back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Este sa nu chivu misogin?

9am051944

5 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 11:22

La un post TV zice in bascalie:Nu vad bine? A intrat echipa de fete pe teren?
Lovitura la capsor l-o fi facut sa uite ca cei mai buni sportivi din tara, din toate timpurile sunt femeile. Sa-i fie rusine stranierului aerian.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1479 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 11:55

De la: liviuT, la data 2010-12-21 11:22:25La un post TV zice in bascalie:Nu vad bine? A intrat echipa de fete pe teren?
Lovitura la capsor l-o fi facut sa uite ca cei mai buni sportivi din tara, din toate timpurile sunt femeile. Sa-i fie rusine stranierului aerian.

Hai sa nu exageram, fotbalul e un joc mai mult pentru barbati decat pentru femei chiar daca sunt si femei care joaca,culmea e ca cele care au facut o cariera din fotbal nu se aseamana cu cele de prin videoclipuri

Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
9am051944

5 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 12:27

Pana acuma in echipa misoginilor sunt doi. Si este corrrnerr! Asta, pentru ca daca sunt spectator, am voie sa comentez. Si chiar mai mult decat atat...
In majoritatea disciplinelor sportive exceleaza femeile. Daca este sa ne luam dupa "corrrnell", asa este, baietii stiu doar football...

Fosta membra 9am.ro

1479 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 12:45

De la: liviuT, la data 2010-12-21 12:27:43Pana acuma in echipa misoginilor sunt doi. Si este corrrner! Asta, pentru ca daca sunt spectator, am voie sa comentez. Si chiar mai mult decat atat...

nu sunt misogin daca spun ca nu e treaba de femei sa care un un frigider, pot fi considerat misogin daca spun... tot adevarul

Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
Oksana_

1552 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 14:05

De la: Corrrnell, la data 2010-12-21 11:55:28
De la: liviuT, la data 2010-12-21 11:22:25 A intrat echipa de fete pe teren?

Hai sa nu exageram, fotbalul e un joc mai mult pentru barbati decat pentru femei chiar daca sunt si femei care joaca,culmea e ca cele care au facut o cariera din fotbal nu se aseamana cu cele de prin videoclipuri

Ce tragedie.. Viata e nedreapta , femeile are fac cariera in domeniul sportiv nu se aseamana cu himerele din reclame !!! Acum sa nu fim nedrepti. Si gagicile de pe sticla fac cariera , dar pe alte terenuri ...

@ cornell & co.
click pe linkul de mai jos, fetele din imaginea aparuta azi in Gsp sunt buneee, cu o clasa peste Chivu si ceilalti mingicari , dar picioarele lor nu dau bine pe ecran ... conteaza

www.tolo.ro/wp-content/uploads/2010/12/01-bun.jpg

Fosta membra 9am.ro

1479 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 09:01

@ cornell & co.
click pe linkul de mai jos, fetele din imaginea aparuta azi in Gsp sunt buneee, cu o clasa peste Chivu si ceilalti mingicari , dar picioarele lor nu dau bine pe ecran ... conteaza

www.tolo.ro/wp-content/uploads/2010/12/01-bun.jpg

[/quote]

ce picioare! nu vezi asa ceva la majoritatea femeilor, dar la majoritatea barbatilor da

acum sincer, Chivu e printre cei mai buni sportivi pe care ii are Romania la ora actuala si pe langa asta a ramas cu picioarele pe pamant, nu l-as pune langa ceilalti mingicari

Fosta membra 9am.ro

1479 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 09:08

Si ideea era ca astfel de femei, se schimba nitel, devin mai barbatoase,nu la frumusete m-am referit desi dispar intr-o oarecare masura tandretea si eleganta lor, normal, daca ce fac ele e pt barbati

| Varianta pentru tiparire a topicului Este sa nu Chivu misogin?
Mergi la: