back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Osetia de sud ,un al ii-lea iraq

Cristina113

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 August 2008, ora 16:35

Oare ce cauta SUA in conflictul din georgia?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 20:26

sa le-o traga rusilor. asta cauta.

GAPAIP

5 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 11:37

Sà nu uitati cà Russii au furat pàmntul Romnie, sunt niste hoti. Cti Romni au fost deportati n Siberia din Basarabia. Aveti mintea scurtà.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 15:50

nici un american nu a luptat in Georgia.cum poate fi Osetia un al doilea Iraq? Osetia este invadata de rusi ,care vor pleca de acolo in urmatori 50 de ani.Osetini nu toaca cu mitralierele pe rusi pe cind iraqieni toaca la americani,etc.Dec inu vad subiectul asa cum a fost propus.

liviaa_13

4 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 15:25

atata vreme cat America si-ar vedea de ale ei, si nu si-ar baga coada peste tot, va fi bine.De cate ori rusii sau bagat pe teritoriul american? ...aud?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 23:29

americanii au si ei rostul lor. e bine ca exista. ca o contrapondere la expansiunea ruseasca. e bine ca rusii sa stie totusi de frica cuiva. altfel ne-am trezi cu ei peste noi din nou. as vrea ca ceea ce se intampla in georgia sa dea o alta lectie rusilor. daca georgia ar deveni un inamic la fel de tenace ca afganistanul, i-ar tine ocupati pe rusi mult timp de acum incolo. si n-ar mai avea timp de europa . as vrea ca intr-un fel sau altul cineva sa-i vare inapoi in barlogul lor si sa nu-i mai lase sa iasa de acolo. n-au adus decat necazuri . cel putin noua. si celorlalte state estice.

pop_ionel74

17 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 9 Septembrie 2008, ora 22:52

cred ca prea mult ai intereseaza pe rusi sa ia totul degata,si sa nu faca nimic, ar fi timpul sa mai puna si ei mana sa munceasca ceva nu odar sa ia totul dea-gata,cam prea multa energie le trebuie lor doar pt ca sunt rusi,ar fi mai intelept sa mai lase si pt altii.dar pacat ca cineva ai conduce si pe ei,si nu-i lasa-npace sa fie linistiti,asata e, toti suntem rai dar nu toti la fe.

istratedadrian

5 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2008, ora 21:27

haha,dap
o sa vina la noi sa-i sape gradina la betivul si incultul de Base,marele nostru lider
Lingandu-i pe americani ca sa-l ajute sa castige popularitate prin inscenari gen "ziaristii din Irak",Base ne-a suit Rusia in cap.Rompetrol e al rusilor,gazul la fel,lukoil idem,nu mai zic de produse siderurgice,si astia scumpesc nitel,noi avem de suferit,pe circarul de Base il doare undeva si uite asa mergem noi "inainte".Eu zic ca Base ar trebui expediat si el putin in Afghanistan intr-un TAB model '79,sa-i mai pupe-n fund pe dragii lui americani si acolo.

stefaroi1967

16 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 19:51

mai bine ti-as trage-o eu tie!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Septembrie 2008, ora 19:31

stfaroi

mai bine ti-ai trage-o tu singur.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Septembrie 2008, ora 19:32

nu base le-a dat rompetrolul rusilor ci patriciu. mai documentati-va.

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 09:45

Nu au nici o legatura cele doua subiecte , in afara de unul : atat Irakul , cat si Osetia de Sud , sunt doua entitati statale , creiate artificila . Irakul a fost creiat in 1920 , de catre britanici , prin unificarea unor foste posesiuni turcesti , iar Osetia de Sud , catva ani mai tarziu de catre Stalin , care a divizat Osetia . Partea de sud a cesteia , a dat - o Geordiei , iar nordul a ramas posesiune rusa .

carmenagiali

3 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 13:27

Ce au cautat peste tot! Sa distruga! Tot ce se intampla rau este din cauza lor. Ma intreb cat va rezista Obama?

movila_vlad

1 mesaj

Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 15:09

Poate comunismul nu a fost/este asa de rau daca e sa ne gandim la criza economica in care se afla parintele democratiei S.U.A cu globalizarea si capitalismul lor rapace(sclavie moderna pt plastic/bani) si sa ne indreptam si spre mama Rusia care inseamna si Tolstoi/Dostoievski/Pukin/Petru cel Mare/Ecaterina cea Mare/Sankt Peterburg/siberia...unde cultura/traditiile/oamenii si religia sunt inca in stare pura.
Mai lasatii pe rusi in pace..ca nu ei au inventat terorismul, gen 11 septembrie cu Bin Laden si alte nascociri pt o manipulare globala...nu ei vor o guvernare a lumii ca americani ganditiva cati dintre voi muncesc ca sa-si plateasca datoriile, ratele, dobanzile 40/50/60 ani si altii fura de nu se mai satura...asta e realitatea pe sistem American si sa nu uitam ca suntem capatul europei din toate punctele de vedere si mai aproape de rusi care sunt poate cei mai bogati in resurse dp toata planeta asa ca ma usor cu anti Rusia.

ciornei_v

4 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 22:05

ba idiotule dute cu capu n veceu de ala de la tara
incultule si idiotule

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 22:43

Vlad, imi cer scuse ca iti pun o asemenea intrebare. Tu chiar nu ai citit istoria ca sa vezi ce au facut prietenii nostri rusi, sau daca ai bunici te rog intrebai cam ce au facut rusii cand au venit peste noi ( cica sai alunge pe germani in al doilea razboi mondial si au cam uitat sa mai plece sau cand au plecat normal ca nu au plecat cu mana goala) sau tu ai ideie cat am platit noi poporul roman pentru faptul ca ei ne-au sprijinit in al doilea razboi mondial, sau nu ai citit cum au luat toate teritoriile noastre cam prin anul 1812 in anul 1856 revine din nou basarabia tinutul nostru si rusii il iau din nou prin anul 1878 dupa tratatul de la berlin, sau prin 1940 cand rusii ne ia bucovina de nor, tinutul herta, unul singr a avut curaj sa treaca dincolo de prut sa lupte cu rusii si acela este Antonescu care a incercat sa ia inapoi Moldova dar nu a reusit iar in iunie 1940 este declarat teritoriu rus ocupat, si mai sunt si altele ce au facut pe care nu se vede ca le stii.
Dar adevarat a grait CIORNEI
.....
ba idiotule dute cu capu n veceu de ala de la tara
incultule si idiotule
.............

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
nica_paul2002

2 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 10:00

Incearca sa cunosti sa aflii mai multe despre cine si cum guverneaza lumea, si vei intelege ca nimic nu este intimplator. Totul de-a lungul istoriei milenare a omenirii a fost un experiment care a adus foloase doar celor care coordoneaza aceste lucruri. Vezi cine finanteaza marile razboaie, cine cistiga din acestea.

| Varianta pentru tiparire a topicului Osetia de sud ,un al II-lea Iraq
Mergi la: