back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2013, ora 15:50

si "n-am cazut in greseala " singuri ,ci am fost manipulati si directionati intr-acolo !
NU putea fi ales nici I . Ratiu ...pfoaiiii, da' cum sa fi venit ala din Anglia lui ?...sau Cimpeanu, din Franta ? ...tari democratice ....sa se fi aplicat pct. 8 de la Timisoara si tortionarii si securistilor si colaboratorilor sa le fie INTERZISA intrarea in viata politica , cind PLANUL ptr. Romania era altul ?!

Fosta membra 9am.ro

134 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Iunie 2013, ora 16:00

De la: gabigabi2, la data 2013-06-10 15:42:42simt ca-nnebunesc , nu alta ! sunteti pe dinafara complet si nici nu va straduiti sa intelegeti ce ni s-a intimplat, de fapt si cu acceptul cui !
doamna, domnisoara sau androida, ce-oi fi : CIT timp a durat "domnia " lui Iliescu si DE CE ?
chiar Nu faci nici-o legatura cu perestroika- Gorbaciov- caderea lui - domnia lui Eltin ?
abia in ' 96 a putut fi aleasa o alta formatiune - CDR - dar si aia a fost infestata de PD- partidul securistilor din esalonul 2-3 .... de altfel , toate partidele si mai cu seama cele Istorice erau si ele impanate de securisti, colaboratori sau ofiteri sub acoperire ,dar deja PUTEREA Economica trecuse in miinile lor si, nici azi nu s-au oprit !

Intradevar puterea economica este in mana bandei de talhari pe care tot voi ii iubiti........sa mai amintesc....,,NU VREM KENT NU VREM VALUTA.....VREM PE PETRE SA NE UTA..! Sunt convins ca glasciorul matale era cel mai puternic cand intonai ,,imnul proasteior de la APACA''.
Mai vrei imnuri pentru ca repertoriul vostru era amplu si diversificat in functie de sex si orientare gurista?
Vrei sa-ti mai amintesc de hoardele venite de la IMGB.........de contramanifestatiile razbinicilor FSNisti.
Dar de cei 80 si ceva la suta vot favoarea celor care doar cu cateva luni in urma UCISESERA sute de copii nevinovati ........mai trebuie sa-ti amintesc de ca tot ce ati facut in primele luni ale anului 1990 ati repetat in decembrie 2012. Copie la idigo ,aceasi manipulari grosolane, accelasi tip de lovitura de stat,acelasi procentaj, acelasi partid pupat in kur, aceiasi protagonisti in strada , studiouri dar si in viata politica.
Totul ca la carte ,,guristo''!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

134 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2013, ora 16:13

De la: gabigabi2, la data 2013-06-10 15:50:15si "n-am cazut in greseala " singuri ,ci am fost manipulati si directionati intr-acolo !
NU putea fi ales nici I . Ratiu ...pfoaiiii, da' cum sa fi venit ala din Anglia lui ?...sau Cimpeanu, din Franta ? ...tari democratice ....sa se fi aplicat pct. 8 de la Timisoara si tortionarii si securistilor si colaboratorilor sa le fie INTERZISA intrarea in viata politica , cind PLANUL ptr. Romania era altul ?!

Mamanci K-A-A-T cu polonicul deoarece daca ai si gandi asa nu ai pupa acum in k-u-r tocmai partidul vinovat de dezastrul actual.
Esti tare periculoasa deoarece MINTI cu seninatate.....pardon senilitate

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2013, ora 16:27

cind iti spun ca esti CRETIN, stiu eu ce spun si tu nu ma crezi !
ramii asa timpitule, devreme ce nu intelegi ca daca as fi fost de'a lui iliescu, NU AS FI SCRIS NICIODATA ce-am scris....nici despre Plan, I. Ratiu , Rege sau securitate....du-te si te plimba mai bine, lasa politica ptr. altii ; cei care l-au votat pe iliescu erau niste " senini" in gindire si intelegere ,ca si tine !
hai, pa !

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2013, ora 16:42

Mr.Artist Ha,.Ha!,No is hear cock-rooster?!,. . :sml-happy0158 :

Fosta membra 9am.ro

134 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2013, ora 16:47

De la: gabigabi2, la data 2013-06-10 16:27:09 cind iti spun ca esti CRETIN, stiu eu ce spun si tu nu ma crezi !
ramii asa timpitule, devreme ce nu intelegi ca daca as fi fost de'a lui iliescu, NU AS FI SCRIS NICIODATA ce-am scris....nici despre Plan, I. Ratiu , Rege sau securitate....du-te si te plimba mai bine, lasa politica ptr. altii ; cei care l-au votat pe iliescu erau niste " senini" in gindire si intelegere ,ca si tine !
hai, pa !

Cu siguranta nu mai ai tot lindapul pe casa madame!
Te asigur (poate ai uitat ) ca ai votat usl......indirect pe Iliescu ,,guvernatorul''usl alaturi de varanul ceausist , mitomanul copy-paste, k-a-k-a-r-a-u-l libininos si toata gasca de infractori care in decembrie 89 pana in iunie 90 aveau sedinte de tragere cu tinte in miscare.
Poate ai uitat......

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2013, ora 18:03

Domnule 1888 , folosindu-te de un limbaj excesiv de dur , n-ai sa convingi niciodata un partener de discutii precum madam' gabigabi2 , nu ca ai dreptate (ca n-o sa-ti dea dreptate nici daca ar recunoaste in gand ) ci sa admita ipotetic , ca poti avea dreptate !

Fosta membra 9am.ro

134 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2013, ora 18:49

De la: 9am_2148, la data 2013-06-10 18:03:37Domnule 1888 , folosindu-te de un limbaj excesiv de dur , n-ai sa convingi niciodata un partener de discutii precum madam' gabigabi2 , nu ca ai dreptate (ca n-o sa-ti dea dreptate nici daca ar recunoaste in gand ) ci sa admita ipotetic , ca poti avea dreptate !

Sincer nici nu intentionez sa o educ acum si nici sa-mi marturisesca deschis ca este tampita......totusi poate ca alti surati vor intelege ceva.......poate ......?//

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2013, ora 21:24

De la: 9am_1888, la data 2013-06-10 18:49:08
De la: 9am_2148, la data 2013-06-10 18:03:37Domnule 1888 , folosindu-te de un limbaj excesiv de dur , n-ai sa convingi niciodata un partener de discutii precum madam' gabigabi2 , nu ca ai dreptate (ca n-o sa-ti dea dreptate nici daca ar recunoaste in gand ) ci sa admita ipotetic , ca poti avea dreptate !

Sincer nici nu intentionez sa o educ acum si nici sa-mi marturisesca deschis ca este tampita......totusi poate ca alti surati vor intelege ceva.......poate ......?//

Neah , e smecherie femeiasca ieftina .Cand nu are raspuns sau contraargumentare logica , derapeaza de la subiect cu o aberatie sau chiar jigneste intentionat doar pentru a distrage atentia cititorilor . Provoaca interlocutorul intentionat sa o jigneasca dupa care se victimizeaza .Daca nici asa nu-i merge , recurge la atacuri ad-hominem . Pe dumneaei oricum o doare'n papuci de jigniri dar scopul a fost atins : subiectul discutiei a fost uitat si toata lumea asista la circul creat . Dup'aia , o da pe cinste , onoare , respect ,bla,bla...Tactica de tactica

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2013, ora 08:24

eu nu stiu ce sa mai cred despre voi :
e prostie ? e rea vointa in ceea ce scrieti voi sau e numa' ura fara nici-un discernamint ?
cum poti spune ce-ai spus , cind cu citeva postari mai inapoi am Acceptat ideea lui 888 si am deschis discutia cu " hai sa spunem ca pensionarii nu mai ies la vot ...." pe Cine votezi ?
am mai acceptat si ipoteza de a boicota alegerile si am pus intrebarea Logica : si mai departe ce se-ntimpla ?
deci, cumatra , eu sunt deschisa la orice idee , dar SPUNETI o data CE VRETI ? si CUM si cu Cine se poate face ceea ce vreti voi ?
problema voastra este ca HABAR n-aveti ce ar trebui facut ....aaaa, pardon : daca e sa va scotocesc prin minte, ceea ce umbla-n ca capul vostru e ceva de genul : pus tunul pe toti ....aliniat la perete guvern, parlamentari si senatori si , iesit cu tancul si cu mitraliera si poc-poc , tras cu sete-n tot ce misca ....asa se intelege din tot ce scrieti !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2013, ora 08:31

De la: 9am_2148, la data 2013-06-10 21:24:40

Neah , e smecherie femeiasca ieftina .Cand nu are raspuns sau contraargumentare logica , derapeaza de la subiect cu o aberatie sau chiar jigneste intentionat doar pentru a distrage atentia cititorilor . Provoaca interlocutorul intentionat sa o jigneasca dupa care se victimizeaza .Daca nici asa nu-i merge , recurge la atacuri ad-hominem . Pe dumneaei oricum o doare'n papuci de jigniri dar scopul a fost atins : subiectul discutiei a fost uitat si toata lumea asista la circul creat . Dup'aia , o da pe cinste , onoare , respect ,bla,bla...Tactica de tactica

' straordinar ce perspicaca esti, cumatra : din prima -a doua zi de cind ai intrat pe forum - la sect. politice, nu in alta parte - m-ai reperat, caracterizat , criticat si injurat dar Esti NOUAAA si femeie si folosesti cuvintul ad-hominem si ti-e drag de mine ca sarea pe rana !

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2013, ora 09:21

De la: gabigabi2, la data 2013-06-11 08:24:52

e prostie ? e rea vointa in ceea ce scrieti voi sau e numa' ura fara nici-un discernamint ?
cum poti spune ce-ai spus , cind cu citeva postari mai inapoi am Acceptat ideea lui 888 si am deschis discutia cu " hai sa spunem ca pensionarii nu mai ies la vot ...." pe Cine votezi ?
am mai acceptat si ipoteza de a boicota alegerile si am pus intrebarea Logica : si mai departe ce se-ntimpla ?
deci, cumatra , eu sunt deschisa la orice idee , dar SPUNETI o data CE VRETI ? si CUM si cu Cine se poate face ceea ce vreti voi ?
problema voastra este ca HABAR n-aveti ce ar trebui facut ....aaaa, pardon : daca e sa va scotocesc prin minte, ceea ce umbla-n ca capul vostru e ceva de genul : pus tunul pe toti ....aliniat la perete guvern, parlamentari si senatori si , iesit cu tancul si cu mitraliera si poc-poc , tras cu sete-n tot ce misca ....asa se intelege din tot ce scrieti !

Habar n-avem ce trebuie facut ?
Noi ?
USL-ul tau iubit are ?
Ponta are ?

Esti tampita ?
Pai, noi trebuie sa facem sau Ponta si Antonescu ?
Nu ziceau ei ca o sa faca si o sa dreaga ?
De mai bine de un an sunt la putere si ... ?
Noua ne ceri solutii ?
Ca ce chestie ...?
Si daca am avea, ne-ar baga cineva in seama ?

Esti tampita peste limita legala, Cotoroanto ...
Ai inceput sa-i tragi pe oameni de urechi pentru ce nu fac cei pe care-i ridici tu (si altii ca tine) in slavi. Ai inceput sa-i faci responsabili pe oricine in afara de cei care chiar sunt ...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2013, ora 09:50

ai baut gaz, domnule ?
da' nu ti-am spus ca ma uluieste ce fac si ca M-au PIERDUT ?
ca Ponta a "coabitat " atit de bine cu Base' ca l-a Revigorat de parca n-a fost nici-un referendum si te-am si Intrebat pe matale, personal : NICI acum Nu esti multumit, cind USL .ul Asculta comanda la basel' ?
n-ai vrea sa te Hotarasti odata : e bun sau nu "programul " lui Bas?
sub bagheta lui , dar cu Boc la inaintare , programul a fost un fiasco....
sub aceeasi bagheta, dar cu M.R. U ca premier, nici nu se mai discuta ....
nici cu Ponta nu e bine, jupin Silviu ?
pai asta inseamna ca Programul si Aplicarea lui nu-i buna, indiferent cine conduce guvernul "oficial" ....du-te si ia-l pe bas' al tau de git si intreaba-l de ce a ACCEPTAT fara discutie orice i s-a cerut de la Bruxelles !
si nu ma mai face pe mine timpita, ca tu esti tata' meu !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2013, ora 09:52

si ,totusi : poate nu va mai fofilati si spuneti Ce Credeti voi ca e de facut ? eu chiar vreau sa aud !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2013, ora 13:54

.Ai vazut, hobbyservat, cu ce tandrete si eleganta esti gratulata-alintata de Silvestericul militant?

""Esti tampita peste limita legala, Cotoroanto ..""

Asa ca, nu poti sa te plingi ca te-ar injura sau ca jigneste mitocaneste, birjareste, spunandu-ti ca esti : idioata, naroda, tampa, eventual stupida sau proasta, ar pierde timpul tastand, patzachinul ti-o spune elegant: tampita, peste limita legala. Gabi, masochismul tau este extrem, no prob. ai soricul gros, rezisti oricaror intemperii exprimative care iti sunt , sau iti vor fi adresate, le cauti cu lumanarea credintei stand in pozitia lotus, vai si-amar de karma ta, solicitandu-le cu insistenta.

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2013, ora 15:22

De la: gabigabi2, la data 2013-06-10 10:01:20NUMELE !
dati numele celui pe care ar fi Trebuit sa-l votam ca sa Nu ajungem unde am ajuns !

buuuun , daca nu mai ies pensionarii la vot....sa zicem ca se va intimpla si asta .... Pe CINE veti vota voi ?
vreau macar un singur Nume de om in care voi aveti incredere si apoi, spuneti-mi CUM va face ceea ce vreti voi ?!

Átat timp cat legislativul, administratia gov.-loc., si presedintia sunt si vor fi inapti sa legifereze, dministreze, sa reprezinte profesionist Romania si interesele tuturor cetatenilor romani, nu se va schimba nimic.

Romania, financiar-economic, este in cadere libera, iar romanii se indrepta inconstienti spre extintie parasind, umili si pauperi, scena istorica a civilizatiilor.

NUMBER OF EMPLOYEES IN THE ECONOMY: Martie 2013- 4.360.500
NUMBER OF STATE SOCIAL INSURANCE AND FARMER PENSIONERS: Aprilie 2013- 5.254.400
NUMBER OF REGISTERED UNEMPLOYED, BY COUNTY, AT THE END OF APRIL 2013- 467.089
source: www.mmuncii.ro/nou/index.php/ro/
Tneri,0-18 ani~1.800.000
generos estimativ-alte persoane ne inregistrate of. dif.statistici-3-3,500.000

total:~ 15.381.989

recenzarea populatiei: ~19.400.000 locuitori.?

Political, no name, no vote ! este un drept,Gabi, si una dintre cele mai elegante modalitati democratice ale cetateanului onest, constient , si responsabil, de a refuza oferta politica a partidelor.

Ai inteles motivul 0pentru care se doreste validarea unui referendum cu numai 30%,bade SILVIU?..iar teoretic , cu votul unei minoritati nereprezentative, avand in vedere eliminarea procentelor :vot negativ, cumulat cu cel vot nul ? Va pregatesc dictatura unei majoritati minoritare imbogatite fraudulos postdecembrist.

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 11 Iunie 2013, ora 17:23

Se mai aude ceva de kiombalau_ nu stie boboru de kiombea ilegitimul,ilegalul,care a primit 7 bulioane 500000 de suturi intre okiane_ ?inca+l mai asculta multi prosti sau doar ai de mai traiesc bine dupa cum a promis?

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2013, ora 17:38

De la: gabigabi2, la data 2013-06-11 09:50:12ai baut gaz, domnule ?
da' nu ti-am spus ca ma uluieste ce fac si ca M-au PIERDUT ?
ca Ponta a "coabitat " atit de bine cu Base' ca l-a Revigorat de parca n-a fost nici-un referendum si te-am si Intrebat pe matale, personal : NICI acum Nu esti multumit, cind USL .ul Asculta comanda la basel' ?
n-ai vrea sa te Hotarasti odata : e bun sau nu "programul " lui Bas?
sub bagheta lui , dar cu Boc la inaintare , programul a fost un fiasco....
sub aceeasi bagheta, dar cu M.R. U ca premier, nici nu se mai discuta ....
nici cu Ponta nu e bine, jupin Silviu ?
pai asta inseamna ca Programul si Aplicarea lui nu-i buna, indiferent cine conduce guvernul "oficial" ....du-te si ia-l pe bas' al tau de git si intreaba-l de ce a ACCEPTAT fara discutie orice i s-a cerut de la Bruxelles !
si nu ma mai face pe mine timpita, ca tu esti tata' meu !

Ciuvicã: Firma cãreia Bãsescu i-a vândut flota a intermediat studiile sale din Norvegia
Lucian Negrea / 03 Jul 2012 10:25 Salveaza PDFPrintEmail11 comentarii4 accesari
Traian Bãsescu susþine cã nu a absolvit niciun curs de master, în schimb a efectuat un curs în Norvegia în domeniul maritim. Mugur Ciuvicã, preºedinteleui Grupului de Investigaþii Politice, a precizat pentru DeCe News cã din informaþiile apãrute la momentul respectiv studiile lui Traian Bãsescu au fost intermediate de firma Klaveness, aceeaºi firmã cu care Bãsescu a negociat vânzarea flotei României. Relaþia dintre Bãsescu ºi Klaveness a început în anul 1991, când actualul preºedinte a intermediat negocieriledintre Petromin ºi firma norveginã pentru o colaborare.

“Totul a început în 1991. Bãsescu era subsecretar de stat ºi a negociat pentru Petromin (n.r. companie de stat româneasã care deþinea petrolierele) înþelegerea cu Klaveness. Era vorba de acord de exploatare prin care Klaveness se obliga sã modernizeze ºi sã doteze petrolierele româneºti pentru folosinþã. Au intermediat un împrumut cu o bancã norvegianã de 100 de milioane de dolari pentru recondiþionare. În scurt timp Klaveness a anunþat cã nu are banii ºi a fãcut o alianþã cu Petromin, care s-a numit Petroklav. S-au cerut statului român sã garanteze cu 200 de milioane de euro, iar Bãsescu a fost cel care a garatat. Când nu au fost bani s-a început vânzarea petrolierelor româneºti pentru a plãti datoriile la banca norvegianã”, a explicat Ciuvicã.

Între 19 ºi 22 martie 1991 a fost organizatã la Bucureºti a XV-a sesiune a Comisiei mixte interguvernamentale românã-norvegiene de cooperare economic. Atunci s-au întocmit primele documente privind o eventualã colaborare între Petromin ºi firma norvegianã Klaveness.

Rechizitoriul din 2004 al procurorilor considerã cã relaþiile bilaterale Petromin-Klaveness au fost inițiate pe cãi private, prin intermediul unui broker, iar lucrãrile Comisiei mixte au fost folosite doar ca paravan pentru derularea unei relaþii pur comerciale, fãrã implicare guvernamentalã: ”Încã din prima parte a anului 1991 apare cetãþeanul norvegian Knut Hartmann din firma de brokeraj maritim Hjalmar Bjorge KS, care l-a contactat în mod repetat, în România, pe directorul general al CNM Petromin SA, învinuitul Marinescu Cãlin, pentru grupul de firme private Torvald Klaveness, din Oslo, interesat în navlosirea (închirierea pe termen lung) navelor maritime mineralier de mare capacitate româneºti”, se spune în document.

Ulterior petrolierele româneºti au fost direcþionate spre diferite firme pânã s-a pierdut urma. În afacerea flota au fost vândute 16 petroliere în perioada 1991-1999.

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2013, ora 17:45

De la: 9am_1888, la data 2013-06-10 16:47:46
De la: gabigabi2, la data 2013-06-10 16:27:09 cind iti spun ca esti CRETIN, stiu eu ce spun si tu nu ma crezi !
hai, pa !

Cu siguranta nu mai ai tot lindapul pe casa madame!
Te asigur (poate ai uitat ) ca ai votat usl......indirect pe Iliescu ,,guvernatorul''usl alaturi de varanul ceausist , mitomanul copy-paste, k-a-k-a-r-a-u-l libininos si toata gasca de infractori care in decembrie 89 pana in iunie 90 aveau sedinte de tragere cu tinte in miscare.
Poate ai uitat......

DOSARUL CRIMINAL BASESCU – VANZAREA FLOTEI AERIENE ROMANE.
GARANTEZ TRIMITEREA LUI TRAIAN BASESCU LA PUSCARIE.
Fostul presedinte Emil Constantinescu a dezvaluit, ca Traian Basescu a scapat de la a fi arestat si plimbat in fata camerelor cu o pereche de catuse la maini numai gratie integrarii in UE “.Integrarea in UE l-a salvat pe Basescu de arest si catuse”
De data aceasta nu va scapa…… de catuse!

DOSARUL CRIMINAL BASESCU – VANZAREA FLOTEI AERIENE ROMANE.

IN CALITATE DE MINISTRU AL TRANSPORTURILOR A VANDUT AVIOANELE
ROMANESTI TERORISTILOR INTERNATIONALI PE UN PRET DE NIMIC . UN AVION LA PRETUL UNUI JEEP.
ABSOLUT TOATE DOCUMENTELE POARTA SEMNATURA ACTUALULUI PRESEDINTE AL ROMANIEI.
ABSOLUT TOTI CUMPARATORII SUNT IN INCHISOARE SAU SUNT TRECUTI PE
LISTA TERORISTILOR INTERNATIONALI.

FLOTA AERIANA A MAFIEI ROMANE
(COMANDANT TRAIAN BASESCU)

PRESEDINTELE ROMANIEI A VANDUT FLOTA AERIANA A TARII
Rusul Victor Bout, poreclit ºi “Comerciantul Morþii”, era considerat de unul dintre cei mai importanþi dealeri de arme din lume. A vândut armament romanesc fabricat de stat, grupãrilor teroriste din toatã lumea, din Afganistan pânã în Columbia. O bunã parte din timp, Victor Bout ºi-o petrecea în România, la Bucureºti. Avea sediile a douã companii de transport aerian chiar în cartierul Bãneasa, iar echipaje româneºti au transportat arme în zone de conflict ale continentului negru.”Comerciantul Morþii” schimba armamentul pe diamante, acestea fiind apoi prelucrate în Europa. “Lordul Rãzboiului” a cumpãrat ºi avioane româneºti, cu ajutorul cãrora transporta arme. Le-a cumpãrat la preþ de nimic de la statul român. Cel puþin un avion de pe lista neagrã a cãrãuºiei cu arme a fost þinut timp de trei ani în baza militarã Otopeni. Asta deºi ONU interzicea oricãrei þãri sã facã afaceri cu el. Lucra în toatã lumea, trãia pe picior mare, deºi erau unul dintre cei mai cãutaþi furnizor de arme pentru teroriºti. Singurul oras unde se simte in siguranta si aparea la lumina zilei era capitala Romaniei . A actionat in tandem cu Traian Basescu care a fost ministrul transporturilor iar apoi Presedintele Romaniei. O MARE PARTE DIN AVIOANE DIN FLOTA LUI VICTOR BOUT PROVIN DIN ROMANIA. Iliuºin-uri-18, Antonov-uri 24, Boeing-uri 707, Tupolev 154 ºi BAC-uri 1-11 au fost vandute sau facute cadou la pretul unui jeep cu acordul si semnatura lui Traian Basescu -ministrul transportului.
Între 2001 ºi 2004, echipaje româneºti au zburat în Africa pentru compania Jetline. În documentele ONU se afirmã cã aceastã companie ºi echipajele româneºti au transportat arme în zone de conflict ale continentului negru. Iar aceste informaþii despre cãrãuºia cu arme in specia Made in ROMANIA ,spre mai multe state africane sunt confirmate, sub protecþia anonimatului, de o sursã care a participat la aceste acþiuni în Africa.
Zeci de români, personal navigant ºi tehnic al companiei militare româneºti ROMAVIA au deservit avioanele BAC 1-11 cu indicativele P4-JLB, P4-CBH, VP-BBA ºi 3C-QRF ºi un Boeing 727 cu înregistrarea P4-JLI.
Un document eliberat de Autoritatea Aeronauticã din Aruba, locul unde majoritatea avioanelor erau înregistrate, demonstreazã clar cã piloþii români lucrau pentru Jetline Internaþional, companie condusã de Mohamed Hijazi, un libanez influent cu multe conexiuni în Africa.
În Uniunea Europeanã, activitatea companiei Jetline Incorporated este strict interzisã, dar Autoritatea Aeronauticã Civilã a autorizat MIA Airlines sã desfãºoare activitãþi în România cu patru aeronave ale acestei companii. În realitate, compania se folosea de ºapte avioane chiar sub nasul acestei instituþii, al cãrei sediu se aflã la câteva zeci de metri de cel al MIA Airlines.
Aceastã flotã a adus patronilor sume mari de bani din zborurile fãcute în Africa, Orientul Mijlociu ºi spaþiul ex-sovietic. Oficial, cifra de afaceri anualã MIA Airlines este în jur de 100.000 de euro, adicã echivalentul a cam douã curse complete. În realitate, cifra de afaceri este de ordinul zecilor de milioane de euro ºi statul român s-a ales cu o gaurã imensã.
Avionul-problemã 3C-QRF a fost importat de MIA Airlines in anul 2006, pentru dezmembrare ºi suma declaratã a fost de 40.000 de dolari. Realitatea este însã alta. “Nici aceastã aeronavã nu a fost înregistratã în evidenþele contabile. De menþionat la acest punct cã o aeronavã BAC 1-11 costã între 2 ºi 5 milioane de dolari”.
Angajaþii primeau oficial un salariu în jur de 900 RON, însã în realitate s-a descoperit cã un pilot câºtiga mult mai mult. Nici sutele de curse externe, în valoare de milioane de euro, nu erau înregistrate în scriptele companiei, în final gaura datã de patronii MIA Airlines fiind una uriaºã.
Legãturile lui Victor Bout cu Traian Basescu nu se opresc însã aici. August 2003. În Baza militarã de la Otopeni soseºte aeronava BAC 1-11 cu înmatricularea VP-CLM a insulelor Cayman. Scaune de piele, configuraþie VIP. Lux într-un avion al morþii! Avionul a fost a lui unui colaborator al rusului, Minin, ºi cu el au fost duse în Sierra Leone mari cantitãþi de arme ºi muniþie care au alimentat sângerosul rãzboi civil din aceastã þarã.
Inspectorii ONU au fotografiat avionul. Imaginile sunt ºocante: lãzi cu arme zac pe elegantele fotolii din piele! Probele erau evidente: fiºele cu zborurile avioanelor, certificate de utilizator final false, oferte de armament ºi corespondenþa secretã a traficanþilor.
Trei ani aeronava morþii a stat într-o bazã militarã româneascã, în curtea ROMAVIA, companie a Ministerului Apãrãrii care asigurã zborurile demnitarilor români. Inclusiv pe cele ale preºedintelui þãrii. Avionul ar fi trebuit confiscat încã de la aterizare. Nu s-a întamplat aºa ceva.
BAC-ul a trecut în proprietatea lui Victor Bout.
O altã aeronavã a morþii, un BAC 1-11 cu înmatricularea din Guineea Ecuatorialã 3C-QRF, este descoperitã pe aeroportul Bãneasa în 2006. Aeronava apare în documentele ONU datoritã implicãrii în traficul cu arme în Congo. Proprietate a companiei Jetline, BAC-ul era folosit de o companie autohtonã, MIA Airlines, MIA Airlines, companie privatã care oferã servicii VIP, are sediul într-un apartament de bloc din Bãneasa. Avioanele stau la ROMAERO, în hangarul 7. Aeronavele pe care le opereazã firma româneascã aparþin companiei Jetline Incorporated.
“Iliusin” din Romania lui Basescu vandute contrabandistilor.
Potrivit unui raport facut de Information Service, dat publicitatii in 2001, in flota aeriana a lui Viktor Bout se gasesc doua avioane “Iliusin 18V”, cumparate de la compania romana Tarom. Cele doua avioane au indicativele “YR-IME” si “YR-IMD” si au ajuns de la Tarom in flota “Air Cess Liberia”, una dintre companiile prin care Bout este suspectat ca a facut trafic de armament. Primul “Iliusin” a ajuns, ulterior, cu indicativul “EL-AHO”, in flota unei alte companii controlate de Bout, “Santa Cruz Imperial” Liberia. Al doilea avion de la Tarom a ajuns, prin “Air Cess Liberia”, la “Santa Cruz Imperial”, sub indicativul “EL-ADY”, si apoi la “Star Airlines” din Sharjah, cu indicativul “EX-7504”. Schimbarea indicativelor avioanelor era unul dintre modurile prin care autoritatile pierdeau urma aeronavelor care transportau armament.

Alte Iliuºin 18 sau Antonovuri 24 care au aparþinut TAROM au ajuns la unele companii obscure din Emiratele Arabe Unite sau state ex-sovietice, precum Tretyakovo sau Berkut Air din Kazahstan, Altyn Air, Aerovias cu baza în Sharjah, Air West Cargo ºi lista continuã.

Tot TAROM a vândut douã avioane cargo Boeing 707, avion similar cu cel folosit de preºedintele României, cu câte 300 de mii de dolari bucata. YR-ABC ºi YR-ABA au ajuns tot la niºte companii obscure, South-Asian Airlines ºi Cargo Plus Aviation din Emirate. YR-ABC i-a fost schimbatã înregistrarea în 9G-IRL, fiind surprins pe Otopeni Militar în septembrie 2003 cu noua înfãþiºare. Imensul Boeing s-a prãbuºit acum doi ani în Lacul Victoria, în apropiere de aeroportul Entebbe, în timpul unei curse Addis-Abeba – Togo.
Ultimele douã avioane vândute de compania naþionalã sunt BAC-uri 1-11, cu înmatriculãrile YR-BCJ ºi YR-BRC. Au fost vândute la pachet cu 120.000 de dolari, avioane similare fiind scoase la vânzare de alþi operatori cu sute de mii sau chiar milioane de dolari. Ele au ajuns la o altã companie din Emiratele Arabe Unite, Aquiline International Company, cunoscutã ºi ca Trast Aero, cu birouri în Sharjah, Moscova ºi Brazzaville, Congo.

Compania lui Victor Bout in Romania se numeste “Flying Dolphin” (prin filiala sa, “Flying Dolphin Romania” SRL) . Avioanel companiei printre care un Boeing 707 sunt reparate sau contrlolate regulat de Tarom la Baneasa.
Directorul adjunct al Aeroportului Otopeni Valentin Vasilescu spune in ziarul britanic Standard Today :Bout business was to illegal transfer of Romanian Governement weapons loaded on Bucharest-Otopeni military apron for almost HUNDRED flights with destination DR Congo, Angola, Iran, Liberia, Sudan, Rwanda, Uganda etc……… Bout airplane registred in Moldova ER-75929 operated 73 flights of Romanian build smuglling weapons for Africa at military apron of Otopeni-Bucharest airport under Air Acvila ( RRM code ), a Romanian Department of Defense company.”
Vasilescu a inregistrat in secret pe Presedintele Romaniei confirmand ca acesta avea cunostinta de uriasul trafic ilegal de arme. Caseta a fost predata statiei de TV Antena 3.
LA ORDINELE LUI TRAIAN BASESCU ROMANIA A DEVENIT FURNIZOR DE PERSONAL CALIFICAT PRECUM SI BAZA DE APROVIZIONARE SI INTRETINERE PENTRU AVIOANELE TRAFICANTILOR. SA CREIAT ASTFEL DIN INSTITUTILE STATULUI ROMAN O INTREPRINDERE CRIMINALA. ARMELE TRIMISE IN JURUL LUMII AU DUS LA MOARTEA A SUTE DE MII DE OAMENI SI MILIOANE DE REFUGIATI.
“Traian Basescu had been under surveillance for several years.”
Rachete antitanc romanesti se numara printre armele din depozite secrete ale miscarii marxiste columbiene de gherila FARC (Fortele Revolutionare din Columbia) descoperite de armata columbiana, se arata intr-un raport al Grupului de analiza antiterorista Giat de la Bogota. 
Serviciile de informatii columbiene au avertizat cu privire la interesul liderilor FARC pentru achizitionarea de armament de ultima generatie, in special rachete sol-aer IGLA-S24 fabricate in Romania. Transportul rachetelor romanesti a fost facut cu avioane provenite din Romania si asigurata de piloti romani.
Cel mai marei de armament din lume, poreclit “comerciantul morþii”, Viktor Bout, a fost nu demult arestat de DEA american, în Thailanda
Mandatul internaþional de arestare, pus în aplicare de americani, ieri, în capitala Thailandei, este emis cu acuzaþia cã Bout a încãlcat embargourile ONU privind comerþul cu armament din mai multe þãri si transport de rachete pentru rebelii columbieni. Este de asteptat un nou mandat de arestare pe numele Traian Basescu.

Robert Horvath DEVA USA

devanewyork.blogspot.com/
www.devagallery.com

POSTED BY ROBERT HORVATH AT 9:44 PM

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2013, ora 20:09

De la: gabigabi2, la data 2013-06-11 08:31:13
De la: 9am_2148, la data 2013-06-10 21:24:40

' straordinar ce perspicaca esti, cumatra : din prima -a doua zi de cind ai intrat pe forum - la sect. politice, nu in alta parte - m-ai reperat, caracterizat , criticat si injurat dar Esti NOUAAA si femeie si folosesti cuvintul ad-hominem si ti-e drag de mine ca sarea pe rana !

Madam' , nu v-am injurat , parol ! Am spus ca daca chiar vreti , as putea s-o fac , ceea ce n-am facut ! Inca
Dumneata traiesti cu impresia gresita ca e obligatoriu sa-mi fac cont pe 9am , pentru a-ti citi ineptiile pe care le insiri zilnic pe la politice ? Ti-am si spus ca citesc de ceva timp ce se scrie pe aici . Crezi ca era greu sa te reperez , in conditiile in care peste 50 % din comentarii sunt ale dumitale ?
N-am inteles , scrie cumva in regulamentul forumistic 9am ca singura femeie cu drept de postare la sectiunea politice tre' sa fie gabigabi2 ? Sau detineti cumva monopolul de tastare pentru "ad-hominem " ???

Fosta membra 9am.ro

134 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2013, ora 09:02

Ipotetic vorbind, derbedeii astia chiar ar merita pusi la zid deoarece ne-au facut viata un calvar!
Politicienii actuali cu mici exceptii sunt doar niste gansteri nemernici si locul lor este in puscarie pe viata.
Faptul ca au devalizat tara iar mortalitatea a crescut este rezultatul genocidului pe care cu bunastiinta l-au creat in folosul propriului buzunar si ii califica chiar si pentru pedepsa capitala.
Hai sa nu o mai aburim cu depturile omului deoarece nici ei nu au tinut cont de ele.

Fosta membra 9am.ro

134 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2013, ora 09:17

De la: 9am_1454, la data 2013-06-11 09:21:14

Habar n-avem ce trebuie facut ?
Noi ?
USL-ul tau iubit are ?
Ponta are ?

Esti tampita ?
Pai, noi trebuie sa facem sau Ponta si Antonescu ?
Nu ziceau ei ca o sa faca si o sa dreaga ?
De mai bine de un an sunt la putere si ... ?
Noua ne ceri solutii ?
Ca ce chestie ...?
Si daca am avea, ne-ar baga cineva in seama ?

Esti tampita peste limita legala, Cotoroanto ...
Ai inceput sa-i tragi pe oameni de urechi pentru ce nu fac cei pe care-i ridici tu (si altii ca tine) in slavi. Ai inceput sa-i faci responsabili pe oricine in afara de cei care chiar sunt ...

Poate nu ati inteles.....USL cu majoritatea lui absoluta la toate nivelurile nu poate pune in aplicare politicile de inbelsugare promise prostilor datorita ,,tiranului'' Basescu!
Ai vazut desigur cum gansterii din parlament au votat pentru micsorarea CAS, pentru investitii de sute de miliarde de coco, pentru micsorarea impozitelor, pentru eliminarea forfetarului, pentru eradicarea coruptiei, etc iar ,,TIRANUL'' Basescu nu a vrut sa abroge legile respective?
Au dreptate ciumpalacii USL......asa nu se mai poate!
Traiasca si inflorasca scumpa noastra republica USLista!
URA.....URAAAAAAAA.......URA.......!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2013, ora 09:23

esti @Silver , cumva si te-ai reactivat, mai CIFRA ?

da , sunt de acord cu intratul lor la puscarie , dar nu are cine s-o faca ...doar nu s-or
inchide ei pe ei !
LEGI exista ....poate chiar prea multe si toate avind portite de scapare prin interpretare avocateasca dar, TOTI cei care sunt pusi sa Pazeasca Legea , sunt un clan bine organizat si bas' e ultimul lor NAS, ce a "ridicat "Ro la rang de tara de tip mafiot ! asta a fost Lucrarea celor 23 ani de " democratie " si extraordinara Ura impotriva A3 de ex., cea care dezvaluie increngaturile afacerilor oneroase pin' la servicii si presedentie, este explicabila !

Fosta membra 9am.ro

134 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2013, ora 09:24

Cipriotule..... parerea mea este ca te poti ,,intitula'' fara concurs .....,,Cel mai imbecil dintre imbecilii in viata'' iar locul acesta cu siguranta iti face mare cinste!

Fosta membra 9am.ro

134 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2013, ora 09:31

De la: gabigabi2, la data 2013-06-12 09:23:28 esti @Silver , cumva si te-ai reactivat, mai CIFRA ?

da , sunt de acord cu intratul lor la puscarie , dar nu are cine s-o faca ...doar nu s-or
inchide ei pe ei !
LEGI exista ....poate chiar prea multe si toate avind portite de scapare prin interpretare avocateasca dar, TOTI cei care sunt pusi sa Pazeasca Legea , sunt un clan bine organizat si bas' e ultimul lor NAS, ce a "ridicat "Ro la rang de tara de tip mafiot ! asta a fost Lucrarea celor 23 ani de " democratie " si extraordinara Ura impotriva A3 de ex., cea care dezvaluie increngaturile afacerilor oneroase pin' la servicii si presedentie, este explicabila !

Mai putin ale sefului varan ca doar din valuta furata plateste tonomaturile antidemocratice!
Poate intelegi si tu ca acest varan balos a avut o usiasa contributie la devalizarea tarii si atunci cum mai pot eu sa iau de buna ce balbaie slugile de la A3?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2013, ora 09:43

De la: 9am_1888, la data 2013-06-12 09:31:23
De la: gabigabi2, la data 2013-06-12 09:23:28 esti @Silver , cumva si te-ai reactivat, mai CIFRA ?

inchide ei pe ei !

Mai putin ale sefului varan ca doar din valuta furata plateste tonomaturile antidemocratice!
Poate intelegi si tu ca acest varan balos a avut o usiasa contributie la devalizarea tarii si atunci cum mai pot eu sa iau de buna ce balbaie slugile de la A3?

SLUGI ? da' alea de la B1 sau mai nou, RTv, ce-s ?
o sa-i vina si lui rindul intr-o buna zi , dar asta NU inseamna ca DOVEZILE prezentate de A3 referitor la marile afaceri cu ALRO , de ex. sau ce a postat @ Cipriotu' , nu ar fi valabile ! SUNT !
si e loc la Puscarie ptr. toti !

dar, te-am mai intrebat o data : CARE e Deosebirea dintre Bas' si Voiculescu , cind amindoi au facut innainte de 89 si dupa, EXACT acelasi lucru si n-ai raspuns ?!

Fosta membra 9am.ro

134 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2013, ora 09:45

Poate nu ati inteles.....USL cu majoritatea lui absoluta la toate nivelurile nu poate pune in aplicare politicile de inbelsugare promise prostilor datorita ,,tiranului'' Basescu!
Ai vazut desigur cum gansterii din parlament au votat pentru micsorarea CAS, pentru investitii de sute de miliarde de coco, pentru micsorarea impozitelor, pentru eliminarea forfetarului, pentru eradicarea coruptiei, etc iar ,,TIRANUL'' Basescu nu a vrut sa abroge legile respective?

Fosta membra 9am.ro

134 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2013, ora 09:57

De la: gabigabi2, la data 2013-06-12 09:43:17
De la: 9am_1888, la data 2013-06-12 09:31:23

inchide ei pe ei !

SLUGI ? da' alea de la B1 sau mai nou, RTv, ce-s ?
o sa-i vina si lui rindul intr-o buna zi , dar asta NU inseamna ca DOVEZILE prezentate de A3 referitor la marile afaceri cu ALRO , de ex. sau ce a postat @ Cipriotu' , nu ar fi valabile ! SUNT !
si e loc la Puscarie ptr. toti !

dar, te-am mai intrebat o data : CARE e Deosebirea dintre Bas' si Voiculescu , cind amindoi au facut innainte de 89 si dupa, EXACT acelasi lucru si n-ai raspuns ?!

O mare diferenta !
Dar pentru asta ar trebui prea multa cerneala consumata si nu am bani de investitii suplimentare!
Oricum daca vrem si merita le putem gasi locuri eligibile la Rahova!
Trebuie doar sa ne documentam adecvat iar cel putin in cazul varanului nu mai incape indoiala.
Cat priveste indoctrinarea televiziunilor eu unul nu prea pun botul in nicio directie si incerc sa gandesc( te asigur ca nu este chiar atat de greu )
Daca vrei......incerca si rezultatele nu vor intarzia sa apara!

Fosta membra 9am.ro

134 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2013, ora 09:59

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2013, ora 10:22

SILVAREEEEE, coabitarea lui Ponta cu Bas' de acum, ne-a adus adus in situatia lui 2009 cind Basel "si- vazut visul cu ochii " ,obtinind o majoritate parlamentara impreuna cu PSD .ul, cu acelasi efect ca si acum : votarea propriilor interese !

Pagini: << 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: