Info
x
Politia
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 00:53
Politia Romana are un Id de mess pe care puteti sa-l adaugati in lista. Puteti sta de vorba cu un politist de serviciu pe mess. Ma rog, cred ca doar pentru informatii generale sau anumite indrumari. Iata Id-ul
dgpmb01 pe yahoo.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
tanasegheorghe99 154 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 16:11
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-06-29 00:53:51Politia Romana are un Id de mess pe care puteti sa-l adaugati in lista. Puteti sta de vorba cu un politist de serviciu pe mess. Ma rog, cred ca doar pentru informatii generale sau anumite indrumari. Iata Id-ul Daca ai nevoie de vre-o informatie, te duci personal si discuti cu un ploitist pt ca altfel discuti fata in fata decat prin "corespondenta". Respect tuturor care respecta. Si ultima bomba a inconstientei" accidentele usoare nu mai trebuiesc declarate la politie".Este o ideie foarte dar foarte rea, astfel incurajand indisciplina in trafic( il lovesc ii dau asigurarea si gata, nu amenda, nu puncte, nu dureri de cap si daca vinovatul este cu vre-o 30kg mai greu decat victima atunci s-ar putea ca victima sa devina vinovat. Vedeti ca politia este legata de maini de multe ori si ce sa faca . |
|
gabi_prund 87 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 07:58
referitor la politia din romania! toata lumea este revoltata de activitatea si eficienta politiei, toata lumea are impresia ca politia nu face altceva decat sa fure, sa minta si sa pandeasca linia continua cum zice mircea badea. ideile preconcepute ale celor mai multi, care nu au nimic mai bun de facut decat sa isi tot dea cu parerea pe tot felul de site-uri despre lucrurile care chiar nu le cunosc. politia amplaseaza radare ilegale cum spun unii si altii. adevarul este ca tot politia este de vina ptr toate accidentele si scene filmate tip "tarzan" omul cu camionul, care se scalambaia la volanul camionului in toate felurile. politia este de vina ca romanu' simte nevoia de adrenalina si se da cu bmw-ul prin oras sa rupa gura targului ca de, pe timpul lu' ceausescu vedea bmw in surprizele de la guma turbo. gresiti domnilor si doamnelor!
nu politia este de vina, nu justitia, nu DGA sau cum dracu s-or mai numi ci... mentalitatea noastra de manelisti. blamam politia ca face si drege si dam exeple cu cei din vest, adica politia de acolo este competenta. NU! oamenii de acolo au o mentalitate care ii face sa fie civilizati si sa respecte regulile. respecta-le si nu vei fi amendat, nici macar oprit nu vei fi, dar... neeeeee! ca romanu' trebuie sa arate el lumii ca-i mai dat dracu. in alte tari iti confisca masina ptr viteza. la noi, canci. in alte tari, ptr conducere fara permis faci puscarie, la noi, dosare peste dosare si tot te urci la volan. nu mai zic de injurii aduse politistului care la americani se soldeaza si cu "victime colaterale" daca ridici mana de pe volan. intotdeauna, frica va pazi pepenii daca constiinta nu va face asta. referitor la pepeni, o vorba batraneasca transformata in proverb care graieste un mare adevar. |
|
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 08:12
nicio politie din lume atat timp cat amplaseaza un aparat radar, nu il va posta intr-o masina inscriptionata, pusa la vedere, ptr ca... unde dracu ar mai fi efectul?
trebuie sa stii de el dar sa nu stii unde-i, ca daca stii... n-am facut nimic. stie cineva de carentele ce le are dotarea politiei? devotamentul si perfectionare contiunua iti dau calitatea de profesionist dar... daca nu esti rasplatit pe masura muncii tale, nu va fi nimeni dornic sa faca lucruri bune atat timp cat legea, este doar ptr cei cinstiti. in principiu stimati interlocutori, toata treaba si daca se doreste schimbare, ea trebuie sa se faca in ceea ce priveste comportamentul nostru de zi cu zi, ca suntem militieni, gunoieri, functionari, ministri, parlamentari, manelisti, patroni sau curve. atat timp cat omul opreste masina la semafor si arunca sticla de cola pe geam, sa vada lumea cat este el de smecher, atat timp cat semaforul nu mai inseamna nimic ptr unii, atat timp cat smecheria din capul unora se ridica la rang de virtute, niciodata nu vei vedea pe teritoriul romaniei, civilizatie si corectitdine. apropo... toti "soferii" astia de se cred marii asi ai volanului pe la noi, in strainatate sun mielusei ptr ca... acolo nu merge cu: sefu, o rezolvam si noi altfel? nu tata! acolo ai gresit, ai belit p... la! nu mai suni pe dracu sau lacu sa te scape ca nu tine. romania este tara smecherilor prosti ptr ca... inca tine si... vreme de aici incolo foarte lunga va mai tine pana isi da romanu' seama ca pe lumea asta sunt mai presus de fatarnicie sunt lucrurile simple si mici care te fac cu adevarat multumit si de ce nu... fericit. romania, tara firmatilor, tara in care pana si spalatorii de parbize prin intersectii poarte "toale' nike sau adidas. tara in care tiganii isi fac de cap ptr ca... tine! |
|
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 08:25
in fine... vorba multa, saracia omului. asa ca... dau un sfat tuturor celor in cauza. respecta legea, ai o buna conduita morala si sociala si... nimeni nu iti va zice da-te mai incolo decat daca este din neamul lu' salam, neam caruia oricum, civilizatia nu ii va intra in sange niciodata pe acest pamant.
atat timp cat mentalitatea romanului este de a-si achizitiona volvo la mana 3-a cu un milion de km la bord in detrimentul unei masini mai modeste ca si pret dar noua, sa "moara dusmanii de ciuda" cu toate ca el mananca biscuiti cu iaurt, adio civilizatie si corectitudine. ata timp cat forma si nu fondul, cat imaginea si nu esenta, cat pozitia si nu locul conteaza in tara asta frumoasa dar... locuita, ne pierdem vremea traind in van. se spune ca: copii sefilor nostri vor fi sefii copiilor nostri. din pacate, la noi, meseriile si functiile se mostenesc precum tronul in monarhie. se face un monopol si nu conteaza competenta ci... stiti la ce ma refer! |
|
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 08:48
un mic exemplu si cu asta am incheiat!
cetatean privilegiat de soarta, si nu pe competenta ci pe... tupeu, posesor de BMW ca... doar o viata are omu' si doar smecherii au asa ceva. prin bucuresti, ora 00:40, 127 km/h. toate bune si frumoase, decapotata smecheria, inchisa la culoare, numar "despartit" semn ca omu" e potent finaciar si ca.. are vana. plete in vant, dar se poarta chelia acum, hop-top, baga-mi-as, RADAR! ah, na belea! ei, rezolvam ca... doar avem BMW, vrajeala, toale de firma, tupeu si... BANI. atitudine de greata, sila si smecherie. cat am avut? 127? nu se poate! nu merge RADAR-ul bine! arata-ti-mi si mie buletinul metologic, legitimatia d-voastra. dar de ce sta radarul acolo? pai are voie? aha! are. naspa nu? ok! legitimatie, buletin metrologic, ordin de serviciu, batista, pieptene, unghii, grupa sanguina, carte de indentitate, nr de la pantofi, tot ii arata "radistu'". no! acum intreb eu... asa ca tot romanu' daca ceri si pe ma-sa si pe tac'su la militian, cu ce schimba situatia daca tu, circuli cu 127 km/h pe un drum cu limita 50 km/h? cuuuuuuuuuuuum? permisul se retine pe TREI luni? stupoare si in pragl lesinului! nu se poate hai va rooooooooooooooooog. domnule... dar sunt sofer de meserie. raman fara mancare la copii. |
|
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 08:55
o rezolvam si noi altfel?
hai ca sunt si eu var cu dracu. lacu si frate-su! dau si eu ceva acolo numai nu ma lasa-ti fara permis ca... sunt mort fara el. intrebarea este... cine-i de vina? POLITIA, NU? repet... NU! mentalitatea! asa ca... sa nu mai blamam politia atat timp cat noi... nu respectam nici macar cele mai elementare norme de respect si corectitudine. conduita morala lasa de dorit si noi vrem eficienta celor din vest? atitudine de smecher, nu ne va civiliza niciodata! sa ma contrazica cine are argumente! am plictisit destul lumea asa ca... imi cer iertare si cu plecaciune in fata dumneavoastra... ma retrag de unde am venit! bafta soferilor si nu numai... |
|
tanasegheorghe99 154 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 16:46
?
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 17:10
De la: gabi_prund, la data 2009-07-17 08:55:48o rezolvam si noi altfel? salutare domnul Gabi !....ce mai faceti ?... |
|
lyly 500 mesaje Membru din: 20/08/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 12:36
Am suferit multe lucruri pe lumea asta, dar sentimentul neputinței în fața unei nedreptăți deliberate este dureros, greu de îndurat și, totodata, generator de revoltă. Într-un stat democratic, securitatea cetățeanului depinde nu numai de gradul de civilizație, de modul în care acționeaza forțele de ordine, ci și de buna funcționare a justiției, pentru că altfel se generalizeaza ideea că oamenii legii pactizează cu infractorii.
Prin mediatizarea cazului Mihalcea, în presa și pe internet, românii au aflat ce înseamna lupta omului simplu împotriva oamenilor legii care, prin diverse tertipuri aparent legale, transformă oameni nevinovați în inamici ai societății, scopul fiind acela de a crea o situație favorabilă adevăraților infractori și chiar pentru a-i face scăpați. Cazul Mihalcea nu este complicat, dar ilegalitățile comise chiar de către cei care ar trebui să vegheze la respectarea legilor sunt atâ de multe și de încâlcite încât acum nimeni nu mai are curajul (și nici interesul) să mai facă lumină în acest caz. Profitând de faptul că noi, familia Mihalcea, nu am avut niciodată vreun conflict cu cineva și că nu cunoșteam procedurile, le-a fost ușor să ne transforme din victime în criminalI. Am adus la cunoștință opiniei publice acest caz tocmai pentru a trage un semnal de alarmă privind posibilitatea ca oricare cetățean onest să ajungă infractor peste noapte cu concursul oamenilor legii. Cei care au măsluit acest caz au fost convinși că pot să o faca fără să existe riscul ca cineva să-i tragă la răspundere și nu s-au așteptat că niște oameni simpli să se răzvrătească împotriva unor nedreptăți strigătoare la cer. pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview aparatidrepturile.piczo.com/cazulmihalcea?cr=6 |
|
Fosta membra 9am.ro 16 mesaje Membru din: 17/12/2009 Oras: Miercurea Ciuc |
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 17:01
ANTRUN FEL AI DREPTATE;EU AM RAMAS FARA PERMIS DE CONDUCERE DIN CAUZA CA AM CONDUS AUTOTURISMUL 150 M.CU O ALCOOLEMIE AN AERUL EXPIRAT DE 0,65.ANAITE DE A FACE ACEASTA INFRACTIUNE AM FOST LA UN BAR UNDE AM COSUMAT O CAFEA, ANTRE TIMP MAM DUS LA BAE SI CAND AM VENIT ANAPOI TELEFONUL SI APARATUL FOTO CINEVA MI-LEA FURAT DE PE MASA,EU LEAM LASAT PE MASA PENTRU CA STIAM CA BARUL ESTE DOTAT CU CAMERE DE SUPRAVEGHERE,AM DAT TELEFON LA POLITIE AU VENIT MAI TARZIU 8-9 POLITISTI,EI PANA CAND AU VENIT EU DE NERVI AM BAUT 0 STICLA DE VIN,NU AU REUSIT SA PRINDA HOTUL,SI DUPA CE AU PLECAT POLITISTI EU AM MAI BAUT DOUA BERI;SI MA GANDEAM DACA 8-9 POLITISTI NU AU REUST SA PRINDA HOTUL ATUNCEA SAR PUTEA CA CINEVA SA-MI SPARGA MASINA SI NICI PE ALA SA NUL PRINDA,MAM URCAT AN MASINA SI AM PLECAT LA 150 M. MA OPRIT POLITIA SI....EU DIN CAUZA ASTA AM PIERDUT AN JUR DE 53000 EURO PENTRU CA NU PUTEAM SA-MI DESFASOR ACTIVITATEA PE CARE O AM TRIMIS AN SOMAJ 19 OAMENI,ACUMA TU CE ZICI?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 15:31
De la: 9am178742, la data 2010-01-07 17:01:06ANTRUN FEL AI DREPTATE;EU AM RAMAS FARA PERMIS DE CONDUCERE DIN CAUZA CA AM CONDUS AUTOTURISMUL 150 M.CU O ALCOOLEMIE AN AERUL EXPIRAT DE 0,65.ANAITE DE A FACE ACEASTA INFRACTIUNE AM FOST LA UN BAR UNDE AM COSUMAT O CAFEA, ANTRE TIMP MAM DUS LA BAE SI CAND AM VENIT ANAPOI TELEFONUL SI APARATUL FOTO CINEVA MI-LEA FURAT DE PE MASA,EU LEAM LASAT PE MASA PENTRU CA STIAM CA BARUL ESTE DOTAT CU CAMERE DE SUPRAVEGHERE,AM DAT TELEFON LA POLITIE AU VENIT MAI TARZIU 8-9 POLITISTI,EI PANA CAND AU VENIT EU DE NERVI AM BAUT 0 STICLA DE VIN,NU AU REUSIT SA PRINDA HOTUL,SI DUPA CE AU PLECAT POLITISTI EU AM MAI BAUT DOUA BERI;SI MA GANDEAM DACA 8-9 POLITISTI NU AU REUST SA PRINDA HOTUL ATUNCEA SAR PUTEA CA CINEVA SA-MI SPARGA MASINA SI NICI PE ALA SA NUL PRINDA,MAM URCAT AN MASINA SI AM PLECAT LA 150 M. MA OPRIT POLITIA SI....EU DIN CAUZA ASTA AM PIERDUT AN JUR DE 53000 EURO PENTRU CA NU PUTEAM SA-MI DESFASOR ACTIVITATEA PE CARE O AM TRIMIS AN SOMAJ 19 OAMENI,ACUMA TU CE ZICI? pai bine tzi-or facut mah betzivane ! io daca eram in locu' lor puneam shi bulanu' pe tine... r'atzi a dracu'de ...unguri betzivani ca avetzi palinka in loc de creier !
si electronica !
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 10:42
Daca un om bea odata la 7 ani si atuncea din cauza politistilor incompetenti asta nu anseamna ca sant betivan,fa un mic calcul eu din cauza asta am trimis an somaj 23 de oameni,cat pierde statul?
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 11:28
De la: 9am178742, la data 2010-01-10 10:42:41Daca un om bea odata la 7 ani si atuncea din cauza politistilor incompetenti asta nu anseamna ca sant betivan,fa un mic calcul eu din cauza asta am trimis an somaj 23 de oameni,cat pierde statul? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 14:39
Ce intelegi dumneata domnisoara prin stat militienesc? Hai sa iti dau un exemplu concret ca tot venii vorba de faptul ca unii nu accepta idea ca, ceilalti au pareri si opinii. Toata lumea o tine sus si tare ca Politia nu isi face treaba, ca face si drege insa ceea ce trebuie nu. Ei... toata lumea cere amenzi mari, pedepse grele, unii vor si pedeapsa cu moarte insa ce te faci atunci cand Politia chiar aplica aceste sanctiuni? Iti spun eu! Incepe iseria! Incepe lumea sa tipe ca din gura de sarpe cum ca... se face abuz! Asa ca... draga mea domnisoara, nu mai lua apararea unora si nu mai arunca cu rahat asupra altora. Legi avem si noi, este adevarat ca sunt putin cam ciudate si ca nu se aplica dar... daca sunt facute de te miri cine pentru ca profesionisti si oameni dedicati meseriilor nu mai avem. acum face facultate cine vrei si cine nu vrei. De aici si astfel de societate! Nu o sa fim niciodata ca nemtii, austriecii, ungurii si asa mai departe pentru ca noi, romanii, suferim se multa grandomanie si nu suportam ca atunci cand gresim sa ni se atraga atentia. Ne simtim jigniti si ca atare, reactionam urat. Deci... uita-te bine in jurul tau si vezi care este adevarata problema. De unde pleaca ea si ce o perpetueaza! Daca Politia nu isi face treaba si mai ales ce impiedica acest organ al statului sa isi inceplineasca atributiile la standardele pe care unii le tot abereaza pe aici. Si-a pus cineva problema cu ce mijloace rudimentare si ce logistica jalnica are Politia? Si ca politistii sunt nevoiti sa indure o enormitate de rahat pentru a-si face meseria? Ca au fost zile cand politistii alimentau masinile de serviciu cu bani din buzunarul propriu pentru a se deplasa in, atentie, interes de serviciu? Ca traim in tara lui Papura Voda si ca degeaba muncesti tu atat timp cat unii si altii isi bat joc de munca ta? Politia stimata domnisoara este in slujba cetateanului insa politistii nu sunt bataia lor de joc. Politia merge pe principiul ca daca cineva scoate o arma si o indreapta asupra ta, sa te ucida, faci si tu acelasi lucru insa cu diferenta ca, tu tragi sa il ranesti. Pentru ca draga mea domnisoara infractorii au atatea drepturi in ziua de azi incat chiar iti etse frica sa nu ii lezezi vreunul si sa te trezesti tu anchetat.
Aceiasi teorie este aplicata si in cazul unui contravenient. Nu faptul ca eu, cetateanul X, ma deplasam cu masina mea tunata de mare putere printr-o amarata de localitate cu trei caini si doi magari, cu viteza de 160 Km/h este problema ci, faptul ca Politia sta cu radarul la panda, in acel loc, cu un logan galben, rosu ori de alta culoare, ma prinde si ma sanctioneaza. Ei, asta pe mine, cetateanul X, este o adevarata sfidare, o extraordinara agresiune, o mare jignire si ca atare trebuie sa dau Politia in judecata ca mi-a aduz atingere morala si financiara. De parca nu este clar specificat in OUG 195/2002, care este viteza de deplasare intr-o localitate. Asta este mentalitatea noastra. Asta ne tine pe noi romanii pe loc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 14:54
Ti-au turnat politistii alcool pe gat? M-as mira sa fi facu asa ceva. Cat despre ce ti s-a intamplat, puteai sa faci in felul urmator. Faceai plangere la Politie si ei, dupa anumite proceduri pe care nu le pot ocolii, cereau inregistrarea video din acel bar, identificau hotul si il prindeau. Cum un necaz nu vine niciodata singur, te-a mancat in c... sa pleci cu masina baut. Intrebarea mea este, ce faceai daca dadeai peste unul mai baut ca tine si il omorai? In aia 150 m. Ar fi fost vai de gaoaza ta! In sensul ca aveai de tras tota viata ta. Asa ca... am impresia ca pentru ce ti s-a intamplat tie, Politia este de vina . Este? Ea a dat afara acei oameni! Nu cred ca ti-ar convenii tie si nimanui altcuiva, ca cineva sa se urce beat la volan si, sa iti loveasca masina sau sa iti schilodeasca un prieten, mama, tata, sora si asa mai departe ori Doamne fereste sa-i omoare. Pentru ce? Pentru un telefon mobil? Prietene, nu Politia este de vina pentru asta ci numai tu. Esti barbat. Asuma-ti grselile! Nu da vina pe altii ca nu este cazul.
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 15:32
....Ooooooooooo !...Sal-Tare D-le Prud, ce vă mai face instituția, n-au început ățtia să vă disponibilizeze din lipsă de capital ?...mai trăiți, mai trăiți ?!...să vă fie de bine-n noul an , cu toate că nu prea s-ar întrevedea cine știe ce....văd că n-ați reușit să schimbați mai nimic printre mentalitățile susnumiților dușmani ai șoselelor, da'...ia spuneți-mi, căte permise de conducere auto ale VIP-urilor ați reținut în anul ce tocmai a trecut, su ce colectie de permise ați strâns de pe la Șmecherii de România, sau, de pe la beizadelele momentului, ați colecționat vreo câteva?... dacă-mi răspunzi cu onestitate am să-ți spun o povestioară de pe arterele rutiere occidentale, așa, ca recompensă și-n loc de plugușor !...
|
Sandel 271 mesaje Membru din: 14/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 15:35
Pt mine politia din Romania nu valoreaza nimic, ba chiar o dispretuiesc . Mi s-a spart masina in fata facultatii din care mi s-au sustras bunuri de o anumita valoare. Am chemat politia, de la sectia 4 au venit, mi-au cerut actele masinii , ma intrebau de utilizator( ca nu eram eu-masina fiind in leasing) si in general despre masina, Mi-au spus sa-i urmez la sectie , am stat 3 ore pana sa ma cheme cineva sa depun o declaratie ( intre timp au scris ei un fel de declaratie eu doar am semnat-o, probabil era ceva pt ei, nu ma pricep). Dupa acele 3 ore, politistul cu care am facut declaratiile imi spune ca: Te-am chemat ca sa depui declaratie ca stiu ca stai de mult timp aici, n-ar trebui ca nu esti tu utilizatotul ei. In fine, am trecut de aspectul asta, am depus declaratie si alte tampenii ce erau p-acolo. Dupa 2 saptamani , in care ei nu au facut nimic, eu am aflat cercul din care facea parte cel care mi-a spart masina ( vreo 4-5 persoane maxim), am mers la politie, ii spun politistului portar ce am gasit iar el imi spune ca nu e niciun comisar si sa vin alta data. Am ramas masca cand l-am auzit. Am venit alta data, am vb cu un comisar, ii spun ce aveam de spus si... dupa 3 luni de la eveniment nu au facut nici acum nimic.
Dnu Gabi Prund, cu Politia rutiera nu am nimic, nu am avut cine stie ce cu ei , dar cu ceilalti... Cred ca am toate motivele sa cred ca Politia Romana e de tot c..atul. Raporteaza abuz de limbaj
Regret ca traiesc in Romania
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 15:52
De la: Sandel, la data 2010-01-10 15:35:14 ....dacă n-vea acest happy end com-ul tău, precis îți trăgeam o beșteleală !...
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 17:03
DA ANTRUN FEL AI DREPTATE,DAR DAR TINE CONT SI DE FAPTUL CA EU DE 7 ANI NU CONSUMASEM ALCOOL SI NICI ACUMA NUMI PLACE ACEL SPORT,SI AN AFARADE ASTA A FOST ALEGEREA LOR SA CUMPERE LOGANURI LA PTRET DE 70000 EURO DI BANI CETATENILOR PUTEA SA CUMPERE 10 MASINI SECAND MAI BUNE C DE CA LOGANUL DE 70000.
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 17:36
De la: Sandel, la data 2010-01-10 15:35:14Pt mine politia din Romania nu valoreaza nimic, ba chiar o dispretuiesc . Mi s-a spart masina in fata facultatii din care mi s-au sustras bunuri de o anumita valoare. Am chemat politia, de la sectia 4 au venit, mi-au cerut actele masinii , ma intrebau de utilizator( ca nu eram eu-masina fiind in leasing) si in general despre masina, Mi-au spus sa-i urmez la sectie , am stat 3 ore pana sa ma cheme cineva sa depun o declaratie ( intre timp au scris ei un fel de declaratie eu doar am semnat-o, probabil era ceva pt ei, nu ma pricep). Dupa acele 3 ore, politistul cu care am facut declaratiile imi spune ca: Te-am chemat ca sa depui declaratie ca stiu ca stai de mult timp aici, n-ar trebui ca nu esti tu utilizatotul ei. In fine, am trecut de aspectul asta, am depus declaratie si alte tampenii ce erau p-acolo. Dupa 2 saptamani , in care ei nu au facut nimic, eu am aflat cercul din care facea parte cel care mi-a spart masina ( vreo 4-5 persoane maxim), am mers la politie, ii spun politistului portar ce am gasit iar el imi spune ca nu e niciun comisar si sa vin alta data. Am ramas masca cand l-am auzit. Am venit alta data, am vb cu un comisar, ii spun ce aveam de spus si... dupa 3 luni de la eveniment nu au facut nici acum nimic. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 17:42
Salut Sandel, ai dreptate marea majoritate a politistilor sant manan-mana cu infractori.
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 20:35
La mine nu a fost chestia cu mana-n mana cu infractorii, asta asa e si sunt nenumarate cazuri...la mine cred ca a fost lipsa de interes, ca nu cred ca -si luau vreo prima daca-l gasea p-ala. Eu pana la urma mi-am inlocuit ce mi-a fost furat si mi-am bagat ceva in ea de Politie!
Mytcor, si eu care caredeam pana acum ca politia romana e buna, iti rezolva cazuri etc...m-am convins in ca tara traiesc! Si pe zi ce trece e tot mai rau! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 20:45
De la: Sandel, la data 2010-01-10 20:35:44La mine nu a fost chestia cu mana-n mana cu infractorii, asta asa e si sunt nenumarate cazuri...la mine cred ca a fost lipsa de interes, ca nu cred ca -si luau vreo prima daca-l gasea p-ala. Eu pana la urma mi-am inlocuit ce mi-a fost furat si mi-am bagat ceva in ea de Politie! Săndele, tu ai avut d-aface cu cei de la judiciar nu cu cei de la rutieră, este o mare diferență, cred că aici poți fi de caord, numai că fiecare pădure are uscăturile sale chiar dacă este o instituție ce trebue să asigure siguranța cetătenilor și a bunurilor acestora. despre Pol.Rut. din Ro, pot spune că-i deasupra celei judiciare din punct de vedere comportamental, noi despre cea rutieră am discutat aici cu preponderență. Dar te intreb; uscăturile din pădurea societății civile românești, nu cumva a cam sufocat insăși arboretul verde al pădurii?... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 21:51
Da mytcor, asa e , e diferenta intre ele, eu am postat ca am vazut ca titlu Politia Romana.
Iar la intrebarea ta, bineinteles ca l-a sufocat, nu inteleg de ce multi au ca modele de viata uscaciunile si nu verdele frumos al societatii. Multi prieteni se distreaza tot mai des cu bautura si tigari, eu ma limitez doar la un pahar (cel mult vin) si atat, niciun gram in plus, ei merg pe lozinca ca o viata au si nu vor sa o rateze. intr-un cerc de prieteni, unul sau 2 sunt modelele celorlalti, si daca acestia o iau pe calea gresita , ceilalti... eu mereu m-am ferit de uscaturi... de persoanele care nu au nicio perspectiva, niciun scop, ma doare cand vad ca cei cu care am copilarit sunt la facultati gen spiru, titulescu si au apucat-o pe calea rea, altii care au luat drumul capsunarilor si altii care muncesc pt un pachet de tigari si 50 g tarie. Si peste tot e asa, teoretic in cateva zeci de ani...padurea se va usca de tot Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 08:26
De la: gabi_prund, la data 2009-07-17 08:12:46nicio politie din lume atat timp cat amplaseaza un aparat radar, nu il va posta intr-o masina inscriptionata, pusa la vedere, ptr ca... unde dracu ar mai fi efectul? INSEAMNA CA AU IESIT LA VANATOARE???
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 08:30
De la: 9am178742, la data 2010-01-10 17:42:24Salut Sandel, ai dreptate marea majoritate a politistilor sant manan-mana cu infractori.Cu catusele.....
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 08:49
De la: mytcor, la data 2010-01-10 20:45:05De la: Sandel, la data 2010-01-10 20:35:44La mine nu a fost chestia cu mana-n mana cu infractorii, asta asa e si sunt nenumarate cazuri...la mine cred ca a fost lipsa de interes, ca nu cred ca -si luau vreo prima daca-l gasea p-ala. Eu pana la urma mi-am inlocuit ce mi-a fost furat si mi-am bagat ceva in ea de Politie! CARE POLITIE??IN ULTIMUL TIMP AU AJUNS POLITISTI (ORICINE A VRUT)SU CARE A COTIZAT MAI MULT???MAI BINE ZIS AU AJUNS SA FIE FACUTI POLITISTI LA APELUL DE SEARAAAA.......SU APELUL BOCANCILORRR????
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 13:46
De la: nastasemihail, la data 2010-01-11 08:30:35De la: 9am178742, la data 2010-01-10 17:42:24Salut Sandel, ai dreptate marea majoritate a politistilor sant manan-mana cu infractori.Cu catusele..... Da mihail, cu catusele cateva ore iar apoi cu paharul. Sunt binecunoscute in Braila cazurile gainarilor pardon interlopilor buricel, cracanici, titi darnicu . Mai apar cateodata comisari care fac treaba..dar nu pt mult timp. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 15:10
Pai sa iti raspund la intrebare cu o alta intrebare? Ce intelegi prin VIP-uri? Care-s alea? Costi Ionita? Salam? Dani Otil? Eu unul sunt destul de reticent ca avem asa ceva. AAAAAAA... ca avem basinosi care se cred, asta cu siguranta. sincer? Am retinut permise la persoane care detineau Porshe, S classe, ML, X5-6, A8, si asa mai departe. Acum ca nu le cunosc si nu le stiu "valoarea" imi pasa de la foarte putin catre deloc. Daca isi recupereaza documentele retiunute, asta nu mai este treaba mea. Si chiar daca fac asta, au de umblat si bani de cheltuit! Eu nu vreau stimabile sa schimb mentalitatea nimanui. Chiar nu am intereseaza! Fiacare este raspunzator de ceea ce face si da socoteala singur in fata celor abilitati. Daca lumea vrea sa triasaca ca intr-un stat bananier, atunci sa ii oferim placerea asta. Cine vrea sa isi sparga capul sau sa isi rupa gatul pe sosele, e liber sa o faca. E o mare greseala si o idee preconceputa ca Politia nu retine permise, certificate de inmatriculare sau nu sanctioneaza cetatenii privilegiati ai acestei tari. Sa nu uitam ca aceste "specimene" sunt foarte nesimtite si au un caracter infect, altfel nu ar fi ajuns la statutul de azi si la banetul care il detin si, politistul este la randul lui om. Are o demnitate si nu este pus in strada sa faca pipi pe el Honorius Prigoana sau poponet. Eu unul nu m-as putea lasa umilit de cineva care se crede peste mine avand in vedere ca are nu stiu ce firma, masina de nu stiu cate sute de mii si vila cu piscina. Il tratez la fel ca pe cel care are Dacia 1310. Crede-ma ca abia astept sa imi cada in mana unul din asta. Cine nu ma crede sa fie sanatos!
|
|
|

....Ooooooooooo !...Sal-Tare D-le Prud, ce vă mai face instituția, n-au început ățtia să vă disponibilizeze din lipsă de capital ?...mai trăiți, mai trăiți ?!...să vă fie de bine-n noul an , cu toate că nu prea s-ar întrevedea cine știe ce.
INSEAMNA CA AU IESIT LA VANATOARE???