back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1664 1665 1666 1667 1668 1669 1670 1671 1672 1673 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2015, ora 16:42

De la: _Ingrid, la data 2013-06-02 13:28:37
De la: 9am_1888, la data 2013-06-02 10:38:28
De la: _Ingrid, la data 2013-06-01 15:59:07
De la: 9am_1888, la data 2013-06-01 13:54:14
De la: _Ingrid, la data 2013-06-01 12:34:40
@1888

37 de ani.Felicitari! Un mascul de 37 de ani e in cea mai buna forma fizica si in plina ascensiune profesionala, cu 15 sau 19 ani de experienta, in functie de nivelul de scolarizare.
Ma mira ca pari atat de frustrat si ca te impiedici de ,,basinosii" astia. La parametrii tai ar trebui sa te temi numai de cei care vin din urma, mai destepti si cu mai multe skills-uri.
Ori ravnesti la un loc de munca pe care il ocupa un batranel? numai fata de el te simti superior?

Frustrare? De unde pana unde batranico?
Hai sa-ti expic asa pe intelesul tau cum stau lucrurile.
Eu sunt propriul meu angajat .intelegi...//?...deci idiotenia pe care o vomiti nu sta in picioare.
Faptul ca sotia mea este angajata intradevar in Administratia Publica ma aduce in postura de a avea destule imformatii referitoare la basinosii care iau salarii pe care nu le merita.
Daca as avea posibilitatea sa fac o lege pentru a scoate in evidenta impostura unora din leatul tau....ar suna in feul urmator.
1. Pensionarii au dreptul la munca indiferent de varsta pe care o au.
2. Statul le asigura un loc de munca garantat in ramura calificarii pe care o au cu conditia de a renunta la pensie pe durata angajarii si a respectarii fisei pstului pe care il ocupa.
3. In momentul in care considera ca nu mai pot face fata cerintelor angajatorului vor reveni la statutul de pensionar.
Ei ce zici stimata batranica ....in aceste conditii cati dintre voi vor se vor mai bate cu caramida in piept ca vor sa muncesca?
Cunosc multi pensionari onorabili care dupa ce au iesit din campul muncii au inceput sa-si desfasoare activitati gen;
1. Ingrijire nepoti.
2.Unii retrasi la locurile de bastina fac gradinarit, agricultura in limita posbilitatilor.
3.Altii desfasoara activitati in domeniul fundatiilor non-profit.
ETC.
Ce parere ai ?
Nu asa ar fi decent?
Astept provincia........

mare pomana ti-ai facut incercand sa mi te adresezi pe intelesul meu..nu mai incerca, pentru asta ar trebui sa ai niste biblioteci la baza, nu mediul in care te adresezi cu ,,batranico"
Am inteles acum, esti propriul tau angajat pentru ca esti prea bolovan ca sa te angajeze cineva - nici eu nu te-as angaja.
Cat priveste pensionarii, am o veste pentru tine: marea, covarsitoarea majoritate fac activitatile pe care le-ai enumerat la 1,2,3 sau zac bolnavi, personal nu cunosc nici unul care ocupa nu stiu unde un loc de munca. Asa ca ataca si tu probleme reale, cred ca sotia ta ar putea sa-ti povesteasca si lucruri care afecteaza mai multa populatie.
A, si daca poti sa abordezi un ton civilizat, s-ar putea sa te si bage in seama cineva.

Ai capatat toata ,,simpatia'' mea draga babutico deoarece ai pus punctul pe I.
Asa se procedeaza si in cazurile de coruptie......tot la fel ciumpalacii care se simt cu bondarul pe caciula dau alte exemple mai grave atunci cand vor sa se scoata.
Tot la fel in cazul Becali.......spun ca ar fi mai ok daca inaintea arestarii ciobanului ar trebui incarcerat cutare ca doar a savarsi o fapta mai grava.
Asa si tu babuto.....Administratia este plina cu dinozauri care nu mai fac nimik dar iau salarii ......dar nu este nicio problema ca doar sunt altii mult mai......ohohooooooo.
Nu uita ca voi ramolitii sunteti exemple pentru copii si nepotii vostrii.
Plus de asta bag seama ca si tu esti cam in acceasi oala, tot bugetara si fac pariu ca ai si pensie si salariu de la stat....asa ca mucles.
Impostura de la voi a plecat deoarece sunteti generatii de mincinosi , puturosi, oameni fara coloana vertebrala si de aici pleaca tot necazul actual.
Generatia voastra a condus si conduce inca tara spre dezastru.
PS. Cu siguranta bibliotecile marxiste citite nu te ajuta sa realizezi cat esti de penibila.

Probabil pariezi numai pentru ca n-ai ce pierde, ca altfel...esti genul care scrie dar nu citeste, sau citeste si nu intelege. ,,Simpatia" este reciproca, asa ca e ok! cu o unda de compasiune pentru parintii tai ca au obtinut asa un rebut.

Bine, sterge-ti spumele de la gura si uite aici cum stau lucrurile:

...........................................................................................
...........................................................................................
Forum Dreptul muncii - contract de munca, demisie, salariu si altele

Discutie pensionar angajat cu CIM pe durata determinata

MotreaMonica... Utilizator

Data post: Joi, 7 Iunie 2012, 11:45
Subiect: pensionar angajat cu CIM pe durata determinata

Buna ziua,
Va rog sa ma sprijiniti intr-o problema:
Un pensionar care a renuntat la pensie este angajat cu contract individual de munca pe durata determinata in functia de director generla.
Este legal sa fie angajat pe durata nedeterminata? renunatand la drepturile de pensie?In ce art. din Lege este specificat acest lucru.Sau poate cumula pensia si sa ia si salariul?dar tot pe durata nedeterminata!Astept cu nerabdare opiniile dvs.Va multumesc mult!

freeelis Consilier juridic

Data post: Joi, 7 Iunie 2012, 11:57
In ce sector este angajat, bugetar sau privat?

sica1tanase Utilizator
Data post: Joi, 7 Iunie 2012, 12:03

Legea 329/2009 art. 17. - (1) Beneficiarii dreptului la pensie apartinand atat sistemului public de pensii, cat si sistemelor neintegrate sistemului public care realizeaza venituri salariale sau, dupa caz, asimilate salariilor, potrivit legii, realizate din exercitarea unei activitati pe baza de contract individual de munca, raport de serviciu sau in baza actului de numire, potrivit legii, in cadrul autoritatilor si institutiilor publice centrale si locale, indiferent de modul de finantare si subordonare, precum si in cadrul regiilor autonome, societatilor nationale, companiilor nationale si societatilor comerciale la care capitalul social este detinut integral sau majoritar de stat ori de o unitate administrativ-teritoriala, pot cumula pensia neta cu veniturile astfel realizate, daca nivelul acesteia nu depaseste nivelul castigului salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat si aprobat prin legea bugetului asigurarilor sociale de stat.

Legea 263/2010 Art. 118. - (1) In sistemul public de pensii, pot cumula pensia cu venituri provenite din situatii pentru care asigurarea este obligatorie, in conditiile legii, urmatoarele categorii de pensionari:
a) pensionarii pentru limita de varsta;
b) nevazatorii;
c) pensionarii de invaliditate gradul III, precum si copiii, pensionari de urmas, incadrati in gradul III de invaliditate;
d) copiii, pensionari de urmas, prevazuti la art. 84 lit. a) si b).
(2) Sotul supravietuitor, beneficiar al unei pensii de urmas, poate cumula pensia cu venituri din activitati profesionale pentru care asigurarea este obligatorie, potrivit legii, daca acestea nu depasesc 35% din castigul salarial mediu brut prevazut la art. 33 alin. (5).

Regula incadrarii cu cim este perioada nederminata iar exceptia este durata determinata

................................................................................................
Castigul mediu brut pe economie pentru anul 2012 este de 2117 lei.
.................................................................................................
..................................................................................................

Te ajuta?

e clar de ce ai fost sutuit, domnu' @1888 , da ?

mie-mi pare altceva interesant si nimeni nu remarca faptul ca NU omul ajuns in situatia de pensionar e vinovat, ci Cresterea Sperantei de Viata a omului si, de unde erau suficienti 20 ani de munca la femei si 25 la barbati, virsta de pensionare fiind de 52- 57 ani , cu drept de pensionare la 50 sau 55 , dar cu stagiul complet de munca , s-a trecut la 30 ani ptr. femei - 35 la barbati ; 57 si 62 ca virsta de pensionare si, pooooc , vine lovitura de gratie : toata lumea 65 ani , timp in care tineretul care vine din urma NU ARE unde munci, in conditiile in care nu prea mai avem unde lucra !
asa ca, frustrati sunt toti : batrinii ptr. ca sunt Sleiti de munca si desi au trudit o viata-ntreaga pensia e putintica si ar vrea sa se retraga mai devreme , dar nu pot ptr. ca ramin muritori de foame !
iar tinerii sunt frustrati si ei ptr. ca au impresia ca batrinul ii fura locul si ajunge sa-l urasca si sa-i doreasca moartea, dupa cum se poate vedea si din ce-i pe aici ....nu-i fura nimic ! e pur si simplu Obligat si asta-i paradoxul in care traim : Stiinta face eforturi de a-i prelungi viata omului, dar n-are si solutii ca sa i-o faca mai buna ci, doar ptr. a stoarce si ultima picatura de vlaga din el, muncindu-l pina-n ultima clipa !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2015, ora 16:47

De la: 9am_4812, la data 2015-01-28 16:08:28
De la: gabigabi2, la data 2015-01-28 08:21:33
De la: Black_Friday_, la data 2015-01-27 21:12:05
De la: 9am_4158, la data 2015-01-27 20:07:10
De la: Black_Friday_, la data 2015-01-27 20:04:13Scarba betiva vrea musai vila la Snagov, desi i s-au oferit dverse imobile, chiar si cu 9 camere, in Bucuresti.

Daca o mai tine tot asa cu bautura poate ajunge intr-o garsoniera cu usa in tavan.

Gunoierule,,,ia zi, cum este vremea in Norvegia?
Au inflorit magnoliile in parcul Sjetnemarka?

Care e treaba Baltoaca? Iar ai mancat de pe jos?

asta-i un cretin care ne crede la fel de idiot ca el si care s-a-nhaitat cu lighioana aialalta si au facut praf un forum ! ai vazut ca madam @ 2148 dupa alegerea lui Iohannis, incheindu-si misiunea de postac, a disparut ? niste putori - dupa chipul si asemanarea Idolului lor - care-si permit sa -i acuze pe ceilalti de exact pacatele lor !

abracadabra ! ti-era dor de mine , madamo ?

postaca esti tu , de ani de zile arunci cu rahaturile tale politice in ventilator

frumoasa transformare siiii, alei hap : 2148 se facu 4812 ! mari oameni sunteti mari caractere !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2015, ora 17:26

De la: gabigabi2, la data 2015-01-28 16:47:13
De la: 9am_4812, la data 2015-01-28 16:08:28
De la: gabigabi2, la data 2015-01-28 08:21:33
De la: Black_Friday_, la data 2015-01-27 21:12:05
De la: 9am_4158, la data 2015-01-27 20:07:10
De la: Black_Friday_, la data 2015-01-27 20:04:13Scarba betiva vrea musai vila la Snagov, desi i s-au oferit dverse imobile, chiar si cu 9 camere, in Bucuresti.

Daca o mai tine tot asa cu bautura poate ajunge intr-o garsoniera cu usa in tavan.

Gunoierule,,,ia zi, cum este vremea in Norvegia?
Au inflorit magnoliile in parcul Sjetnemarka?

Care e treaba Baltoaca? Iar ai mancat de pe jos?

asta-i un cretin care ne crede la fel de idiot ca el si care s-a-nhaitat cu lighioana aialalta si au facut praf un forum ! ai vazut ca madam @ 2148 dupa alegerea lui Iohannis, incheindu-si misiunea de postac, a disparut ? niste putori - dupa chipul si asemanarea Idolului lor - care-si permit sa -i acuze pe ceilalti de exact pacatele lor !

abracadabra ! ti-era dor de mine , madamo ?

postaca esti tu , de ani de zile arunci cu rahaturile tale politice in ventilator

frumoasa transformare siiii, alei hap : 2148 se facu 4812 ! mari oameni sunteti mari caractere !

este ? ma mir si io cum de s-a intamplat asa , pluteste ceva in eter

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2015, ora 17:31

asteroidul ce ne da tircoale e de vina ....ne conturbaseste energiile !

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2015, ora 17:40

tot cu Base , tot ? sa nu-l confunzi cu sf. Petru

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2015, ora 17:55

De la: 9am_4812, la data 2015-01-28 17:40:02tot cu Base , tot ? sa nu-l confunzi cu sf. Petru

base cu conturbasitul, Sf. Petru se ocupa cu linistitul energiilor, deci : n-am cum !

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2015, ora 18:33

De la: 9am_2458, la data 2015-01-28 16:15:03Tu sau eu am speriat-o ... Este in expectativa !

nu se stie , deocamdata studiaza , analizeaza ...si sa te tii, concluzie !

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2015, ora 18:53

De la: gabigabi2, la data 2015-01-28 16:42:05
De la: _Ingrid, la data 2013-06-02 13:28:37
De la: 9am_1888, la data 2013-06-02 10:38:28
De la: _Ingrid, la data 2013-06-01 15:59:07
De la: 9am_1888, la data 2013-06-01 13:54:14
De la: _Ingrid, la data 2013-06-01 12:34:40
@1888

37 de ani.Felicitari! Un mascul de 37 de ani e in cea mai buna forma fizica si in plina ascensiune profesionala, cu 15 sau 19 ani de experienta, in functie de nivelul de scolarizare.
Ma mira ca pari atat de frustrat si ca te impiedici de ,,basinosii" astia. La parametrii tai ar trebui sa te temi numai de cei care vin din urma, mai destepti si cu mai multe skills-uri.
Ori ravnesti la un loc de munca pe care il ocupa un batranel? numai fata de el te simti superior?

Frustrare? De unde pana unde batranico?
Hai sa-ti expic asa pe intelesul tau cum stau lucrurile.
Eu sunt propriul meu angajat .intelegi...//?...deci idiotenia pe care o vomiti nu sta in picioare.
Faptul ca sotia mea este angajata intradevar in Administratia Publica ma aduce in postura de a avea destule imformatii referitoare la basinosii care iau salarii pe care nu le merita.
Daca as avea posibilitatea sa fac o lege pentru a scoate in evidenta impostura unora din leatul tau....ar suna in feul urmator.
1. Pensionarii au dreptul la munca indiferent de varsta pe care o au.
2. Statul le asigura un loc de munca garantat in ramura calificarii pe care o au cu conditia de a renunta la pensie pe durata angajarii si a respectarii fisei pstului pe care il ocupa.
3. In momentul in care considera ca nu mai pot face fata cerintelor angajatorului vor reveni la statutul de pensionar.
Ei ce zici stimata batranica ....in aceste conditii cati dintre voi vor se vor mai bate cu caramida in piept ca vor sa muncesca?
Cunosc multi pensionari onorabili care dupa ce au iesit din campul muncii au inceput sa-si desfasoare activitati gen;
1. Ingrijire nepoti.
2.Unii retrasi la locurile de bastina fac gradinarit, agricultura in limita posbilitatilor.
3.Altii desfasoara activitati in domeniul fundatiilor non-profit.
ETC.
Ce parere ai ?
Nu asa ar fi decent?
Astept provincia........

mare pomana ti-ai facut incercand sa mi te adresezi pe intelesul meu..nu mai incerca, pentru asta ar trebui sa ai niste biblioteci la baza, nu mediul in care te adresezi cu ,,batranico"
Am inteles acum, esti propriul tau angajat pentru ca esti prea bolovan ca sa te angajeze cineva - nici eu nu te-as angaja.
Cat priveste pensionarii, am o veste pentru tine: marea, covarsitoarea majoritate fac activitatile pe care le-ai enumerat la 1,2,3 sau zac bolnavi, personal nu cunosc nici unul care ocupa nu stiu unde un loc de munca. Asa ca ataca si tu probleme reale, cred ca sotia ta ar putea sa-ti povesteasca si lucruri care afecteaza mai multa populatie.
A, si daca poti sa abordezi un ton civilizat, s-ar putea sa te si bage in seama cineva.

Ai capatat toata ,,simpatia'' mea draga babutico deoarece ai pus punctul pe I.
Asa se procedeaza si in cazurile de coruptie......tot la fel ciumpalacii care se simt cu bondarul pe caciula dau alte exemple mai grave atunci cand vor sa se scoata.
Tot la fel in cazul Becali.......spun ca ar fi mai ok daca inaintea arestarii ciobanului ar trebui incarcerat cutare ca doar a savarsi o fapta mai grava.
Asa si tu babuto.....Administratia este plina cu dinozauri care nu mai fac nimik dar iau salarii ......dar nu este nicio problema ca doar sunt altii mult mai......ohohooooooo.
Nu uita ca voi ramolitii sunteti exemple pentru copii si nepotii vostrii.
Plus de asta bag seama ca si tu esti cam in acceasi oala, tot bugetara si fac pariu ca ai si pensie si salariu de la stat....asa ca mucles.
Impostura de la voi a plecat deoarece sunteti generatii de mincinosi , puturosi, oameni fara coloana vertebrala si de aici pleaca tot necazul actual.
Generatia voastra a condus si conduce inca tara spre dezastru.
PS. Cu siguranta bibliotecile marxiste citite nu te ajuta sa realizezi cat esti de penibila.

Probabil pariezi numai pentru ca n-ai ce pierde, ca altfel...esti genul care scrie dar nu citeste, sau citeste si nu intelege. ,,Simpatia" este reciproca, asa ca e ok! cu o unda de compasiune pentru parintii tai ca au obtinut asa un rebut.

Bine, sterge-ti spumele de la gura si uite aici cum stau lucrurile:

Forum Dreptul muncii - contract de munca, demisie, salariu si altele

Discutie pensionar angajat cu CIM pe durata determinata

MotreaMonica... Utilizator

Data post: Joi, 7 Iunie 2012, 11:45
Subiect: pensionar angajat cu CIM pe durata determinata

Buna ziua,
Va rog sa ma sprijiniti intr-o problema:
Un pensionar care a renuntat la pensie este angajat cu contract individual de munca pe durata determinata in functia de director generla.
Este legal sa fie angajat pe durata nedeterminata? renunatand la drepturile de pensie?In ce art. din Lege este specificat acest lucru.Sau poate cumula pensia si sa ia si salariul?dar tot pe durata nedeterminata!Astept cu nerabdare opiniile dvs.Va multumesc mult!

freeelis Consilier juridic

Data post: Joi, 7 Iunie 2012, 11:57
In ce sector este angajat, bugetar sau privat?

sica1tanase Utilizator
Data post: Joi, 7 Iunie 2012, 12:03

Legea 329/2009 art. 17. - (1) Beneficiarii dreptului la pensie apartinand atat sistemului public de pensii, cat si sistemelor neintegrate sistemului public care realizeaza venituri salariale sau, dupa caz, asimilate salariilor, potrivit legii, realizate din exercitarea unei activitati pe baza de contract individual de munca, raport de serviciu sau in baza actului de numire, potrivit legii, in cadrul autoritatilor si institutiilor publice centrale si locale, indiferent de modul de finantare si subordonare, precum si in cadrul regiilor autonome, societatilor nationale, companiilor nationale si societatilor comerciale la care capitalul social este detinut integral sau majoritar de stat ori de o unitate administrativ-teritoriala, pot cumula pensia neta cu veniturile astfel realizate, daca nivelul acesteia nu depaseste nivelul castigului salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat si aprobat prin legea bugetului asigurarilor sociale de stat.

Legea 263/2010 Art. 118. - (1) In sistemul public de pensii, pot cumula pensia cu venituri provenite din situatii pentru care asigurarea este obligatorie, in conditiile legii, urmatoarele categorii de pensionari:
a) pensionarii pentru limita de varsta;
b) nevazatorii;
c) pensionarii de invaliditate gradul III, precum si copiii, pensionari de urmas, incadrati in gradul III de invaliditate;
d) copiii, pensionari de urmas, prevazuti la art. 84 lit. a) si b).
(2) Sotul supravietuitor, beneficiar al unei pensii de urmas, poate cumula pensia cu venituri din activitati profesionale pentru care asigurarea este obligatorie, potrivit legii, daca acestea nu depasesc 35% din castigul salarial mediu brut prevazut la art. 33 alin. (5).

Regula incadrarii cu cim este perioada nederminata iar exceptia este durata determinata

................................................................................................
Castigul mediu brut pe economie pentru anul 2012 este de 2117 lei.
.................................................................................................
..................................................................................................

Te ajuta?

e clar de ce ai fost sutuit, domnu' @1888 , da ?

!

Tu chiar nu percepi si nu realizezi ca te adresezi unor utilizatori disparuti de pe forum!?

Intr-atat de lipsita de responsablitate si imbecila poti sa fii incat sa te adresezi unei FOSTE MEMBRE!?

DUPA CE CA ESTI SENILA SI nu-ti aminteai cine este @1888, acum , dupa ce ti-am oferit o exemplificare, incerci s--o faci pe desteapta, nevinovata , interesanta si sa-ti justifici intr-un mod perfid comportamentul abject pe care l-ai avut fata de @1888, obsedato paranoica ?!

SIKTIR!

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Ianuarie 2015, ora 19:38

Lasa kakanele vrajeala cu fostele membre...Fostele membre sunt tot printre noi, doar ca sub alta identitate.

Stiu eu trei ciudati, mama, tata si un copil cu probleme la mansarda, care nu au plecat deloc de pe aici, ci s-au tot deghizat, ba in femei, ba in barbati...Cred ca din viata de toate zilele li se trage. Or fi bulangii...

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2015, ora 19:40

De la: sirboby, la data 2015-01-28 14:39:09
De la: H44ko0n, la data 2015-01-28 14:28:30
De la: H44ko0n, la data 2015-01-27 17:36:35

Dar cine n-am fost ,in prostia, obsesiile si nebunia, ei?
A reusit sa-mi atribuie vreo trei duzini de nickname, dementa!

Bine ca nu esti @Black!

Ai vrea tu sa fii Black, tarane...Numai ca ne despart niste ani multi de scoala.

Fosta membra 9am.ro

266 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2015, ora 19:51

De la: Black_Friday_, la data 2015-01-28 19:40:29
De la: sirboby, la data 2015-01-28 14:39:09
De la: H44ko0n, la data 2015-01-28 14:28:30
De la: H44ko0n, la data 2015-01-27 17:36:35

Dar cine n-am fost ,in prostia, obsesiile si nebunia, ei?
A reusit sa-mi atribuie vreo trei duzini de nickname, dementa!

Bine ca nu esti @Black!

Ai vrea tu sa fii Black, tarane...Numai ca ne despart niste ani multi de scoala.

Mosule ce tinar ejti ! 46 !!

Fosta membra 9am.ro

266 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2015, ora 19:53

... daca mai traiesti si pe picior mare , are ce galopa Siru !

Fosta membra 9am.ro

266 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2015, ora 19:57

Sirule , pregateste jeepu de drum , a luat-o viteazul la paso doble !

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2015, ora 20:01

Intr-adevar, NE DESPART!
Vocabuarul tiganizat si rationamentele infantle pe care le folosesti, cat si comportamentul abject pe care il expui pubic nu te situeaza mai sus de absolvirea studiilor medii , PE MERIT, in vreo scoala situata prin mahalaua bucurestiului.

Astept replica: ruptul capului, lumanarea si mormantul, diferite etichetari abjecte o manea si-un copy/paste, este tot ceea ce poti, in rest, un enorias habarnist simandcos cu pretentii de mare scula !

Ti-am mai spus-o si ti-o repet, SIKTIR, buey GUNOIULE urbanizat aflat la a doua generatie de incaltati !

Fosta membra 9am.ro

266 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2015, ora 20:08

H44 , scuze , nu am descifrat placile jeepului , tu erai soferul !

... distantele astea ... noroc ca ziua se afla in crestere , castigam timpul pierdut ...

Ai uitat de faimoasa talpa a bocancului negrutului , e etalata des pe acest forum !

Fosta membra 9am.ro

266 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2015, ora 20:12

Ce doresti , negrutule ? Mi-ai vizitat contul , ai lasat amprente vizibile si perceptibile . Ce cautai ? Ziua de ieri se scurse si se duse ! Maine e o noua zi ! Perseverenta e mama invataturii !

Fosta membra 9am.ro

266 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2015, ora 20:15

Voia el sa ma invite la paso doble ,smecherul ! L-am intimidat cu un 36 rosu cu toc !

Ramai in expectativa , alege pasul !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2015, ora 20:16

Ceta lui Pitigoi, dai intr-unul tipa doi...

Exact ce spuneam! Experiment reusit. Arunci o piatra si vezi cine tipa. kakanele, daca tu ai tupeul jegos sa deschizi ciocul criticand limbajul tiganizat....esti un mare porc. Tu ai depasit orice limita a unui limbaj pe forum, situandu-te la nivelul satrei...

Fosta membra 9am.ro

266 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2015, ora 20:19

Oo, nuuu ! Pasul e ratat ! S-a dus pe apa sambetei ! A ratat pasul ! Il picuram cu ceara ???

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2015, ora 20:21

Madam Patrunjel, nu te mai da rotunda pentru ca nu esti. Stilul tau este inconfundabil. Nimeni nu poate sa bata campii cu mai mult talent decat asa cum o faci tu. Vorbaria goala de orice continut, prosteala si ridicatul poalelor in cap sunt amprenta ta care te face repede remarcata, dar si nefrecventabila.

Fosta membra 9am.ro

266 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2015, ora 20:29

Ai fantezii cu verdeata si dame ? Rotunde zici ? Doua tone de ceara te asteapta ! Stiu ca iti lipseste Muschetoaica , dar sapa mai departe ! Ce ziceai ca ti-ai ratat / ratacit calea ? Deci ti-ai pierdut credinta ... Cu rationamentul cum stai ?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2015, ora 20:35

Patrunjel, cu Distonocalm nu ai incercat?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2015, ora 21:17

De la: H44ko0n, la data 2015-01-28 20:01:37Intr-adevar, NE DESPART!
Vocabuarul tiganizat si rationamentele infantle pe care le folosesti, cat si comportamentul abject pe care il expui pubic nu te situeaza mai sus de absolvirea studiilor medii , PE MERIT, in vreo scoala situata prin mahalaua bucurestiului.

Astept replica: ruptul capului, lumanarea si mormantul, diferite etichetari abjecte o manea si-un copy/paste, este tot ceea ce poti, in rest, un enorias habarnist simandcos cu pretentii de mare scula !

Ti-am mai spus-o si ti-o repet, SIKTIR, buey GUNOIULE urbanizat aflat la a doua generatie de incaltati !

uite cine ne vorbea... prima generatie fara coada....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2015, ora 21:21

De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-28 21:17:53

acu' fiindca a iesit asa fara coada ne tine si lectii de morala mahalaua.... a uitat cum facea autostopul pe sub poduri cu mana-ntinsa si picioarele fracturate ...chipurile de mine anti-personal.... acu' cica are si profil de porumbelu' pacii de cand s-a vopsit negru-n ceru' gurii.... si si-a tras tricou cu mutalaul de sibiu....un carnatar de mahala la fel ca el....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2015, ora 07:24

De la: Black_Friday_, la data 2015-01-28 20:21:06Madam Patrunjel, nu te mai da rotunda pentru ca nu esti. Stilul tau este inconfundabil. Nimeni nu poate sa bata campii cu mai mult talent decat asa cum o faci tu. Vorbaria goala de orice continut, prosteala si ridicatul poalelor in cap sunt amprenta ta care te face repede remarcata, dar si nefrecventabila.

salut ! deci si acest @ numar trebuie pus pe lista clonelor avute-n paralel cu celelalte !
deplorabil !

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2015, ora 10:01

De la: Black_Friday_, la data 2015-01-28 19:38:43Lasa kakanele vrajeala cu fostele membre...Fostele membre sunt tot printre noi, doar ca sub alta identitate.

Stiu eu trei ciudati, mama, tata si un copil cu probleme la mansarda, care nu au plecat deloc de pe aici, ci s-au tot deghizat, ba in femei, ba in barbati...Cred ca din viata de toate zilele li se trage. Or fi bulangii...

Aciii ai dreptate!
Si eu cunosc un mare bulangiu care din liberal-monarhist-limbist(pardon lingvist) a devenit liber-schimbist-pupincurist-socialist,mare aparator al cauzei socialiste, bugetar de seama si iresponsabil prin excelența !

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2015, ora 10:04

De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-28 21:21:27

acu' fiindca a iesit asa fara coada ne tine si lectii de morala mahalaua.... a uitat cum facea autostopul pe sub poduri cu mana-ntinsa si picioarele fracturate ...chipurile de mine anti-personal.... acu' cica are si profil de porumbelu' pacii de cand s-a vopsit negru-n ceru' gurii.... si si-a tras tricou cu mutalaul de sibiu....un carnatar de mahala la fel ca el....

Asa militiene......dai inainte cu tupeu!
Ai reusit sa-ti deslipesti cascheta de pe tivga?

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2015, ora 10:07

Mai bine fara coada decat fara onoare!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2015, ora 10:08

De la: gabigabi2, la data 2015-01-29 07:24:57
De la: Black_Friday_, la data 2015-01-28 20:21:06Madam Patrunjel, nu te mai da rotunda pentru ca nu esti. Stilul tau este inconfundabil. Nimeni nu poate sa bata campii cu mai mult talent decat asa cum o faci tu. Vorbaria goala de orice continut, prosteala si ridicatul poalelor in cap sunt amprenta ta care te face repede remarcata, dar si nefrecventabila.

salut ! deci si acest @ numar trebuie pus pe lista clonelor avute-n paralel cu celelalte !
deplorabil !

Doar daca logica voastra impecabil de shubreda ar fi singura cale de a rationa!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2015, ora 10:11

De la: 9am_4158, la data 2015-01-29 10:07:24

Mai bine fara coada decat fara onoare!

Femeile iubesc coada cand sta atasata prin spatele rochiei. Tot femeile iubesc onoarea de a purta o rochie cu ....coada/trena!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Pagini: << 1664 1665 1666 1667 1668 1669 1670 1671 1672 1673 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: