Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 18:50
De la: eugenb, la data 2012-07-29 18:44:28De la: Silver9AM, la data 2012-07-29 17:53:37De la: eugenb, la data 2012-07-29 16:48:48La ora 10 (deci dupa 3 ore) votasera 9.05%, iar la ora 14 (dupa inca 4 ore - in total 7 ore) votasera 21.37%! - vezi si www.becreferendum2012.ro/DOCUMENTE%20BEC/Statistici/Participarea...
Nota:
Atunci, daca se mentine aceasta rata (procentuala) de calcul, vom avea (posibil) la ora 17 (deci dupa inca 3 ore - in total 10 ore) 31% votanti, iar la ora 20 (posibil) 41% votanti si in final la ora 23 (posibil) 51% votanti si DEMITEREA LUI BASESCU - Rata luata in calcul se situeaza in jurul valorii 3.1% sau 3.2% (ramane de vazut daca se va pastra in continuare sau nu - poate creste sau poate scade). Nu trebuie uitat ca majoritatea votantilor se gaseste in principal in ORASE si Bucurestiul are posibilitatea sa restoarne orice calcul, tot asa cum si romanii din Diaspora, pot sa-i faca "bucuria" lui Basescu si sa VOTEZE inclinind in mod hotarator talerul balantei in favoarea celor care il vor DEMIS pe Basescu.
Cu tot cu procente'le furate nu va dau mai mult de 40% .......pariu putoniere ?
Vedeti @silver9AM ca iar gresiti, daca va luati dupa @BlackFriday (care de neatent ce este nu citeste postarile celorlalti cand nu spun la fel cu el)! Daca va aduceti aminte ca, odata, anterior, v-am spus ca sunt OFITER MApN si, alta data, ca nu fac parte din Sindicatul lui Dogaru! Dar daca va luati dupa @blackFriday o sa ajungeti la fel ca acesta (adica un user care o sa vorbeasca cu peretii, ca pe acest site nu va mai avea cu cine)! Parca ajunsesem la un dialog civilizat in care ne respectam parerile sau veneam cu DATE CONCRETE (EXACTE) cand aveam ceva de demonstrat?! Dar se pare ca v-ati luat dupa acesta (de @BlackFriday este vorba) care atunci cand nu mai are ce sa spuna o da pe miriste cu jignirile crezand ca ma dovedeste! Se insala! Dar cred ca de vina este chiar prognoza pe care am facut-o eu!
Dar ca sa vedeti ca nu sunt asa de rau pe cat ma credeti, va dau si valoarea exacta de la ora 17 : 26.89% votanti (asa ca cei care vor sa-l demita pe Basescu trebuie sa ajunga la min.40% la ora 20).
Obser ca nu esti tu atent ,gradul de plutonier eu ti lam acordat si tot eu ti l'am luat ,nu esti decat o rusine a armatei Romane ,tu si asociatia aia de dezertori din care face'ti parte in frunte cu dogaru ,inteles ?
Logica ta e subreda tare ,votantii vostri fac parte din mediul rural ,apogeul il atingeti pana in ora 13 ,dupa aceasta ora mai putin cu votantii vostri ,e o chestie consacrata,ar trebui sa stii. In mod normal (fara frauda) Referendul ptr. voi s'a incheiat .......
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 18:51
De la: CREMENE, la data 2012-07-29 18:50:30De la: Silver9AM, la data 2012-07-29 18:44:52De la: CREMENE, la data 2012-07-29 18:43:16De la: Silver9AM, la data 2012-07-29 18:12:40De la: CREMENE, la data 2012-07-29 18:01:28Au dreptul de a participa la referendum cetenii romni care au mplinit 18 ani pn n ziua referendumului inclusiv. Nu au drept de vot: Debilii sau alienaii mintal, pui sub interdicie, i nici persoanele condamnate prin hotrre judectoreasc definitiv la pierderea drepturilor electorale.
Mai sunt parlamentarii PDL pe care partidul ii consemna in bancute si celor carora le interzice idolul si mentorul lor. Adica basescu.
Inseamna ca tu nu ai votat ,nu ?
Spre deosebire de tine, eu mintea cu mine, nu trebuie sa-mi spuna cineva ce trebue sa fac si am si buletinu, nu mi l-a oprit seful, cu se intampla cu parlamentarii basisti din parlament care erau priponiti in banci, ca de destepti ce erau mai votau si pe alturi.
Esti cam incoerent......o fi de la caldura ?!? Bea mai multa ........apa !
Am spus eu bine ca nu ai mintea cu tine, ti-a oprit-o seful tau, nu ai cu ce sa intelegi. te scuz pt asta.
Multumesc mult ,esti foarte dragut ! Apropo,inchina si in cinstea mea un rand.........
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
CREMENE
743 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 19:07
Viktor Orban i ndeamn pe maghiarii din Romnia s nu voteze la referendum
Premierul Ungariei, Orban Viktor, a afirmat, smbt, la Bile Tunad, la Universitatea de Var Tusvanyos, referitor la referendum, c le ureaz romnilor i maghiarilor din Romnia s aduc decizii bune, adic s nu ia nicio decizie, ceea ce mine (duminic n.r.) este o posibilitate.
A dori s urez romnilor i maghiarilor din Romnia s aduc decizii bune, adic s nu ia nicio decizie, ceea ce mine (duminic n.r.) este o posibilitate. Iar la alegerile parlamentare, s ia decizii cu care s poat proteja acel fundament care exist n starea firav care a fost furit i de maghiarii din Romnia. n invit pe maghiari s simt greutatea istoric a momentului, este posibil ca soarta Romniei s se hotrasc pentru viitorul ctorva decenii, a declarat Orban Viktor, potrivit traducerii oficiale, citat de Mediafax.
cursdeguvernare.ro/viktor-orban-ii-indeamna-pe-maghiarii-din-rom...
Ei si uite asa se vede cam pe unde se hotaraste cam ce se intampla prin Romania, normal daca Basescu e prieten bun cu orban. Simtiti-va bina ca soarta Romaniei e contrafacuta de ViKtor Orban.
Cine este viktor orban?
www.hotnews.ro/stiri-international-7598541-risca-viktor-orban-de...
www.ziare.com/articole/sanctiuni+ungaria
|
Fosta membra 9am.ro
471 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 19:10
De la: eugenb, la data 2012-07-29 18:44:28De la: Silver9AM, la data 2012-07-29 17:53:37De la: eugenb, la data 2012-07-29 16:48:48La ora 10 (deci dupa 3 ore) votasera 9.05%, iar la ora 14 (dupa inca 4 ore - in total 7 ore) votasera 21.37%! - vezi si www.becreferendum2012.ro/DOCUMENTE%20BEC/Statistici/Participarea...
Nota:
Atunci, daca se mentine aceasta rata (procentuala) de calcul, vom avea (posibil) la ora 17 (deci dupa inca 3 ore - in total 10 ore) 31% votanti, iar la ora 20 (posibil) 41% votanti si in final la ora 23 (posibil) 51% votanti si DEMITEREA LUI BASESCU - Rata luata in calcul se situeaza in jurul valorii 3.1% sau 3.2% (ramane de vazut daca se va pastra in continuare sau nu - poate creste sau poate scade). Nu trebuie uitat ca majoritatea votantilor se gaseste in principal in ORASE si Bucurestiul are posibilitatea sa restoarne orice calcul, tot asa cum si romanii din Diaspora, pot sa-i faca "bucuria" lui Basescu si sa VOTEZE inclinind in mod hotarator talerul balantei in favoarea celor care il vor DEMIS pe Basescu.
Vedeti @silver9AM ca iar gresiti, daca va luati dupa @BlackFriday (care de neatent ce este nu citeste postarile celorlalti cand nu spun la fel cu el)! Daca va aduceti aminte ca, odata, anterior, v-am spus ca sunt OFITER MApN si, alta data, ca nu fac parte din Sindicatul lui Dogaru! Dar daca va luati dupa @blackFriday o sa ajungeti la fel ca acesta (adica un user care o sa vorbeasca cu peretii, ca pe acest site nu va mai avea cu cine)! Parca ajunsesem la un dialog civilizat in care ne respectam parerile sau veneam cu DATE CONCRETE (EXACTE) cand aveam ceva de demonstrat?! Dar se pare ca v-ati luat dupa acesta (de @BlackFriday este vorba) care atunci cand nu mai are ce sa spuna o da pe miriste cu jignirile crezand ca ma dovedeste! Se insala! Dar cred ca de vina este chiar prognoza pe care am facut-o eu!
Dar ca sa vedeti ca nu sunt asa de rau pe cat ma credeti, va dau si valoarea exacta de la ora 17 : 26.89% votanti - in loc de 30.5% cat calculasem eu, uitand ca intre ora 14 si 17 sunt multi care se mai si odihnesc (asa ca cei care vor sa-l demita pe Basescu trebuie sa ajunga la min.40% votanti la ora 20). Ramane de vazut daca nu se rastoarna din nou calculul, mai ales ca Basescu a cerut in clar (astazi - este INTERZIS acest lucru) ca suporterii lui sa nu vina la vot!
Nu se ia dupa nimeni, se pare ca sunt aceeasi persoana ! Cateodata ma mai luam cu jigodia de Sile si a doua zi primeam raspuns de la BlackFriday . Cand intrebam ce are de raspunde pentru altul , nu zicea nimic , continua cu injuraturile ! Apropos, o adresa de mail mi-au distrus-o , deci colaboreaza cu cineva dintre administratori !
Bine a zis Elena Ceausescu ..."popor de viermi"... fiindca ati stat ieri acasa sa va uitati la telenovele, de azi incolo mancati austeritate , Constitutie , Drept European si in loc de salarii veti primi aprecierile Comisiei Europene !
BRAVOS , ATI DOVEDIT CA SUNTETI ... IOROPENI !
|
|
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 19:14
De la: Silver9AM, la data 2012-07-29 18:50:38De la: eugenb, la data 2012-07-29 18:44:28De la: Silver9AM, la data 2012-07-29 17:53:37De la: eugenb, la data 2012-07-29 16:48:48La ora 10 (deci dupa 3 ore) votasera 9.05%, iar la ora 14 (dupa inca 4 ore - in total 7 ore) votasera 21.37%! - vezi si www.becreferendum2012.ro/DOCUMENTE%20BEC/Statistici/Participarea...
Nota:
Dar ca sa vedeti ca nu sunt asa de rau pe cat ma credeti, va dau si valoarea exacta de la ora 17 : 26.89% votanti (asa ca cei care vor sa-l demita pe Basescu trebuie sa ajunga la min.40% la ora 20).
Obser ca nu esti tu atent ,gradul de plutonier eu ti lam acordat si tot eu ti l'am luat ,nu esti decat o rusine a armatei Romane ,tu si asociatia aia de dezertori din care face'ti parte in frunte cu dogaru ,inteles ?
Logica ta e subreda tare ,votantii vostri fac parte din mediul rural ,apogeul il atingeti pana in ora 13 ,dupa aceasta ora mai putin cu votantii vostri ,e o chestie consacrata,ar trebui sa stii. In mod normal (fara frauda) Referendul ptr. voi s'a incheiat .......
si ptr. ca referendumul s-a Incheiat, ti-a REVENIT TUPEUL, LASULE ? ieri, alaltaieri iti intrasera izmenele-n fund si chitaiai subtire si faceai pe democratu ' " CA OAMENI SUNTEM" si avem pareri diferite.... si miorlau si chit-chit -chit ......ce JAF de om esti ! oooo, doamne , ce JAF: fara cinste, fara onoare ! asa se dezvaluie oamenii la adevarata lor valoare : in momente de criza !
|
Fosta membra 9am.ro
471 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 19:15
Raporteaza abuz de limbaj
Bine a zis Elena Ceausescu ..."popor de viermi"... fiindca ati stat ieri acasa sa va uitati la telenovele, de azi incolo mancati austeritate , Constitutie , Drept European si in loc de salarii veti primi aprecierile Comisiei Europene !
|
eugenb
1794 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 19:18
De la: Silver9AM, la data 2012-07-29 18:50:38De la: eugenb, la data 2012-07-29 18:44:28De la: Silver9AM, la data 2012-07-29 17:53:37De la: eugenb, la data 2012-07-29 16:48:48La ora 10 (deci dupa 3 ore) votasera 9.05%, iar la ora 14 (dupa inca 4 ore - in total 7 ore) votasera 21.37%! - vezi si www.becreferendum2012.ro/DOCUMENTE%20BEC/Statistici/Participarea...
Nota:
Din cate vad tot subofiter de MI ai ramas, asa cum ai recunoscut singur (ca sa fiu mai precis ai fost trecut in rezerva si de aceea nu poti suferii Ofiterii de Armata - uiti ca ai avut colegi care i-au spus "JAVRA" LUI BASESCU, intamplator aveau dreptate). N-am ceti face daca nu ai invatat sa citesti, dar trebuia sa te chinui nitel si poate vedeai ca eu nu am nicio legatura cu acel Dogaru, cum tot repeti ca o placa de gramofon deteriorata! Dar, unde nu-i nici Dumnezeu nu cere! De ce v-as mai cere atunci eu (minte, politete, onoare, etc.)?!
|
|
|
CREMENE
743 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 19:18
De la: gabigabi2, la data 2012-07-29 19:14:07De la: Silver9AM, la data 2012-07-29 18:50:38De la: eugenb, la data 2012-07-29 18:44:28De la: Silver9AM, la data 2012-07-29 17:53:37De la: eugenb, la data 2012-07-29 16:48:48La ora 10 (deci dupa 3 ore) votasera 9.05%, iar la ora 14 (dupa inca 4 ore - in total 7 ore) votasera 21.37%! - vezi si www.becreferendum2012.ro/DOCUMENTE%20BEC/Statistici/Participarea...
Nota:
si ptr. ca referendumul s-a Incheiat, ti-a REVENIT TUPEUL, LASULE ? ieri, alaltaieri iti intrasera izmenele-n fund si chitaiai subtire si faceai pe democratu ' " CA OAMENI SUNTEM" si avem pareri diferite.... si miorlau si chit-chit -chit ......ce JAF de om esti ! oooo, doamne , ce JAF: fara cinste, fara onoare ! asa se dezvaluie oamenii la adevarata lor valoare : in momente de criza !
Ei si tu Gabita acum, era vorba de serviciul lui... , Fi intelelegatoare, se pare ca destinul lui e legat numai de cel a lui base.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
471 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 19:20
Aaaaa, multumesc eugenb ....  Deci el e fost subofiter de MAI ? De acolo tupeul asta de a da "jet" si "sl@b@z" tuturor ... Jandarm coclit deci , rupator de picioare de civili !
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 19:30
De la: CREMENE, la data 2012-07-29 19:07:44Viktor Orban i ndeamn pe maghiarii din Romnia s nu voteze la referendum
Premierul Ungariei, Orban Viktor, a afirmat, smbt, la Bile Tunad, la Universitatea de Var Tusvanyos, referitor la referendum, c le ureaz romnilor i maghiarilor din Romnia s aduc decizii bune, adic s nu ia nicio decizie, ceea ce mine (duminic n.r.) este o posibilitate.
A dori s urez romnilor i maghiarilor din Romnia s aduc decizii bune, adic s nu ia nicio decizie, ceea ce mine (duminic n.r.) este o posibilitate. Iar la alegerile parlamentare, s ia decizii cu care s poat proteja acel fundament care exist n starea firav care a fost furit i de maghiarii din Romnia. n invit pe maghiari s simt greutatea istoric a momentului, este posibil ca soarta Romniei s se hotrasc pentru viitorul ctorva decenii, a declarat Orban Viktor, potrivit traducerii oficiale, citat de Mediafax.
Ei si uite asa se vede cam pe unde se hotaraste cam ce se intampla prin Romania, normal daca Basescu e prieten bun cu orban. Simtiti-va bina ca soarta Romaniei e contrafacuta de ViKtor Orban.
Cine este viktor orban?
www.ziare.com/articole/sanctiuni+ungaria[/quote]
Si ceasca spunea ca "agenturile iredentiste".......asta ne mai trebuie noua acum ?
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 19:33
De la: 9am_523, la data 2012-07-29 12:14:05 Doamna Ingrid, cu dumneavoastra n-am nimic, cred ca sunteti noua pe forum, sau cel putin pe " Politica" ...
Dar totusi unii / unele pe aici se lacrimosheaza rapid, si uita cum " discutau " acum cativa ani Black si
Silver ... cum intrai pe forum si ziceai ceva de Basescu te faceau " traseista , m@ista , jet pe tine, sl@b@z pe tine, mars la produs " si altele asemenea ... Bineinteles ca nimeni nu-ti tinea partea , inclus doamna G ...
Acum, cand sa le intoarcem serviciul sar unii ... nuuu, nu se poate nu e civilizat ! Atunci era civilizat , intreb eu ?
MINTI draga, cit cuprinde si nu stiu daca esti cu adevarat @178 sau, doar UN PROVOCATOR !
pe @178 am aparat-o mult, doar ca la un moment dat , scapase boii si nu te mai puteai intelege cu ea ! asa ca, dupa ce am vazut ca risc sa fiu asociata cu ea , cu felul ei extremist de a gindi si vorbi , am lasat-o-n pace !
poate ca ai totusi o problema, vorba cuiva " te'oi fi enervat cu nervii " si ti-au cedat si atunci, te rog : fa ceva si nu te lasa asa , ca nu trece de la sine !
- dar dupa cum m-ai atacat si spui minciuni, cred ca rostul tau pe aici este de PROVOCATOR !
ghinion de nesansa ptr. pedelistii pe care-i servesti : niciun uslist nu a marsat la instigarile tale !
|
eugenb
1794 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 19:36
De la: 9am_523, la data 2012-07-29 19:10:33Nu se ia dupa nimeni, se pare ca sunt aceeasi persoana ! Cateodata ma mai luam cu jigodia de Sile si a doua zi primeam raspuns de la BlackFriday . Cand intrebam ce are de raspunde pentru altul , nu zicea nimic , continua cu injuraturile ! Apropos, o adresa de mail mi-au distrus-o , deci colaboreaza cu cineva dintre administratori !
S-ar putea dintre Moderatori sau dintre cei care au acces la Serverul celor de la 9AM.ro deci n-ar strica o legatura in care sa explicati problema (de pe alt IP) catre cei care gestioneaza acest site - s-ar putea sa aveti o surpriza placuta dupa aceea.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 19:37
De la: eugenb, la data 2012-07-29 19:36:16De la: 9am_523, la data 2012-07-29 19:10:33Nu se ia dupa nimeni, se pare ca sunt aceeasi persoana ! Cateodata ma mai luam cu jigodia de Sile si a doua zi primeam raspuns de la BlackFriday . Cand intrebam ce are de raspunde pentru altul , nu zicea nimic , continua cu injuraturile ! Apropos, o adresa de mail mi-au distrus-o , deci colaboreaza cu cineva dintre administratori !
S-ar putea dintre Moderatori sau dintre cei care au acces la Serverul celor de la 9AM.ro deci n-ar strica o legatura in care sa explicati problema (de pe alt IP) catre cei care gestioneaza acest site - s-ar putea sa aveti o surpriza placuta dupa aceea.
S'au .......neplacuta.......
|
Fosta membra 9am.ro
471 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 19:41
De la: Silver9AM, la data 2012-07-29 19:37:54De la: eugenb, la data 2012-07-29 19:36:16De la: 9am_523, la data 2012-07-29 19:10:33Nu se ia dupa nimeni, se pare ca sunt aceeasi persoana ! Cateodata ma mai luam cu jigodia de Sile si a doua zi primeam raspuns de la BlackFriday . Cand intrebam ce are de raspunde pentru altul , nu zicea nimic , continua cu injuraturile ! Apropos, o adresa de mail mi-au distrus-o , deci colaboreaza cu cineva dintre administratori !
S liniuta au te mananca in dos ! Orice reclamatie se face sub un nume, si reclamandu-ma pe mine ti-ai dezvalui identitatea... Nu ca ar fi grav , s-ar auzi doar in tribunal, nu pe forum, dar imagineaza-ti ce se intampla cand ies din puscarie, sau ce se intampla daca iau vreo amenda
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 19:45
De la: 9am_523, la data 2012-07-29 19:41:50De la: Silver9AM, la data 2012-07-29 19:37:54De la: eugenb, la data 2012-07-29 19:36:16De la: 9am_523, la data 2012-07-29 19:10:33Nu se ia dupa nimeni, se pare ca sunt aceeasi persoana ! Cateodata ma mai luam cu jigodia de Sile si a doua zi primeam raspuns de la BlackFriday . Cand intrebam ce are de raspunde pentru altul , nu zicea nimic , continua cu injuraturile ! Apropos, o adresa de mail mi-au distrus-o , deci colaboreaza cu cineva dintre administratori !
S liniuta au te mananca in dos ! Orice reclamatie se face sub un nume, si reclamandu-ma pe mine ti-ai dezvalui identitatea... Nu ca ar fi grav , s-ar auzi doar in tribunal, nu pe forum, dar imagineaza-ti ce se intampla cand ies din puscarie, sau ce se intampla daca iau vreo amenda
Da,ai dreptate la asta nu m'am gandit........ce o sa ma fac oare ? Dar tu ce o sa te faci .......
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 19:48
De la: 9am_523, la data 2012-07-29 19:41:50De la: Silver9AM, la data 2012-07-29 19:37:54De la: eugenb, la data 2012-07-29 19:36:16De la: 9am_523, la data 2012-07-29 19:10:33Nu se ia dupa nimeni, se pare ca sunt aceeasi persoana ! Cateodata ma mai luam cu jigodia de Sile si a doua zi primeam raspuns de la BlackFriday . Cand intrebam ce are de raspunde pentru altul , nu zicea nimic , continua cu injuraturile ! Apropos, o adresa de mail mi-au distrus-o , deci colaboreaza cu cineva dintre administratori !
Observ ca ai umblat la setari ,esti din caracal acum........
|
eugenb
1794 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 19:52
De la: Silver9AM, la data 2012-07-29 19:35:11 De la: eugenb, la data 2012-07-29 19:18:41Din cate vad tot subofiter de MI ai ramas, asa cum ai recunoscut singur (ca sa fiu mai precis ai fost trecut in rezerva si de aceea nu poti suferii Ofiterii de Armata - uiti ca ai avut colegi care i-au spus "JAVRA" LUI BASESCU, intamplator aveau dreptate). N-am ceti face daca nu ai invatat sa citesti, dar trebuia sa te chinui nitel si poate vedeai ca eu nu am nicio legatura cu acel Dogaru, cum tot repeti ca o placa de gramofon deteriorata! Dar, unde nu-i nici Dumnezeu nu cere! De ce v-as mai cere atunci eu (minte, politete, onoare, etc.)?!
Sunt ce doresti tu mai cimpalac comunist ,daca tot vrei sa te dai desteptaret si sa citezi macar citeaza corect :Mi'am dat demisia din armata ! Hai acum baga 20 si da'i tel. lui dogaru sa'i spui ca v'am facut dezertori si rusina armatei Romane ! Executarea plutoner !
De ce ti-ai dat Demisia?! Nu cumva pt ca ai facut de ras UNIFORMA de SubOfiter de MAI si in caz contrar te dadeau ei fara drept de Pensie Militara?! Iar daca te-au silit ei ca sa iti dai Demisia pt ca s-a restructurat Organigrama nu ar trebui sa te razbuni pe mine sau pe Armata, ci pe Basescu si fostul tau Ministru PDL-ist! Dar ce sa cer unui fost, care nu a iubit deloc Uniforma pe care a purtat-o odata! Ati fost o GRESEALA a celor care au avut incredere in dvs, dar sper ca nu o sa mai fie repetata si de altii! Aveti grija ca daca revine Basescu la Putere veti plati insutit pt ca ati avut incredere in el! Un FOST SECURIST isi schimba parul, dar naravul ba! Adica va ramane tot un adevarat SECURIST care isi va vedea numai de avantajele lui si o sa uite imediat de promisiile facute pana acum!
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 20:00
De la: eugenb, la data 2012-07-29 19:52:32De la: Silver9AM, la data 2012-07-29 19:35:11 De la: eugenb, la data 2012-07-29 19:18:41Din cate vad tot subofiter de MI ai ramas, asa cum ai recunoscut singur (ca sa fiu mai precis ai fost trecut in rezerva si de aceea nu poti suferii Ofiterii de Armata - uiti ca ai avut colegi care i-au spus "JAVRA" LUI BASESCU, intamplator aveau dreptate). N-am ceti face daca nu ai invatat sa citesti, dar trebuia sa te chinui nitel si poate vedeai ca eu nu am nicio legatura cu acel Dogaru, cum tot repeti ca o placa de gramofon deteriorata! Dar, unde nu-i nici Dumnezeu nu cere! De ce v-as mai cere atunci eu (minte, politete, onoare, etc.)?!
Sunt ce doresti tu mai cimpalac comunist ,daca tot vrei sa te dai desteptaret si sa citezi macar citeaza corect :Mi'am dat demisia din armata ! Hai acum baga 20 si da'i tel. lui dogaru sa'i spui ca v'am facut dezertori si rusina armatei Romane ! Executarea plutoner !
De ce ti-ai dat Demisia?! Nu cumva pt ca ai facut de ras UNIFORMA de SubOfiter de MAI si in caz contrar te dadeau ei fara drept de Pensie Militara?! Iar daca te-au silit ei ca sa iti dai Demisia pt ca s-a restructurat Organigrama nu ar trebui sa te razbuni pe mine sau pe Armata, ci pe Basescu si fostul tau Ministru PDL-ist! Dar ce sa cer unui fost, care nu a iubit deloc Uniforma pe care a purtat-o odata! Ati fost o GRESEALA a celor care au avut incredere in dvs, dar sper ca nu o sa mai fie repetata si de altii! Aveti grija ca daca revine Basescu la Putere veti plati insutit pt ca ati avut incredere in el! Un FOST SECURIST isi schimba parul, dar naravul ba! Adica va ramane tot un adevarat SECURIST care isi va vedea numai de avantajele lui si o sa uite imediat de promisiile facute pana acum!
Asa e cum spui tu mai ciuma rosie.......asa e ! Nu ma pot ascunde de un "ofiter" perspicace ca tine ,mai ales ca aveti in cloaca voastra de toate si informatii,si javre ordinare,si dezertori militari .......toate scurcurile acestei tari cu dogaru drept comandant . Sunteti un grup anarhic care trebuie destructurat si starpit !
|
Fosta membra 9am.ro
471 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 20:19
 cu astfel de bestii, silver , blackfriday , s-a facut "experimentul Pitesti" ...
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 20:21
De la: Silver9AM, la data 2012-07-29 20:03:34De la: CREMENE, la data 2012-07-29 19:59:39De la: Silver9AM, la data 2012-07-29 19:30:38De la: CREMENE, la data 2012-07-29 19:07:44Viktor Orban i ndeamn pe maghiarii din Romnia s nu voteze la referendum
Cine este viktor orban?
Si ceasca spunea ca "agenturile iredentiste".......asta ne mai trebuie noua acum ?
Mai omule cu agenturili, alea cica cum spui tu iredentiste, ma iei cu vrajeala.
Uite aici act de prietenie iredentista
www.buletindecarei.ro/2012/07/traian-basescusustinut-de-viktor-o...
www.bucharestherald.ro/politics/34-politics/35550-hungary-pm-vik...
Deutsche Welle: Seamana Traian Basescu cu Viktor Orban?
Exista o asemanare intre criza romaneasca si cea din Ungaria? PSD a invocat asemanari de structura, care ar incrimina regimul lui Viktor Orban laolalta cu cel al lui Traian Basescu.
De la bun inceput asemanarea premierului Viktor Orban cu presedintele Traian Basescu pare ciudata, caci primul se bucura inca de o larga popularitate si incredere publica.
Dupa un an si jumatate de la instalare si un an de la adoptarea unei noi Constitutii, primul ministru, Viktor Orban, ar putea oricand sa mobilizeze de partea sa o multime de oameni, scrie Deutsche Welle.
Chiar si in Romania, secuii (in Sfantu Gheorghe, Baraolt, Targu Secuiesc si Covasna) au manifestat sambata trecuta in sprijinul sau, profund mahniti de perceptiile internationale cu privire la Ungaria. Desigur motivatiile sunt in parte diferite, dar exista si printre ungurii din Romania acelasi filon conservator si comunitarist care anima politica maghiara.
www.ziare.com/articole/basescu+viktor+orban
Citeste mai mult despre Seamana Traian Basescu cu Viktor Orban? pe Deutsche Welle. mai mult
romanian.ruvr.ru/2012_07_25/82844413/
Apoi hai sa vedem cum il susttine base pe orban.
mariusmina.blogspot.ro/2012/05/conflictul-nyiro-jozsef-diversiun...
Ciudat iredentism tu ce zici, ai vreo parere?
Ce a facut orban in Ungaria a facut ponta in Romania ,asemanare dovedita de toata presa straina !
Ce zici ,ai vre'o parere ?
bei, cashcheta, da'o naibii de logica , ca ma ia cu frisoane : poi, DACA Orbanul din Ungaria a facut la el ce a facut Ponta, DE -l SPRIJINA pe Basescu, breeeee ? in care logica functionati voi, mai oamenilor ? da' de ce nu va ginditi ca sprijinindu-l pe Base, poate va face reimpartirea Ro pe 8 regiuni asa cum Insista sa spuna ca o va face si una dintre regiuni va fi Regiunea Autonoma Maghiara cu Deschidere spre Viena ? fir-ar a naibii de treaba ca va strofociti ptr. o lovitura de stat INEXISTENTA si NU VEDETI ce vi se pregateste , de comun acord cu UDMR , Basescu si Ungaria !
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 20:29
De la: CREMENE, la data 2012-07-29 20:15:44De la: Silver9AM, la data 2012-07-29 20:00:16De la: eugenb, la data 2012-07-29 19:52:32De la: Silver9AM, la data 2012-07-29 19:35:11 De la: eugenb, la data 2012-07-29 19:18:41Din cate vad tot subofiter de MI ai ramas, asa cum ai recunoscut singur (ca sa fiu mai precis ai fost trecut in rezerva si de aceea nu poti suferii Ofiterii de Armata - uiti ca ai avut colegi care i-au spus "JAVRA" LUI BASESCU, intamplator aveau dreptate). N-am ceti face daca nu ai invatat sa citesti, dar trebuia sa te chinui nitel si poate vedeai ca eu nu am nicio legatura cu acel Dogaru, cum tot repeti ca o placa de gramofon deteriorata! Dar, unde nu-i nici Dumnezeu nu cere! De ce v-as mai cere atunci eu (minte, politete, onoare, etc.)?!
Asa e cum spui tu mai ciuma rosie.......asa e ! Nu ma pot ascunde de un "ofiter" perspicace ca tine ,mai ales ca aveti in cloaca voastra de toate si informatii,si javre ordinare,si dezertori militari .......toate scurcurile acestei tari cu dogaru drept comandant . Sunteti un grup anarhic care trebuie destructurat si starpit !
Ciudat limbaj ai Silver, nu am nimic cu dogaru, il stiu doar cand era scriitor militar, dar multi care sunt acolo au servit tara asta in diferite momente ale tarii, mai sunt si veterani de razboi acolo.
Limbajul tau e tipic Komintrnist de la inchisoarea de la Pitesti cea mai crunta inchisoare comunista, in care erau starpiti contrarevolutionarii, si elita romana.
Exact acest limbaj l-am citit in documentele din arhivele cu interogatoriile comuniste. "Sunteti un grup anarhic care trebuie destructurat si starpit !"
Se pare ca unul dintre mentorii tai Macovei care batea demonstrantii din piata universtitatii, a avut un real succes cu tine.
Opinia mea este cunoscuta ,militarii nu trebuie sa fie ocrotiti de legi speciale ,nu trebuie sa aiba pensii enorme ptr. faptul ca au fost frustrati in anumite situatii ,cine vrea sa fie militar trebuie sa o faca din pasiune si dragoste,nu ptr. foloase materiale ! Despre acel grup anarhist care au ca scop desfiintarea institutiilor fundamentale ale statului eu personal ii consider niste ciume rosii ,niste anarhisti ! Din acel grup nu toti cei inscrisi in acel sindicat sunt de acord cu dogaru ,sunt si militari onesti !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 20:56
De la: CREMENE, la data 2012-07-29 20:32:01De la: gabigabi2, la data 2012-07-29 20:21:28De la: Silver9AM, la data 2012-07-29 20:03:34De la: CREMENE, la data 2012-07-29 19:59:39De la: Silver9AM, la data 2012-07-29 19:30:38De la: CREMENE, la data 2012-07-29 19:07:44Viktor Orban i ndeamn pe maghiarii din Romnia s nu voteze la referendum
Cine este viktor orban?
Mai omule cu agenturili, alea cica cum spui tu iredentiste, ma iei cu vrajeala.
Uite aici act de prietenie iredentista
www.buletindecarei.ro/2012/07/traian-basescusustinut-de-viktor-o...
www.bucharestherald.ro/politics/34-politics/35550-hungary-pm-vik...
Deutsche Welle: Seamana Traian Basescu cu Viktor Orban?
Exista o asemanare intre criza romaneasca si cea din Ungaria? PSD a invocat asemanari de structura, care ar incrimina regimul lui Viktor Orban laolalta cu cel al lui Traian Basescu.
De la bun inceput asemanarea premierului Viktor Orban cu presedintele Traian Basescu pare ciudata, caci primul se bucura inca de o larga popularitate si incredere publica.
Dupa un an si jumatate de la instalare si un an de la adoptarea unei noi Constitutii, primul ministru, Viktor Orban, ar putea oricand sa mobilizeze de partea sa o multime de oameni, scrie Deutsche Welle.
Chiar si in Romania, secuii (in Sfantu Gheorghe, Baraolt, Targu Secuiesc si Covasna) au manifestat sambata trecuta in sprijinul sau, profund mahniti de perceptiile internationale cu privire la Ungaria. Desigur motivatiile sunt in parte diferite, dar exista si printre ungurii din Romania acelasi filon conservator si comunitarist care anima politica maghiara.
www.ziare.com/articole/basescu+viktor+orban
Citeste mai mult despre Seamana Traian Basescu cu Viktor Orban? pe Deutsche Welle. mai mult
romanian.ruvr.ru/2012_07_25/82844413/
Apoi hai sa vedem cum il susttine base pe orban.
mariusmina.blogspot.ro/2012/05/conflictul-nyiro-jozsef-diversiun...
Ciudat iredentism tu ce zici, ai vreo parere?
Ce a facut orban in Ungaria a facut ponta in Romania ,asemanare dovedita de toata presa straina !
Ce zici ,ai vre'o parere ?
bei, cashcheta, da'o naibii de logica , ca ma ia cu frisoane : poi, DACA Orbanul din Ungaria a facut la el ce a facut Ponta, DE -l SPRIJINA pe Basescu, breeeee ? in care logica functionati voi, mai oamenilor ? da' de ce nu va ginditi ca sprijinindu-l pe Base, poate va face reimpartirea Ro pe 8 regiuni asa cum Insista sa spuna ca o va face si una dintre regiuni va fi Regiunea Autonoma Maghiara cu Deschidere spre Viena ? fir-ar a naibii de treaba ca va strofociti ptr. o lovitura de stat INEXISTENTA si NU VEDETI ce vi se pregateste , de comun acord cu UDMR , Basescu si Ungaria !
"Sunteti un grup anarhic care trebuie destructurat si starpit !" Exact astea au fost cuvintele activistului de partid cand avenit cu gloata de securisti dupa el sa-i ia pamantul lui bunicu, in ultima faza a colectivizarii.
cand vorbeai de rusi, te refereai la siberia unde a fosr deportat un alt bunic, doar pentru vina ca s-a nascut in Basarabia. vrei sa ne deportezi pe toti acolo.
sau vrei sa ne destructurezi si sa ne starpesti pe toti de pe acest topi, care nu sunt de acord cu tine.
si nu sunt cascheta cu tine slugoiule,
si mai lasa-ma cu reimpartirea tari, ca nimeni a facut mai multe servicii maghiarilor decat a facut basecu.
CREMENE- asta am spus si eu : ca e o cirdasie periculoasa ptr. Romania, intre Orbanul magiar, Basescul romanesc si UDMR !
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 21:19
De la: _Ingrid, la data 2012-07-29 18:40:03De la: Black_Friday, la data 2012-07-29 17:59:14De la: Dorinel, la data 2012-07-29 17:44:16Ole, ole, ole, ola ... inca putin si Basescu ne spune ''PA'' !...
Dorinele tata, pentru ca am votat pentru demiterea lui Basescu, iti recomand sa taci mai bine din gura, pentru ca mai tin minte cum te maimutareai in 2009 cand ziceai ca te duci sa desfaci sampania si ai vazut ce a iesit! Cum te numeai atunci?
black10131307. Octombrie 13, 1307 mai este cunoscuta in istorie ca Black Friday, vinerea neagra, atunci cand regele Filip al Frantei a inceput prigoana impotriva Ordinului Cavalerilor Templieri.
Nu am facut niciun secret din asta. Am fost obligat sa-mi schimb numele atunci cand tovarasul vostru de arme, intelus1946, aka porcul de Ioan Z. Poescu mi-a clonat contul si posta sub un id asemanator cu al meu si cu acelasi avatar.
Dar de ce ma intrebi? Gabi stie ca tot eu sunt ala si Vanea stia si ceilalti de pe Politica care intrau atunci. De ce ma suspectezi?
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
CREMENE
743 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 21:39
Cred ca maine beau shampania, am o sticla de moet & chandon din 1947, nu stiu cat valoreaza, dar in clipa in care se confirma sfarsitul dictaturii basite, merg in Piata Universitatii si ii dau cep cu oamenii de acolo. merita toti de acolo sa o impart cu ei pana la ultima picatura.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 23:32
|
CREMENE
743 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 23:42
De la: Silver9AM, la data 2012-07-29 23:32:08 Se pare ca Presedintele ales al ROMANIEI ,TRAIAN BASESCU a mai obtinut odata increderea Romanilor ,prin urmare se intoarce la cotroceni !
sazi ghinishor, am vazut un presedinte invins, nici macar nu a multumit romanilor, se razboia cu un post de televiziune.
acum nu mai are sts,
maine va urla ca e frauda,
dar as vrea sa va vad acum in piata universitatii plin de emfaza.
Mergeti?
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 23:51
De la: Silver9AM, la data 2012-07-29 23:32:08 Se pare ca Presedintele ales al ROMANIEI ,TRAIAN BASESCU a mai obtinut odata increderea Romanilor ,prin urmare se intoarce la cotroceni !
Este greu de spus Silver. Hai sa asteptam rezultatele oficiale.
Apoi, daca scorul pentru demitere este zdrobitor, chiar daca nu s-a indeplinit baremul, Basescu nu prea mai are legitimitate. Nu poti sa te duci in fata UE cu un milion de voturi, pentru ca aia nu apreciaza boicotarea referundumului, testul democrtaic pentru consultarea vointei poporului.. Este greu sa faci diferenta intre cei care nu au vrut sa voteze fiind de partea lui Basescu si cei care in mod traditional absenteaza la alegeri.
In momentul asta este greu de anticipat ce se va intampla. Depinde si ce va hotari Parlamentul, pentru ca daca in 2007 rezultatul a fost zdrobitor in favoarea lui Basescu, fara prag electoral pentru validare, Parlamentul a constatat ca nu sunt indeplinite conditiile pentru demitere. Acum situatia este diferita si Parlamentul trebuie sa decida daca Basescu se intoarce sau nu la Cotroceni. Din cate stiu eu, asta prevede legea referendumului. Parlamentul poate decide intoarcerea la Cotroceni, insa poate decide si mentinerea suspendarii si eventual organizarea altui referendum.
Nu stiu ce va urma. cert este ca va continua haosul, se va acutiza conflictul si pretul il vom plati noi toti.
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 29 Iulie 2012, ora 23:59
Si eu cred aceslasi lucru, mai ales dupa mutrele lui Antonescu si Ponta.
Antonescu este cel mai plouat.
Acum se bate apa-n piua de ambele parti ...
Fiecare va interpreta in nota proprie cu care ne-am obisnuit de multa vreme.
Cert este ca, pana acum, Basescu n-a pierdut nici o batalie.
Acum a fost cu mijloace specifice referendumului.
Ramane presedintele ales !
Si veti vedea ca, dupa toate ispravile incredibile facute de catre USL, liderii PSD si PNL vor fi debarcati in scurta vreme, pentru ca, altminteri, vor pierde alegerile parlamentare.
Romanii au inteles ca exista perspectiva unui rau mult mai mare decat li s-a spus ca ar fi Basescu.
USL a tot repetat ca nu exista rau mai mare decat Traian Basescu, dar, in scurta vreme de la preluarea puterii au reusit sa demonstreze ca exista: ei insisi !
Ardelenii si moldovenii ne-au salvat.
Mai trag nadejde ci si Basescu a inteles cine anume l-a tras in jos din PDL.
Si cine i-a facut mari servicii.
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
CREMENE
743 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 00:02
De la: Silviu, la data 2012-07-29 23:59:22De la: Silver9AM, la data 2012-07-29 23:32:08 Se pare ca Presedintele ales al ROMANIEI ,TRAIAN BASESCU a mai obtinut odata increderea Romanilor ,prin urmare se intoarce la cotroceni !
Si eu cred aceslasi lucru, mai ales dupa mutrele lui Antonescu si Ponta.
Antonescu este cel mai plouat.
Acum se bate apa-n piua de ambele parti ...
Fiecare va interpreta in nota proprie cu care ne-am obisnuit de multa vreme.
Cert este ca, pana acum, Basescu n-a pierdut nici o batalie.
Acum a fost cu mijloace specifice referendumului.
Ramane presedintele ales !
Si veti vedea ca, dupa toate ispravile incredibile facute de catre USL, liderii PSD si PNL vor fi debarcati in scurta vreme, pentru ca, altminteri, vor pierde alegerile parlamentare.
Romanii au inteles ca exista perspectiva unui rau mult mai mare decat li s-a spus ca ar fi Basescu.
USL a tot repetat ca nu exista rau mai mare decat Traian Basescu, dar, in scurta vreme de la preluarea puterii au reusit sa demonstreze ca exista: ei insisi !
Ardelenii si moldovenii ne-au salvat.
Mai trag nadejde ci si Basescu a inteles cine anume l-a tras in jos din PDL.
Si cine i-a facut mari servicii.
Unguri si viktor orban , crezi tu v-a salvat.
|
CREMENE
743 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2012, ora 00:03
Si apropo de cine , sau de la ce anume v-au salvat?
|
|
|