back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 15:12

reparare topic.......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

reparare topic.......

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

reparare topic.......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

reparare topic.......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

reparare topic.......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

reparare topic.......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

reparare topic.......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

reparare topic.......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 15:14

Reparat....desi poate ca trebuia sa-l las defect.......ma mai gandesc....acum stiu sa-l defectez

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 15:32

De la: CREMENE, la data 2012-12-31 10:46:46Dragi amici si neamici de aici, dat fiind faptul ca e ultima zi din an si peste cateva ore intram intr-un an nou, cu bune cu rele si cu pareri si sentimente propri mai bune ori mai putin bune, va multumesc tuturor celor care cu buna credinta v-ati exprimat aici, fiindca am mai inteles cate ceva si de la cei pro si de la cei anti.
Sunt total dezamagit de intreaga clasa politica, de la A la Z, nici unul dintre politicieni nu merita se ne conduca. dar astia sunt si altii nu avem si nici poporul intr-o proprtie covarsitoare nu are educatie politica, de 20 de ani incoace voteaza doar negativ, ala mi-a facut rau, pe ala nu-l mai votez, chiar daca celalalt nu i-a dat nimic in plus, iar tura viitoare il va vota pe celalalt. In mare parte romanul, voteaza slogane straine de interesul lui, nu-l intereseaza daca ar putea sa-i fie mai bine sau nu. Sa nu fie cu ala sau cu celalat sau ala e comunist, celalat e infractor, sau securist sau te miri cum mai este.
Nici un politician sau partid nu a avut si nu are un program coerent, petece peste petece sa acunda goliciunea lipsei de idei si de buna credinta in ceea ce au promis sa faca, adica sa o duca mai bine poporul.
Va multumesc celor care cu buna credinta existati aici.

Va doresc un an mai bun ca acesta, va doresc succese si si multa sanatate si sa fie nu mai fie cazul ca acest topic sa existe, sa avem alte teme din care sa reiasa ca traim cu totii mai bine. fiindca la asta se rezuma totul, un trai mai bun din toate punctele de vedere.

UN AN NOU FERICIT.

Nechifor.

La MULTI Ani si tie si familiei tale !

gh_toader

5 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 18:06

Draga membra a 9 a.m. !
Daca nu ai cunoscut lumea navigatorilor de cursa lunga , a capitanilor de vapor , a micilor , sau a marilor contrabandisti '' vaporeni '' , a subordonatilor lui Basescu din vremea cand era Capitan , si a subordonatilor lui Basescu din vremea cand era Ministru , inseamna ca nu stii nimic , asa ca nu te baga in vorba ! Mai bine intreaba-i pe cei care au fost in preajma lui in diferite ipostaze si ai sa vezi adevarata fata a lui Basescu care v-a prostit intr-un asa hal !
Cititi ce a spus Andrei Plesu , ce a spus ziarista care a fost Consilier al Presedintelui , sau macar ce a spus presedintele cu gurita lui cand a povestit cum i-a pacalit el pe francezi cand un vapor romanesc a poluat apele in zonA FRANCEZA SI DE UNDE REIESE CLAR CE SANGE DE MINCINOS SI DE EXCROC ZACE IN DANSUL !
CITESTE BIOGRAFIA SA DE TURNATOR PRECOCE LA SECURITATE !
Citeste-i zodia de scorpion periculos !
Si gandeste- te: Daca acesti ziaristi din MEDIA care zici ca mint , ar spune lucruri neadevarate , n-ar trebui sa fie in PUSCARIE pentru minciuna , denigrare si dezinformare , conform legilor in vigoare ?
Ori daca ei sunt liberi , cu toate ca justitia si securistii au fost pe mana lui Basescu , inseamna ca tot ce au spus a fost adevarat si BASE nu are ce face , se face ca ploua si incearca prin santaj sa mai reduca din cantitatea de adevar ce ar trebui sa fie facut cunoscut !
Sper ca am reusit sa va trezesc din somnul cel de moarte si sa va aduc la RATIUNE !

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 21:12

amintirile ma chinuiesc....ha,ha,ha....

youtu.be/--FamJBbo5I

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s i faci lectura pe vapor dect s faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 21:14

De la: gh_toader, la data 2012-12-31 18:06:44Draga membra a 9 a.m. !
Daca nu ai cunoscut lumea navigatorilor de cursa lunga , a capitanilor de vapor , a micilor , sau a marilor contrabandisti '' vaporeni '' , a subordonatilor lui Basescu din vremea cand era Capitan , si a subordonatilor lui Basescu din vremea cand era Ministru , inseamna ca nu stii nimic , asa ca nu te baga in vorba ! Mai bine intreaba-i pe cei care au fost in preajma lui in diferite ipostaze si ai sa vezi adevarata fata a lui Basescu care v-a prostit intr-un asa hal !
Cititi ce a spus Andrei Plesu , ce a spus ziarista care a fost Consilier al Presedintelui , sau macar ce a spus presedintele cu gurita lui cand a povestit cum i-a pacalit el pe francezi cand un vapor romanesc a poluat apele in zonA FRANCEZA SI DE UNDE REIESE CLAR CE SANGE DE MINCINOS SI DE EXCROC ZACE IN DANSUL !
CITESTE BIOGRAFIA SA DE TURNATOR PRECOCE LA SECURITATE !
Citeste-i zodia de scorpion periculos !
Si gandeste- te: Daca acesti ziaristi din MEDIA care zici ca mint , ar spune lucruri neadevarate , n-ar trebui sa fie in PUSCARIE pentru minciuna , denigrare si dezinformare , conform legilor in vigoare ?
Ori daca ei sunt liberi , cu toate ca justitia si securistii au fost pe mana lui Basescu , inseamna ca tot ce au spus a fost adevarat si BASE nu are ce face , se face ca ploua si incearca prin santaj sa mai reduca din cantitatea de adevar ce ar trebui sa fie facut cunoscut !
Sper ca am reusit sa va trezesc din somnul cel de moarte si sa va aduc la RATIUNE !

sa vii maine-n cismigiu cu 25 de lei sa-ti facem carnet de membru....

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s i faci lectura pe vapor dect s faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 21:16

De la: _KARPOV, la data 2012-12-31 15:14:17

Reparat....desi poate ca trebuia sa-l las defect.......ma mai gandesc....acum stiu sa-l defectez

si cum poti defecta ceva ce este defect din nascare recte base si cu gasca lui...

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 1 Ianuarie 2013, ora 10:53

SA TRAIESTI BINE...!!!!!!

symy-apocalipsa.blogspot.ro
CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 1 Ianuarie 2013, ora 21:10

A trecut ilegitimul fraudulos anul? kiomblul care a primit 7400000 de bombeuri la curb șinele trosnesc? cum de n-a nimeri și el precum copilul ala de 19 ani ? nu-i pcat?

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2013, ora 21:15

ȘTIRI
HOME / ȘTIRI / Ciuvic: Firma creia Bsescu i-a vndut flota a intermediat studiile sale din Norvegia
Ciuvic: Firma creia Bsescu i-a vndut flota a intermediat studiile sale din Norvegia
Lucian Negrea / 03 Jul 2012 10:25 Salveaza PDFPrintEmail11 comentarii2385 accesari
Traian Bsescu susine c nu a absolvit niciun curs de master, n schimb a efectuat un curs n Norvegia n domeniul maritim. Mugur Ciuvic, preedinteleui Grupului de Investigaii Politice, a precizat pentru DeCe News c din informaiile aprute la momentul respectiv studiile lui Traian Bsescu au fost intermediate de firma Klaveness, aceeai firm cu care Bsescu a negociat vnzarea flotei Romniei. Relaia dintre Bsescu i Klaveness a nceput n anul 1991, cnd actualul preedinte a intermediat negocieriledintre Petromin i firma norvegin pentru o colaborare.

Totul a nceput n 1991. Bsescu era subsecretar de stat i a negociat pentru Petromin (n.r. companie de stat romneas care deinea petrolierele) nelegerea cu Klaveness. Era vorba de acord de exploatare prin care Klaveness se obliga s modernizeze i s doteze petrolierele romneti pentru folosin. Au intermediat un mprumut cu o banc norvegian de 100 de milioane de dolari pentru recondiionare. n scurt timp Klaveness a anunat c nu are banii i a fcut o alian cu Petromin, care s-a numit Petroklav. S-au cerut statului romn s garanteze cu 200 de milioane de euro, iar Bsescu a fost cel care a garatat. Cnd nu au fost bani s-a nceput vnzarea petrolierelor romneti pentru a plti datoriile la banca norvegian, a explicat Ciuvic.

ntre 19 i 22 martie 1991 a fost organizat la Bucureti a XV-a sesiune a Comisiei mixte interguvernamentale romn-norvegiene de cooperare economic. Atunci s-au ntocmit primele documente privind o eventual colaborare ntre Petromin i firma norvegian Klaveness.

Rechizitoriul din 2004 al procurorilor consider c relaiile bilaterale Petromin-Klaveness au fost inițiate pe ci private, prin intermediul unui broker, iar lucrrile Comisiei mixte au fost folosite doar ca paravan pentru derularea unei relaii pur comerciale, fr implicare guvernamental: nc din prima parte a anului 1991 apare ceteanul norvegian Knut Hartmann din firma de brokeraj maritim Hjalmar Bjorge KS, care l-a contactat n mod repetat, n Romnia, pe directorul general al CNM Petromin SA, nvinuitul Marinescu Clin, pentru grupul de firme private Torvald Klaveness, din Oslo, interesat n navlosirea (nchirierea pe termen lung) navelor maritime mineralier de mare capacitate romneti, se spune n document.

Ulterior petrolierele romneti au fost direcionate spre diferite firme pn s-a pierdut urma. n afacerea flota au fost vndute 16 petroliere n perioada 1991-1999.

Fosta membra 9am.ro

472 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2013, ora 21:41

De la: XYW, la data 2012-12-31 21:16:34

si cum poti defecta ceva ce este defect din nascare recte base si cu gasca lui...

Bree ,io d'abia m-am spovedit la nea Simion si vii tu si-mi spui de rect?ma intarati cu batzu prin gard?

Cand apare un destept pe lume ,poti sa-l recunosti dupa faptul ca toti prostii il urasc!
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2013, ora 23:53

De la: 9am_1111, la data 2013-01-01 21:41:20

Bree ,io d'abia m-am spovedit la nea Simion si vii tu si-mi spui de rect?ma intarati cu batzu prin gard?

iar umbli cu kkbatzul dupa tine..?

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 00:11

Cah.....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 17:49

gata, mi-a venit inima la loc : don guvernator s-a intors de la Covasna, in Bucuresti !
saracu' , ce napastuit a fost si acolo unde se ascunsese , desi tocmai d'aia nu s-a dus pe Valea Prahovei sau Poiana Brasov....sa scape de romanii astia de'l iau cu huo si de ziaristi obraznici si astia l-au gabjit si p'acolo si l-au pindit si i-au stricat si plimbarile in care mai venea cite'o baba- doua la el , venite si ele la sanatoriu si sa-i spuna ca-l iubeste ! offff, ce lume rea !

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 18:09

S-a refugiat la bozgori s-și scrie pagina de istorie A -2-a domnie a lui Pazvantoglu al 2 lea?

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 18:22

De la: _KARPOV, la data 2012-12-31 15:06:48

hhhhhhuuuuuuuuuuuuooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

N-ai observat c te-ai defectat tu?

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 20:12

De la: gabigabi2, la data 2013-01-02 17:49:12 gata, mi-a venit inima la loc : don guvernator s-a intors de la Covasna, in Bucuresti !
saracu' , ce napastuit a fost si acolo unde se ascunsese , desi tocmai d'aia nu s-a dus pe Valea Prahovei sau Poiana Brasov....sa scape de romanii astia de'l iau cu huo si de ziaristi obraznici si astia l-au gabjit si p'acolo si l-au pindit si i-au stricat si plimbarile in care mai venea cite'o baba- doua la el , venite si ele la sanatoriu si sa-i spuna ca-l iubeste ! offff, ce lume rea !

De unde sti c-a fugit de ziaristi, ca si dupa referebdum tot acolo a fost, poate a mai avut de pus de nitcai intelegeri cu pretenii unguri,sau sa le explice ca alegerile parlamentare nu au fost referendum si trebuiau sa iasa la vot, ca udmr-ul abia a intrat in parlament.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 20:22

Si eu ati vazut de cine sint inconjurat. Unul cu oaie in cap, altul cu berbec in cap, altul cu un ochi.
Sint pazit bine.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 23:34

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 23:53

De la: nastasemihail, la data 2013-01-02 20:22:50Si eu ati vazut de cine sint inconjurat. Unul cu oaie in cap, altul cu berbec in cap, altul cu un ochi.
Sint pazit bine.

CIN' SE-ASEAMANA...SE-MPREUNEAZA....CE-O IESI....DUMNEZEU CU MILA SAU CU SILA....

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 23:57

De la: 9am_1111, la data 2013-01-01 21:41:20

pai talica accesezi orice rect....chiar asa n-ai oleaca de discernamant....???

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 23:59

doi ochi albastri.....
youtu.be/F9DgBT1xKuc

averea1916

206 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2013, ora 00:43

De la: XYW, la data 2013-01-02 23:59:59doi ochi albastri.....
youtu.be/F9DgBT1xKuc[/quote]
Pai daca romanii nu-l mai vor a fugit la unguri si cu amanta
www.antena3.ro/romania/cum-au-petrecut-basescu-si-udrea-intrarea...

INCEARCA SA TRAIESTI BINE,NU TE UITA CA NU AI CU CE,PINA NU SE TREZESTE NORODUL !
Pagini: << 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: