Info
x
Retrocedarea pamanturilor
|
Fosta membra 9am.ro 7 mesaje Membru din: 13/09/2009 Oras: Arad |
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 16:21
Mai DRAGANELO haide la Arad iti dau 25 ha de pamint lucreazal sa ai recolta din 2009 si sa dai 1/3 la stat.Ce zici?Eu cred ca esti absolvent de STEFAN GHEORGHIU ca,esti atit de bun LA INDICATII.
|
|
Fosta membra 9am.ro 7 mesaje Membru din: 13/09/2009 Oras: Arad |
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 16:14
De la: stefanuteugen, la data 2009-11-11 15:07:19De unde ...esti cit pamint ai lucrat si probabil ai facut scoli la stefan gheorghiu.Ti-ai pus intrebarea cu ce ramine taranul.Eu lucrez 20 ha si stiu.Sa dea D-zeu sa ai 100 de ha sa ai productia de anul 2009 si sa dai la stat 1/3 din productie. Activist comunist nerusinat! |
|
9am093450 43 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 18:01
Am facut cerere de retrocedare am respectat toate reguliledar dupa 20 de ani pauza
|
|
Ionicutu 22 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 19:15
Mister Adrian,n-aveti decat sa faceti o asociatie si pentru recuperarea prafului de pe luna.Chestiunea este alta.In Ungaria ca si in alte state foste comuniste a existat un interval clar in cadrul caruia putea fi solicitata restituirea proprietatii. La noi spre binele multor smecheri s-a creeat o legislatie stufoasa care permite oricum si oricand revendicarea celor mai fantastice proprietati.Astfel se face ca paduri s-au cerut in suprafata mai mare decat exista.Daca Al. Ioan Cuza a facutsecularizarea averilor manastiresti acum in toate zonele tarii cu paduri gasesti gatere exploatate de calugari iar in curtile manastirilor numai mercedesuri si alte marci scumpe.Romania e vazuta numai ca o .....de muls.De ce nu initiati dvs.o fundatie ca sa ajutati copii de tarani care acum nu mai ajung la universitati...Au venit printesa x printul y...si-au redobandit averile in extenso iar populatia tarii saraceste tot mai mult....Vezi fondul Proprietatea o smenuiala pentru toti invartitii.....Toti vreti pamant....Este.Veniti de-l lucrati........
|
|
9am117025 2 mesaje Membru din: 13/08/2009 |
Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 14:13
De la: xx1aa1xx, la data 2008-09-29 17:23:08Am de recuperat casa si pamant si am depus dosarul de aproape 3 ani. Ma gandesc sa dau statul in judecata la Curtea Europeana. numele meu este Adrian Alexandru si locuiesc in SUA. As vrea sa ne organizam si sa incepem o actiune comuna in acest sens. Pentru cei interesati adresa mea de email este xx1aa1xx@yahoo.com |
|
9am109678 49 mesaje Membru din: 9/08/2009 |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 07:55
Dar n-ar fi mai bine sa stai tu in America si sa ne lasi pe noi aici cu ale noastre.Astia ca tine s-au omorat pt.pamanturi si au distrus toata baza agriculturii romanesti de o sa ajungem sa crapam de foame.Si tu????? TU STAI IN AMERICA!!! Pai atunci stai in p___a mea acolo teapan!!!!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
mishu_9AM 17 mesaje Membru din: 6/01/2009 Oras: Vaslui |
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 20:23
Locuiesc la tara de 17ani si am vazut atata bataie pentru fiecare petec de pamant incat am ajuns sa cred ca este un blestem reactualizat odata cu retrocedarea.Inchipuiti-va! oamenii batrani au pamant si nu il pot munci,l-au arendat si sant luati in ris an de an,tinerii au putere de munca dar nu au pamant si nici nu-si permit sa cumpere,muncesc zi de zi pe plantatiile noilor "boieri" pentru o bruma de banuti.Sa fie clar ,pamantul are o putere enorma si pe multi ii ajuta dar si mai multi sant cei ce se nenorocesc si se imbolnavesc muncindu-l.Am postat aici poate putin fortat,subiectul este altul,dar doresc sa va arat ca acest pamant ne manipuleaza si exulta cu multa inversunare,unii au mostenit un petec altii sute de hectare,pamant care a fost castigat nu intotdeauna in mod cinstit,urmariti noii latifundiari ce isi intind tentaculele an de an,cumpara mii de hectare de pamint si zone intregi sant pline de oameni ce nu mai reusesc sa mai munceasca di "n" motive,pentru acestea raiul este pe pamant,pentru noi ceilalti tot pamantul este IAD. O sa fim fericiti daca o sa avem parte de un loc de odihna in mult iubitul nostru pamant!!!! E scump dom'le! scump.
Raporteaza abuz de limbaj
fiti mai buni
|
|
mishu_9AM 17 mesaje Membru din: 6/01/2009 Oras: Vaslui |
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 20:36
De la: Ionicutu, la data 2009-12-24 19:15:52Mister Adrian,n-aveti decat sa faceti o asociatie si pentru recuperarea prafului de pe luna.Chestiunea este alta.In Ungaria ca si in alte state foste comuniste a existat un interval clar in cadrul caruia putea fi solicitata restituirea proprietatii. La noi spre binele multor smecheri s-a creeat o legislatie stufoasa care permite oricum si oricand revendicarea celor mai fantastice proprietati.Astfel se face ca paduri s-au cerut in suprafata mai mare decat exista.Daca Al. Ioan Cuza a facutsecularizarea averilor manastiresti acum in toate zonele tarii cu paduri gasesti gatere exploatate de calugari iar in curtile manastirilor numai mercedesuri si alte marci scumpe.Romania e vazuta numai ca o .....de muls.De ce nu initiati dvs.o fundatie ca sa ajutati copii de tarani care acum nu mai ajung la universitati...Au venit printesa x printul y...si-au redobandit averile in extenso iar populatia tarii saraceste tot mai mult....Vezi fondul Proprietatea o smenuiala pentru toti invartitii.....Toti vreti pamant....Este.Veniti de-l lucrati........ Subscriu ,asa este,sute si chiar mii de hectare retrocedate episcopiilor...patriarhiilor.....si" sarmanii " popi asteapta bani de la buget,aduna bani chiar din catune uitate de Dumnezeu ca sa ridice......nivelul lor de trai.Oare cum de ii mai rabda Dumnezeu! totul a devenit o industrie de facut bani,nimic sfant.
fiti mai buni
|
|
|
|
|
GELU1938 113 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 14:04
degeaba scriem noi ca nu ne baga nimeni in seama, asta e situatea . ce putem face; suntem in varsta si credeam ca ne bucuram si noi de acest drept de propetate loat abuziv in perioada anilor 1973 de catre aceste primari,,
Raporteaza abuz de limbaj
GHE NITULICA
|
|
Fosta membra 9am.ro 5 mesaje Membru din: 16/03/2010 |
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 07:33
Trebuie sa-mi dai mai multe detalii:data cererii de retrocerdare,Legea invocata in cerere,unde se afla imobilele,arborele genealogic,etc. Astept raspuns pe adresa avliviuvlad@yahoo.com
|
Fosta membra 9am.ro 1888 mesaje Membru din: 24/02/2010 |
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 07:43
De la: 9am183742, la data 2010-03-23 07:33:29Trebuie sa-mi dai mai multe detalii:data cererii de retrocerdare,Legea invocata in cerere,unde se afla imobilele,arborele genealogic,etc. Astept raspuns pe adresa avliviuvlad@yahoo.com Poate sa-ti dea oricine datele mentionate? Noi am primit pamant (in titlul de proprietete) - fanete- in loc de pamant arabil, dar surpriza e ca acel teren nu exista pe harta Romaniei si de 19 ani fostul primar imi exploateaza pamantul real, primarul actual a primit trei dosare cu toate actele doveditoare si iata, primesc indicatii de la prefect ca trebuie sa-i dau in judecata! Daca le-au trebuit 19 ani sa-mi sugereze sa-mi fac dreptate prin justitie, dupa cati ani as afla daca mi-au dat-o sau nu? |
|
cnicolaescu_stoica 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 19:41
Buna ziua, suntem mai multi proprietari in aceeasi situatia, fosti proprietari/locuitori din actuala zona a Palatului Poporului, ma numesc Nicolaescu-Stoica Christian si ma puteti contacta la email. " cnicolaescu_stoica@yahoo.com". Cu Stima,