back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Greu, dar nu imposibil?...

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 19:46

Salutare! Va citesc forumul de foarte mult timp..insa niciodata nu am crezut ca o sa-mi deschid si eu mintile...pe aici..povestea mea inceputa acum vreo 2 ani de zile..m-am indragostit de un prieten,mai mare ca mine..el are 36 de ani-casatorit! eu 23 de ani..totul e partial ok, pana aici! Ne intelegem destul bine si ne simtim bine impreuna! Din toate povestirile lui..casatoria cu sotia sa a fost o greseala destul de majora candva..a lasat-o insarcinata involuntar pe aceasta..si datorita unor complicatii,aceasta a trebuit sa avorteze si acum ea nu mai este sterila! datorita acestui impediment acestia s-au casatorit fortat,dupa doar 1 luna de cand s-au cunoscut! pt ca el nu avea incotro sa o apuce..acest lucru la motivat, a muncit, a muncit, si tot a muncit [ca zodie e taur :)]! si acum a ajuns om "mare" in societate. Nu stiu ce sa cred, ca mai tot timpul imi povesteste de probleme lui de acasa..certurile cu sotia, respectiv neglijarile acesteia!...el isi doreste foarte mult copii si un viitor frumos si eu imi doresc acelasi lucru, dar mi-e frica si mi-e greu sa iau o decizie!in majoritatea timpului, ma gandesc la acea femeie si la situatia destul de delicata in care ma aflu! E foarte ambigua situatia pt mine.si nu stiu incotro sa o apuc...Concluzia: Greu, dar nu imposibil? Help!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 20:02

De la: , la data 2011-04-05 19:46:04Salutare! Va citesc forumul de foarte mult timp..insa niciodata nu am crezut ca o sa-mi deschid si eu mintile...pe aici..povestea mea inceputa acum vreo 2 ani de zile..m-am indragostit de un prieten,mai mare ca mine..el are 36 de ani-casatorit! eu 23 de ani..totul e partial ok, pana aici! Ne intelegem destul bine si ne simtim bine impreuna! Din toate povestirile lui..casatoria cu sotia sa a fost o greseala destul de majora candva..a lasat-o insarcinata involuntar pe aceasta..si datorita unor complicatii,aceasta a trebuit sa avorteze si acum ea nu mai este sterila! datorita acestui impediment acestia s-au casatorit fortat,dupa doar 1 luna de cand s-au cunoscut! pt ca el nu avea incotro sa o apuce..acest lucru la motivat, a muncit, a muncit, si tot a muncit [ca zodie e taur :)]! si acum a ajuns om "mare" in societate. Nu stiu ce sa cred, ca mai tot timpul imi povesteste de probleme lui de acasa..certurile cu sotia, respectiv neglijarile acesteia!...el isi doreste foarte mult copii si un viitor frumos si eu imi doresc acelasi lucru, dar mi-e frica si mi-e greu sa iau o decizie!in majoritatea timpului, ma gandesc la acea femeie si la situatia destul de delicata in care ma aflu! E foarte ambigua situatia pt mine.si nu stiu incotro sa o apuc...Concluzia: Greu, dar nu imposibil? Help!

Help in ce domeniu??Ca totusi nu am inteles problema ta existentiala..esti o amanta ca multe altele de ce te astepti la mai multe?Oricum nu am inteles ce si unde nu ai inteles si vrei ajutor..

�You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain �
nonameman13

618 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 01:15

Care-i treaba cu oamenii "mari" din societate?

Omul e casatorit deci de ce te complici? O sa pierzi cativa ani pe langa el si apoi iti dai seama ca ti-ai pierdut vremea cu el. Ori nu o sa vrea sa divorteze sau esti prea mica pentru el si u o sa ramai cu impresia ca au fost niste momente minunate intre voi.

Sfatul meu... cauta un om "mare" din societate mai la 28 si necasatorit.

"Traieste-ti viata" a devenit cel mai nou viciu...
ser

4151 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 08:18

De la: nonameman13, la data 2011-04-06 01:15:47Care-i treaba cu oamenii "mari" din societate?

Omul e casatorit deci de ce te complici? O sa pierzi cativa ani pe langa el si apoi iti dai seama ca ti-ai pierdut vremea cu el. Ori nu o sa vrea sa divorteze sau esti prea mica pentru el si u o sa ramai cu impresia ca au fost niste momente minunate intre voi.

Sfatul meu... cauta un om "mare" din societate mai la 28 si necasatorit.

...lasa sfaturile,se vede de la o posta ca pitipoanca e o beleuza si vrea sa fie nu next top model,dar un next monica...i-o trage lu asta cativa ani,apoi se vede cu sacii in caruta si mai vrea si tablou lu balasa din baie!
...bineinteles ca e dragoste acum dar pe parcurs ii vine mintea la cap si realizeaza ca ,,omul mare,, nici pe jumatate nu facea daca nu era ea, printesa pwlii pe langa el!

nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
kidulina

6 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 13:30

Uau...nu exagerati! eu am spus ce aveam de spus si nu asteptam doar niste pareri ;) ...ideea era simpla..sa mai raman, sa cred in faptele si vorbele lui, sau sa-mi vad de viata si sa-si gaseasca pe o alta? p.s. lucram in acelasi domeniu si avem alte interese comune, nu neaparat bani!!!

ser

4151 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 14:18

De la: kidulina, la data 2011-04-06 13:30:33Uau...nu exagerati! eu am spus ce aveam de spus si nu asteptam doar niste pareri ;) ...ideea era simpla..sa mai raman, sa cred in faptele si vorbele lui, sau sa-mi vad de viata si sa-si gaseasca pe o alta? p.s. lucram in acelasi domeniu si avem alte interese comune, nu neaparat bani!!!

...kiduleste-l in continuare sanatoasa,cat mai poti!

Lary_Lary

73 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 18:01

De la: , la data 2011-04-05 19:46:04Salutare! Va citesc forumul de foarte mult timp..insa niciodata nu am crezut ca o sa-mi deschid si eu mintile...pe aici..povestea mea inceputa acum vreo 2 ani de zile..m-am indragostit de un prieten,mai mare ca mine..el are 36 de ani-casatorit! eu 23 de ani..totul e partial ok, pana aici! Ne intelegem destul bine si ne simtim bine impreuna! Din toate povestirile lui..casatoria cu sotia sa a fost o greseala destul de majora candva..a lasat-o insarcinata involuntar pe aceasta..si datorita unor complicatii,aceasta a trebuit sa avorteze si acum ea nu mai este sterila! datorita acestui impediment acestia s-au casatorit fortat,dupa doar 1 luna de cand s-au cunoscut! pt ca el nu avea incotro sa o apuce..acest lucru la motivat, a muncit, a muncit, si tot a muncit [ca zodie e taur :)]! si acum a ajuns om "mare" in societate. Nu stiu ce sa cred, ca mai tot timpul imi povesteste de probleme lui de acasa..certurile cu sotia, respectiv neglijarile acesteia!...el isi doreste foarte mult copii si un viitor frumos si eu imi doresc acelasi lucru, dar mi-e frica si mi-e greu sa iau o decizie!in majoritatea timpului, ma gandesc la acea femeie si la situatia destul de delicata in care ma aflu! E foarte ambigua situatia pt mine.si nu stiu incotro sa o apuc...Concluzia: Greu, dar nu imposibil? Help!

Fortat cum,cu pistolul la cap??
Eu nu inteleg genul asta de casatorii ,,cu forta".
Fiecare cum isi asterne asa doarme.
Asa,daca e chiar iubire intre voi(ceia ce nu prea cred din partea lui)atunci,spunei sa divorteze si pe urma mai vedeti.Nu distruge o fam., nu fi asa sigura ca e adevarat tot ce spune el(referitor la relatia cu sotia sa).Cum o minte pe ea,asa te poate minti si pe tine.E trecut cat de cat prin viata si stie cum sa te manipuleze.Nu inteleg,cum puteti sa va aruncati in bratele unuia,care e deja ,,legat la cap"!!(??)
Si totusi e destul de mare pt tine,parerea mea.

nonameman13

618 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 22:21

De la: kidulina, la data 2011-04-06 13:30:33Uau...nu exagerati! eu am spus ce aveam de spus si nu asteptam doar niste pareri ;) ...ideea era simpla..sa mai raman, sa cred in faptele si vorbele lui, sau sa-mi vad de viata si sa-si gaseasca pe o alta? p.s. lucram in acelasi domeniu si avem alte interese comune, nu neaparat bani!!!

Spuneai ca ai urmarit forumul? Asa se reactioneaza aici...

nonelyoo

31 mesaje

Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 07:34

Povestea asta pare mai mult inventata decat sa fie reala..ma intreb si te intreb..daca esti asa de grozava, de ce nu-ti-ai gasit un "fat frumos" bogat mai apropiat de varsta ta si fara sa aiba probleme ?

liviuutu

7 mesaje

Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 09:30

o inteleg perfect stiu ce inseamna relatie cu o persoana mai mare,mult mai mare,vrei sa crezi tot ce-ti spune..
E foarte greu ca el este legat la cap,incearca sa t impui putin si sa-ti spui conditiile,e greu dar nu imposibil

ancutza2tgv

3 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 10:04

kidulina..lasa -neeeeee lasa -neeeeeeee
ca tine sunt mii si milioane.......mai bine pune mana si citeste o carte

ser

4151 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 10:35

De la: 77bya, la data 2011-04-07 10:04:55kidulina..lasa -neeeeee lasa -neeeeeeee
ca tine sunt mii si milioane.......mai bine pune mana si citeste o carte

cazacucezar

15 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 11:33

Atit iti pot spune:Taurul sa nu devina Bou!

Mirceadorin

38 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 12:01

Esti fermecatoare, Kidulino! E induiosator amalgamul de prostii pe care l-ai insirat aici. Pe langa faptul ca pari "destul de analfabeta" (major nu are grade de comparatie, deci nu merge destul de majora, cum nu merge nici destul de analfabeta), nu ai nici proprietatea termenilor: "nu mai este sterila"? Pai daca "nu mai" inseamna ca inainte era sterila, deci nu avea cum sa ramana insarcinata! Aolica, poate ai vrut sa spui ca nu mai e fertila! Ahaaam, atunci se schimba chestia! Femeia aceea, nevasta, trebuie sa fie un fenomen daca in timp de o luna, a reusit sa ramana insarcinata cu dobitocul, sa faca avort, sa constate ca a devenit sterila, sa-l santajeze cu casatoria si sa o si faca! Iti dai sema, fata, ca n-ai nici o sansa in fatza unei asemenea superfemei? Asa ca daca-ti place sa ti-o tragi cu omul, da-i bataie, dar nu-ti face iluzii cu privire la vreun viitor. Si las-o mai moale cu interesele profesionale! Iti place sa ti-o tragi cu el, sau sa-i iei paralele! Ok! Dar nu te amagi cu proiecte mai mari!

SANDRA_yuppy

199 mesaje

Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 12:15

De la: Mirceadorin, la data 2011-04-07 12:01:55Esti fermecatoare, Kidulino! E induiosator amalgamul de prostii pe care l-ai insirat aici. Pe langa faptul ca pari "destul de analfabeta" (major nu are grade de comparatie, deci nu merge destul de majora, cum nu merge nici destul de analfabeta), nu ai nici proprietatea termenilor: "nu mai este sterila"? Pai daca "nu mai" inseamna ca inainte era sterila, deci nu avea cum sa ramana insarcinata! Aolica, poate ai vrut sa spui ca nu mai e fertila! Ahaaam, atunci se schimba chestia! Femeia aceea, nevasta, trebuie sa fie un fenomen daca in timp de o luna, a reusit sa ramana insarcinata cu dobitocul, sa faca avort, sa constate ca a devenit sterila, sa-l santajeze cu casatoria si sa o si faca! Iti dai sema, fata, ca n-ai nici o sansa in fatza unei asemenea superfemei? Asa ca daca-ti place sa ti-o tragi cu omul, da-i bataie, dar nu-ti face iluzii cu privire la vreun viitor. Si las-o mai moale cu interesele profesionale! Iti place sa ti-o tragi cu el, sau sa-i iei paralele! Ok! Dar nu te amagi cu proiecte mai mari!

cel mai pertinent raspuns!..bravo!

liviuutu

7 mesaje

Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 12:55

De la: Mirceadorin, la data 2011-04-07 12:01:55Esti fermecatoare, Kidulino! E induiosator amalgamul de prostii pe care l-ai insirat aici. Pe langa faptul ca pari "destul de analfabeta" (major nu are grade de comparatie, deci nu merge destul de majora, cum nu merge nici destul de analfabeta), nu ai nici proprietatea termenilor: "nu mai este sterila"? Pai daca "nu mai" inseamna ca inainte era sterila, deci nu avea cum sa ramana insarcinata! Aolica, poate ai vrut sa spui ca nu mai e fertila! Ahaaam, atunci se schimba chestia! Femeia aceea, nevasta, trebuie sa fie un fenomen daca in timp de o luna, a reusit sa ramana insarcinata cu dobitocul, sa faca avort, sa constate ca a devenit sterila, sa-l santajeze cu casatoria si sa o si faca! Iti dai sema, fata, ca n-ai nici o sansa in fatza unei asemenea superfemei? Asa ca daca-ti place sa ti-o tragi cu omul, da-i bataie, dar nu-ti face iluzii cu privire la vreun viitor. Si las-o mai moale cu interesele profesionale! Iti place sa ti-o tragi cu el, sau sa-i iei paralele! Ok! Dar nu te amagi cu proiecte mai mari!

dur,foarte dur...dar adevarat din pacate

nonameman13

618 mesaje

Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 15:48

De la: liviuutu, la data 2011-04-07 12:55:41

Totusi prea dur... "scopul scuza mijloacele" nu cred ca se aplica aici.

kidulina

6 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 15:49

Este prea mult spus..analfabeta..asta este! m-am grabit! ...iau in calcul toate parerile voastre, pt a lua o hotarare realista!

kidulina

6 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 15:51

ideea e ca am postat..povestea mea existentiala, pt a asculta si parerile altora...

ser

4151 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 17:10

De la: kidulina, la data 2011-04-07 15:51:37ideea e ca am postat..povestea mea existentiala, pt a asculta si parerile altora...

una dintre ele suna cam asa...pwtza nu stie carte!

iordachecamelia65

1 mesaj
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 18:05

Sunteti niste rautati mai ales baietii, ce daca fata e analfabeta, a scris si ea ce a simtit atunci. pacat ca nu are prieteni. asa nu ar fi trebuit sa suporte jignirile voastre. deci sfatul meu e sa vorbeasca cu mama ei, ea ii poate da cel mai bun sfat .

ser

4151 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 18:11

De la: KAY1, la data 2011-04-07 18:05:51Sunteti niste rautati mai ales baietii, ce daca fata e analfabeta, a scris si ea ce a simtit atunci. pacat ca nu are prieteni. asa nu ar fi trebuit sa suporte jignirile voastre. deci sfatul meu e sa vorbeasca cu mama ei, ea ii poate da cel mai bun sfat .

nu am jignit!
...hai,pe kay ca se filmeaza!

ungadrian

18 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 18:41

pentru o bucata de pi?da ....minciuni minciuni minciuni si proaste ca tine pica in pu?a de om care a semnat contractul la starea civila! (oricat de buna e femeia cineva sa saturat s-o fu?a !)

kidulina

6 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 19:40

De la: nonameman13, la data 2011-04-07 15:48:24
De la: liviuutu, la data 2011-04-07 12:55:41

Totusi prea dur... "scopul scuza mijloacele" nu cred ca se aplica aici.

Da, sa stii ca ai dreptate! Adica sotia sa, arata cam ...vorba ta, superFEMEIE! am vazut-o prin poze!.. adica na, nu stiu ce sa zic..ma gandesc ca a fost destul de constrans si obligat de catre factorii externi (familia ei a avut o mai mare influenta), cand a luat hotararea de a casatori cu ea...cu toate ca el nu asta isi dorea cu adevarat...astea is spusele lui...

kidulina

6 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 19:43

De la: KAY1, la data 2011-04-07 18:05:51Sunteti niste rautati mai ales baietii, ce daca fata e analfabeta, a scris si ea ce a simtit atunci. pacat ca nu are prieteni. asa nu ar fi trebuit sa suporte jignirile voastre. deci sfatul meu e sa vorbeasca cu mama ei, ea ii poate da cel mai bun sfat .

E ok. Poate ca merit sa ascult si niste sfaturi mai exagerate! Am prieteni! Ei ma incurajeaza! Sa am incredere in mine si in el...si o sa fie bine!

ingerashcolorat

534 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 23:50

nu are rost sa te incurci cu barbati insurati. dar e treaba ta ce faci

asds
Criticu_

9 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2011, ora 00:01

De la: ser, la data 2011-04-07 17:10:32una dintre ele suna cam asa...pwtza nu stie carte!

dar sa nu uitam, totusi, ca are si pwtza demnitatea ei, chiar daca nu stie carte

yuppiy_ta

1297 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2011, ora 00:07

De la: Mirceadorin, la data 2011-04-07 12:01:55Esti fermecatoare, Kidulino! E induiosator amalgamul de prostii pe care l-ai insirat aici. Pe langa faptul ca pari "destul de analfabeta" (major nu are grade de comparatie, deci nu merge destul de majora, cum nu merge nici destul de analfabeta), nu ai nici proprietatea termenilor: "nu mai este sterila"? Pai daca "nu mai" inseamna ca inainte era sterila, deci nu avea cum sa ramana insarcinata! Aolica, poate ai vrut sa spui ca nu mai e fertila! Ahaaam, atunci se schimba chestia! Femeia aceea, nevasta, trebuie sa fie un fenomen daca in timp de o luna, a reusit sa ramana insarcinata cu dobitocul, sa faca avort, sa constate ca a devenit sterila, sa-l santajeze cu casatoria si sa o si faca! Iti dai sema, fata, ca n-ai nici o sansa in fatza unei asemenea superfemei? Asa ca daca-ti place sa ti-o tragi cu omul, da-i bataie, dar nu-ti face iluzii cu privire la vreun viitor. Si las-o mai moale cu interesele profesionale! Iti place sa ti-o tragi cu el, sau sa-i iei paralele! Ok! Dar nu te amagi cu proiecte mai mari![/quo

rothmans_yuppy

7870 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 8 Aprilie 2011, ora 00:43

nu are rost sa te incurci cu barbati insurati. dar e treaba ta ce faci

eu nu sunt insurat

nonameman13

618 mesaje

Postat pe: 8 Aprilie 2011, ora 00:59

De la: rothmans, la data 2011-04-08 00:43:16nu are rost sa te incurci cu barbati insurati. dar e treaba ta ce faci

eu nu sunt insurat

Eu zic sa mergi pe mana lui Rothmans...

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Greu, dar nu imposibil?...
Mergi la: