu sunt muritori de foame. Eu cunosc un singur caz concret, un baiat din zona Reghin care a murit la nici 18 ani de ulcer perforat. Stiti cati copii sunt trimisi la scoala nemancati ? Stiti cator copii li se astampara foamea cu te miri ce in perioada de crestere ? Nu sunt crescuti si alimentati normal. Conteaza ceva pentru voi ? Ei sunt viitorul nostru. Viitorii bolnavi, viitorii asistati. Sa nu-mi spui mie ca nu se moare de foame in tara asta fiindca intamplator cunosc o tragedie dar asta n-ar trebui sa fie un secret pentru nimeni. Doar pentru nesimtiti.
Vreti osanale ? Asta o sa va faca sa va simtiti mai bine ? Mai multumiti de voi ? Nu m-ar mira sa dati crezare osanalelor. Sa ziceti ca va laudam aici si oriunde, ca va aplaudam si ne aratam recunoscatori pentru ceea ce ne facti si pentru comportamentul vostru, pentru modul in care intelegi sa faceti politica, crezi ca realitatea va putea fi mult timp ascusa sub poleiala ? Crezi ca rezultatul faptelor voastre va fi unul mai putin dezastruos ?

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 23:14

De la: 9am178165, la data 2010-06-03 08:01:31Obraznica ca de obicei!! Faptul ca nu ai contestat ce a spus sotul meu inseamna ca imi dai dreptate. Ma bucur ca nu ai avut inteligenta si prezenta de spirit sa-ti ascunzi marlaniile cu care te ocupi de fapt. Cine poate sa te mai ia in seama cand ti-a vazut postarile si a inteles ca tu nu ai muncit nici macar o zi din viata ta. Probabil ca asta iti este serviciul, postarile pe internet.
A...., nu cumva ai un Aston Martin?
Sotul meu a folosit un limbaj mai dur cu tine pe buna dreptate, si nu-ti mai da cu parerea pentru ca el vine dintr-o familie foarte buna spre deosebire de tine, mahalagioaico!!!
A ramas pur si simplu incremenit de nesimtirea si tupeul de care ai dat dovada. Avea ca orice barbat bine crescut obiceiul statornicit de a considera toate femeile, niste doamne, pentru ca cele din anturajul nostru, ASTA SUNT!!!
Relationarea cu tate nerusinate si tupeiste este o practica straina familiei si anturajului nostru.
Tu insa te simti foarte bine in lumea ta unde se injura ca la usa cortului si moralitatea lasa mult de dorit. Asta e noroiul in care te zbati si din care cu gandirea ta nu vei iesi niciodata.
ESTI O PITIPOANCA CE SE VINDE PE DOUA PARALE SI ATAT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ei dragoto, sau, deosebit de "inobilata doamna" . Doar nu credeai ca o sa-mi bat capul cu tampeniile unui nenorocit? Am raspuns sotului tau iubit si "nobil" cum merita de fapt s-o fac: Nu l-am luat in seama pentru ca de fapt am devenit imuna la jignirile voastre pe care mi-am dat seama ca nu are nici un rost nici macar sa le mai citesc.
Eu nu sunt persoana care sa ma dau mare cu familia mea sau cu familia din care provin desi ambele sunt cu siguranta mult, mult mai bune si mai oneste decat a ta, sau cea din care provine "stimabilul" tau sot si "profesor". Te las pe tine sa-i dai inaite cu laudele, pentru ca stii, exista o vorba romaneasca ce ti se potriveste perfect: "PROSTUL NU E PROST DESTUL DACA NU E SI FUDUL".

In ceea ce priveste munca pe care eu am depus-o si o depun cu siguranta ca totalizeaza nu numai ca ani dar si ca si calitate cel putin dublu fata de cea pe care o depuneti voi amndoi la un loc. Iar daca iti raspund astazi si nu am facut-o cand tu aveai suficient timp pentru asta este tocmai pentru ca eu muncesc zi lumina nu bantui ca tine toaaata ziulica pe forumuri indrugand prostii. Sa stii ca statu prea mult in casa inebuneste, asta ar putea fi un motiv serios pentru paranoia de care dai dovada in fiecare zi. Pa papusa internetului, sa nu crezi cumva ca o sa-mi mai pierd vremea cu tine, nici macar un minut, NU MERITA.

aCUM SPER SA TE SATISFACA ACEST RASPUNS "DOMNULE PROFESOR"!

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 00:50

De la: giova, la data 2010-06-03 19:37:13tu pe unde te regasesti?cred ca pe langa Catalin Voicu

Nu e rasul tau ! Si in general NU E NIMIC DE RAS !

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 01:18

De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-03 18:14:02
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-06-03 17:27:53
De la: Gabigabriela, la data 2010-06-03 15:23:45Nu inteleg de unde atata ura pe dumneavoastra? Credeti ca daca la putere veneau liderii pe care ai simpatizati, situatia era alta? Stati linistiti mai oameni buni si nu va mai certati, ca ei indiferent din ce partid provin , tot mincinosi si hoti sunt, asa ca mai bine uniti-va si dati o replica acestor nemernici.Romania nu-si va schimba directia decat in momentul in care populatia va avea o schimbare de mentalitate si vor accepta adevarul despre clasa politica.

Corect ! Asta nu inseamna ca trebuie sa asistam pasivi. Tocmai cu asta am gresit de douazeci de ani incoace. Nu ne-am prezentat la vot, nu am reactionat crezand ca e bine sa ne vedem fiecare de treaba noastra. Iata ca am ajuns in situatia sa constatam ca ne-au pus in imposibilitatea de a mai dori sa muncim si sa traim in tara asta, din motive cat se poate de concrete si care tin de felul in care e condusa o tara. Acum, in momentul asta. degeaba dezgropam mortii. Reactiile se datoreaza momentului si nimic mai mult. La ce bun sa ne tot amintiti trecutul. A fost, a trecut. Ce facem acum ? Ce facem ? S-o intrebam pe misa Anastase ? Nu ne servesc argumentele ei la NIMIC. Sunt prostesti. Nici macar "lumanarile la biserica", tanti Anastase. Pana cand sa mai acceptam asta ? E ca si cum vrei sa-l determini pe un leu sa devina vegetaraian dar continui sa-i dai carne sperand in sinea ta ca intr-o zi va alege singur sa manance vegetale. Nu vor avea bunul simt sa se opreasca din proprie initiativa. Se vede clar pe fiecare zi ce trece cu cata nerudinare invart milioanele de euro in conditiile in care transforma categorii sociale intregi in MURITORI DE FOAAME. Inacceptabil, sa ajungi sa-ti buzunaresti propriul popor, pana la ultimul muritor de foame, pentru ca tu putere sa ai in continuare resursele necesaresa debordezi de opulenta si bunastare. Asta e definitia hotiei. Sa bagi mana in buzunarul meu atiunci cand tu nu mai ai bani. Sa procedam si noi la randul nostru in acelasi mod ? sa incepem sa ne buzunarim unii pe altii cand ramanem fara bani ? Cersetoria este ilegala,s tim cu toti si cu toate aste astatul genereaza valuri de cersetori. Mai nou, se pare ca merge mai departe, determinand marirea gradului de infractionalitate. Mai traim intr-un stat de drept cand singura alternativaa lasata este aceea de a cersi sau a da in cap pentru a supravietui ? Nimeni nu munceste pe nasturi. Nimeni nu munceste dacaa munca lui nu-i permite sa puna o paine pe masa familiei sale.

La tine , sau la irealitatea (antena3) România este "plinã" de muritori de foame ???
Sunt oameni nevoiaºi , o grãmadã !! DAR DE AICI LA MURITORI DE FOAME E CALE LUNGÃ !!
Bine , pentru un "spãlat pe creier" diferenþa este inexistentã !!...
....Culmea , mi-a plãcut începutul postãrii tale !! Pe urmã , ai dat-o în fasole !! Tipic omului condus ...
Câte mânere ai , doo ??

Manere ? Ti-am raspuns in gand. E ceva legat de origini fiindca tot e o ora tarzie din noapte.
Cat despre manere......mintea mea a facut involuntar asociatia cu niste bratari, pe care multi dintre voi meritati sa le purtati .....ca tot sunt la moda. Unde mai pui ca se anunta un "exces de zel "indreptat impotriva cetatenilor. Sunt si pdl=leeiii tot cetateni nu ?
Iar despre diferenta inexistenta sau existenta iti spun tot eu spalata pe creier care e diferenta intre a fi nevoias sau muritor de foame. In tara asta muncesti doar ca sa fii un nevoias si ca sa te indrepti catre o perioada de-a dreptul tragica, pensionarea, moment in care devii de muritor de foame la sigur dupa cum decurg lucrurile. Iar voi gasiti de cuviinta sa va sifonati numai cand auziti de astfel de lucruri. Cum sa va ganditi vreodata sa indreptati ceva cand nu aveti predispozitia sa identificati carentele societatii pe care ati transformat-o intr-o caverna. "Cancer" cum spune seful vostru. Nu stiti sa faceti lucrurile sa functioneze, dimpotriva va ocupati de tot felul de tertipuri si vendete personale. Pana si legile le concepeti cu dedicatie Infractorului cetatean roman si nu cetateanului unui stat de drept. Contractul social presupune respect si decenta de ambele parti. Lucrurile nu stau asa nici de o parte nici de alta. E un contract fracturat daca nu chiar RUPT. Ati mers prea departe, va pierdeti jumatatea de legitimitate pe zi ce trece in loc sa o intregiti cum ar fi fost normal. Unii mai functioneaza si fara manere sau "mana de fier" sau "dictatura luminata". Cu noi nu faceti treaba asa, noi, cealalta jumatate mai mare in tara, "spalata pe creier". As spune "spalata" si atat. Ati inceput prin a o ignora si ati continuat prin a o dispretui si acuza de propriile voastre "eshece". Ca tot sunt "spalata pe creier". Starniti-ne ca vom sti sa va multumim laolalta cu multumirea pe care oricum o primiti de la legile firii. Asta pentru ca pana la urma exista o masura in toate. Pentru ca pe lumea asta sunt lucruri care se fac si lucruri care nu se fac. E simplu.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 02:58

Oameni buni, intrãm în cea de-a doua fazã (una mai cruntã ...) a acestei crize financiare ºi economice ºi vouã vã arde de Boc ºi Bãsescu... de dimineaþa ºi pânã seara.
Mai lãsaþii în pisicii ... ºi uitaþi-vã ce se întâmplã în Europa ºi Orientul Mijlociu !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
9am125241

235 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 04:20

De la: 9am178165, la data 2010-06-03 20:27:29

Doar daca, nea nero nu face chiar el parte dintre acei sefi adusi de conducerea portocalie, sau mai rau, dintre acei bugetari cu ochi albastri si trese pe umar Asta ar explica luarile sale de pozitie, absolut halucinante pt. un om normal.
Ce sa faci, mananca si el o paine... ce-i drept mai alba si mai mare decat restul populatiei Pun pariu ca n-o sa-l vezi pe la greve cerand demiterea lui base si a guvernului.

Un alt "Nero"a dat foc Romei, crezi ca de sanatos !?
In alta ordine de idei, cred ca notiunea de "bugetar", este putin denaturata, voit, pentru a putea fi desavarsit planul lui Basescu - divide et impera. Bugetar este acel individ care primeste, pentru munca prestata, cantitativ sau calitativ, un salariu de la bugetul de stat. In mintea multora, bugetar, inseamna un frecangiu - sa nu zic o lichea, paduche, plosnita etc. -( care fiind frecangiu, ce poate face decat sa frece manta), ce primeste bani de la stat. Adica cei din administratiile publice, de pe la ghiseele unde stau la coada saracii privati etc. Dar bancile, CEC-ul si Eximbanc, dar BNR - ul cu Isarescu, agentiile, toate si nu mai enumar ca sunt multe ! Si eu sunt bugetar si, dupa mintea mea, muncesc mai mult decat sunt platit. Am un salariu de 9 milioane si ceva, in care intra si sporul de vechime de 25%. Vi se pare nesimtit !? Mie da, caci asta este un salariu nesimtit, un salariu simtit este cel de peste 100 de milioane. De aceea limbricul de boc ne taie salariile, caci a promis ca taie salariile si pensiile nesimtite !!!! Lasa-l pe nero, asta e ca pocanzaii la nunta, nu au nici un rol !!!

Vested tanar !
9am125241

235 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 04:43

De la: vaneamarin, la data 2010-06-03 20:50:43
Pe tine ?

Hai mai Nero-Adi,zau ca tu chiar esti exagerat de ilogic Tu chiar nu intelegi ce se discuta ? Aproape ca ma gandesc ca tu esti omul Antenelor si al Realitatii TV , care, vor puse de mogulii lor,sa arate ca sustinatorii lui Basescu sunt cam tampitei,javre si mari mincinosi .Mai Nero,tu faci de fapt jocul lui Vantu si al lui Felix,'hotule .

Nati-o franto, ca ti-am dres-o ! Pai se stie ca nasu' il pupa-n cur pe base ! La fel si cei de la Antene si realitatea, pupa-n cur pe mai multi ! Ba da asta atat il pupa, ca nu mai poate omul sa traga un part pentru a-si goli matul !
Dar ce n-ai inteles tu, este ca daca se schimba guvernul si vine oricare, nu-mi mai taie mie din salariu sau din pensie. Iar limbricul de boc, pe care l-am votat caci am crezut ca este roman, ardelean, roman verde - verde o pula, caci l-a blegit culoarea portocalie - poate sa-mi taie primprejur, ca la evrei !

Vested tanar !
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 07:42

De la: click_cont, la data 2010-06-03 23:14:28
De la: 9am178165, la data 2010-06-03 08:01:31Obraznica ca de obicei!! Faptul ca nu ai contestat ce a spus sotul meu inseamna ca imi dai dreptate. Ma bucur ca nu ai avut inteligenta si prezenta de spirit sa-ti ascunzi marlaniile cu care te ocupi de fapt. Cine poate sa te mai ia in seama cand ti-a vazut postarile si a inteles ca tu nu ai muncit nici macar o zi din viata ta. Probabil ca asta iti este serviciul, postarile pe internet.
A...., nu cumva ai un Aston Martin?
Sotul meu a folosit un limbaj mai dur cu tine pe buna dreptate, si nu-ti mai da cu parerea pentru ca el vine dintr-o familie foarte buna spre deosebire de tine, mahalagioaico!!!
A ramas pur si simplu incremenit de nesimtirea si tupeul de care ai dat dovada. Avea ca orice barbat bine crescut obiceiul statornicit de a considera toate femeile, niste doamne, pentru ca cele din anturajul nostru, ASTA SUNT!!!
Relationarea cu tate nerusinate si tupeiste este o practica straina familiei si anturajului nostru.
Tu insa te simti foarte bine in lumea ta unde se injura ca la usa cortului si moralitatea lasa mult de dorit. Asta e noroiul in care te zbati si din care cu gandirea ta nu vei iesi niciodata.
ESTI O PITIPOANCA CE SE VINDE PE DOUA PARALE SI ATAT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ei dragoto, sau, deosebit de "inobilata doamna" . Doar nu credeai ca o sa-mi bat capul cu tampeniile unui nenorocit? Am raspuns sotului tau iubit si "nobil" cum merita de fapt s-o fac: Nu l-am luat in seama pentru ca de fapt am devenit imuna la jignirile voastre pe care mi-am dat seama ca nu are nici un rost nici macar sa le mai citesc.
Eu nu sunt persoana care sa ma dau mare cu familia mea sau cu familia din care provin desi ambele sunt cu siguranta mult, mult mai bune si mai oneste decat a ta, sau cea din care provine "stimabilul" tau sot si "profesor". Te las pe tine sa-i dai inaite cu laudele, pentru ca stii, exista o vorba romaneasca ce ti se potriveste perfect: "PROSTUL NU E PROST DESTUL DACA NU E SI FUDUL".

In ceea ce priveste munca pe care eu am depus-o si o depun cu siguranta ca totalizeaza nu numai ca ani dar si ca si calitate cel putin dublu fata de cea pe care o depuneti voi amndoi la un loc. Iar daca iti raspund astazi si nu am facut-o cand tu aveai suficient timp pentru asta este tocmai pentru ca eu muncesc zi lumina nu bantui ca tine toaaata ziulica pe forumuri indrugand prostii. Sa stii ca statu prea mult in casa inebuneste, asta ar putea fi un motiv serios pentru paranoia de care dai dovada in fiecare zi. Pa papusa internetului, sa nu crezi cumva ca o sa-mi mai pierd vremea cu tine, nici macar un minut, NU MERITA.

aCUM SPER SA TE SATISFACA ACEST RASPUNS "DOMNULE PROFESOR"!

Pai in general, tu nu iti bati capul cu nimic, faptul ca transcri pasaje din postarile de mai sus si apoi le "adaptezi" dovedeste aces lucru.
Cat priveste munca pe care o depui sunt convisa ca ai dreptate, doar ca termenul munca inseamna cu totul altceva pt. tine decat pt. oamenii normali.
Si mai sunt convinsa de inca un lucru in ceea ce te priveste: tu nu esti imuna doar la "jignirile" noastre, esti imuna cam la orice, altfel nu ai putea sa faci ceea ce faci in fiecare zi.
Iar ca sa iti dai sema cat de tare ai dat cu batu' in balta in afirmatiile pe care le faci despre mine si sotul meu am sa te informez ca amandoi muncim de ani de zile (dar munca adevarata nu ceea ce prestezi tu), eu de exemplu, in 20 de ani de activitate (cu garzi de noapte si ture) nu am avut nici un concediu medical si ca mine mai sunt pe forumul asta!!!!! Fapul ca acum sunt in concediu maternal probabil ca pt. tine insemna ca sunt o "asistata social", ce mai conteaza ca am platit 20 de ani CAS? Astia sunteti voi, sclavii basescieni, tupisti fara limita!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 08:33

De la: 9am125241, la data 2010-06-04 04:43:27
De la: vaneamarin, la data 2010-06-03 20:50:43
Pe tine ?

Nati-o franto, ca ti-am dres-o ! Pai se stie ca nasu' il pupa-n cur pe base ! La fel si cei de la Antene si realitatea, pupa-n cur pe mai multi ! Ba da asta atat il pupa, ca nu mai poate omul sa traga un part pentru a-si goli matul !

Fara exagerare,Nasul asta chiar imi aminteste de vremea lui Ceausescu si de realizatorii de emisiuni "politice" de atunci.Dementul asta pur si simplu ii ridica ODE MARELUI CARMACI . .

9am189179

8 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 08:36

De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt disperati dupa sex.
TI S-A INTAMPLAT... VREODATA SA NE VEZI PE STRADA SI SA REGRETI CA NU NE-AI ABORDAT? ACUM O POTI FACE DACA VII LA NOI.7 PRIETENE DULCI SI PASIONALE ITI VOR TRANSFORMA ZIUA INTR-UNA DE NEUITAT.TOTUL ESTE PERMIS LA NOI!! 0728.563.900/ 0749.660.976/ 0720.344

9am189179

8 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 08:45

De la: vaneamarin, la data 2010-06-03 20:27:04
De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-03 20:10:58
De la: vaneamarin, la data 2010-06-03 19:59:38[quote name='Nero_reloaded' -pestele PDL;
TI S-A INTAMPLAT... VREODATA SA NE VEZI PE STRADA SI SA REGRETI CA NU NE-AI ABORDAT? ACUM O POTI FACE DACA VII LA NOI.7 PRIETENE DULCI SI PASIONALE ITI VOR TRANSFORMA ZIUA INTR-UNA DE NEUITAT.TOTUL ESTE PERMIS LA NOI!! 0728.563.900/ 0749.660.976/ 0720.344

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 08:49

De la: Dorinel, la data 2010-06-04 02:58:30Oameni buni, intrãm în cea de-a doua fazã (una mai cruntã ...) a acestei crize financiare ºi economice ºi vouã vã arde de Boc ºi Bãsescu... de dimineaþa ºi pânã seara.
Mai lãsaþii în pisicii ... ºi uitaþi-vã ce se întâmplã în Europa ºi Orientul Mijlociu !

Tigrule, totusi e firesc sa ne preocupe intai propria ograda...

Te-ai bucurat de berea aia?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 09:02

De la: Dorinel, la data 2010-06-04 02:58:30Oameni buni, intrãm în cea de-a doua fazã (una mai cruntã ...) a acestei crize financiare ºi economice ºi vouã vã arde de Boc ºi Bãsescu... de dimineaþa ºi pânã seara.

Dorinele ,imi cer scuze dar da,imi arde de ei deoarece ei sunt imbecilii care distrug tara acum.Deschide tu un topic cu ce te intereseaza pe tine, dar te rog eu mult sa imi dai si mie voie sa discut despre ce am chef.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 09:34

"Veºti proaste scrise cu blonde pe dealuri
Gandul

PD-L are o nouã strategie de comunicare - scoate în faþã sexul slab ca sã comunice ºtirile tari ºi proaste. La fel se vinde ºi alcoolul medicinal, cu poze de asistente ca sã mai uiþi usturimea. Iar criza asta usturã din ce în ce mai rãu. Elena Udrea s-a dus la Târgoviºte, unde a declarat cã, dacã Guvernul nu reduce acum salariile cu 25% ºi pensiile cu 15%, de la 1 ianuarie 2011 nu se vor mai plãti deloc aceste drepturi pentru cã nu vor mai exista bani. În cetatea pãstorului Bucur, Andreea Vass a spus cã în 2011 trebuie sã mai fie daþi afarã 125.000 de bugetari, pe lângã cei 75.000 care trebuie rezolvaþi anul acesta.

Pentru cititorii neinformaþi politic, care se gândesc la Andreea Marin, Andreea Raicu, Andreea Bãlan sau la alte dive precizãm cã Andreea V. e un distins consilier economic al premierului Boc, dupã ce s-a remarcat ºi în calitate de consilier al lui Stolojan. În aceastã calitate, în 2009 a avut ideea de a oferi invitaþii la cinã oricui are soluþii pentru combaterea crizei. De atunci criza a mâncat, s-a îngrãºat, dar Vass n-a renunþat la principiul cã orice faptã bunã trebuie rãsplãtitã. Astfel, colaboratoarea lui Boc a mai declarat cã, în România, sunt 350.000 de pensii încasate ilegal. Dupã aia a fãcut apel la toþi aceºti pensionari evazioniºti sã se autodenunþe ºi sã renunþe la pensii. În schimb, le-a promis cã nu vor fi urmãriþi în justiþie, adicã vor scãpa de închisoare. Parcã îl ºi vezi pe nea Gicu de la 4 lovit de conºtiinþã civicã: "Ca un anticipat turbat, am muºcat bugetul care m-a hrãnit..." Singura problemã e cã în puºcãrie se servesc trei mese pe zi, iarna e cald, aºa cã tentaþia de a fi infractor e mare. Dupã aia oficialul Andreea V. a mai precizat cã dacã Guvernul nu va implementa mãsurile anticrizã negociate cu forurile financiare internaþionale "suntem niºte tâmpiþi".

În Parlament, Roberta Anastase are grijã ca nimeni sã nu cadã drept "tâmpit". Preºedinta Camerei, care meritã ºi titlul de blondã onorificã a PD-L-ului, le-a explicat membrilor de partid cã nu sunt alte soluþii pe termen scurt ºi le-a cerut sã se abþinã de la votul moþiunilor de cenzurã. De ce? Moþiunile au nevoie de voturi "pentru" ca sã treacã. Dacã se abþin, pedeliºtii împacã elegant varza disciplinei de partid cu capra dorinþelor alegãtorilor.

Strategia asta cu multe declaraþii de blonde era tot ceea ce îi mai lipsea partidului dirijat de Traian Bãsescu. ªi aºa oficialii PD-L-ului par loviþi brusc de o maladie ciudatã. De o lunã au descoperit brusc cã nu mai pot sã mintã. Boc, Berceanu, Videanu parcã s-au trezit în filmul "Mincinosul mincinoºilor", ãla în care un avocat ºnapan interpretat de Jim Carrey se trezeºte cã spune mereu, fãrã sã vrea, adevãrul. Acum e ºi mai bine. Barem, dacã e sã plângem ºi sã râdem, s-o facem cu niºte Carrey cu fustã."

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 09:51

CULMEA SFIDARII , ATAC ASUPRA INTELIGENTEI ROMANILOR:

"Domnul Prigoanã m-a informat personal cã ºi-a dat demisia din calitatea de membru PDL, dar cã doreºte totuºi sã activeze ca deputat independent afiliat grupului PDL de la Camerã"

Cititi si va cruciti !Deci nenea Prigoana nu mai este oficial in PDL,doar voteaza cot la cot cu ei ca independent....Dumnezeule! Vai ce gest de "onoare"("un gest cinstit" - Elena UDREA) a facut circarul de Progoana.Despartirea sa de PDL este ca despartirile de Bahmuteanca,circ tiganesc televizat .

MURITI BAI NESIMTITI PROTOCALII !!!!!!! SUNTETI CEI MAI JENANTI INDIVIZI CARE NE-AU CONDUS !

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 10:57

Apropos, dragi colegi forumisti, stiti cum au obtinut membrii de marca ai PDL (gen madam udrea) credite de sute de mii si chiar milioane de euro de la bancile din Romania? Daca nu, atunci pot sa va spun ca schema e simpla si suna cam asa: avem un mafiot PDL-ist (sau dupa caz o mafioata) care face afaceri cu statul roman si castiga sume considerabile, dar, spre necazul lor, nu pot sa le cheltuie in voie din cauza nenorocitilor de jurnalisti care ar semnaliza imediat opiniei publice diferenta dintre salariul demnitarului respectiv+veniturile declarate de acesta si cheltuielile pe care acelasi demnitar le face (de obicei pe bunuri de lux). Confruntat cu aceasta situatie, vajnicul PDL-ist gaseste rapid solutia salvatoare; transfera sumele obtinute ilegal intr-un cont al unei banci dintr-un paradis fiscal (Elvetia de exemplu) si apoi cere o scrisoare de garantie din partea bancii respective. Avand aceasta scrisoare la mana, se prezinta la sediul unei banci din Romania si cere un credit (3 milioane de euro de exemplu) oferind ca si garantie depozitul mult mai considerabil pe care il are in paradisul fiscal. Banca romaneasca ii acorda fara nici o problema creditul si emite o scrisoare de stopaj catre banca din paradisul fiscal, scrisoare prin care se blocheaza suma luata sub forma de credit din conturile demnitarului respectiv.
Si uite asa, iata cum poate fi foarte simplu de demonstrat ca insomniile unor demnitari PD-L, ale madamei udrea de exemplu, sau ale lui boureanu sunt simple ipocrizii ieftine si nu pot pacali un om cu cel putin doi neuroni functionali.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 11:07

De la: vaneamarin, la data 2010-06-04 09:02:17

Dorinele ,imi cer scuze dar da,imi arde de ei deoarece ei sunt imbecilii care distrug tara acum.Deschide tu un topic cu ce te intereseaza pe tine, dar te rog eu mult sa imi dai si mie voie sa discut despre ce am chef.
Îmi este silã numai când aud de ei ... ºi de pupincuriºtii lor.
La rândul lor, sunt niºte marionete imbecile ale "intereselor" Europei.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 11:13

De la: yxz, la data 2010-06-04 08:49:03
A intrat ca unsã ...!

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 11:34

De la: Dorinel, la data 2010-06-04 11:13:05
A intrat ca unsã ...!

Fir-ar...speram sa-ti ramana in gat...

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 11:37

Ungaria pe urmele Greciei!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 11:46

De la: yxz, la data 2010-06-04 11:34:29
De la: Dorinel, la data 2010-06-04 11:13:05
A intrat ca unsã ...!

Fir-ar...speram sa-ti ramana in gat...
Am înþeles ! Eºti invidioasã cã în timp ce tu munceºti ... eu savurez o bere rece ...! Asta e !
Uite, m-am apucat ºi de licitaþii între timp ... De aici, merge ca ºi unsã berea !...

www.okazii.ro/catalog/41744153/Vand-premier-Emil-Boc.html

Sã vedem cât dau pe el Gabi, Vali ºi Vanea ! Dar sunt ºi mai curios cât dau pe el Mytcor ºi Nero ...!

PS. ... preþul de pornire a licitaþiei poate sã porneascã de la un ºut în fund + o palmã dupã cãpãþânã ºi ... ce mai vreþi voi !

Pagini: << 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: