back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2012, ora 15:19

@ Silvare : atunci cind te " Incalta" statul roman si devi militar si Depui un Juramint de Credinta si de Respectare a legilor militare, in clipa in care le-ai Incalcat, RASPUNZI ptr. asta ! mai intreb o data ,cind Jupinu a JURAT sa Respecte CONSTITUTIA si el ii spune noului guvern ca este in OPOZITIE cu el , ceea ce este exclus- el fiind un pres. al Tuturor si are rol de Mediator - NU incalca juramintul depus ? de ce NU e tras la raspundere ?
ca de altfel, TOTI , cei ce s-au perindat pe la guvernare au Jurat sa respecte si sa si sa si sa ! a raspuns vreunul dintre ei ptr. incalcarea acelui juramint facut Ro si cetatenilor ei ? NU !
si atunci, ce sa mai vorbim despre : Respect, Disciplina, Onoare, Responsabilitate cind tocmai ei o calca-n picioare ?

@Radu -n-am inteles de ce mi-ai "anulat " votul ? ce n-am raspuns corect ?

Radu_b10

719 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Mai 2012, ora 16:39

De la: 9am_184, la data 2012-05-08 14:40:45Rabdule, tu combini aici cateva principii, n-am sa le nomnalizez, dar totul pleaca de la o educatie sanatoasa, pe care 90% dintre romani n-o au !...
..apoi, incerci sa le induci acel sentiment de respect fata de autoritatea exercitata de autoritatile statului. ...vax...autoritatea, a fost denominata , redusa la 0, de insusi corpul angajatilor statului care ar fi fost indrituiti, investiti s-o exerciite, au denominat-o chiar din interiorul autoritatilor de stat.
...cum poti vorbi Rabdule, de vointa electoratului exprimata prin vot, atat timp cat o clasa politica fraudeaza scrutinele electorale prin diferite metode de MITUIRE a electorului ?

...sa fim seriosi, Rabdule, ceva este putred, dar nu in Danemarca, ci in ROMANIA.

...educatie, Rabdule, EDUCATIE; LEGE; ORDINE si DISCIPLINA, totul imbracat intr-un costum democrat de firma, nu artizanal, incropit din tot felul de otrepe originale de croitori parati

Am si eu fixismele mele : Ceva este putred in Romania, dar motivat ! Suntem o tara plina de hiatusuri istorice ! Aveam o clasa politica educata pentru asta ( la locul de munca!) - In '45 i-am ucis, in ' 89 am facut la fel ! Fara discernamant ! Aveam agricultura , mestesugari vestiti in Europa - tot prin ' 45 i-am distrus ! Dupa ' 89 "taranul" roman stia numai ca trebuie sa planteze cu verdele in sus ! Am avut o industre producatoare de avioane " fruncea Europei" - In 45 n-i s-a interzis sa mai producem ! Eram printre cei mai tari din lume la produs utiilaje petroliere, rafinarii, etc ! Dupa ' 89 cei mari ne-au scos din schema ! Sogore, tine minte, politica si agricultura se invata de la parinti ! Nu din scoli !
Stiu ca nu-i vremea de colind : www.youtube.com/watch?v=3zKgmTJMtAs

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2012, ora 16:45

Asculta si plangi sogore !
www.youtube.com/watch?v=0ctkyIkxVcA
Era respectul fata de CONDUCATORUL TARII !!!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2012, ora 17:12

Doaaaamne, zice sf Petru lui Dumnezeu: ca bogata si frumoasa tara i-ai mai dat Romaniei !
DA, da' ai vazut ce oameni i-am dat ?
si-n varianta cealalta raspunsul era : pacat ca-i locuita !
nici-o hoarda de tatari sau huni ; nici-un dezastru natural nu ar fi reusit sa ne faca raul pe care ni-l facem noi de cind ne stim : ne vindem repede, tradam si inselam !
cetatile nu cad singure decit daca sunt tradate de dinauntrul lor !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1400 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2012, ora 17:23

De la: Radu_b10, la data 2012-05-08 16:39:28
De la: 9am_184, la data 2012-05-08 14:40:45Rabdule, tu combini aici cateva principii, n-am sa le nomnalizez, dar totul pleaca de la o educatie sanatoasa, pe care 90% dintre romani n-o au !...
..apoi, incerci sa le induci acel sentiment de respect fata de autoritatea exercitata de autoritatile statului. ...vax...autoritatea, a fost denominata , redusa la 0, de insusi corpul angajatilor statului care ar fi fost indrituiti, investiti s-o exerciite, au denominat-o chiar din interiorul autoritatilor de stat.
...cum poti vorbi Rabdule, de vointa electoratului exprimata prin vot, atat timp cat o clasa politica fraudeaza scrutinele electorale prin diferite metode de MITUIRE a electorului ?

...sa fim seriosi, Rabdule, ceva este putred, dar nu in Danemarca, ci in ROMANIA.

...educatie, Rabdule, EDUCATIE; LEGE; ORDINE si DISCIPLINA, totul imbracat intr-un costum democrat de firma, nu artizanal, incropit din tot felul de otrepe originale de croitori parati

Am si eu fixismele mele : Ceva este putred in Romania, dar motivat ! Suntem o tara plina de hiatusuri istorice ! Aveam o clasa politica educata pentru asta ( la locul de munca!) - In '45 i-am ucis, in ' 89 am facut la fel ! Fara discernamant ! Aveam agricultura , mestesugari vestiti in Europa - tot prin ' 45 i-am distrus ! Dupa ' 89 "taranul" roman stia numai ca trebuie sa planteze cu verdele in sus ! Am avut o industre producatoare de avioane " fruncea Europei" - In 45 n-i s-a interzis sa mai producem ! Eram printre cei mai tari din lume la produs utiilaje petroliere, rafinarii, etc ! Dupa ' 89 cei mari ne-au scos din schema ! Sogore, tine minte, politica si agricultura se invata de la parinti ! Nu din scoli !
Stiu ca nu-i vremea de colind : www.youtube.com/watch?v=3zKgmTJMtAs[/quote]

Rabdule, atat timp cat distrugerile si jafurile din Romania, au fost promovate, instrumentate, si aplicate tacit tuturor sferelor ce definesc existenta statului de catre insusi autoritatile de stat ale Romaniei prin intermediul angajatilor sai intr-o stransa complicitate si complementaritate de interese financiar-economice cu ale unei clase politice re-generata post decembrist, dar impregnata cu aceleasi sentimente parvenitiste indusa de aceleasi metehne revolute ale unei foste clase politice de o crasa incompetenta, corupta,si iresponsabila, totul calat pe un majoritar fond genetic apatic, naiv, si ne educat, consecintele n-au putut, si nu pot fi altele, decat cele pe care le percep aceeasi naivi manipulati ideatic prin diferite mijloace de comunicatii in masa, aceeiasi mai vechi sau noi aplaudaci caniti astazi in diverse culori "politice" si care nu sunt in stare sa-si constientizeze ingrata postura sociala in care i-a plasat o cauzalitate ale carei efecte perceptibile sunt devastatoare, catastrofice la nivel social, de masa.

Sogore, exemplifica-mi un singur caz in care:
-vreun magistrat
-vreun inalt functionar de stat
-vreun functionar al statului
-vreun simplu membru militant, sau simpatizant,al vreunui partid,
-vreun simplu politician,parlamentar,
-vreun presedinte de partid,
-vreun ministru,
-vreun presedinte al republicii, post decembrist,

...sa fii spus:

...SORRY!... MEA CULPA!... am comis o eroare: politica, financiara, economica, etc...am decis gresit.

-propos, stii care a fost singurul "mea culpa " rostit post-decembrist, cat si ,..
....cine, si cand, a fost comis acest gest ?

www.youtube.com/watch?v=eQj-GMeApQs
www.youtube.com/watch?v=Hqqx4V_MkcA&feature=related

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Mai 2012, ora 17:26

De la: 9am_184, la data 2012-05-08 17:23:57

Rabdule, atat timp cat distrugerile si jafurile din Romania, au fost promovate, instrumentate, si aplicate tacit tuturor sferelor ce definesc existenta statului de catre insusi autoritatile de stat ale Romaniei prin intermediul angajatilor sai intr-o stransa complicitate si complementaritate de interese financiar-economice cu ale unei clase politice re-generata post decembrist, dar impregnata cu aceleasi sentimente parvenitiste indusa de aceleasi metehne revolute ale unei foste clase politice de o crasa incompetenta, corupta,si iresponsabila, totul calat pe un majoritar fond genetic apatic, naiv, si ne educat, consecintele n-au putut, si nu pot fi altele, decat cele pe care le percep aceeasi naivi manipulati ideatic prin diferite mijloace de comunicatii in masa, aceeiasi mai vechi sau noi aplaudaci caniti astazi in diverse culori "politice" si care nu sunt in stare sa-si constientizeze ingrata postura sociala in care i-a plasat o cauzalitate ale carei efecte perceptibile sunt devastatoare, catastrofice la nivel social, de masa.

-vreun magistrat
-vreun ministru,

...sa fii spus:

...SORRY!... MEA CULPA!... am comis o eroare: politica, financiara, economica, etc...am decis gresit.

-propos, stii care a fost singurul "mea culpa " rostit post-decembrist, cat si ,..

Parca Base...cu lacrimi in ochi, dar nu mai stiu cu ce ocazie.
Ceva de genul ,,am gresit"

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

1400 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2012, ora 17:36

De la: _Ingrid, la data 2012-05-08 17:26:36
De la: 9am_184, la data 2012-05-08 17:23:57

-vreun magistrat
-vreun ministru,

...sa fii spus:

Parca Base...cu lacrimi in ochi, dar nu mai stiu cu ce ocazie.
Ceva de genul ,,am gresit"

....ca l-a numit pe tarticeanu motocicleanu prim ministru, NU! ceasta nu-i o mea culpa cu rezonanta nationala, ci inter-partinica.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2012, ora 17:38

Petre Roman parca...dupa mineriade dar cumva colateral.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2012, ora 17:40

De la: gabigabi2, la data 2012-05-08 15:19:09 @ Silvare : atunci cind te " Incalta" statul roman si devi militar si Depui un Juramint de Credinta si de Respectare a legilor militare, in clipa in care le-ai Incalcat, RASPUNZI ptr. asta ! mai intreb o data ,cind Jupinu a JURAT sa Respecte CONSTITUTIA si el ii spune noului guvern ca este in OPOZITIE cu el , ceea ce este exclus- el fiind un pres. al Tuturor si are rol de Mediator - NU incalca juramintul depus ? de ce NU e tras la raspundere ?
ca de altfel, TOTI , cei ce s-au perindat pe la guvernare au Jurat sa respecte si sa si sa si sa ! a raspuns vreunul dintre ei ptr. incalcarea acelui juramint facut Ro si cetatenilor ei ? NU !
si atunci, ce sa mai vorbim despre : Respect, Disciplina, Onoare, Responsabilitate cind tocmai ei o calca-n picioare ?

@Radu -n-am inteles de ce mi-ai "anulat " votul ? ce n-am raspuns corect ?

Tu INTREBI ? Da cine te crezi toanta cu spume ? Tu vorbesti muhaia fara rusine ? Pana si in postul asta dai dovada cat te duce bibilica ,nu stii nici sa scoti nuanta dintr'un text ,tie cum ti se serveste asa inghiti ,ciutacu ia bani ptr. asta tu pui botul si mai si'ti urli prostia ,HAI SICTIR !!!!!!!!!!

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2012, ora 17:53

Silver!!! raspunsul tau nu se potriveste deloc textului citat...dar mai poti modifica.

Fosta membra 9am.ro

1400 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2012, ora 17:57

De la: _Ingrid, la data 2012-05-08 17:38:16Petre Roman parca...dupa mineriade dar cumva colateral.

nz!

Fosta membra 9am.ro

1400 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2012, ora 18:23

De la: _Ingrid, la data 2012-05-08 18:12:30
Am gasit Sergiu Nicolaescu, atunci cand a recunoscut ca a sustinut gresit o initiativa legilativa privind Televiziunea si Radiodifuziunea publica...nu mi se pare de rasunet national...Zi tu!

Nz!...lasa-l si pe ficior Rabdu, ca-i ferches la el sub clop bata-l zisele de saga,sa-ncerce si el de tri ori, no !

Fosta membra 9am.ro

1142 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2012, ora 18:25

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2012, ora 18:27

De la: _Ingrid, la data 2012-05-08 17:53:38
Silver!!! raspunsul tau nu se potriveste deloc textului citat...dar mai poti modifica.

intr-adevar, nu se potriveste - si niciodata nu a raspuns la vreo observatie sau intrebare, altfel - dar i se potriveste felului de a fi si a gindi ! asta e el si nu ma intreba de ce tocmai acestui gen de om ii place de Base" !

Fosta membra 9am.ro

1400 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2012, ora 18:27

De la: odeli, la data 2012-05-08 18:25:43io crez ca zice de baselu' vs R. Arafat

Nz!..lecitina, Odeli, ...o dregi cu lecitina, la varsta ta !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2012, ora 18:30

cind a zis ca marirea TVA la 24 % a fost o greseala !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2012, ora 18:34

De la: _Ingrid, la data 2012-05-08 17:58:40
De la: 9am_184, la data 2012-05-08 17:57:32
De la: _Ingrid, la data 2012-05-08 17:38:16Petre Roman parca...dupa mineriade dar cumva colateral.

nz!

Da-mi acceptul sa te vad cand esti online

Mona Musca?

pai, ma uitai si-l vazui online fara acceptul lui....tu nu-l vezi , ca nu inteleg ?
da' dragu ' de el : ce destept e la 13 ani, geniu nu altu' altceva !

Fosta membra 9am.ro

1400 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2012, ora 18:37

pfuuuuaiiiii!...le-am umilit astora, ...topicuadulatului !...hai s-o carabanim daci ca, or sa ne cotonojesca ciuriburitii propandicosi de pe toate baricadele polidricilor tampovitene, no ha...uschiala!

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2012, ora 18:39

Fosta membra 9am.ro

1400 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2012, ora 18:45

De la: _Ingrid, la data 2012-05-08 18:39:43

..daji miun foc!

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2012, ora 18:48

De la: 9am_184, la data 2012-05-08 18:45:11

..daji miun foc!

Fosta membra 9am.ro

1400 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2012, ora 18:50

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2012, ora 18:59

De la: 9am_184, la data 2012-05-08 18:50:11

www.youtube.com/watch?v=hbb13ajZd_4
www.youtube.com/watch?v=1beyxQYL7Yo&feature=related
www.youtube.com/watch?v=ETiVnbg3qMU&feature=relmfu

Astia mi-aduc aminte ca odata, cand imi faceam cazarea la un hotel in Atena, receptionerul a cascat ochii mari auzindu-ne vorbind intre noi, si a zis - uimit- ca intelege ce vorbim, pentru ca vorbim limba bunicii lui, o vlaha dintr-o provincie greceasca! Apoi a intrebat din ce tara suntem, n-a mai avut rabdare sa citeasca pe bonul de cazare.
...numai ca eu nu inteleg ce zic oamenii astia decat din zece in zece...

Fosta membra 9am.ro

1400 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2012, ora 19:41

De la: _Ingrid, la data 2012-05-08 18:59:22
De la: 9am_184, la data 2012-05-08 18:50:11

www.youtube.com/watch?v=hbb13ajZd_4
www.youtube.com/watch?v=1beyxQYL7Yo&feature=related
www.youtube.com/watch?v=ETiVnbg3qMU&feature=relmfu

Astia mi-aduc aminte ca odata, cand imi faceam cazarea la un hotel in Atena, receptionerul a cascat ochii mari auzindu-ne vorbind intre noi, si a zis - uimit- ca intelege ce vorbim, pentru ca vorbim limba bunicii lui, o vlaha dintr-o provincie greceasca! Apoi a intrebat din ce tara suntem, n-a mai avut rabdare sa citeasca pe bonul de cazare.
...numai ca eu nu inteleg ce zic oamenii astia decat din zece in zece...

...din 10-n 10, da-ntelegi ! =>?

_geta_

271 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2012, ora 23:17

De la: 9am_184, la data 2012-05-08 14:43:25mare jigarat admin asta, mi-a eliminat textul experimentului. sa te ia admine!

Nu mai zi asa ca s-ar putea chiar sa-l ia

Inteligent mai e timpul! Se surpa cum vrea el in viata mea rebela: Ma scol cand se termina visul; muncesc daca vreau, daca pot; si... si iubesc! Iubesc primavara ca doar ea imi numara anii!
_geta_

271 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2012, ora 23:33

De la: gabigabi2, la data 2012-05-08 17:12:26

Doaaaamne, zice sf Petru lui Dumnezeu: ca bogata si frumoasa tara i-ai mai dat Romaniei !
nici-o hoarda de tatari sau huni ; nici-un dezastru natural nu ar fi reusit sa ne faca raul pe care ni-l facem noi de cind ne stim : ne vindem repede, tradam si inselam !

Draga Gabito, mai mediteaza un pic pana scriu si eu una: Pe malul unui iaz artificial se certau doi: Primul mai zbanghiu il tot certa pe celalalt ca nu intelege o iota din ce-i spune, ca ar trebui sa mai gandeasca si el cu capul lui ca d-aia il are, ca daca nu era el il umplea paduchii... L-a ascultat si pentru ca nu a inteles metafora i-a facut vant in iaz si nimeri saracul intr-o bulboana. Se ducea la fund si tot ii striga paduchiosule! Mai infuriat, astalalt ia un bulgare de pamant si trosc in capul enervatorului. Lovit in cap se lasa pagubas sa se salveze, dar dupa un timp cel de pe mal vazu iesind din apa doua maini care mima strivirea unei ganganii intre unghiile degetelor mari! Nu cauta personaje care sa se potriveasca intocmai ca, ori nu veti gasi nici una ori vei gasi prea multe si nu vei sti sa le imperechezi!
Aseara, la nvestire m-a napadit mila ca asa mi-s eu mai simtitoare, cu memorie scurta care mai da si rateuri!

Inteligent mai e timpul! Se surpa cum vrea el in viata mea rebela: Ma scol cand se termina visul; muncesc daca vreau, daca pot; si... si iubesc! Iubesc primavara ca doar ea imi numara anii!
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2012, ora 07:30

De la: _geta_, la data 2012-05-08 23:33:58
De la: gabigabi2, la data 2012-05-08 17:12:26

Draga Gabito, mai mediteaza un pic pana scriu si eu una: Pe malul unui iaz artificial se certau doi: Primul mai zbanghiu il tot certa pe celalalt ca nu intelege o iota din ce-i spune, ca ar trebui sa mai gandeasca si el cu capul lui ca d-aia il are, ca daca nu era el il umplea paduchii... L-a ascultat si pentru ca nu a inteles metafora i-a facut vant in iaz si nimeri saracul intr-o bulboana. Se ducea la fund si tot ii striga paduchiosule! Mai infuriat, astalalt ia un bulgare de pamant si trosc in capul enervatorului. Lovit in cap se lasa pagubas sa se salveze, dar dupa un timp cel de pe mal vazu iesind din apa doua maini care mima strivirea unei ganganii intre unghiile degetelor mari! Nu cauta personaje care sa se potriveasca intocmai ca, ori nu veti gasi nici una ori vei gasi prea multe si nu vei sti sa le imperechezi!
Aseara, la nvestire m-a napadit mila ca asa mi-s eu mai simtitoare, cu memorie scurta care mai da si rateuri!

" Geta nu greseste ...."

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2012, ora 07:33

De la: 9am_184, la data 2012-05-08 18:37:27pfuuuuaiiiii!...le-am umilit astora, ...topicuadulatului !...hai s-o carabanim daci ca, or sa ne cotonojesca ciuriburitii propandicosi de pe toate baricadele polidricilor tampovitene, no ha...uschiala!

bai, ce stil impins ai ! ai bagat-o p'aia cu scuza si te cari haide, haide, zi-i cine fuse graitorul cu scuza !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2012, ora 07:52

Si ce nu se potriveste in raspunsul meu ???????????? Ca nu am raportat :
Ca ma incalta statul ?
Ca nu'mi cunosc indatoririle ?
Ca cineva scoate din context o propozitie si o arunca ,asa de dragul de a scoate in evidenta o mare gogomanie ?
Ce nu se potriveste ma rog ?
In primul rand usl-ul a fost pana acum in opozitie ,partidul care a castigat alegerile in 2008 a fost pdl-ul ,le'a castigat cu o diferenta de 3 voturi ,acum datorita ciolanului structura parlamentara s'a schimbat . Ponta si Antonescu au declarat de "N" ori ca sunt in OPOZITIE cu Presedintele . Cand Presedintele a afirmat partide de opozitie ,contextul era mult mai vast .E asa simplu de inteles,ce ar trebui sa explic mai mult ptr. niste lucruri care sunt foarte simple ? Fiecare e liber sa aiba simpatiile lui politice,culmea mi se pare sa sustii un guvern VOICULESCU care are sediul si e format la grivco (sper ca iti amintesti cuvantarea lui ponta la investirea guvernului MRU) ce s'a intamplat atunci pe televiziunile varanului ? In cat timp au fost chemati la ordine atat antonescu cat si ponta la sediul grivco ? Deci ce e asa greu de inteles ,de ce trebuie o intreaga dizertatie pe o tema in care 3 cuvinte sunt mai mult decat indeajuns ? Iar cum postez si ce postez e o optiune personala ,modificarile le faceti voi...........CCR a spus in nenumarate verdicte date cine incalca si cine nu constitutia,ca nu va e voua pe plac,asta e o alta discutie......O zi buna.

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2012, ora 08:02

De la: Silver9AM, la data 2012-05-09 07:52:39

Si ce nu se potriveste in raspunsul meu ???????????? Ca nu am raportat :
Ca ma incalta statul ?
Ca nu'mi cunosc indatoririle ?
Ca cineva scoate din context o propozitie si o arunca ,asa de dragul de a scoate in evidenta o mare gogomanie ?
Ce nu se potriveste ma rog ?
In primul rand usl-ul a fost pana acum in opozitie ,partidul care a castigat alegerile in 2008 a fost pdl-ul ,le'a castigat cu o diferenta de 3 voturi ,acum datorita ciolanului structura parlamentara s'a schimbat . Ponta si Antonescu au declarat de "N" ori ca sunt in OPOZITIE cu Presedintele . Cand Presedintele a afirmat partide de opozitie ,contextul era mult mai vast .E asa simplu de inteles,ce ar trebui sa explic mai mult ptr. niste lucruri care sunt foarte simple ? Fiecare e liber sa aiba simpatiile lui politice,culmea mi se pare sa sustii un guvern VOICULESCU care are sediul si e format la grivco (sper ca iti amintesti cuvantarea lui ponta la investirea guvernului MRU) ce s'a intamplat atunci pe televiziunile varanului ? In cat timp au fost chemati la ordine atat antonescu cat si ponta la sediul grivco ? Deci ce e asa greu de inteles ,de ce trebuie o intreaga dizertatie pe o tema in care 3 cuvinte sunt mai mult decat indeajuns ? Iar cum postez si ce postez e o optiune personala ,modificarile le faceti voi...........CCR a spus in nenumarate verdicte date cine incalca si cine nu constitutia,ca nu va e voua pe plac,asta e o alta discutie......O zi buna.

ASA DA, asta ar fi fost un raspuns normal potentat cu punctele tale de vedere.

...am observat ca in foarte multe postari il consideri pe Voiculescu o superputere, e de-a dreptul promovare pentru respectivul personaj. Asta-i o observatie personala, cred ca il supraevaluezi.

Pagini: << 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: