sirboby
1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 17 August 2014, ora 15:29
Uite doamna ,,liberalo-monarhista" si prostovanul copiilor ce se intampla in Europa daca inseli statul la pensii, ajutoare sociale:
www.bbc.co.uk/news/uk-24104743
Hai comentarii? Proasta Harvardului stie care e problema la fondul de pensii,e inregistrata cand o zice la Cotroceni,si apoi ce face in loc sa rezolve problema ei o mentin! Cat de prost sa fii? Daca nu stiau ziceam ,,ba nu gasesc problema dar ei stiu ca sunt 1,22 pensionari la fiecare angajat! In loc sa le anuleze pensia celor care sunt pensionari-infractori sa fie 0,80(sau cat  ) ei ii iarta de datorii si le si mentin pensiile! Pai cum vreiti voi sa traiti occidental cu masuri de Dambovita? De ce nu copie intocmai sistemul occidental Poate pentru ca ar disparea masa de manevra electorala?
Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini
i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini
Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri
Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
|
Black_Friday_
4276 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 17 August 2014, ora 15:38
Nici o loaza nu recunoaste ca este devotat trup si suflet lui basescu! Toti sunt de fapt cavaleri ai dreptatii, mari democrati care vor pedepsirea cat mai aspra a celor care au supt sangele poporului!!!
Voiculescu, la puscarie! Nastase, asemenea. Ponta, sa intre si el...si Mazare....si porcul de la Constanta, Nicusor Constantinescu. Toti sa se duca la parnaie. Buuuuun. Curatam tara de hoti.
Bai nene, dar sa nu te puna naiba sa zici ceva rau de Base, ca ti-ai dat foc la valiza. Sar toti democratii pe tine sa-ti ia gatul. Ce democratie, ce justitie? Ne pis...pe ele!!! Nu avem nevoie de ele din moment ce il avem pe base. Ii acordam superimunitate pe viata, ca sa nu indrazneasca vreun magistrat sa ii puna vreo intrebare.
Hai sictir bai hahalerelor! Luati-l dreaq pe betivanul chior si duceti-va unde a intarcat mutu' iapa!
Raporteaza abuz de limbaj
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2014, ora 15:48
De la: Black_Friday_, la data 2014-08-17 15:16:47De la: _2148_, la data 2014-08-17 13:38:23De la: Black_Friday_, la data 2014-08-17 12:38:01De la: 9am_1454, la data 2014-08-17 11:24:10De la: haak0n, la data 2014-08-17 10:56:52De la: 9am_1454, la data 2014-08-17 10:10:27Din cand in cand reapare cate un dobitoc, celebru sau un oarecare anonim, care repeta idiotenia aia cu 7,3 milioane de votanti care ar fi votat pentru demiterea presedintelui la referendumul din 2012.
Dobitocul face parte din cei 7,3 sau 7,4 mil ... de buna seama.
Se strofoaca sa ne explice ca Basescu, de fapt, nu mai este presedintele Romaniei din cauza asta, pentru ca asa crede el si restul de ceilalti 7,4 milioane de imbecili carora li se si adreseaza si care-l aplauda de fiecare data ...
Nu ne spune direct dar idiotul afirma implicit ca si BEC e ilegitim precum si CCR care au invalidat scrutinul.
Ce nu spune cretinul pe care l-as denumi, pe scurt, "7,4" este ca legea facuta in 2000 in timpul "regimului" (stiu ca le place cuvantul cretinilor, suna tare: regimul .... mama ... aduce a timpul lui Ceausescu ... sugereaza dictatura, oprimare ... e bun de tot sa-l manjim pe Basescu, sa-l asocieze lumea cu Ceausescu ...) prevedea prezenta la urne a cel putin 50%+1 din alegatorii inscrisi pe listele de vot permanente ....
Domnul 7,4 omite si sa aduca aminte ca ministrul PSD Ioan Rus si secretarul de stat care se ocupa de chestia asta, au comunicat oficial faptul ca pe lista de alegatori erau 19,25 mil de alegatori.
La fel, cretinii care vorbesc si acum despre acest lucru se fac ca uita despre convorbirile dintre Rus si secretarul de stat in care mentionau ca refuza sa falsifice listele astfel sa rezulte mai putini alegatori pentru ca nu vor sa-si petreaca batranetile in puscarie ...
Idiotii de tip 7,4 se fac ca nu inteleg faptul ca daca ar fi fost precum spun ei, cancelariile occidentale ar fi reactionat, in mod evident, in sensul pe care-l dau ei, dobitocii cu 7,4 pe buze si in cap, lucru care nu s-a intamplat. Ba dimpotriva !
Si atunci ?
Cui se adreseaza, din cand in cand, cate un cretin care repeta chestia cu ilegitimitatea presedintelui si cu vesnicii cei 7,4 ... ?
Raspunsul corect este: unor prosti patentati, unor debili mintali care sunt incurajati sa urasca pentru ca doar asta pot sa faca.
PNL-ul condus de Kakarau alias Antonescu Crin s-a dus pe copca. Nu inainte de a-l aduce la putere pe Ponta, cea mai mare calamitate dupa Nicolaie Ceausescu.
Mereu am crezut ca avem premieri foarte prosti, inclusiv pe vremea lui Boc. Adica, inclusiv Boc.
Dar acum, dupa nesfarsitele tampenii pe care le face in guvernare Ponta mi se pare un demn urmas al lui Nicolae Ceausescu.
Iliescu a fost un liberal si un democrat pe langa Ponta.
Ponta minte la niste dimensiuni nemaintalnite.
Chestia asta cu falsificarea datelor INS, lipsa de reactie la adresa unor conducatori de institutii care fac politica mincinoasa a PSD, chiar si atunci cand sunt dovediti mincinosi si agresivi, intrece orice s-a intamplat pana acum.
Chestia cu acciza dupa un curs de 4,7 lei/euro (cand el a fost sub 4,5), chestia cu accizarea suplimentara cu 7 eurocenti a carburantului, introducerea taxei pe stalp si alte taxe si impozite, au dus, dupa cum o arata cifrele oficiale (atat ale statului cat si ale companiilor afectate) la scaderea incasarilor la buget si la o situatie din ce in ce mai rea. O spuneau cei din opozitie, acum o arata si cei de afara.
Lui Ponta nu-i pasa.
Acum lucreaza la saparea unei noi gropi in buget Reducerea CAS pentru angajatori si numai pentru ei. Desi i se spune ca nu poate fi sustinuta.
Astea nu sunt inventii de-ale mele ... sunt fapte reale din lumea reala.
Se poate spune ca sunt basiste ?
Sau ca cel care le evidentiaza este basist ?
Nu, sunt de-ale lui Ponta ...
Basescu s-a tot caznit sa arate ca nu sunt lucruri bune, ca ne vor aduce in criza ...
Adica, Basescu a facut ce trebuia sa faca Blaga si cei din opozitie, care or mai fi fost ei ...
Dar cei din opozitie erau foarte ocupati sa se pupe-n bot cu coparticipantii la povestea cu suspendarea esuata din 2012, cu martea neagra ... sau s-o injure pe Udrea, pe MRU ...
Basescu n-ar fi trebuit sa se implice, dar daca nimeni n-o face, ce ar fi trebuit sa faca ? Sa-l aplaude pe Ponta dupa fiecare tampenie pe care-o face ?
Astia de sunt fani Voiculescu sustin ca celor ca mine le-ar fi spalat creierul Basescu.
Tupeu jegos. Adica vorbesc despre noi ca si cum ar fi vorba despre ei ... Cand esti fanul antenelor esti mare ganditor, mare filozof ? Sa fim seriosi.
Cand esti fanul televiziunii unui turnator dovedit si a unui puscarias sadea, a unuia care a furat de la noi toti fara rusine, nu esti deloc un ganditor ci un mare dobitoc, un mare prost.
Si situatia asta nu se schimba deloc daca langa tine se mai afla inca 7,4 !
mmmda, 7,4 Mil. de prosti +/- astia doi, Partoneta si GUNOIUL !
doresc sa observ, inteleg si constat: reactia electorala a desteptilor absenteisti de la precedentele scrutine electorale!
Nu sunt in plus !
"E inclusi !"
Vezi ce repede au reactionat imbecilii ?
Chiar sa nu inteleaga ca Ponta de face praf ?
Sa fie atat de prosti ?
Sa pare ca da ...
Ceausistii astia vad crestere acolo unde altii vad scadere.
Si mint, mint de rup !
De ce mint ?
Pentru ca stiu ca au sustinatori ca pacalicii astia doi, plus vre-o 4 milioane, daca nu vre-o 6.
Prosti si agresivi.
Astia sunt sustinatorii de tip antena 3.
Sustinatori de turnatori si puscariasi.
Astia sunt idolii lor.
Ideile turnatorilor si al puscariasilor le sustin ei. Pentru ca au creiere nespalate. Evident !
Parca ati fi decupati din Caragiale. "Doua loaze", Silvica & kaka0n. Doi basisti lingai, disperati ca stapanul lor chior isi incheie mandatul si urmeaza sa dea cu subsemnatul prin multele dosare care ii asteapta terminarea imunitatii.
Ponta in sus, Ponta in jos, dar oful lor este basescu. Bai hahalerelor, injurati-l din partea mea pe Ponta pina nu mai puteti! Dar de fapt pe voi nu va roade Ponta, ci va ustura al de tare ca este injurat Basescu, asa ca faceti si voi ce puteti mai bine ca sa aratati ca basescu este cel mai bun.
Luati-l si pe sirbou, strangeti hora, nu fiti hoti, sa va ajunga in ...la toti, incropind un cor al lingailor pupincuristi si rezolvati-l pe base pe la partile ascunse pina vi se tocesc limbile! Idiotilor!
Baietel , tu te-ai cretinizat de tot ?
Cu ce te ajuta pe tine daca il injuri free pe Base si-n culcare si-n sculare , care mai are putin si pleaca ?
Schimba asta in vreun fel viteza cu care copilotul pontiac conduce Romania spre prapastie ?
Te-ai ticnit definitiv !
Scuze, de tine am uitat. Din pacate tu nu poti intra in hora celor trei pentru ca nu posezi ce le trebuie lor. Dar, dupa cum vad, esti la fel de tampita ca si ei, asa ca poti sa le faci galerie de pe margine, ca mai mult oricum nu te duce capul.
Ca sa nu mori cu dilema sata existentiala, cu ce ma ajuta pe mine daca iti injur stapanul, de vreme ce nu va mai fi presedinte, afla ca in lumea asta mai exista si o alta justitie decat cea a lui basescu, o justitie care pedepseste vinovatii indiferent daca sunt sau nu presedinti, daca are sau nu un cor de pupincuristi in spatele lor....Eu asta imi doresc, sa fie judecat si pedepsit pentru ticalosiile lui. Este prea greu sa pricepi asta?
Asa , si ? Ai impresia ca va iesi vreunul dintre noi sa protesteze in strada cu alai cum au facut prostii pentru Voiculescu , daca va fi vreodata Base condamnat de justitia aia cu care te falesti tu ?
Du-te bai si cumpara-ti o scara !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2014, ora 15:53
De la: sirboby, la data 2014-08-17 15:29:20Uite doamna ,,liberalo-monarhista" si prostovanul copiilor ce se intampla in Europa daca inseli statul la pensii, ajutoare sociale:
Hai comentarii? Proasta Harvardului stie care e problema la fondul de pensii,e inregistrata cand o zice la Cotroceni,si apoi ce face in loc sa rezolve problema ei o mentin! Cat de prost sa fii? Daca nu stiau ziceam ,,ba nu gasesc problema dar ei stiu ca sunt 1,22 pensionari la fiecare angajat! In loc sa le anuleze pensia celor care sunt pensionari-infractori sa fie 0,80(sau cat ) ei ii iarta de datorii si le si mentin pensiile! Pai cum vreiti voi sa traiti occidental cu masuri de Dambovita? De ce nu copie intocmai sistemul occidental Poate pentru ca ar disparea masa de manevra electorala?
ma, ma lasi ?
du-te tu si-ti intreaba Idolul de ce l-a mentinut pe Blejnar in functie atita timp, desi a STIUT ce Cloaca era la ANAF si cum INFRACTORII FISCALI erau ocoliti !?
chestia asta cu banii de pensii e de ieri , cumva sau s-a acutizat dupa Forfetarul marelui Jucator si Gonirea cetatenilor din tara ?
ia du-te si cauta , ca vad ca stii sa cauti doar ce-ti convine si asta ca sa convingi pe cine, ce ? du-te si vezi CITE mii de doctori si cadre medicale au plecat incepind din 2010 si te mai miri de ce sunt 1, 22 pensionari/ la salariat ?!
|
|
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2014, ora 16:02
De la: gabigabi2, la data 2014-08-17 15:53:06De la: sirboby, la data 2014-08-17 15:29:20Uite doamna ,,liberalo-monarhista" si prostovanul copiilor ce se intampla in Europa daca inseli statul la pensii, ajutoare sociale:
Hai comentarii? Proasta Harvardului stie care e problema la fondul de pensii,e inregistrata cand o zice la Cotroceni,si apoi ce face in loc sa rezolve problema ei o mentin! Cat de prost sa fii? Daca nu stiau ziceam ,,ba nu gasesc problema dar ei stiu ca sunt 1,22 pensionari la fiecare angajat! In loc sa le anuleze pensia celor care sunt pensionari-infractori sa fie 0,80(sau cat ) ei ii iarta de datorii si le si mentin pensiile! Pai cum vreiti voi sa traiti occidental cu masuri de Dambovita? De ce nu copie intocmai sistemul occidental Poate pentru ca ar disparea masa de manevra electorala?
ma, ma lasi ?
du-te tu si-ti intreaba Idolul de ce l-a mentinut pe Blejnar in functie atita timp, desi a STIUT ce Cloaca era la ANAF si cum INFRACTORII FISCALI erau ocoliti !?
chestia asta cu banii de pensii e de ieri , cumva sau s-a acutizat dupa Forfetarul marelui Jucator si Gonirea cetatenilor din tara ?
ia du-te si cauta , ca vad ca stii sa cauti doar ce-ti convine si asta ca sa convingi pe cine, ce ? du-te si vezi CITE mii de doctori si cadre medicale au plecat incepind din 2010 si te mai miri de ce sunt 1, 22 pensionari/ la salariat ?!
Chiar sunteti de speriat asa ceva nu am intalnit!tTreaba cu pensiile e de cand au inceput privatizarile cu ordonante adica din timpul PDSR care a devenit PSD! Sau PENSIONARII ERAU NISTE NABABI PE VREMEA PDSR-ului?Si a continuat pe timpul DA,si pe timpul PDL si continua si acum! Ma tot freci la cap cu base al tau! Da-l dracu pe base sa se duca unde a intarcat mutu iapa din partea mea! 2010 a trecut de mult! si 2009 si 2012! Vorba e ce face mincinosul in urmatorii 4 ani! Chiar nu intelegi ca eu nu imi consum energia gandidu-ma la ce a fost ca oricum nu mai pot schimba nimic? Mai important e ce facem in viitor! Daca a fost prost de ce nu indreapta greselile tontul pe care il aperi? PENTRU CA E MULT MAI PROST!
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2014, ora 16:16
aia 15 mii de oameni au iesit ptr. Voiculescu, madam ?
asa v-au spus voua cei de la B1 si EVZ ?
n-au iesit ptr. el, madam, ca nu s-a spus niciun cuvint despre el in timpul acelei plimbari ....au iesit ptr . a protesta impotriva Sechestrarii sediului A 3 si incercarii de a Astupa Gura Presei , madam , ca asa incepe orice DICTATURA : cu taierea Libertatii de idei si exprimare !
 si, v-o fi voua draga democratia , dar nici pina acolo incit sa fie Criticat SEFU , ca asta e TABU , mai ceva ca Dumnezeu ...in E l Nu credeti, dar Base nici nu se compara !
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2014, ora 16:23
De la: gabigabi2, la data 2014-08-17 16:16:35aia 15 mii de oameni au iesit ptr. Voiculescu, madam ?
n-au iesit ptr. el, madam, ca nu s-a spus niciun cuvint despre el in timpul acelei plimbari ....au iesit ptr . a protesta impotriva Sechestrarii sediului A 3 si incercarii de a Astupa Gura Presei , madam , ca asa incepe orice DICTATURA : cu taierea Libertatii de idei si exprimare !
si, v-o fi voua draga democratia , dar nici pina acolo incit sa fie Criticat SEFU , ca asta e TABU , mai ceva ca Dumnezeu ...in E l Nu credeti, dar Base nici nu se compara !
 Aaaai , lasa-ma !  Adeca sediul furat nu trebe dat inapoi ca Voiculescu nu poa' sa transmita decat din Baneasa , este ?
Lasa draga , mai era unu' care transmitea de la Vatican , s-o descurca si Felix de la Poarta Alba !
|
|
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2014, ora 16:33
De la: 9am_1454, la data 2014-08-17 14:35:55De la: Black_Friday_, la data 2014-08-17 12:38:01De la: 9am_1454, la data 2014-08-17 11:24:10De la: haak0n, la data 2014-08-17 10:56:52De la: 9am_1454, la data 2014-08-17 10:10:27Din cand in cand reapare cate un dobitoc, celebru sau un oarecare anonim, care repeta idiotenia aia cu 7,3 milioane de votanti care ar fi votat pentru demiterea presedintelui la referendumul din 2012.
Dobitocul face parte din cei 7,3 sau 7,4 mil ... de buna seama.
Se strofoaca sa ne explice ca Basescu, de fapt, nu mai este presedintele Romaniei din cauza asta, pentru ca asa crede el si restul de ceilalti 7,4 milioane de imbecili carora li se si adreseaza si care-l aplauda de fiecare data ...
Nu ne spune direct dar idiotul afirma implicit ca si BEC e ilegitim precum si CCR care au invalidat scrutinul.
Ce nu spune cretinul pe care l-as denumi, pe scurt, "7,4" este ca legea facuta in 2000 in timpul "regimului" (stiu ca le place cuvantul cretinilor, suna tare: regimul .... mama ... aduce a timpul lui Ceausescu ... sugereaza dictatura, oprimare ... e bun de tot sa-l manjim pe Basescu, sa-l asocieze lumea cu Ceausescu ...) prevedea prezenta la urne a cel putin 50%+1 din alegatorii inscrisi pe listele de vot permanente ....
Domnul 7,4 omite si sa aduca aminte ca ministrul PSD Ioan Rus si secretarul de stat care se ocupa de chestia asta, au comunicat oficial faptul ca pe lista de alegatori erau 19,25 mil de alegatori.
La fel, cretinii care vorbesc si acum despre acest lucru se fac ca uita despre convorbirile dintre Rus si secretarul de stat in care mentionau ca refuza sa falsifice listele astfel sa rezulte mai putini alegatori pentru ca nu vor sa-si petreaca batranetile in puscarie ...
Idiotii de tip 7,4 se fac ca nu inteleg faptul ca daca ar fi fost precum spun ei, cancelariile occidentale ar fi reactionat, in mod evident, in sensul pe care-l dau ei, dobitocii cu 7,4 pe buze si in cap, lucru care nu s-a intamplat. Ba dimpotriva !
Si atunci ?
Cui se adreseaza, din cand in cand, cate un cretin care repeta chestia cu ilegitimitatea presedintelui si cu vesnicii cei 7,4 ... ?
Raspunsul corect este: unor prosti patentati, unor debili mintali care sunt incurajati sa urasca pentru ca doar asta pot sa faca.
PNL-ul condus de Kakarau alias Antonescu Crin s-a dus pe copca. Nu inainte de a-l aduce la putere pe Ponta, cea mai mare calamitate dupa Nicolaie Ceausescu.
Mereu am crezut ca avem premieri foarte prosti, inclusiv pe vremea lui Boc. Adica, inclusiv Boc.
Dar acum, dupa nesfarsitele tampenii pe care le face in guvernare Ponta mi se pare un demn urmas al lui Nicolae Ceausescu.
Iliescu a fost un liberal si un democrat pe langa Ponta.
Ponta minte la niste dimensiuni nemaintalnite.
Chestia asta cu falsificarea datelor INS, lipsa de reactie la adresa unor conducatori de institutii care fac politica mincinoasa a PSD, chiar si atunci cand sunt dovediti mincinosi si agresivi, intrece orice s-a intamplat pana acum.
Chestia cu acciza dupa un curs de 4,7 lei/euro (cand el a fost sub 4,5), chestia cu accizarea suplimentara cu 7 eurocenti a carburantului, introducerea taxei pe stalp si alte taxe si impozite, au dus, dupa cum o arata cifrele oficiale (atat ale statului cat si ale companiilor afectate) la scaderea incasarilor la buget si la o situatie din ce in ce mai rea. O spuneau cei din opozitie, acum o arata si cei de afara.
Lui Ponta nu-i pasa.
Acum lucreaza la saparea unei noi gropi in buget Reducerea CAS pentru angajatori si numai pentru ei. Desi i se spune ca nu poate fi sustinuta.
Astea nu sunt inventii de-ale mele ... sunt fapte reale din lumea reala.
Se poate spune ca sunt basiste ?
Sau ca cel care le evidentiaza este basist ?
Nu, sunt de-ale lui Ponta ...
Basescu s-a tot caznit sa arate ca nu sunt lucruri bune, ca ne vor aduce in criza ...
Adica, Basescu a facut ce trebuia sa faca Blaga si cei din opozitie, care or mai fi fost ei ...
Dar cei din opozitie erau foarte ocupati sa se pupe-n bot cu coparticipantii la povestea cu suspendarea esuata din 2012, cu martea neagra ... sau s-o injure pe Udrea, pe MRU ...
Basescu n-ar fi trebuit sa se implice, dar daca nimeni n-o face, ce ar fi trebuit sa faca ? Sa-l aplaude pe Ponta dupa fiecare tampenie pe care-o face ?
Astia de sunt fani Voiculescu sustin ca celor ca mine le-ar fi spalat creierul Basescu.
Tupeu jegos. Adica vorbesc despre noi ca si cum ar fi vorba despre ei ... Cand esti fanul antenelor esti mare ganditor, mare filozof ? Sa fim seriosi.
Cand esti fanul televiziunii unui turnator dovedit si a unui puscarias sadea, a unuia care a furat de la noi toti fara rusine, nu esti deloc un ganditor ci un mare dobitoc, un mare prost.
Si situatia asta nu se schimba deloc daca langa tine se mai afla inca 7,4 !
mmmda, 7,4 Mil. de prosti +/- astia doi, Partoneta si GUNOIUL !
doresc sa observ, inteleg si constat: reactia electorala a desteptilor absenteisti de la precedentele scrutine electorale!
Nu sunt in plus !
"E inclusi !"
Vezi ce repede au reactionat imbecilii ?
Chiar sa nu inteleaga ca Ponta de face praf ?
Sa fie atat de prosti ?
Sa pare ca da ...
Ceausistii astia vad crestere acolo unde altii vad scadere.
Si mint, mint de rup !
De ce mint ?
Pentru ca stiu ca au sustinatori ca pacalicii astia doi, plus vre-o 4 milioane, daca nu vre-o 6.
Prosti si agresivi.
Astia sunt sustinatorii de tip antena 3.
Sustinatori de turnatori si puscariasi.
Astia sunt idolii lor.
Ideile turnatorilor si al puscariasilor le sustin ei. Pentru ca au creiere nespalate. Evident !
Parca ati fi decupati din Caragiale. "Doua loaze", Silvica & kaka0n. Doi basisti lingai, disperati ca stapanul lor chior isi incheie mandatul si urmeaza sa dea cu subsemnatul prin multele dosare care ii asteapta terminarea imunitatii.
Ponta in sus, Ponta in jos, dar oful lor este basescu. Bai hahalerelor, injurati-l din partea mea pe Ponta pina nu mai puteti! Dar de fapt pe voi nu va roade Ponta, ci va ustura al de tare ca este injurat Basescu, asa ca faceti si voi ce puteti mai bine ca sa aratati ca basescu este cel mai bun.
Luati-l si pe sirbou, strangeti hora, nu fiti hoti, sa va ajunga in ...la toti, incropind un cor al lingailor pupincuristi si rezolvati-l pe base pe la partile ascunse pina vi se tocesc limbile! Idiotilor!
Pacalici, ti-am mai spus, nu-mi pasa daca Basescu va ajunge la puscarie pentru ca a incalcat legea.
Ii dau cu Ponta pentru ca asta guverneaza, tembelule, si la orice tampenie pe care-o face el ne vorbeste despre Basescu. Aproape nu exista fraza sa nu-l pomeneasca sau sa nu faca aluzii la el. Asa guverneaza tembelul asta pentru prosti ca tine si ca Gabi (+7,3 mil), habar n-are ce consecinte au deciziile lui nici cand i se spune si oalele sparte la platim noi, nu politicienii.
Eu vorbesc despre Ponta nu de dragul lui Basescu ci de scarba pentru Ponta, scarba izvorata din modul in care guverneaza in raport cu ce a promis ca va face cand va fi la guvernare.
Numai handicapati ca voi nu vad si nu aud. Si taxele cresc, se inventeaza altele.
Prosti ca voi si ca Ponta isi imagineaza ca taxa pe stalp nu va fi platita de consumator, adica de mine.
Atat de prosti sunteti ca nu va dati seama ca le platiti si voi. Si supraaciza si toate celelalte.
Si va mai si ... in drum.
da' mai du-te de'a dura, magar batrin ce esti !
de ce  nu te-ai ingrijorat de Consecintele lui 2010 , consecinte pe care le tragem acum !
mai du-te de aici cu prostii care suntum numai noi si voi desteptii care ati aplaudat toate prostiile facute de Bas pe post de premier , inchipuindu-va ca daca aia (pedelistii ) au lasat casa-n ruina, au taiat porcu', au vindut vaca si au mincat gainile, fix de a doua zi, guvernul USL.ului va pocni din degete si , uite asa, ca in bancul cu pestisorul de aur, vor apare toate la loc, mai frumoase si mai bogate decit au fost !
esti un mare naiv daca inghiti asa ceva ....ala era doar un banc , realitatea-i mult mai trista !
|
|
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2014, ora 16:42
Porcul e taiat si vaca vanduta de mult!Ultima ,,privatizare'' a fost in 2004 facuta de guvernul nastase 4 case (SIDEX Galati) Au mai ramas sobolanii si soarecii(CFR si Olchim)dar pe astia nu ii vrea nimeni si vreo 2 fete cam curve ele asa(din zona energiei)!!!!!!!!!!!!!!!!! PDL-ul a mai vandut pisica si cainele! Eu tot intreb de ce nu se apuca tontul tau(ca il aperi) DE CRESCUT ALTI PORCI SI ALTE VACI? Si incearca sa mai fiarba niste oase firte de 10000000 de ori sa faca un kkt de zeama lunga!
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2014, ora 16:49
De la: _2148_, la data 2014-08-17 16:23:05De la: gabigabi2, la data 2014-08-17 16:16:35aia 15 mii de oameni au iesit ptr. Voiculescu, madam ?
Aaaai , lasa-ma ! Adeca sediul furat nu trebe dat inapoi ca Voiculescu nu poa' sa transmita decat din Baneasa , este ?
Lasa draga , mai era unu' care transmitea de la Vatican , s-o descurca si Felix de la Poarta Alba !
si Amenzile date mereu si mereu de CNA ....si Atacurile lui Bas' mereu si mereu la adresa A3 si a Ziaristilor , a Producatorilor si Stiristilor de la A3 , tot din cauza ca terenul de sub A3 era ....dar eu am auzit ca de fat, NU e ....a lui ICA ? asa spui tu ? i-auzi !  deci , nu are nicio legatura cu faptul ca e SINGURUL post de televiziune ce a prezentat publicului - cu dovezi - Marile Aventuri ale Jucatorului si a Camarilei lui ?
madam, Nu am fi aflat nici pina azi ca din 2011 DNA.ul cel impartial si independent a pus capac pe scandalul Bercea Mondial , Mircea Basescu, pin' la Traian Basescu , iesind astfel, la iveala , imensa coruptiei a Justitiei basiste !
P.S
dar, eu acum astept cu interes sa vad CINE va cumpara ICA si in cit timp va Falimenta acel institut si ce se va construi pe acel teren, prea frumos ca sa nu trezeasca pofte ! ....punem de'o mica Nana , pe malul lacului, ce zici ?!
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2014, ora 16:54
De la: gabigabi2, la data 2014-08-17 16:49:27De la: _2148_, la data 2014-08-17 16:23:05De la: gabigabi2, la data 2014-08-17 16:16:35aia 15 mii de oameni au iesit ptr. Voiculescu, madam ?
Aaaai , lasa-ma ! Adeca sediul furat nu trebe dat inapoi ca Voiculescu nu poa' sa transmita decat din Baneasa , este ?
si Amenzile date mereu si mereu de CNA ....si Atacurile lui Bas' mereu si mereu la adresa A3 si a Ziaristilor , a Producatorilor si Stiristilor de la A3 , tot din cauza ca terenul de sub A3 era ....dar eu am auzit ca de fat, NU e ....a lui ICA ? asa spui tu ? i-auzi ! deci , nu are nicio legatura cu faptul ca e SINGURUL post de televiziune ce a prezentat publicului - cu dovezi - Marile Aventuri ale Jucatorului si a Camarilei lui ?
madam, Nu am fi aflat nici pina azi ca din 2011 DNA.ul cel impartial si independent a pus capac pe scandalul Bercea Mondial , Mircea Basescu, pin' la Traian Basescu , iesind astfel, la iveala , imensa coruptiei a Justitiei basiste !
P.S
dar, eu acum astept cu interes sa vad CINE va cumpara ICA si in cit timp va Falimenta acel institut si ce se va construi pe acel teren, prea frumos ca sa nu trezeasca pofte ! ....punem de'o mica Nana , pe malul lacului, ce zici ?!
Pai nu a zis nimeni ca nu mai pot latrinele sa ramana in sediul de pana acum! Raman dar platesc chirie la pretul pietii! ASA IESE SI ICA DIN FALIMENT
Iar daca se vinde cu bube langa Felix the cat cu ei! INDIFERENT CA SE NUMESC TONTA SAU BASE SAU ALTFEL!
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2014, ora 16:59
De la: sirboby, la data 2014-08-17 16:42:10Porcul e taiat si vaca vanduta de mult!Ultima ,,privatizare'' a fost in 2004 facuta de guvernul nastase 4 case (SIDEX Galati) Au mai ramas sobolanii si soarecii(CFR si Olchim)dar pe astia nu ii vrea nimeni si vreo 2 fete cam curve ele asa(din zona energiei)!!!!!!!!!!!!!!!!! PDL-ul a mai vandut pisica si cainele! Eu tot intreb de ce nu se apuca tontul tau(ca il aperi) DE CRESCUT ALTI PORCI SI ALTE VACI? Si incearca sa mai fiarba niste oase firte de 10000000 de ori sa faca un kkt de zeama lunga!
mai, tu gindesti ce spui ?
poi, Basescu e presedinte din 2004 si azi suntem in 2014 .... cum ramine cu SA TRAITI BINE ? asta spui : ca Bas' NU a facut nimica ,ca n-a avut timp pina-n 2012 ,sa zicem , sa cumpere porcul, vaca si sa repare casa ? moiii, sirule , cum asa, ca doar ce s-a laudat la B1 ca el e bun de Premier....ca e calificat deja dupa anii astia in care el a Condus tzara, nu Boc ?
eu cind va spun ca-i un mare haloimes in capul vostru ziceti ca nu e ....ba e, unul imens !
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2014, ora 17:06
De la: gabigabi2, la data 2014-08-17 16:59:53De la: sirboby, la data 2014-08-17 16:42:10Porcul e taiat si vaca vanduta de mult!Ultima ,,privatizare'' a fost in 2004 facuta de guvernul nastase 4 case (SIDEX Galati) Au mai ramas sobolanii si soarecii(CFR si Olchim)dar pe astia nu ii vrea nimeni si vreo 2 fete cam curve ele asa(din zona energiei)!!!!!!!!!!!!!!!!! PDL-ul a mai vandut pisica si cainele! Eu tot intreb de ce nu se apuca tontul tau(ca il aperi) DE CRESCUT ALTI PORCI SI ALTE VACI? Si incearca sa mai fiarba niste oase firte de 10000000 de ori sa faca un kkt de zeama lunga!
poi, Basescu e presedinte din 2004 si azi suntem in 2014 .... cum ramine cu SA TRAITI BINE ? asta spui : ca Bas' NU a facut nimica ,ca n-a avut timp pina-n 2012 ,sa zicem , sa cumpere porcul, vaca si sa repare casa ? moiii, sirule , cum asa, ca doar ce s-a laudat la B1 ca el e bun de Premier....ca e calificat deja dupa anii astia in care el a Condus tzara, nu Boc ?
eu cind va spun ca-i un mare haloimes in capul vostru ziceti ca nu e ....ba e, unul imens !
In capul vostru ,,e noapte si e pustiu''! Ca presedintele Romaniei nu are prerogative sa cumpere porci si vaci! Primul -Ministru le are! Cat l-a avut pe boc de papitoi matrozul a incercat ceva dar au sarit gusterii ca:,,nu e constitutional ca bla bla etc."Si acum ii reprosati ca nu a incalcat mai tare Constitutia! Deci :,,e noapte si e pustiu in mintea ta,si ca tine n-as vrea sa fiu in viata mea!"
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2014, ora 17:09
De la: sirboby, la data 2014-08-17 16:42:10Porcul e taiat si vaca vanduta de mult!Ultima ,,privatizare'' a fost in 2004 facuta de guvernul nastase 4 case (SIDEX Galati) Au mai ramas sobolanii si soarecii(CFR si Olchim)dar pe astia nu ii vrea nimeni si vreo 2 fete cam curve ele asa(din zona energiei)!!!!!!!!!!!!!!!!! PDL-ul a mai vandut pisica si cainele! Eu tot intreb de ce nu se apuca tontul tau(ca il aperi) DE CRESCUT ALTI PORCI SI ALTE VACI? Si incearca sa mai fiarba niste oase firte de 10000000 de ori sa faca un kkt de zeama lunga!
Comunistule, minti la fel ca si "Scanteia"!
"Spre improspatarea memoriei:
Traian Bsescu a ctigat campania electoral din 2009 folosind tema privatizrii: Nu voi fi de acord s-i dau Sarea lui Voiculescu i Pota lui Vntu!. Exact la zece ani dup ce propunea, n 19 octombrie 1999, privatizarea Societii Naionale de Transport Feroviar Marf, a Companiei Naionale a Apelor Minerale i a Companiei Naionale a Srii. Tot Traian Bsescu se afl n spatele altor privatizri importante: Alro, Alprom, Sidex, Banca Agricol i Petrom.
Traian Basescu fost mputernicit al Romniei n relaia cu FMI i Banca Mondial pe toat durata guvernelor rniste (Ciorbea, Vasile, Isrescu), negociind acordurile de privatizare i apoi semnndu-le alturi de cei trei premieri. Acordul PSAL cu Banca Mondiala are o valoare de 300 milioane de dolari, alocati in doua transe de cite 150 milioane de dolari. Jurnalistul Eugen Zainea a descoperit, n anexa la Memorandumul cu FMI, semnat cu peste un an nainte ca Adrian Nstase s ajung prim ministru, modul n care s-a impus Romniei vinderea Petrom la un pre dezavantajos.
Acordul, negociat i semnat de Traian Bsescu, prevedea c: Romnia va vinde, n funcie de condiiile pieei, aciunile statului la Petrom, astfel nct statul s dein mai puin de 50% din aciunile cu drept de vot asociat. De asemenea, s-a stabilit vinderea a 25 la sut din capacitatea de producie a Conel i 20 la sut din distribuie i a 25 % din capacitatea de producie a Romgaz. Consultantul pentru privatizare a fost ales tot din rndul bncilor strine, aa cum prevede acordul amintit. Lsnd piaa s acioneze, dar oblignd statul s vnd, s-a dat posibilitatea marilor investitori s scad preul, susine Eugen Zainea."
gandeste.org/politica/cei-zece-care-au-ingropat-romania-traian-b...
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2014, ora 17:11
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2014, ora 17:22
De la: gabigabi2, la data 2014-08-17 10:21:07De la: giovausaro, la data 2014-08-17 03:31:36Dupa era Base, va urma era Iohanis?. Pana acum vad doar jos ala, jos alalalt,si nu aveti nimic de inlocuit....Asta nici macar nu e politica, sa salvezi tara inseamna sa ai pe cineva de pus in loc,sa ai unu mai bun....nu vad nici o oferta.....La ora actuala,daca Base ar avea dreptul de a fi ales,ar fi ales cu 70% minimum ...Gabi imi pare rau dar sunt impartial si vad neutral....
nu -mi place unanimitatea si nu cred in ea...nu sunt slugoi, sunt impartial si am dreptul sa -mi spun public opinia.....
tu chiar crezi ce spui ? de unde ai scos acest 70% MINIM?
pe 25 mai au fost, dupa cum cred ca stii , alegerile europarlamentare si cei doi candidati ai partidul PMP.ului , CREEAT de don Base ptr. E. Udrea - cel caruia CONSTITUTIA Ro ii INTERZICE, de altfel, presedintelui implicarea in lupta politica - au primit un 6, 2 % !
nu crezi ca asta spune in clar si fara echivoc, ca " priza" lui Base in rindul cetatenilor doar atita mai e : 6, 2 % si nicidecum 70 asa cum spui tu ?!
Giova, postul Realitatea tv este un post condus de Guse, fostul sef de campanie a lui Base', ca atare impartialiatatea lui de Mercenar politic e egala cu O !
Base e in scadere masiva de incredere inca din mai 2010 atunci cind EL A DECIS taierea salariilor , a pensiilor si majorarea TVA .ului la 24 % .... apoi, baile de multime au incetat si s-a ales doar cu niste huiduieli de 1 Dec, la ziua Nationala ,pina nu a mai venit si l-a trimis pe Boc ....apoi au fost alte huiduieli de Ziua Marinei si nici acolo nu s-a mai dus , culminind cu insultarea in direct a lui medicului Arafat , ceea ce a declansat protestul din iarna lui 2012 , caderea lui Boc, apoi a lui MRU si el a continuat sa scada in sondaje , culminind cu Referendumul din vara aia unde, doar 900 de cetateni au venit sa -l apere - Atitia : 900 ! daca a vrut sa verifice Cit din populatia Ro mai are linga el , infiintind acel PMP, a aflat cu precizie : 6, 2 % !
si totusi, in pofida acestui lucru , el se agata cu disperare de Putere, sperind la o rocada de tip V. Putin si va amina, astfel, momentul cind Va RASPUNDE ptr. ce i-a facut acestei tari !
asta-i situatia reala si pe care nici RealitateaTv, nici B1 sau Prima sau RTV1 sau International , NU o va arata !
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2014, ora 17:25
De la: Black_Friday_, la data 2014-08-17 17:09:49De la: sirboby, la data 2014-08-17 16:42:10Porcul e taiat si vaca vanduta de mult!Ultima ,,privatizare'' a fost in 2004 facuta de guvernul nastase 4 case (SIDEX Galati) Au mai ramas sobolanii si soarecii(CFR si Olchim)dar pe astia nu ii vrea nimeni si vreo 2 fete cam curve ele asa(din zona energiei)!!!!!!!!!!!!!!!!! PDL-ul a mai vandut pisica si cainele! Eu tot intreb de ce nu se apuca tontul tau(ca il aperi) DE CRESCUT ALTI PORCI SI ALTE VACI? Si incearca sa mai fiarba niste oase firte de 10000000 de ori sa faca un kkt de zeama lunga!
Traian Bsescu a ctigat campania electoral din 2009 folosind tema privatizrii: Nu voi fi de acord s-i dau Sarea lui Voiculescu i Pota lui Vntu!. Exact la zece ani dup ce propunea, n 19 octombrie 1999, privatizarea Societii Naionale de Transport Feroviar Marf, a Companiei Naionale a Apelor Minerale i a Companiei Naionale a Srii. Tot Traian Bsescu se afl n spatele altor privatizri importante: Alro, Alprom, Sidex, Banca Agricol i Petrom.
Traian Basescu fost mputernicit al Romniei n relaia cu FMI i Banca Mondial pe toat durata guvernelor rniste (Ciorbea, Vasile, Isrescu), negociind acordurile de privatizare i apoi semnndu-le alturi de cei trei premieri. Acordul PSAL cu Banca Mondiala are o valoare de 300 milioane de dolari, alocati in doua transe de cite 150 milioane de dolari. Jurnalistul Eugen Zainea a descoperit, n anexa la Memorandumul cu FMI, semnat cu peste un an nainte ca Adrian Nstase s ajung prim ministru, modul n care s-a impus Romniei vinderea Petrom la un pre dezavantajos.
Acordul, negociat i semnat de Traian Bsescu, prevedea c: Romnia va vinde, n funcie de condiiile pieei, aciunile statului la Petrom, astfel nct statul s dein mai puin de 50% din aciunile cu drept de vot asociat. De asemenea, s-a stabilit vinderea a 25 la sut din capacitatea de producie a Conel i 20 la sut din distribuie i a 25 % din capacitatea de producie a Romgaz. Consultantul pentru privatizare a fost ales tot din rndul bncilor strine, aa cum prevede acordul amintit. Lsnd piaa s acioneze, dar oblignd statul s vnd, s-a dat posibilitatea marilor investitori s scad preul, susine Eugen Zainea."
gandeste.org/politica/cei-zece-care-au-ingropat-romania-traian-b...]
Ba ce al dracu a fost base asta! Pai Alro s-a ,,privatizat' in 2002,Petrom in vara lui 2004,Sidex in noiembrie 2001 si toate contractele de privatizare au fost semnate de Primarul Capitalei! Pai aia care au fost prim-ministri la vremea respectiva AR TREBUI IMPUSCATI PENTRU PROSTIE CRASA!
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2014, ora 17:27
De la: sirboby, la data 2014-08-17 17:06:55De la: gabigabi2, la data 2014-08-17 16:59:53De la: sirboby, la data 2014-08-17 16:42:10Porcul e taiat si vaca vanduta de mult!Ultima ,,privatizare'' a fost in 2004 facuta de guvernul nastase 4 case (SIDEX Galati) Au mai ramas sobolanii si soarecii(CFR si Olchim)dar pe astia nu ii vrea nimeni si vreo 2 fete cam curve ele asa(din zona energiei)!!!!!!!!!!!!!!!!! PDL-ul a mai vandut pisica si cainele! Eu tot intreb de ce nu se apuca tontul tau(ca il aperi) DE CRESCUT ALTI PORCI SI ALTE VACI? Si incearca sa mai fiarba niste oase firte de 10000000 de ori sa faca un kkt de zeama lunga!
In capul vostru ,,e noapte si e pustiu''! Ca presedintele Romaniei nu are prerogative sa cumpere porci si vaci! Primul -Ministru le are! Cat l-a avut pe boc de papitoi matrozul a incercat ceva dar au sarit gusterii ca:,,nu e constitutional ca bla bla etc."Si acum ii reprosati ca nu a incalcat mai tare Constitutia! Deci :,,e noapte si e pustiu in mintea ta,si ca tine n-as vrea sa fiu in viata mea!"
hai, du-te si te culca, ai obosit de la atita gindit !
Base a fost Premier, min. de finante, de justitie si Constitutia NU i-a cauzat niciun deranj, iar CCR , cu Zegrean in frunte - cel ce-i pensionat pe caz de boala dar suge din 2 parti , NU VEDE bine si ca atare, nu a suflat in fata lui !....daca nici pe asta n-ai inteles-o  iti mai spun o data : lasa-te de politica ....nu-ti prieste !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2014, ora 17:37
De la: sirboby, la data 2014-08-17 17:25:14De la: Black_Friday_, la data 2014-08-17 17:09:49De la: sirboby, la data 2014-08-17 16:42:10Porcul e taiat si vaca vanduta de mult!Ultima ,,privatizare'' a fost in 2004 facuta de guvernul nastase 4 case (SIDEX Galati) Au mai ramas sobolanii si soarecii(CFR si Olchim)dar pe astia nu ii vrea nimeni si vreo 2 fete cam curve ele asa(din zona energiei)!!!!!!!!!!!!!!!!! PDL-ul a mai vandut pisica si cainele! Eu tot intreb de ce nu se apuca tontul tau(ca il aperi) DE CRESCUT ALTI PORCI SI ALTE VACI? Si incearca sa mai fiarba niste oase firte de 10000000 de ori sa faca un kkt de zeama lunga!
Ba ce al dracu a fost base asta! Pai Alro s-a ,,privatizat' in 2002,Petrom in vara lui 2004,Sidex in noiembrie 2001 si toate contractele de privatizare au fost semnate de Primarul Capitalei! Pai aia care au fost prim-ministri la vremea respectiva AR TREBUI IMPUSCATI PENTRU PROSTIE CRASA!
nu mai are cum, ca Radu Vasile e mort si asta a fost un mare semn de intrebare : DE CE tocmai T. Basescu- la acel moment min. transporturilor - a primit Imputernicire Totala de a se ocupa de privatizarea ALRO si nu min. economiei, de finante sau al industriei ? de ce T. B ?
raspunsul a venit abia de citava vreme si se leaga foarte bine de vorba spusa de Emil Constantinescu : am fost invins de securitate ! cum se leaga ? simplu ca buna ziua : T>B e ofiter acoperit !
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2014, ora 17:56
De la: gabigabi2, la data 2014-08-17 17:37:59De la: sirboby, la data 2014-08-17 17:25:14De la: Black_Friday_, la data 2014-08-17 17:09:49De la: sirboby, la data 2014-08-17 16:42:10Porcul e taiat si vaca vanduta de mult!Ultima ,,privatizare'' a fost in 2004 facuta de guvernul nastase 4 case (SIDEX Galati) Au mai ramas sobolanii si soarecii(CFR si Olchim)dar pe astia nu ii vrea nimeni si vreo 2 fete cam curve ele asa(din zona energiei)!!!!!!!!!!!!!!!!! PDL-ul a mai vandut pisica si cainele! Eu tot intreb de ce nu se apuca tontul tau(ca il aperi) DE CRESCUT ALTI PORCI SI ALTE VACI? Si incearca sa mai fiarba niste oase firte de 10000000 de ori sa faca un kkt de zeama lunga!
nu mai are cum, ca Radu Vasile e mort si asta a fost un mare semn de intrebare : DE CE tocmai T. Basescu- la acel moment min. transporturilor - a primit Imputernicire Totala de a se ocupa de privatizarea ALRO si nu min. economiei, de finante sau al industriei ? de ce T. B ?
raspunsul a venit abia de citava vreme si se leaga foarte bine de vorba spusa de Emil Constantinescu : am fost invins de securitate ! cum se leaga ? simplu ca buna ziua : T>B e ofiter acoperit !
www.hotnews.ro/stiri-politic-6730235-emil-constantinescu-nu-spus...
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2014, ora 18:09
ca a spus sau nu a spus chiar asa, nu mai are vreo importanta, dar ca TB e ofiter acoperit, are si inca multa si atunci isi poate explica oricine VREA , DE CE T.B nu a fost tras la raspundere ptr. incendierea navei la Rouen , desi ptr. Imensa PAGUBA adusa statului , pedeapsa era capitala la acea vreme ?! de ce a fost chiar promovat ca Sef la Anvers ?! de ce , desi a fost nomenclaturist , in 91 il regasim in guvernul lui P. Roman ? ....mai intelegem si de ce a fost el cel care s-a ocupat de acele mari privatizari , avind mina libera si in urma carora Ro a mai pierdut cite ceva , raminind in popoul gol !
si se mai intreaba unii super- cognitivi de inteligenti ce sunt : de ce cancelariile straine il mentin in functie ?
uite d'aia : ptr. ca le Serveste Intereselor lor si nu ale romanilor !
|
9am_1454
1051 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2014, ora 18:27
De la: Black_Friday_, la data 2014-08-17 15:38:10Nici o loaza nu recunoaste ca este devotat trup si suflet lui basescu! Toti sunt de fapt cavaleri ai dreptatii, mari democrati care vor pedepsirea cat mai aspra a celor care au supt sangele poporului!!!
Voiculescu, la puscarie! Nastase, asemenea. Ponta, sa intre si el...si Mazare....si porcul de la Constanta, Nicusor Constantinescu. Toti sa se duca la parnaie. Buuuuun. Curatam tara de hoti.
Bai nene, dar sa nu te puna naiba sa zici ceva rau de Base, ca ti-ai dat foc la valiza. Sar toti democratii pe tine sa-ti ia gatul. Ce democratie, ce justitie? Ne pis...pe ele!!! Nu avem nevoie de ele din moment ce il avem pe base. Ii acordam superimunitate pe viata, ca sa nu indrazneasca vreun magistrat sa ii puna vreo intrebare.
Hai sictir bai hahalerelor! Luati-l dreaq pe betivanul chior si duceti-va unde a intarcat mutu' iapa!
Bai cretinule, ti-am mai spus de cateva ori dar vad ca nu vrei sa pricepi: daca Basescu a incalcat legea sa mearga la puscarie, tembelule, pricepi, dar nu sa mearga la puscarie pentru ca asa crezi tu, sau alti imbecili de teapa ta ... De unde stii, boule ca e betiv si chior ? Nu ti-e rusine nemernicule ce esti ? Ai stabilit tu si antenistii ca trebuie sa mearga la puscarie ... despteptii pamantului. De instante de judecata ai auzit, de probe, de dovezi ? Stii ce e ala stat de drept, boule ? Ai idee ce inseamna lucrurile despre care vorbesti ?
Repet, daca justitia va stabili ca locul lui Basescu e la puscarie e perfect ! N-am nici o chestie de aparat la Basescu. Va plati pentru eventualele ilegalitati pe care le-a comis, daca le-a comis.
Deocamdata eu am o problema cu Ponta si cu modul in care conduce guvernul.
Si ar trebui s-o avem cat mai multi ...
Black, esti un nerusinat.
|
9am_1454
1051 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2014, ora 18:31
De la: gabigabi2, la data 2014-08-17 18:09:13ca a spus sau nu a spus chiar asa, nu mai are vreo importanta, dar ca TB e ofiter acoperit, are si inca multa si atunci isi poate explica oricine VREA , DE CE T.B nu a fost tras la raspundere ptr. incendierea navei la Rouen , desi ptr. Imensa PAGUBA adusa statului , pedeapsa era capitala la acea vreme ?! de ce a fost chiar promovat ca Sef la Anvers ?! de ce , desi a fost nomenclaturist , in 91 il regasim in guvernul lui P. Roman ? ....mai intelegem si de ce a fost el cel care s-a ocupat de acele mari privatizari , avind mina libera si in urma carora Ro a mai pierdut cite ceva , raminind in popoul gol !
si se mai intreaba unii super- cognitivi de inteligenti ce sunt : de ce cancelariile straine il mentin in functie ?
Da, si interesele romanilor la serveste Becali, Ioan Niculae, Voiculescu si Mazare ...
Du-te-n ... balari cu basinile tale si cu scenariile tale.
De Iliescu nu mai sufli o vorba de petre Roman, de Vacaroiu, de draga Stolo, de Radu Vasile .... Tampito, astia au avut functii mult mai mari si putere reala mult mai mare decat TB in vremurile despre care vorbesti. N-o fi fost el usa de biserica, dar sa-l scoti acum in fata pentru o perioada in care el era cam nimic, nu arata decat ura viscerala de care suferi ... si jigodismul ....
|
9am_1454
1051 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2014, ora 18:43
De la: gabigabi2, la data 2014-08-17 17:22:49De la: gabigabi2, la data 2014-08-17 10:21:07De la: giovausaro, la data 2014-08-17 03:31:36Dupa era Base, va urma era Iohanis?. Pana acum vad doar jos ala, jos alalalt,si nu aveti nimic de inlocuit....Asta nici macar nu e politica, sa salvezi tara inseamna sa ai pe cineva de pus in loc,sa ai unu mai bun....nu vad nici o oferta.....La ora actuala,daca Base ar avea dreptul de a fi ales,ar fi ales cu 70% minimum ...Gabi imi pare rau dar sunt impartial si vad neutral....
nu -mi place unanimitatea si nu cred in ea...nu sunt slugoi, sunt impartial si am dreptul sa -mi spun public opinia.....
pe 25 mai au fost, dupa cum cred ca stii , alegerile europarlamentare si cei doi candidati ai partidul PMP.ului , CREEAT de don Base ptr. E. Udrea - cel caruia CONSTITUTIA Ro ii INTERZICE, de altfel, presedintelui implicarea in lupta politica - au primit un 6, 2 % !
nu crezi ca asta spune in clar si fara echivoc, ca " priza" lui Base in rindul cetatenilor doar atita mai e : 6, 2 % si nicidecum 70 asa cum spui tu ?!
Giova, postul Realitatea tv este un post condus de Guse, fostul sef de campanie a lui Base', ca atare impartialiatatea lui de Mercenar politic e egala cu O !
Base e in scadere masiva de incredere inca din mai 2010 atunci cind EL A DECIS taierea salariilor , a pensiilor si majorarea TVA .ului la 24 % .... apoi, baile de multime au incetat si s-a ales doar cu niste huiduieli de 1 Dec, la ziua Nationala ,pina nu a mai venit si l-a trimis pe Boc ....apoi au fost alte huiduieli de Ziua Marinei si nici acolo nu s-a mai dus , culminind cu insultarea in direct a lui medicului Arafat , ceea ce a declansat protestul din iarna lui 2012 , caderea lui Boc, apoi a lui MRU si el a continuat sa scada in sondaje , culminind cu Referendumul din vara aia unde, doar 900 de cetateni au venit sa -l apere - Atitia : 900 ! daca a vrut sa verifice Cit din populatia Ro mai are linga el , infiintind acel PMP, a aflat cu precizie : 6, 2 % !
si totusi, in pofida acestui lucru , el se agata cu disperare de Putere, sperind la o rocada de tip V. Putin si va amina, astfel, momentul cind Va RASPUNDE ptr. ce i-a facut acestei tari !
asta-i situatia reala si pe care nici RealitateaTv, nici B1 sau Prima sau RTV1 sau International , NU o va arata !
Ia zi, tuto, de ce a ramas TVA-ul la 24% ? Daca a fost atat de nemrnic Basescu c-a marit TVA-ul la 24% de ce Ponta care mentine TVA-ul tot la 24 % si nu-l micsoreaza cu zicea pe cand era in opozitie, nu e tot un nenorocit in slujba occidentului.
Insultarea in direct a lui Arafat care manca cakat la televizor desi era secretar de stat, la putere si se vaita ca o baba proasta la televizor despre legea sanatatii ... s-a votat cumva legea sanatatii de atunci ? Cretino, Arafat asta, minunea asta de doctor genial e si acum la putere si legea sanatatii tot nu e votata nici azi, tampito ! Tot Basescu ? Evident. Numai eu nu inteleg cum de nu e el de vina. Pentru cretini ca voi este clar. De ce nu avem legea sanatatii cand Ponta a avut o majoritate de 70% ?
De ce s-au marit taxele locale deindata ce-a ajuns Ponta la putere ?
Ne vorbeste despre crestere economica si ce bine conduce el, ce rezultate grozave are.
Pai, daca are, de ce a aparut taxa pe cladiri speciale, pe stalpi, s-a schimbat modul de calcul al accizei (a mai mare) a aparut supraimpozitarea carburantilor cu 7 eurocenti ... ?
De ce boilor si orbilor ce sunteti ?
Ce treaba are Basescu cu chestiile astea ?
Ponta are ?
Io zic ca da !
Prosti mai sunteti, incredibili de prosti, de nu-l vedeti pe Ponta cum ne duce de rapa.
Repetati vrajelile despre Basescu care nu are nici un atribut economic (doar mai poate retrimite cate-o lege dar doar odata) si vi se pare ca totul este in regula daca regurgitati idioteniile de la Antena 3. Voiculescu nu va spune nimic, un turnator dovedit si declarat ca atare de justitie, acum si un infractor, un penal, un puscarias, pentru voi sunt valori supreme, pe asta v-ati gasit voi sa-l slaviti ...
Vai de capul vostru ...
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2014, ora 19:12
De la: gabigabi2, la data 2014-08-17 18:09:13ca a spus sau nu a spus chiar asa, nu mai are vreo importanta, dar ca TB e ofiter acoperit, are si inca multa si atunci isi poate explica oricine VREA , DE CE T.B nu a fost tras la raspundere ptr. incendierea navei la Rouen , desi ptr. Imensa PAGUBA adusa statului , pedeapsa era capitala la acea vreme ?! de ce a fost chiar promovat ca Sef la Anvers ?! de ce , desi a fost nomenclaturist , in 91 il regasim in guvernul lui P. Roman ? ....mai intelegem si de ce a fost el cel care s-a ocupat de acele mari privatizari , avind mina libera si in urma carora Ro a mai pierdut cite ceva , raminind in popoul gol !
Mda,chiar il promova Ceausescu daca era vinovat de incendierea navei la Rouen! Sau Securitatea! Asa cum i-a promovat si pe gen Militaru si pe altii (ilici tec.) care daca nu ii aparau rusii vedeau cum ies gloantele din teava! Dar hai sa credem toate tampeniile! Nu a fost tras la raspundere pentru ca a fost accident poate sau a trebuit incendiata nava ca asigurarea era mai mare sau dracu stie de ce ! Dar tare nu imi vin a crede ca la asa paguba pe vremea lui Ceausescu te mai putea salva cineva,ba mai mult sa te si avanseze daca erai vinovat! Asa ca hai sa vorbim de alte bube ale lui base!
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 17 August 2014, ora 19:42
De la: 9am_1454, la data 2014-08-17 18:27:18De la: Black_Friday_, la data 2014-08-17 15:38:10Nici o loaza nu recunoaste ca este devotat trup si suflet lui basescu! Toti sunt de fapt cavaleri ai dreptatii, mari democrati care vor pedepsirea cat mai aspra a celor care au supt sangele poporului!!!
Bai cretinule, ti-am mai spus de cateva ori dar vad ca nu vrei sa pricepi: daca Basescu a incalcat legea sa mearga la puscarie, tembelule, pricepi, dar nu sa mearga la puscarie pentru ca asa crezi tu, sau alti imbecili de teapa ta ... De unde stii, boule ca e betiv si chior ? Nu ti-e rusine nemernicule ce esti ? Ai stabilit tu si antenistii ca trebuie sa mearga la puscarie ... despteptii pamantului. De instante de judecata ai auzit, de probe, de dovezi ? Stii ce e ala stat de drept, boule ? Ai idee ce inseamna lucrurile despre care vorbesti ?
Repet, daca justitia va stabili ca locul lui Basescu e la puscarie e perfect ! N-am nici o chestie de aparat la Basescu. Va plati pentru eventualele ilegalitati pe care le-a comis, daca le-a comis.
Idiotule, chiar nu iti este rusine sa sfidezi realitatea intr-un mod atat de jegos?
Pai, bai hahalera, i s-a permis Justitiei sa il ia la intrebari pe conasul pe care il slujesti tu? Cat de bou poti sa fii ca sa vorbesti tu de probe si dovezi, cand base al tau a fost declarat imun cu doua perechi de bile, pentru ca ar fi presedinte?
Dupa ce i s-au suspendat aiurea dosarele pe motiv de imunitate, depre ce Justitie vorbesti tu?
|
giovausaro
4610 mesaje
|
Postat pe: 18 August 2014, ora 02:08
De la: Black_Friday_, la data 2014-08-17 19:42:15De la: 9am_1454, la data 2014-08-17 18:27:18De la: Black_Friday_, la data 2014-08-17 15:38:10Nici o loaza nu recunoaste ca este devotat trup si suflet lui basescu! Toti sunt de fapt cavaleri ai dreptatii, mari democrati care vor pedepsirea cat mai aspra a celor care au supt sangele poporului!!!
Idiotule, chiar nu iti este rusine sa sfidezi realitatea intr-un mod atat de jegos?
Pai, bai hahalera, i s-a permis Justitiei sa il ia la intrebari pe conasul pe care il slujesti tu? Cat de bou poti sa fii ca sa vorbesti tu de probe si dovezi, cand base al tau a fost declarat imun cu doua perechi de bile, pentru ca ar fi presedinte?
Dupa ce i s-au suspendat aiurea dosarele pe motiv de imunitate, depre ce Justitie vorbesti tu?
|
Fosta membra 9am.ro
1089 mesaje
|
Postat pe: 18 August 2014, ora 11:54
De la: sirboby, la data 2014-08-17 15:29:20Uite doamna ,,liberalo-monarhista" si prostovanul copiilor ce se intampla in Europa daca inseli statul la pensii, ajutoare sociale:
Este foarte simplu raspunsul.....avem o majritate impotanta de politicieni cu statut clar infractional(PSD,PDL, PNL,PC,UNPR,UDMR)adica un USL largit care nu au alta solutie decat izolarea Romaniei pentru a scapa de pedepsele meritate si un electorat imbecilizat...partial cu probleme in justitie......informatori ai securitatii(enorm de multi)..pensionari naspha, fosti activisti comunisti , majoritatea cadrelor militare, militie toti pensionati la 40-50 de ani unii cu pensii mult mai mari decat meritau, angajatii bugetari....... la care adaugam familiile lor.........ei bine astia sunt nucleul celor care nu au stopat democratizarea Romaniei/.
Putem spune fara sa gresim ca suntem un popor majoritar INFRACTOR si nu mai trebuie sa ne suparam atunci cand occidentalii ne fac tigani.......Ei bine suntem un popor TIGANIZAT......iar astia putini la numar care vrem un stat democratic suntem catalogati Basisti......repet.....un popor de rahat ...majoritar infractor nu doreste justitie performanta .....ei il vor pe Nastase si Voiculescu liberi......
|
Fosta membra 9am.ro
1089 mesaje
|
Postat pe: 18 August 2014, ora 12:04
De la: 9am_1454, la data 2014-08-17 18:43:39De la: gabigabi2, la data 2014-08-17 17:22:49De la: gabigabi2, la data 2014-08-17 10:21:07De la: giovausaro, la data 2014-08-17 03:31:36Dupa era Base, va urma era Iohanis?. Pana acum vad doar jos ala, jos alalalt,si nu aveti nimic de inlocuit....Asta nici macar nu e politica, sa salvezi tara inseamna sa ai pe cineva de pus in loc,sa ai unu mai bun....nu vad nici o oferta.....La ora actuala,daca Base ar avea dreptul de a fi ales,ar fi ales cu 70% minimum ...Gabi imi pare rau dar sunt impartial si vad neutral....
Ia zi, tuto, de ce a ramas TVA-ul la 24% ? Daca a fost atat de nemrnic Basescu c-a marit TVA-ul la 24% de ce Ponta care mentine TVA-ul tot la 24 % si nu-l micsoreaza cu zicea pe cand era in opozitie, nu e tot un nenorocit in slujba occidentului.
Insultarea in direct a lui Arafat care manca cakat la televizor desi era secretar de stat, la putere si se vaita ca o baba proasta la televizor despre legea sanatatii ... s-a votat cumva legea sanatatii de atunci ? Cretino, Arafat asta, minunea asta de doctor genial e si acum la putere si legea sanatatii tot nu e votata nici azi, tampito ! Tot Basescu ? Evident. Numai eu nu inteleg cum de nu e el de vina. Pentru cretini ca voi este clar. De ce nu avem legea sanatatii cand Ponta a avut o majoritate de 70% ?
De ce s-au marit taxele locale deindata ce-a ajuns Ponta la putere ?
Ne vorbeste despre crestere economica si ce bine conduce el, ce rezultate grozave are.
Pai, daca are, de ce a aparut taxa pe cladiri speciale, pe stalpi, s-a schimbat modul de calcul al accizei (a mai mare) a aparut supraimpozitarea carburantilor cu 7 eurocenti ... ?
De ce boilor si orbilor ce sunteti ?
Ce treaba are Basescu cu chestiile astea ?
Ponta are ?
Io zic ca da !
Prosti mai sunteti, incredibili de prosti, de nu-l vedeti pe Ponta cum ne duce de rapa.
Repetati vrajelile despre Basescu care nu are nici un atribut economic (doar mai poate retrimite cate-o lege dar doar odata) si vi se pare ca totul este in regula daca regurgitati idioteniile de la Antena 3. Voiculescu nu va spune nimic, un turnator dovedit si declarat ca atare de justitie, acum si un infractor, un penal, un puscarias, pentru voi sunt valori supreme, pe asta v-ati gasit voi sa-l slaviti ...
Vai de capul vostru ...
Voiculescu este idolul infractorilor........nu trebuie sa te mire....astia care sustin infractionalitatea sunt si ei la randul lor tot niste INFRACTORI///////////Sunt convins ca atat Negroidul cat si Gabi au anumite probleme ...doar de ei stiute ......ei stiu ca intr-un stat cu justitie performanta au sansa sa fie pedepsiti.........asa ca o dau inainte.......asta este singura lor scapare.
Poate ca este ceva de necrezut dar asta este adevarul........MAJORITATEA SUSTINATORILOR A3 , PONTA AU PROBLEME CU JUSTITIA.....sunt murdari........au acel indice infractional .......ori pensii luate pe naspha(cu spaga sa fie un pic mai mare)....pe caz de boala inchipuita..........ori alte probleme care NICIODATA nu vor rasufla cu un USD, USL la putere.
Nu trebuie sa-i mai consideram PROSTI.....EI SUNT TOT NISTE INFRACTORI...............MAJORITATEA
PS. Nu trebuie uitata generatia Ceausista, indoctrinata si dupa unele estimari in proportie de peste 50% cu state de informatori ai fostei si poate a actualei securitati.
|
Fosta membra 9am.ro
1909 mesaje
|
Postat pe: 18 August 2014, ora 13:17
Si uite asa tineretul alege sa se instaleze in alte tari. Decat sa ramana in tara lor si sa joace intr_un areal limitat dupa regulile impuse de hoti si de mincinosi, mai bine aleg sa plece. Tinerii au plecat si continua sa plece. Natalitatea este in continua scadere.
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
|