sirboby
1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 13 Septembrie 2014, ora 17:58
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-13 17:36:01De la: sirboby, la data 2014-09-13 17:23:12De la: Black_Friday_, la data 2014-09-13 17:20:07De la: haak0n, la data 2014-09-13 17:09:19Asa deci, voi sunteti convinsi ca Black este Dn. Vasile zis si Pana de Graur la Colivie?
Nooooo, acesta-i BirdBlack, zis si pana de Cuc pe Bulamac, ipocrit, mincinos, las, nesimtit si lipsit de caracter, insa vrea sa fie jandarmul forumului si Vanator de Greseli gramatical-caligrafice deoarece altceva nici mai stie, nici ca poate ,fiind in lipsuri de detoate, iar pistolul nu-i ia foc, el, fiind un hodorog care a vanat o pasmogita baba santarlie si beteaga si-acum 'cearca sa i-o traga ! insa , ghinionu-i sfant, CREDINCIOSUL Black oftand, mai incearca inc-odata si-inc-odata, o-ncalzeste si-o mai freaca, rugandu-se de toti zeii sa se milostiveasca de el si-n finalul rugaciunii, dupa cum spun cate unii, transpirat si ofticat, cu pistolul mic si flasc, lasa baba sa adoarma fara picaturi pe blana.
Bai kakanele, daca pistolul e flasc, poate are un por pe unde iese aerul, asa ca sufla in el pina se intareste.
Ce imi plac prietenii mei kakanel, corcodel si miaunel... Cat de mult ma iubesc ei.
Hai ca imi e mila de voi vazandu-va cum va chinuiti si tot nu reusiti sa ma inghititi, asa ca va dau un sfat ca sa va curm suferinta: tratati-ma ca pe o bomboana si in loc sa ma ingititi, sugeti-ma!
Daca tot iti placem ne dai voie sa te iubim....in gura?
Miaunele, de ce esti tu porc si intinzi coarda? Te tradeaza educatia de taran coclit. Vrei sa-ti spun cui sa-i faci tu treaba asta?
Asa uit eu de educatie cu marlanii care aduc in discutie parintii (Apv-ist betiv remember) Eu nu am scris nimic de parintii tai inainte de postarea ta! Ei nu au nici o vina ca esti tu dobitoc! Banuiesc ca regreta ca te-ai nascut viu!
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi
ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi
Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
309 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2014, ora 18:16
a fost nascut mola, insa l-au resuscitat cei de la pompe funebre atunci cand l-au scapat pe jos prin morga maternitatii.
Raporteaza abuz de limbaj
|
Black_Friday_
4276 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 13 Septembrie 2014, ora 18:22
De la: sirboby, la data 2014-09-13 17:58:04De la: Black_Friday_, la data 2014-09-13 17:36:01De la: sirboby, la data 2014-09-13 17:23:12De la: Black_Friday_, la data 2014-09-13 17:20:07De la: haak0n, la data 2014-09-13 17:09:19Asa deci, voi sunteti convinsi ca Black este Dn. Vasile zis si Pana de Graur la Colivie?
Nooooo, acesta-i BirdBlack, zis si pana de Cuc pe Bulamac, ipocrit, mincinos, las, nesimtit si lipsit de caracter, insa vrea sa fie jandarmul forumului si Vanator de Greseli gramatical-caligrafice deoarece altceva nici mai stie, nici ca poate ,fiind in lipsuri de detoate, iar pistolul nu-i ia foc, el, fiind un hodorog care a vanat o pasmogita baba santarlie si beteaga si-acum 'cearca sa i-o traga ! insa , ghinionu-i sfant, CREDINCIOSUL Black oftand, mai incearca inc-odata si-inc-odata, o-ncalzeste si-o mai freaca, rugandu-se de toti zeii sa se milostiveasca de el si-n finalul rugaciunii, dupa cum spun cate unii, transpirat si ofticat, cu pistolul mic si flasc, lasa baba sa adoarma fara picaturi pe blana.
Bai kakanele, daca pistolul e flasc, poate are un por pe unde iese aerul, asa ca sufla in el pina se intareste.
Ce imi plac prietenii mei kakanel, corcodel si miaunel... Cat de mult ma iubesc ei.
Hai ca imi e mila de voi vazandu-va cum va chinuiti si tot nu reusiti sa ma inghititi, asa ca va dau un sfat ca sa va curm suferinta: tratati-ma ca pe o bomboana si in loc sa ma ingititi, sugeti-ma!
Daca tot iti placem ne dai voie sa te iubim....in gura?
Miaunele, de ce esti tu porc si intinzi coarda? Te tradeaza educatia de taran coclit. Vrei sa-ti spun cui sa-i faci tu treaba asta?
Asa uit eu de educatie cu marlanii care aduc in discutie parintii (Apv-ist betiv remember) Eu nu am scris nimic de parintii tai inainte de postarea ta! Ei nu au nici o vina ca esti tu dobitoc! Banuiesc ca regreta ca te-ai nascut viu!
Sa mori tu?
"Ar trebui una dar ti-e frica sa nu-ti darame turnuletele si sa-ti omoare puradeii! Crezi ca,daca iti vopsesti penele si iei ID-ul lui Black nu craoni tot ca vasile?"
Daca ataci familia, nu te astepta sa nu iti riposez.
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2014, ora 18:33
De la: haak0n, la data 2014-09-13 18:16:01a fost nascut mola, insa l-au resuscitat cei de la pompe funebre atunci cand l-au scapat pe jos prin morga maternitatii.
Din pacate in cazul tau nimeni nu si-a dat seama ca esti mort in descompunere si doar duhoarea te tradeaza.
|
|
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2014, ora 19:08
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-08 05:07:42De la: sirboby, la data 2014-09-08 02:18:49De la: gabigabi2, la data 2014-09-07 16:27:261- omul e o reala primejdie ptr. Romania, intrucit in Setea lui de Putere si frica de a nu ajunge pe mina DNA.ului, e capabil sa faca si gestul necugetat pe care-l spune Mihail, dar si toti analistii politici, altii decit "deontologii " lui !
2- cel mai mare cistig al Demiterii lui in ultimul ceas al mandatului de presedinte este- ar fi- Semnalul catre toti cei ce se vor Presedinti de tara, ca NU se poate sa incalci Constitutia Ro ,zi de zi , ceas de ceas si asta sa ramina Neamendat !
3- ptr. el , personal, ar fi LECTIA primita de la un popor ce se doreste a fi cu adevarat European si Democratic si Nu o turma de oi condusa de Bita si Dulaii unui JUPIN , ce dispune cum vrea de viata cetatenilor tarii !
in acesti 10 ani de Domnie a primit 2 semnale clare ca ceea ce face NU e bine si, de fiecare data, prin smecherie, fraudare si boicot, s-a intors la Cotroceni , stiind Foarte Bine ca e DEMIS, dar putin i-a si ii pasa , Sfidind-i pe toti !
Semanlele p....ii alea o sa fie emise daca-l suspenda pe base in ultimul moment! Mai bine zii ca tremura chilotii pe tine sa nu ii moara ,,norocul" lui nea Neloooo! Poate si al tau! De 25 de ani Romania traieste din vanzarea ramasitelor comunismului ala pe care il hulesti tu! Dar s-a ajuns la fundul sacului! Mai ramai tu de vanzare dar nu te vrea nimeni ca ai gura mare!De unde dracu vrei sa-ti mai vina pensia? Din cer? Sa fie arestati cei care au furat nu vrei,locuri de munca nu vrei ce dracu vrei?
Tu esti,nu comunista ca mine,ci STALINISTA! Asa ca lasa vrajeala cu golania si monarhia ca nu tine!
Daca il suspenda pe base or sa fie alegerile p......i ca nu ii mai tine nimeni in frau pe copy-paste & co! Halal democratie capitalista vrei tu! Mai bine iesi in strada cu pancarde ,,Traiasca in veci poporul,Ilici si copiatorul" ca de fap asta vrei tu! Vrei sa vina un ,,fat frumos" cu sacii de bani sa iti faca tie (si celorlati) ajutoare sociale,pensii, salarii bugetarilor ca in vest! In vest se mai si munceste,se mai si iese in strada cand politicienii sar calul...............TU IESI CA SA APERI INFRACTORII! De fapt ce vreti voi PSD-istii? Ce vrei tu gabi? Sa plece base ! Si eu vreau asta si o sa plece in dec. Dar daca vine ,,xeroxul" tau oare nu e acelasi lucru? Ala nu a incalcat Constitutia?Ala nu a desfiintat comisia care l-a declarat plagiator? Socrul lui nu e hot? Ala nu va mintit? Sau e ingeras?
Dar .............de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere!
Bai jegosule, tie nu iti e rusine bai haimana agramata sa vorbesti asa cu o femeie mai in varsta decat tine? Asta te-au educat bai parintii, mai ales taica-tu pe care il ridici in slavi, de zici ca el singur a muncit in tara asta?
Ce educatie ti-a dat bai APV-istul? Sa vorbesti ca ultimul tigan? Probabil ca da, pentru ca asa se comportau majoritatea celor ca el. Erau niste paraziti, betivi si hoti. Nu faceau nimic si atarnau la cadourile pe care le cereau fara rusine trupetilor ca sa le acorde permisii.
Mars bai filozof de carciuma! Esti plin de intelepciune ca WC-ul de kkt, asa ca in loc sa iti mai dai cu parerea si sa judeci pe altii, vezi-ti ba de viata ta si ai grija cum iti educi copii ca a nu iasa si ei niste derbedei ca tine.
Uite mai sus unde SUGI...erezi ca tatal meu face parte dintre ,,paraziti,betivi si hoti" ! Asa ca AM SA ITI AMINTESC CA FAC DRAGOSTE IN GURA TA IN FIECARE ZI! Priceput?
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2014, ora 19:14
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-13 17:22:38De la: _2148_, la data 2014-09-13 16:53:36De la: Black_Friday_, la data 2014-09-13 16:44:31De la: _2148_, la data 2014-09-13 16:33:20De la: Black_Friday_, la data 2014-09-13 16:29:50De la: _2148_, la data 2014-09-13 16:18:07De la: Black_Friday_, la data 2014-09-13 16:07:11De la: _2148_, la data 2014-09-13 16:00:17De la: Black_Friday_, la data 2014-09-13 15:51:07De la: _2148_, la data 2014-09-13 15:31:57De la: sirboby, la data 2014-09-13 15:06:28De la: haak0n, la data 2014-09-13 10:51:59De la: Black_Friday_, la data 2014-09-13 06:40:45De la: PaulaZ, la data 2014-09-12 15:18:05Aho, aho, copii si frati
Stati putin, nu disperati!
Anul asta se termina
Si ne lasa fara lumina!
Io incep sa invat:
Allons! Enfants de la Patrie!
Le jour de gloire est arrivé!
Contre nous de la tyrannie
L'étendard sanglant est levé! Ix2
Entendez-vous dans les campagnes
Mugir ces féroces soldats?
Ils viennent jusque dans nos bras
Égorger nos fils, nos compagnes!
Aux armes citoyens!
Formez les bataillions!
Marcher, marcher
Qu'un sang impur
Abreuve nos sillons!
.... cu siguranta va trebui sa cant varianta originala, asa ca am de lucru, va las cu drag!
Daca ar durea prostia....
.
Te-ai tavali in chinuri groaznice, ai oracai cat te-ar tine bjocii si ai polua fonic tot Mucurestiul. FRAIERE !
Lasa exponatul sa-si etaleze fandaxiile, buey Ametitule, cu ce te deranjeaza pe tine?
Nu se scrie ,,Muecurestiul"?
Doar prin cartierul Buerceni , Sirule !
Ei, nu toti au avut sansa in viata, asa ca tine, sa traiasca ultracentral in Fuerentari...
Acolo ai locuit tu , nebunule , ai uitat sa-ti evoci catacombele pe topicu' Buecurestilor copilariilor tale !?!
Nu acolo aveai tu crasma unde isi beau drumetii banii?
ntz , de cand iti administreaza madame picaturile alea , esti din ce in ce mai confuz , memoria te lasa , frac'tu alzheimer iti face cu ochiu'
Dupa simptome cred ca mai repede pe tine te viziteaza tanti Roza-scleroza. Nu mai tii minte cand prestai tu la tejghea? La bara nu, pentru ca dupa caracter, si fizicul trebuie sa fie tip ceapa, daca te dezbraci ne apuca plansul.
Mah , da' picaturile alea ti-au deraiat imaginatia !
Lasa-ma pe mine , pune-o pe madame sa se dezbrace , sa ne veselim cu totii !
De ce amesteci marfa cu ambalajul? Gabi nu s-a facut carciumareasa, tu da.
dupa cat de mult aiurezi si aberezi speculativ , as crede chiar ca Madame G. s-a facut carciumareasa si-ti administreaza niscai prafuri prin bere !
Esti pulbere !
Bello, te incurcasi, fato. Decat sa apelezi la poante din astea rasuflate, mai bine ciocul mic si joc de glezne!
 ntz , tu esti incurcat definitiv . Aberatiile tale cu Roza si Carciumareasa chiar ma distreaza
Daca intra astea pe-aici si or vedea ce-ti debiteaza creierasul , ai incurcat-o !
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2014, ora 19:19
De la: sirboby, la data 2014-09-13 17:25:16De la: haak0n, la data 2014-09-13 17:09:19Asa deci, voi sunteti convinsi ca Black este Dn. Vasile zis si Pana de Graur la Colivie?
E corturarul din Ivesti da-l !
Eu nu cred .  E acelasi Black mai cocosat , cu coloana vertebrala deformata in zigzaguri  de la dreapta la stanga !
L-au scos pedelachii pe tusa de la cascaval si acu' miorlaie mai rau ca aia din latrina 3 !
|
|
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2014, ora 19:33
De la: sirboby, la data 2014-09-13 19:08:14De la: Black_Friday_, la data 2014-09-08 05:07:42De la: sirboby, la data 2014-09-08 02:18:49De la: gabigabi2, la data 2014-09-07 16:27:261- omul e o reala primejdie ptr. Romania, intrucit in Setea lui de Putere si frica de a nu ajunge pe mina DNA.ului, e capabil sa faca si gestul necugetat pe care-l spune Mihail, dar si toti analistii politici, altii decit "deontologii " lui !
2- cel mai mare cistig al Demiterii lui in ultimul ceas al mandatului de presedinte este- ar fi- Semnalul catre toti cei ce se vor Presedinti de tara, ca NU se poate sa incalci Constitutia Ro ,zi de zi , ceas de ceas si asta sa ramina Neamendat !
3- ptr. el , personal, ar fi LECTIA primita de la un popor ce se doreste a fi cu adevarat European si Democratic si Nu o turma de oi condusa de Bita si Dulaii unui JUPIN , ce dispune cum vrea de viata cetatenilor tarii !
in acesti 10 ani de Domnie a primit 2 semnale clare ca ceea ce face NU e bine si, de fiecare data, prin smecherie, fraudare si boicot, s-a intors la Cotroceni , stiind Foarte Bine ca e DEMIS, dar putin i-a si ii pasa , Sfidind-i pe toti !
Semanlele p....ii alea o sa fie emise daca-l suspenda pe base in ultimul moment! Mai bine zii ca tremura chilotii pe tine sa nu ii moara ,,norocul" lui nea Neloooo! Poate si al tau! De 25 de ani Romania traieste din vanzarea ramasitelor comunismului ala pe care il hulesti tu! Dar s-a ajuns la fundul sacului! Mai ramai tu de vanzare dar nu te vrea nimeni ca ai gura mare!De unde dracu vrei sa-ti mai vina pensia? Din cer? Sa fie arestati cei care au furat nu vrei,locuri de munca nu vrei ce dracu vrei?
Tu esti,nu comunista ca mine,ci STALINISTA! Asa ca lasa vrajeala cu golania si monarhia ca nu tine!
Daca il suspenda pe base or sa fie alegerile p......i ca nu ii mai tine nimeni in frau pe copy-paste & co! Halal democratie capitalista vrei tu! Mai bine iesi in strada cu pancarde ,,Traiasca in veci poporul,Ilici si copiatorul" ca de fap asta vrei tu! Vrei sa vina un ,,fat frumos" cu sacii de bani sa iti faca tie (si celorlati) ajutoare sociale,pensii, salarii bugetarilor ca in vest! In vest se mai si munceste,se mai si iese in strada cand politicienii sar calul...............TU IESI CA SA APERI INFRACTORII! De fapt ce vreti voi PSD-istii? Ce vrei tu gabi? Sa plece base ! Si eu vreau asta si o sa plece in dec. Dar daca vine ,,xeroxul" tau oare nu e acelasi lucru? Ala nu a incalcat Constitutia?Ala nu a desfiintat comisia care l-a declarat plagiator? Socrul lui nu e hot? Ala nu va mintit? Sau e ingeras?
Bai jegosule, tie nu iti e rusine bai haimana agramata sa vorbesti asa cu o femeie mai in varsta decat tine? Asta te-au educat bai parintii, mai ales taica-tu pe care il ridici in slavi, de zici ca el singur a muncit in tara asta?
Ce educatie ti-a dat bai APV-istul? Sa vorbesti ca ultimul tigan? Probabil ca da, pentru ca asa se comportau majoritatea celor ca el. Erau niste paraziti, betivi si hoti. Nu faceau nimic si atarnau la cadourile pe care le cereau fara rusine trupetilor ca sa le acorde permisii.
Mars bai filozof de carciuma! Esti plin de intelepciune ca WC-ul de kkt, asa ca in loc sa iti mai dai cu parerea si sa judeci pe altii, vezi-ti ba de viata ta si ai grija cum iti educi copii ca a nu iasa si ei niste derbedei ca tine.
Uite mai sus unde SUGI...erezi ca tatal meu face parte dintre ,,paraziti,betivi si hoti" ! Asa ca AM SA ITI AMINTESC CA FAC DRAGOSTE IN GURA TA IN FIECARE ZI! Priceput?
In inchipiurea ta, tiripliciule! Iti ofer sansa sa ma intalnesti si sa incerci....Chiar sunt curios sa vad cu cine am de-a face. O sa vedem atunci pe ce te bazezi cand esti asa de tare in gura.
Pina atunci, sa o faci cu cei care nu au reusit sa iti dea o educatie si au scos un biet derbedeu analfabet din tine.
|
|
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2014, ora 19:37
De la: _2148_, la data 2014-09-13 19:19:56De la: sirboby, la data 2014-09-13 17:25:16De la: haak0n, la data 2014-09-13 17:09:19Asa deci, voi sunteti convinsi ca Black este Dn. Vasile zis si Pana de Graur la Colivie?
Eu nu cred . E acelasi Black mai cocosat , cu coloana vertebrala deformata in zigzaguri de la dreapta la stanga !
L-au scos pedelachii pe tusa de la cascaval si acu' miorlaie mai rau ca aia din latrina 3 !
Da Bello, asa este. Cum de ai ghicit? Inseamna ca tie ti-au dat o halca consistenta de cascaval ca sa accepti sa te prost.... politic in halul asta pupandu-l in disperare pe basescu in dos. Nu-i asa?
Merita efortul sa inchizi ochii la toate ticalosiile chiorului! Banu sa iasa!
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2014, ora 19:56
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-13 19:37:19De la: _2148_, la data 2014-09-13 19:19:56De la: sirboby, la data 2014-09-13 17:25:16De la: haak0n, la data 2014-09-13 17:09:19Asa deci, voi sunteti convinsi ca Black este Dn. Vasile zis si Pana de Graur la Colivie?
Eu nu cred . E acelasi Black mai cocosat , cu coloana vertebrala deformata in zigzaguri de la dreapta la stanga !
Da Bello, asa este. Cum de ai ghicit? Inseamna ca tie ti-au dat o halca consistenta de cascaval ca sa accepti sa te prost.... politic in halul asta pupandu-l in disperare pe basescu in dos. Nu-i asa?
Merita efortul sa inchizi ochii la toate ticalosiile chiorului! Banu sa iasa!
Deocamdata mai sunt cateva luni de imunitate pentru Basescu si cativa ani pentru astia pe care ii pupi tu , mai nou ! Asa ca deschide tu ochii mai bine !
Eu n-am fost , nu sunt si nu voi fi niciodata membra a unui partid politic !
Acele ticalosii trebuie sa le dovedeasca justitia . Daca ai dovezi incontestabile , mai sunt cateva luni de mandat si poti treci la actiune !Mah , daca i se termina mandatul si il ia justitia asta care l-a saltat si pe frac'su , crezi ca am sa protestez ca Badea cu fanfara ? Cu atat mai bine !
Da' nu stiu de ce ,  cred ca de la Ritzi ti se trage tie , este ?
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2014, ora 20:17
Si a propos , Blackule , mai prost..ituat ca tine pe forumul asta nu-i nimeni , poti sa realizezi singurel postura in care te s..ituezi ?
Asa ca ..mucles !!!  a avea o opinie pro sau contra unui postac cu state vechi cum esti tu , nu inseamna prost..itutie . Nu ma intimidezi cu chestii d'astea , capisci ?
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2014, ora 21:29
De la: _2148_, la data 2014-09-13 20:17:33Si a propos , Blackule , mai prost..ituat ca tine pe forumul asta nu-i nimeni , poti sa realizezi singurel postura in care te s..ituezi ?
Asa ca ..mucles !!! a avea o opinie pro sau contra unui postac cu state vechi cum esti tu , nu inseamna prost..itutie . Nu ma intimidezi cu chestii d'astea , capisci ?
A continua sa sustii un om politic care a coborat la cel mai de jos nivel al mocirlei functia suprema in stat, legand-o definitiv pentru istorie de clanurile de interlopi tigani, de scandaluri provocate de afaceri care sar in ochii si ultimului prost, cu afaceristi de casa gen Casuneanu si Cocos, de case pe care si le-a atribuit ilegal, de o Justitie in care oamenii numiti de el au ascuns gunoiul sub pres musamalizandu-i toate porcariile....toate astea inseamna prostitutie politica. Pentru ca nu esti proasta, nu esti o jigodie din nastere precum kaka0n, nici batuta in cap ca bobu si corcodel, a minti si a te face ca nu observi mizeria personajului in discutie, inseamna ce ti-am spus eu.
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2014, ora 22:01
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-13 21:29:26De la: _2148_, la data 2014-09-13 20:17:33Si a propos , Blackule , mai prost..ituat ca tine pe forumul asta nu-i nimeni , poti sa realizezi singurel postura in care te s..ituezi ?
Asa ca ..mucles !!! a avea o opinie pro sau contra unui postac cu state vechi cum esti tu , nu inseamna prost..itutie . Nu ma intimidezi cu chestii d'astea , capisci ?
A continua sa sustii un om politic care a coborat la cel mai de jos nivel al mocirlei functia suprema in stat, legand-o definitiv pentru istorie de clanurile de interlopi tigani, de scandaluri provocate de afaceri care sar in ochii si ultimului prost, cu afaceristi de casa gen Casuneanu si Cocos, de case pe care si le-a atribuit ilegal, de o Justitie in care oamenii numiti de el au ascuns gunoiul sub pres musamalizandu-i toate porcariile....toate astea inseamna prostitutie politica. Pentru ca nu esti proasta, nu esti o jigodie din nastere precum kaka0n, nici batuta in cap ca bobu si corcodel, a minti si a te face ca nu observi mizeria personajului in discutie, inseamna ce ti-am spus eu.
Mai , ia mai scuteste-ma ! Cu ce ti se pare ca-l sustin eu ? Doar voi m-ati fortat sa va dau peste nas .
Mie nu-mi place cand cineva minte cu nerusinare si fara scrupule , ai inteles ? Atunci cand vrei sa pui mizerii de pe net , incearca sa fii corect si documenteaza-te inainte , nu inghiti pe nemestecate tot ce-ti livreaza Antena 3 pe canal !
Asa ca daca ar fi sa aleg intre Ponta si Base , il prefer pe "matroz" , e cu mult mai lucid si mai "om politic " decat plagiatorul tau . E mai ticalos Basescu decat astia care-l vad ticalos ? Ia pune tu in balanta !
Dar nici macar nu se mai pune problema asta , Basescu isi termina mandatul si nu prea mai are mize mari in politica . Asa ca deschide tu ochii inainte sa-l votezi pe ala pe care , probabil , ai sa-l injuri peste 4-5 ani ! Poate si atunci vei avea tupeul sa le spui altora de pe aici ca se prost.itueaza politic . Sper totusi sa nu devina presedinte !
Eu pe Udrea nu o votez . Pe Ponta -NICIODATA !!! Sincer , nici Base nu cred ca o va vota pe Udrea  Vom trai si vom vedea !
Spala-te pe cap cu latrinistii tai si scuteste-ma !!
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2014, ora 22:34
De la: _2148_, la data 2014-09-13 22:01:33De la: Black_Friday_, la data 2014-09-13 21:29:26De la: _2148_, la data 2014-09-13 20:17:33Si a propos , Blackule , mai prost..ituat ca tine pe forumul asta nu-i nimeni , poti sa realizezi singurel postura in care te s..ituezi ?
Mai , ia mai scuteste-ma ! Cu ce ti se pare ca-l sustin eu ? Doar voi m-ati fortat sa va dau peste nas .
Mie nu-mi place cand cineva minte cu nerusinare si fara scrupule , ai inteles ? Atunci cand vrei sa pui mizerii de pe net , incearca sa fii corect si documenteaza-te inainte , nu inghiti pe nemestecate tot ce-ti livreaza Antena 3 pe canal !
Asa ca daca ar fi sa aleg intre Ponta si Base , il prefer pe "matroz" , e cu mult mai lucid si mai "om politic " decat plagiatorul tau . E mai ticalos Basescu decat astia care-l vad ticalos ? Ia pune tu in balanta !
Dar nici macar nu se mai pune problema asta , Basescu isi termina mandatul si nu prea mai are mize mari in politica . Asa ca deschide tu ochii inainte sa-l votezi pe ala pe care , probabil , ai sa-l injuri peste 4-5 ani ! Poate si atunci vei avea tupeul sa le spui altora de pe aici ca se prost.itueaza politic . Sper totusi sa nu devina presedinte !
Eu pe Udrea nu o votez . Pe Ponta -NICIODATA !!! Sincer , nici Base nu cred ca o va vota pe Udrea Vom trai si vom vedea !
Ei, vezi? Asta este defectul tau care iti tradeaza baismul. L-am laudat eu vreodata pe Ponta? Am spus eu, macar o singura data ca Ponta sau oricare alt pesedist merita votat? Eu nu am mai votat din 2012, atunci cand am votat pentru suspendarea lui 300 de matrafox, asta. De atunci si la locale si la europarlamentare mi-am anulat votul.
Nu votez pe nimeni, insa imi doresc ca javra ordinara sa ajunga unde ii este locul, pentru ca este toxic, o nenorocire pe capul romanilor!
Tu nu poti sa accepti faptul ca cineva iti poate injura idolul fara sa fie pesedist, antenist, dusman al poporului, filorus...Maine o sa spui ca sunt chiar legionar, nazist sau islamist.
Bai, dar chiar tot poporul asta este pesedist? Daca ne luam dupa cate voturi a strans creatia lui Basescu, PMP, la ultimile alegeri, se poate spune ca in afara oricarei logici sunteti doar voi, astia 6% talibani care inca ii mai tineti trena betivanului. Atatia ati mai percutat la vrajelile lui! Si voi judecati restul de 94% dintre romani? Voi sunteti intregi la cap?
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 13 Septembrie 2014, ora 23:12
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-13 22:34:27De la: _2148_, la data 2014-09-13 22:01:33De la: Black_Friday_, la data 2014-09-13 21:29:26De la: _2148_, la data 2014-09-13 20:17:33Si a propos , Blackule , mai prost..ituat ca tine pe forumul asta nu-i nimeni , poti sa realizezi singurel postura in care te s..ituezi ?
Eu pe Udrea nu o votez . Pe Ponta -NICIODATA !!! Sincer , nici Base nu cred ca o va vota pe Udrea Vom trai si vom vedea !
Ei, vezi? Asta este defectul tau care iti tradeaza baismul. L-am laudat eu vreodata pe Ponta? Am spus eu, macar o singura data ca Ponta sau oricare alt pesedist merita votat? Eu nu am mai votat din 2012, atunci cand am votat pentru suspendarea lui 300 de matrafox, asta. De atunci si la locale si la europarlamentare mi-am anulat votul.
Nu votez pe nimeni, insa imi doresc ca javra ordinara sa ajunga unde ii este locul, pentru ca este toxic, o nenorocire pe capul romanilor!
Tu nu poti sa accepti faptul ca cineva iti poate injura idolul fara sa fie pesedist, antenist, dusman al poporului, filorus...Maine o sa spui ca sunt chiar legionar, nazist sau islamist.
Bai, dar chiar tot poporul asta este pesedist? Daca ne luam dupa cate voturi a strans creatia lui Basescu, PMP, la ultimile alegeri, se poate spune ca in afara oricarei logici sunteti doar voi, astia 6% talibani care inca ii mai tineti trena betivanului. Atatia ati mai percutat la vrajelile lui! Si voi judecati restul de 94% dintre romani? Voi sunteti intregi la cap?
Poi tu si coana mare ati sarit ca arsi cand am criticat a3 si pe ponta si m-ati facut basista ! Ete ca va spun ce vreti voi sa auziti , multumiti !? De nazismpoate ma acuzati voi ! Jihadista m-ai facut , acu' e la moda termenul nazism , promovat la a3 !
Ete nah , si te-ai speriat tu de mine ca as fi PMP ista , ma lesi ?Tie de altceva ti-e frica !
Bai , psihologia ta are o mica eroare ! Esti LATRINIST , ai laudat A3 , tu si coana mare , ca are atatea merite si talente in anchete si investigatii , incat n-ai cum sa ma pacalesti ! Oricine aduleaza ANTENA 3 nu poate fi decat PESEDIST !
In alta ordine de idei , voi mi-ati reprosat tot timpul ca sunt basista , ca si cum ati fi vanatori de basisti .
Ceva critici pentru guvernare ? NIMIC !
Ceva critici pentru "martea neagra " ? Nimic ! (bine , aici te inteleg , ai un nume predestinat  )
Ceva critici pentru recesiune economica ?
Nimic !
Acciza , ceva ?
Eh , te doare la basca , lasa ca se rezolva toate instant odata cu disparitia personajului toxic !
Pe tine nu te intereseaza politica de niiiicio culoare ,( da' nici economia  ) decat aproapre zilnic postezi cate ceva despre principalul personaj toxic ! Si ai grija sa le zici cate ceva de dulce oricui iti critica prostanacu . Mah , tu oi fi stat prea mult prin imediata apropiere a lui Base si d'aia esti asa intoxicat cu noxe
Repet : SCUTESTE-MA !
Si incearca sa minti mai putin !
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 14 Septembrie 2014, ora 11:15
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-13 19:33:26De la: sirboby, la data 2014-09-13 19:08:14De la: Black_Friday_, la data 2014-09-08 05:07:42De la: sirboby, la data 2014-09-08 02:18:49De la: gabigabi2, la data 2014-09-07 16:27:261- omul e o reala primejdie ptr. Romania, intrucit in Setea lui de Putere si frica de a nu ajunge pe mina DNA.ului, e capabil sa faca si gestul necugetat pe care-l spune Mihail, dar si toti analistii politici, altii decit "deontologii " lui !
In inchipiurea ta, tiripliciule! Iti ofer sansa sa ma intalnesti si sa incerci....Chiar sunt curios sa vad cu cine am de-a face. O sa vedem atunci pe ce te bazezi cand esti asa de tare in gura.
Pina atunci, sa o faci cu cei care nu au reusit sa iti dea o educatie si au scos un biet derbedeu analfabet din tine.
Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca...........! Desi am fost ,, educat" sa folosesc ,,forta" numai si numai pentru autoaparare cu tine tare as face o exceptie......
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 14 Septembrie 2014, ora 11:32
De la: _2148_, la data 2014-09-13 23:12:56De la: Black_Friday_, la data 2014-09-13 22:34:27De la: _2148_, la data 2014-09-13 22:01:33De la: Black_Friday_, la data 2014-09-13 21:29:26De la: _2148_, la data 2014-09-13 20:17:33Si a propos , Blackule , mai prost..ituat ca tine pe forumul asta nu-i nimeni , poti sa realizezi singurel postura in care te s..ituezi ?
Poi tu si coana mare ati sarit ca arsi cand am criticat a3 si pe ponta si m-ati facut basista ! Ete ca va spun ce vreti voi sa auziti , multumiti !? De nazismpoate ma acuzati voi ! Jihadista m-ai facut , acu' e la moda termenul nazism , promovat la a3 !
Ete nah , si te-ai speriat tu de mine ca as fi PMP ista , ma lesi ?Tie de altceva ti-e frica !
Bai , psihologia ta are o mica eroare ! Esti LATRINIST , ai laudat A3 , tu si coana mare , ca are atatea merite si talente in anchete si investigatii , incat n-ai cum sa ma pacalesti ! Oricine aduleaza ANTENA 3 nu poate fi decat PESEDIST !
In alta ordine de idei , voi mi-ati reprosat tot timpul ca sunt basista , ca si cum ati fi vanatori de basisti .
Ceva critici pentru guvernare ? NIMIC !
Ceva critici pentru "martea neagra " ? Nimic ! (bine , aici te inteleg , ai un nume predestinat )
Ceva critici pentru recesiune economica ?
Nimic !
Acciza , ceva ?
Eh , te doare la basca , lasa ca se rezolva toate instant odata cu disparitia personajului toxic !
Pe tine nu te intereseaza politica de niiiicio culoare ,( da' nici economia ) decat aproapre zilnic postezi cate ceva despre principalul personaj toxic ! Si ai grija sa le zici cate ceva de dulce oricui iti critica prostanacu . Mah , tu oi fi stat prea mult prin imediata apropiere a lui Base si d'aia esti asa intoxicat cu noxe
Repet : SCUTESTE-MA !
Si incearca sa minti mai putin !
Ce vrei sa faca? Le cam tremura chilotii ca vine cineva, ii verifica la dosare de pensionare,..........la averi .......etc. Si atunci spera sa le iasa ,,copy-paste'' ca ala ii iarta! Altfel nu pot crede ca un om normal,care plateste facturi(MARITE),care alimenteaza masina (cu 7 eurocenti mai scump),care a vazut cum s-a desfiintat o comisie care l-a declarat copiator,care stie ce au promis PSD-istii inainte de guvernare,care verifica pe site-ul INS ,,milioanele" de locuri de munca .......etc. sa-l sustina pe copiator!
PS Daca eu, comunistul forumului, l-as fi sustinut pe tonta ar fi fost de inteles.........................dar pana si un comunist ca mine isi da seama ca ceva e ,,putred in Danemarca" si pute! Dar cum niste oameni cu ,,simpatii liberale" sa accepte ce face tonta? Nu sunt basist! Nu l-am votat si nici nu l-as vota(spre deosebire de altii......),dar daca base a avut o scuza(care a venit din alta parte) : criza astia nu au nici o scuza!
Sau poate isi fac singuri scuza :,,Suntem in recesiune"!
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 14 Septembrie 2014, ora 12:04
Si ce ar trebui sa ne faca sa gandim e ca ,la orice sunt intrebati (si PSD-istii de rand si cei din conducerea partidului si a tarii) DE MASURI ECONOMICE,STRATEGII economice etc raspund invariabil :,,Da' las ca si base", ,,da' boc", ,,da udrea" etc! Daca dispar astia s-a dus si economia tarii(aia putina cata mai e!!!!!!!!)Parca retraiesc vremurile de dupa ,,revolutie"cand vinovat nu era base ci Ceausescu desi ala a lasat tara fara datorii cu industria aia de kkt si agricultura tot de kkt!
Eu unul am fost convins (daca mai era nevoie!!!) ca copy-paste+minstra harvard habar nu au ,de la intalnirea cu base! A fost exact ca in bancul cu magarul dus la targ sa fie facut de rusine! Cat de prost sa fii sa te duci la base fara sa fii,, blindat" cu date, sa ii poti da peste nas???????????? Sau macar te duceai fara ministru de finante si ,,aruncai" o scuza.........: ,,nu le am la mine sunt la ministru finantelor" dar tontul e atat de idiot incat ..........!!!
Si femeie de servici daca esti si te intreaba cineva :,,Cum faci curatenie acolo?" daca ii raspunzi cu:,,Ma descurc eu!".................................eu sincer consider ca habar nu ai ce trebuie facut!
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 14 Septembrie 2014, ora 12:25
De la: sirboby, la data 2014-09-14 12:04:42 Si ce ar trebui sa ne faca sa gandim e ca ,la orice sunt intrebati (si PSD-istii de rand si cei din conducerea partidului si a tarii) DE MASURI ECONOMICE,STRATEGII economice etc raspund invariabil :,,Da' las ca si base", ,,da' boc", ,,da udrea" etc! Daca dispar astia s-a dus si economia tarii(aia putina cata mai e!!!!!!!!)Parca retraiesc vremurile de dupa ,,revolutie"cand vinovat nu era base ci Ceausescu desi ala a lasat tara fara datorii cu industria aia de kkt si agricultura tot de kkt!
Eu unul am fost convins (daca mai era nevoie!!!) de copy-paste+minstra harvard habar nu au ,de la intalnirea cu base! A fost exact ca in bancul cu magarul dus la targ sa fie facut de rusine! Cat de prost sa fii sa te duci la base fara sa fii,, blindat" cu date, sa ii poti da peste nas???????????? Sau macar te duceai fara ministru de finante si ,,aruncai" o scuza.........: ,,nu le am la mine sunt la ministru finantelor" dar tontul e atat de idiot incat ..........!!!
Si femeie de servici daca esti si te intreaba cineva :,,Cum faci curatenie acolo?" daca ii raspunzi cu:,,Ma descurc eu!".................................eu sincer consider ca habar nu ai ce trebuie facut!
Erata: mai sus am vrut sa scriu:,,de copy-paste" nu ,,ca copy-paste", dar nu ma pot hotara la timp cum sa il numesc pe acest,, luceafar" al Romaniei,copy-paste,plagiator,tonta etc. si cu virgulile inainte si dupa ,,sincer"
|
Fosta membra 9am.ro
1089 mesaje
|
Postat pe: 14 Septembrie 2014, ora 15:27
De la: sirboby, la data 2014-09-13 15:57:47Ar trebui una dar ti-e frica sa nu-ti darame turnuletele si sa-ti omoare puradeii! Crezi ca,daca iti vopsesti penele si iei ID-ul lui Black nu craoni tot ca vasile?
Nu stiu daca ai avut curiozitatea sa-i deschizi albumul de foto al lui Vali _Vasile acum ,,metamorfozat'' in Black-rahat?
Atunci ti-ai fi dat seama cum traieste acest neispravit laudaros.
Avea,, raposatul'' un minunat bordei din chirpic (si ala in paragina) dar teascul din curte era la loc de cinste si ranjea lacom dar multumit privind la produsul finit.
Asta face parte din categoria idiotilor alcoolisti carora le cade casa pe ei si traiesc doar din ajutor social.
In concluzie rromul Vali_Vasile din Galati, fost angajat la Spatii Vrezi .....viseaza mult dar in realitate este cel mai bun exemplu de pierdevara .
Te asigur ca fotografiile pe care le afiseaza acum sunt de inprumut asa cum este si actuala lui identitate.
In realitate acest individ sarac ,prost si alcoolic poate fi compatimit.
|
Fosta membra 9am.ro
309 mesaje
|
Postat pe: 14 Septembrie 2014, ora 15:35
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-13 18:33:13De la: haak0n, la data 2014-09-13 18:16:01a fost nascut mola, insa l-au resuscitat cei de la pompe funebre atunci cand l-au scapat pe jos prin morga maternitatii.
Din pacate in cazul tau nimeni nu si-a dat seama ca esti mort in descompunere si doar duhoarea te tradeaza.
Black-hule, nu ti-au virat nemtzalii diurna in cont si ai ajuns s-o freci la rece pe internet, ma' baiatule?
Hai, mergi si fa-ti meseria prin Frank-furt poate faci rost de catziva creitzari sa manance si gura ta un wurst
|
Fosta membra 9am.ro
1089 mesaje
|
Postat pe: 14 Septembrie 2014, ora 15:47
De la: 9am_4158, la data 2014-09-14 15:27:24De la: sirboby, la data 2014-09-13 15:57:47Ar trebui una dar ti-e frica sa nu-ti darame turnuletele si sa-ti omoare puradeii! Crezi ca,daca iti vopsesti penele si iei ID-ul lui Black nu craoni tot ca vasile?
Nu stiu daca ai avut curiozitatea sa-i deschizi albumul de foto al lui Vali _Vasile acum ,,metamorfozat'' in Black-rahat?
Atunci ti-ai fi dat seama cum traieste acest neispravit laudaros.
Avea,, raposatul'' un minunat bordei din chirpic (si ala in paragina) dar teascul din curte era la loc de cinste si ranjea lacom dar multumit privind la produsul finit.
Asta face parte din categoria idiotilor alcoolisti carora le cade casa pe ei si traiesc doar din ajutor social.
In concluzie rromul Vali_Vasile din Galati, fost angajat la Spatii Vrezi .....viseaza mult dar in realitate este cel mai bun exemplu de pierdevara .
Te asigur ca fotografiile pe care le afiseaza acum sunt de inprumut asa cum este si actuala lui identitate.
In realitate acest individ sarac ,prost si alcoolic poate fi compatimit.
PS.Vasile face parte din categoria celor carora le-a facut statul casa , le-a lasat materiale pe care le-au vandut pe bautura iar dupa un an cand apare presedintele ii sare in gat pentru ca nu a trimis muncitori sa o si tencuiasca........
Asta este unul dintre miile de alcoolisti care stau la carciuma in timp ce armata le scoate apa din casa......
|
Fosta membra 9am.ro
309 mesaje
|
Postat pe: 14 Septembrie 2014, ora 16:01
SLOGANE Mucurestene de WEEK-END :
"Ponta candideaza, Ghencea nu-l voteaza!"
"Nu vii cu noi, ramai in noroi!"
"Avem drumuri ca la tara dar noi stam in capitala!"
"Dam impozite gramada ca sa stam cu totii-n coada!"
"Ne-ati promis infrastructura dar a fost o facatura!"
"Nu veniti voi azi la noi? Vom veni noi peste voi!"
"Omul a ajuns pe luna, Bucurestii n-au centura!",
Va votam...cand circulam!"
"Ce vrem? Trotuare. Cand vrem? Acum!"
"Ce vrem? O strada. Cand vrem? Acum!"
"Reincepe scoala, ne apuca boala!""
'' In masini vom sta, nu va vom vota!"
https://ro-ro.facebook.com/InitiativaDinPrelungireaGhencea
Black-hule, ai ratat participarea la eveniment !
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 14 Septembrie 2014, ora 16:30
Ponta are peste 400000 de likeuri.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 14 Septembrie 2014, ora 16:56
Jumatate din ,,like" sunt facute cu smecheria cu Simona Halep!!!
|
Fosta membra 9am.ro
1089 mesaje
|
Postat pe: 14 Septembrie 2014, ora 17:02
De la: sirboby, la data 2014-09-14 16:56:35Jumatate din ,,like" sunt facute cu smecheria cu Simona Halep!!!
Smecherie de tip PSD.
Dai like pe Halep si te trezesti ca iti intra in casa Plagiatorul cu toata armata lui de scursuri!
|
Fosta membra 9am.ro
309 mesaje
|
Postat pe: 14 Septembrie 2014, ora 17:21
 "L-aþi vãzut pe neamþul ãsta. Nici nu s-a aºezat bine în funcþia de preºedinte ºi a fãcut plângere penalã. Pãi, eu ce sã înþeleg, dacã cumva ajunge preºedinte, numai astea o sã facã. El nici nu a ajuns acolo. Al dracu, tace. Ce deºtept e când tace. Tace ºi face plângere."
Radu Mazãre, JACK si VREJU' PSD, îl criticã dur pe prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, pentru plângerea fãcutã lui Liviu Dragnea, la DNA.
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 14 Septembrie 2014, ora 18:43
De la: sirboby, la data 2014-09-14 11:15:26De la: Black_Friday_, la data 2014-09-13 19:33:26De la: sirboby, la data 2014-09-13 19:08:14De la: Black_Friday_, la data 2014-09-08 05:07:42De la: sirboby, la data 2014-09-08 02:18:49De la: gabigabi2, la data 2014-09-07 16:27:261- omul e o reala primejdie ptr. Romania, intrucit in Setea lui de Putere si frica de a nu ajunge pe mina DNA.ului, e capabil sa faca si gestul necugetat pe care-l spune Mihail, dar si toti analistii politici, altii decit "deontologii " lui !
Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca...........! Desi am fost ,, educat" sa folosesc ,,forta" numai si numai pentru autoaparare cu tine tare as face o exceptie......
E bine ca ai pus educatia intre ghilimele. Nu ai asa ceva comunistule, oricat de optimist ai fi. Esti un ghertoi semianalfabet cu figuri de mare inteligent in cap. Tu nu stii cum te cheama nici cu buletinul in mana si mai dai lectii pe aici?
Pai fa exceptia, tarabete. Iti stau la dispozitie sa imi arati tu forta ta....Vedem apoi cum stam. De amenintari ca la gradinita sunt satul, chikiceane.
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 14 Septembrie 2014, ora 18:46
De la: sirboby, la data 2014-09-14 12:25:56De la: sirboby, la data 2014-09-14 12:04:42 Si ce ar trebui sa ne faca sa gandim e ca ,la orice sunt intrebati (si PSD-istii de rand si cei din conducerea partidului si a tarii) DE MASURI ECONOMICE,STRATEGII economice etc raspund invariabil :,,Da' las ca si base", ,,da' boc", ,,da udrea" etc! Daca dispar astia s-a dus si economia tarii(aia putina cata mai e!!!!!!!!)Parca retraiesc vremurile de dupa ,,revolutie"cand vinovat nu era base ci Ceausescu desi ala a lasat tara fara datorii cu industria aia de kkt si agricultura tot de kkt!
Eu unul am fost convins (daca mai era nevoie!!!) de copy-paste+minstra harvard habar nu au ,de la intalnirea cu base! A fost exact ca in bancul cu magarul dus la targ sa fie facut de rusine! Cat de prost sa fii sa te duci la base fara sa fii,, blindat" cu date, sa ii poti da peste nas???????????? Sau macar te duceai fara ministru de finante si ,,aruncai" o scuza.........: ,,nu le am la mine sunt la ministru finantelor" dar tontul e atat de idiot incat ..........!!!
Erata: mai sus am vrut sa scriu:,,de copy-paste" nu ,,ca copy-paste", dar nu ma pot hotara la timp cum sa il numesc pe acest,, luceafar" al Romaniei,copy-paste,plagiator,tonta etc. si cu virgulile inainte si dupa ,,sincer"
In cazul tau se accespta ca copy. Te intelegem, atat poti si nu iti cere nimeni mai mult decat poti duce.
"Hotara"???  Eu ti-am spus ca iesi mai bine daca desenezi....
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 14 Septembrie 2014, ora 22:19
De la: haak0n, la data 2014-09-13 17:44:32Black-ule, ce mai face vechiul tau idol, BASe, ai vazut ce blondolina sustine pe catarg pentru a castiga scrutinul presedintiei?
Tu, Black-ule, numai dupa budigaii babetelor partonete te ascunzi, gerontoflascule !
Are si cu ce, tu n-ai !
Kakonele, la marlaniile tale nu pot sa iti raspund decat citandul pe Bleont: asa mica cum era, iti faceai treaba cu ea.
|
|
|