back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 >> Sari la pagina:

9am174189

2 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 13:21

basescu este macar cat de cat sincer, toti fura dar nu asa cum a furat psd-ul tara asta. de ce drac credeti ma ca toata clasa politica e impotriva lui!!!! pt ca i-a demascat si a aratat poprului cat de hoti sunt si ce manevre fac. mai merita o sansa basescu, nu-i lasati pe mincinosii si hotii astia sa conduca tara din nou. daca iese psd-ul o sa avme o aparenta liniste, o s afie liniste doar pt baroni, romanii o s asaraceasca definitiv. votati base!!!!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 13:26

De la: 9am174189, la data 2009-11-25 13:21:36basescu este macar cat de cat sincer, toti fura dar nu asa cum a furat psd-ul tara asta. de ce drac credeti ma ca toata clasa politica e impotriva lui!!!! pt ca i-a demascat si a aratat poprului cat de hoti sunt si ce manevre fac. mai merita o sansa basescu, nu-i lasati pe mincinosii si hotii astia sa conduca tara din nou. daca iese psd-ul o sa avme o aparenta liniste, o s afie liniste doar pt baroni, romanii o s asaraceasca definitiv. votati base!!!!
CUM A AJUNS eba in parlamentul eiropei????de unde a avut cealalta fata a lui base bani sa cumpere apartamentul ACELA FOARTE SCUMP?

9am174189

2 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 13:35

ce va tot interesati de ce isi cumpara unul si altul?!?! ce mai conteaza? aici e vb de romani nu de ce isi cumpara basescu. cum am mai spus, toti politicienii il vor jos pt ca nu mai pot misca ei nimic acum. decat geoana care citeste de pe foaie...chiar!! cand o sa fie la o intalnire internationala ce o sa faca?!?! o sa-i scrie iliescu intrebari pe foaie?!?!? e un maimutoi condus de toti!!! dintre doua rele mari, base e raul cel mai mic.

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 13:42

De la: 9am174189, la data 2009-11-25 13:35:49ce va tot interesati de ce isi cumpara unul si altul?!?! ce mai conteaza? aici e vb de romani nu de ce isi cumpara basescu. cum am mai spus, toti politicienii il vor jos pt ca nu mai pot misca ei nimic acum. decat geoana care citeste de pe foaie...chiar!! cand o sa fie la o intalnire internationala ce o sa faca?!?! o sa-i scrie iliescu intrebari pe foaie?!?!? e un maimutoi condus de toti!!! dintre doua rele mari, base e raul cel mai mic.
AI GRIJA BUTURUGA MICA FACE RAUL CEL MAI MARE!!!!BASE SE FACE FRATE CU ALEGATORUL PANA TRECE PUNTEA!!!! GIOANA PRESEDINTe!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 13:54

De la: 9am174189, la data 2009-11-25 13:35:49ce va tot interesati de ce isi cumpara unul si altul?!?! ce mai conteaza? aici e vb de romani nu de ce isi cumpara basescu. cum am mai spus, toti politicienii il vor jos pt ca nu mai pot misca ei nimic acum. decat geoana care citeste de pe foaie...chiar!! cand o sa fie la o intalnire internationala ce o sa faca?!?! o sa-i scrie iliescu intrebari pe foaie?!?!? e un maimutoi condus de toti!!! dintre doua rele mari, base e raul cel mai mic..

Chiar asa sa stea oare lucrurile?Pai cand Basescu pretinde ca este cel mai cinstit om si cel mai mare luptator impotriva coruptiei gasiti ca este normal sa nu ne intereseze astfel de lucruri?

Nu politicienii il vor jos ci si poporul acesta mintit de Basescu timp de 5 ani!Pe Basescu il mai doresc doar 30% din votanti si doar PDLul DIN INTREAGA CLASA POLITICA deoarece i-a mintit si i-a injurat pe toti in dorinta lui de a avea putere cat mai multa.Chestia cu furatul este jenanta din moment ce Videanu spre exemplu,a fost pus la ministerul economiei desi a fost condamnat de tribunalul Bucuresti pentru sume lipsa de la primaria Bucuresti si pus sa restituie banii,sentinta civila definitiva.Basescu este raul cel mai mare si trebuie sa nu mai prinda un nou mandat!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 14:00

De la: vaneamarin, la data 2009-11-25 13:54:10
De la: 9am174189, la data 2009-11-25 13:35:49ce va tot interesati de ce isi cumpara unul si altul?!?! ce mai conteaza? aici e vb de romani nu de ce isi cumpara basescu. cum am mai spus, toti politicienii il vor jos pt ca nu mai pot misca ei nimic acum. decat geoana care citeste de pe foaie...chiar!! cand o sa fie la o intalnire internationala ce o sa faca?!?! o sa-i scrie iliescu intrebari pe foaie?!?!? e un maimutoi condus de toti!!! dintre doua rele mari, base e raul cel mai mic..

Chiar asa sa stea oare lucrurile?Pai cand Basescu pretinde ca este cel mai cinstit om si cel mai mare luptator impotriva coruptiei gasiti ca este normal sa nu ne intereseze astfel de lucruri?

Nu politicienii il vor jos ci si poporul acesta mintit de Basescu timp de 5 ani!Pe Basescu il mai doresc doar 30% din votanti si doar PDLul DIN INTREAGA CLASA POLITICA deoarece i-a mintit si i-a injurat pe toti in dorinta lui de a avea putere cat mai multa.Chestia cu furatul este jenanta din moment ce Videanu spre exemplu,a fost pus la ministerul economiei desi a fost condamnat de tribunalul Bucuresti pentru sume lipsa de la primaria Bucuresti si pus sa restituie banii,sentinta civila definitiva.Basescu este raul cel mai mare si trebuie sa nu mai prinda un nou mandat!

gina_paunescu

2 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 14:18

iti doresc un loc de munca la fel de "caldut"

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 14:21

De la: gina_paunescu, la data 2009-11-25 10:46:56ia-l presedinte pentru tine daca vrei si daca e asa corect cum il vezi tu!!! nu vorbi in numele la toti.

De unde ai dedus, toanto, ca vorbeste in numele "la toti" (si nu al tuturor, analfabeta dracului) ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 14:25

Mytcore, ce faci frate ?
Te pui la mintea cotoroantei si a lui Vanea ?
Nu vezi ca astora nu le pasa despre ce le vorbesti ?
Gabi s-a cretinizat de tot. E mult mai tampita ca Vanea !
Ce sa le explici astora ?

Votez Basescu !

Si nu trebuie sa explic nimanui de ce !

Cine are un dram de minte, intelege si singur.

Cine nu, gandeste cu capul Antenei 3 si al irealitatii Tv.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 14:27

De la: Silviu, la data 2009-11-25 14:21:31
De la: gina_paunescu, la data 2009-11-25 10:46:56ia-l presedinte pentru tine daca vrei si daca e asa corect cum il vezi tu!!! nu vorbi in numele la toti.

De unde ai dedus, toanto, ca vorbeste in numele "la toti" (si nu al tuturor, analfabeta dracului) ?

Doamna,nu trebuie sa va intristati sau sa va enervati.Silviu este PDListul de servici pe forum iar aceasta este metoda lor traditionala de dialog atat pe forumuri cat si in politica.

Liberalconvins

8 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 14:30

Sper sa se difuzeze in direct, plecarea lui de la cotroceni ! Sa se duca unde deste locul, la cosul gunoaielor politice din Romania !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 14:38

De la: 9am27, la data 2009-11-25 12:58:52antonescu s-a aliat cun un partid condus de comunisti, nu il intereseaza tara ci sa ajunga la ciolan chiar daca asta insemna incalcarea principiilor liberale , cred ca Bratianu se intoarce in pamant cand vede urmasii sai ''liberali'.ai uitat ce s-a intamplat din 1990 pan in 2004, adu-ti aminte si o sa vezi atunci cine sunt securisti care au tinut tara pe loc si nu au facut nici o reforma

Haideti doamna,chestia cu PDLul partid anticomunist este de uz intern portocaliu,altcineva nu o crede.Vedeti ca am explicat clar aceasta minciuna pe topicul "propaganda portocalie".Nu va mai faceti griji pentru Bratianu si nu mai vorbiti in numele mortilor ca si cum si Coposu si Bratianu s-ar fi inscris in PDL si l-ar sustine pe Base .Vedeti si cu "reformele" facute de Basescu tot pe acel topic cum stau lucrurile.Gasiti macar niste minciuni mai inteligente,repetarea obsesiva (atentie Mytcor ,se scrie OBSESIV nu OPSESIV,stiu ca tu incurci mereu astfel de cuvinte "grele")a unor minciuni banale nu duce nicaieri

PS:Pana acum o luna cine era aliat cu "comunistii"?

catalin_gaian

2 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 14:45

" NIMIC NU NE TRANSFORMA FIINTA MAI PROFUND, DECAT TINTELE PE CARE NU LE ATINGEM...!"
GEOANA NU AR FI AVUT SANSA SA CANDIDEZE PENTRU NIMIC IN LUME LA FOTOLIUL DE PRESEDINTE DACA NU ERA O PAPUSA DE CAUCIUC, UN OM FARA PERSONALITATE CARE SA POATA FI MUTAT DINTR-UN LOC IN ALTUL CA PE UN BIBELOU .
TINETI MINTE CANDIDATURA LUI LA PRIMARIE ! S-A FACUT ATUNCI DE TOT RAHATUL. VENEA DE PE POZITI DE MINISTRU DE EXTERNE, AVEA O AURA APARTE....S-A TICALOSIT SI A DEVENIT DINTR-O DATA MIC....MIC DE TOT
BASESCU CEL PUTIN NU A MINTIT, EL NU A PUTUT MAI MULT! A AVUT SI NESANSA SA LUCREZE CU POLITICIENI SANTAJABILI, GENUL LUI TARICEANU!
IAR ANTONESCU O SA VADA MAI TARZIU IN CE CLOACA S-A BAGAT, CU COMUNISTII DIN SPATELE LUI ILIESCU SI SLEAHTA LUI HREBENCIUC! I VA FI INSA PREA TARZIU,....MULT PREA TARZIU!
salutare

9am27

5 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 14:52

domnule vaneamarin nu poti tu sa-mi spui despre cine si ce sa vorbesc, am dreptul sa vb dspre cine vreau pt ca nu suntem pe vremea comusistilor. ai putea sa-mia spui reformele psd-ului si alui iliescu. au furat pana au crapat , au vandut tot ce se putea vinde in tara asta,o prostit taranii cu niste pensii de nimic,si multa altele

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 14:58

De la: vaneamarin, la data 2009-11-25 14:38:20
De la: 9am27, la data 2009-11-25 12:58:52antonescu s-a aliat cun un partid condus de comunisti, nu il intereseaza tara ci sa ajunga la ciolan chiar daca asta insemna incalcarea principiilor liberale , cred ca Bratianu se intoarce in pamant cand vede urmasii sai ''liberali'.ai uitat ce s-a intamplat din 1990 pan in 2004, adu-ti aminte si o sa vezi atunci cine sunt securisti care au tinut tara pe loc si nu au facut nici o reforma

Haideti doamna,chestia cu PDLul partid anticomunist este de uz intern portocaliu,altcineva nu o crede.Vedeti ca am explicat clar aceasta minciuna pe topicul "propaganda portocalie".Nu va mai faceti griji pentru Bratianu si nu mai vorbiti in numele mortilor ca si cum si Coposu si Bratianu s-ar fi inscris in PDL si l-ar sustine pe Base .Vedeti si cu "reformele" facute de Basescu tot pe acel topic cum stau lucrurile.Gasiti macar niste minciuni mai inteligente,repetarea obsesiva (atentie Mytcor ,se scrie OBSESIV nu OPSESIV,stiu ca tu incurci mereu astfel de cuvinte "grele")a unor minciuni banale nu duce nicaieri

PSS: Cine era pina acum cinci zile oripilat de tradarea moscovitului Geoana si revoltat de salariul de 20000 de euro al lui cumnat'su? Prostituata Crinuta, care acu' si-o trage cu Geoana, pentru niscai acces la ciolan!

Hai Vaniuska, du-te si canta-ti la alta masa odele astea social-liberale de stanga-dreapta! Poate ai treaba si te retinem!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 15:03

De la: 9am27, la data 2009-11-25 14:52:24domnule vaneamarin nu poti tu sa-mi spui despre cine si ce sa vorbesc, am dreptul sa vb dspre cine vreau pt ca nu suntem pe vremea comusistilor. ai putea sa-mia spui reformele psd-ului si alui iliescu. au furat pana au crapat , au vandut tot ce se putea vinde in tara asta,o prostit taranii cu niste pensii de nimic,si multa altele

Doamna,nici nu spus ca nu aveti dreptul sa vorbiti despre cine si despre ce vreti.V-am dat doar sugestii despre cum puteti avea un discurs mai convingator. .

Despre reformele PSDului si ale lui Iliescu eu nu va pot spune nimic.Va poate spune probabil domnul Basescu dearece dansul, simtind mereu nevoia de reforme,a ales in 2008 sa guverneze si sa faca majoritate politica cu PSDul,deci presupun ca si-a ales un aliat bun si nu s-a inhaitat cu ei doar pentru ciolan.Dansul nu cred ca face asa ceva .Despre ciolan ,Iliescu si Hrebenciuc se striga doar cand altii fac aliante cu PSDul.Cand le face PDLul atunci nu este vorba de ciolan ci de binele tarii iar Iliescu si Hrebenciuc nu au nimic de spus in PSD.

9am27

5 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 15:18

domnule vaneamarin eu nu incerc sa conving pe nimeni pt ca fiecare om gandeste singur ,poate d-voastra incercati sa ne convingeti ce bun e psd-ul. nu va suparati dar sunteti foarte naiv daca credeti ca Iliescu si Hrebenciuc nu au nimic de spus in PSD.Geoana nu face nici un pas fara aprobarea lor.Cum poate Iliescu sa ne spuna sa-l votam pe Geoana cand cu ceva timp in urma l-a facut PROSTANAC?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 15:22

....Tare neica Vannea sta, nu ?....Tare ca ulfa!...pi bine mi deontolghiconus, tu ai impresia c fiecare aspect al veii cotidiene, poi s-l manipulezi tu dup cum doreti, dup cum vrea muchiul tu neuronal atrofiat de limbajul de lemn pur stalinist al anilor 50?...
Tu ai impresia c eu m informez dintr-o singur pres (romneasc)?...
Vannea, tu te-ai uitat n jurul tu, ai fost vreo dat capabil s "vezi" i s-nelegi dincolo de aparene?
Vannea, PSD i PNL au semnat un protocol, da?...poi s-mi spui i mie, dac tot te dai att de atoatetiutor, care sunt nelegerile secrete din spatele protocolului ce-a fost aruncat ca praf n ochii filfizonilor de teapa Ta?...
Vannea, orice incercare de reformare a SISTEMULUI, indiferent de ctre cine ar fi ncercat, va fi catalogat exact aa cum cataloghezi tu acum pe oricine-i spune ca nu eti obiectiv i impartial.
Orice ncercare de reformare a SISTEMULUI va fi catalogat drept tentativ de insuire a prerogativelor dictatoriale, n cazul n care SISTEMUL va rezista, atunci vei primi justificarea i rspunsul lui E. Constantinescu, " am fost nvins de ctre SISTEM"
Vannea, rstlmcirea adevrurilor stringente ale momentului actual romnesc, nu vor putea continua la infinit, cetenii Romni, vor ncepe a se uita n portofel, vor constta c puterea lor de cumprare scdea drastic, c pensiile nu le vor mai ajunge nici mcar pentru satisfacerea necesitailor stricte, c cei ce nc lucreaz vor lucra pentru a plti din ce-n-ce mai multe taxe i impozite.
C nu mai exist ramuri industriale n Romnia,
C agricultura este una de subzisten
C resursele naturale ale Romniei au fost tranzactionate pe lucru de nimic n spatele consistentelor comisioane,
C nvamntul romnesc dei a primit 6 % din PIB nu s-a schimbat nimic, salariile profilor indiferent cu ct s-ar majora, puterea lor de cumprare scade.
Despre sistemul de sntate deja n-are nici un rost s vorbesc, este la PMNT !...
Dac tot arunci TU p-aici texte din incheietura butonierei, tu ai impresia, c noi tia care citim suntem handicapai mintal ?
Vannea, deja pretenia ta de "analist" folosind un limbaj de lemn pur stalinist, a nceput s put !...ieftina ta propagand de partid, a devenit jalnic.

Vannea, a fost semnat protocolul PSD-PNL (pentru o singur ROMNIE) la vedere....vreau acum s-mi spui i ce prevede protocolul secret semnat de ctre PSD-PNL ( acela pentru o singur ROMNIE,...a LOR) !....

A II-a monstruas coaliie, una pe timpul lui A.I.Cuza, cealalt acum, arc peste timp. Atunci venea Carol I,..acum Klaus Johannis. Mi s fie !...
ROMNI, voi v cunoatei ISTORIA ?....aveti grij s n-o repetai.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 15:43

De la: mytcor, la data 2009-11-25 15:22:38....Tare neica Vannea sta, nu ?....Tare ca ulfa!...pi bine mi deontolghiconus, tu ai impresia c fiecare aspect al veii cotidiene, poi s-l manipulezi tu dup cum doreti, dup cum vrea muchiul tu neuronal atrofiat de limbajul de lemn pur stalinist al anilor 50?...
Tu ai impresia c eu m informez dintr-o singur pres (romneasc)?...
Vannea, tu te-ai uitat n jurul tu, ai fost vreo dat capabil s "vezi" i s-nelegi dincolo de aparene?
Vannea, PSD i PNL au semnat un protocol, da?...poi s-mi spui i mie, dac tot te dai att de atoatetiutor, care sunt nelegerile secrete din spatele protocolului ce-a fost aruncat ca praf n ochii filfizonilor de teapa Ta?...
Vannea, orice incercare de reformare a SISTEMULUI, indiferent de ctre cine ar fi ncercat, va fi catalogat exact aa cum cataloghezi tu acum pe oricine-i spune ca nu eti obiectiv i impartial.
Orice ncercare de reformare a SISTEMULUI va fi catalogat drept tentativ de insuire a prerogativelor dictatoriale, n cazul n care SISTEMUL va rezista, atunci vei primi justificarea i rspunsul lui E. Constantinescu, " am fost nvins de ctre SISTEM"
Vannea, rstlmcirea adevrurilor stringente ale momentului actual romnesc, nu vor putea continua la infinit, cetenii Romni, vor ncepe a se uita n portofel, vor constta c puterea lor de cumprare scdea drastic, c pensiile nu le vor mai ajunge nici mcar pentru satisfacerea necesitailor stricte, c cei ce nc lucreaz vor lucra pentru a plti din ce-n-ce mai multe taxe i impozite.
C nu mai exist ramuri industriale n Romnia,
C agricultura este una de subzisten
C resursele naturale ale Romniei au fost tranzactionate pe lucru de nimic n spatele consistentelor comisioane,
C nvamntul romnesc dei a primit 6 % din PIB nu s-a schimbat nimic, salariile profilor indiferent cu ct s-ar majora, puterea lor de cumprare scade.
Despre sistemul de sntate deja n-are nici un rost s vorbesc, este la PMNT !...
Dac tot arunci TU p-aici texte din incheietura butonierei, tu ai impresia, c noi tia care citim suntem handicapai mintal ?
Vannea, deja pretenia ta de "analist" folosind un limbaj de lemn pur stalinist, a nceput s put !...ieftina ta propagand de partid, a devenit jalnic.

Vannea, a fost semnat protocolul PSD-PNL (pentru o singur ROMNIE) la vedere....vreau acum s-mi spui i ce prevede protocolul secret semnat de ctre PSD-PNL ( acela pentru o singur ROMNIE,...a LOR) !....

A II-a monstruas coaliie, una pe timpul lui A.I.Cuza, cealalt acum, arc peste timp. Atunci venea Carol I,..acum Klaus Johannis. Mi s fie !...
ROMNI, voi v cunoatei ISTORIA ?....aveti grij s n-o repetai.

Ce patetic il sustine Mytcor pe Base si ce intrebari stupide poate sa puna! .Stie si protocoalele secrete ,stie absolut tot deoarece ...citeste in presa straina Esti bun Mytcor,ce zici,poti si sa plangi ca Base? .

Oricum,sa incerc sa iti raspund la intrebarea cu protocolul secret .Deci Mytcor,in protocolul secret incheiat intre PSD si PDL sunt prevazute dezmembrarea Romaniei si exterminarea poporului roman dupa o lunga suferinta in care casele se vor darama,hainele se vor confisca(raman doar chilotii si sutienele) iar hrana romanilor o sa fie data la rusi.De acest lucru ne poate salva doar Basescu asa ca necesitatea de a-l vota este absolut logica si fireasca. .Vezi ca stiu protocolul secret ?!Daca vrei iti spun si protocolul secret incheiat intre PNL si UDMR,acolo scrie clar ca Transilvania trebuie sa mearga la Ungaria ,romanii sa fie tratati drept sclavi ,scuipati si pusi la munca cu botnite!Si de acest lucru tot Base ne va salva,el a fost mereu cel care a IMAGINAT FALSE PERICOLE din care TOT EL SA VINA SI SA NE SALVEZE !

PS:Venirea lui Carol in urma unei "monstruase" coalitii te-a deranjat pe tine ca monarhist si iti pare ceva rau?Interesant punct de vedere insa m-am obisnuit sa nu ma mai mire nimic de la tine, deoarece "monarhistii basescieni" ca tine nu au nici mama,nici tata,nici Dumnezeu ci il slujesc doar pe Base

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 15:49

De la: black10131307, la data 2009-11-25 14:58:12

PSS: Cine era pina acum cinci zile oripilat de tradarea moscovitului Geoana si revoltat de salariul de 20000 de euro al lui cumnat'su? Prostituata Crinuta, care acu' si-o trage cu Geoana, pentru niscai acces la ciolan!

Hai Vaniuska, du-te si canta-ti la alta masa odele astea social-liberale de stanga-dreapta! Poate ai treaba si te retinem!

Vaniuska, asta-i bunul-simt? Tare!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 16:00

De la: black10131307, la data 2009-11-25 14:58:12

Black,chestia cu Moscova stim amandoi ca este o abureala basesciana si ca nici macar nu merita o discutie.A fost lansata de Basescu iar Crin Antonescu l-a pus pe Geoana doar sa explice ce anume a facut acolo si daca CSAT stia sau nu.Salariul cumnatului lui Geoana este mare al dracu' dar presupun ca stia si Base de el cand era aliat cu Geoana la guvernare, insa atunci probabil ca nu il interesa .Nu l-ar interesa nici acum daca nu am avea alegeri.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 16:00

De la: vaneamarin, la data 2009-11-25 15:43:16
PS:Venirea lui Carol in urma unei "monstruase" coalitii te-a deranjat pe tine ca monarhist si iti pare ceva rau?Interesant punct de vedere insa m-am obisnuit sa nu ma mai mire nimic de la tine, deoarece "monarhistii basescieni" ca tine nu au nici mama,nici tata,nici Dumnezeu ci il slujesc doar pe Base

Pe topicul MonarhieVSRepublic ai s primeti rspunsul cuvenit.

Aici am s-ti fac o propunere, c tot spui tu c liberalii-s monarniti ...

De ce s alegi tu Vannea rul cel mai mic, ...pe Geoana preedinte.
De ce n-ai alege binele cel mai de bine,
1-anularea alegerilor datorit fraudei generalizate pe care o tot clamai,
2-reinstaurarea monarhiei constituionale pentru c tot a spus Tismneanu in raport c-a fost instaurat in "48 un regim politic "ilegitim i criminal",
3- Principesa Margareta, REGINA REGATULUI ROMNIA.

Hai liberalule, s te vd ct esti de liberal !...asa alegi binele absolut pentru TOI ROMNII, i dup 3 zile m mut n Ro.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 16:08

De la: mytcor, la data 2009-11-25 16:00:19

2-reinstaurarea monarhiei constituionale pentru c tot a spus Tismneanu in raport c-a fost instaurat in "48 un regim politic "ilegitim i criminal",

Hai liberalule, s te vd ct esti de liberal !...asa alegi binele absolut pentru TOI ROMNII, i dup 3 zile m mut n Ro.

PUNCTUL 3 ESTE SUPERB INSA CU PUNCTELE 1 si 2 AVEM PROBLEME MARI.

La punctul 1 eu nu stiu cat de mare a fost proportia fraudelor .Organizarea a fost intr-adevar un dezastru ,sunt si unele cazuri de frauda clare, insa de aici si pana la anularea alegerilor este cale lunga.De altfel nu exista logica in ce spui deoarece intre readucerea monarhiei in Romania(pct 2,3) si anularea alegerilor prezente(pct1) nu exista nici cea mai mica legatura.

Cu punctul 2 esti dragut sa imi spui si mie cum anume se face acest lucru?Sunt convins ca ai o varianta si nu vorbesti doar ca sa spui si tu ceva.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 16:16

De la: vaneamarin, la data 2009-11-25 16:08:03

La punctul 1 eu nu stiu cat de mare a fost proportia fraudelor .Organizarea a fost intr-adevar un dezastru ,sunt si unele cazuri de frauda clare, insa de aici si pana la anularea alegerilor este cale lunga.De altfel nu exista logica in ce spui deoarece intre readucerea monarhiei in Romania(pct 2,3) si anularea alegerilor prezente(pct1) nu exista nici cea mai mica legatura.

Cu punctul 2 esti dragut sa imi spui si mie cum anume se face acest lucru?Sunt convins ca ai o varianta si nu vorbesti doar ca sa spui si tu ceva.

Deteptule, ce faci, tot pe mine m-ntrebi ?...

Aciunea, gndirea, varianta, mijloacele i absolut tot ceea ce i-ar trebui dpdv logistic sunt la tine, liberalule !...

Te rog, alege binele tuturor ! ai deplin libertate de mIcare !
exist soluie perfect legal i democratic pe deasupra. GSETE-O !...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 16:25

De la: mytcor, la data 2009-11-25 16:16:20
De la: vaneamarin, la data 2009-11-25 16:08:03

Deteptule, ce faci, tot pe mine m-ntrebi ?...

Aciunea, gndirea, varianta, mijloacele i absolut tot ceea ce i-ar trebui dpdv logistic sunt la tine, liberalule !...

Te rog, alege binele tuturor ! ai deplin libertate de mIcare !
exist soluie perfect legal i democratic pe deasupra. GSETE-O !...

Mda,deci ai vorbit din dorinta de a spune si tu ceva...Pe cine vrei sa intreb decat,in mod logic,pe cel care a venit cu variantele respective adica pe tine.Am gresit insa,ce dracu' rasuns logic sa astept de la tine?! .Hai sustine-l pe Base

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 16:42

De la: vaneamarin, la data 2009-11-25 16:25:21
Mda,deci ai vorbit din dorinta de a spune si tu ceva...Pe cine vrei sa intreb decat,in mod logic,pe cel care a venit cu variantele respective adica pe tine.Am gresit insa,ce dracu' rasuns logic sa astept de la tine?! .Hai sustine-l pe Base

mmmda, NU TII ..clar !...

Prin tot ceea ce tu i alii la fel ie susinei, nu facei altceva dect s prelungii agonia ROMNIEI , s susinei o republic falimentar dtpdv.

S tii c TIU VANNEA !...

Cine nu stie si nu stie ca nu stie, e bolnav.
Tamaduieste-l !...
Cine nu stie, dar stie ca nu stie, e neinvatat.
Invata-l !...
Cine stie, dar nu stie ca ste, e adormit.
Trezeste-l !...
Cine stie ca stie, e invatat.
Urmeaza-l !...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 16:46

De la: mytcor, la data 2009-11-25 16:42:23
De la: vaneamarin, la data 2009-11-25 16:25:21

mmmda, NU TII ..clar !...

Prin tot ceea ce tu i alii la fel ie susinei, nu facei altceva dect s prelungii agonia ROMNIEI , s susinei o republic falimentar dtpdv.

S tii c TIU VANNEA !...

Cine nu stie si nu stie ca nu stie, e bolnav.
Tamaduieste-l !...
Cine nu stie, dar stie ca nu stie, e neinvatat.
Invata-l !...
Cine stie, dar nu stie ca ste, e adormit.
Trezeste-l !...
Cine stie ca stie, e invatat.
Urmeaza-l !...

Bine mai Mytcor,bine ,hai ca aducem monarhia votandu-l pe Basescu

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 17:33

De la: 9am096416, la data 2009-11-25 10:26:12PSD a fost la puter tim de 15 ani .Chiar Iliescu a recunoscut ca a condus soarta tarii impreuna cu Constantinescu in perioada respectiva ,si ce bine s-au inteles ei doi .De fapt se vede si acum dupa felul cum apar pe la tv. impreuna si il sustin pe Geoana . Este incredibil cum un PNTCD-ist sustine un PSD-ist ,corect ar fi fost ca acest fost presedinte Constantinescu sa ramana NEUTRU , i-am dat votul meu si am simtit o MARE TRADARE cand l-am vazut alaturi de ILIESCU si sustinand PSD ,razbunandu-si frustrarile si micile frecusuri din fostul partid dand vina pe Basescu pentru NEPUTINTELE sale,pt. slabiciunile sale.EL si Zoe Petre sunt niste zoaie cu iz intelectual > PSD a condus tara timp de 15 ani si nu au facut decat sa o devalizeze ,iar in ultimi 5 ani cand si-au dat seama ca nu mai pot fura au FACUT SCANDALURI ZILNICE prin intermediul televiziunilor punandu-le in carca lui Basescu .Acesti hoti v-au legat la ochi.

interesant ce spui cu hotii care ne-au legat la ochi.....si pe voi,unii dintre noi,v-au dat dezlegat si v-au dat lumina ! de unde vine lumina asta,de la capatul tunelului ? vezi ca-i de la becul lui Basel ......dar poti sa-mi spui pe pasi ,ce va urma sa se intimple dupa realegerea lui,sa zicem ? in cit timp vom avea un premier s'un prim ministru !? haideti,faceti voi luminatilor si dezlegatilor la ochi ,un exercitiu de logica si spuneti-ne si noua ce urmeaza dupa ce nu trece Negoita !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 17:47

De la: 9am174189, la data 2009-11-25 13:21:36basescu este macar cat de cat sincer, toti fura dar nu asa cum a furat psd-ul tara asta. de ce drac credeti ma ca toata clasa politica e impotriva lui!!!! pt ca i-a demascat si a aratat poprului cat de hoti sunt si ce manevre fac. mai merita o sansa basescu, nu-i lasati pe mincinosii si hotii astia sa conduca tara din nou. daca iese psd-ul o sa avme o aparenta liniste, o s afie liniste doar pt baroni, romanii o s asaraceasca definitiv. votati base!!!!

da,draga,toti se "descurca ",asa cum s-a descurcat si el :cu un blug,cu o cafea,cu o flota,cu o primarie s'o casa ; cu o fata EBA- desteapta lu'taticu- europarlamentara-n fals si alta,un notar atit de bine pregatit si platit ca ,in citeva luni si-a tras un ditamai casoiul ptr. care nici acum nu a raspuns de unde bani !....sa-ti mai spun? nu,sint sigura ca-mi zici : da-te si du-te ,nu ma mai bate la cap ! ei bine, exact asta-i fraza spusa si lui B al tau ! mai taci din gura si lasa-ne ca ne-ai batut destul la cap cu cinstea ta !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 17:54

De la: Silviu, la data 2009-11-25 14:25:00Mytcore, ce faci frate ?
Te pui la mintea cotoroantei si a lui Vanea ?
Nu vezi ca astora nu le pasa despre ce le vorbesti ?
Gabi s-a cretinizat de tot. E mult mai tampita ca Vanea !
Ce sa le explici astora ?

Votez Basescu !

Si nu trebuie sa explic nimanui de ce !

Cine are un dram de minte, intelege si singur.

Cine nu, gandeste cu capul Antenei 3 si al irealitatii Tv.

ce sa mai explice mai rima obedienta ,ca nu mai e nimic de explicat ?! voi pupati Puterea, inchindu-va la B , eu,vanea si restul de 68% NU !

Pagini: << 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: