Info
x
Politia romana
|
alinushy 119 mesaje Membru din: 2/08/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 23 August 2008, ora 17:29
este oare un "organ" care sugereaza "siguranta si incredere" sau un instrument al corutiei?
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 August 2008, ora 02:44
alinushy da-te jos din corcodusy...ai zis corutie...poate te-ai gandit la ...polutie ...stii ce-i aia ?
si electronica !
|
|
lyly 500 mesaje Membru din: 20/08/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 24 August 2008, ora 13:35
AZAZEL ,ai mult umor, un lucru bun pentru societatea in care traim .
Coruptie in politie exista, dar cati romani lupta impotriva politistilor care savarsesc fapte ilegale ? Eu indraznesc sa-i infrunt pe politistii necinstiti care nu respecta legea . In curand am sa fiu chemata la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia pentru a fi audiata de procurorul care cerceteaza petitia familiei mele pe care am adresat-o ministrului Cristian David , in urma careia s-a intocmit un dosar penal . Subcomisarul de politieTodor Vasile si ag.de politie , Ernest Balint , trebuie sa raspunda pentru faptul ca nu au cercetat conform legii cazul familiei mele . Daca in Romania nu vom avea parte de un proces echitabil , familia mea va trimite si acest dosar la CEDO. |
|
alinushy 119 mesaje Membru din: 2/08/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 24 August 2008, ora 14:13
azazel esti un mare bou
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 August 2008, ora 15:17
TAUR da ! recunosc ...dar apis esti tu ,dupa ce ca esti prost de bubuie (dar asa bum bum bum padabum !) mai dai dovada si de proasta educatie ...
shi ca tine sunt din pacate multzi...(stii bancu cu ratza ? "r'atzi a dracu ! ") "cu prostu' sa nu te pui ...ca are mintea odihnita !" din acest moment tzi-am dat IGNORE , dar nu inainte de a te trimite AB OVO (adica la origini...in mata !)
si electronica !
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 26 August 2008, ora 18:04
AZAZEL, alinush asta este un copil fara minte asa ca iartal ,nici nu merita sa-l bagi in seama .cred ca il iubesc parinti mult {il arunca de trei ori in sus si nu il mai prind,o fi cazut in cap.}
|
|
marinela_diana 21 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 August 2008, ora 23:07
Coruptie exista la toate nivelurile nu doar in politie asa ca nu avem de ce sa ne miram .Si daca ne uitam in jur coruptie exsta in toate tarile
|
|
iulidan2 156 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 1 Septembrie 2008, ora 10:59
politia este organismul care asculta pe cel care semneaza bugetul alocat.
asa a fost intotdeauna. |
|
|
|
|
iulidan2 156 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 2 Octombrie 2008, ora 15:15
coruptie este in toate tarile, dar in cate se traieste mai prost decat in Romania ?
coruptie, este probabil si in Japonia, dar ei au acolo un salariu mediu de peste 4000 $, asa ca nu cred sa fie foarte afectati, pe cand aici, chiar se cunoaste; o simpla comparatie cu salariul mediu din Cehia, Slovenia sau Polonia, e suficient ca sa ne dam seama. |
|
stan_s_gheorghe 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Octombrie 2008, ora 16:09
Stire BOMBA
Studentii romani SCLAVI in Anglia Ce fac autoritatiile romane????? Musamalizeaza situatia! Permit sa fim TRATATI CA SCLAVI! Numele meu este Ghoerghe Stan, si doresc sa prezint in linii extrem de generale o situatie extraordinara, pe care alesii nostri, cu ajutorul presei, incearca din greu sa o musamalizeze de cateva luni Studenta hartuita sexual si amenintata ca I se va taia gatu’ daca spune ceva, o clasa intreaga de studenti romani trimisa acasa dup ace li s-a luat banii, studenti ramasi fara hrana aproximativ trei zile datorita conditiilor create de Colegiu, conditii extraordinar de mizere, peretii mucegaitii, soareci si etc. Domnul Barry Johnson [staff member] “sfatuia” studentii romani: “Atunci cand Managerul de la firma la care vor fi desemnati pentru perioada de practica le va spune JUMP! (Sari!), ei vor trebui sa raspunda How High? ( Cat de sus?), si ca vor fi tratati ca niste Imigranti, nu au dreptul sa intrebe nimic, altfel vor zbura din Anglia” Am amenintat ca voi face publica situatia, doamna Joane Sayer Manager la Colegiul respectiv: “Stan, ce ziar de aici crezi ca-ti va publica tie istorioara [un ROMAN]?” Ca urmare a nergulilor constatate am hotarat sa actionez Colegiul respectiv in judecata, tinand cont ca sunt roman am dreptul la un avocat gratuit, reprezentantii autoritatilor din Anglia mi-au comunicat: ESTI ROMAN, nu ai dreptul la asa ceva [AM ASTA IN SCRIS] In final am hotarat, sa actionez Colegiul respective in judecata, precum si Statul Roman pentru incalcarea Constitutiei Romaniei ARTICOLUL 31, alin. (1) si (4), ramanad la latitudinea avocatilor sa stabileasca alte nereguli. Suma solicitata este de 49 de milioane de euro Posturile de televiziune PROTV si Antena 1 [impart aceisasi soarta] au incalcat, prin ne difuzarea informatiei, Legea nr. 504, Decizia nr.187 din 3 aprilie 2006, precum si Legea Nr.544/2001 Art 1, suma solicitata este de 21 de milioane de euro in cazul PROTV, respectiv 28 de milioane de euro in cazul Antena 1 Mentionez, o sa fac tot posibilul ca minim 90 de milioane de euro sa fie pusi la dispozitia studentilor romani, si nu doar studentilor, pentru accesarea fondurilor europene Situatia este cunsocuta: Presedentiei Romaniei: procetatean@presidency.ro Guvernului Romanie: drp@gov.ro, Ministerului Afacerilor Externe: relatii_cu_publicul@mae.ro Ministerului Justitiei: flavius.pancescu@just.ro, Ministerului Muncii: liliana_bogdan@ajofm.anofm.ro, Directia Relatii Consulare: drco@mae.ro, Cabinet Ministru MAE: Cabinet@mae.ro, Consiliul National al Audiovizualului: cna@cna.ro Domnul Jurnalist Andi Laslau doreste sa prezinte informatia respectiva, “sefii nu au vrut stirea”, datele de contact direct ale dansului andi.laslau@antena1.ro Tel: 0749 201 268 Doamnelor/Domnilor, doresc sa demonstarm ca nu suntem chiar asa de usor de manipulat, a trecut perioada COMUNISTA, si categoric nu am ajuns SCLAVII si RUSINEA Europei. Aveti adresele de mail ale celor in cauza, CERETI INFORMATIA RESPECTIVA!!!!!!!!!!!!! Pentru informatii suplimentare: stan_s_gheorghe@yahoo.com |
|
Postat pe: 2 Octombrie 2008, ora 17:27
Romania??!! Este; tara tuturor posibilitatilor! Politia romana,. este, cum este, pt, ca nu ;exista, legi ferme, de aceea ;fiecare face ;cum doreste! Acum vor salarii mari sarmanii! Le au prea mici!!
|
|
urmasul 36 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Hunedoara |
Postat pe: 2 Octombrie 2008, ora 18:25
VREAU SA SCHIMB CODUL PENAL DUPA CEL DIN OLANDA SAU DIN SUEDIA PERSECUTAT SI TORTURAT DE POLITIA SI JUSTITIA DIN HUNEDOARA 1998 AM FOST ARESTAT FARA PROBE,UN DOSAR SE JUDECA DUPA PROBE NU DUPA VORBE FARA SA POATA FI PROBATE. AM FOST BATUT DE SAREA SANGE DIN MINE CA DIN ROBINET,AM FOST LEGAT IN LANTURI LA MAINI SI PICIOARE SI O BARA DE FIER LEGATE DE LANTURI TIMP DE 81 DE NOPTI,NU AVEAM DREPTUL SA FAC UN DUS,CAND MERGEAM LA WC,COLEGI DE CELULA MA STERGEAU LA FUND,PENTRU CA EU NU PUTEAM CA AVEAM MAINILE LEGATE DE LANTURI SI CATUSE,AM FOST VIZITAT DE CATRE COLONELUL COJOCARU DE LA PARCHETUL MILITAR CRAIOVA,CARE MA VAZUT LEGAT IN LANTURI LA MAINI SI LA PICIOARE SI O BARA DE FIER LEGATA DE LANTURI,ACEST COLONEL COJOCARU,MA PUS SA DAU O DECLARATIE,AM MAI FOST VAZUT LEGAT IN LANTURI DE CATRE PROCURORUL HERBAN DE LA PARCHET DEVA,SI ACESTA MA PUS SA DAU O DECLARATIE, NAM MANCAT NIMIC ZECE ZILE NUMAI APA AM BAUT,SI ACUM MA JUDEC LA CEDO UNDE CEREREA MEA A FOST ADMISA,CRED CA DUPA CAT AM FOST SUPUS TORTURII SI MAI MULT AM FOST AMENINTAT CA O SA FIU INPUSCAT SI ARUNCAT IN BARAJ CA MANCARE PENTRU PESTI DE CATRE COLONELUL COZMA DE LA POLITIA DEVA,AM DREPTUL LA UN PROCES ECHITABIL INTRUN STAT DEMOCRAT. CU RESPECT VILI RUPA DIN HUNEDOARA TEL.0721758747 PS. CREDETI CA ESTE NORMAL.
|
|
laurica 6 mesaje Membru din: 25/07/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 2 Octombrie 2008, ora 22:20
PTR. Stan.Si eu muncesc in Anglia.Ai mare dreptate suntem tratati ca niste sclavi dar si romanii au patrea lor dE vina.Am muncit si in Wales acolo situatia este alta dar eram singura romanca din tot orasul ,nici asa nu este bine.Acum lucrez cu romanii si se manca intre ei iar englezii profita.NU STIM SA NE APARAM NATIA .ASTA E!
|
|
Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 19:22
Politia ;Romana, in tara noastra, este ;un orga , bine platit , usor de manipulat!
|
|
Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 23:51
POLITIA ROMANA(( SCUZE)) ESTE UN ;;ORGANLL BINE PLATIT SA ;BATA SA SE PLIMBE SI SA LASE ;BANDELE ;;INTERLOPE ;SA AIBA ;SUPREMATIE, IN ORASELE MARI DIN ;TARA!!!!! ;;;PT, ASTA PRIMESC, EI BANI MULTI,
|
|
n3tor3k_33 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 18:17
co pot sa zic, nu mai locuiesc in romania , vin doar in vacante, sunt abonat la "9am" si primesc in fiecare zii tot felul de articole dar unu m ai interesant ca asta nu exista: dupa mine nu exista politie ci doar coruptie! trebuie sa ai bani sau sa fii cineva ca sa te poti lupta cu ei, caci stiti voi ca si povestea cu mama care isi apara pruncii asa se apara si ei intre ei. De exemplu am fost in vacanta in luna august m-am dus la o consignatie sa imi cumpar un pachet de tigari era 10:30 , ajuns acolo gasesc si niste prieteni pe care doar i-am salutat apoi mi-am vazut de treburile mele. Platesc pachetul de tigari doamna imi dadea restul si in acelasi timp se opreste o duba a politiei romane care incepe sa arate cu degetul si sa tipe"tu...tu... si tu... in masina acum" eu am ramas masca nu imi venea sa cred si normal ca am cerut explicatii, dar ei educatiii care trebuie sa ne apere de raufacatori ma iau si ma arunca in duba ca pe un infractor ducanduma la sectia de politie unu incepusera sa isi bata joc de mine, si in final m-au amendat. frumoasa poveste nu? ce explicatii imi dau ei? "nu trebuie sa vada sefu' ca am avut activitate " frumos din partea lor.....ROMANIA SI JIGO..DIILE LOR . ASTA SUNT! IMI CER SCUZE DACA V-AM PLICTISIT CU BANALA MEA POVESTE.
|
|
istoria 57 mesaje Membru din: 19/10/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 02:11
politia romana SI clanurile ,cum este posibil?inseamna ca in mod intentionat politia romana coopereaza cu sefii clanurilor pentru a avea asigurat obiectul muncii.inseamna ca unii dintre capii politiei sint si membrii clanurlor de nu le desfiinteaza
|
|
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 08:29
;;;;;Nu mai avem ;nimic! Politia Romana., azi = O!!! ;;Clanuri?? sa-si faca de cap?? Saplatesti protectie??? Unde suntem?? Asta-i ;tara democratica;; ;;???? ;;;;; Unde unii ;trambiteaza, ca ;; a fost rau in comunizm;??? N-a fost ;;fff, bine , dar a fost cu ;;mult mai bine decat ;in ;;debandada; de acum!! Mergeam ;noaptea acasa de la serviciu, n-am fost, niciodata;; atacata! In ;democratie; in ziua mare am fost ;talharita;! Politia???!! Sa le duc ;;faptasul!
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 11:12
politia = militia = ineficacitate + ineficienta + infractionalitate ( tainuire , favorizarea infractorului , mita , neglijenta in serviciu , complicitate ) + indolenta + bani multi + lene + coruptie + servilism fata de bogatasi si infractori .
|
|
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 11:32
Multe persoane imi spun.'' D-na Mihalcea , dvs. luptati de atatia ani impotriva coruptiei din politie si din justitie , ati intampinat atatea obstacole , dar ati mers mai departe in speranta ca cineva va va ajuta sa scoateti adevarul cazului dvs la lumina .
Nu ati constatat ca datorita faptului ca in cazul dvs. s-au savarsit nenumarate ilegalitati de foarte multi oameni ai legii, nimeni nu va dori sa se afle adevarul cazului dvs? Ce aveti dvs, este decat ADEVARUL , dar persoanele care v-au transformat viata intr-un cosmar , au functii mari , bani si relatii de care se folosesc pentru a va impiedica toate demersurile pe care le faceti .'' Am constatat acest lucru de foarte mult timp , dar familia mea spera ca in curand se va face dreptate in cazul nostru. Ne mai miram de ce romanii nu indraznesc sa lupte impotriva coruptiei ! Vazand ce se intampla zi de zi in aceasta tara pe posturile de televiziune , mai bine prefera sa plece din tara decat sa traiasca cu frica in san ca intr-o zi vor intampina o problema pe care nu va sti cum sa o rezolve . |
|
mailforlucian 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 16:47
multi dobitoci se baga in seama doar asa sa scrie si ei pe net .....ca, e inteligenti stiu sa scrie...........
|
|
sorina_barbie 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 16:11
Corect.Sigur lucrezi in politie,iar iubita in ivatamant.
|
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 21:18
"MENTALITATE DE MILIÞIAN" / Tupeu de jmecher cu caºchetã
www.jurnalul.ro/articole/138467/mentalitate-de-militian--tupeu-d... Romanul este intelingent de la mama natura si nu-i trebuie prea multa carte pentru a percepe raul din jurul lui . Multe din comentariile scrise cu privire la acest articol sunt pline de haz . Oare cine se ascunde in spatele acestor mesaje ? |
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 14:38
Bravo Marian Rotaru,cineva de departe.......
|
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 14:40
Pentru Iulidan, asa este......tot din Constanta sint....
|
|
Fosta membra 9am.ro 46 mesaje Membru din: 4/11/2008 Oras: Oradea |
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 20:49
P.S.-UL,II INTREBARE SAU RASPUNS?
|
|
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 18:30
De la: urmasul, la data 2008-10-02 18:25:50 ''Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) s-a pronuntat marti in doua cauze impotriva Romaniei, obligand statul roman la plata unor despagubiri de aproape 50.000 euro. Rupa vs. Romania (nr. 58478/00)'' www.avocatnet.ro/content/articles?id=14144 |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 10:57
Aseara in blocul in care locuiesc si-a facut aparitia un barbat sub influenta alcoolului care striga cat il tinea gura fel de fel de lucruri vulgare.
Il cunosc doar din vedere pe acest barbat, stiu ca este pictor. La un moment dat a inceput sa loveasca usa cu picioarele si pumnii . Eu , sotul si fiul meu am deschis usa si l-am rugat sa plece si sa nu ne mai loveasca usa cu picioarele si pumnii. Acest barbat a cerut o tigare . Sotul meu i-a dat o tigare si vorbindu-i frumos l-a rugat din nou sa plece . Acesta a inceput sa vorbeasca si mai vulgar , fapt pentru care i-am inchis usa si am sunat la 112 . La putin timp la usa noastra si-a facut aparitia doi politisti . Le-am spus motivul pentru care am sunat la 112 si apoi la Politia Petrosani. Politistii mi-au vorbit frumos si au luat masurile legale ce se impun in astfel de situatii . Am ramas surprinsa de atitudinea celor doi politisti care au dovedit ca in politie exista si politisti care isi indeplinesc sarcinile de serviciu . Azi sotul meu s-a dus la Curtea de Apel Alba Iulia , la arhiva ,pentru a face copii dupa unele documente din dosarele noastre pentru a le trimite la CEDO . Dosarele 928/57/2006 , 1213/57/2007 si 1718/57/2008 nu exista in arhiva Curtii de Apel Alba Iulia . Pentru a doua ora a mers sotul meu la Curtea de Apel Alba Iulia sa faca copii dupa documentele solicitate de CEDO ,dar dosarele noastre nu se afla la arhiva si nici la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia. Ce putem face in situatia de fata , cui trebuie sa ne adresam pentru a intra in posesia documentelor solicitate de CEDO ? |
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 14:45
De ce dracu nu v-ati facut copii de pe actele din dosar la timpul respectiv ?
Era greu sa va ganditi ca lor le este mult mai usor sa le faca sa dispara ? Sunt dezamagit, Lyly. Dupa tenacitatea ta nu ma asteptam sa n-ai asigurare pentru fiecare hartie... Vorba multa, fapte ioc. Acum ce duci la CEDO ? Cine crezi ca va sari sa te ajute ? Ce era asa de greu sa faci copiile la momentul potrivit, dupa fiecare document pe care-l depunei la dosar si dupa cele pe care le primeai obligatoriu, in prezenta judecatorului sau prin posta, de la partea adversa. Am impresia ca o sa pierzi pentru ca ti se pare ca sti ce ai de facut dar se vede treaba ca ai o prea mare incredere in tine si nu sti sa gestionezi situatia. Colaborarea cu un avocat bun este esentiala. SI sa-l asculti, pentru ca daca incepi sa-i dai lectii nu bani, te lasa balta si ala si iti ia banii....
Acum nu e momentul !
|
|
CHIOMPALIUL 360 mesaje Membru din: 21/11/2008 Oras: Caransebes |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 03:09
sediul general al coruptiei
http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
|
|
|
|

politia romana SI clanurile ,cum este posibil?inseamna ca in mod intentionat politia romana coopereaza cu sefii clanurilor pentru a avea asigurat obiectul muncii.inseamna ca unii dintre capii politiei sint si membrii clanurlor de nu le desfiinteaza
Corect.Sigur lucrezi in politie,iar iubita in ivatamant.