Info
x
Credit imobiliar de la cec. ce parere aveti?
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 14:46
De la: gabrielcbtr, la data 2009-10-26 11:47:08Buna , oferta cec este buna pentru ca are unele avantaje ( le-ai enumerat ), dar este o banca care se misca greoi , nu stiu in Bucuresti , eu sunt din Constanta , dar incearca si la ING.Ai nevoie de 25% avans care nu trebuie dovedit si cred ca vei avea o oferta mai buna . CEC-ul este ideal pentru ca merge pana la varsta de 80 de ani si accepta 2,3 sua chiar 4 codebitori.credit imobiliar la C.E.C. si eu am incercat dar este o minune sa obtii creditul,dar pana la urma am obtinut la banca MILENIUM
Raporteaza abuz de limbaj |
|
editaama 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Piatra Neamt |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 22:02
de comisionul aniversar ce spui? ei nu spun nimic decat dup a cevezi sacadentarul..
totul este ok primul an ... dupa ... nu mai vreau sa stiu.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
iuda 11 mesaje Membru din: 1/12/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 14:58
NU bcr sau bankpost , mai bine ING, sau Volksbank, eu am avut credite la bankpost ,tiriac,am in continuare la bcr si volkssbank si mentionez faptul k dupa un an bcr , b.post si tiriac au marit dobanda cu toate k era un credit de nevoi personale si avea rata si dobanda fixa .am reclamat degeaba .la ing, am colegi care au contactat credit imobiliar prin programul casa, citeste toate detaliile din contract . Sa Fiie Intr-un Ceas BUN .DOAMNE AJUTA.
Raporteaza abuz de limbaj
iuda
|
|
cnna68 5 mesaje Membru din: 27/11/2009 |
Postat pe: 5 Martie 2010, ora 12:59
Oferta este tentanta,dar intreaba ce comisioane se percep ptr.acordarea creditului si cere toata ,deci toata documentatia.Am luat credit ipotecar ptr.achizitionarea unui imobil si este multa birocratie si au fost cheltuieli privind evaluarea imobilului pe riscul personal in rest a fost ok si ca rate.Nu cunosc ofertele celorlalte banci,dar nu as recomanda ceva daca nu cunosc.Eu ti-as propune sa vezi si ofertele antreprenorilor,s-ar putea sa fie mai convenabil exista tot felul de oferte. mult succes
Raporteaza abuz de limbaj |
|
aeroshok 1 mesaj Membru din: 12/05/2011 |
Postat pe: 12 Mai 2011, ora 16:25
De la: cnna68, la data 2010-03-05 12:59:10 Oferta este tentanta,dar intreaba ce comisioane se percep ptr.acordarea creditului si cere toata ,deci toata documentatia.Am luat credit ipotecar ptr.achizitionarea unui imobil si este multa birocratie si au fost cheltuieli privind evaluarea imobilului pe riscul personal in rest a fost ok si ca rate.Nu cunosc ofertele celorlalte banci,dar nu as recomanda ceva daca nu cunosc.Eu ti-as propune sa vezi si ofertele antreprenorilor,s-ar putea sa fie mai convenabil exista tot felul de oferte. mult succes Salut.De exemplu eu am facut acum 2 saptamaini un credit de nevoi personale. Dupa ce am umblat pe la toate bancile posibile in cautarea unei oferte cat mai avantajoase,am ales pana la urma la citi bank.Si chiar sunt multumit..mi sa-u parut foarte seriosi.este vorba de 60000 ron pe 6 ani cu rata fixa si dobanda fixa fara garantii sau giranti si fara comisioane sau nu mai stiu ce taxe ascunse,banii ia-m primit in 24 de ore si in plus nu e nevoie de documentatii multe.mi-au cerut doar o adeverinta de salariu si o copie de buletin. Daca vrei pot sa iti dau numerul de tel a baiatului care m-a ajutat sa fac creditul 0743326754 sau 0725250185 din cate imi aintesc il cheama Nicu Raporteaza abuz de limbaj |

si eu am incercat dar este o
minune sa obtii creditul,dar pana la urma am obtinut la banca MILENIUM
, mai bine ING, sau Volksbank, eu am avut credite la bankpost ,tiriac,am in continuare la bcr si volkssbank si mentionez faptul k dupa un an bcr , b.post si tiriac au marit dobanda cu toate k era un credit de nevoi personale si avea rata si dobanda fixa .am reclamat degeaba .la ing, am colegi care au contactat credit imobiliar prin programul casa, citeste toate detaliile din contract . Sa Fiie Intr-un Ceas BUN .DOAMNE AJUTA.