Info
x
Politia romana
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 August 2009, ora 22:26
De la: catel, la data 2009-08-11 22:17:31concret. ce faceti pt a nu fi asa corupta politia? care sunt mai corupti astia de pe strada sau aia din birou? ...nenea, eu i-as da afara pe toti !... ...apoi i-as reangaja in fonctie de averea dobandita pe timpul in care au fost politisti, primii angajati ar fi tinerii absolventi de academie si scoli de profil apoi ceilalti intr-un top crescator al averilor si conditie obligatorie sa n-aiba rude in cadrul noii institutii pana la gradul IV....pt, restul, confiscat bunurile si introduse-n licitatie publica , cu banii obtinuti i-as platii pe noii angajati ai POLITIEI ROMANE, pe viitor, cine nu-si poate justifica averea, afaraaaaaaaaaaa si la bulau cu el !...NA , asa as face !...altceva ?!... |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 August 2009, ora 22:34
De la: mytcor, la data 2009-08-11 22:26:18GATA,MYTCOR ESTE NOUL MINISTRU DE INTERNE,AM ZIS,IO NU-MI IAU VORBA INAPOI !!! HAU,HAU,HAU !!!De la: catel, la data 2009-08-11 22:17:31concret. ce faceti pt a nu fi asa corupta politia? care sunt mai corupti astia de pe strada sau aia din birou?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
lyly 500 mesaje Membru din: 20/08/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 12 August 2009, ora 09:31
Polițistul suspectat de furt a fost reclamat la Parchetul de pe lângă Judecătoria din Petroșani
Data publicarii: 08/11/2009 Autor: Cătălin DOCEA www.zvj.ro/node/2233 Așa cum, în exclusivitate, cotidianul nostru a relatat săptămâna trecută, un polițist vulcănean, Stelică Șerbu, domiciliat în Aninoasa, este suspectat de furt după ce în curtea acestuia a fost identificat un container (tomberon) aparținând Primăriei municipiului Vulcan. Mai multe detalii, direct de la una din părțile implicate, puteți afla lecturând plângerea care a fost depusă ieri pe această temă la Parchetul de pe lângă Judecătoria din Petroșani. Paguba în sine nu este una de o valoare extraordinară. Având însă în vedere faptul că personajul menționat este polițist angajat la unitatea de profil din Vulcan, cazul capătă alte aspecte. Așa cum grav este și că, din informațiile pe care le deținem, domnii Mihu și Zgăvârdea, polițiștii între care se duce o luptă aprigă pentru a prelua conducerea unității de poliție amintite, nu au luat imediat măsurile legale ce se impun. Ba, mai mult, domnul Zgăvârdea a fost mult mai preocupat să încerce să obțină mila administrației locale (de a nu mediatiza cazul), decât să-și informeze superiorii, așa cum spun procedurile în asemenea cazuri. Spre bucuria polițistului Mihu. Care, având în vedere că polițistul suspectat de furt e subalternul lui Zgăvârdea, este beneficiarul indirect al acestui scandal. Vom monitoriza îndeaproape, așa cum am promis, derularea acestui caz. Nu suntem în măsură să dăm verdicte. Dar avem obligația morală ca eventualele verdicte să fie unele care să și corespundă realității. Vom reveni. Către, Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani Subsemanții Stanci Nicolae și Maria, cu domiciliul în orașul Aninoasa, str. Bănciloni, nr. 246. Vă aducem la cunoștință următoarele aspecte care-l vizează pe numitul Șerbu Stelică din Aninoasa, strada Bănciloni. În data de 4 august 2009, văzând că în grădina acestuia, zona numită Coasta Poeni, se află un container de culoare albastră aparținând Primăriei municipiului Vulcan, l-am înștiințat pe primarul Gheorghe Ilie care a trimis un polițist comunitar, acesta constatând că respectivul container este unul dintre cele furate de la societatea de salubritate din Vulcan. De asemenea în curtea respectivului se află mai multe materiale de proveniență dubioasă: - TH-uri de mină puse ca stâlpi de gard; - plasă de sârmă groasă; - bolțari de mai multe feluri; - material lemnos; - tablă de pe conducte de termoficare care acoperă șoproanele cu alte materiale; - cărămidă refractară multă sub o salcie de lângă gardul meu etc. Ne adresăm dumneavoastră având în vedere că numitul este angajat al Poliției Vulcan. Vă semnalăm aceste aspecte având în vedere faptul că numitul ne-a interzis accesul la un teren al nostru, pe drumul de servitute aflat în grădina sa pe motiv că vedem prea multe. În acest sens considerând că este reprobabil ca un polițist să poată avea în grădină materiale a căror proveniență nu poate fi dovedită, vă rugăm să dispuneți deschiderea unui dosar de cercetare penală pe numele numitului Șerbu Stelică astfel încât justiția să hotărască pedeapsa ce trebuie aplicată unui subofițer de poliție pentru care legea pare să fie o necunoscută. Menționez că față de cele semnalate, primarul municipiului Vulcan ne-a informat că va face, la rândul său, o sesizare de natură penală la adresa susnumitului. În speranța că veți acționa potrivit legii și veți dovedi că nimeni nu e mai presus de lege, vă rugăm să luați act de cele semnalate și să dispuneți în consecință. Vă mulțumim. 10 august 2009 Intr-unul din mesajele postate de mine pe acest forum am scris urmatoarele ; '' Cu privire la cererea de probațiune pe care subsemnații am depus-o în data de 12-04-2007 la Poliția Municipiului Petroșani, pe care ag. principal de poliție judiciară, Ionescu Adrian, a sustras-o din dosar la momentul când dosarul 122018/2007 a fost înaintat Parchetului Judecătoriei Petroșani, prim procurorul nu a răspuns în rezoluția dată, cu toate că noi am sesizat acest lucru în plângerea pe care am adresat-o Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara în data de 13-08-2008. Subsemnații considerăm că prin sustragerea acestei cereri de probațiune, ag. de principal de poliție judiciară, Ionescu Adrian, a împiedicat aflarea adevărului acestei cauze. Cu privire la cererea de probațiune, agentul principal de poliție judiciară, Ionescu Adrian, ne-a comunicat verbal în data de 23-08-2007 că această a fost clasată , că asa a vrut șeful Mihu, fapt pentru care am fost nevoiți să o depunem în aceași zi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani, unde se afla spre cercetare dosarul 905/P/2007.'' |
|
calangiuvioleta 5 mesaje Membru din: 27/01/2009 |
Postat pe: 12 August 2009, ora 14:50
dupa ce ca nu-si fac treaba cum "scrie la carte",au inceput sa se si plenga ca nu sunt platiti si mai ales se pling ca nu au primit bani pentru chirii
.Nu sunt bani la BUGET,dar pentru ei se gasesc tot felul de facilitati:lucuinte platite de stat,haine,plata orelor suplimentare(pe care numai Dumnezeu stie unde le fac) ca pe infractori mai greu ii gasesc daca ii gasesc si daca ii suni tu si le spui unde sunt.....O SCIMBARE RADICALA A TUTUROR NU LE STRICA, dar nu aceea de ai muta de pe un loc mai bun pe altul si mai bun ,iar pe cei de pe comune si sate schimbati mai bine in ciini de paza,ca sunt mai buni ,ciinii,decit ei
|
|
legea_tennis 53 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 02:44
De la: sorina_barbie, la data 2008-11-13 16:11:03 offf....Doamne. .dragii moshului....hai sa nu generalizam...nu agentul care sta pe strada in intersectie in frig, ploaie, viscol sau canicula este cel mai corupt..aia de stau cu burtile prin birouri si dau comenzi...aia sunt adevaratii......va asigur ca cei de pe strada sunt mai culti si mai destepti de "n" ori decat cei din birouri..am prieteni care lucreaza in politie...mai ales care au intrat acum..i-au tinut 6 luni pe bara nu i-au incadrat ca cica nu sunt posturi...in astea 6 luni NU AU AVUT VOIE SA LUCREZE NICAIERI pentru a-si asigura traiul pentru ca erau obligati sa plateasca cei 3 ani de scolarizare..pana la urma i-a bagat..si foarte tare..i-a trimis direct in concediu fara plata...si inca ceva...le da salariul peste 2 ;luni..nu mai au bani de cazare..le-a taiat tot..cei de jos sufera..nu boshii...va asigur...si e cam naspa sa vi in Bucuresti si sa astepti salariul peste 2 luni..sa trebuiasca sa platesti chirie,intretinere si sa mananci....Va rog..aveti dreptate in general dar repet..cei de la varf trag..cei de jos incearca sa supravietuiasca..Slava Domnului ca sunt sportiv si la anul plec DEFINITIV>>>>>din Romania...sa ramana toti cu Chioru' ca l-au votat si sa moara de foame..plec sa ma distrez...Va pup si va salut! |
|
legea_tennis 53 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 02:55
De la: calangiuvioleta, la data 2009-08-12 14:50:53dupa ce ca nu-si fac treaba cum "scrie la carte",au inceput sa se si plenga ca nu sunt platiti si mai ales se pling ca nu au primit bani pentru chirii iti facusem o dedicatie dar nu a aparut..si nu o mai scriu atat am sa-ti spun...INcearca tu sa devi agent de politie si mai vb... |
|
9am181937 25 mesaje Membru din: 18/02/2010 |
Postat pe: 6 Martie 2010, ora 10:35
de asta politia este conrupta pt ca au salarii mici...ce gogomanii.in urma cu ani si ani se spunea despre clinton ca are probleme financiare...si parca un prieten miliardar a vrut sa il ajute sa cumpere o locuinta...sa se musamalizeze lacomia celor din politie da vina pe salariile mici...ori salariile sunt mici la toti cu cateva exceptii.NU,nu sunt de acord cu aceasta musamalizare,sunt corupti pt ca nu are cine sa-i bage la mititica pe viata cum sunt in america,cata frunza si iarba.si nu numai politia,si justitia si parlamentarii...SUNTEM TARA TUTUROR POSIBILITATILOR pt ca nimic nu functioneaza,cu o singura exceptie CONRUPTIA.de asta viata e un infern in romania,si tot din aceasta cauza este inflatie si toate relele existente.daca toti produc paguba,de unde sa mai fie PIB.de autostrazi sau canalizare in zona rurala este pur SF.si uite asa preferi sa faci pe tine decat sa pleci noaptea in spatele gradinii la wc-ul clasic...cosmaruri si vieti de doi lei pt ca acolo in tara aia TOTI FURA CU SPOR.
Raporteaza abuz de limbaj |

.Nu sunt bani la BUGET,dar pentru ei se gasesc tot felul de facilitati:lucuinte platite de stat,haine,plata orelor suplimentare(pe care numai Dumnezeu stie unde le fac) ca pe infractori mai greu ii gasesc daca ii gasesc si daca ii suni tu si le spui unde sunt.....O SCIMBARE RADICALA A TUTUROR NU LE STRICA, dar nu aceea de ai muta de pe un loc mai bun pe altul si mai bun ,iar pe cei de pe comune si sate schimbati mai bine in ciini de paza,ca sunt mai buni ,ciinii,decit ei
Corect.Sigur lucrezi in politie,iar iubita in ivatamant.