back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Politia

Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:

Sandel

271 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 17:37

da, gabi, nu contest asta la tine, insa cati sunt la fel? Pe titi darnicu l-a costat 100 000 euro sa iasa din parnaie ( scz ca vb despre alta poltie, dumneata esti la rutiera, dar si ceilalti cred ca ar trebui sa aplice legea pt toti indiferent care ar fi ea) , evident pt noi, oamenii obisnuti ni se pare mult, insa pt ei, care banii nu sunt castigati cinstit... Dar legat de oprirea pe traseu si spaga sau scaparea de sanctiune. Eram prin jud Galati prin Ivesti parca, veneam de la o nunta si soferul, vitezoman din fire, mergea cu 130-140 in localitate, evident un nebun (era pe la 6 a.m.) , deodata radarul incepe sa tiuie, franeaza el cat poate da l-a prins radarul , cu 107 km/h. Este oprit, merge la politist si cu 50 de euro pt spaga. A vb el cu politistul si acesat-i spune :" Ti-i luam, doar daca aveai pana-n suta, acum te-a inregistrat si eu trebuie sa ma prezint cu etc etc. " Daca nu era chestia sa fie inregistrata retinerea permisului, acesta mergea mai departe cu cel putin aceeasi viteza si cine stie putea sa se intample. Dnu Gabi Prund, fara la misto, as dori sa ma anunti cand o prinzi pe Elena Basescu comitand vreo neregula rutiera si o sanctionezi. Ai putea face asta?

Regret ca traiesc in Romania
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 18:01

Pentru că am promis, am să spun cele două "povestioare", am s-o fac cât mai pe scurt deoarece nu doresc a vă disturba din preocupările cotidiene.

-15 C, autostradă Nord europeană, autoutilitarele ce stropesc carosabilul cu emulsii ani-înghet (cred că având în compoziție calciu) se succed din 45-în-45 min., deasemenea, periile-și fac "datoria" co-frecvență uimitoare, viteza de deplasare ?...în limitele maximei siguranțe de deplasare, nimeni nu-și permite riscuri inutile, iluminatul public ne întâmpină pe autostradă de la cca. 8 Km, intru în capitala respectivă, circulația rutieră se desfășoară pe 4 benzi de circulație pe sens, absolut toată suflarea șoferistică se-ncolonează în principal pe benzile 2-3, viteza de deplasare scade simțitor, aglomerația este pe nivelul maxim suportat de acea arteră rutieră intra urbană, nimeni nu se grăbește, nimeni nu se aventurează a depășii coloanele imense pe banda 1 (cea rezervată transportului în comun) cu toate că aceasta-i complet liberă, nimeni nu depășește nici pe B4 (rezervată tacit diferitelor urgențe), printre cond. auto, domnește un calm agasant pt unul ca mine ce-i curge-n vene vreo 50% "sânge latin", în fine, de foarte multă vreme procentele respective s-au cam diluat așa că....îmi urmez itinerariul, GPS-ul îmi face probleme, dar, eu nu-i fac nimic, așa e el se poate supăra pe condițiile atmosferice și el, nu-i așa?...greșesc încadrarea la stânga într-o intersecție, no problem, este suficient să acționez butonul de semnalizare la stânga chiar dacă nu m-am încadrat din timp de-acolo de unde prevede legislația rutieră, primul cond. auto al autoturismului din stânga mea îmi sesizează întârziere mea, mă invită printr-un semnal și m-așteaptă a mă-ncadra pentru a vira la stânga cedându-mi locul său, îi mulțumesc politicos cu dublu semnal optic, continuăm deplasarea-n coloană, deja s-a-ntunecat de-a binelea, pe bord termometrul indică temperatura exterioară, -20 C, virez la stânga,deja GPS-ul era mort (???!!!)...trebuie să-mi procur o sursă de informații ( recomandabil un agent de la rutieră)..îl observ nu foarte departe, poftim, zonă interzisă opririi, reduc viteza în așa fel încăt să pot comunica, agentul rutier observă , îmi este indicat să-mi urmez traseul, în retrovizor observ echipajul de poliție rutieră demarând în spatele meu, sunt depășit apoi postându-mi-se-n față, reduce viteza, trece pe semnalizare inermitentă, mi-am dat seama că o să caute o zonă în care staționarea este permisă, așa a fost, mi-au indicat un loc de parcare liber apoi celălalt agent rutier (însoțitorul) a coborât din autov. pol. rutiere și-a sosit foarte bine dispus în dreptul portierei mele, am deschis geamul 30%, am răspuns salutului pe care mi-l adresase apoi i-am solicitat informația de care aveam nevoie, cu foarte mult calm ( -20C) și-a scos dintr-un buzunar un mic nottes, a schițat un traseu de urmat exemplificând câteva puncte de reper importante, mi-a fost înmânat acel petec de hârtie avâd inscripționat pe el sigla politiei, numele agentului, etc. etc. am mulțumit, după care ne-am strâns mâinile în semn de respect reciproc, am fost invitat să aștept, am așteptat, agentul rutier și-a reluat locul în autoturismul echipajului de poliție, au parcurs cei câțiva zeci de metri pâna-n spatele autoturismului meu oprind ,agentul însoțitor coboară iarăși, face căteva semne către autoturismele ce circulau în acel moment , aceștia reduc viteza, la un moment dat colana de autovehicule își diminuează considerabil înaintarea și opresc pentru câteva momente, agentul rutier mă invită a mă reîncadra în trafic, și-o face asigurându-mi o încadrare în condiții de siguranță maxime, îi mulțumesc încă o dată, deasemenea și el îmi urează drum bun ăn felul său, salutând ștrengărește cu două degete la "cozoroc",...urmez traseul indicat și reperele ce mi-au fost notate, în foarte scurt timp ajung la destinația dorită.......................sper să vă facă plăcere tuturor această "povestioară"

Cu bine !...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 18:07

De la: mytcor, la data 2010-01-11 18:01:18 Pentru că am promis, am să spun cele două "povestioare", am s-o fac cât mai pe scurt deoarece nu doresc a vă disturba din preocupările cotidiene.

-15 C, autostradă Nord europeană, autoutilitarele ce stropesc carosabilul cu emulsii ani-înghet (cred că având în compoziție calciu) se succed din 45-în-45 min., deasemenea, periile-și fac "datoria" co-frecvență uimitoare, viteza de deplasare ?...în limitele maximei siguranțe de deplasare, nimeni nu-și permite riscuri inutile, iluminatul public ne întâmpină pe autostradă de la cca. 8 Km, intru în capitala respectivă, circulația rutieră se desfășoară pe 4 benzi de circulație pe sens, absolut toată suflarea șoferistică se-ncolonează în principal pe benzile 2-3, viteza de deplasare scade simțitor, aglomerația este pe nivelul maxim suportat de acea arteră rutieră intra urbană, nimeni nu se grăbește, nimeni nu se aventurează a depășii coloanele imense pe banda 1 (cea rezervată transportului în comun) cu toate că aceasta-i complet liberă, nimeni nu depășește nici pe B4 (rezervată tacit diferitelor urgențe), printre cond. auto, domnește un calm agasant pt unul ca mine ce-i curge-n vene vreo 50% "sânge latin", în fine, de foarte multă vreme procentele respective s-au cam diluat așa că....îmi urmez itinerariul, GPS-ul îmi face probleme, dar, eu nu-i fac nimic, așa e el se poate supăra pe condițiile atmosferice și el, nu-i așa?...greșesc încadrarea la stânga într-o intersecție, no problem, este suficient să acționez butonul de semnalizare la stânga chiar dacă nu m-am încadrat din timp de-acolo de unde prevede legislația rutieră, primul cond. auto al autoturismului din stânga mea îmi sesizează întârziere mea, mă invită printr-un semnal și m-așteaptă a mă-ncadra pentru a vira la stânga cedându-mi locul său, îi mulțumesc politicos cu dublu semnal optic, continuăm deplasarea-n coloană, deja s-a-ntunecat de-a binelea, pe bord termometrul indică temperatura exterioară, -20 C, virez la stânga,deja GPS-ul era mort (???!!!)...trebuie să-mi procur o sursă de informații ( recomandabil un agent de la rutieră)..îl observ nu foarte departe, poftim, zonă interzisă opririi, reduc viteza în așa fel încăt să pot comunica, agentul rutier observă , îmi este indicat să-mi urmez traseul, în retrovizor observ echipajul de poliție rutieră demarând în spatele meu, sunt depășit apoi postându-mi-se-n față, reduce viteza, trece pe semnalizare inermitentă, mi-am dat seama că o să caute o zonă în care staționarea este permisă, așa a fost, mi-au indicat un loc de parcare liber apoi celălalt agent rutier (însoțitorul) a coborât din autov. pol. rutiere și-a sosit foarte bine dispus în dreptul portierei mele, am deschis geamul 30%, am răspuns salutului pe care mi-l adresase apoi i-am solicitat informația de care aveam nevoie, cu foarte mult calm ( -20C) și-a scos dintr-un buzunar un mic nottes, a schițat un traseu de urmat exemplificând câteva puncte de reper importante, mi-a fost înmânat acel petec de hârtie avâd inscripționat pe el sigla politiei, numele agentului, etc. etc. am mulțumit, după care ne-am strâns mâinile în semn de respect reciproc, am fost invitat să aștept, am așteptat, agentul rutier și-a reluat locul în autoturismul echipajului de poliție, au parcurs cei câțiva zeci de metri pâna-n spatele autoturismului meu oprind ,agentul însoțitor coboară iarăși, face căteva semne către autoturismele ce circulau în acel moment , aceștia reduc viteza, la un moment dat colana de autovehicule își diminuează considerabil înaintarea și opresc pentru câteva momente, agentul rutier mă invită a mă reîncadra în trafic, și-o face asigurându-mi o încadrare în condiții de siguranță maxime, îi mulțumesc încă o dată, deasemenea și el îmi urează drum bun ăn felul său, salutând ștrengărește cu două degete la "cozoroc",...urmez traseul indicat și reperele ce mi-au fost notate, în foarte scurt timp ajung la destinația dorită.......................sper să vă facă plăcere tuturor această "povestioară"

Cu bine !...
unde intalnisi talica asa ceva in judetul ilfov???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 18:18

De la: mytcor, la data 2010-01-11 18:01:18 Pentru că am promis, am să spun cele două "povestioare", am s-o fac cât mai pe scurt deoarece nu doresc a vă disturba din preocupările cotidiene.

Cu bine !...

,,,,după cum bine se poate observa p-aici toți suntem VIP-uri !...

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 18:24

De la: mytcor, la data 2010-01-11 18:18:18

Cu bine !...

,,,,după cum bine se poate observa p-aici toți suntem VIP-uri !...
imi place mytcor ca sti sa visezi cu ochii deschisi,sa nu spui ca ti s-antamplat personal asa ceva???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 18:37

Mytcor...te-ai mutat in Germania?????

symy-apocalipsa.blogspot.ro
gabi_prund

87 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 07:10

Ok! Sa intelegi un lucru si anume ca, oprit de radar cu viteza mai mare de 50 km/h peste cea legala se lasa cu amenda ca sanctiune principala si ca masura tehnico-administrativa, retinerea permisului de conducere pe o perioada de 90 de zile. Pana acum ceva vreme, la asa ceva, se elibera dovada FARA drept de circulatie. Si, nu isi baga nimeni pielea in saramura, sau sa se bucure la 50 de euro si sa te lase pe tine sa te bucuri de "victoria" ca ai rama cu permisul in buzunar. Eu unul nu as face asa ceva nici pentru 500. Cine merge cu viteza mare prin localitati este putin inconstient indiferent cat de mare este graba. Imagineaza-ti ca se poate intampla la 140-170 km/h sa iti apara brusc in fata o vaca, un cal, o oaie, un caine sau un betiv si de aici pana la o catastrofa nu mai este decat un pas. Referitor la faptul ca daca as avea curaj sa o sanctionez pe Elena Basescu. Sa iti spun ceva. Daca dai peste un politist "diliu" , si eu sunt putin diliu, care-l doare fix in p... de Elena Basescu, sa fii sigur ca o va sanctiona. Eu unul daca as gasi-o, cu siguranta as sanctiona-o fara niciun stres sau greata. Chiar am o satisfactie de genul orgasmului cand am "placerea" sa mi se incruciseze drumul vietii cu unul de genul asta. Ce crezi ca mi s-ar putea intampla? Ma dau afara din politie? Ha! Ha! Ha! Sa fim seriosi! Chiar este indicat sa sanctionam aceste "VIP-uri". Atat timp cat aplici o sanctiune cu o baza legala solida si fara nici cea mai mica grseseala, nu Basescu, ci Obama va fi redus la tacere. Intalnesc multe persoane care se revolta, fac galagie si ameninta ca fac si dreg cand raman fara permis, ca fac contestatie si vor castiga sigur. De castigat nu stiu cat va castiga dar de umblat va umbla cu siguranta si bani cheltuiti cu duiumul. Cine nu crede, sa incerce pe pielea lui.

gabi_prund

87 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 07:22

Apropo! Cei opriti pentru viteza, sunt filmati si asta ramane proba solida, "martorul' principal impotriva contravenientului, al doi-lea "martor" este procesul verbal introcmit de un agent constatator. Al trei-lea "martor" este registrul celui de pe radar in care scrie toate mobilele inregistrate indiferent daca au fost oprite sau nu si viteza cu care au circulat. Cine nu este oprit din varii motive, primeste acasa prin posta sanctiunea. Ei, toate aceste lucruri se predau la iesirea din serviciu. Caseta, procesele verbale si registrul. Aceste trei lucruri sunt verificate de superiori si confruntate. Cine crezi tu ca trece peste aceste trei lucruri de dragul a 50 de euro? Eu unul, cu siguranta NU!

gabi_prund

87 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 07:39

Este posibil ca acolo unde ai intalnit tu asa ceva, politistii sa nu aibe altceva de facut decat sa faca pe ghidul pentru ficare care are ceva de intrebat. Eu personal, intalnesc pe strada persoane in varsta care ma intreaba de unde isi poate cumpara abonament la metrou. De la metrou ai fi tentat sa ii raspunzi, ok, asta stie si ea dar... de la care gura de metrou? Asa ca... hai sa fim seriosi! La noi daca sunt N-spe mii de masini pe m2, si stai la fluenta, sa fii sigur ca va sta dracu sa dea explicatii. La cat de civilizati suntem noi romanii, daca ma intorc cu spatele sa imi suflu nasul, se fac nod conducatorii auto in intersectie. Daca mai ai si ghinionul sa fie o intersectie genul celei de la Bld Brsasov cu Bld Timisoara si sa nu functioneze semafoarele, crede-ma prietene, ca nici mamei tale nu mai ai chef sa ii dai relatii despre vreo ruta dupa 6-7 ore de stat la fluenta. Cine are impresia ca la politie fug cainii cu covrigi in coada, face o mare greseala si o enorma confuzie. Ss vrea sa vad acele persoane care fac galagie in trafic, ca este aglomerat si ca politistul nu face nimic, sa stea doua ore in locul lui. Nu cred ca l-ar tine nervii. Asa ca...
Politia are diverse formatiuni care se ocupa de diferite lucruri. Ce fac altii, cum isi fac treaba, nu stiu si nu comentez. Eu vorbesc strict de ceea ce fac eu si stiu cum e.

Sandel

271 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 12:18

Foarte bine, o sa astept cu nerabdare sanctionarea Elenei Basescu, macar cu 2 puncte la permis.
Iar in legatura cu radarele, sunt perfect de acord sa stea in tufisuri, sa mearga cu vehicule neinscriptionate si sub multe alte forme. Cred ca in Romania s-ar vrea ca politistii de la rutiera sa-i intrebe pe cetateni: " stimati conducatori auto, stiti ca sunteti foarte importanti pt noi (...), va deranjam daca intrebam pe unde am putea amplasa radarele si in ce intervale de timp doriti, astfel incat sa nu va deranjam din cursele dvoastra pe drumurile patriei si vom sanctiona orice vietate ce incearca sa treaca strada nepermis sau pe trecere, pt ca sa nu fiti nevoiti sa franati de la 200km/h in conditii neprielnice(...). Nu inteleg de ce deranjeaza politia rutiera cu radare, te-a prins asta e, impaca-te cu ideea ca ai fost sanctionat pt o regula incalcata si nu te mai plange ca radarul e ilegal. Parerea mea e ca in afara de radarele fixe desfiintate in vara, nu se poate pune problema de ilegalitate. Pai daca depasiti viteza, nu comiteti o ilegalitate? Si organul daca va prinde comite si el tot o ilegalitate ca aplica o sanctiune in cazul dispozitiei nerespectate?

Regret ca traiesc in Romania
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 12:27

De la: Sandel, la data 2010-01-13 12:18:17Foarte bine, o sa astept cu nerabdare sanctionarea Elenei Basescu, macar cu 2 puncte la permis.
Iar in legatura cu radarele, sunt perfect de acord sa stea in tufisuri, sa mearga cu vehicule neinscriptionate si sub multe alte forme. Cred ca in Romania s-ar vrea ca politistii de la rutiera sa-i intrebe pe cetateni: " stimati conducatori auto, stiti ca sunteti foarte importanti pt noi (...), va deranjam daca intrebam pe unde am putea amplasa radarele si in ce intervale de timp doriti, astfel incat sa nu va deranjam din cursele dvoastra pe drumurile patriei si vom sanctiona orice vietate ce incearca sa treaca strada nepermis sau pe trecere, pt ca sa nu fiti nevoiti sa franati de la 200km/h in conditii neprielnice(...). Nu inteleg de ce deranjeaza politia rutiera cu radare, te-a prins asta e, impaca-te cu ideea ca ai fost sanctionat pt o regula incalcata si nu te mai plange ca radarul e ilegal. Parerea mea e ca in afara de radarele fixe desfiintate in vara, nu se poate pune problema de ilegalitate. Pai daca depasiti viteza, nu comiteti o ilegalitate? Si organul daca va prinde comite si el tot o ilegalitate ca aplica o sanctiune in cazul dispozitiei nerespectate?
REGULELE SUNT FACUTE SA FIE INCALCATE....NUMAI DACA NU ESTI PRINS

Fosta membra 9am.ro

314 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 13:33

Politia e formata tot din oamenii acestei societatii, nu sint extraterestrii si au o alta mentalitate decit civilul. Asadar in rindul ei sint oameni profesionisti, civilizati, de onoare si sint si scursuri, pusi pe imbogatire prin neaplicarea sanctiunilor, musamalizind sau schimbind din condei datele faptelor. Coruptia la noi e insasi inradacinata prin legile elaborate de politic. Eram in sala de tribunal ca martor la un proces, inainte a fost pe rol un proces a 3 minori prinsi de politisti dupa o munca asidua la a 16 spargere de masini. Fiind ultimul termen, avind atitea portiti legislatia tarii, etc. acesti tineri a unor oameni imbogatiti peste noapte din averea statului, au fost incredintati parintilor, ca pina atunci parca ar fi fost precum ciinii de maidan, ai nimanui. Acei copii de bani gata, le rideau in fata amaritilor de politisti ce majoritatea lucreaza cu mijloace rudimentare in depistarea infractorilor. Drepturile omului la noi sint mai pronuntate la infractori decit la victime, asa sint legile elaborate de politicul nostru cel prea nevinovat, uneori organele abilitate cu mentinerea ordinii publice sint legate de miini si de picioare in solutionarea unor cazuri aparent banale si rezolvabile dar care se complica datorita legilor fff proaste ale tarii in privinta infractionalitatii. Sint politisti cu adevarat profesionisti, cu drag de oameni si meserie si pe care ii poti lesne intilnii alaturi de alti colegi aflati la polul opus, neprofesionisti, aroganti, fara onoare pusi pe imbogatire rapida si culmea e ca se cred si f destepti cind de fapt au aceeasi structura interioara infecta ca a multora din fiecare institutie de stat: invatamint, sanatate, bugetara, juridica, politica, etc, etc, precum si a unei parti din civilul acestei tari.

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 09:19

De la: 9am064173, la data 2010-01-13 13:33:57Politia e formata tot din oamenii acestei societatii, nu sint extraterestrii si au o alta mentalitate decit civilul. Asadar in rindul ei sint oameni profesionisti, civilizati, de onoare si sint si scursuri, pusi pe imbogatire prin neaplicarea sanctiunilor, musamalizind sau schimbind din condei datele faptelor. Coruptia la noi e insasi inradacinata prin legile elaborate de politic. Eram in sala de tribunal ca martor la un proces, inainte a fost pe rol un proces a 3 minori prinsi de politisti dupa o munca asidua la a 16 spargere de masini. Fiind ultimul termen, avind atitea portiti legislatia tarii, etc. acesti tineri a unor oameni imbogatiti peste noapte din averea statului, au fost incredintati parintilor, ca pina atunci parca ar fi fost precum ciinii de maidan, ai nimanui. Acei copii de bani gata, le rideau in fata amaritilor de politisti ce majoritatea lucreaza cu mijloace rudimentare in depistarea infractorilor. Drepturile omului la noi sint mai pronuntate la infractori decit la victime, asa sint legile elaborate de politicul nostru cel prea nevinovat, uneori organele abilitate cu mentinerea ordinii publice sint legate de miini si de picioare in solutionarea unor cazuri aparent banale si rezolvabile dar care se complica datorita legilor fff proaste ale tarii in privinta infractionalitatii. Sint politisti cu adevarat profesionisti, cu drag de oameni si meserie si pe care ii poti lesne intilnii alaturi de alti colegi aflati la polul opus, neprofesionisti, aroganti, fara onoare pusi pe imbogatire rapida si culmea e ca se cred si f destepti cind de fapt au aceeasi structura interioara infecta ca a multora din fiecare institutie de stat: invatamint, sanatate, bugetara, juridica, politica, etc, etc, precum si a unei parti din civilul acestei tari.

simt un ...iz..de copoi

homosapiens2002

10 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Martie 2010, ora 14:36

Chiar nu va dati seama ca POLITISTI sint continu la vinatoare --sa nenoroceasca cit mai multi CETATENI si sa faca bani pentru Stat cu TEROARE si presiune??Siar impusca si fratele sau mama sadistii astia

Social_life

20 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 15:27

De la: homosapiens2002, la data 2010-03-07 14:36:04Chiar nu va dati seama ca POLITISTI sint continu la vinatoare --sa nenoroceasca cit mai multi CETATENI si sa faca bani pentru Stat cu TEROARE si presiune??Siar impusca si fratele sau mama sadistii astia

Tu ori esti prost, ori esti foarte prost...

Fosta membra 9am.ro

16 mesaje
Oras: Miercurea Ciuc

Postat pe: 10 Martie 2010, ora 14:48

NU SANT TOTI POLITISTI LA FEL, EU CA SIMPLU CETATEAN AS ANPUSCA AN CAP 90% DINTRE EI,TRAESC DIN BANI NOSTRI SI NU NE AJUTA CU NIMIC, EI AU TOTUL ASIGURAT,TRAIM AN TARA LUI PAPURA VODA.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2010, ora 03:18

De la: 9am045616, la data 2010-01-14 09:19:28
De la: 9am064173, la data 2010-01-13 13:33:57Politia e formata tot din oamenii acestei societatii, nu sint extraterestrii si au o alta mentalitate decit civilul. Asadar in rindul ei sint oameni profesionisti, civilizati, de onoare si sint si scursuri, pusi pe imbogatire prin neaplicarea sanctiunilor, musamalizind sau schimbind din condei datele faptelor. Coruptia la noi e insasi inradacinata prin legile elaborate de politic. Eram in sala de tribunal ca martor la un proces, inainte a fost pe rol un proces a 3 minori prinsi de politisti dupa o munca asidua la a 16 spargere de masini. Fiind ultimul termen, avind atitea portiti legislatia tarii, etc. acesti tineri a unor oameni imbogatiti peste noapte din averea statului, au fost incredintati parintilor, ca pina atunci parca ar fi fost precum ciinii de maidan, ai nimanui. Acei copii de bani gata, le rideau in fata amaritilor de politisti ce majoritatea lucreaza cu mijloace rudimentare in depistarea infractorilor. Drepturile omului la noi sint mai pronuntate la infractori decit la victime, asa sint legile elaborate de politicul nostru cel prea nevinovat, uneori organele abilitate cu mentinerea ordinii publice sint legate de miini si de picioare in solutionarea unor cazuri aparent banale si rezolvabile dar care se complica datorita legilor fff proaste ale tarii in privinta infractionalitatii. Sint politisti cu adevarat profesionisti, cu drag de oameni si meserie si pe care ii poti lesne intilnii alaturi de alti colegi aflati la polul opus, neprofesionisti, aroganti, fara onoare pusi pe imbogatire rapida si culmea e ca se cred si f destepti cind de fapt au aceeasi structura interioara infecta ca a multora din fiecare institutie de stat: invatamint, sanatate, bugetara, juridica, politica, etc, etc, precum si a unei parti din civilul acestei tari.

simt un ...iz..de copoi
Imi place cum ginditi...amindoi. Ar trebui sa colaborati...mai strins.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
dan_pomana

8 mesaje
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 10:07

Ce inseamna -idei comuniste- ?
Am mai auzit de asemeni de blocuri comuniste.
ATENTIE ! Orice orinduire sociala ar fexista, piramida societatii
tot asa va fi,unii vor dicta si altii vor executa.
Priviti inapoi in istorie,totul se repeta ciclic ,doar
miloacele se schimba.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2010, ora 09:21

De la: vincenzo_696, la data 2008-08-06 16:25:12am sa spun bravo DNA cand am sa vad unul din urmatorii : ADI NASTASE 7 case, SOV, DINU PATRICIU , MIRON MITREA , Nea CALTABOSH si altii de acelasi rang ; DUPA GRATII pana atunci arestarea si condamnarea ofiterilor de politie si a functionarilor publici marunti o poate rezolva si inalta curte de casatie si justitie in colaborare cu serviciul de control din cadrul UM 962 sau fosta 2 si un sfert ... iar procurorii DNA nu justifica salariile imense de care au parte.

Sau altfel spus: Sa-i ia de sus, de la varf, si daca vad ca-i groasa si astia nu glumesc, ne oprim si noi astia mici ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2010, ora 11:44

Salut domnule Gabi Prund !
Am un moment de ragaz si de oarecare buna dispozitie ...
Probabil ca-ti mai amintesti de mine ...
Viata m-a silit sa conduc, in ultima jumatate de an, prin Ungaria si Austria.
Cam la 3 saptamani un drum la Viena.
N-am primit nici o sanctiune rutiera.
Pe acolo.
La noi mi-au luat permisul o luna pentru ca n-as fi acordat prioritate unor pietoni. Care nu stiau nici ei daca sa traverseze sau nu. S-au hotarat s-o faca exact in momentul cand eram cu masina pe trecere. Politia a vazut marea infractiune si mi-a luat permisul pe 30 de zile. Si judecatoarea a fost de parerea lor. Asta a fost. Am predat permisul si cu asta basta. Am incercat sa-i mituesc pe politisti dar n-a tinut. Alta data a tinut, dar acum nu.
Politistii nu mai sunt ce au fost. Nu prea mai gasesti d-aia sa-i corupi ...
Ai dreptate in ce priveste mentalitatea soferilor pe la noi ...
Dar, ca de obicei vin cu lucruri pe care politia nu le face ....
Si uite la ce ma refer:
Cu radarele e ok. Sa puna parul pe toti smecherii care cred ca le-a luat ma-sa drum..
Dar, pe inregistrarile alea ale radarului, mai ales cand e in mers, nu se vad carute, biciclete, alte chestii care n-a trebui sa se afle pe drumul national ?
Ce masuri iau impotriva acestor obstacole create de unii concetateni ?

Intr-o noapte, pe la 23, m-a oprit un politist sa-mi verifice actele, pe o straduta laturalnica. Il interesa asigurarea si vignieta. I le-am prezentat, a fost multumit si gata. mi-a spus ca pot pleca.
Dar cand l-am intrebat ce mi s-ar fi intamplat daca n-as fi avut una din ele, a zambit si mi-a spus ca mi-ar fi aplicat prevederile legii. Atunci l-am intrebat cum il cheama si daca poate sa-mi comunice in 30 cate sanctiuni a aplicat primariei pentru starea drumurilor si primarului in special, pentru ca aceeasi lege mi se aplica si mie si primarului de catre acelasi om: politistul. Nu mai zambea. Mi-a fost mila de el....
Cam asta este cu zmeii de politisti corecti. Aplica legea numai unde pot si fac morala celor la cera le tine.
Cate carute au confiscat politistii ?
De ce nu dispar odata carutele astea din pesajul rutier ?
De ce sanctiunile le se aplica numai soferilor si nu si celorlalti ? De ce se gasesc vesnic exceptii ?
Ideea asta cu radarele nedetectabile mi se pare foarte buna. A fost destept ala care a aplicat-o !
Se circula mult mai lejer.
Ai dreptate ca nu e politistul de vina pentru cum conduci tu.
Ai gresit, platesti.
Dar inechitatile vin tocmai de la acei politisti care-si fac treaba precum vamesii: pentru spaga.
Pe langa adevarul ca legislatia este tampita, vina principala pentru ce se intampla in trafic este, din pacate, a politistilor. Orice mi-ai spune.
La fel cum vina pentru ce se intampla in invatamant apartine profesorilor ...
Mytcor ti-a spus o povestioara despre un politist austriac si despre cum i-a dat relatii cand s-a ratacit. Tu ai venit cu alta poveste despre o intersectie aglomerata in care, evident, nici pomeneala sa se poata intampla asa ceva. Doua lucruri complet diferite. Doua situatii care n-au nici o treba ...
Am intalnit si la noi politisti care s-au comportat cum spune Mytcor.
Nici la noi nu sunt toti politistii niste nenorociti...
Dar o alta chestie nu-mi place la conducatorii politiei: daca niste politisti isi fac treaba si prind un infractor sau un grup infractional, pe buna dreptate, sunt premiati. Si evidentiati. ceea ce este excelent.
Dar, ce li se intampla politistilor care nu-si fac treaba si nu prind hotul ? Li se taie de prin sporuri, li se intampla ceva ?
Dar celor care sunt amici la catarama cu infractorii locali, in casele carora sunt gasiti mai tot timpul ?
Li se intampla ceva ?
Dar politistilor care isi dau in gat colegii, in spiritul legii, ce li se intampla ?
Despre nesimtirea unora dintre noi, stim si noi, nu e cazul sa ne tot explici.
Te-am mai rugat sa ne explici despre nemernicia unora dintre politisti ...
Si tu vi, de fiecare data, sa ne explici despre eroismul meseriei de politist, vorbindu-ne cu patos, ca despre o fapta de vitejie, descriindu-ne de fapt ceea ce ar trebui sa faca un politist in mod normal ca pe ceva deosebit. Ca si cum noi l-am plati pentru cu totul altceva...
Asta nu-mi place la tine. Nu ca n-ai avea dreptate in ce spui despre altii.
Dar, daca ai avea curajul s-o amendezi pe Elena, fie ea Basescu sau Udrea, te rog sa-mi spui cati administratori de drum ai amendat sau macar atentionat in scris, pentru semne de circulatie uitate sau puse aiurea, pentru starea drumului, pentru nesemnalizarea corespunzatoare ...
Eu vreau sa te cred, dar n-o s-o fac pana nu-mi spui si de astea de te intreb eu ... pentru ca altminteri, tot ce spui tu suna frumos, ai dreptate, dar ... esti lipsit de credibilitate daca se limiteaza doar la ce povestesti in favoarea politistului, lucru de altminteri laudabil si de inteles pentru ca esti politist.
Eu nu sunt si vreau sa vad in politist un tip care actioneaza in sprijinul meu, nu unul care ma vaneaza doar pe mine, pentru ca stie el ca cu mine nu i se poate intampla nimic ... si isi poate arata muschii ...
Cine are sange in instalatie nu face exceptie, nici cu mine, dar nici cu altii, indiferent cine ar fi.
Ca sa te cred, sa-mi raspunzi concret la ce te-am intrebat.
Daca esti cine pretinzi ca esti.
Daca nu, sa fi sanatos !
Dar sa te duci sa sapi in alta parte, pentru ca aici e beton.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
dark_bomby

11 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 13:17

OFERIM:

* Realizare corecturi/tehnoredactare (gramatica, fonetica, vocabular) documente, referate, lucrari diploma,etc.
* Traduceri documente/texte/lucrari din engleza/fraceza/spaniola in romana.
* Tehnoredactare/transcriere lucrari la calculator.
* Copywrite, texte, realizare afise, postere, flyere.
* Lucrari licenta incepand de la 40-50 ron --> www proiectlicenta wordpress com

dark_bomby@yahoo.com

9am134815

44 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 16:38

Pai daca e coruptie generala,cum dracu ar putea fi politia necorupta,se intelege!!!Astai sistemul mafiot al Romaniei,care se bat pentru putere din 89 incoace,au terminat ROMANIA si au construit averi personale.Romanul de rand nu mai are nici cinema,nici camin cultural,nici cantina publica,nici..decat valea in strainatate la exploatare,si de acolo sa vina cu cat mai multi euroi pentru smecherii de mafioti romani si straini

9am185751

17 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 17:11

De la: costelino1967, la data 2008-08-05 14:12:41Ma uit cu stupoare la articolul privind arestarea politistului corupt de catre DNA.Va dati seama ce caz de coruptie grava a rezolvat o DIRECTIE, Ccare se implica direct in asemenea caz. Saracul subinspector cred ca nici nu apucase sa invete clasificarea informatiilor, RUSINE DNA

O parasuta spunea ca are pile la DNA si unbla beata cu un hirb de Wolcswagwn Pasat cu numere de Bucuresti -B71-YSY,Perturbind circulatia.

Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului POLITIA
Mergi la: