Info
x
Femeile afgane care au fost violate...merg la inchisoare
|
9am085096 86 mesaje Membru din: 26/06/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 30 August 2009, ora 07:25
da de ce au facut vechii chinezi,azteci,maia,etc ,ce parere ai ?am impresia ca nu prea sunt europeni !? sau ,doar,mi se pare mie?
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 30 August 2009, ora 10:49
De la: 9am119283, la data 2009-08-29 13:11:32Auzi?? m-am saturat de TRADATORI de-astia ca tine spalati pe creier de masiva propaganda de stanga impotriva oamenilor, obiceirilor, traditiilor, si tot ce tine de NOI - EUROPENII!!! A tradat valorile europene tradatorul ?! .Zici ca este afectat de propaganda de stanga ?Mie imi pare ca este afectat de propaganda chinezeasca cum ca ei au inventat hartia si busola,de sumerieni ca cica ei au inventat roata(asta da inventie tare,ce zici?!),de babilonieni cu algebra,de indieni care au inventat anestezia si sistemul decimal .Ce sa mai discutam,omul tradeaza Europa si este dupa mine in mod clar agent sumero-chinezio-indiano-babilonian . .
|
|
Postat pe: 30 August 2009, ora 10:54
De la: camelia_giurgiu, la data 2009-08-29 07:12:29 Mai mult ca sigur ca se dau,altfel chiar nu se explica numarul mare de postari absurde . |
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 17:52
Presedintele afgan, Hamid Karzai, a aprobat o lege prin care femeile siite devin, practic, sclave cu acte in regula ale barbatilor, acestia avand chiar dreptul sa le infometeze, daca le refuza solicitarile sexuale.Legea a fost publicata in monitorul oficial din Afganistan pe 27 iulie 2009, a anuntat organizatia de aparare a drepturilor omului, Human Rights Watch.
|
|
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 16:00
De la: CAMELYA_, la data 2009-09-05 17:52:28 Da,asa este,ai dreptate in ce spui.Nu exista insa legatura intre islam si legea promulgata de Karzai.Le fel nu exista legatura intre crestinism si arderi pe rug sau cruciade .Asocierea a doua lucruri care nu au legatura una cu alta si prezentarea lor ca fiind in legatura directa este o greseala. |
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 15:05
De la: vaneamarin, la data 2009-09-08 16:00:21De la: CAMELYA_, la data 2009-09-05 17:52:28 Topicul asta se refera la femeile afgane , nu am facut nici o legatutra cui religia |
|
9am3076 6 mesaje Membru din: 3/03/2009 Oras: Targoviste |
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 19:16
De la: , la data 2008-08-21 10:34:36Laura legile islamice nu condamna victimele violului |
|
9am3076 6 mesaje Membru din: 3/03/2009 Oras: Targoviste |
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 19:23
Doamna ,ai aizit de burka, sa vezi in ce mod inuman sant tratate aceste femei?
Cred ca te-ai ingrozi daca ai vedea> |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 12:47
De la: CAMELYA_, la data 2009-09-10 15:05:14De la: vaneamarin, la data 2009-09-08 16:00:21De la: CAMELYA_, la data 2009-09-05 17:52:28 Legea islamica sharia este cea care reglementeaza tot felul de abuzuri la adresa femeilor : www.ziare.com/actual/international/02-12-2009/o-femeie-insarcina... www.ziare.com/actual/international/06-29-2009/85-de-tribunale-is... www.ziare.com/actual/international/04-04-2009/pakistan-minora-ba... www.ziare.com/actual/international/01-14-2009/arabia-fetitele-de... www.ziare.com/actual/international/07-13-2009/sudan-biciuite-pen... www.ziare.com/actual/international/04-27-2009/talibanii-au-execu...
Ioan 8 ,32. ªi veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 13:10
Evanghelia dupa Ioan Capitolul 8
1. Iar Iisus S-a dus la Muntele Mãslinilor. 2. Dar dimineaþa iarãºi a venit în templu, ºi tot poporul venea la El; ºi El, ºezând, îi învãþa. 3. ªi au adus la El fariseii ºi cãrturarii pe o femeie, prinsã în ADULTER ºi, aºezând-o în mijloc, 4. Au zis Lui: Învãþãtorule, aceastã femeie a fost prinsã asupra faptului de adulter; 5. Iar Moise ne-a poruncit în Lege ca pe unele ca acestea sã le ucidem cu pietre. Dar Tu ce zici? 6. ªi aceasta ziceau, ispitindu-L, ca sã aibã de ce sã-L învinuiascã. Iar Iisus, plecându-Se în jos, scria cu degetul pe pãmânt. 7. ªi stãruind sã-L întrebe, El S-a ridicat ºi le-a zis: Cel fãrã de pãcat dintre voi sã arunce cel dintâi piatra asupra ei. 8. Iarãºi plecându-Se, scria pe pãmânt. 9. Iar ei auzind aceasta ºi mustraþi fiind de cuget, ieºeau unul câte unul, începând de la cei mai bãtrâni ºi pânã la cel din urmã, ºi a rãmas Iisus singur ºi femeia, stând în mijloc. 10. ªi ridicându-Se Iisus ºi nevãzând pe nimeni decât pe femeie, i-a zis: Femeie, unde sunt pârâºii tãi? Nu te-a osândit nici unul? 11. Iar ea a zis: Nici unul, Doamne. ªi Iisus i-a zis: Nu te osândesc nici Eu. Mergi; de acum sã nu mai pãcãtuieºti. Ce diferenta uriasa !
Ioan 8 ,32. ªi veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9 mesaje Membru din: 28/11/2009 |
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 00:00
trist.rau:(
|
|
gabriela_esty 21 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 06:00
Simt ca o iau razna cand va vad postand despre religia asta buna dar de care se folosesc altii sa faca abuzuri. Inteleg pana la un punct: crestinismul nu ii justifica in nici un fel pe inchizitori sa faca ce au facut. Si de fapt inchizitia se lupta chiar impotriva crestinilor care incercau sa se elibereze de jugul lor. Deci acolo nu mai era vorba de religie, ci de politica.
Dar hai sa ne referim la islam. De ce sunt obligate femeile sa se imbrace asa? Puteti sa imi spuneti ca nu sunt obligate, dar nu va cred. Nimeni nu s-ar imbraca asa daca nu ar fi obligat. E ca si cum ai afirma , daca ai vedea pe strada un om cu lanturi la maini si la picioare, ca el se poarta asa nu ca il obliga cineva. Unul ar mai fi de inteles: poate e nebun, dar sute, mii sau chiar milioane?Nu se poate. De ce ii e frica unui musulman sa devina crestin? Pentru ca religia ii obliga moral chiar pe cei din familie sa il omoare. Si altele. femeile alea nu au dreptul la viata. Se nasc sclave , sunt casatorite cu forta, poate chiar de copii, sunt violate si exterminate. barbatul e puterea absoluta. Ei nu au nici un Dumnezeu. Nu stiu in ce Dumnezeu cred, dar e un dumnezeu fals. Dumnezeu e dragoste, nu poate fi ce sunt ei |
|
9amoana 3 mesaje Membru din: 15/07/2009 |
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 21:07
Problema este ca nimeni nu intervine. Toti se uita si le compatimesc, ba chiar mai apar si replici de genu' ce bine de noi ca nu suntem musumani, dar nu fac nimic(ma refer aici la oameni politici din toate tarile). Cred ca exista organizatii care sa intervina atunci cand intr-o tara sunt incalcate drepturile omului (cred ca ONU). Nu inteleg de ce nu intervine nimeni in cazul femeilor musulmane, e evident ca nu se pot apara singure prin intermediul legilor sau fortei. Nu poti sa spui in cazul asta ca asa sunt legile in tara aia, sincer ar trebui sa te duci pur si simplu peste aia din guvernul musulman si sa-i killaresti pe toti. Cred ca sunt prea putini cei carora le pasa.
|
|
9am21123 5 mesaje Membru din: 26/03/2009 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 21:56
am apucat sacitesc putin din coran si o carte ce se chema eva n-a fost mama noastra a lui pavel corut dar experienta de viata aici in tara printre "crestini"mi-a dezvaluit adevarata "umanitate" a crestinilor.cei mai multi din cei care isi tot dau cu parerea nu au citit nici macar un paragraf.I-as intreba daca au habar ca si musulmanii au la baza religiei si vechiul si noul testament dar mai ales as vrea sa stiu ,sa-mi explice si mie vre-un mare cunoscator de ce primii si singurii care l-au recunoscut (innainte de a se naste li s-a aratat lor semnul-steaua) iar evreii si crestinii l-au ucis.pentru ca cei 3 magi de la RASARITerau de origine semito-hamita deci musulmanii de azi.nu sfatuiesc pe nimeni sa incerce macar sa traiasca pe strada azi nici macar o saptamina aici la noi pentru asi da seama cat de buni si civilizati santem .Si le-as mai da un subiect de discutie ; sami explice si mie de ce mahomed spunea unui adept ca daca nu intelege ceva din coran sa intrebe un crestin.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 03:30
Cu tot cu violatori, probabil. In aceeasi celula.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 03:31
Intr-adevar trist.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 27 mesaje Membru din: 14/01/2010 Oras: Iasi |
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 01:42
Ti se pare "interesant"sa fii violata si...sa mai faci si inchisoare?!?Hm!..De ce nu te mariti cu un fundamentalist?..Cu totii sunt niste scelerati!!!Crede-ma,nu vrei sa cunosti adevarata conditie a femeilor musulmane!Iar porcaria cu"islamul=religia pacii"e buna doar ca propaganda pt.oligofreni!..Acolo afli cum gindesc cu adevarat musulmanii!..
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 16:28
De la: walker, la data 2010-01-31 01:42:09Ti se pare "interesant"sa fii violata si...sa mai faci si inchisoare?!?Hm!..De ce nu te mariti cu un fundamentalist?..Cu totii sunt niste scelerati!!!Crede-ma,nu vrei sa cunosti adevarata conditie a femeilor musulmane!Iar porcaria cu"islamul=religia pacii"e buna doar ca propaganda pt.oligofreni!..Acolo afli cum gindesc cu adevarat musulmanii!..
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
stejerean_vasile 672 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 16:32
De la: Dorulet, la data 2010-01-31 16:28:14De la: walker, la data 2010-01-31 01:42:09Ti se pare "interesant"sa fii violata si...sa mai faci si inchisoare?!?Hm!..De ce nu te mariti cu un fundamentalist?..Cu totii sunt niste scelerati!!!Crede-ma,nu vrei sa cunosti adevarata conditie a femeilor musulmane!Iar porcaria cu"islamul=religia pacii"e buna doar ca propaganda pt.oligofreni!..Acolo afli cum gindesc cu adevarat musulmanii!..
Omerta Vision
|
|
alicemarce_yahoo_com 9 mesaje Membru din: 27/11/2009 |
Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 17:38
rusinos ,foarte rusinos ,din partea unor oameni care si-au batut joc de ele si le-aulasat de bajocura nu e bine ce fac islamisti ,,nu au gresit femeile ci nenorociti care au facut asa ceva ,,ar trebuii toate femeile sa aiba dreptul la libertate
|
stejerean_vasile 672 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
Postat pe: 6 Martie 2010, ora 05:29
Cand te gandesti ca marele mahomed, a avut nevasta o fetitza de vreo 9 ani... cred ca nu prea stim ce se intampla in aceste semi-civilizatii de fapt. Suntem crescuti pe baza legilor noastre, nu le vom putea intelege pe ale lor(de altfel niste legi sadice, care nu au de a face cu drepturile omului) Probabil cand America si Europa va scapa de jugul petrolului, vor intra cu armata si taburile si vor restabili justitia.
Omerta Vision
|
|
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 10:31
De la: 9am3076, la data 2009-12-02 19:23:12Doamna ,ai aizit de burka, sa vezi in ce mod inuman sant tratate aceste femei? Este greu daca nu chiar imposibil sa intelegem mentalitati care nu au legatura cu modul nostru de educatie si cu cultura din care facem parte. In legatura cu burka ,care noua ne pare ceva ingrozitor si inuman, trebuie sa iti spun ca se lupta de zor in unele tari islamice(Tunisia spre exemplu) autoritatile sa le interzica si se lovesc de opozitia femeilor. Studentele din Tunis merg chiar in arest pentru acest lucru iar unele poarta ostentativ burka indiferent de consecinte.Pentru marea lor majoritate burka nu reprezinta o tortura sau o umilinta ci dreptul lor de a-si manifesta atasamentul fata de religia in care au crescut si in care cred. Si in Franta au fost tulburari legate de dreptul studentelor islamice de a purta burka in universitati. Ne pare absurd sa poarte cineva burka dar pierdem din vedere ca este tot asa de absurd SI SA INTERZICI CUIVA ACEST DREPT .La urma urmelor o femeie in Romania are dreptul sa se imbrace cum si in ce vrea fara ca legea sa ii permita sau sa ii interzica un anumit accesoriu de vestimentatie. La fel, cand vorbim de tratament inuman cauzat de legi absurde (provenite din religie denaturata sau nu) ,nu trebuie sa uitam ca in crestinism ,femeile ERAU ARSE PE RUG la simpla banuiala ca sunt vrajitoare ,ca la evrei erau omorate cu pietre in cazul unui adulter ,ca la hindusi sotia era arsa odata cu sotul ,ca in Etiopia si Rwuanda rapirea miresei se face la propriu si inseamna viol si sechestrare ,ca in Ghana o familie poate sa fie pedepsita prin renuntarea la o fiica virgina care devine sclava sexuala etc. Barbarie exista si va exista pretutindeni in lume.Sa nu ne credem minunati nici noi,nu avem motive.Casatoriile silite in Romania au fost multa vreme (si nu acum mult timp) ceva foarte firesc la tara,bataile aplicate sotiilor fac si acum parte din "traditia" multor romani nemernici ,pe vremea lui Ceausescu o femeie care ramanea insarcinata devenea tinta tuturor ironiilor si rautatilor vecinilor ,etc.Da,nu au fost niciodata silite femeile in Romania sa poarte burka.Unele din ele insa poate ar fi dorit saracele sa nu le vada lumea vanataile facute de "dragii" lor soti . Ce vreau sa spun cred ca este clar. Sa GENERALIZEZI si sa condamni comportamentul fata de femei intr-o societate pe baza unei legi tampite sau a unor texte prost interpretate sau chiar false, este un lucru usor.Ai si avantajul ca brusc te simti mai bun decat altii.Sa intelegi insa ca lumea musulmana nu inseamna doar asa ceva ,ca femeile in foarte multe tari musulmane sunt foarte respectate cum nu mereu in vest se intampla,ca oamenii sunt de multe feluri indiferent de societatea in care traiesc ,asta este putin mai greu. De altfel constat ca foarte multi romani au ajuns sa condamne teribil islamul fara ca acesta sa-i fi deranjat cu ceva.Este un lucru asemanator cu faptul ca PRMul nu prindea in Ardeal unde oamenii traiau si munceau cot la cot cu ungurii, ci mai mult pe la tara prin Moldova sau Oltenia,unde aia erau prost informati si simteau nevoie si ei sa urasca pe cineva. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Rosalie 225 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 14:45
De la: vaneamarin, la data 2010-03-08 10:31:43De la: 9am3076, la data 2009-12-02 19:23:12Doamna ,ai aizit de burka, sa vezi in ce mod inuman sant tratate aceste femei? Dusmanul natural al omului este....omul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Martie 2010, ora 13:15
Am incercat de 3 ori sa scriu ceva pe topic dar se pare ca aici exista cenzura,nici unul nu a aparut
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Martie 2010, ora 13:17
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-03-28 13:15:32Am incercat de 3 ori sa scriu ceva pe topic dar se pare ca aici exista cenzura,nici unul nu a aparut Musai trebuie sa fie ceva scris favorabil curvelor?Am scris ca nici acolo nu este situatia normala,dar nici la noi unde toate curvele sunt celebre si o duc bine huzurind un trai parazitar si imoral fara nici o legatura cu valorile morale ale familiei si a vietii in general. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 05:56
Ar trebui violate legile.....
|
|
|
|

.Zici ca este afectat de propaganda de stanga ?Mie imi pare ca este afectat de propaganda chinezeasca cum ca ei au inventat hartia si busola,de sumerieni ca cica ei au inventat roata(asta da inventie tare,ce zici?!),de babilonieni cu algebra,de indieni care au inventat anestezia si sistemul decimal .Ce sa mai discutam,omul tradeaza Europa si este dupa mine in mod clar agent sumero-chinezio-indiano-babilonian .
.
Presedintele afgan, Hamid Karzai, a aprobat o lege prin care femeile siite devin, practic, sclave cu acte in regula ale barbatilor, acestia avand chiar dreptul sa le infometeze, daca le refuza solicitarile sexuale.
,ci legea politica o face in numele legii islamice,dar niciunde in Quran nu exista indemnarea la pedepsirea victimelor abuzului sexual,din contra in statele islamice mai dezvoltate victimele violului si protejate si ajutate de stat material si psihologic,iar daca in urma abuzului femeia ramane insarcinata statul isi asuma responsabilitatea de a ajuta mama si copilul pana la terminarea studiilor acestuia...si daca tot vb de val HIJAB-ul(valul islamic) ESTE UN DREPT AL OMULUI DE BAZA PENTRU FEMEILE MUSULMANE,pentru ca in 99%din cazuri ele aleg sa-l poarte si crede-ma ca valul le mai si protejaza de soare deci nu-s asa deranjate ca trebuie sa priveasca lumina soarelui cu val pe cap...numai bine