back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Post tv pentru homosexuali

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 15:22

De la: camelia_mng, la data 2008-10-12 15:21:49Nu au ce cauta homosexualii in politica
Sunt oameni cu probleme , in parlament ar face avansuri celorlanti politicieni
;;;;;;;;;De ce nu;;??!! Ar fi ceva;; diversificat;;??!! ;; Ceva mai aparte;!!;; Ar fa ;;Ca ;in Romania,,, la nimeni!

andreea_nastasa

61 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 14:11

documentar pentru incepatori...

www.youtube.com/watch?v=PooEhBxh0NY

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 22:17

cred ca ar fi distractiv

sicko78

5 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 14:05

De la: andreea_nastasa, la data 2008-10-20 14:11:58documentar pentru incepatori...

www.youtube.com/watch?v=PooEhBxh0NY[/quote]

Foarte fain, pacat ca Gica_sculeru sigur nu poate intelege. ;) Subtitles, anyone?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 16:29

pt, ei!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 20:24

Bravo imi place cum gandesti, mailulucostin

mihaelab

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 21:04

am tacut pana acum la ce am citit insa rabdarea mea nu mai are margini cand vad ce se poate debita....nu pot fi fericita sa vad doi tatici ducand de mana un copil in loc ca acesta sa cerseasca la stop, asta e parerea mea

mihaihaisan

28 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 15:28

Ai perfecta dreptate Ecologos 23! Tot ceea ce spui este de bun simt!
Nu fac parte din partidul lui Becali ( alt bolnav !) dar as fi mai drastic ca tine. Le-as permite casatorii doar daca s-ar izola , steriliza , nu ar avea dreptul sa infieze copii ca sa ii educe in stilul lor mizer de viata, si nici sa fie donatori de " samanta". Si nu ar avea drept de vot!
Daca sunt bolnavi, si sunt, ar trebui sa se trateze sau sa se izoleze, ceea ce le-ar ocupa tot timpul si nu ar mai avea timp de televiziuni ( fie ea mica si pe net ) si de educatie bolnava!

mihaihaisan

28 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 15:38

Bai Sicko78 , de-te dreacu de panarama bolnava! N-o mai fa pe educatu'si civilizatu' ! Ce dreacu va trebuie atata informare bai popo! Ardeti-va cu--rile in liniste in comunitatea voastra plina de rahat si nu mai faceti valuri neterminatilor!
S-o luati sus!
Sau nu , ca asta va place! Handicapatilor!

tundi_01

4 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 18:58

De la: AZAZEL, la data 2008-08-30 15:52:14fir'ash a' dracu'tot de asta dau shi aici ...de tine vorbesc mai ecologos...
ma' copil al durerii da' ce-tzi veni sa te dai asha de tare la poponari ,ce-ai ma cu curu ' lor ?
stii ce mi-a zis odata unu' din tagma bulangiilor ? ca daca m-as imbarliga cu el nu mi-ar mai trebui femeie in veci...bineintzeles ca eu l-am dat dracu' ca mie imi plac la nebunie femeile ...in toate felurile ...hahaha !
da' tu draga ecologos ce-ar fii sa incerci o tzara ...pidosnicia...mai stii ?
poate ti-o placea ...

tundi_01

4 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 19:05

Pentru Ecologos 23!!!
Omule, la anii pe care ii ai , ar trebui sa fi 1pic mai deschis la minte....Dar se vede ca te-a educat regimul comunist! Zici ca a fi deferit inseamna a fi bolnav???? Pai atunci inseamna ca tu esti fooooarte foarte diferit, babanule, ca urmare: trateaza-te!!!!
Apropo , si la astia ca tine ar trebui sa le interzica sa "educe" nepoti si stranepoti, ca din cauza asta sunt atatea ciurucuri in tara asta!!!

tundi_01

4 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 19:37

De la: indianlady, la data 2008-09-22 13:58:20roxi 1 st

citez: cel mai prost homosexual din lume ere mai multa minte decat ai tu.

deci il cunosti pe cel mai prost homosexual din lume. frecventezi astfel de cercuri? atunci nu ma mira ca gandesti asa. mars la poponarii tai de aici. nu ma cunosti ca sa stii daca sunt proasta sau nu.

poponet...

Nu tre sa te cunoasca omu' mai fata...te dai tu de gol singurica cu ceea ce scrii!!!
Roxi a gresit cu o singura chestie: nu esti tu doar proasta, asa simplu, ci fooooarte foarte proasta , chiar redusa!!!!

madalina197101

3 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 15:12

Cucoana sunteti penibila!
Sfat:cautati un sex-shop bun!hahaha
.....si chiar o grupare,v-ar schimba ......viata economica,hahaha!

alincaba

138 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 18:44

Cum toate reklamele fak referile la sex... si cu feme dezbaracte... de la ciokolata pana la detergenti... oare aia ce spoturi publicitare or sa bage?:) hahahhaa

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 14:44

Un post tv pt homosexuali...foarte ciudat. Dar e libertate deplina, cum putem opri chestia asta? Daca homosexualii sunt o minoritate .... E de tot rasul. Dar asta e Uniunea Europeana unde sexul e mai important decat multe altele. Si cam aceasta este libertatea omului: poate face ce vrea... Trist...

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 14:45

Bravo alincaba, bine zis! Hahahahaha. .....

Fosta membra 9am.ro

19 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 23:31

poate nu stiti ultima bomba. e finantat de bombonel

mimisivi

29 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 14:00

De la: nicoletibi, la data 2008-12-04 14:44:11Un post tv pt homosexuali...foarte ciudat. Dar e libertate deplina, cum putem opri chestia asta? Daca homosexualii sunt o minoritate .... E de tot rasul. Dar asta e Uniunea Europeana unde sexul e mai important decat multe altele. Si cam aceasta este libertatea omului: poate face ce vrea... Trist...

nicoletibi,

nu cred ca garantarea libertatilor ti s-ar parea la fel de trista si neimportanta atunci cand ar incepe sa ti se ingradeasca TIE libertatile

open your fuckin minds, people!!!!!!!!!

I am who I choose to be :) :) :)
Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 15:08

Draga Mailulluicostin,
Daca te nasti cu o boala cauti sa te tratezi, sa fii sanatos. Nu zice nimeni sa nu fie tolerati cei bolnavi , dar si ei trebuie sa vrea sa se faca sanatosi ca altfel ii imbolnavesc si pe cei sanatosi si atunci unde ajungem? Homosexualitatea este o boala grea in care se complac respectivele persoane si care, datorita unor cauze neclare, a fost acceptata ca un lucru cu care oamenii se nasc si cu care raman asa si nu se mai poate face nimic.
Asta e fals, oamenii pot lupta cu aceasta boala si se pot vindeca. Informati-va cu atentie despre aceste lucruri, si haideti sa nu mai acceptam orice afirmatie despre homosexualism. Ce sa o dam atat la intors, asa cum diabeticii nu-si fac televiziune sau cum impotentii nu-si fac televiziunea lor, sau orice exemplu de boala sau de neputinta vreit sa luati, nici homosexualii nu au de ce sa-si faca televiziunea lor. Tocmai pentru ca sunt oameni ca toti ceilalti si nu sunt o categorie sociala sau o minoritate sociala. Nu este corect sa acceptam homosexualitatea ca pe ceva firesc si nici sa toleram astfel de comportamente atat de fatis. Ce reactie vom avea cand oamenii se vor impreuna pe strada? Vom trece si vom intoarce privirea? Sau vom admira peisajul? Chiar nu ne revolta un pic asa apostazia asta a instinctelor dezlantuite? Tu ce ai face daca ai primi avansuri de la un homosexual? L-ai tolera si l-ai refuza politicos sau l-ai repezi ca sa inteleaga faptul ca nu are nici o sansa cu tine, sau ai avea o relatie cu el ca sa vezi poate esti si tu homosexual? Cam asta ar fi pe scurt.

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 15:20

pt anissyaclaudia

Se vedeca nu stii nimic despre evul mediu. Se vede ca esti usor de pacalit si accepti usor nefirescul ca firesc. Dar e alegerea ta, doar tu o spui. Sa fii sanatoasa.

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 15:25

Draga mimisivi,
Despre ce libertati vorbesti? Apoi te rog sa-mi deschizi tu mintea dar mai documentat , asa, inainte sa-mi spui "fucking minds" . Ca sa aflu si eu lucrurile corect. Recunosc faptul ca am multe de invatat.

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 15:42

Bine zis vasix

Fosta membra 9am.ro

46 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 16:33

Foarte bun subiectul,nu am nimic cu ei,chiar am cunoscut doi unul zugrav,unul avocat,ce sa am cu ei?nu am nimic,asa se nasc,ce-i care au ceva cu ei ii impinge credinta de la spate sa-i ofenseze,sa nu uitam un lucru,in anumite momente daca ne luam dupa religie tot la homosexuali ajungem,asa ca lasati-i in treaba lor sa traiasca si ei,ca doar politicienii v-a furat painea dupa masa nu ei.I-mi plac homosexualii,negrii,strainii,stelistii,dinamovistii,tzaranii,fetele urate,fumatorii,betivii,saracii,democratia,etc,dar nu-mi plac politicienii si comunistii,si pe forumul asta sunt multi comunisti.Pace!!!

Fosta membra 9am.ro

46 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 16:44

De la: mielusica, la data 2008-09-06 14:56:34 IA UITATIVA PE julia taylor vidal CA VA TRECE DE BULANGEALA RESTURILOR !

Draga fata toate comentariile pe care le-ai facut au fost de tip manelistic?,ai mai aruncat un cuvant deasta ,,BULANGEALA,,ca sa fie mai piperat comentariul?nici nu prea sa scrii,i-ti dau o recomandare, nu te mai uita la tv la posturi tip taraf ca poate prostesti intr-o zi mai mult decat te-ai nascut.P.S.Pentru raspuns cauta-ti cuvintele bine si apoi scrie-l.

zizu_alexandru

5 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 13:54

ba baiatule eu cred ca ai probleme cu capul inpuscate....pai ma in pana mea deschide un copil televizorul sa se uite le desene.....ce o sa vada???doi barbati pupanduse?????? bai serios voi nu sunteti intregi la minte....cum puteti fi deacord cu asa ceva.aaaaaaaa sau faci parte din ei....posibil

agache alexandru
Social_life

20 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 16:29

Mda...foarte dragut..de acuma o sa ne mutam atentia de la Pro Tv..la Gay Tv sau stiu eu cum s`ar numi..:))..
O sa vada copilul nostru si o sa zica: mami mami..tati face asha ceva?? si tie o sa`ti poce fata k nu vei stii ce sa faci..sa inchizi tv`ul..sa`i acoperi ochii..sau sa faci cumva sa`i stergi imaginile din minte??..
E un lucru oribil..dupa parerea mea...dak cey gay vor sa vada filme cu gay..sa`si inchirieze..k cred k sunt, sau nu?
Ma rog..mi se pare absurda ideea...ce va urma...tv`ul criminalilor in serie.. ??
Nu sunt inchuiata la minte...ii accept e cei cu alte preferinte sexuale decat cele Normale!! dar nu sunt de acord cu ele..si nu voi fi niciodata. Nu sunt batrana..sunt tanara, nu e de vina comunismul sau stiu eu ce: ..doar k la mine intervine religia si bunul simt...
Nu degeaba a creat D`zeu barbatul si femeia,...ca sa se iubeasca..intre sexe..nu in acelasi sex

Sunt constienta de multimea de gay in lume..e op problema..si din pacate se raspandeste!
Nu e moral, se incalca religia, bunul simt si valorile umane!
Dar e democratie..toata lumea face ce vrea...asta e!

Va salut!

googoodoll

1642 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 16:39

domnilor si doamnelor, e vorba de un post online, adica pe calculator il puteti accesa, nu pe tv !!!
si chiar daca ar fi fost asa, programele se pot exclude din grila personala daca sunteti atat de ingrijorati !

Social_life

20 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 18:10

tin sa te contrazic..aici e vorba despre un post TV pt homosexuali..dupa cum poti observa si la numele topicului..
SI noi vorbeam despre cat de moral ar fi crearea unui astfel de post, idiferent ca il ai in grila de programe sau nu...Nu e moral asha ceva. Sunt suficiente posturile cu filme pt adulti care si asha sunt agasate de copiii mici.
Ce sa mai vorbim de liiniile fierbinti. O cunostinta a avut de platit 12 milioane pt ca fiul sau a vorbit ore intregi la telefon cu diverse domnisoare ale caror numere de linie fierbinte le`a gasit pe un pachetel de chibrite [-asta in urma cu vreo 3 ani]. Ce poate sa faca parintele cand se fac astfel de reclame? K oricat ar feri copilul de astfel de porcarii eltot ar afla intr`un final. Mi se pare o prostie...asha sa se ajunga si cu astfel de posturi? Eu zic ca nu, si aici ma opresc cu exprimarea parerii personale.

googoodoll

1642 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 18:19

draga mea, daca ai fi citit cu atentie primele postari , ai fi vazut ca titlul este eronat, este vorba de un post tv online.
cat despre copii, intotdeauna este vorba de discernamantul parintilor, si de talentul lor de a-si indruma odraslele, nu vei putea niciodata sa ii feresti de toate relele existente, trebuie sa ii inveti sa se apere si sa judece singuri .
respect !

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 27 August 2009, ora 00:14

Un sigur cuvant...OTV.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Post TV pentru homosexuali
Mergi la: