back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Condamnarea lui voiculescu: pareri?

Fosta membra 9am.ro

14 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 August 2014, ora 18:07

Ce parere aveti despre condamnarea lui Voiculescu? Parca incep sa se mai miste lucrurile in tara asta, nu?

Raporteaza abuz de limbaj
panfilmarius

3 mesaje
Postat pe: 9 August 2014, ora 08:06

de10 ani trebuia inchis jegul

dumitrudascalescu

2 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 9 August 2014, ora 09:44

Daca s a intamplat ceva rau in tara asta dupa revolutie a fost numai din cauza acestui infractor.La ce poti sa te astepti de la un fost securist.Bravo completului de judecatori care au aplicat in sfarsit legea.

valentinbalteanu

6 mesaje
Postat pe: 9 August 2014, ora 12:39

Este ok. Sa speram ca actiunile de genul acesta vor continua, deoarece sunt atat de multi cei care trebuie sa stea la racoare ....

yuppy101048

58 mesaje
Postat pe: 9 August 2014, ora 22:25

Desi nu-l cunosc, pe mine si alti pen sionari ca mine, zic eu, ca a incercat si chiar ne-a ajutat. In aceeasi masura a incercat si a avut efect si cadrele didactice, si alte profesii ce au lucrat si lucreaza la stat. Reducerile acelea substantiale, stabilite de fostul guvern ne-a omorat pe toti cei care nu aveam unde sa ne plangem. Dupa ce ca aveam putin, ne-a mai luat si din putinul acela. Sunt atatea hoti la nivel inalt, daca as putea i-asi inchide pe toti. Medicii, cei cu retetele false, sunt liberi, s-au [pricompsit iar acum se bucura de ce-au realizat, cine stie cati bani au in conturile de afara. Concluzia: tineti minte, nimeni nu tine cu noi.

yuppy_345

1 mesaj
Postat pe: 9 August 2014, ora 22:26

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 13 August 2014, ora 16:29

universal2005sb

20 mesaje
Postat pe: 14 August 2014, ora 09:44

Sunteti absolut siguri si obiectivi? Sau cineva crede ca din cauza lui Voiculescu tara asta merge prost??? Noi toti avem niste probleme de perceptie a realitatii, de comportament, de toleranta , de atitudine, de mandrie, snobism si lista e lunga...uitati-va in jur cand mergem pe strada, cand muncim, cand ne distram, cand vorbim si in general cand ne petrecem viata de doi lei si care credem ca e de mai multi...cand unul vorbeste il credem pe el, cand celalalt vorbeste il credem pe celalalt...dar sunt doar niste vorbe si atat!!!

nastasenicu_tl

3 mesaje
Oras: Tulcea

Postat pe: 20 August 2014, ora 10:21

Vreau citi mai multi Mogulii si Baroni locali sai fie alaturi de Voiculescu confiscindule si averile facute din Furaciuni facute pe fata fara sa le pese de restul populatiei toate astea se intinpla poate din cauza ca sa abrogat legea executiei doar asa poate vor lucra si pentru populatie acum lucreaza doar pentru ei ca niste nesimtiti

valentinbalteanu

6 mesaje
Postat pe: 21 August 2014, ora 18:36

Da, din cauza lui Voiculescu si a celor ca el, care au furat din banii statului roman, tara asta merge mai prost. In acest caz, realitatea este clara, exista documente si fapte care arata furtul, si in nici un caz nu-s doar niste "probleme de perceptie a realitatii" din partea noastra. Nu este vorba de a crede pe unul sau pe celalalt, ci de faptul ca antenele spun ….. “niste vorbe si atat!!!”.

nacky

1 mesaj
Postat pe: 22 August 2014, ora 12:30

sa speram ca ii pastreaza un pat si lui ponta langa el.
sova va fi in celula apropiata

yuppy011585

16 mesaje
Postat pe: 3 Septembrie 2014, ora 11:21

Ce bine ca nu sunt multi asemenea oameni, care minimalizeaza faptele infractorului Voiculescu multumindu-se cu "pomeni" oferite din banii furati. A fost greu cu reducerile salariale ale lui Boc, dar se pare ca va este mai bine cu toate taxele si impozitele aplicate de actualul guvern. De gramatica dv., ce sa mai spun? Sa va fie de bine, iar la prezidentiale mai stati si pe acasa in loc sa mergeti la vot!

rotciv_popescu

32 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 9 Septembrie 2014, ora 10:00

Eu în locul lor m-aș ascunde undeva în Sahara , și mi=aș baga capul în nisip.

Boagiu

37 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 14 Septembrie 2014, ora 15:37

SUNTETI SIGURI CA A FOST VINOVAT?PE MINE UNUL NU M-A COMVINS,CAND VOI VEDEA REZOLVATE TOATE PROCESELE CU MARII CORUPTI INCLUSIV CELE CARE SE REFUZA A FI PUSE PE ROL SI CAND DOMNI PROCURORI MA VOR COMVINGE CA SUNT IMPARTIALI VOI SCOATE PALARIA SI VOI CERE SCUZE CA M-AM INSELAT,PANA ATUNCI PAREREA MEA ESTE CA VOICULESCU ESTE DETINUT POLITIC

valentinbalteanu

6 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2014, ora 16:19

Daca procesul lui Voiculescu nu face parte din "TOATE PROCESELE CU MARII CORUPTI INCLUSIV CELE CARE SE REFUZA A FI PUSE PE ROL" atunci, veti ramane inselat, si cu ...... palaria pe cap; in plus, dupa rationamentul dvs., toti cei la care faceti referire sunt la fel de "detinuti politici" ca si Voiculescu. Chiar nu inteleg.....

mihaist25

73 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 09:08

Procesul acesta cu ICA nu m-a convins...pur si simplu lipsesc niste informatii de la dosar. Si anumite persoane in boxa acuzatilor. Stiti cumva cine era primarul care i-a dat autorizatie de constructie a imobilului lui Voiculescu pe terenul de la ICA? Acel ansamblu de birouri.. Ei bine, primarul era Traian Basescu. Va spune ceva numele? Daca tot au fost inselaciuni si abuzuri, oare nu trebuia macar anchetat si pus sub urmarire penala si Basescu? Eu zic ca nu e o intamplare faptul ca Antenele au fost primele care au scos din joben subiecte legate de terenul de la Nana si de afacerile familiei Basescu cu nume grele gen Bercea Mondial sau Puiu Popoviciu si lista poate continua. Si atunci???
Sincer, vreau cat mai multi condamnati, dar pe Voiculescu nu l-as fi bagat la inchisoare, dar i-as fi confiscat tot ce se dovedea a fi dobandit ilicit. Apoi...la munca. Si asa as proceda cu toti cei care comit infractiuni de natura economica. Nu inchisoare, dar confiscari masive de averi. Iar ceilalti care comit infractiuni cu violenta...tot munca, dar cu regim deschis...ca la cate autostrazi are nevoie tara asta ar fi si pacat sa ii platim pe altii cand sunt atatia infractori care trateaza puscariile ca pe niste pensioane. Nu cu suspendare, la munca!

yuppy_175623

1 mesaj
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 21:05

acest om care a ajutat si continua sa ajute prin fundatia sa sute si mii de oameni este jeg? Jeguri sunt cei care acumuleaza fraudand tot ce pot si numai pt ei cu toate ca nu vor lua cu ei nimic Ce fel de valori aveti in viata? Poate D-zeu sa va deschida ochii Analizati cu bagare de seama cand aruncati superficial pareri fara informare detaliata si obiectiva Altfel rau gandesti rau primesti e verificata trewaba asta de secole!

valentinbalteanu

6 mesaje
Postat pe: 10 Octombrie 2014, ora 20:59

Inteleg ca d-nul Voiculescu "a gandit rau" cand a furat din banii statului roman, si "a primit rau" cand a fost condamnat. Corect! Nu stiu daca este jeg sau nu, dar cu siguranta este unul dintre cei care "acumuleaza fraudand tot ce pot si numai pt ei" ... adica ptr. familia lui, ptr. Antene, ptr. anumiti oameni politici, campanii electorale etc. Intr-un cuvant ptr. cei din clica lui. Eu cred ca D-zeu deabia acum ne-a deschis ochii.

| Varianta pentru tiparire a topicului Condamnarea lui Voiculescu: pareri?
Mergi la: