Info
x
Ce mi-ai facut tu mie omule ?
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 14 Aprilie 2014, ora 23:11
Raspund cu aceeasi moneda titlului "ce mi-ai facut tu mie fato ?
Caut de mai mult timp sa scriu si eu cate ceva pe Y.ro. Ma descurc mai greu cu Y.ro, facebook, twitter etc. Dar vreau sa fac cunoscuta o poveste de dragoste, nu pt ca nu mai am cu cine vorbi, dar chiar si la varsta mea inaintata ma aflu intr-un punct mort. Pesimistii si carcotasii sunt invitati la o bere ca sa nu se forteze sa citeasca. Am de aproape trei ori varsta fetei de care m-am indragostit. O dragoste nebuna, fomista, neaceptata de multi. Da, ea are 23 eu de aproape tei ori mai mult. adica aproape 60. Trec peste detalii. Am facut o data secs. Waw. Ce minune, ce suprpriza pe mine, om cu atat experienta. Nu ma laud ca as fi fost vreun Don Juan sau Cassanova, dar nici monogam nu am fost. Ce frumuste de faza cu prima scena de secs. Ce frumuseti de sedinte de secs ce au urmat! Dar a venit inevitabilul - m-am indragostit de EA. si ii vom spune EEAA ca su nu riscam. EEAA a raspuns la fel de interesata de provocare. Au urmat, normal si alte partide. Si tot normal m-am indragostit. Dar ce dragoste ! Scene ca scoase din filme xxx. Nu ma credeam capabil de asa ceva. Chiar am stabilit "recordul" cu 8 "acte" in aproape o noapte. Waw.Ttrec mai departe. EEAA sta cu unul. Mai mare cu doar cativa ani dect ea. Complicat. Mi-a facut impresia ca a vrut sa fie cu mine datorita rutinei de mai bine de patru ani impreuna cu EELL. Au trecut doar cateva luni. Cateva intalniri pline de secs. Frumoase, arzatoare, incendiare, greu de definit. Iar ma minunez de posibilitatile mele. sau asa am crezut. VA URMA. Raporteaza abuz de limbaj |
|
kabir 47 mesaje Membru din: 23/05/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Aprilie 2014, ora 06:25
Tataie asculta la tataie agata la panoplie succesul.
Buzunarul tau a facut-o sa te faca din nou barbat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
rotciv_popescu 32 mesaje Membru din: 18/11/2010 Oras: Caransebes |
Postat pe: 27 Aprilie 2014, ora 11:21
De la: yuppy000661, la data 2014-04-23 06:25:32Tataie asculta la tataie agata la panoplie succesul. Bine ca mai poate
Raporteaza abuz de limbaj |
|
universal2005sb 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 August 2014, ora 14:32
De la: , la data 2014-04-14 23:11:24Raspund cu aceeasi moneda titlului "ce mi-ai facut tu mie fato ? Nu am citit nimic interesant...nici macar cand a fost vorba de secs, pentru ca doar despre asta am citit...te-ai indragostit de ea doar pentru ca ati facut secs de cateva ori pe noapte???...vad ca oamenii au niste probleme!!!...toti!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
yuppy017097 23 mesaje Membru din: 9/06/2011 |
Postat pe: 26 August 2014, ora 09:48
Cam pute a minciuna! 8 acte la 60 de ani fara infarct? Don Juan pe masura ce numarul actelor cresc scade si cantitatea de ejaculare si creste timpul de ejaculate. Mai pe romaneste, primul act poate dura 5 min, al doilea 10-15 min si tot asa. Dar pe mine ma nelamureste starea de sanatate, pt. ca nu multi pot duce 4 acte intr-o singura zi/seara, dar mite 8 acte intr-o singira seara.
Raporteaza abuz de limbaj |