Info
x
Basescu
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Februarie 2015, ora 11:41
Cei 2 ,,Intelectuali" gabi si vasilică.......nu răspundeti la intrebarile alea???
BA TAMPITILOR EU II RESPECT PE CEI CARE AU DREPTUL LA PENSIE, AJUTOR DE SOMAJ ETC.!E normal sa primesti pensie si ajutor social,dar în conditiile legii si doar dupa ce ai cotizat! Gabi oare te simti cu musca pe căciulă?De ce te bagi singura in categoria ,,pensionari fara drept"?Si vasilică cel black tu ori esti asistat social????De sari ca ars cand vine vorba de ei???
Sugeţi un corn cu lapte, dacă n-aveţi dinţi
Şi număraţi-mi ouăle, că mi-am ieşit din minţi
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveţi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 8 Februarie 2015, ora 11:45
De la: gabigabi2, la data 2015-02-08 08:18:34. E o realitate ....fiecare stim cazuri din astea......!De la: sirboby, la data 2015-02-07 17:59:51Si spre stiinta ta @gabi cunosc personal 2 polonezi (numai 2cunosc eu!!!!!!) care au 59de ani,nu stiu engleza si au venit sa muncească în UK ca la ei nu se poate da spaga sa iesi pe caz de boala........! li s-a tradus in Poloneză ce au de facut,de catre un polonez si isi vad de treaba lor!Zic hello si bye si gata! Poate ca si la tine e realitate....Si pe aia a scris-o cineva pe forum Intradevar!Nu stiu cine e cel care a scris asta dar incep sa cred din ce in ce mai mult ca e adevarat! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Februarie 2015, ora 11:51
De la: sirboby, la data 2015-02-08 11:41:01Cei 2 ,,Intelectuali" gabi si vasilică.......nu răspundeti la intrebarile alea??? Pensia apevistului e meritata? Ce dreaq a facut ca sa o merite? Cu cine s-a luptat? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Februarie 2015, ora 12:08
De la: Black_Friday_, la data 2015-02-08 11:51:09De la: sirboby, la data 2015-02-08 11:41:01Cei 2 ,,Intelectuali" gabi si vasilică.......nu răspundeti la intrebarile alea??? Nu s-a luptat cu nimeni(desi in 2 cazuri era pregatit sa lupte) dar e meritată! A respectat legea,are stagiu complet de munca deci....e meritată! Pe principiul tau pensile alor tai sunt meritate??Ce au facut ei?UN MORMAN DE FIARE VECHI!gabi ce a proiectat ea?Ca a zis cu gura ei ca:,,eram si eu pe langa ei"! Dar tu esti prea prost sa întelegi diferenta dintre respectarea legii si fraudarea ei! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 595 mesaje Membru din: 7/01/2015 |
Postat pe: 8 Februarie 2015, ora 13:26
De la: Black_Friday_, la data 2015-02-08 11:51:09De la: sirboby, la data 2015-02-08 11:41:01Cei 2 ,,Intelectuali" gabi si vasilică.......nu răspundeti la intrebarile alea??? Fiind dobandita conf. legii, este si meritata! Insa, v-am deranjat ficatii extragand printr-o deductie logica o concluzie pertinenta (din propriile voastre afirmatii pe care le-ati vehiculat pe forum) despre acea pensie anticipata, GANGLIONARA. insa, hotul ne prins este negustor cinstit , iar chelul isi pune mana-n cap, simtiddu-se cu musca pe chelie !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Februarie 2015, ora 13:31
De la: gabigabi2, la data 2015-02-08 08:18:34De la: sirboby, la data 2015-02-07 17:59:51Si spre stiinta ta @gabi cunosc personal 2 polonezi (numai 2cunosc eu!!!!!!) care au 59de ani,nu stiu engleza si au venit sa muncească în UK ca la ei nu se poate da spaga sa iesi pe caz de boala........! li s-a tradus in Poloneză ce au de facut,de catre un polonez si isi vad de treaba lor!Zic hello si bye si gata! Pe forum stie fiecare ce a lasat celalalt sa se stie!Nu te cunosc personal,nu ma cunosti personal.....deci fiecare ,,stie" ce s-a vrut sa se stie! Problema e ca romanii ar trebui sa se debaraseze de mentalitatea gen:,,lasa ca nu a furat de la tine ...a furat de la stat,altii cum fura?" Statul SUNT SI EU SI TU SI TOTI ROMANII INDIFERENT DE UNDE TRAIM! Stiu vouă celor din tara vi se baga ideea in cap ca ,,diaspora" acesti ,,capsunari si curve" nu contribuie la buget cu taxe pe venit si asigurări sociale! E adevarat dar nici nu beneficiem de ele!Adica daca eu am nevoie de asistenta medicală cand vin in tara intra asigurarea de aici! Contribui la 3Fonduri de pensii,1De stat care nu extraordinar de mare.....plus 2private! Am cotizat si la sistemul romanesc 16ani....+o pensie privata in Romania,desi Nu eram obligat! Daca ne facem case,vile,le mobilam,ne distrăm,ne imbatam cand venim acasa....Nu venim cu cărămizile,cimentul etc . De aici!Le cumpărăm din tara si dam de lucru unor români care fac cărămizile,vand ,ospătari etc. Deci indirect contribuim la bugetul de stat! Străinii care au adus bani in tara v-au impus conditii: sa le vindeti fabrici,autostrăzi intre Pitesti si Sibiu ,sau intre Craiova si Pitesti....energie electrica mai ieftina...etc......NOI PENTRU BANII TRIMISI IN ECONOMIA ROMANEASCA AM VRUT RESPECT ATAT! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Februarie 2015, ora 13:45
Eu sunt curios ce s-ar intampla daca as avea nevoie pe perioada concediului de asistenta medicală!Doamne fereste!
Am curaj sa fac pariu ca la rubrica loc de munca ,functionarii ar trece ,,fara venit" ca le e greu,sau nu stiu ce sa faca ca sa recupereze banii de la sistemul britanic de asigurări!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Februarie 2015, ora 14:00
urgentele, sunt gratuite, evident la nivel de dotare personal med. profi si tehnica medicala loco, in rest, insurance number and nhs vorbesc, ptr. GB, in cadrul ue.
|
|
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 8 Februarie 2015, ora 15:19
De la: 9am_1454, la data 2015-02-08 09:13:34In sfarsit DNA face o treaba buna. Excelenta ! ba Stie, Silviule ! multe stie femeia asta , inca de pe cind lucra impreuna cu el la primaria capitalei si apoi, din pozitia de sefa de cabinet prezidential , avea pe mina toate Actele, Scrisorile , Alertarile si Informatiile venite catre Presedinte ! chiar crezi ca femeia asta , asa cum a pastrat 2 ani " biletelul roz " incriminator la adresa lui Tariceanu - dar, nu-i vorba : nu fara stiinta lui si facindu-i de atunci incoace diverse treburi murdare lui T. B - si, revin : chiar crezi ca ea NU are puse la pastrare si alte " biletele roz " incriminatoare ptr. multi, Inclusiv ptr. T. B ? chiar crezi asta ? nu m-as mira ca ea sa se visat presedinta Ro si sa-l fi presat pe T.B , asa cum cred ca s-a dorit si nevasta lui , ca nu degeaba a aparut in media - hodoronc- tronc- o scrisoare deschisa trimeasa de Maria Basescu , in care spunea ca NU se pune problema nici unui divort ! iar daca s-a va dovedi ca Udrea il Santaja pe Base', atunci s-a ales praful de poza lui de Zeus si de cel mai bun politician din ultimii 25 ani ! nasol, este ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Februarie 2015, ora 15:37
De la: sirboby, la data 2015-02-08 12:08:51De la: Black_Friday_, la data 2015-02-08 11:51:09De la: sirboby, la data 2015-02-08 11:41:01Cei 2 ,,Intelectuali" gabi si vasilică.......nu răspundeti la intrebarile alea??? nu stiu ce-i cu tine, dar Furia si Ura ti-a luat mintile de tot ! intereseaza-te o data, ce a insemnat IPROMET .ul ptr. siderurgia romaneasca si sa intelegi de ce sunt mindra ca n-am muncit degeaba ! dar, ce voiai sa spun, laudindu-ma prosteste ? ca EU, GABI , am facut comb. siderurgic de la Galati, Calarasi , Calan, Hunedoara , Krivoi Rog sau ca "eram si eu pe linga ei " intii ca desenator si apoi ca proiectant , ca doar nu eram eu buricul pamintului cind la asemenea proiecte lucrau sute de oameni pe toate specialitatile : tehnologi, utilajisti, arhitecti, constructori , instalatii , eu fiind unul dintre ei Timp de 30 Ani ? mi-e jena de jena ta, pe cuvintul meu ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Februarie 2015, ora 19:21
De la: H44ko0n, la data 2015-02-08 14:00:18urgentele, sunt gratuite, evident la nivel de dotare personal med. profi si tehnica medicala loco, in rest, insurance number and nhs vorbesc, ptr. GB, in cadrul ue. Cognitivule, nici urgentele nu sunt gratuite. Tot trebuie sa ai asigurare medicala. Nu iti mai da cu parerea daca nu stii.
|
Postat pe: 8 Februarie 2015, ora 20:53
De la: Black_Friday_, la data 2015-02-08 19:21:05De la: H44ko0n, la data 2015-02-08 14:00:18urgentele, sunt gratuite, evident la nivel de dotare personal med. profi si tehnica medicala loco, in rest, insurance number and nhs vorbesc, ptr. GB, in cadrul ue. Daca ai fi tacut, filozof ramaneai, dar asa, te-ai trezit ca bombanind ineptii ca prostanaul, de fapt, si figuranta gandeste ca o maseuza de prin scolile paranormale patronate de sarlatani ordinari si se exprima ca o proiectata de mopuri pe holurile ipromet-ului, da' nu-i bai, afirmatiile contradictorii si erorile aritmetice nu pot fi observate de mediocritati consacrate, nu !? Pune mana pe legislatie si informeaza-te, ba'natangule, ca mori prost, nu-ti cunosti drepturile cetatenesti , asa ca , mai bine taceai ! Vrei sa-ti exemplific? Noooo. ia sa vedem cat esti tu de cognitiv, ce zici , incerci sa-mi demonstrezi cat esti de COGNITIV? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Februarie 2015, ora 22:07
De la: H44ko0n, la data 2015-02-08 20:53:17De la: Black_Friday_, la data 2015-02-08 19:21:05De la: H44ko0n, la data 2015-02-08 14:00:18urgentele, sunt gratuite, evident la nivel de dotare personal med. profi si tehnica medicala loco, in rest, insurance number and nhs vorbesc, ptr. GB, in cadrul ue. Idiot figurant, cand iti exprimi cu atata seninatate ineptiile, ma loveste o sila teribila pentru specia de cretin cu pretentii pe care o reprezinti. Stiu ce vorbesc, din experienta, asa ca nu pot decat sa iti adresez cu scarba un "hai sictir, vita!" Daca nu stii ce inseamna gratuit, uita-te in dictionar, hapciupaliticule! www.prostemcell.ro/articole-sanatate/rambursarea-cheltuielilor-m... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Februarie 2015, ora 10:18
De la: Black_Friday_, la data 2015-02-08 22:07:53De la: H44ko0n, la data 2015-02-08 20:53:17De la: Black_Friday_, la data 2015-02-08 19:21:05De la: H44ko0n, la data 2015-02-08 14:00:18urgentele, sunt gratuite, evident la nivel de dotare personal med. profi si tehnica medicala loco, in rest, insurance number and nhs vorbesc, ptr. GB, in cadrul ue. M-ai fi contrazis si injurat atroce numai in situatia in care prezentai contraargumente pertinente sustinute de exemplificari de ordin legislativ, dar asa, ai reust sa-mi demonstrezi ca esti un nanac fudul care vorbeste pentru a nu tacea! Insa, pentru un imbecil infect, cognitivitatea propriului intelect este o functie neuropeioraiva sau ii liseste cu desavarsire, tot asa cum lipseste o escala pe Aeroprt Viena din planurile de zbor ale companiei LUFTHANSA pe ruta Romaia-Germania. HABARNISTULE, incepi cu lecturarea Constitutiei ROMANIEI, (Drepturi Ctatenesti) apoi, treci la cadrul legislativ special aferent sistemului de sanatate publica al statului si, daca ai timp si te duce devla, consulta si pe cel din UE sau pe cele aferente diferitelor state din uniune, pana atunci, mucles, ca te moscolesti la rat cu tot continutul haznalei 3 ! SIKTIR !
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 9 Februarie 2015, ora 10:33
A propos de escala la Viena la zbor Germania Romania....Ce sens ar fi avut, Haakon, ca ''madame'' Ingrid sa ii fi sarit rapidos in ajutor, la momentul cand mai multi de pe forum, prezenti si actualizati, am obiectat?
Receptie, Haakon!
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aş lăsa goale şi pe a o suta aş scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 9 Februarie 2015, ora 10:35
Cand e audierea doamnei Udrea? Azi? Asteptam , asteptam noutati!
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aş lăsa goale şi pe a o suta aş scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 9 Februarie 2015, ora 10:45
De la: gabigabi2, la data 2015-02-08 15:19:27De la: 9am_1454, la data 2015-02-08 09:13:34In sfarsit DNA face o treaba buna. Excelenta ! Se poate, se poate. Nasol cu Udrea. Se pare c-o s-o cam ia pe cocoasa ... in buna parte din cauza ei, a vorbitului dea-m-pulea, sau altfel spus, ca proasta-n targ ... Cam cum a facut Base ieri la congresul PMP. Nu stiu de ce dar PMP-ul asta e pentru mine, ceva de genul plm sau PLM de scriu astia pe forumuri ca sa treaca de filtrul admin sa i se publice textul. Nu imi dau seama de ce tot repeta Basescu ca e un partid tanar si cu perspective. Nu e un partid nou si nu are nici o perspectiva. Pentru ca in el se regasesc fosti. Cata vreme ii vezi pe-acolo pe Diaconescu si alti fosti pe la PSD, PDL sau altele NU E un partid nou si NU ARE NICI O SANSA ! Indiferent de ce spune Basescu. SI cand Basescu nu se implica decat din postura de arac, sansele scad si mai mult. Spre zero. Chestia cu Udrea va ingropa PMP (PLM) si va ajunge ca si PNT-cd, adica nimeni. Poate cineva sa spuna ce mai inseamna azi PNT-cd ? Eu cred ca NIMIC ! Il vede cineva ca renascand in urmatorii 20 de ani ? Eu nu ! Udrea ne spune acum ce trebuia sa ne spuna atunci ! Si acum nu mai asculta nimeni. Asa incat poate sa spuna cele mai tari adevaruri ... nu mai sunt auzite. Basescu, ca si Isus, le-a spus ca cei care vor fi langa el vor fi prigoniti, vor avea de suferit ... Nici macar nu se vor obosi sa-i bage-n sema. De prigoana nici nu poate fi vorba ... Chiar, ca tot veni vorba, ce zmeu era si Prigoana, ce dadea din el ... acum nu se mai aude nimic despre el si panarama de Bahmutanca ... Am inteles ca nici la tribunal nu-i mai primesc aia asa s-au plictisit de ei ... Aseara l-am vazut pe Doru Viorel Ursu spunand ca au trecut zece ani de mandat Basescu si Romania este tot pe ultimul loc in UE la bataie cu Bulgaria ... si ca, pentru el, asta conteaza. Mi s-a parut cam bou Ursu asta ... In astia ultimii zece ani despre care se vorbeste ne-or fi furat numai ai lui Basescu si nici unul din ai lui Iliescu, Constantinescu ... sau, de ce nu, Ceausescu. Daca-i punem lui Basescu in carca ce-a furat SOV, Dan Voiculescu, Patriciu ... Ghita, Sova, Adriean si cati multi altii, na ca era sa-uit pe Cocos si Udrea ... nu ne mintim singuri. Rezulta ca dupa ce nu mai e Basescu gata, nu mai sunt hoti ? Se jeneaza ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Februarie 2015, ora 10:57
1454 hai salute!
Avantajul femeilor independente care isi achizitioneaza singure Vuiton, Gabbana samd! Plus ca cine se gandeste mai mult la perechea sa si la bugetul familiei daca nu femeia?
|
|
Postat pe: 9 Februarie 2015, ora 11:01
Mi se pare normal sa fie purificate familiile domnilor sau doamnelor care au pagubit statul.Din moment ce nu exista un contract prenuptial, prin care sa fie separate bunurile ei de bunurile lui, raspund impreuna pentru administratrae bugetului, surse de venit samd.
|
|
Postat pe: 9 Februarie 2015, ora 11:05
No, da' ce ziceti de CE Hunedoara? 500 persoane disponibilizate per an pana in 2018! Ca sa ce? Sa dea kix si sa vina ieuropa cu productia sa?!
|
|
Postat pe: 9 Februarie 2015, ora 11:09
Cu francu' helvetian ne-o rezolvat! Oare ce mai urmeaza?
Da', spuneti-mi si mie, care om cu capu' pe umeri poate semna un contract in care se angajeaza a rambursa bani in functie de inflatie? Si cum sa iei credit intr-o moneda alta decat cea de circulatie din tara unde faci creditul? Responsabilii din acest caz cand urmeaza a fi cercetati ?! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 9 Februarie 2015, ora 11:11
Ziceti ca ajung 2 ani sa se curete tara?
Negativ, parerea mea! Eventual sa se vacanteze niste posturi! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 9 Februarie 2015, ora 12:03
De la: 9am_1454, la data 2015-02-09 10:45:20 ha, ha, ha ~! esti simpatic, @1454, dar cum se numesc cei care au stiut si n-au prevenit, cum se numesc cei care au detinut probe certe si le-au escamotat, cum se umesc cei care au vazut dar au tacut ? dupa infiltrarea mafiei politico-economice in institutiile statului, statul va pierde multa batalii inainte de a castiga razboiul pe care nu a stiut sa-l previna, ACEST ULTIM , ar fi fost cu mult mai ieftin si in avantajul cetateanului, nu? dar asa, toata acasta circarie la care romanasul casca gura curios, avid si naucit, nu-i umple frigiderul sau portofelul, nu-i ofera km de autostrada, nu-i ieftineste litrul de carburant, nu-i genereaza noi locuri de munca, nu-i ridica nivelul de trai etc. dimpotriva, instrumentarea dosarelor in care mafia si-a batut joc de voi si a fraudat bugetul statului sau fondurile europene, COSTA, si-l costa tot pe contribuabilul roman onest care isi achita constiincios taxele si impozitele . mi-a lacut fandarea lui traian basescu, a stiut, insa, a pasat raspunderea personala cooperativei parlamentare de control a SRI, kasto, nu !? FELICITARI, DNA !...astept mandate si pentru complicii de prin institutiile statului sau de prin cele bankare, evident- private . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Februarie 2015, ora 12:16
De la: Musetel, la data 2015-02-09 10:33:18A propos de escala la Viena la zbor Germania Romania....Ce sens ar fi avut, Haakon, ca ''madame'' Ingrid sa ii fi sarit rapidos in ajutor, la momentul cand mai multi de pe forum, prezenti si actualizati, am obiectat? IGNORANTA Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Februarie 2015, ora 12:30
De la: Musetel, la data 2015-02-09 11:05:27No, da' ce ziceti de CE Hunedoara? 500 persoane disponibilizate per an pana in 2018! Ca sa ce? Sa dea kix si sa vina ieuropa cu productia sa?! E si tu acum.......!Disponibilizeaza ca sa faca loc la milionul de locuri de munca a lui copy-paste...........unde dracu să mai înghesuie si milionul ala? Esti culmea si tu! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 9 Februarie 2015, ora 13:00
De la: H44ko0n, la data 2015-02-09 12:03:36De la: 9am_1454, la data 2015-02-09 10:45:20 bonus, ca prea esti simpatic,@1454 ! https://soundcloud.com/paul-radu-7/cocos-bittner-arc-in-timp https://soundcloud.com/paul-radu-7/cocos-udrea-arc-in-timp copy link si paste-n browser. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 9 Februarie 2015, ora 14:19
Mie mi se pare ca Udrea, ca tot politicianul, a bagat gheruta la oala cu smantana. Oala lu' barbac'su ...
Dar ... imi amintesc cand se plimba Voiculescu, cu televiziunile ciopor dupa el, in fiecare zi la politie, pe urma de treo ori pe saptamana, pe urma de doua ori si pe urma ... la bulau ca s-a dat pronuntarea definitiva, pardon, executorie. De ce nu se poate si cu Udrea sa fie cercetata in liberatate ? Hai sa dau un exemplu pe placul vostru: frac'su lu' Basescu. E liber. Sub control judiciar ... dar acasa la el. Ma rog, l-au retinut la o cafea de cateva luni dar a trecut ... A furat Udrea. A furat si Videanu. Adriean. Adriean e liber. Udrea de ce n-ar fi. Adrian Nastase n-a fost arestat in nici un fel. S-a judecat omul pe Zambaccian si pe ce darcu' s-a mai judecat, a venit de-acasa de la sotia lui, de la copii lui, la tribunal pana cand l-au chemat la bulau. Atunci a interpretat sceneta cu sinuciderea (misto, cum ar zice Irinel Columbeanu-cel-turnator-la-secu) si s-a dus la tambal. De ce nu se ploate la Udrea ? Ca tin eu cu ea ? Sa zicem ca tin (desi nu tin pentru ca m-a dezamagit profund si am crezut in ea) dar sunt obiectiv. Eu zic ca sunt obiectiv. Voi ce ziceti ? Treceti peste parte cu injuraturile, la obiect stimabililor, la cestiune ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Februarie 2015, ora 14:30
De la: 9am_1454, la data 2015-02-09 10:45:20De la: gabigabi2, la data 2015-02-08 15:19:27De la: 9am_1454, la data 2015-02-08 09:13:34In sfarsit DNA face o treaba buna. Excelenta ! nu se jeneaza nimeni , Silviule , ca a inceput curatenia cu cei ai PSD. ului si abia cind AMR 30 -40 zile pin' la expirarea mandatului lui T.B au inceput sa iasa la iveala dosarele ce ASTEPTAU la rind ....despre Microsoft se stie de mai bine de 1, 5 ani ! de ce Crezi tu ca Udrea a dat divort de Cocosu' ei ? nu ca sa-si puna averea la adapost si sa se dezica de cel ce Urma sa fie luat la intrebari ? si totusi, ptr. mine ramine o imensa nedumerire : NU stia T. B despre cele 2 dosare instrumentate de americati si EADS de nemti ? ce spera , ca o mai poate apara pe Udrea ? ca va ajunge presedinta ? atit de rupt de realitate devenise, de si-a putut inchipui una ca asta ? PMP . ul a aratat ce scor de incredere mai avea : max. un 6 % si cu asa ceva nu mai poti cuceri nimic....nici macar libertatea ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Februarie 2015, ora 14:39
De la: 9am_1454, la data 2015-02-09 14:19:56Mie mi se pare ca Udrea, ca tot politicianul, a bagat gheruta la oala cu smantana. Oala lu' barbac'su ... auzi, Stimabile , da' stii care era atunci " cestiunea" in discutie ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Februarie 2015, ora 16:43
PARLAMENTUL ROMÂNIEI
CAMERA DEPUTAŢILOR SENATUL LEGE pentru ratificarea Convenţiei civile asupra corupţiei, adoptată la Strasbourg la 4 noiembrie 1999 Articol unic. - (1) Se ratifică Convenţia Civilă asupra corupţiei, adoptată la Strasbourg, la 4 noiembrie 1999. ................... ARTICOLUL 8 Valabilitatea contractelor 1. Fiecare parte prevede în dreptul său intern că orice contract sau orice clauză a unui contract al cărui obiect este un act de corupţie este lovită de nulitate. 2. Fiecare parte prevede în dreptul său intern că orice contractant al cărui consimţământ a fost viciat de un act de corupţie poate cere tribunalului anularea acestui contract, fără prejudicierea dreptului său de a cere daune-interese. ARTICOLUL 9 Protecţia salariaţilor Fiecare parte prevede în dreptul său intern o protecţie adecvată împotriva oricărei sancţiuni nejustificate faţă de salariaţii care, de bună-credinţă şi pe bază de suspiciuni legitime, denunţă faptele de corupţie persoanelor sau autorităţilor responsabile. www.pna.ro/faces/index.xhtml ................. ha! ce sa zic? puoi, am sa zic numai o simpla constatare, obiectivul tau e aburit. adica, zici tu, udrea n-ar fi bagat unghiuta, ca tot politcianul, in oala cu smantana a statului, ea, sarmana, si-o varat nonsalant gherutele in oala cu smantana a lui exbarbat-so si, la o alta adica, barbat-so isi umplea oala cu smantana prorpie din oala cu smantana a bugetului de stat pe care i-o oferea pe tava tocmai, exnevasta-sa ! beeeton ! amu no, de ce nu? daca tot o ciordit pe ocolite, de ce sa nu ajunga la puscarie tot pe ocolitelea, doara, aplicarea coerent si unitara a procedurii jrd. cat si a legii, este o deviza vehiculata sus si tare de toti magistratii, adica, un arest la domiciliu, un ceiulet , un tv, caldurica-caldurica, servitori la dispozitie, conturile bancare intacte, ce sa mai, TRAI nenica! dar, sa fii sigur ca nici in puscariile romanesti nu mai ste ce-a fost odata, puscariasii de astazi au conditii sa-si scrie tratate stiintifice, au tv. biblioteci, desfasoara ativitati cultural educative, isi conduc afacerile din puscarii, o mai pun si de vreun cotai cu nevasta sau amanta si, iarasi trai e ei , nenica ! poi ce, mai poti compara puscariasii si puscariile de astazi cu zarca aiudului , sau a sighetului, cu reeducariile de la Pitesi sau , ha !
|
|
|

o data, ce a insemnat IPROMET .ul ptr. siderurgia romaneasca si sa intelegi de ce sunt mindra ca n-am muncit degeaba !