back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Opiniile dumneavoastra privind noua taxa auto

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

llexxandru

9 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 28 Iulie 2008, ora 12:43

llexxandru

9 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2008, ora 12:53

ce parere aveti despre noua taxa auto in comparatie cu cea veche

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Iulie 2008, ora 23:00

ecologos23

102 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 August 2008, ora 16:12

ptiu

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 5 August 2008, ora 08:56

Nemernici!I-as impusca cu placere pe toti!

iulidan2

156 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 5 August 2008, ora 09:48

chestia e ca nu avem bani sa cumparam armament si nu suntem uniti, ca s-ar putea si fara arme.

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje

Postat pe: 7 August 2008, ora 09:06

DACA S-A REDUS TAXA HAI SA NE LUMA MASINI

ADUCEM MASINI LA COMANDA DIN GERMANIA!

Asiguram TRANSPORT in Germania pentru achizitionarea de automobile!!

Consultanta si asistenta tehnica!!

Acte complete de import, Factura cu TVA deductibil, Acte necesare pentru inmatricularea in Romania

Cel mai bun raport calitate / pret GARANTAT

Oferta de masini si datele de contact Vizitati: WWW.ALEXAUTO.RO

costelaeg

170 mesaje
Postat pe: 7 August 2008, ora 20:35

toate aceste taxe sant inventate de guverne care nu au capacitatea de a dezvolta o tara , in care se poate traii rezonabil fara taxe aberante. Dezvoltarea unor sisteme adaptate conditiilor actuale ( clima , pozitionare geografica, cerinte ale populatiei ) Asa cum un popor este intr-o continua dezvoltare asa si un sistem trbuie sa fie perfectibil . Taxa Auto aduce in buzunarele unor neispraviti bani frumosi, iar noi nu putem sa facem nimic pentru ca sintem niste lasi, ne este frica sa facem ceva de amploare de exemplu o" greva fiscala " pentru un anumit segment de piata sau impozit. Sant foarte multe variante pentru a forta guvernantii sa renunte la aberatii dar santem fricosi ,, niste curve santem,, iar guvenantii profita de prostia si naivitatea noastra.

apetre1980

3 mesaje
Postat pe: 11 August 2008, ora 15:34

Aici ai perfecta dreptate si nu este vorba numai de taxe aiurea si impozite este vorba despre tot ce are legatura cu guvernarea si cu persoanele aflate la putere dar asta se intampla cam in toata Europa din pacate. Oricum cred ca totul va avea o limita ca nu se poate sa muncim sa traim pe azi pe maine si sa privim cum altii devin din ce in ce mai bogati intr-o tara asa saraca precum Romania si saraca din toate punctele de vedere in special in ceea ce priveste mentalitatea bine cu exceptia bucurestenilor care mai au cat de cat ceva in cap cred, ei inteleg mai multe fiind mai aproape de cine trebuie.
Am vazut cateva localitati unde oamenii la ultimele alegeri locale s-au vandut pe 10 RON sau chiar o bere asa ca eu cred ca meritam intr-un fel ceea ce primim.

costelaeg

170 mesaje
Postat pe: 12 August 2008, ora 16:09

ma bucur cand vad ca mai sant si alte persoane care inteleg cu adevarat cum merg treburile in tara asta. Educatia poporului face ca o natiune sa proaspere . In Romania guvernantii nu au nici un interes s educe norodul , deoarece generatiile de astazi pricep foarte usor mai ales raul si le este frica de scaune . Si asa pe scaunele de conducere sau urcat personaje fara nici un fel de logica . Nu au nimic comun cu realitatile din lume si mai ales din Romania . Daca nu vom fi atenti la alegerile din toamna ne vom pricopsi cu cu niste adunaturi de nu a vazut PARISUL . Vom fi de tot rasul EUROPEI.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 12 August 2008, ora 18:02

Mey neicusorilor, io am impresia ca voua v-a pupazat astia vazu' : , voi nu vedeti ca nu sunteti in stare a vota pe cat sunt ei in stare a frauda ?... costelaeg @ !!!!

costelaeg

170 mesaje
Postat pe: 13 August 2008, ora 17:34

da "mytcor" s-ar putea sa ai dreptate dar totusi o lipsa masiva la vot sau de loc ar fi un semn de intrebare atat ptr comunitatea internationala cat si pentru romani . Atunci nu ne-a mai ramas decat HAIDUCIA :

grasan

11 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 14 August 2008, ora 13:57

mi-am cumparat de curand un prapadit de matiz pe care am dat 4900 euro si ca sa-l imnatriculez am cheltuit aproape 400 euro . HALAL TARA !!!!!!!!!!!!!!

taxe peste taxe ,cozi , dureri de cap si aglomeratie ,totul ca sa le facem punga mare nenorocitilor de guvernanti.

asa cum spunea cineva mai sus , doar haiducia ne mai salveaza .

sa devenim niste haiduci ai taxelor si sa incercam sa tragem statul in piept ori de cate ori este posibil !!!!!!!!!!!!! :

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 August 2008, ora 14:59

...noua taxa auto e sooper penibila...adika eu la un camion marca MERCEDES BENZ actros de 430 de kai putere...am platit 108 milioane in banii vechi...masina are EURO 2 dak aduceam un EURO 3 nu plateam nimik...dar dupa taxan noua plteam...plateau si cei ce aduceau camionae cu EURO 3,EURO 4 ,EURO 5....pentru ca asa e tara noastra .................................................................................................................................PETRU PARLAMENTARu..."Cere-i omului ce nare..." sa cerem noi la parlamentari minte dar de unde ca noi cerem ce ei nu au.....toate astea cu taxa pt ca TARICIANU are actiuni la DACIA LOGAN,SENDERO la DAEWO....si dak nu ar fi taxa mare ...ne-am aduce masini de afara dar asa ca e taxa cumpara LOGAN(cine cumpara) eu unu nu!....si asa merge afacerea lu TARICEANu cu actinuile de la DACIA si DAEWO...asta se numeste INGINERIE ECONOMICA..... FOARTEEE PENIBILLL>>>>>

llexxandru

9 mesaje

Postat pe: 29 August 2008, ora 10:58

Fosta membra 9am.ro

11 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 00:18

De la: apetre1980, la data 2008-08-11 15:34:38Aici ai perfecta dreptate si nu este vorba numai de taxe aiurea si impozite este vorba despre tot ce are legatura cu guvernarea si cu persoanele aflate la putere dar asta se intampla cam in toata Europa din pacate. Oricum cred ca totul va avea o limita ca nu se poate sa muncim sa traim pe azi pe maine si sa privim cum altii devin din ce in ce mai bogati intr-o tara asa saraca precum Romania si saraca din toate punctele de vedere in special in ceea ce priveste mentalitatea bine cu exceptia bucurestenilor care mai au cat de cat ceva in cap cred, ei inteleg mai multe fiind mai aproape de cine trebuie.
Am vazut cateva localitati unde oamenii la ultimele alegeri locale s-au vandut pe 10 RON sau chiar o bere asa ca eu cred ca meritam intr-un fel ceea ce primim.

cu exceptia bucurestenilor..... .... ar fii cazul sa mai iesi din cercul tau restrans si sa mai casti ochii in jurul tau...

klady_73

6 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 14:30

De la: costelaeg, la data 2008-08-13 17:34:54da "mytcor" s-ar putea sa ai dreptate dar totusi o lipsa masiva la vot sau de loc ar fi un semn de intrebare atat ptr comunitatea internationala cat si pentru romani . Atunci nu ne-a mai ramas decat HAIDUCIA :

Pai nu lipsa la vot ar rezolva ceva ci o prezenta masiva si sa anulezi acel vot, sa nu iei stampila ci pixul si sa scri pe buletine ce te doare, atunci votul tau nu-l va mai putea fura (frauda) nimeni, atunci poate si mass media va face si public ceea ce ai scris tu si altii. Nu crezi ca e mai bine asa??? Eu asa cred.

klady_73

6 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 14:33

De la: baty_san, la data 2008-10-22 00:18:08
De la: apetre1980, la data 2008-08-11 15:34:38Aici ai perfecta dreptate si nu este vorba numai de taxe aiurea si impozite este vorba despre tot ce are legatura cu guvernarea si cu persoanele aflate la putere dar asta se intampla cam in toata Europa din pacate. Oricum cred ca totul va avea o limita ca nu se poate sa muncim sa traim pe azi pe maine si sa privim cum altii devin din ce in ce mai bogati intr-o tara asa saraca precum Romania si saraca din toate punctele de vedere in special in ceea ce priveste mentalitatea bine cu exceptia bucurestenilor care mai au cat de cat ceva in cap cred, ei inteleg mai multe fiind mai aproape de cine trebuie.

cu exceptia bucurestenilor..... .... ar fii cazul sa mai iesi din cercul tau restrans si sa mai casti ochii in jurul tau...

MDA........ Bucurestenii nu au nevoie de mici si bere pt ca ei sunt cei ce le ofera. Acolo trag toti hotii si nenorocitii de parca ar fi stup.
(a se vedea doar clasa politica)

Fosta membra 9am.ro

10 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 17:48

- Actuala taxa de poluare (fosta taxa de prima inmatriculare) este ilegala conform art.90 din Tratatul C.E.(interzice perceperea acestei taxe) . Va dau doar un exemplu in acest sens: ( daca imi cumpar un autotusism second hand inmatriculat in Bucuresti ,il radiez si il inmatriculez in Arad , nu platesc taxa, daca imi cumpar un autoturism dintr-un oras din Germania sau din alt Stat Membru al C.E. platesc taxa. De ce ????? Nu-i tot acelasi lucru ?????

brucelee

5 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 22:34

Abia astept sa dispara nenorocitul asta de liberal jegos,pe nume Tariceanu,ca fac alergie numai cand il vad la TV. Voi sunteti liberalii??? Daca da,sa vine COMUNISTII,sa mai faca un canal Dunare-Marea-Neagra cu voi,lichelelor.

pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 11:53

SUPER

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 12:19

nu dau 2 bani pe guvernu curului pe care il avem noi acuma .. romani prosti care aleg diavoli la guvernare ... bulgaria sa traiasca .. la bulgari la inmatriculat cu totii frate sa vedem dak le place la diavolii astia

Fosta membra 9am.ro

17 mesaje
Oras: Piatra Neamt

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 12:34

CEL MAI JOSNIC OCUPANT AL ROMANIEI ,DIN TOATE TIMPURILE : GUVERNUL ROMAN!!!! SA IESIM IN STRADA!

nenita_dan

32 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 12:42

1 reducem taxa
2 votam
3 triplam taxa

tibi_negru

1 mesaj
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 13:26

normal,daca premierul nostru are actiuni la dacia,ce-a zis Hai reducem 2-3 luni taxa la masinile second sa nu-mi scoata norodu' ochii dupa care aplicam taxe pe masura ca doar trebuie sa "protejam industria" prin urmare dacia sa nu aiba pierderi...norodul se descurca cum poate...mai bine cumperi un logan nou decat un mercedes din 98 si daca stau sa ma gandesc nu stiu care emite mai multe noxe,sa nu uitam : "PROTEJAREA INDUSTRIEI" $$ $$

szabo_tibor_68

3 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 13:57

ba sa faca cu tine,ca eu in 1985-86 am fost dus cu scoala (clasa a XII-a) kiar de comunisti acolo...sincer iti doresc sa stai si tu in conditiile alea atit si asa cum am stat noi...zau nu cred, ca-ti mai arde dupa aia sa "tzaca-tzaca" pe tastatura toata ziua

rodimuziciana1954

1 mesaj
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 17:06

toti acesti nemernici nu ar trebui nici iertati nici tolerati, nu mi-ar trebui DACIA nici pe gratis, RUSINE noua ca suntem LASI....vorbe, vorbe si ce altceva???

nelubz2007

6 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 19:12

-ATUNCI CAND A FOST VORBA SA SE SCHIMBE SAU SA SE ALICE TAXA AUTO, GUVERNANTII SI IN MOD EXPLICIT REPREZENTANTII UE AU SUSTINUT SA SE ALICE LEGEA , CONFORM CODULUI FISCAL , CU 6 LUNI INAINTE , PENTRU LEGALITATE SI INSTIINTAREA POPULATIEI.

-GUVERNANTII AR TEBUI SA IA MASURI INTEMPESTIVE DE LA BUGET , DACA ISI PERMIT, DE LA EI DIN BUZUNAR, PENTRU CA AU AVUT GRIJA SA ISI MAREASCA SALARIILE SI PENSIILE CE LI SE CUVIN ????????,

-ESTE O PROSTIE DACA CINEVA CREDA CA PRIN TAXELE IMPUSE ROMANILOR, SUB ORICE FORMA, DE CATRE TARICEANU SI AI LUI, SE VA REDRESA ACTIVITATEA CITROIEN, PUJOT, FORD SAU RENAULT, DE UNDE DUNSII IAU SPAGA ELECTORALA, SPONSORIZARILE SI PARNOSUL,

-SA ASTEPTE SA MAI VOTAM SI ALTA DATA, ASA CUM AU PRETINS ACUM CA ACESTA ESTE UN VOT UNINOMINAL----O MARE CACEALMA-----IN SPATELE USILOR INCHISE SI ASCUNSE CETATEANULUI NU ESTE DECAT BATJOCORA SI NEPASARE-------FOARTE RAU.

nelubz2007

6 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 19:28

- AM UITAT SA SPUN CA ACEST ABUZ DE A STABILI TAXA LA ORELE LA CARE SE GANDESC UNI SAU ALTI , UNEORI GANDITE SAU NEGANDITE , LOGICE SAU ILOGICE NE EFECTEAZA DIRECT, NE STRESEAZA SI NE SUBJUGA,

-NI SE IA LIBERTATEA SI DISPOZITIA DE BUNURILE PERSONALE SI DOBANDITE, NE LIMITEAZA PROPRIETATEA, ATATA TIMP CAT NE CONDITIONEAZA SI SACAIE, PRIN PUTEREA STATULUI RASFRINTA CATRE MICUL SI UMILUL ROMANAS SARACIT SI VADUVIT SI ASA FATA DE ASA PRETINSII FRATI EUROPENI, PE CARE II DUCEM IN CARCA PRIN PRETURI ALINIATE LA NIVEL EUROPEAN, TAXE MULTIPLE, DAR CU VENITURI CELE MAI MICI.

-ASTEPTATI SA MURIM INCET SI SIGUR,

-PACAT DE COPII NOSTRI.

-ASA MOARE O MARE NATIUNE, IN DISGRATIE.

brucelee

5 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 20:38

Ce tzaca-tzaca pe tastatura,mai,nu vezi ca LIBERALII astia sunt niste nenorociti? Ce crezi ca eu nu am fost la cules cartofi,cu scoala, in vremea lui Ceausescu,sau ca nu am participat la revolutia din decembrie? Daca stiam ca vin astfel de nenorociti precum liberalii si taranistii,eram cel mai mare FAN al comunistilor. Cred ca aceste GUNOAIE LIBERALE SI TARANISTE au fost din totdeauna niste lichele,dar au pozat in mari democrati. La fatada,ca in realitate erau niste JEGURI,care furau tot ce se poate fura. JOS PNL, JOS PNT-CD. GUNOAIELOR.

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Opiniile dumneavoastra privind noua taxa auto
Mergi la: