Info
x
Opiniile dumneavoastra privind noua taxa auto
|
Fosta membra 9am.ro 10 mesaje Membru din: 22/11/2008 |
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 22:09
- Opinea mea referitor la aceasta taxa ( ABERANTA ), este ca trebuie desfintata si nu triplata, iar cei care au platit-o sa-si primeasca banii inapoi impreuna cu dobanda aferenta. Cei care sunt de acord cu opinea mea , ar trebui sa si-o exprime pe toate site-urile, poate asa viitorul Guvern al Romaniei va tine cont de cetatenii ROMANIEI.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 22:56
.... Se pare ca intrarea in UE nu inseamna ALINIEREA LA LEGISLATIA EUROPEANA!!!
mOLICEANU isi cam face de cap se pare! Suspenda el taxa pt masini noi fara aprobarea UE (este chiar generos....NU?!).... si peste asta (de 3 ori) XXX cu taxa pentru masinile second hand. Pentru MOTOCICLISTUL TARRR TAARRRR TARICEAN, UE inseamna XXX dat poporului roman!!!!!! Cine l-a votat, merita din plin, sa aiba gura umpluta din partea noastra.E pacat daca Uniunea Europeana va taxa Romania pentru aceste legi aberante!! CEL MAI GRAV E CA PLATA VA FI FACUTA TOT DE ROMANII DE RAND.... CAT SA MAI INDURAM ACESTE NESIMTIRI VENITE DIN PARTEA UNUI INCOMPETENT CALARE PE UN MOTOPARTZ... Cu respect, WWW.ALEXAUTO.RO |
|
danutz23 1 mesaj Membru din: 7/12/2008 Oras: Targoviste |
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 14:02
Trebuie sa iesim in strada fratilor ca nu mai merge cu acest guvern nenorocit,SA IESIM IN STRADA ar fi singura scapare,pai astia vor sa ne bage in pamant mai ales Tericeanu merita sa fie impuscat....
|
|
edy_sword 166 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 14:12
bai oameni buni putem urla cit vrem ,trbuie sa facem ceva ,trebuie sa schimbam tara asta din radacini ca asa nu se mai poate trebuie sa ne schimbam atitudinea ce nu ne place trebuie schimbat radical in bine nu in foarte rau cum e acum
|
|
base73 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Arad |
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 14:55
fratee astia sunt bulangi dea dreptul fraieriii suntem noi k am fost la vot si am acceptat sa fim condusi de o fratie de shmecheri .a avut in vedere ca va pik si k tre sa-si protejeze afacerea pana o sa-l cumpere pe succesorul sau.asa ceva meritam
|

Cine l-a votat, merita din plin, sa aiba gura umpluta din partea noastra.