back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Suflet pereche: subiect nou, dar vechi

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:

mirella_stoichescu

1 mesaj
Oras: Timisoara

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 18:25

AI DREPTATE. SUFLETUL PERECHE EXISTA.

Raporteaza abuz de limbaj
c_vasile

11 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 09:12

DA. Sufletul pereche existã, depinde de noi, de gradul nostru de maturitate pentru al gãsi.
Ce presupune aceasta ?
Simplu, sã renunþãm la instinctele animalice. Majoritatea dintre noi cautã ILEANA COSÂNZEANA sau FÃT FRUMOS, aici greºim. Vorbim despre suflete nu despre carnea ce ne atrage.
Accept doar parþial cãutãrile în lumea virtualã, aceasta dacã nu se cuantificã în lumea realã înseamnã cã ne rupem de realitate.
Eu unul am gãsit sufletul pereche (dupã 15 ani de cãutãri) analizând elemente cum ar fi: principiile morale, concepþiile despre viaþã, þintele râvnite, compatibilitatea prin aspectele ei esenþiale (intelectualã, emoþionalã, fizicã).
Doresc sã vã spun cã este o lume de vis de împliniri inimaginabile, iubirea ºi dragostea îmbracã valenþe la cotele cele mai înalte, prietenia este una în adevãratul sens al cuvântului, te înþelegi fãrã sã vorbeºti deºi dialogul este o plãcere continuã, emoþionalul vibreazã cu aceeaºi intensitate.
Aceastã experienþã dãinuie de 11 ani ºi relaþia ia amploare pe zi ce trece. În relaþia noastrã nimic nu piere, totul e la timpul prezent.

florescu_vasile2001_2

326 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 07:15

"...trebuie sa saruti zece-douzeci de broscoi raiosi pana dai de printul adevarat..."Demonstreaza incapacitatea de a discerne negru de alb,de ceea ce spuneam mai sus:"cunoaste-te pe tine...si apoi cauta-ti sufletul pereche..."Altfel ,"sarutul" cleor zece broscoi este o justificare pentru"balacelile"in nori....

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 16:38

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
angifgs

23 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2009, ora 23:42

De la: florescu_vasile2001_2, la data 2009-04-12 07:15:07 "...trebuie sa saruti zece-douzeci de broscoi raiosi pana dai de printul adevarat..."Demonstreaza incapacitatea de a discerne negru de alb,de ceea ce spuneam mai sus:"cunoaste-te pe tine...si apoi cauta-ti sufletul pereche..."Altfel ,"sarutul" cleor zece broscoi este o justificare pentru"balacelile"in nori....
pai da, intr un fel ai perfecta dreptate insa vezi tu ca parca totul e in coada de peste,,cum sa te cunosti daca nu incerci/?iar de cele mai multe ori incercarile se transforma in rateuri si apare sentimentul pacatului si al propriei mizerii si nu mai incerci si daca stai cu mana in san si l astepti pe fat frumos(sau ileana cosanseana),nu cred ca vine decat in rarisime cazuri

angel
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 23:51

O fi !... Cã prea o ziceþi cu foc!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 29 Mai 2009, ora 10:20

De la: mirella_stoichescu, la data 2009-03-22 18:25:47AI DREPTATE. SUFLETUL PERECHE EXISTA.

made_by_angels

23 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 15:16

De la: Sunny, la data 2008-12-02 16:03:58
De la: aylin, la data 2008-12-02 15:32:17Dupa mai multi ani alaturi de sufletul pereche ( in care ii speli, ii calci,ii gatesti, ii faci copii, ii suporti neamurile, betiile, prietenii si tot arsenalul reprezentant de viata in doi) nu stiu cat de mult il mai poti percepe astfel. Realizezi ca asa ceva nu e decat o iluzie, o greseala da perceptie.
Notiune exista in mintea celor ce iubesc ideea de iubirea si nu au parte de ea decat in portii mici. Sunt doar vise si iluzii desarte.

Adevarat, cu exceptia paragrafului doi (adica eu iubesc ideea de iubire si restul, dar nu mai cred in suflete pereche acum dupa multi ani langa el).
Bine ai venit in clubul sotiilor deziluzionate

ahahaha!:))))

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 21:16

CRED CA NUMAI SUFLETELE PERECHE CARE MERITA: SE GASESC,SE IUBESC,SE RESPECTA SI-SI raman DEVOTATE pana la moarteI!! Si aceasta se intampla foarte rar!!!!
Cred ca, deocamdata, asa e normal.
Sufletele nepereche care se imperecheaza si care reusesc sa se respecte si sa-si ramana credincioase, cu toate nepotrivirile dintre ele, sunt mai de apreciat decat decat primele, la carte totul merge de la sine. Si asa ceva se-ntampla rar!!!
Noi, insa, nu trebuie sa judecam pe nimeni!!!

Siena

89 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2009, ora 21:43

..Pe Voi-doi, Cineva-Acolo-Sus, Va iubeste !!! ... iar voi, aveti intelepciunea sa nu bagatelizati Darul asta ... Se mai intampla si minuni pe Lume!
quote name='c_vasile' date='2009-04-10 09:12:42']DA. Sufletul pereche existã, depinde de noi, de gradul nostru de maturitate pentru al gãsi.
Ce presupune aceasta ?
Simplu, sã renunþãm la instinctele animalice. Majoritatea dintre noi cautã ILEANA COSÂNZEANA sau FÃT FRUMOS, aici greºim. Vorbim despre suflete nu despre carnea ce ne atrage.
Accept doar parþial cãutãrile în lumea virtualã, aceasta dacã nu se cuantificã în lumea realã înseamnã cã ne rupem de realitate.
Eu unul am gãsit sufletul pereche (dupã 15 ani de cãutãri) analizând elemente cum ar fi: principiile morale, concepþiile despre viaþã, þintele râvnite, compatibilitatea prin aspectele ei esenþiale (intelectualã, emoþionalã, fizicã).
Doresc sã vã spun cã este o lume de vis de împliniri inimaginabile, iubirea ºi dragostea îmbracã valenþe la cotele cele mai înalte, prietenia este una în adevãratul sens al cuvântului, te înþelegi fãrã sã vorbeºti deºi dialogul este o plãcere continuã, emoþionalul vibreazã cu aceeaºi intensitate.
Aceastã experienþã dãinuie de 11 ani ºi relaþia ia amploare pe zi ce trece. În relaþia noastrã nimic nu piere, totul e la timpul prezent.[/quote]

... ganduri scrise pe frunze de mesteacan ...
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 19:21

Bula statea linistit in fotoliu bea o bere si se uita la meci.Vine nevastasa nervoasa si ii trage o tigaie in cap. -Ce ai nevasta ai innebunit? -Ce este cu biletul asta in buzunarul tau"laura 0799221545" -E numele si numarul calului pe cere am pariat! Dupa 10 min nevasta il pocneste iarasi cu tigaia in cap. -Ce ai nevasta ce s-a mai intamplat?? -TE-A SUNAT CALUL!!!

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

18 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 16:37

Minunata definitie-dar nu e oare mai mult literatura decat adevarul din viata de zi cu zI?
Daca as avea un exemplu, as fi fericit sa aflu ca gresesc...

Fosta membra 9am.ro

18 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 17:17

De la: mona_simona2002, la data 2008-12-10 20:21:16Sufletul pereche?

E posibil sa nu-l intalnim din prima, e posibil sa nu-l intalnim niciodata sau e posibil sa fie chiar langa noi. Ai impresia ca il stii dintotdeauna, ca stii ce gandeste si simte, telepatia este foarte bine reprezentata, prietenia sau iubirea se leaga de la sine, comunicarea e usoara, placerea de a fi impreuna este maxima.

Exista un sentiment aparte care îti poate indica faptul ca fata de acest om ai o altfel de atractie decât pentru alte persoane. Nu e doar atractie fizica, sexuala, emotionala, ci relatia de acest tip trece dincolo de senzatiile trupesti sau psihice.
Atunci când întâlnesti un suflet pereche, esti capabil sa renunti la orice s-ar opune si sa învingi orice ti-ar sta în cale.
Te cufunzi în inima si îl simti acolo. Tacerea capata mii de nuante.
Îl poti simti de la distanta. Îl poti simti în toata complexitatea lui, ca si cum l-ai cunoaste de mii de ani.
Este ca si cum nu mai astepti nimic de la celalalt, pentru ca ai deja totul.
Simplul fapt ca stii ca exista îti este suficient.

Eu nu l-am intalnit, dar imi imaginez ca asa ceva este sufletul pereche.

Fosta membra 9am.ro

18 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 17:20

De la: mona_simona2002, la data 2008-12-10 20:21:16Sufletul pereche?

E posibil sa nu-l intalnim din prima, e posibil sa nu-l intalnim niciodata sau e posibil sa fie chiar langa noi. Ai impresia ca il stii dintotdeauna, ca stii ce gandeste si simte, telepatia este foarte bine reprezentata, prietenia sau iubirea se leaga de la sine, comunicarea e usoara, placerea de a fi impreuna este maxima.

Exista un sentiment aparte care îti poate indica faptul ca fata de acest om ai o altfel de atractie decât pentru alte persoane. Nu e doar atractie fizica, sexuala, emotionala, ci relatia de acest tip trece dincolo de senzatiile trupesti sau psihice.

Atunci când întâlnesti un suflet pereche, esti capabil sa renunti la orice s-ar opune si sa învingi orice ti-ar sta în cale.

Te cufunzi în inima si îl simti acolo. Tacerea capata mii de nuante.

Îl poti simti de la distanta. Îl poti simti în toata complexitatea lui, ca si cum l-ai cunoaste de mii de ani.

Este ca si cum nu mai astepti nimic de la celalalt, pentru ca ai deja totul.

Simplul fapt ca stii ca exista îti este suficient.

Eu nu l-am intalnit, dar imi imaginez ca asa ceva este sufletul pereche.

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 01:09

De la: vasix, la data 2008-11-13 18:52:14Dar daca ...ai pierdut pentru totdeauna sufletul pereche...ce-ti mai ramine
?Eu v-as sfatui sa traiti fiecare zi ca si cum ar fi ultima si sa va bucurati alaturi de persoana iubita.Va pierdeti prea mult timp cu filozofii ,intrebari si crize existentiale.

Pai nu-ti mai ramane nimic.....in afara de Janice. Numai ca ea nu o sa umple golul ala niciodata......

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 01:13

Sufletul pereche exista!!
Si e si f. simplu sa-l recunosti: ai senzatia ca il cunosti dintotdeauna, chiar daca il vezi pt prima data, iar cu putin efort, ii anticipezi toate raspunsurile la intrebari, ghicind pana si cuvintele pe care urmeaza sa le foloseasca. Exact cuvintele alea, nu SINONIME.

9am041089

32 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 23:50

De la: Sunny, la data 2008-12-02 17:09:18
De la: aylin, la data 2008-12-02 16:53:03CLUBUL SOTIILOR DEZILUZIONATE - super idee. Nu stiu daca sa ma bucur sau sa plang. Am avea succes mare, ca suntem amar de multe.
Ce zici il fondam? Te las pe tine lidera, ca a fost gandul tau. Offffffffff, mama mea!!!!!!!!!!!

Adevarul este ca stiu mai multe fete care trec prin asta. Ma gandeam ca un suport grup pe net nu ar strica. Pentru schimb de idei. Si pentru ca nu pot sa povestesc familiei despre problemele mele deoarece i-as intrista, nu ar intelege si l-ar judeca prea aspru pe el..etc.
Eu as vrea sa-l "scutur" putin, sa-i dau doua palme peste ceafa sa se trezeasca un pic ca sa vada lucrurile importante ...

pot sa ma consider si eu membra? cred ca facem rost de suficiente madame ofticate, incat putem s-o punem de un partid si chiar sa castigam alegerile!

9am041089

32 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 00:03

De la: homemarcel, la data 2008-12-17 13:53:19doggy ... sa vezi ce primesc de acasa ... pe gustul tau ...

Sunt inca in pat si nu-mi pot lua gandul de la tine, de la noaptea trecuta....mi-as dori atat de mult sa te pot strivi la pieptul meu !

In noaptea calda, ai venit la mine pe neasteptate...si ceea ce s-a intamplat a lasat in mine senzatii de neuitat.

Ai aparut de nicaieri si, fara sa-ti fie teama sau rusine,te-am surprins atingand trupul meu gol...m-ai simtit indiferenta si m-ai muscat fara mila inebunindu-ma...ne-am zvarcolit toata noaptea intr-un joc nebunesc...

In zori am adormit in sfarsit,obosit...

Astazi, cand m-am trezit te-am cautat indelung, dar nu te-am mai gasit... cearceafurile cazute de pe pat sunt singurele martore ale noptii trecute.

Pe corp am inca urmele muscaturii tale, ma ard si nu ma lasa sa te uit...

In noaptea asta ma voi preface ca dorm si te voi astepta sa apari din nou...tantar nenorocit !!!

n-am mai ras de mult cu atata pofta! esti dus, nene, dar amuzant!

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 12:33

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 19:27

"Crede-mã, viaþa fiecãrei femei, orice ar povesti despre ea însãºi, nu-i decât o cãutare continuã a omului cãruia sã i se supunã... Ca sã zic aºa, oricare tânjeºte dupã un stãpân. ªi þine minte: nu existã o excepþie de la aceastã regulã." _ Dostoiewschi (Adolescentul)

All Things Grow With Love
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 23:08

leo_

448 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 09:33

imi pare rau pentru cei visatori dar trebuie sa va aduc in atentie ca sufletul pereche e doar un mit. asa ceva nu are un scop pe pamant, iar natura nu creaza produse de lux.
presupunand ca un om in decursul vietii isi schimba caracterul de mai multe ori in functie de multi factori, cum oare ar mai fi pliabil pe sufletul pereche?

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 18:28

Caracterul ???? Nu se schimba.

All Things Grow With Love
leo_

448 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 14:17

De la: super_green_frog, la data 2009-07-07 18:28:30Caracterul ???? Nu se schimba.

aia e o teorie doar. se schimba sau se modeleaza orice daca vrei sa schimbi. 2 metode de schimbare fortata: autosugestia si hipnoza.

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 14:29

De la: super_green_frog, la data 2009-07-07 18:28:30Caracterul ???? Nu se schimba.

Subscriu!!! Caracterul nu se schimbã!!! Te naºti ºi mori cu el...este înscris în codul genetic!
Leo, singurul mod de a schimba caracterul cuiva...este o intervenþie chirugicalã la " mansardã". I se mai spune lobotomie!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 14:34

in orice exista cele 2 contrarii. Deci si in om. Un om dupa niste socuri in viata, se poate schimba rdical. Normal ca nu la toti. Iar cu sufletul pereche, de ce negati voi ce altii afirma? E clar ca sint 2 categorii de oameni.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
leo_

448 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 04:43

De la: Dorulet, la data 2009-07-08 14:29:41

Subscriu!!! Caracterul nu se schimbã!!! Te naºti ºi mori cu el...este înscris în codul genetic!

Leo, singurul mod de a schimba caracterul cuiva...este o intervenþie chirugicalã la " mansardã". I se mai spune lobotomie!

omul este reprogramabil. gandeste-te daca se loveste la cap si isi pierde memoria: atunci nu isi poate construi un caracter pe baza a ce gaseste in mediul din care face parte? eu zic ca da.

deci daca este adevarat ce spun atunci caracterul este influentat de cativa factori (educatie, mediul in care se dezvolta persoana, factorul genetic - care este destul de instabil). avand in vedere ca este 2/3 deprins, caracterul se schimba.
faptul ca e foarte greu de schimbat nu dovedeste ca nu se poate.

dunguta

3 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 23:19

M-am trezit si eu ! De obicei nu intru pe forumuri decat cand am nevoie de vreo informatie . Asa ca , scuze ca ma bag , la un an de la initierea acestui subiect.
Iluzii , deziluzii , suflete pereche , viata iti ofera de toate . Totul capata importanta pe care i-o acorzi. Richard Bandler spune ( si nu numai el) ca " Sursa bucuriei omenesti se afla in tine. Acolo s-a aflat si acolo se va ala intotdeauna. Se afla in felul in care iti dirijezi creierul si in felul in care iti controlezi modul de a gandi "
In conditiile in care credeam ca am o casnicie perfecta bazata pe iubire , incredere , respect , sufletul meu pereche avea si o amanta ! Sufletul meu pereche ma iubea intradevar , ma aprecia dar avea nevoie si de senzatii tari , de ceva nou si cu iz fetid pentru ca pur si simplu majoritatea barbatilor cedeaza unor tentatii ieftine , chiar penibile dar simt nevoia ancestrala sa-si imprastie samanta in 4 zari.
Am ramas impreuna , a fost o perioada grea pana cand am invatat ca fericirea trebuie sa vina din interiorul meu , nu dinspre sufletul pereche . Doar eu pot sa vad si sa simt frumusetea unei zile , el doar poate contribui . Si daca nu , ce daca ?
Este greu cand copiii sunt mici ca trebuie sa preiei si suferinta lor dar de asemeni si lor e bine sa le oferim lectii despre controlul atitudinii fata de tine insuti , de autopretuire si de descoperirea capacitatii de a simti ca poti sa faci orice iti propui fara sa depinzi de cineva si de toanele lui .
Va doresc o viata frumoasa !

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 22:00

De la: bia, la data 2008-09-24 22:35:28De ce suntem oare obligati, la un moment dat, sa ne cautam sufletul pereche pe net? Si cine ne garanteaza ca il gasim, ratacit printre atatia oameni care se ascund in spatele unor cuvinte?
Sufletul pereche al putem intalni la ori ce pas......importanta este identificarea lui.....! De ce nu si pe net.....cu toate ca putine dintre prieteniile de aici se pot si materializa !Dar speranta moare ultima nu?

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 22:12

De la: acumvotez2009, la data 2009-12-26 22:00:34
De la: bia, la data 2008-09-24 22:35:28De ce suntem oare obligati, la un moment dat, sa ne cautam sufletul pereche pe net? Si cine ne garanteaza ca il gasim, ratacit printre atatia oameni care se ascund in spatele unor cuvinte?
Sufletul pereche al putem intalni la ori ce pas......importanta este identificarea lui.....! De ce nu si pe net.....cu toate ca putine dintre prieteniile de aici se pot si materializa !Dar speranta moare ultima nu?
Te pasioneaza si la altceva in afara de politica !? Oauuuu!

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Suflet pereche: subiect nou, dar vechi
Mergi la: