back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Generatia emo

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Septembrie 2008, ora 11:48

Ce parere aveti despre acesti emo - kids?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 15:53

BUNA !.... cate o data chiar foarte BUNA !

Nu sunt EMO, dar m-au interesat asaaaaaa... ca "stil de viata si preocupari ' cred c-ar trebuii sa ne acordam mai multa incredere si nu cred ca vom avea regrete .

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 16:05

mai fiecare cu felul lui de'a fi...dak lui asa ii place sa fie n'are decat....n'am nimic impotriva lor doar k sunt unii care n'au auzit d bun simt si isi dau drumul la gura fara sa'si dea seama.....si eu am fost rockeritza in gimnaziu(bruneta cu parul in oki....haine negri de ziceai k mi'a murit cnv...haine largi)...acum sunt exact la cealalta extremitate...blonda...imi tin mai tot timpul parul legat...haine negre nu exista l amn in garderoba(doar geaca de iarna si aia bate spre maro)...deci in concluzie..fiecare are perioada lui de nebuneala...si in viata ar trebui sa faci ceea ce iti place nu ceea ce ti se spune.

miriam_h57

15 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 08:37

@corinuta_f nu e chiar asa! Din pacate ne confruntam tot mai des cu acte de suicid in randul tinerilor.

Eu zic ca e o consecinta a lipsei de comunicare si intelegere intre parinti si copii. Parintii nu isi mai fac timp sa petreaca cu copiii lor, apoi lumea virtuala induce prea des influente negative asupra lor.

Unii chiar manipuleaza tinerii in a se simti marcati in exces de perturbarile adolescentei.

Tinerii, mai ales cei aflati in perioada pubertatii si a adolescentei au nevoie de mult sprijin emotional din partea adultilor. Nu banii dati de parinti cu nemiluita, ci apropierea de copii, sfaturi date cu dragoste si nu reprosuri si cuvinte acide aruncate intre doua joburi...asta e rezolvarea.

miriam_h57

15 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 08:38

scuze era @haicamaplictisesti...e ciudat ID-ul tau, dar gusturile...

Lali

7 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 13:14

Mie personal imi plac machiajul si stilul vestimentar al acestor copii...Dar ma limitez la atat. Nu sunt de acord cu ideea lor ca viata nu merita traita. chiar am vazut ca mai nou au aparut reclame la diferite produse in care apar copii emo... si imi plac ... Una este sa te machiezi cu negru,sa te imbraci in negru si alta este sa ajungi la spital cu intoxicatie cu medicamennte sau cu venele taiate din te miri ce motiv... Cred ca acesti copii ar trebui ajutati sa vada si partea frumoasa a vietii,sa isi faca prieteni cu care sa nu 'stea pe intuneric' cum spune cineva intr-o reclama, ci sa iasa la lumina,sa asculte muzica,sa danseze,sa invete cate ceva nou in fiecare zi de la oameni,de la zambetul unui copil,de la falfaitul aripilor unei pasari,de la adierea vantului...
Nu stiu,poate ca ei doar duc lipsa de afectiune,doar vor sa atraga atentia... Nu pot crede ca un copil poate avea asemenea depresii incat sa se sinucida,sau sa instige la suicid,fara sa fiei nfluentat de altcineva...

Fosta membra 9am.ro

17 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 13:34

Eu sincer am vazut genul asta de persoane pe strada...dar doar dupa aspect nu pot fi catalogati toti drept emo...cred k acum e la moda sa fii emo si multi sunt emo doar dupa aspect...si deci habar nu au ce inseamna a fi emo ca mentalitate. E viata lor si n-au decat sa si-o ruineze ....Chiar or fi mai fi emo si pe la 35-40 de ani...sau doar asa in adolescenta....pentru k e cool

"Do not tell me what I do or do not need, stranger. Now leave before I am forced to remove you."
marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 17:41

Generatie de doi bani !

deea_on_line

13 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 10:05

De la: Vad3R, la data 2008-10-24 13:34:24Eu sincer am vazut genul asta de persoane pe strada...dar doar dupa aspect nu pot fi catalogati toti drept emo...cred k acum e la moda sa fii emo si multi sunt emo doar dupa aspect...si deci habar nu au ce inseamna a fi emo ca mentalitate. E viata lor si n-au decat sa si-o ruineze ....Chiar or fi mai fi emo si pe la 35-40 de ani...sau doar asa in adolescenta....pentru k e cool

doar in adolescenta pt k pana la 35-40 d ani nu mai traiesc...

ori s sinucid ori mor mancati d paduchi si raie pt isi dau toti banii p placi d intins parul si nu l mai ajung si de sapun
sunt exact k "rockerii inchipuiti" (unghii negre parul lung s.a.m.d.)i....ziua s dau cu caul d pereti k sa fie cool si noaptea s rup din buric p manele
P.S.nu am nimic cu aceste genuri d muzica ci doar cu acei c o fac d ras ;)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 03:14

aceasta comunitate de emo nu trebuie privita cu ochi rai dde lume.............fiecare om are dreptul la libertate.........nu sunt emo nici nu tin cu iei dar e treaba lor ce fac.......nu sunt de acord cu iei.......dar nici nu ma impotrivesc

Soledad

17 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 15:28

Parerea mea e ca fiecare are o perioada in viata cand simte nevoia sa fie putin mai... diferit de ceilalti sa spun asa. Nu cred ca doar cei care fac parte din moda asta, EMO, se sinucid. Din contra, de fiecare data cand vad la tv ca cineva s-a sinucis e vorba de cineva "normal" si nu cineva EMO...

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 02:04

referitor la copii astia ce sa spun sper sa le treaca repede perioada de afirmare sa fim sinceri toti am avut momente in viata cand am dorit sa ne afirmam cu ce am crezut noi ca putem sta in fata. Sa va spun despre mine . Sunt operata la un rinichi 9 ani am suportat durerile si cine stie ce inseamna ma intelege ,in orice clipa din viata ami doream sa mor sa nu mai simt durerile groaznice ,de multe ori mi-am planificat moartea , cine a spus ca Dragostea uneori poate salva vieti asa e .cand am ajuns la capatul puterilor ma-m indragostit asta cred eu ca mia salvat viata am suportat o operatie .In timpul operatiei mi sa oprit inima am fost moarta pt putin timp , in acel timp mi-am dorit sa traiesc alaturi de cel pe care al iubeam . traiesc dar niciodata nu am fost inpreuna asta e viata ,unde ma duc la un interviu la angajare nu vb despre asta ca stiu ca nimeni nu ma angajeaza, am trait asemenea nenorocire . mucesc cot la cot cu orice om sanatos , ami place sa traiesc am invatat ca viata e numai una si trebue traita cu bune s irele nimic nu e perfect am lucrat si lucrez in fime cu nume mari am facut un liceu sunt la facultate pe care o platesc singura din bani mei munciti zi si noapte.Uneori cred ca copii astia au suferintele astea inchipuite din cauza parintilor primesc bani nemuciti si nu numai Dilema este cand nu o sa le mai dea tata si mama bani or sa se sinucida ?saraci bogati ce suflete pustii

cnmoha86

5 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 20:43

Cine sta rau cu inima sa nu se uite!!! Imagini socante!!!
www.documentingreality.com/forum/f10/some-emo-girl-needs-serious...

P.S. Cui i s-a facut rau ca s-a uitat, sa nu ma injure, v-am anuntat la inceput.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 10:33

Am vazut imaginile ...
Astia au mari probleme cu capul.
Totusi nu cred ca se poate vorbi de o "generatie" intreaga ci de indivizi cu probleme psihice. Au existat dintotdeauna si vor mai exista !

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

35 mesaje
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 14:19

intr-adevar... imaginile sunt socante.
cred ca fata are probleme psihice foarte mari.
eu cred ca ca nu sunt toti asa, poate unii "emo" sunt "emo" doar pentru stilul vestimentar. Dar restul, care fac asemenea lucruri, ar trebui sa inteleaga ca nu rezolva nimic automutilandu-se.
it's sad

mihai_rock_7

4 mesaje
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 19:40

imaginile sunt .... nu cred ca pot gasi cuvantul potrivit !!!!!!! de la scarba la mila, de la sila la uimire, dar cred ca au existat mereu oameni ( tineri si mai putini tineri) care se automutilau... cred ca exista si un termen in tratatele de psihologie si psihiatrie ! e dureros cand un copil ajunge aici dar vina e a lor doar in mica masura! unde sunt parintii?? am ajuns sa ne crestem copii doar la modul " cati bani iti trebuiesc astazi?" si restul ? sufletul lor, problemele lor, infrangerile si necazurile lor ?! cine le rezolva ? si mai am o problema : nu toata generatia e asa ! si a te imbraca in negru, a-ti pune zece cercei, a te pieptana nu stiu cum nu e intotdeauna egal cu a fi EMO .poate ca acest stil ales de ei este felul lor de a ne atrage atentia, de a ne opri din nebunia vietii si sa-i intrebam la modul serios si sincer : " Ce mai faci? Cum iti este azi? Pot sa te ajut cu ceva?"

bava

4 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 16:09

Mai Atotputernicule dar tu crezi ca poti sa judeci chiar asa pe toata lumea.Pe toate topicurile pe care m-am uitat tu esti numai contra subiect.Chiar trebuie sa fii asa taios? Generatia de copii emo trebuie ajutata sa capete incredere in sine. Nu daca au un parinte sai pe amandoi nebuni si violenti hai sa-i mai huiduim si noi ca suntem noi mai destepti.

razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 21:51

Atotputernicul e Gica Contra ... de aceea. daca era copilul tau Emo? Asa sa te gandesti! Eu cred ca este o chestie de timp... de adolescenta. Desi trendul este nou.. sunt curios cum a zis cineva.. daca vad emo la 30-40 de ani. Eu am o prietena care se imbraca tot asa .... si ea zice ca e emo... desi nu pot eu judeca cine e si cine nu... insa e fericita (aparent)... invata bine... vb cu tata lumea... si inca nu are nicio urma de lama pe la incheieturi.
Si eu am umblat cu pantalonii "lalai" sau "in sula" cum zicea bunica cand eram in liceu... si ma simteam "rapper" :)) insa toate trec...! NUmai bine!

Fosta membra 9am.ro

46 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 14:44

tocmai eram in pauza de masa.. cute linku.. da nerecomandabil daca tocmai mananci. totusi notiunea de unii reprezinta exceptia.. si in orice populatie de distrusi sau excentrici o sa gasesti cate o exceptie care chiar are nevoie de ajutor. uitate si la alegerile de ieri.. la ora asta pot spune ca marea majoritate a celor care au votat ieri au nevoie de un ajutor cel putin la fel de profesionist ca tipessa din linkul anterior. asha si acum legat de emo... is in mare majoritate ok.. asta daca ma gandesc la cei produsi in romania, ca astia de prin germania is deobicei doar gretosi.. astia desi isi pot permite multe arata deobicei scarbos, inceaca sa se macheze interesant sau sa se imbrace in aceeasi maniera da bunul gust cam lipseste.

cred totusi ca tentativa emo e doar o impresie colaterala a gothicului iar gothicul cel puztin cel din romania e chiar ok, chiar select. la fel gothicul din germania .. e ceva intre bizar , distrus si excentric. so nu pot decat sa va recomand perosnele feminine gothice transilvane.. is chiar ok ( desigur ma refer la majoritate) pentru ca daca e sa cautam exceptii de distrusi sigur o sa gasim peste tot. dar va rog terminati cu linkurile de distrusi ca va pot garanta ca gasim cate unul de model la fiecare grup de care poate apartineti

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 15:46

De la: bava, la data 2008-11-20 16:09:13 Mai Atotputernicule dar tu crezi ca poti sa judeci chiar asa pe toata lumea.Pe toate topicurile pe care m-am uitat tu esti numai contra subiect.Chiar trebuie sa fii asa taios? Generatia de copii emo trebuie ajutata sa capete incredere in sine. Nu daca au un parinte sai pe amandoi nebuni si violenti hai sa-i mai huiduim si noi ca suntem noi mai destepti.

N-ai decat sa-i ajuti pana nu mai poti, iubito. Daca te vei trezi cu beregata taiata sa nu vii la mine sa te vaiti.
Si daca sunt de alta parere decat ceilalti, ce. Scrie undeva ca trebuie sa fiu de parerea pe care mi-o dictezi tu sau altcineva ?

Exista dintotdeauna oameni cu probleme psihice severe care trebuiesc tratate in spitale speciale. Nu vad ce ar trebui sa inteleg eu si in ce mod ar trebui sa fiu solidar cu ei ?
Sa ma dau "milos"cum faceti majoritatea dintre voi cu o ipocrizie desavarsita ?
N-ai sa vezi ...
Vezi-ti de treaba ta si de opiniile tale, mamaita, de ale mele ma ocup eu. Ai alte pareri mai grozave ca ale mele, foarte bine, bagale aici sa ne luminam toti, nu mai tine chiria casei altuia, ca stam de vorba altfel si in alta parte ...
Maine sa vii cu ma-ta la scoala. Tunsa !

Acum nu e momentul !
bava

4 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 14:05

In afara faptului ca esti un frustrat si nimic mai mult nu vad ceva interesant la tine.Cred ca esti manelist.. dar ma rog poate gresesc.Oricum nu am postat aici sa te jugnesc pe tine insa cred ca ar trebui ajutati oamenii astia.

Daca nu iti convine nu ii ajuta ca nu te-a rugat nimeni. A!!! Si inca ceva cu "ma-ta" sa vorbesti cu mama ta ca totusi ar trebui sa ai putina consideratie fata de fiintele astea care aduc pe lume frustrati ca tine.

Dar am uitat ca tu nu ai consideratie pentru nimic si nimeni. Sa ai o zi cat mai placuta.
Referitor la ultima fraza nu as vrea sa o iau ca pe o amenintare dar avand in vedere ca vine din partea ta...

totiomis

4 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 12:42

Saracii copii. Eu cred ca este o faza prin care, daca au noroc, trec. Daca nu, se arunca de la balcon, ca sa atraga atentia asupra lor. Trist. Chiar trebuie ajutati. In primul rand de familie, ca societatea noastra... Dumnezeu cu mila.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 22:42

De la: bava, la data 2008-12-03 14:05:32In afara faptului ca esti un frustrat si nimic mai mult nu vad ceva interesant la tine.Cred ca esti manelist.. dar ma rog poate gresesc.Oricum nu am postat aici sa te jugnesc pe tine insa cred ca ar trebui ajutati oamenii astia.

Daca nu iti convine nu ii ajuta ca nu te-a rugat nimeni. A!!! Si inca ceva cu "ma-ta" sa vorbesti cu mama ta ca totusi ar trebui sa ai putina consideratie fata de fiintele astea care aduc pe lume frustrati ca tine.

Dar am uitat ca tu nu ai consideratie pentru nimic si nimeni. Sa ai o zi cat mai placuta.
Referitor la ultima fraza nu as vrea sa o iau ca pe o amenintare dar avand in vedere ca vine din partea ta...

1) N-ai simtul umorului !
2) N-ai haz !
3) Esti prea incrancenata !
4 ) ce dracu aveti toti de-mi spuneti ca sunt frustrat. Vi se pare ca-mi doresc sa fiu "emo"si nu reusesc, sau voi nu stiti ce e ala un frustrat ?
5) Despre manele. nici pomeneala. In urma cu cati va ani, vreo 4, cand erau manelele abia aparute, ne tot invitau unii cu staif, patroni cu fite, la petreceri mondene. Si era veselie mare cu manele.O data, de doua ori, de trei ori ... Ap patra oara am avut grija sa ne ducem printre primi si, pana sa puna muzica, sa ii intreb cum e posibil ca insi cu studii superioare sa fie lesinati deupa Adi Copilul minune sau Salam Fermecatorul ? .... Le-am mai spus ca daca mai puna amnele la petrecerea aia ma ridic si plec ....
N-au pus, dar de atunci nu m-au mai invitat.
Cine crede, bine, cine nu, asta este.
Mai toti presupunem despre altii niste chestii care credem noi ca ar fi plauzibile. Cred ca si eu fac aceasta greseala...
In rest, Bava draga, chiar aveai de gand sa vii cu mama ta tunsa la scoala ?

Despre ajutatul oamenilor astia nu prea vad cum s-ar putea face ... Cum vezi tu ajutatul asta ? Concret ! In ce consta ?
Sa alerg eu din casa in casa sa verifica daca e cineva dispus sa-si taie venele pentru ca are o problema ?
Si daca are, s-o iau eu in brate si s-o rezolv ?
Nu zau ?
Atunci sunt si eu "emo" draga. Am probleme, garla, si de-abia astept niste fraieri care sa mi le rezolve...
Ce-ar fi sa lasi gargara si sa ne spui ceva demn de bagat in seama ?
Daca poti, daca nu, lasa pe altii .... !

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 22:45

Stiti care e problema astora cu taiatul venelor ? Astia "emo" ?
Daca sa si le taie sau sa si le lase lungi .... (citat din Dagaio)

Acum nu e momentul !
dirlo1964

167 mesaje
Oras: Medias

Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 01:36

O generatie de rahatei,nici macar de rahati!Daca toata lumea asta ar fi emo s-ar duce dracului omenirea.

eurobgb

11 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 15:56

bai fratilor,e greu cu voi,cam putine aveti in cap si pe langa sunteti niste frustrati.Vai de voi!!!

kali13

233 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 23:23

Daca va uitati cu atentie, la acest"act de bravura inutila",va veti da seama ca este o facatura.

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 00:55

Cu ce difera emo de acum de emo-tivii de altadata?Vene se taie de multa vreme....Singurele diferente ar fi OJA,FRIZURA,PLACA DE INTINS PARUL...Tokio Hotel si cam atat!

anareaua

31 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 23:02

De la: corinutza_f, la data 2008-09-03 11:48:13Ce parere aveti despre acesti emo - kids?

stupizi

cat_ola

17 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 14:40

M-am uitat si eu la poze ... Nu am putut sa nu admir cat de "curate" erau taietirole alea - adik fara margini zdrenturate sau asa - eu nici carnea de friptura nu reusesc cateodata sa o tai asa de frumos! Cat despre cateva poze ... mi-au atras privirea: nu erau vase de sange sectionate (a se cedea vase majore); nu era sectionat tendonul (acolo unde a dat de tendon)... In principiu sunt taieturi drepte, frumoase, numai bune de cusut! Eu cred ca tipa face niste gesturi de-astea de bravada dusa la extrem.

De acord cu toata lumea - au probleme copiii astia ... Dar cred ca sunt de vina si parintii, care i-au lasat in plata Domnului, sau in fata televizorului si a calculatorului ... Pai bine bine, au gresit, da' acum, daca isi vad copiii in haine negre, deprimati, cu look-ul EMO, de ce nu fac ceva ??? De ce nu isi duc copilul la un psihiatru, psiholog, ceva? Nu stiu, asta este parerea mea, a unei persoane care nu are copii ... Poate judec si parintii prea aspru - nu stiu ...

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Generatia EMO
Mergi la: